U BIG FASHION Vidikovac 5.000 m2 samo za filmove i zabavu

U BIG FASHION VIDIKOVAC, najvećem šoping centru na Balkanu, kompanija Cineplex zakupila je 5.000 kvadrata! Cineplexx bioskop, koji će biti otvoren na ovom prostoru, imaće 10 dvorana sa 2.000 sedišta, najmoderniju lasersku i RealD 3D tehnologiju, kao i potpuno nov koncept sedenja.

Podeli

Cineplexx bioskopi i u najvećem šoping centru na Balkanu

Predstavnici kompanija BIG CEE i Cineplexx Robert Yahav i Christof Papousek potpisali su ugovor o saradnji, koji će u Srbiju doneti zabavne sadržaje kakvi postoje samo na zapadnim tržištima. Novi Cineplexx koncept obezbediće celodnevnu zabavu za decu i odrasle, a novi tržni centar učiniće jedinstvenom destinacijom u Beogradu i okolini.

BIG FASHION VIDIKOVAC imaće više od 300 radnji, zabavni park, restorane, najveći parking u zemlji i brojne druge sadržaje. Biće prepoznatljiv zahvaljujući jedinstvenom i modernom dizajnu. Bioskop, poput Cineplexxa učiniće naš Centar pravim mestom porodične zabave“, rekao je Robert Yahav, generalni direktor BIG CEE Srbija.

Christof Papousek , Cineplexx i Robert Yahav
Christof Papousek , Cineplexx i Robert Yahav

PR

Radovan Milojević – EY Preduzetnik godine u Srbiji

Radovan Milojević, vlasnik kompanije Stublina, proglašen je EY Preduzetnikom godineTM 2017. Ovo priznanje međunarodna revizorsko - konsultantska kompanija EY (Ernst&Young) dodeljuje šestu godinu za redom u Republici Srbiji, a pobedniku su nagradu uručili predsednik ovogodišnjeg nezavisnog žirija, Darko Budeč i Ivan Rakić, rukovodeći partner kompanije EY za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu.

biz: pr petak 23.02. 09:20 Komentara: 0

Ivan Bjelajac, direktor GoDaddy: Šta mi je doneo EMBA

U Srbiji ima više finansija nego što ima ideja i firmi koje mogu da upotrebe te finansije. Veći je problem investitorima da nađu u šta da ulože, nego što ovde ne može da se dođe do kapitala, rekao je jednom prilikom Ivan Bjelajac, operativni direktor kompanije GoDaddy Belgrade.

Kako kaže, danas, jedan poslovni lider pre svega mora da ima širu sliku biznisa kojim se firma bavi, da poseduje svest o tome kako njegove odluke doprinose firmi da zaradi novac, i kako da svoje kolege postavi u najbolji položaj za doprinošenje ciljevima firme.

biz: pr četvrtak 22.02. 10:00 Komentara: 0

Audi preduhitrio konkurenciju - sajamska ponuda pre sajma

Kako zvanično saznajemo, Audi brend je spremio jedinstvenu ponudu koja po mnogo čemu liči na sajamsku, a odnosi se na ukupno 40 automobila koji će potencijalnim kupcima biti dostupni odmah. Zapravo, radi se o Audi limuzinama A3, A4 i A6, kao i neverovatnim popustima koji će ići do čak 20.000 eura na regularnu cenu novih vozila.

biz: pr sreda 21.02. 10:30 Komentara: 5
strana 1 od 27 idi na stranu