PR

Paladijum vredi kao zlato!

Plemeniti metal paladijum je od nedavno u centru pažnje investitora jer su podaci ukazali na strukturalni deficit ovog metala izazvanog rastućom potražnjom u industriji automobila.

PR sreda 12.06. 10:00

Bivši trener Čelsija kupio stan u Beogradu

Fudbalski trener sa izuzetnom karijerom i brojnim uspesima na čelu najpoznatijih fudbalskih klubova - Avram Grant, jedan je od mnogih drugih stranih i domaćih poznatih ličnosti i diplomata koje su nedavno kupile stan u Beogradu na jednoj od najpoznatijih lokacija u Ulici kneza Miloša.

PR petak 7.06. 10:00

Unesite svetske trendove i u svoj dom

Ako razmišljate o novom enterijeru svog doma, a voleli biste da ispratite aktuelne svetske trendove, dobro će vam doći saveti i ideje kako da preuredite prostor u kojem živite.

PR ponedeljak 3.06. 10:46

Paladijum vredi kao zlato!

Plemeniti metal paladijum je odnedavno u centru pažnje investitora jer su podaci ukazali na strukturalni deficit ovog metala izazvanog rastućom tražnjom u industriji automobila.

PR sreda 22.05. 10:00

Biznis inkubator – vetar u leđa startapima

Startapi su postali pravi trend u svetu. Nisu samo dobar način da se genijalne ideje pretvore u profitabilan biznis, nego i stvaraju nove poslove, otvaraju nova radna mesta jačajući i lokalno i globalno ekonomsko okruženje.

PR petak 10.05. 15:30
strana 1 od 4 idi na stranu