Internet prodaja koja briše granice

Dijaspora.Shop - internet prodavnica sa preko 40.000 proizvoda na jednom mestu.

Promo

Izvor: B92

Petak, 28.09.2018.

09:00

Internet prodaja koja briše granice

Živimo u doba kada je vreme jedina stvar koja se ne može kupiti. Sve ostalo može – na klik. I ne mogu se kupiti trenuci koje niste proveli sa vama dragim ljudima jer vas je život odveo u veći grad ili na suprotan kraj sveta. Iako vam to možda stvara prazninu i povremeno budi osećaj nostalgije, vi znate da je jaku vezu sa ljudima, posebnu onu emotivnu, teško pokidati. A odskoro o tim emotivnim vezama brine i jedna internet prodavnica koja želi da one budu jake i neraskidive.
Kada vam je teško što niste kraj dragih ljudi u njima važnim životnim trenucima, ako živite u Berlinu, ali vaša kuma u Novom Sadu proslavlja rođenje deteta, ukoliko živite u Beogradu, a ne možete da izdvojite vreme ni da skoknete do Leskovca i roditeljima čestitate godišnjicu braka, ako vaša sestra proslavlja rođendan u Majdanpeku, nije lako zaputiti se iz Australije i doneti joj poklon za koji ste sigurni da će je raspametiti.


U želji da našim ljudima širom sveta omogućimo brzu, kvalitetnu i sigurnu internet kupovinu i isporuku u Srbiji, kreirana je jedinstvena internet prodavnica Dijaspora.Shop u kojoj, na jednom mestu, možete pronaći preko 40.000 proizvoda vodećih globalnih i regionalnih brendova.
Proizvodi se mogu poručiti na jednostavan i brz način putem sajta ili putem telefonskog poziva na brojeve telefona u zavisnosti od zemlje iz koje se poziva. Ljubazni operateri Dijaspora.Shop su na usluzi 24 časa dnevno tokom cele godine. Dostava je besplatna za kupovine preko 2.000 dinara, uz rok isporuke od 2 do 5 radnih dana. Na Dijaspora.Shop mogu se pronaći proizvodi za razne prigode iz kategorija poput nameštaja, bele tehnike, it opreme, dečije opreme, igračaka, mašina i alata, tv i video opreme i još mnogo toga na jednom mestu. Dijaspora.Shop može biti Vaš pouzdan izbor da obradujete drage osobe u Srbiji za rođendane, slave, praznike, venčanja, rođenja deteta, sa povodom ili bez bilo kakvog povoda.

Dobro došli na http://www.dijaspora.shop/

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Norvežani beže u Švajcarsku

Oštro povećanje poreza na bogatstvo i dividende od strane norveške vlade orijentisane na levo, podstaklo je desetine bogataša nordijske nacije da se presele.

12:07

21.4.2024.

1 d

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

13 h

Podeli: