Utorak, 30.12.2014.

16:45

Pala odluka za PKB

Poljoprivredna korporacija Beograda (PKB) privatizovaće se kroz javno nadmetanje, odlučila je Skupština Grada Beograda koja je završila sednicu.

Izvor: Beta

Pala odluka za PKB IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

30 Komentari

Sortiraj po:

sanja

pre 9 godina

@terazijski crnogorac

Greska! Ili niste dobro obavesteni, ili je u pitanju kratko pamcenje...


NIS je prodat KRAJEM 2007., pregovarao/ugovarao cenu sa Rusima Vojislav Kostunica, premijer Srbije, predsednik DSS-a, ....kazu da im je prodao NIS-ispod cene jer nam oni,Rusi, pomazu da zadrzimo Kosovo
Opet niste obavesteni,DS je odlucio i ugovarao gradnju Pupinovog mosta, kao i onog na Adi,vodio racuna o bebama,deci, penzionerima,djacima, porodiljama.....

A da,oba mosta su izgradjena, a sva davanja su, po dolasku OVE VLASTI ukinuta...Mali kaze da ce mozda,ali samo mozda, neka od njih biti vracena,...jer oni stede....na nama....

lazar

pre 9 godina

Dug je 250.000 evra!!! A kolike su zalihe, koliko je uloženo u proizvodnju u toku. U PKB-U to je sigurno par desetina miliona evra!!! To što će završiti u zatvoru nama ništa ne znači. Treba ih sprečiti na svaki mogući način da prodaju PKB, Telekom...

anticenzura

pre 9 godina

Daj ne zamajavajte ljude sa ciframa u dinarima! Pa taj dug je smesan,samo 250000e.
Treba svakako uraditi neku vrstu privatizacije,ali ne potpunu. Sve drugo vodi opet otimnacini nase imovine. Nek udje privatni kapital,ali samo do 51%,ne vise!
Sramota je da mi sve rasprodajemo bez analiza,proucavanja trzista i sveukupne ekonomske situacije.
Drzava je najveci neprijatelj Srba!!!

terazijski crnogorac

pre 9 godina

Sada su ove velike patriote iz DS-a nasle da demonstriraju patriotizam i iskazuju brigu o drzavnom vlasnistvu. Sada. Nakon 12 godina sto im se moglo da brinu i da ulazu u SVOJU zemlju. Ali ne, oni su krali SVOJU zemlju. Svoju majku Srbiju su krali i unistavali, dizali rukice samo kad im je bilo naredjeno. I SADA oni govore o tome da li bi se nesto dalo u bescijenje? Nakin sto su NIS prodaki za onu sicu?! Najvrijednije u svakoj drzavi je energetski sektor i to posebno kada se ZNA da zemlja raspolaze prirodnim sirovinama. Sramota

paor

pre 9 godina

Dobro se secam kako su nekada stari pricali da je najteze ponovo kupovati svoje, (mislili su na njive i kuce) a odnosilo se na to da se uvek u porodici nadje neko ko zeli sve da raskuci i onaj drugi koji kucu kuci. Ovaj koji kucu kuci kada uspe da dovede svoje imanje da ponovo bude ugledno ode kod onog sto je kupio deo njegovog imanja od raspikuce i ponovo ga kupi. Ali zato kroz dugi niz godina u selu se zna i prica da je onaj nekada bio veliki raspikuca i sve prodavao i to se prenosi s kolena na koleno a da je onaj drugi koji je radio ponovo svoje imanje kupio i u tome se ogleda istinita floskula NAJTEZE JE PONOVO KUPOVATI SVOJE.
Neka zapamte ove smlate kako drugacije da ih nazovem da i posle 60 godina od kako su uzimana imanja, kuce, pokucstvo, zito i stoka narod proziva Tita i njegove udbase, s tim sto se ta zemlja nije prodavala strancima vec u zemljoradnicke zadruge pretvarala, ali ovi danas lopovi i otimaci neka ne misle da ce se sve zaboraviti pogotovo sto cine ono najgore njive, hranu i stoku prodaju strancu. Nikada tudja ruka svrab nije pocesala, ali nikada bogat sirotinju na rucak nije pozvala, a ovi nas oterase u najcrnje siromastvo i sluganstvo narod i to u svojoj zemlji i na svom imanju. mali vesicu doakace i vama neko pa ce vas u zatvor gde vam je odavno mesto. Samo jedno pitanje koliko vas ima u gradskoj skupstini da ste se sklonili od zbog krivicnih dela zbog imuniteta???

Petar

pre 9 godina

A sta je razlog opsesije Beogradjana Beogradom na vodi - kad tu niti ce ista da se proizvodi niti ce da se nesto bitno postigne?
Nije valjda samo plitka zelja da se dokaze i pokaze sopstvena otmenost - iako znamo da posle stare Yu cija je administracija uposljavala taj svet prosto nedostaje nesto stvarno sto bi tu narod uposlilo - a sto Beograd na vodi svakako nece postici.
Ili ja nesto propustam misleci da ljudi treba da rade da bi ziveli i da Beograd od toga nece biti izuzet bas kao sto nije ni Rim ni Pariz ni Mihen?

bezimena

pre 9 godina

@(bezimena, 30. decembar 2014 18:33)
mace,ja mislio da ti u zivotu krenulo po zlu,pa te nije bilo,ali ziva si i koliko vidim zdrava :-)
Na srecu koliko si lobirala,vecina od 50% Beograda nije nas izaslo na izbore,sto znaci da im nismo dali legitimitet.Vecina postavlja pitanje ko je Mali,Vesic,Djilas,koga predstavljaju u opste? A ti jedino mozes da se pitas zasto?!
(kozmo, 30. decembar 2014 22:23)

Macane, hvala na brizi, povratila sam se i zdrava, bar u glavu jesam.
Ne razumem te baš najbolje...ja uvek lobiram ZA izlazak na izbore! Pravila su takva da se sedenjem kod kuće ne postiže ništa!

sanja

pre 9 godina

@Kozmo

Da li sam dobro razumela?
Vi spadate u onih 50% Beogradjana koji NISU izasli na izbore i zato smatrate da niste dali legitimitet ovoj SNS vlasti?

E,pa varate se ako tako mislite....

Jer umesto Vas i za Vas su glasale pristalice SNS-a......

To sto Vi niste umeli da predvidite sta ce se desiti ako ovi dodju na vlast,......ne znaci da ova vlast nema legitimitet....i Vi ste im to omogucili.....tako sto niste iskoristili svoje glasacko pravo....

Kozmo

pre 9 godina

@(bezimena, 30. decembar 2014 18:33) mace,ja mislio da ti u zivotu krenulo po zlu,pa te nije bilo,ali ziva si i koliko vidim zdrava :-)
Na srecu koliko si lobirala,vecina od 50% Beograda nije nas izaslo na izbore,sto znaci da im nismo dali legitimitet.Vecina postavlja pitanje ko je Mali,Vesic,Djilas,koga predstavljaju u opste? A ti jedino mozes da se pitas zasto?!

Mi ne mozemo da rasprodamo ono sto su nam roditelji stvorili. Treba da nas je sram sve od reda.
(Miki, 30. decembar 2014 17:57)
Pa nasi roditelji jesu stvarali,ali nisu Vucicevi,Vesicevu,Sinise Malog....a sramota je da gora biti nece.
PKB sluzi za peglanje cena i divljanje trzista,lopova proizvodjaca i nakupaca.Djilas je uz insistiranje pojedinaca upravo preko B92 foruma saznao da to mora da pokrene kako bi smirio divljanje cena hrane,mleka u glavnom gradu.
Covek stigao do doktorata,a nije mentalno u stanju da viljuskom olabavi zemlju u saksiji.Sta ti je,jasno je kakvi debili vode drzavu i oni pre njih.

agro manija

pre 9 godina

1 hektar poljoprivrednog zemljišta 5-15000 eur ,1 hektar građevinskog 100-300000eur , pa puta 200-500 hektara i onda kao dovedu investitore da prave fabrike i rasprodaju zemlju. Čista zarada 50 000 000-100 000 000 eur , a krave na pašnjake po Novom Beogradu oko SIV-a i na kej i eto ekološkog mleka , ali bojim se da će biti malo trave jer su i radnicima namenili da pasu travu i jedu korenje .

Aleksandar

pre 9 godina

Neko ce da mazne masnu proviziju , a novi vlasnik ce uz par miliona evra ulaganja ostvarivati lepu zaradu sa vrlo jeftinom radnom snagom (taj radnik u Nemackoj kosta 4-5 skuplje) a zarada kome ona ide pa sigurno ne Srbiji...

SNS prevaranti, tajkunska partija

pre 9 godina

Kakav problem sa likvidnošću, ološi, prevaranti, lažovi...vi(ovi koje ste postavili u PKB) namerno ne uplaćujete kako bi ispalo da PKB nema para...a sve se ovo radi kako bi se Miodrag Kostić Kole, sponzor SNS, dokopao PKB. Sve je već izdogovarano, a šta mislite ko je direktor KM Agrara(Koletove firme), pa Miloš Bugarski, to je onaj lik koji je bio na čelu PKB i zbog koga je PKB propao, a propao je jer ga je Bugarski ojadio kako bi ga tajkuni Kole i Mišković kupili za male pare...Da se tajkuni dokopaju PKB nije dozvolio Đilas i zbog toga su tajkuni platili kampanju protiv njega i finansirali SNS.

tenej

pre 9 godina

30 miliona dinara=250,000 evra, problem je dug pa moraju PKB da prodaju
Nisu se bunili kad su aerodrom beograd sponzorisali sa 20 miliona evra
Ako prodaju PKB, cene hrane ce otici do vraga.

Rade

pre 9 godina

Djilas od gubitasa napravio normalno preduzece,ove raspikuce prodaju.DS je od Telekoma napravio svetsku firmu,ovi ce i to prodati.Sve sto se radi u Beogradu,zajedno sa Pupinovim mostom,je zapoceto ili dogovoreno kad je Djilas bio gradonacelnik.Da ne pominjem besplatan prevoz za penzionere,socijalne pomoci,ama sve je bilo bolje.Bice ovo kao 2000-e,kada su demokrate dosle na vlast pa morale da vracaju staru stednju,zaostale penzije,Dafinine stedise itd itd.Ove stetocine ce opet unazaditi ovaj narod i drzavu,pa ce neko ponovo morati da ispravlja njihove bljuvotine.Ali kao i tada,narod je hteo,pa nek se cese posle.

zlo i naopako

pre 9 godina

Zašto bi se odrekli PKB-a? Ceo Beograd može da prehrani kvalitetnom hranom. A dugove neko pravi namerno kako bi otkuona cena bila što manja.

bezimena

pre 9 godina

Kasapite grad, čerečite imovinu koja se teškom mukom sticala, nemate predstavu o posledicama svog činjenja, ni šta će biti sutra, kamoli viziju za neku bližu ili dalju budućnost....šta reći a ne zaplakati. Ubijate Beograd!

mira

pre 9 godina

Prodace oni SVE sto vredi, lepo ce se ugraditi, a posle njih cemo MI ostati bez icega. Najamna radna snaga bez ikakve buducnosti. A dug je zbilja ZABRINJAVAJUC 30 miliona dinara, ili 250 hiljada evra. E bas je strasno. Zlotvori.

toma

pre 9 godina

Sramota, prodaju ono sto je Djilas osposobio i stavio na noge, 30 mil din nije nikakav dug za toliki kombinat, nego su dosli nesposobnjakovici koje treba motkom oterati

toma

pre 9 godina

Sramota, prodaju ono sto je Djilas osposobio i stavio na noge, 30 mil din nije nikakav dug za toliki kombinat, nego su dosli nesposobnjakovici koje treba motkom oterati

mira

pre 9 godina

Prodace oni SVE sto vredi, lepo ce se ugraditi, a posle njih cemo MI ostati bez icega. Najamna radna snaga bez ikakve buducnosti. A dug je zbilja ZABRINJAVAJUC 30 miliona dinara, ili 250 hiljada evra. E bas je strasno. Zlotvori.

Rade

pre 9 godina

Djilas od gubitasa napravio normalno preduzece,ove raspikuce prodaju.DS je od Telekoma napravio svetsku firmu,ovi ce i to prodati.Sve sto se radi u Beogradu,zajedno sa Pupinovim mostom,je zapoceto ili dogovoreno kad je Djilas bio gradonacelnik.Da ne pominjem besplatan prevoz za penzionere,socijalne pomoci,ama sve je bilo bolje.Bice ovo kao 2000-e,kada su demokrate dosle na vlast pa morale da vracaju staru stednju,zaostale penzije,Dafinine stedise itd itd.Ove stetocine ce opet unazaditi ovaj narod i drzavu,pa ce neko ponovo morati da ispravlja njihove bljuvotine.Ali kao i tada,narod je hteo,pa nek se cese posle.

zlo i naopako

pre 9 godina

Zašto bi se odrekli PKB-a? Ceo Beograd može da prehrani kvalitetnom hranom. A dugove neko pravi namerno kako bi otkuona cena bila što manja.

SNS prevaranti, tajkunska partija

pre 9 godina

Kakav problem sa likvidnošću, ološi, prevaranti, lažovi...vi(ovi koje ste postavili u PKB) namerno ne uplaćujete kako bi ispalo da PKB nema para...a sve se ovo radi kako bi se Miodrag Kostić Kole, sponzor SNS, dokopao PKB. Sve je već izdogovarano, a šta mislite ko je direktor KM Agrara(Koletove firme), pa Miloš Bugarski, to je onaj lik koji je bio na čelu PKB i zbog koga je PKB propao, a propao je jer ga je Bugarski ojadio kako bi ga tajkuni Kole i Mišković kupili za male pare...Da se tajkuni dokopaju PKB nije dozvolio Đilas i zbog toga su tajkuni platili kampanju protiv njega i finansirali SNS.

bezimena

pre 9 godina

Kasapite grad, čerečite imovinu koja se teškom mukom sticala, nemate predstavu o posledicama svog činjenja, ni šta će biti sutra, kamoli viziju za neku bližu ili dalju budućnost....šta reći a ne zaplakati. Ubijate Beograd!

tenej

pre 9 godina

30 miliona dinara=250,000 evra, problem je dug pa moraju PKB da prodaju
Nisu se bunili kad su aerodrom beograd sponzorisali sa 20 miliona evra
Ako prodaju PKB, cene hrane ce otici do vraga.

Aleksandar

pre 9 godina

Neko ce da mazne masnu proviziju , a novi vlasnik ce uz par miliona evra ulaganja ostvarivati lepu zaradu sa vrlo jeftinom radnom snagom (taj radnik u Nemackoj kosta 4-5 skuplje) a zarada kome ona ide pa sigurno ne Srbiji...

agro manija

pre 9 godina

1 hektar poljoprivrednog zemljišta 5-15000 eur ,1 hektar građevinskog 100-300000eur , pa puta 200-500 hektara i onda kao dovedu investitore da prave fabrike i rasprodaju zemlju. Čista zarada 50 000 000-100 000 000 eur , a krave na pašnjake po Novom Beogradu oko SIV-a i na kej i eto ekološkog mleka , ali bojim se da će biti malo trave jer su i radnicima namenili da pasu travu i jedu korenje .

sanja

pre 9 godina

@Kozmo

Da li sam dobro razumela?
Vi spadate u onih 50% Beogradjana koji NISU izasli na izbore i zato smatrate da niste dali legitimitet ovoj SNS vlasti?

E,pa varate se ako tako mislite....

Jer umesto Vas i za Vas su glasale pristalice SNS-a......

To sto Vi niste umeli da predvidite sta ce se desiti ako ovi dodju na vlast,......ne znaci da ova vlast nema legitimitet....i Vi ste im to omogucili.....tako sto niste iskoristili svoje glasacko pravo....

Kozmo

pre 9 godina

@(bezimena, 30. decembar 2014 18:33) mace,ja mislio da ti u zivotu krenulo po zlu,pa te nije bilo,ali ziva si i koliko vidim zdrava :-)
Na srecu koliko si lobirala,vecina od 50% Beograda nije nas izaslo na izbore,sto znaci da im nismo dali legitimitet.Vecina postavlja pitanje ko je Mali,Vesic,Djilas,koga predstavljaju u opste? A ti jedino mozes da se pitas zasto?!

Mi ne mozemo da rasprodamo ono sto su nam roditelji stvorili. Treba da nas je sram sve od reda.
(Miki, 30. decembar 2014 17:57)
Pa nasi roditelji jesu stvarali,ali nisu Vucicevi,Vesicevu,Sinise Malog....a sramota je da gora biti nece.
PKB sluzi za peglanje cena i divljanje trzista,lopova proizvodjaca i nakupaca.Djilas je uz insistiranje pojedinaca upravo preko B92 foruma saznao da to mora da pokrene kako bi smirio divljanje cena hrane,mleka u glavnom gradu.
Covek stigao do doktorata,a nije mentalno u stanju da viljuskom olabavi zemlju u saksiji.Sta ti je,jasno je kakvi debili vode drzavu i oni pre njih.

paor

pre 9 godina

Dobro se secam kako su nekada stari pricali da je najteze ponovo kupovati svoje, (mislili su na njive i kuce) a odnosilo se na to da se uvek u porodici nadje neko ko zeli sve da raskuci i onaj drugi koji kucu kuci. Ovaj koji kucu kuci kada uspe da dovede svoje imanje da ponovo bude ugledno ode kod onog sto je kupio deo njegovog imanja od raspikuce i ponovo ga kupi. Ali zato kroz dugi niz godina u selu se zna i prica da je onaj nekada bio veliki raspikuca i sve prodavao i to se prenosi s kolena na koleno a da je onaj drugi koji je radio ponovo svoje imanje kupio i u tome se ogleda istinita floskula NAJTEZE JE PONOVO KUPOVATI SVOJE.
Neka zapamte ove smlate kako drugacije da ih nazovem da i posle 60 godina od kako su uzimana imanja, kuce, pokucstvo, zito i stoka narod proziva Tita i njegove udbase, s tim sto se ta zemlja nije prodavala strancima vec u zemljoradnicke zadruge pretvarala, ali ovi danas lopovi i otimaci neka ne misle da ce se sve zaboraviti pogotovo sto cine ono najgore njive, hranu i stoku prodaju strancu. Nikada tudja ruka svrab nije pocesala, ali nikada bogat sirotinju na rucak nije pozvala, a ovi nas oterase u najcrnje siromastvo i sluganstvo narod i to u svojoj zemlji i na svom imanju. mali vesicu doakace i vama neko pa ce vas u zatvor gde vam je odavno mesto. Samo jedno pitanje koliko vas ima u gradskoj skupstini da ste se sklonili od zbog krivicnih dela zbog imuniteta???

anticenzura

pre 9 godina

Daj ne zamajavajte ljude sa ciframa u dinarima! Pa taj dug je smesan,samo 250000e.
Treba svakako uraditi neku vrstu privatizacije,ali ne potpunu. Sve drugo vodi opet otimnacini nase imovine. Nek udje privatni kapital,ali samo do 51%,ne vise!
Sramota je da mi sve rasprodajemo bez analiza,proucavanja trzista i sveukupne ekonomske situacije.
Drzava je najveci neprijatelj Srba!!!

lazar

pre 9 godina

Dug je 250.000 evra!!! A kolike su zalihe, koliko je uloženo u proizvodnju u toku. U PKB-U to je sigurno par desetina miliona evra!!! To što će završiti u zatvoru nama ništa ne znači. Treba ih sprečiti na svaki mogući način da prodaju PKB, Telekom...

Petar

pre 9 godina

A sta je razlog opsesije Beogradjana Beogradom na vodi - kad tu niti ce ista da se proizvodi niti ce da se nesto bitno postigne?
Nije valjda samo plitka zelja da se dokaze i pokaze sopstvena otmenost - iako znamo da posle stare Yu cija je administracija uposljavala taj svet prosto nedostaje nesto stvarno sto bi tu narod uposlilo - a sto Beograd na vodi svakako nece postici.
Ili ja nesto propustam misleci da ljudi treba da rade da bi ziveli i da Beograd od toga nece biti izuzet bas kao sto nije ni Rim ni Pariz ni Mihen?

bezimena

pre 9 godina

@(bezimena, 30. decembar 2014 18:33)
mace,ja mislio da ti u zivotu krenulo po zlu,pa te nije bilo,ali ziva si i koliko vidim zdrava :-)
Na srecu koliko si lobirala,vecina od 50% Beograda nije nas izaslo na izbore,sto znaci da im nismo dali legitimitet.Vecina postavlja pitanje ko je Mali,Vesic,Djilas,koga predstavljaju u opste? A ti jedino mozes da se pitas zasto?!
(kozmo, 30. decembar 2014 22:23)

Macane, hvala na brizi, povratila sam se i zdrava, bar u glavu jesam.
Ne razumem te baš najbolje...ja uvek lobiram ZA izlazak na izbore! Pravila su takva da se sedenjem kod kuće ne postiže ništa!

terazijski crnogorac

pre 9 godina

Sada su ove velike patriote iz DS-a nasle da demonstriraju patriotizam i iskazuju brigu o drzavnom vlasnistvu. Sada. Nakon 12 godina sto im se moglo da brinu i da ulazu u SVOJU zemlju. Ali ne, oni su krali SVOJU zemlju. Svoju majku Srbiju su krali i unistavali, dizali rukice samo kad im je bilo naredjeno. I SADA oni govore o tome da li bi se nesto dalo u bescijenje? Nakin sto su NIS prodaki za onu sicu?! Najvrijednije u svakoj drzavi je energetski sektor i to posebno kada se ZNA da zemlja raspolaze prirodnim sirovinama. Sramota

sanja

pre 9 godina

@terazijski crnogorac

Greska! Ili niste dobro obavesteni, ili je u pitanju kratko pamcenje...


NIS je prodat KRAJEM 2007., pregovarao/ugovarao cenu sa Rusima Vojislav Kostunica, premijer Srbije, predsednik DSS-a, ....kazu da im je prodao NIS-ispod cene jer nam oni,Rusi, pomazu da zadrzimo Kosovo
Opet niste obavesteni,DS je odlucio i ugovarao gradnju Pupinovog mosta, kao i onog na Adi,vodio racuna o bebama,deci, penzionerima,djacima, porodiljama.....

A da,oba mosta su izgradjena, a sva davanja su, po dolasku OVE VLASTI ukinuta...Mali kaze da ce mozda,ali samo mozda, neka od njih biti vracena,...jer oni stede....na nama....

terazijski crnogorac

pre 9 godina

Sada su ove velike patriote iz DS-a nasle da demonstriraju patriotizam i iskazuju brigu o drzavnom vlasnistvu. Sada. Nakon 12 godina sto im se moglo da brinu i da ulazu u SVOJU zemlju. Ali ne, oni su krali SVOJU zemlju. Svoju majku Srbiju su krali i unistavali, dizali rukice samo kad im je bilo naredjeno. I SADA oni govore o tome da li bi se nesto dalo u bescijenje? Nakin sto su NIS prodaki za onu sicu?! Najvrijednije u svakoj drzavi je energetski sektor i to posebno kada se ZNA da zemlja raspolaze prirodnim sirovinama. Sramota

Rade

pre 9 godina

Djilas od gubitasa napravio normalno preduzece,ove raspikuce prodaju.DS je od Telekoma napravio svetsku firmu,ovi ce i to prodati.Sve sto se radi u Beogradu,zajedno sa Pupinovim mostom,je zapoceto ili dogovoreno kad je Djilas bio gradonacelnik.Da ne pominjem besplatan prevoz za penzionere,socijalne pomoci,ama sve je bilo bolje.Bice ovo kao 2000-e,kada su demokrate dosle na vlast pa morale da vracaju staru stednju,zaostale penzije,Dafinine stedise itd itd.Ove stetocine ce opet unazaditi ovaj narod i drzavu,pa ce neko ponovo morati da ispravlja njihove bljuvotine.Ali kao i tada,narod je hteo,pa nek se cese posle.

toma

pre 9 godina

Sramota, prodaju ono sto je Djilas osposobio i stavio na noge, 30 mil din nije nikakav dug za toliki kombinat, nego su dosli nesposobnjakovici koje treba motkom oterati

mira

pre 9 godina

Prodace oni SVE sto vredi, lepo ce se ugraditi, a posle njih cemo MI ostati bez icega. Najamna radna snaga bez ikakve buducnosti. A dug je zbilja ZABRINJAVAJUC 30 miliona dinara, ili 250 hiljada evra. E bas je strasno. Zlotvori.

agro manija

pre 9 godina

1 hektar poljoprivrednog zemljišta 5-15000 eur ,1 hektar građevinskog 100-300000eur , pa puta 200-500 hektara i onda kao dovedu investitore da prave fabrike i rasprodaju zemlju. Čista zarada 50 000 000-100 000 000 eur , a krave na pašnjake po Novom Beogradu oko SIV-a i na kej i eto ekološkog mleka , ali bojim se da će biti malo trave jer su i radnicima namenili da pasu travu i jedu korenje .

bezimena

pre 9 godina

Kasapite grad, čerečite imovinu koja se teškom mukom sticala, nemate predstavu o posledicama svog činjenja, ni šta će biti sutra, kamoli viziju za neku bližu ili dalju budućnost....šta reći a ne zaplakati. Ubijate Beograd!

Aleksandar

pre 9 godina

Neko ce da mazne masnu proviziju , a novi vlasnik ce uz par miliona evra ulaganja ostvarivati lepu zaradu sa vrlo jeftinom radnom snagom (taj radnik u Nemackoj kosta 4-5 skuplje) a zarada kome ona ide pa sigurno ne Srbiji...

SNS prevaranti, tajkunska partija

pre 9 godina

Kakav problem sa likvidnošću, ološi, prevaranti, lažovi...vi(ovi koje ste postavili u PKB) namerno ne uplaćujete kako bi ispalo da PKB nema para...a sve se ovo radi kako bi se Miodrag Kostić Kole, sponzor SNS, dokopao PKB. Sve je već izdogovarano, a šta mislite ko je direktor KM Agrara(Koletove firme), pa Miloš Bugarski, to je onaj lik koji je bio na čelu PKB i zbog koga je PKB propao, a propao je jer ga je Bugarski ojadio kako bi ga tajkuni Kole i Mišković kupili za male pare...Da se tajkuni dokopaju PKB nije dozvolio Đilas i zbog toga su tajkuni platili kampanju protiv njega i finansirali SNS.

Kozmo

pre 9 godina

@(bezimena, 30. decembar 2014 18:33) mace,ja mislio da ti u zivotu krenulo po zlu,pa te nije bilo,ali ziva si i koliko vidim zdrava :-)
Na srecu koliko si lobirala,vecina od 50% Beograda nije nas izaslo na izbore,sto znaci da im nismo dali legitimitet.Vecina postavlja pitanje ko je Mali,Vesic,Djilas,koga predstavljaju u opste? A ti jedino mozes da se pitas zasto?!

Mi ne mozemo da rasprodamo ono sto su nam roditelji stvorili. Treba da nas je sram sve od reda.
(Miki, 30. decembar 2014 17:57)
Pa nasi roditelji jesu stvarali,ali nisu Vucicevi,Vesicevu,Sinise Malog....a sramota je da gora biti nece.
PKB sluzi za peglanje cena i divljanje trzista,lopova proizvodjaca i nakupaca.Djilas je uz insistiranje pojedinaca upravo preko B92 foruma saznao da to mora da pokrene kako bi smirio divljanje cena hrane,mleka u glavnom gradu.
Covek stigao do doktorata,a nije mentalno u stanju da viljuskom olabavi zemlju u saksiji.Sta ti je,jasno je kakvi debili vode drzavu i oni pre njih.

tenej

pre 9 godina

30 miliona dinara=250,000 evra, problem je dug pa moraju PKB da prodaju
Nisu se bunili kad su aerodrom beograd sponzorisali sa 20 miliona evra
Ako prodaju PKB, cene hrane ce otici do vraga.

zlo i naopako

pre 9 godina

Zašto bi se odrekli PKB-a? Ceo Beograd može da prehrani kvalitetnom hranom. A dugove neko pravi namerno kako bi otkuona cena bila što manja.

sanja

pre 9 godina

@Kozmo

Da li sam dobro razumela?
Vi spadate u onih 50% Beogradjana koji NISU izasli na izbore i zato smatrate da niste dali legitimitet ovoj SNS vlasti?

E,pa varate se ako tako mislite....

Jer umesto Vas i za Vas su glasale pristalice SNS-a......

To sto Vi niste umeli da predvidite sta ce se desiti ako ovi dodju na vlast,......ne znaci da ova vlast nema legitimitet....i Vi ste im to omogucili.....tako sto niste iskoristili svoje glasacko pravo....

Petar

pre 9 godina

A sta je razlog opsesije Beogradjana Beogradom na vodi - kad tu niti ce ista da se proizvodi niti ce da se nesto bitno postigne?
Nije valjda samo plitka zelja da se dokaze i pokaze sopstvena otmenost - iako znamo da posle stare Yu cija je administracija uposljavala taj svet prosto nedostaje nesto stvarno sto bi tu narod uposlilo - a sto Beograd na vodi svakako nece postici.
Ili ja nesto propustam misleci da ljudi treba da rade da bi ziveli i da Beograd od toga nece biti izuzet bas kao sto nije ni Rim ni Pariz ni Mihen?

lazar

pre 9 godina

Dug je 250.000 evra!!! A kolike su zalihe, koliko je uloženo u proizvodnju u toku. U PKB-U to je sigurno par desetina miliona evra!!! To što će završiti u zatvoru nama ništa ne znači. Treba ih sprečiti na svaki mogući način da prodaju PKB, Telekom...

bezimena

pre 9 godina

@(bezimena, 30. decembar 2014 18:33)
mace,ja mislio da ti u zivotu krenulo po zlu,pa te nije bilo,ali ziva si i koliko vidim zdrava :-)
Na srecu koliko si lobirala,vecina od 50% Beograda nije nas izaslo na izbore,sto znaci da im nismo dali legitimitet.Vecina postavlja pitanje ko je Mali,Vesic,Djilas,koga predstavljaju u opste? A ti jedino mozes da se pitas zasto?!
(kozmo, 30. decembar 2014 22:23)

Macane, hvala na brizi, povratila sam se i zdrava, bar u glavu jesam.
Ne razumem te baš najbolje...ja uvek lobiram ZA izlazak na izbore! Pravila su takva da se sedenjem kod kuće ne postiže ništa!

paor

pre 9 godina

Dobro se secam kako su nekada stari pricali da je najteze ponovo kupovati svoje, (mislili su na njive i kuce) a odnosilo se na to da se uvek u porodici nadje neko ko zeli sve da raskuci i onaj drugi koji kucu kuci. Ovaj koji kucu kuci kada uspe da dovede svoje imanje da ponovo bude ugledno ode kod onog sto je kupio deo njegovog imanja od raspikuce i ponovo ga kupi. Ali zato kroz dugi niz godina u selu se zna i prica da je onaj nekada bio veliki raspikuca i sve prodavao i to se prenosi s kolena na koleno a da je onaj drugi koji je radio ponovo svoje imanje kupio i u tome se ogleda istinita floskula NAJTEZE JE PONOVO KUPOVATI SVOJE.
Neka zapamte ove smlate kako drugacije da ih nazovem da i posle 60 godina od kako su uzimana imanja, kuce, pokucstvo, zito i stoka narod proziva Tita i njegove udbase, s tim sto se ta zemlja nije prodavala strancima vec u zemljoradnicke zadruge pretvarala, ali ovi danas lopovi i otimaci neka ne misle da ce se sve zaboraviti pogotovo sto cine ono najgore njive, hranu i stoku prodaju strancu. Nikada tudja ruka svrab nije pocesala, ali nikada bogat sirotinju na rucak nije pozvala, a ovi nas oterase u najcrnje siromastvo i sluganstvo narod i to u svojoj zemlji i na svom imanju. mali vesicu doakace i vama neko pa ce vas u zatvor gde vam je odavno mesto. Samo jedno pitanje koliko vas ima u gradskoj skupstini da ste se sklonili od zbog krivicnih dela zbog imuniteta???

anticenzura

pre 9 godina

Daj ne zamajavajte ljude sa ciframa u dinarima! Pa taj dug je smesan,samo 250000e.
Treba svakako uraditi neku vrstu privatizacije,ali ne potpunu. Sve drugo vodi opet otimnacini nase imovine. Nek udje privatni kapital,ali samo do 51%,ne vise!
Sramota je da mi sve rasprodajemo bez analiza,proucavanja trzista i sveukupne ekonomske situacije.
Drzava je najveci neprijatelj Srba!!!

sanja

pre 9 godina

@terazijski crnogorac

Greska! Ili niste dobro obavesteni, ili je u pitanju kratko pamcenje...


NIS je prodat KRAJEM 2007., pregovarao/ugovarao cenu sa Rusima Vojislav Kostunica, premijer Srbije, predsednik DSS-a, ....kazu da im je prodao NIS-ispod cene jer nam oni,Rusi, pomazu da zadrzimo Kosovo
Opet niste obavesteni,DS je odlucio i ugovarao gradnju Pupinovog mosta, kao i onog na Adi,vodio racuna o bebama,deci, penzionerima,djacima, porodiljama.....

A da,oba mosta su izgradjena, a sva davanja su, po dolasku OVE VLASTI ukinuta...Mali kaze da ce mozda,ali samo mozda, neka od njih biti vracena,...jer oni stede....na nama....