PR

Eurobank počinje projekat "Škola kao nacrtana za vas“

Eurobank u narednu godinu ulazi nastavkom društveno odgovornog projekta „Veliko srce“ koji će biti usmeren na poboljšanje uslova u kojima uče i rade srednjoškolci u Srbiji. Projekat, pod nazivom „Škola kao nacrtana za vas“, organizovan je uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

PR petak 7.12. 10:00

Yandex.Taxi: "BG potrebno 3x više taksista, usluge preskupe"

Iskustvo poslovanja na 14 različitih tržišta, kao i posebno razvijena dugogodišnja saradnja sa gradskim vlastima u Moskvi pokazuje da je Srbiji potrebna radikalna promena zakonodavstva u oblasti taksi usluga. Da bi se Beograd i ostali gradovi Srbije razvijali i postali savremeni "pametni gradovi", država bi morala temeljno da izmeni zakone u oblasti taksi prevoza, pre svega u oblasti regulisanja cena i vođenja prilično rigidne politike izdavanja licenci za nove vozače. To u razgovoru za B92.net kaže Anton Petrakov, direktor za vezu sa državnim organima Yandex.Taxi.

PR ponedeljak 3.12. 10:00

Nectar od osnivanja stvorio preko milijardu € bruto dodate vrednosti

Prvih 20 godina kompanije Nectar obeleženo predstavljanjem “Analize ekonomskog uticaja Nectar Grupe u Srbiji u periodu 1998-2018”Kompanija Nectar je za dvadeset godina poslovanja generisala preko milijardu evra bruto dodate vrednosti (oko 3% BDP Srbije u 2017. godini), u sistemu vrednosti u kojem je aktivnostima kompanije podržano preko 5500 zaposlenih u Republici Srbiji – glavna je poruka sa predstavljanja nalaza “Analize ekonomskog uticaja Nectar Grupe u Srbiji u periodu 1998-2018” povodom obeležavanja 20 godina poslovanja koja je održana u prostorijama Privredne komore Srbije, a u prisustvu predstavnika države, privrede, medija i poslovnih partnera.

PR petak 23.11. 17:20
strana 1 od 5 idi na stranu