SBB najavljuje prve GIGA gradove

Kao lider u distribuciji digitalnih servisa u Jugoistočnoj Evropi, United Group i dalje predvodi digitalnu transformaciju regiona gradeći najveću mrežu nove generacije – GIGA mrežu.

Podeli
Foto: SBB
Foto: SBB

SBB danas već može da podrži brzine interneta do 1Gbps, kroz postojeće kablove, do domova i biznisa svojih korisnika i nastavlja da unapređuje svoju HFC – hybrid fiber coax mrežu. Daljim razvojem Docsis 3.1 tehnologije na postojećoj mreži, SBB će imati mogućnost pružanja brzina interneta do čak 10Gbps.

Realizujući najavljeni petogodišnji plan investiranja od 293 miliona evra, SBB najavljuje i prve GIGA gradove u Srbiji – Novi Sad i Suboticu. Ovi gradovi će od 18. oktobra ponuditi prve pakete od 1Gbps. U toku 2019. godine i Beograd i Kragujevac će postati GIGA gradovi, čime će u preko 700.000 domaćinstava u Srbiji biti dostupna Gbps brzina interneta. Ovim će SBB imati najveću gigabitnu mrežu u Srbiji.

Ulaganja SBB-a i United Grupe od samog početka su bila usmerena na stvaranje mreže budućnosti. Zato sada poseduju najveću regionalnu mrežu nove generacije, koja je spremna da podrži sve buduće potrebe korisnika, kako u njihovim privatnim domovima tako i sve potrebe njihovih biznisa.

PR

Kriptovalute su tik pred eksplozijom

Tekuća godina, za razliku od kraja prethodne, zabeležila je ekstreman pad na tržištima kriptovaluta. Padovi i do 99 odsto uzrokovali su strah i razočaranje.

PR utorak 30.10. 16:06

9 razloga zašto da štedite

Prasići ne čuvaju ništa pa ipak je kasica prasica postala sinonim za štednju. No, to je priča za neko drugo vreme, ali je pravo za pitanje - kada ćete vi početi da štedite?

U ova turbulentna vremena, trebalo da imate oslonac koji vetar krize nećete oduvati. Naravno, nasledstvo i dobro plaćen posao mogu da vas dovedu u rang najbogatijih, ali i štednja može da vam približi sliku milionera koji vozi Rosl Rojs i živi u palati s brojnom poslugom...Šalu na stranu, vrlo je jednostavno – štednja vam omogućava sigurnost u životu.

PR petak 26.10. 10:00

Coca-Cola imenovala nove predsednike za regione EMEA i CIE

Kompanija Coca-Cola objavila je da je Nikos Kumetis (Nikos Koumettis) imenovan za predsednika grupacije za Evropu, Bliski istok i Afriku (EMEA). On dolazi na mesto Brajana Smita (Brian Smith), koji je izabran za predsednika i generalnog direktora operacija. EMEA je najveća i najraznovrsnija grupacija u okviru kompanije, sa 6 poslovnih jedinica, 120 zemalja i jednom trećinom svetske populacije: 2,4 milijarde ljudi.

PR četvrtak 25.10. 16:00

AIK Banka je već 40 godina okrenuta štedišama

AIK Banka je za svoje postojeće i nove štediše pripremila set štednih proizvoda sa ciljem da im omogući i pravim savetima pomogne da izaberu proizvod štednje koji njima najviše odgovara, uz garantovanu raspoloživost celokupnog uloga u svakom trenutku.

PR utorak 23.10. 10:00
strana 1 od 4 idi na stranu