PR

Istovremeno otvaranje 16 prodavnica u Srbiji izazov za celu kompaniju

Istovremeno otvaranje 16 Lidlovih prodavnica u Srbiji, koje je prošle godine okupiralo svu pažnju javnosti, bio je izazov za celu kompaniju - a posebno za IT eksperte prvog savremenog diskonta u zemlji, ističe Miloš Rajičić, rukovodilac IT sektora kompanije Lidl Srbija.

PR ponedeljak 13.01. 10:00

Prodavnice po najvišim standardima

Najviši standardi u oblasti bezbednosti i kvaliteta proizvoda, iskustvo kupovine prilagođeno potrebama kupaca, kao i širenje maloprodajne mreže širom Srbije, omogućiće kompaniji Delez Srbija zadržavanje liderske pozicije na tržištu, istakla je Milana Jević Gledović, potpredsednik pravnih poslova i zaštite resursa kompanije.

PR sreda 25.12. 10:00

Dečiji novogodišnji karavan igre obišao Srbiju

Vreme praznika neizbežno nas približava jedne drugima i to je razlog što su Dom za decu i omladinu "Vera Radivojević" u Beloj Crkvi, Centar za porodični smeštaj dece "Rada Mladenović Ćulić – Crna" u Miloševcu, Ustanova za decu i omladinu SOS "Dr Milorad Pavlović" u Sremskoj Kamenici i roditeljska kuća Zvončica pri Institutu za majku i dete "Dr Vukan Čupić" u Beogradu bili stanice novogodišnjeg Maxi karavana igre.

PR ponedeljak 16.12. 12:00

U Sberbanci štedi - gde evro više vredi

Štednja je koncept koji podrazumeva planiranje budućih troškova, ali i našu želju da dane koji dolaze dočekamo sigurniji i spremniji. Takav stav prema štednji znači da na nju ne gledamo kao na odricanje, već kao na zdravu naviku i nameru da svoju potrošnju svedemo na optimalan i racionalan nivo. Važno je da takav model usvojimo kao dobru životnu ili poslovnu naviku, kao i da mnoge stvari, nabavke i kupovine finansiramo upravo na takav način. Održavanje stalne ravnoteže između prihoda koje ostvarujemo i svih planiranih ili neplaniranih troškova i ulaganja koje nam život donosi.

PR ponedeljak 9.12. 12:00
strana 1 od 3 idi na stranu