PR

U Sberbanci štedi – gde evro više vredi

Sigurno vam se barem jednom u životu ukazala prilika da po nižoj ceni kupite dobar automobil, uložite u opremanje stana ili da pod povoljnijim uslovima rešite stambeno pitanje ili kupite vikendicu o kojoj ste oduvek maštali. U ovim slučajevima spas je ušteđevina.

PR utorak 26.11. 12:30

Fond za inovacije u medijskoj sferi

USAID Srbija nalazi se u fazi planiranja potencijalnog novog projekta i želi da od zainteresovanih strana zatraži mišljene i komentare.

PR utorak 26.11. 10:00

Podrška Lukoila ozelenjavanju Beograda

Grаdоnаčеlnik Bеоgrаdа prоf. dr Zоrаn Rаdојičić, dirеktоr kоmpаniје "Lukoil Srbija" АD Dеnis Rјupin i gеnеrаlni dirеktоr ЈKP "Zеlеnilо-Bеоgrаd", Bеоgrаd Slоbоdаn Stаnојеvić zаsаdili su zajedno sаdnicе drvеćа nа zеlеnој pоvršini u blizini bеnzinskе stаnicе "Piоnir" nа Nоvоm Bеоgrаdu.

PR sreda 20.11. 10:00

Paladijum je postao vredniji od zlata

Tokom prošle godine, cena paladijuma je skočila za čak 70%, da bi početkom ove godine, cena ovog plemenitog metala premašila cenu zlata. Cena zlata se trenutno kreće oko 1450 dolara za uncu, dok je cena paladijuma od septembra prešla nivo od 1650 dolara za uncu.

PR sreda 13.11. 12:00

Gebrüder Weiss Srbija imenovala novog direktora za Srbiju

Gebrüder Weiss, najstarija transportna i logistička kompanija na svetu, imenovala je Rolanda Raitha za novog direktora u Srbiji. Pored Srbije, on je takođe nadležan i za poslovanje kompanije Gebrüder Weiss Crna Gora, koja ima svog direktora.

PR ponedeljak 11.11. 14:00
strana 1 od 4 idi na stranu