Addiko banka prva u Srbiji ponudila mKredit – banka na dlanu

Addiko banka je predstavila mKredit kao jedinstveni proizvod na tržištu kojim je omogućeno podnošenje zahteva, obrada i isplata kredita bez odlaska u ekspozituru. Za kompletnu proceduru klijentu je dovoljan samo mobilni telefon, uz pristup Addiko mbanking aplikaciji koja je na raspolaganju 24 časa dnevno. Druga bitna funkcionalnost koju donosi mbanking aplikacija Addiko banke je odobravanje prekoračenja po tekućem računu.

Promo

Izvor: B92

Utorak, 26.03.2019.

10:00

Addiko banka prva u Srbiji ponudila mKredit – banka na dlanu

„mKredit predstavlja novinu na bankarskom tržištu i otvara nove mogućnosti u korišćenju mbankinga. Želja nam je da izađemo u susret potrebama klijenata. Banka polako staje na dlan i u džep, jer sve što vam je potrebno možete da završite kroz jednu aplikaciju na mobilnom telefonu. Sa zadovoljstvom mogu da kažem da Addiko banka opravdava ulogu lidera kada je reč o uvođenju novih usluga u digitalnom bankarstvu u Srbiji“, naglasio je Vojislav Lazarević, predsednik Izvršnog odbora Addiko banke. U stalnom traganju za inovativnim rešenjima u digitalnoj transformaciji, Addiko banka kroz uvođenje novih digitalnih kanala čini bankarske usluge pogodnijim, jednostavnijim i efikasnijim.

"Naša banka je prva na tržištu izašla sa servisom odobravanja pozajmica i gotovinskih kredita preko mobilnog telefona i bez odlaska u banku. Ovaj servis smo omogućili klijentima koji primaju platu preko Addiko banke i aktivno koriste našu mbanking aplikaciju. Klijenti naše banke jedini na tržištu mogu za nekoliko minuta dobiti novac na račun i u danima vikenda i u toku praznika“, istakao je Mirko Španović, zamenik predsednika IO Addiko banke.
Vojislav Lazareviæ
Podnošenje zahteva za mKredit, kao i za dozvoljenu pozajmicu po tekućem računu, moguće je 24 sata dnevno, bez naknade za obradu zahteva i održavanje kreditne partije, a klijent ne plaća ni troškove povlačenja izveštaja iz kreditnog biroa. Proizvod je namenjen svim klijentima koji najmanje tri meseca primaju platu preko Addiko banke.

Svu dokumentaciju klijent potpisuje unosom svog personalizovanog PIN-a, a ista mu je dostupna kako u samoj aplikaciji tako i na svojoj elektronskoj pošti. Sredstva kredita ili odobrena pozajmica je na raspolaganju odmah nakon potpisivanja Ugovora (unosom PIN-a). Na taj način klijent ne mora uopšte da dolazi u banku, osim ukoliko, naravno, ne želi da podigne novac sa bankomata.

Maksimalni iznos mKredita je 600.000 dinara, sa periodom otplate od 12 do 60 meseci, nominalnom kamatnom stopom od 9,90 odsto, odnosno efektivnom kamatnom stopom u iznosu od 10,37 odsto godišnje. Mesečna rata je fiksna tokom celog perioda otplate kredita, a datum dospeća rate kredita bira klijent u zavisnosti od dana prijema zarade.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Svet

Sledi zabrana: Nova pravila za iznajmljivanje stana

Američka digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata širom sveta.

8:21

12.3.2024.

7 d

Podeli: