COCA-COLA HBC otvorila konkurs za NAJBOLJE BUDUĆE MENADŽERE

„Najbolji rukovodilac je onaj koji ima dovoljno smisla da izabere dobre ljude da urade ono što on hoće, ali i dovoljno samokontrole da se ne meša dok to rade“, reči su Teodora Ruzvelta, 26. predsednika SAD. Zapravo, itekako je poenta u tome koje ljude izaberete i kako ih vodite. Menadžer je ključni „šraf“ u organizacionoj mašini. Menadžer je osoba koja usklađuje kratkoročne i dugoročne ciljeve sa misijom i vizijom kompanije. On delegira zadatke zaposlenima, ali služi i kao njihov mentor, sudija i inspiracija.

Promo

Izvor: B92

Utorak, 15.05.2018.

10:00

COCA-COLA HBC otvorila konkurs za NAJBOLJE BUDUĆE MENADŽERE
Foto: COCA-COLA

U želji da „proizvede“ najbolje menadžere, Coca-Cola HBC Srbija već drugu godinu za redom, organizuje program koji ima za cilj da osnaži mlade, talentovane diplomce da započnu svoju karijeru, kao i da ih transformišu u sledeću generaciju lidera i menadžera.

U pitanju je RISE management trainee program, vodeći program kompanije Coca-Cola HBC Srbija, koji spaja jedinstvene kvalitete i veštine praktikanata, a sve u kombinaciji sa veštim i brzim okruženjem, mentorstvom vrhunskih lidera i međunarodnom zajednicom. RISE program predstavlja rad sa punim radnim vremenom i traje dve godine, gde se polaznici postepeno upoznaju sa radom u FMCG industriji i radom u kompaniji poput Coca-Cole HBC Srbija.
Foto: COCA-COLA
„Smatram da je RISE management trainee program odlična prilika za mlade koji imaju veliku želju da uče, rade i razvijaju se u korporativnom okruženju, uz veliku podršku kolega i mentora. Svoju karijeru započela sam u Coca-Cola Hellenic kompaniji, u odeljenju za kontrolu kvaliteta, gde trenutno osećam potpunu prednost dinamičnog i izazovnog poslovnog okruženja“, reči su Nade Pejović, polaznice RISE programa.

RISE management trainee namenjen je svim studentima četvrte godine, apsolventima, diplomcima, kao i polaznicima master studija akreditovanih Univerziteta u Srbiji. Konkurs za polaznike otvoren je u periodu od 24. aprila do 25. maja na https://riseprogram.rs/

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

18 h

Podeli: