Zašto je važno da budemo digitalno prisutni i kako da se izdvojimo

Februarske radionice u mts Biznis centrima bile su posvećene temi o kojoj se dosta priča i koja sasvim sigurno diktira novi, drugačiji način poslovanja.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 01.03.2019.

13:54

Zašto je važno da budemo digitalno prisutni i kako da se izdvojimo
Foto: MTS

S tim u vezi, učesnici su imali priliku da uživaju na radionicama u Novom Sadu i Beogradu i čuju Marka Cvetkovića iz kompanije Pepsi u Srbiji, koji je rekao dosta zanimljivih stvari koje se tiču upravo uticaja digitalnog marketinga na poslovanje.

Sa više od sedam godina iskustva u marketingu i kao osoba koja uporedo razvija lični brend i kompanijski, Marko je bio odličan izbor predavača baš za ovu temu. Pored toga što je direktor marketinga u Pepsiju, on je i osnivač onlajn magazina, bloger, konsultant i predavač.

Marko nam je ispričao zašto je važno da budemo digitalno prisutni, šta je potrebno da uradimo da bismo se izdvojili od konkurencije.

Pričali smo o razlici između tradicionalnih i digitalnih medija i definitivno se uverili u sve prednosti digitalnih medija putem kojih svaki biznis može da uspostavi novi, prisniji i produktivniji odnos sa krajnjim potrošačima. Mogućnosti koje digitalni mediji pružaju ne prestaju da inspirišu.

Sumarno, prednosti digitalnih medija spram tradicionalnih leže u tome što digitalni mediji imaju svoje posebne odlike.

· Manje su hijerarhijski organizovani, decentralizovani i razlikuju se u raznim segmentima produkcije i distribucije sadržaja

· Uglavnom su besplatno dostupni javnosti.

· Uglavnom ne zahtevaju posebnu obuku, jednostavni su za upotrebu, dostupni svima

· Pogodni su za brz (nekada skoro i trenutni) odgovor, gde jedino učesnici uslovljavaju zastoj

· Editabilni su i lako deljivi. Sadržaji se mogu komentarisati i menjati trenutno. Na martovskim radionicama "Moć integrisanih komunikacija - Od brifa do nagrade" mts organizuje radionice na kojima će pričati sa Nikolom Parunom i Markom Marjanovićem iz Ovation BBDO o tome kako se stvara uspešna integrisana kampanja. Od prvog poslatog mejla do uspelog projekta put je dugačak i zahtevan.

Na primerima najboljih projekata najbolje srpske agencije 2018. pokazaće kako preći taj put što lakše, ali i šta su to integrisane komunikacije i zbog čega su superioran model pristupa brendu. Pridružite se besplatnoj biznis-edukaciji 15.marta u Novom Sadu i 27.marta u Beogradu, u mts biznis-centrima.
Foto: MTS
Prijave se vrše putem mail-a mtsbiznishub@telekom.rs .

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: