Građevinska dozvola za 28 dana

Beograd -- Novi Zakon o planiranju i izgradnji biće pred poslanicima u junu. Novina je što će investitori građevinsku dozvolu dobijati u roku od 28 dana na jednom šalteru.

Izvor: RTS
Pošaljite komentar
 1. Грађевинска дозвола за 28 дана ???!!! Хоће, ал` кад` умре Пантелија !!!
  (Грађевинац, 22. jun 2014 19:56)

  # Link komentara

 2. A Generalni urbanistički plan Beograda, zašto se on ne usvaja, koliko novca treba da dobijete da biste ga usvojili ?????
  (marko, 5. jun 2014 10:39)

  # Link komentara

 3. Mnogi investitori samo peru pare . primer u opstini Rakovica nije zavrsena do kraja zgrada covek ugasio firmu i gradi do nje drugu sa drugim imenom firme. Sudski postupak uveliko traje. da ne pricamo da se nevodi racuna o parking mestima kojih nema i zelenim povrsinama. Na mestu gde je bila jedna porodica jedna manja porodicna kuca se pravi zgrada od 50 stanova ulica nije predvidjena za takve zgrade niti se moze prosiriti nema gde ni kante za smece da se stave. I nace stoji jos jedna zgrada prazna ispod nova sagradjena pre godinu i po samo dva stana prodata. Znalo se ranije kako i gde i kakva kuca moze da se pravi, imas tako da pravis po dva sprata i tipski i kraj. kao svugde u zapadnom svetu iako je tvoje privatno vlasnistvo.
  (zek, 5. jun 2014 10:22)

  # Link komentara

 4. 28 radnih dana, pretpostavljam ? ;-)
  (op cvrc, 5. jun 2014 09:54)

  # Link komentara