Specijalni uslovi za štednju u Komercijalnoj banci do kraja novembra

Podeli
Foto: Komercijalna banka
Foto: Komercijalna banka

Mesec štednje u Komercijalnoj banci prolazi u znaku specijalnih uslova za oročenu štednju u evrima, na 12 meseci i nominalnom kamatnom stopom 0,50% (efektivna kamatna stopa iznosi 0,42%) na godišnjem nivou za redovnu i rentnu štednju.

Minimalni iznos uloga za redovnu štednju je 100 evra, odnosno 1.000 evra za rentnu štednju.

Osim ponude štednje na 12 meseci, Komercijalna banka klijentima nudi i akcijsku ponudu oročene štednje u evrima sa rokom od 60 meseci uz minimalni iznos oročenja od 1.000 evra.

U okviru akcijske ponude klijenti imaju izuzetnu mogućnost stepenastog razročenja pod stimulativnim uslovima po isteku 12 meseci i to:

* za period 12-24 meseca priznaje se kamatna stopa od 0,50%,

* za period 25-36 meseci priznaje se kamatna stopa od 0,80%,

* za period 37-48 meseci priznaje se kamatna stopa od 1,30%,

* za period 49-60 meseci obračun i pripis ugovorene akcijske kamatne stope 1,55%.

Ove uslove iz ove dve ponude, moguće je iskoristiti do 30. novembra.

Komercijalna banka je i dalje lider na polju štednje u srpskom bankarstvu i visinom devizne štednje od 1,7 milijardi evra. Klijenti prepoznaju Komercijalnu banku po stabilnosti, sigurnosti uloga, raznovrsnim štednim opcijama, među kojima će sigurno naći onu koja najviše odgovara njihovim potrebama, stalnoj raspoloživosti deponovanih sredstava i konkurentnim kamatnim stopama u svim štednim opcijama.

PR

Nectar od osnivanja stvorio preko milijardu € bruto dodate vrednosti

Prvih 20 godina kompanije Nectar obeleženo predstavljanjem “Analize ekonomskog uticaja Nectar Grupe u Srbiji u periodu 1998-2018”Kompanija Nectar je za dvadeset godina poslovanja generisala preko milijardu evra bruto dodate vrednosti (oko 3% BDP Srbije u 2017. godini), u sistemu vrednosti u kojem je aktivnostima kompanije podržano preko 5500 zaposlenih u Republici Srbiji – glavna je poruka sa predstavljanja nalaza “Analize ekonomskog uticaja Nectar Grupe u Srbiji u periodu 1998-2018” povodom obeležavanja 20 godina poslovanja koja je održana u prostorijama Privredne komore Srbije, a u prisustvu predstavnika države, privrede, medija i poslovnih partnera.

PR petak 23.11. 17:20

Trgovanje i zarada na ceni zlata je sada realna mogućnost

Moderan način da preko interneta trgujete cenom zlata na svetskoj berzi - Investiciono društvo KapitalRS iz Beograda, specijalno čitaocima "B92", poklanja priručnik "Kako trgovati cenom zlata online". U ovom priručniku, saznaćete kako iz udobnosti svog doma možete da trgujete cenom zlata (takozvani CFD-i).

PR utorak 20.11. 10:05
strana 1 od 5 idi na stranu