Audi preduhitrio konkurenciju - sajamska ponuda pre sajma

Kako zvanično saznajemo, Audi brend je spremio jedinstvenu ponudu koja po mnogo čemu liči na sajamsku, a odnosi se na ukupno 40 automobila koji će potencijalnim kupcima biti dostupni odmah. Zapravo, radi se o Audi limuzinama A3, A4 i A6, kao i neverovatnim popustima koji će ići do čak 20.000 eura na regularnu cenu novih vozila.

Promo

Izvor: B92

Sreda, 21.02.2018.

10:30

Audi preduhitrio konkurenciju - sajamska ponuda pre sajma

Gospodin Slobodan Pešić, direktor marke Audi za Srbiju i Crnu Goru, potvrdio je naša saznanja i približio nam detalje ponude u svojoj izjavi: „Ukupni popust zavisi od izbora Audi modela i kombinacije različitih paketa opreme a dodatne povoljnosti donosi Porsche Mobility za zakup vozila sa uključenim kasko osiguranjem za ceo period zakupa.''
Uzimajući u obzir celokupnu akcijsku ponudu, dolazimo do zaključka da potencijalni kupci iz istog, pa čak i nižeg segmenta, dobijaju definitivno najviše za svoj novac u ovom slučaju. Zato, ako ste kojim slučajem planirali kupovinu novog četvorotočkaša na predstojećem sajmu, pitanje je koliko će limuzina iz ove ponude ostati do 22. mart i početka Beogradskog sajma automobila, s obzirom na predstavljene uslove i situaciju na tržištu.
Pronađite svoju kombinaciju i pogledajte detaljno informacije na Audi zvaničnoj stranici: http://www.audisreca.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

19 h

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: