Vrelo letnje sniženje roming dodataka

Last minute je čarobna formila ovog leta, naročito za sve one koji vole da planiraju sve u poslednji čas.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 17.08.2018.

15:56

Vrelo letnje sniženje roming dodataka
(Foto: Thinkstock)

I dok se agencije utrkuju sa svojim last minut ponudama za letovanje, osim izbora destinacije, morate razmisliti i o tome šta da spakujete. Poslednji je trenutak i za sniženja, pa trk u šoping. Verujemo da telefon nećete da zaboravite, ali vas podsećamo da aktivirate vaše roming pakete.

mts za vas ima ponudu po meri, na aktuelnom sniženju, gotovo duplo jeftinije! Ponuda je dovoljno široka da obuhvati sve aktuelne destinacije i vašem biznisu omogući da uvek budete u kontaktu, čak i na plaži.

Izaberite Evropu MIKS za razgovore, SMS poruke i internet ili jedan od Evropa DATA dodataka i vaučera ukoliko biste samo da surfujete u 44 zemlje, uključujući i Španiju, Francusku, Portugal, Tursku, Veliku Britaniju ili Grčku.

Ako planirate putovanje van Evrope, za Vas su Svet DATA dodaci i vaučeri za internet saobraćaj.

Uživajte, pravite uspomene na odmoru i budite mudri - aktivirajte roming pakete i bezbrižno šaljite selfije s plaže.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: