Veliki povratak: Posle deset godina na srpsko tržište se vraća zlatni proizvod - Lav Premium

Ljubitelje piva u Srbiji obradovaće informacija da je ponovo počela proizvodnja jednog od najprepoznatljivijih brendova.

Promo

Izvor: B92

Četvrtak, 09.05.2019.

10:30

Veliki povratak: Posle deset godina na srpsko tržište se vraća zlatni proizvod - Lav Premium
Foto: Promo

Posle jedne decenije pauze, sa fabričkih traka u Čelarevu silaziće flaše čuvenog Lav Premium piva.

U čast povratka svog zlatnog proizvoda na tržište, Carlsberg Srbija u sredu veče okupila je veliki broj poznatih ličnosti i prijatelja kompanije kako bi se zajedno prisetili vremena kada se proizvodilo ovo pivo.

Multimedijalnim performansom prikazan je period od 1998. godine, kada je počela proizvodnja ovog penušavog zlatnog nektara. Čuveno pivo iz Čelareva proizvodilo se sve do 2008. godine. U godinama prelaza iz starog u novi milenijum Lav Premium nizao je brojne rekorde u proizvodnji, prodaji i popularnosti.

"LAV Premium obeležio je čitavu jednu epohu kako zaposlenima u pivari Čelarevo, tako i potrošačima širom zemlje. Njegova prepoznatljiva ambalaža i poseban ukus ostali su urezani u sećanje svima nama i velika nam je čast što vraćamo deo istorije u prodajne objekte širom zemlje", izjavio je Marko Simić, Menadžer za lokalne brendove kompanije Carlsberg Srbija.

Performans Nataše Miljković i Srđana Timarova

Foto: Promo
Specijalno iznenađenje bila je saradnja popularnog glumca Srđana Timarova i Nataše Miljković, čuvene televizijske voditeljke i njegove bivše supruge. Zajedno izveli su uzbudljiv skeč sa osvrtom na deceniju tokom koje su osnovani Google, Facebook, Youtube, premijerno prikazani neki od najvećih filmova današnjice, a između ostalog, decenije kada su ljubitelji dobre kapljice uživali u ukusu Lav Premiuma.

Kroz skeč, Timarov je oživeo ulogu koju je odigrao kao zvezda Lav Premium reklame koja datira još iz 2004. godine. Specijalno za ovu priliku, u okviru ovog performansa nastupila je plesna trupa, na oduševljenje svih gostiju.

Veliki povratak Lav Premijuma oduševljeno su ispratile brojle ličnosti iz javnog i kulturnog života Srbije. Među prisutnima su bili glumci Bojan Perić, Zoran Pajić i Nebojša Dugalić, kao i mnogi drugi.

Čist i pitak ukus

Foto: Promo
Uz prepoznatljivu izvornu ambalažu sa srebrnom folijom, LAV Premium se vratio još bolji nego što je nekada bio. Ovo izuzetno pivo sa 4,9% alkohola, zahvaljujući svom sastavu od 100% ječmenog slada, nudi posebno čist i pitak ukus, uz prijatnu gorčinu koja osvežava nakon svakog gutljaja.
Foto: Promo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: