Da li ste već čuli?

Šuška se da je u toku velika akcija, proverili smo i vest je sjajna, posebno za poslovne ljude, neki telefoni se nude i to za "dž“.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 11.09.2018.

16:40

Da li ste već čuli?
Screenshot

Prošli su godišnji odmori, i mnogi nove godine računaju od septembra....Nove obaveze, nova poskupljenja, za one koji su roditelji dodatne brige po novčanik.

U tom vrtlogu cena, ima i onih koji misle na vaš budžet: MTS nudi – niže cene. I to nije sve, pored toga što su spustil cene, u toku je akcija kojoj je teško odoleti – još jedan telefon gotovo gratis.

Da skratimo, niže su cene Alcatel telefona + drugi telefon za samo 1 dinar! Akcija je počela pre nekoliko dana i vreme je da iskoristite ovu sjajnu mts promotivnu ponudu! Kupite bilo koji Alcatel telefon po super sniženoj ceni i drugi Alcatel telefon dobijate za samo 1 dinar uz Biznis tarife.

Ukoliko odaberete Alcatel 3V, Alcatel Idol 4S ili Alcatel 5 uz Biznis Libero 10 ili veću tarifu, čak dva telefona biće Vaša po ceni od samo 2 dinara.

Promotivna ponuda traje do isteka zaliha. Naše je samo da kažemo - požurite!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: