dm je u Evropi ostvario rekordan promet od 10,7 milijardi EUR i potvrdio lidersku poziciju na evropskom tržištu. Grupa dm drogerie markt trenutno posluje u 13 zemalja Evrope, sa mrežom od preko 3.500 prodajnih objekata i sa preko 61.000 zaposlenih.

„U prethodnoj godini intenzivno smo radili na inoviranju naše ponude proizvoda i usluga, kao i uvođenju novih brendova. Opredeljenost i posvećenost lokalnom tržištu rezultiralo je sa preko 12 miliona obavljenih kupovina u protekloj poslovnoj godini, što potvrđuje poverenje koje smo stekli kod naših kupaca.“, istakla je Alexandra Olivera Korichi, direktorka dm drogerie markt Srbije i Makedonije.

Pored toga, dm drogerie markt se pokazao kao vrlo poželjan poslodavac koji svojim zaposlenima obezbeđuje snažnu podršku, tržišno atraktivne zarade i mnoštvo dodatnih benefita - dve dodatne zarade u toku godine, besplatne zdravstvene preglede, kao i besplatne kurseve nemačkog jezika.

U protekloj poslovnoj godini, kompanija dm drogerie markt je kroz različite humanitarne projekte donirala preko 4,5 miliona RSD.

Kako bi doprinela razvoju domaće proizvodnje i konkurentnosti na našem tržištu kompanija dm je pokrenula projekat "dm inkubator”, koji srpskim proizvođačima pruža mogućnost da kroz kvalitativan mentoring razviju svoj proizvod i plasiraju ga na domaće tržište kroz lanac dm prodavnica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: