Telekom Srbija će podneti tužbu protiv SBB-a

Telekom Srbija kategorički negira da je slao poruke korisnicima SBB-a i na bilo koji način saučestvovao u navodnom sajbernapadu na SBB.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 16.04.2020.

13:04

Telekom Srbija će podneti tužbu protiv SBB-a
Foto: Epa/KOCA SULEJMANOVIC

"Povodom jučerašnjeg saopštenja SBB-a, kojim se neosnovano optužuje Telekom Srbija da je saučesnik u navodnom sajbernapadu na njihove servere tako što smo navodno slali poruke njihovim korisnicima, obaveštavamo javnost da ćemo sa advokatima analizirati posledice ovakvog bezobzirnog napada na našu kompaniju i protiv SBB-a podneti tužbu nadležnim organima" saopšteno je.

Kako se navodi u saopštenju, "ovakvim nelojalnim i sramnim ponašanjem direktne konkurencije narušava se ugled i nanosi šteta kompaniji".

"Nismo iznenađeni ovakvim ponašanjem SBB-a, jer ovo nije prvi put. Ipak, zaista je nečuveno da se zbog problema prilikom pružanja usluga svojim korisnicima pravdaju tako što će okriviti Telekom Srbija", kaže se u saopštenju Telekoma Srbija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: