Kako upravljati biznisom i novim projektima u doba digitalizacije

Digitalna transformacija jedan je od najvažnijih termina za sve koji žele da nastave da razvijaju svoj biznis u novom, sve bržem okruženju.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 12.07.2018.

10:31

Kako upravljati biznisom i novim projektima u doba digitalizacije
(Foto: Thinkstock)

Kako biti konkurentan, da li ponuditi tržištu nešto novo, znati kako realizovati dobru ideju, kako upravljati poslom, kako biti lider, diktirati trendove, i šta znači siguran uspeh - samo su neka od pitanja o kojima preduzetnici razmišljaju.

Potrebne su mnoge promene, ali možda najpotrebnije jeste ohrabriti buduće preduzetnike da se međusobno sastaju, omogućiti im da steknu znanje, razmene iskustvo i dobiju odgovore na sva pitanja. Tu upravo nastupaju biznis inkubatori i radionice - da različitim resursima, uslugama, konsultacijama, materijalnom i nematerijalnom stručnom podrškom pomognu preduzetnicima da bolje upravljaju biznisom i novim projektima.

U okviru mts Biznis Hub radionice koja će se održati danas u mts Biznis centru u Novom Sadu, upoznaćemo se sa novom metodologijom vođenja projekata i biznisa "Lean Startup", koja obezbeđuje uštede troškova i vremena bez obzira na to iz koje industrije dolazite ili koliko je velika vaša kompanija.

Budite sa nama i sutra i prvi pogledajte šta su sve naučili učesnici radionice u Novom Sadu, kao i gde će se održati naredna edukacija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

22 h

Podeli: