Kako izgleda osoba koja kupuje vaš proizvod? FOTO

Ključne stvari prilikom online oglašavanja su: prava poruka, pravim ljudima u pravo vreme, kaže Vera Stevanović.

Srbija

Izvor: B92

Subota, 24.11.2018.

11:10

Kako izgleda osoba koja kupuje vaš proizvod? FOTO
Foto: MTS

Održana je druga novembarska mts Biznis radionica sa temom Targetiranje ciljne grupe potrošača na društvenim mrežama.

Predavač je bila Vera Stevanović iz agencije Ludus digital koja je na svom primeru razvojnog karijernog puta i njenog startup-a (mobilna aplikacija Moja bebuška) ukazala učesnicima radionice na jako bitne stvari u planiranju marketing strategije i kako da Vaš proizvod ili usluga pronađe svoj put do krajnjeg potrošača.

Kako je Vera istakla, ključne stvari prilikom online oglašavanja su: prava poruka, pravim ljudima u pravo vreme. Radionica je najviše bila posvećena upravo saznavanju ko su ti ’pravi ljudi’ odnosno kako izgleda persona koja kupuje naš proizvod. Učesnici su zajedno sa Verom na konkretnim primerima ’izmaštali’ svog krajnjeg korisnika i razmatrali moguće marketing strategije za bolji plasman svog proizvoda.

Mts nastavlja da okuplja predstavnike malih i srednjih preduzeća svakog meseca sa različitom aktuelnom temom. S tim u vezi, decembarske radionice biće organizovane u mts Biznis centrima, 7.12. u Novom Sadu i 13.12. u Beogradu sa temom "Kako unaprediti poslovne procese” u saradanji sa konsultantom Željkom Rosićem iz Avellana Management Consulting i Markom Adžićem, Software solutions direktorom iz kompanije Saga.

Radionica će ukazati na korisne smernice o načinima modeliranja poslovnih procesa zasnovanim na Lean Six Sigma metodama i mogućnostima da se poslovni proces automatizuje do granica koje su do sada bile nezamislive.

Namenjena je svim direktorima ili zaposlenima koji se bave ovom vrstom posla a dolaze iz srednjih firmi ili brzorastućih sistema.

Učešće je kao i do sada besplatno. Prijave se vrše putem mail-a mtsbiznishub@telekom.rs .

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

17 h

Podeli: