"EPIC DRAMA" – Novi TV kanal medijske kuće VIASAT WORLD

Gledaoce čekaju više od 600 sati najnovijih serija iz celog sveta i najveća glumačka imena. Ljubitelji serija imaće mogućnost da biraju između velikog broja žanrova - kriminalistički programi, misterije, klasični književni žanr, politika i moć, istorijski i ratni programi, akcione avanture i fantastika. Najzanimljivije istorijske drame nastale u Velikoj Britaniji, SAD-u, Španiji, Francuskoj, Italiji, Australiji i Kanadi, uskoro su na raspolaganju najširoj publici.

Kompanija Viasat World, vodeća svetska medijska kuća, najavila je pokretanje svog novog brenda – Epic Drama kanala, na prostoru Centralne i Istočne Evrope. Time će se Epic Drama priključiti već velikom broju kanala kompanije Viasat World i njenom SVOD portfoliju, koji uključuje 27 pay TV kanala, na preko 50 tržišta širom sveta.

Epic Drama kanal počinje sa emitovanjem 14. decembra ove godine i ponudiće više od 600 sati visoko budžetnih HD sadržaja, kao i široku lepezu dramskih žanrova. Više od 80% sadržaja uključuje i SVOD-prava, što je u skladu sa misijom ove kompanije da svojim korisnicima obezbedi najkvalitetnije sadržaje na svetu, putem niza platformi i uređaja.

Kanal Epic Drama na početku će biti dostupan na glavnim tržištima i teritorijama Viasat World-a, koja obuhvataju Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju, Crnu Goru, Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu, Bugarsku, Češku, Estoniju, Grčku, Mađarsku, Letoniju, Litvaniju, Poljsku, Rumuniju, Slovačku, Tursku i Ukrajinu. Za 2018. godinu, planirano dalje širenje rasprostranjenosti kanala. Gotovo svi sadržaji ovog kanala koji će se prikazivati u udarnim terminima snimljeni su u poslednje tri godine, a 70% sadržaja se ekskluzivno prikazuje na svakom od tržišta, te publika može da uživa u najboljim i najnovijim istorijskim dramama 24 časa dnevno.

Irina Gofman, izvršna direktorka i predsednica kompanije Viasat World istakla je ovim povodom: „Veliko nam je zadovoljstvo da najavimo pokretanje našeg novog kanala, u potpunosti posvećenog visoko budžetnoj produkciji. Uspeli smo da ispunimo prazninu na tržištu i ponudimo kanal koji emituje program 24 sata dnevno i prikazuje najbolje drame iz celog sveta. Naša strategija od skoro uključuje i koprodukcije – što nam omogućava stalni priliv visokokvalitetnih programskih sadržaja za sve naše kanale u budućnosti. Već smo uspostavili saradnju sa mnogima od najboljih distributera sadržaja iz celog sveta i spremni smo da nastavimo u tom pravcu kako bismo proširili svoj portfolio i upotpunili program našeg novog kanala. Ponosni smo što svetu možemo da predstavimo „novi dom Epske drame“ i konačno ponudimo mesto za gledaoce koji traže najbolje istorijske drame današnjice.“

PR

ŠKODA FABIA - Jake ambicije nas pokreću

Samopouzdanje nije rezervisano samo za javne nastupe. To je stav kojim plovite kroz život. ŠKODA FABIA sa oštrim, dinamičnim linijama suviše je markantna da bi bila sramežljiva. Ali, njeno samopouzdanje ne počiva samo na izgledu, jer je opremljena sa pametno osmišljenim Simply Clever detaljima koji objedinjuju samopouzdanje i udobnost.

biz: pr petak 15.12. 11:00 Komentara: 0

MAXI šansa firmama koje zapošljavaju osobe sa invaliditetom

Život osoba sa invaliditetom svakog dana obeležen je brojnim preprekama kojih najčešće nismo ni svesni. Od onih najosnovnijih kao što je pristupačnost i neprilagođenost javnog prostora, do diskriminacije, nedostatka razumevanja čak i od najbližeg okruženja. Procene su da u Srbiji ima više od 600.000 osoba sa invaliditetom, a veliki korak u lakšem funkcionisanju u svakodnevnom životu predstavlja njihovo zaposlenje. Svetski dan osoba sa invaliditetom obeležava se upravo danas, 3.decembra, pa je i pokretanje teme koliko kompanije vode računa o tome da im pruže posao od velikog značaja.

biz: pr ponedeljak 4.12. 12:38 Komentara: 0

Više od hiljadu dece kroz igru učilo o reciklaži

Đaci pet osnovnih škola u Beogradu su tokom novembra imali priliku da kroz edukativne radionice nauče brojne korisne informacije o reciklaži, a najviše pažnje im je privukao praktični deo gde su naučili kako se od otpada prave novi korisni proizvodi.

biz: pr četvrtak 30.11. 14:30 Komentara: 0
strana 1 od 25 idi na stranu