Radionica: Kako iskoristiti društvene mreže za promociju brenda?

Marketing na društvenim mrežama postao je jedan od osnovnih načina za privlačenje klijenata i kupaca, ali i za širenje svesti o brendu ili kompaniji.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 14.08.2018.

14:30

Radionica: Kako iskoristiti društvene mreže za promociju brenda?
Foto: MTS

Najpopularnija i najrasprostranjenija društvena mreža je Fejsbuk, a upravo zbog svoje popularnosti omogućava jednostavno i brzo širenje poslovanja.

Putem te društvene mreže možete se približiti domaćim klijentima, ali i predstaviti svoje proizvode i usluge ljudima širom sveta. Na Fejsbuku možete imati vaš mini-sajt za prezentaciju, komunikaciju i predstavljanje vizuelnog identiteta vaše kompanije. Dodatno, uz njegov savršen sistem oglašavanja, veoma lako dolazite do usko ciljane grupe potrošača, čime osiguravate prodaju.

Ono što je veoma važno i što je jedna od najvećih prednosti jeste i što možete postići visoke rezultate, a uz to i drastično uštedeti. Takođe, možete i kontrolisati akcije u toku marketinške kampanje za vašu firmu i tako dodatno poboljšati ciljane rezultate.

Ukoliko želite da bolje pozicionirate svoj brend ili vašu uslugu učinite zanimljivom, autentičnijom i prepoznatljivijom - posetite mts Biznis radionicu Facebook oglašavanje za mala i srednja preduzeća.

Predavač je Ivan Bildi, jedan od najvećih stručnjaka iz ove oblasti u Srbiji.

Saznajte 23. avgusta u Novom Sadu i 27. septembra u Beogradu, u mts Biznis centrima, koliko je veliki potencijal društvenih mreža i kako to iskoristiti za promociju svog brenda.

Radionice su besplatne, broj mesta je ograničen, a prijavljuje se putem maila mtsbiznishub@telekom.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: