Budućnost korišćenja vozila je pred vama

Jedna rata obuhvata sve, dok se vi bavite stvarima koje su zaista važne

Promo

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.03.2019.

10:26

Budućnost korišćenja vozila je pred vama

Briga o automobilu često predstavlja komplikovan zadatak. Nakon kupovine automobila, na red dolaze održavanje vozila, registracija, tehnički pregledi i osiguranje. Zahvaljujući svojim topSERVICE uslugama, Porsche Mobility radi ceo taj posao za vas! U želji da svojim korisnicima omogući najkomforniju vožnju i minimalno razmišljanje o troškovima, Porsche Mobility uveo je revolucionarne proizvode za sve ljubitelje Volkswagen, Audi, SEAT i Volkswagen privrednih vozila.

Jedinstvena topSERVICE usluga će zauvek promeniti vaš odnos prema nabavci automobila, bilo da se radi o finansiranju putem lizinga ili zakupu.

Ključna pogodnost koju topSERVICE nudi je mogućnost da sve što vam je potrebno plaćate u jednoj fiksnoj mesečnoj rati. Jedna rata podrazumeva finansiranje nabavke vozila, troškove redovnog održavanja automobila, kasko osiguranje, registraciju vozila i zamenu i skladištenje guma. Na ovaj način optimizujete i planirate troškove, štedite vreme, a sadržaj paketa i usluge koje želite birate sami. Nema skrivenih niti dodatnih troškova - sve je u jednoj rati, iz jedne ruke, na jednom mestu.

Izaberite sami svoj paket topSERVICE usluga i planirajte svoje troškove. Ovo su pogodnosti koje topSERVICE nudi:

Redovno održavanje - održavanje propisano od strane proizvođača (zamena ulja i filtera u planom predviđenim intervalima).

Kasko osiguranje - tokom celog perioda trajanja ugovora. Ovaj način vam obezbeđuje uštedu jer su dugoročne polise jeftinije.

Registraciju - tokom celog perioda zakupa ili finansijskog lizinga. U ovom delu su uključeni svi troškovi: polisa autoodgovornosti, tehnički pregled, zeleni karton, takse, nalepnice, tablice.

Brigu o gumama - uključuje zamenu i skladištenje guma (u odnosu na definisanu kilometražu definisan je određeni broj setova).

Call centar – korisničku podršku dostupnu u svakom trenutku.

Uz fiksnu mesečnu ratu, povoljne uslove finansiranja i jasan pregled troškova, ali i jednostavan i brz proces obrade ugovora, vaš diler obezbeđuje sve na jednom mestu - kupovinu, finansiranje, osiguranje, održavanje.

Porsche Mobility je revolucionarne topSERVICE usluge doveo na srpsko tržište prošle godine. Ukoliko do sada niste odbrali svoj paket usluga, iskoristite priliku da to uradite na predstojećem 54. Međunarodnom salonu automobila jer će Porsche Mobility tokom trajanja sajamskih aktivnosti ponuditi specijalnu ponudu u vidu podrške u ceni vozila, dok će Porsche Leasing ponuditi odlične uslove finansiranja.

Porsche Finance Group nalazi se u samom vrhu pružalaca usluga finansiranja vozila u Srbiji već 15 godina, a posluje i u regionu, i to u Crnoj Gori, Makedoniji, Albaniji i Bosni i Hercegovini. Ukoliko želite da svoje vreme ne gubite po servisima razmišljajući o budućim troškovima, brigu o svom automobilu prepustite profesionalcima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Svet

Sledi zabrana: Nova pravila za iznajmljivanje stana

Američka digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata širom sveta.

8:21

12.3.2024.

6 d

Podeli: