DELEZ SRBIJA nastavlja širenje prodajne mreže

Samoposluživanje na odeljenjima pekare i gotovih jela za dodatno poboljšanje usluge za kupce

Promo

Izvor: B92

Ponedeljak, 06.08.2018.

11:20

DELEZ SRBIJA nastavlja širenje prodajne mreže
Foto: Delez Srbija

Kompanija Delez Srbija nastavila je širenje prodajne mreže u Srbiji i dodatnim poboljšanjem usluge ka kupcima.

Prvi put u renoviranom Maksi supermarketu na Novom Beogradu u Jurija Gagarina broj 55, kupci će imati mogućnost samoposluživanja na odeljenjima pekare i gotovih jela.
Foto: Delez Srbija
“Nastavljamo sa realizacijom naše strategije, a to je da uz širenje prodajne mreže, kupcima uvek pružamo još kvalitetniju uslugu i još širi asortiman proizvoda. Novina koju smo uveli sa samoposluživanjem dodatno će unaprediti njihovo iskustvo u kupovini, čime samo pravimo još jedan korak napred u modernizaciji”, istakao je Milan Martinović direktor operacija Maxi supermarketa.

Žitelji Glavne ulice u Zemunu dobili su danas novi Maxi supermarket. On se prostre na više od 600 kvadratnih metara, a oba supermarketa su opremljena modernom, funkcionalnom i ekonomičnom opremom po najvišim ekološkim standardima za čuvanje i izlaganje robe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: