Biznis pomera granice: Kako da sa manje novca dobijete više interneta i minuta VIDEO

Savremeno poslovanje ne može se zamisliti bez pouzdane telefonske veze, brzog i stabilnog internet.

Srbija

Izvor: M.K.

Utorak, 24.09.2019.

11:00

Biznis pomera granice: Kako da sa manje novca dobijete više interneta i minuta VIDEO
Foto: Depositphotos/ undrey

Današnji menadžeri, prema nedavno objavljenim istraživanjima, čak tri i po sata dnevno koriste mobilni telefon.

Kako se navodi u istraživanju firme “Dscout”, prosečna osoba dodirne mobilni telefon 2.617 puta u toku dana. U biznisu, to je gotovo dva puta više. Iz godine u godinu povećava se broj iskorišćenih minuta i gigabajta.

Telko operateri prate ove trendove, i trude se da svojim biznis korisnicima izađu u susret. MTS svojim korisnicima je omogućio da za manje novca, koriste pakete koji imaju više minuta, gigabajta, razgovora u regionu i svetu.

Prethodnih godina Srbija je doživela veliku ekspanziju kada je u pitanju privredna saradnja sa zemljama u okruženju, državama gde živi veliki broj naših državljana, kao i sa zemljama Dalekog istoka.

Ukupna spoljnotrgovinska robna razmena Srbije za period januar-maj 2019. godine iznosi:

– 18.838.900.000 dolara – porast od 1,6% u odnosu na isti period prethodne godine;

– 16.675.500.000 evra – porast od 9,7% u odnosu na isti period prethodne godine.

Spoljnotrgovinska robna razmena bila je najveća sa zemljama sa kojima Srbija ima potpisane sporazume o slobodnoj trgovini. Zemlje članice Evropske unije čine 63,7% ukupne razmene. Naš drugi po važnosti partner jesu zemlje CEFTA (države Zapadnog Balkana i Moldavija).

Poslovni ljudi za komunikaciju sa poslovnim partnerima od operatera traže stabilnu i jeftinu vezu.

Često, oni sa partnerima razgovaraju i preko popularnih aplikacija "Viber", "Skaype" i "WhatsApp". A za takvu vrstu komunikacije je potreban stabilan, jak internet.

Aktivacija do 30. septembra

Paketi “Biznis Libero” u potpunosti su okrenuti zahtevima biznis korisnika.

Za poslovnu komunikaciju, nude neograničene minute i poruke u Srbiji, neograničeni roming u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, besplatne pozive ka m:tel mrežama u Austriji, CG i BiH, kao i minute za pozive ka 28 zemalja u Evropi i svetu. MTS nudi povoljnije cene poziva ka 50 zemalja Evrope, kao i besplatne roming minute i SMS poruke u Evropi.

Svi korisnici, postojeći i novi, koji aktiviraju do 30. septembra Biznis Libero tarifu 9, 19 ili 39, dobijaju 1 GB interneta u romingu mesečno, koji važi do 31. decembra 2019. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: