Kartonske kutije za pakovanje na klik od vas

Sigurno ste mnogo puta bili u situciji da imate robu koju treba da prevezete ili pošaljete kurirskom službom na neku lokaciju i trebaju vam kartonske kutije i materijal za pakovanje u koje bi ste to upakovali da bi roba stigla neoštećena. Kao i u većini svetskih metropola i kod nas postoji firma koja proizvodi i prodaje već gotove i odmah dostupne kartonske kutije, folije sa vazdušnim mehurićima(pucketava folija) za zaštitu prilikom transporta, omotni papir za pakovanje, streč foliju, rebrasti karton u rolni, trake za lepljenje i ostali materijal za pakovanje. Sve navedeno je samo na klik od vas, posetite sajt kartonske-kutije.rs i pogledajte najveću u Srbiji ponudu već gotovih kartonskih kutija i materijala za pakovanje.

Promo

Izvor: B92

Utorak, 24.04.2018.

11:00

Kartonske kutije za pakovanje na klik od vas

Firma Delić Transport | Ambalaža postoji duže od 10 godina i u tom periodu smo našim kupcima omogućili da na lak način dodju dodju do kartonske ambalaže i materijala za pakovanje po odličnom odnosu kvaliteta i cene. Naš asortiman je pravljen i upakovan da zadovolji potrebe našeg tržišta i konstantno osluškujemo potrebe tržišta za transportnom ambalažom. Našim kupcima nudimo i mogućnost da ukoliko imamo tehničkih mogućnosti proizvedemo kartonsku ambalažu prema njihovim potrebama.

Kartonske kutije kao naš pretežni proizvod imamo na lageru u preko 50 dimenzija i namena. Od malih kartonskih kutija za pakovanje i slanje kozmetike, kartonskih kutija za selidbu, kao što su kutije za knjige, posudje, električne uredjaje, za garderobu ili arhiviranje, do kutija baš velikih dimenzija prilagodjenih euro paletama. Pored kutija, sa dolaskom proleća aktuelan proizvod je i rebrasti karton u rolni i gradjevinsku foliju za zaštitu podova prilikom gradjevinskih radova.

Vršimo prodaju fizičkim i pravnim licima.

Na veće količine dajemo popuste do 30%.

Posetite naš sajt www.kartonske-kutije.rs i pogledajte celokupnu ponudu sa cenama, karakteristikama i uslovima plaćanja i poručivanja.

Sve naše proizvode možete poručiti putem interneta, za kupce iz Beograda vršimo i besplatnu dostavu na kućnu adresu.

Delić Transport | Ambalaža maloprodajni objekti u Beogradu i na Novom Beogradu:

Radnička 51, kod Ade Ciganlije

Antifašističke borbe 22, kod Arene na Novom Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

20 h

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

5 h

Podeli: