AIK Banka je već 40 godina okrenuta štedišama

AIK Banka je za svoje postojeće i nove štediše pripremila set štednih proizvoda sa ciljem da im omogući i pravim savetima pomogne da izaberu proizvod štednje koji njima najviše odgovara, uz garantovanu raspoloživost celokupnog uloga u svakom trenutku.

Promo

Izvor: B92

Utorak, 23.10.2018.

10:00

AIK Banka je već 40 godina okrenuta štedišama
Zorica Boškoviæ, Direktor sektora poslova sa stanovništvom i MSP

U susret Nedelji štednje, izdvajamo novi štedni proizvod i akcijsku ponudu koja traje do kraja ove godine - Fleksibilnu oročenu štednju u evrima na rok od 12, 25 i 36 meseci. Štediše su u prilici da u AIK Banci oroče svoja sredstva uz mogućnost da ih u celosti podignu i pre proteka roka oročenja, uz isplatu kamate po kamatnoj stopi koja zavisi od vremena koje je proteklo od oročenja do razoročenja i znatno je visa od kamatne stope koja se primenjuje za štednju po viđenju. Duži rokovi oročavanja pružaju istu fleksibilnost kod razoročenja, a nose višu kamatnu stopu u slučaju da se sredstva zadrže na štednji do roka dospeća. Takođe, u ponudi imamo i proizvod slojevište štednje u evrima koji nudi posebne pogodnosti štedišama koji žele da oroče uloge preko 20.000 evra.

AIK Banka nudi i Fleksibilnu oročenu štednju u dinarima na rok od 12 meseci za uloge preko milion dinara, po atraktivnoj efektivnoj kamatnoj stopi od 3,50% godišnje uz mogućnost povlačenja sredstava u svakom trenutku i pripis kamate po ugovorenoj stopi za period od oročenja do datuma podizanja štednje. Dodatna prednost dinarske štednje je što se ne plaća porez na ostvarenu kamatu. Da bi štedeli u domaćoj valuti u AIK Banci, građani mogu za ovu namenu da zamene stranu valutu po specijalnom kursu u dinare.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: