Optimizujte troškove: Izračunajte koja je tarifa za vas najpovoljnija

Kako optimizovati troškove u savremenom poslovanju?

Srbija

Izvor: B92

Petak, 27.09.2019.

13:10

Optimizujte troškove: Izračunajte koja je tarifa za vas najpovoljnija
Ingografika: MTS

Ovo je jedno od težih pitanja na koje odgovaraju studenti ekonomskih fakulteta. Međutim, u stvarnom životu uskladiti potrebe i troškove je još teži zadatak.

Kako to ostvariti?

Savremeno poslovanje danas je nemoguće zamisliti bez pouzdane telefonske veze (fiksne i mobilne), brzog i stabilnog interneta. Veliki broj firmi ima problema da uskladi realnu potrošnju sa stvarnim potrebama preduzeća.

Nasumice odabranim paketima, na kraju meseca, kada se podvuče crta, vidi se na računu da ima viška minuta, a manjka interneta ili obratno. Taj nesklad zna značajno da poveća račun.

Kako kod svog operatera da odaberete pravi paket, koji će u potpunosti zadovoljiti potrebe poslovanja vaše firme, a da pri tom smanjte troškove? Tačnije, da platite ono što potrošite.

Da bi pomogao svojim klijentima, mts je osmislio "digitalnog savetnika" - kalkulator koji izračuna kolike su realne potrebe malih i srednjih preduzeća. U samo nekoliko koraka, sistem pronađe idealnu kombinaciju interneta, fiksne i mobilne telefonije.

Sa oko desetak pitanja i odgovora, ovaj jedinstveni "kalkulator" olakšava odluku koju kombinaciju servisa firma treba da izabere. Tačnije, koje su tarife najefektivnije za potrebe konkretnog biznisa.

Kada se ispuni upitnik, dobićete ponudu koja je informativnog karaktera. Isprobajte digitalnog savetnika, pogledajte šta vam nudi. Ostavite podatke, i javiće vam se mts-ov savetnik sa kojim možete dodatno da prođete kroz vaše rešenje.

Posetite mts i uverite se u mogućnosti BizPaket savetnika i neverovatne pogodnosti mts BizPaketa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: