Optimizujte troškove: Izračunajte koja je tarifa za vas najpovoljnija

Beograd -- Kako optimizovati troškove u savremenom poslovanju?

Izvor: B92
Podeli
Ingografika: MTS
Ingografika: MTS

Ovo je jedno od težih pitanja na koje odgovaraju studenti ekonomskih fakulteta. Međutim, u stvarnom životu uskladiti potrebe i troškove je još teži zadatak.

Kako to ostvariti?

Savremeno poslovanje danas je nemoguće zamisliti bez pouzdane telefonske veze (fiksne i mobilne), brzog i stabilnog interneta. Veliki broj firmi ima problema da uskladi realnu potrošnju sa stvarnim potrebama preduzeća.

Nasumice odabranim paketima, na kraju meseca, kada se podvuče crta, vidi se na računu da ima viška minuta, a manjka interneta ili obratno. Taj nesklad zna značajno da poveća račun.

Kako kod svog operatera da odaberete pravi paket, koji će u potpunosti zadovoljiti potrebe poslovanja vaše firme, a da pri tom smanjte troškove? Tačnije, da platite ono što potrošite.

Da bi pomogao svojim klijentima, mts je osmislio "digitalnog savetnika" - kalkulator koji izračuna kolike su realne potrebe malih i srednjih preduzeća. U samo nekoliko koraka, sistem pronađe idealnu kombinaciju interneta, fiksne i mobilne telefonije.

Sa oko desetak pitanja i odgovora, ovaj jedinstveni "kalkulator" olakšava odluku koju kombinaciju servisa firma treba da izabere. Tačnije, koje su tarife najefektivnije za potrebe konkretnog biznisa.

Kada se ispuni upitnik, dobićete ponudu koja je informativnog karaktera. Isprobajte digitalnog savetnika, pogledajte šta vam nudi. Ostavite podatke, i javiće vam se mts-ov savetnik sa kojim možete dodatno da prođete kroz vaše rešenje.

Posetite mts i uverite se u mogućnosti BizPaket savetnika i neverovatne pogodnosti mts BizPaketa.

strana 1 od 15 idi na stranu