Dobar dan, ja sam vaš savetnik… digitalni savetnik.

Prošli ste APR Scilu i Poresku Haribdu, odiseja „fali ti jedan papir“ je završena, dobili ste rešenje i sada ste vlasnik firme. Imate i kancelariju.

Srbija

Izvor: PR

Ponedeljak, 07.05.2018.

11:54

Dobar dan, ja sam vaš savetnik… digitalni savetnik.
Foto: MTS

Na stolu stoji računar i telefon, ali nemate gde da ih povežete. Šta sada?

OK, pogledaću šta se nudi. Čekaj, koja je razlika između gigabajta i megabita u sekundi? Šta je uopšte bajt? Treba li mi internet na mobilnom telefonu? Treba li mi web sajt? Konkurencija ima. Gde li rastu sajtovi?

Lepo bi bilo da sa nekime popričate. Neko ko će da Vas sasluša i da da savet. Takoreći savetnik. Ali, osnivate firmu, i nemate vremena za gubljenje. Kada bi neko mogao sa par pitanja da Vam reši sve probleme.

Ne znate da li je internet od 10Mb/s dovoljan, i da li je 1GB interneta na mobilnom previše, ali dobro znate čime se bavite i koliko zaposlenih imate. Znate da li Vas više pozivaju ili više Vi zovete druge. Da li je posao vezan za radno mesto ili ste u pokretu. To je ono što znate. Kada bi neko mogao to da prevede u Mb/s i GB. Da da savet…

Dozvolite da Vam predstavimo digitalnog savetnika. Odgovorite mu na par pitanja o vašoj firmi i dobićete ponudu koja se ne odbija. Samo Vaš mts BizPaket, kompletno rešenje za jednu firmu. Internet, fiksna i mobilna telefonija, skrojena prema vašim potrebama, sa neverovatnim pogodnostima. I, možda još ponešto, što niste ni znali da Vam može pomoći. Jer digitalni savetnik koristi svoju veštačku inteligenciju da prevede vaše potrebe u nešto što razume samo „komšijin mali što petlja sa računarima“.

Isprobajte digitalnog savetnika, pogledajte šta vam nudi. Ostavite podatke, i javiće Vam se drugi, „ljudski“, savetnik sa kojim možete dodatno da prođete kroz Vaše rešenje.

Jer ovo je 21. vek, spajamo prirodnu i veštačku inteligenciju. Sve u službi Vašeg poslovanja. Posetite https://www.mts.rs/poslovni/BizPaketSavetnik i uverite se u mogućnosti savetnika i neverovatne pogodnosti mts BizPaketa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: