Galerija ili banka? Zavirite u moderni ambijent ekspoziture SoGe banke

Moderan dizajn u duhu urbane kulturne scene, murali sa oslikanim prepoznatljivim gradskim simbolima, mini kutak za knjige namenjen posetiocima, dobrodošlica na vratima – ovako će vas ugostiti bankari Sosijete ženeral banke u savremenom konceptu novootvorene ekspoziture u Beogradu.

Promo

Izvor: B92

Četvrtak, 27.09.2018.

13:30

Galerija ili banka? Zavirite u moderni ambijent ekspoziture SoGe banke

Osim modernog dizajna ambijenta, novim konceptom Sosijete ženeral banka svojim klijentima nudi objedinjeno rešenje za svakog savremenog korisnika finansijskih usluga – od onog koji banku nosi ''u svom džepu’’ i koristi usluge putem onlajn aplikacija, do klijenta koji, istovremeno, želi punu podršku svojih bankara u ekspoziturama.

Nova ekspozitura se nalazi u samom centru Beograda i deo je transformacije celokupne mreže koja čini lakše dostupnim kako usluge bankara, tako i digitalne kanale poput Zone 24/7 u kojoj će klijenti u svakom trenutku moći da podignu evre ili dinare na bankomatima, ili da uz podršku koriste m-banking i e-banking usluge. U ovom prostoru biće postavljene i 'keš in' i 'keš aut' mašine za uplate dnevnih pazara malih privrednika.

Pogledajte kako izgleda jedna od trenutno najkreativnije osmišljenih ekspozitura banke:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

22 h

Podeli: