Slobodan biznis daje najbolje rezultate!

Moderan biznis zahteva da budete uvek dostupni, u svakom trenutku i gde god da se nalazite.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 06.07.2018.

08:55

Slobodan biznis daje najbolje rezultate!

Bilo da ste u kancelariji, na poslovnom sastanku, službenom putu ili odmoru.

Ukoliko i Vaše poslovanje zahteva dinamičnu komunikaciju i stalan, neograničen pristup internetu, odaberite Biznis Libero tarife koje Vam omogućavaju da radite u pokretu i da Vaša kancelarija bude uvek tamo gde ste Vi. Poslujte uspešnije, brže i dinamičnije uz neograničenu, besplatnu komunikaciju u timu, razgovore u fiksnim i mobilnim mrežama u celoj Srbiji i super brzi 4G internet!

Oslobodite svoj biznis i olakšajte poslovanje uz neograničen roming koji Vam omogućava da planirate i optimizujete troškove, povećate efikasnost i uspešno poslujete na globalnom tržištu. Dajte prostora svom biznisu, budite Libero uz nove mts Biznis Libero tarife. Brinite samo o Vašem poslovanju, a mts će paziti na sve ostalo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: