Specijalni uslovi za štednju u Komercijalnoj banci do kraja novembra

Podeli
Foto: Komercijalna banka
Foto: Komercijalna banka

Mesec štednje u Komercijalnoj banci prolazi u znaku specijalnih uslova za oročenu štednju u evrima, na 12 meseci i nominalnom kamatnom stopom 0,50% (efektivna kamatna stopa iznosi 0,42%) na godišnjem nivou za redovnu i rentnu štednju.

Minimalni iznos uloga za redovnu štednju je 100 evra, odnosno 1.000 evra za rentnu štednju.

Osim ponude štednje na 12 meseci, Komercijalna banka klijentima nudi i akcijsku ponudu oročene štednje u evrima sa rokom od 60 meseci uz minimalni iznos oročenja od 1.000 evra.

U okviru akcijske ponude klijenti imaju izuzetnu mogućnost stepenastog razročenja pod stimulativnim uslovima po isteku 12 meseci i to:

* za period 12-24 meseca priznaje se kamatna stopa od 0,50%,

* za period 25-36 meseci priznaje se kamatna stopa od 0,80%,

* za period 37-48 meseci priznaje se kamatna stopa od 1,30%,

* za period 49-60 meseci obračun i pripis ugovorene akcijske kamatne stope 1,55%.

Ove uslove iz ove dve ponude, moguće je iskoristiti do 30. novembra.

Komercijalna banka je i dalje lider na polju štednje u srpskom bankarstvu i visinom devizne štednje od 1,7 milijardi evra. Klijenti prepoznaju Komercijalnu banku po stabilnosti, sigurnosti uloga, raznovrsnim štednim opcijama, među kojima će sigurno naći onu koja najviše odgovara njihovim potrebama, stalnoj raspoloživosti deponovanih sredstava i konkurentnim kamatnim stopama u svim štednim opcijama.

PR

Kriptovalute su tik pred eksplozijom

Tekuća godina, za razliku od kraja prethodne, zabeležila je ekstreman pad na tržištima kriptovaluta. Padovi i do 99 odsto uzrokovali su strah i razočaranje.

PR utorak 30.10. 16:06

9 razloga zašto da štedite

Prasići ne čuvaju ništa pa ipak je kasica prasica postala sinonim za štednju. No, to je priča za neko drugo vreme, ali je pravo za pitanje - kada ćete vi početi da štedite?

U ova turbulentna vremena, trebalo da imate oslonac koji vetar krize nećete oduvati. Naravno, nasledstvo i dobro plaćen posao mogu da vas dovedu u rang najbogatijih, ali i štednja može da vam približi sliku milionera koji vozi Rosl Rojs i živi u palati s brojnom poslugom...Šalu na stranu, vrlo je jednostavno – štednja vam omogućava sigurnost u životu.

PR petak 26.10. 10:00

Coca-Cola imenovala nove predsednike za regione EMEA i CIE

Kompanija Coca-Cola objavila je da je Nikos Kumetis (Nikos Koumettis) imenovan za predsednika grupacije za Evropu, Bliski istok i Afriku (EMEA). On dolazi na mesto Brajana Smita (Brian Smith), koji je izabran za predsednika i generalnog direktora operacija. EMEA je najveća i najraznovrsnija grupacija u okviru kompanije, sa 6 poslovnih jedinica, 120 zemalja i jednom trećinom svetske populacije: 2,4 milijarde ljudi.

PR četvrtak 25.10. 16:00
strana 1 od 4 idi na stranu