Specijalna ponuda Vojvođanske: Keš krediti - bez troškova obrade

Bez troškova obrade zahteva za gotovinske kredite, tradicionano i ove jeseni u ponudi Vojvođanske banke. Odaberite sami vrstu kredita, sa fiksnom ili promenljivom kamatnom stopom na duži ili kraći period otplate, bez definisane namene ili za refinansiranje postojećih kreditnih obaveza.

Promo

Izvor: B92

Utorak, 18.09.2018.

10:00

Specijalna ponuda Vojvođanske: Keš krediti - bez troškova obrade
Foto: Thinkstock

Nakon sezone godišnjih odmora često su potrebna dodatna finansijska sredstava kako bi se dopunili značajno istrošeni kućni budžeti za realizovanje obaveza koje nameće ovaj period godine. Onima pak, koji su se opredelili za neke egzotične destinacije pa tek planiraju putovanje takođe može dobrodoći finansijski podstrek.

Klijentima koji do 31. oktobra podnesu zahtev, Vojvođanska banka će odobravati pozajmice po specijalnim uslovima – bez troškova obrade zahteva.

Krediti se odobravaju bez depozita ili učešća, u maksimalnom iznosu do 15.000 evra, u dinarskoj protivrednosti i rokom otplate do 120 meseci, sa promenljivom kamatnom stopom kao i sa fiksnom kamatnom stopom tokom prvih 60 meseci otplate. Odobravaju se bez definisane namene ili sa namenom refinansiranja postojećih kreditnih obaveza uz mogućnost isplate dodatne gotovine.
Promo ponudom je obuhvaćen i kratkoročni keš kredit koji se odobrava na period do 12 meseci u maksimalnom iznosu do 350.000 dinara.

Ova specijalna ponuda namenjena je postojećim i novim klijentima koji svoja primanja prebace u Vojvođansku banku. Nakon podnošenja zahteva, kllijent već za 15 minuta može dobiti odgovor da li je kredit predodobren.

Pozivamo vas da iskoristite ovu ograničenu ponudu za sve što Vam nedostaje!

Dodatne informacije o uslovima kreditiranja, kao i ostalim bankarskim uslugama klijenti mogu da dobiju 24 časa dnevno pozivanjem kontakt centra na broj telefona 0800/23 23 22 ili posetom neke od 104 filijale širom Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se "apokalipsa"

Razvoj veštačke inteligencije (AI) bi mogao da dovede do ukidanja skoro osam miliona radnih mesta u Velikoj Britaniji.

15:36

27.3.2024.

1 d

Podeli: