Petak, 25.04.2014.

10:18

Evo kako izgleda Vojvođanska (FOTO)

Kompletna rekonstrukcija Vojvođanske ulice u Beogradu, koja je počela 2008. godine, završena je, a saobraćajnica sa šest traka otvorena je za vozila.

Izvor: B92

Evo kako izgleda Vojvoðanska (FOTO) IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

52 Komentari

Sortiraj po:

BlaBla

pre 9 godina

Moram priznati da su brzo odradili jer kao što vidite 4 god je bila pauza, I imam malo više info o tom zastoju, radilo se polu divljoj gradnji (50 m2 legalno a 250 ne) I dok se resise I ostali slucajevi ekspropijacije prodje vreme jer imamo neazurno sudstvo I gde slucajevi "kratko" traju...
Tako da ce se I usko grlo resiti cim se resi ekspropijacija zemljista I citajte ljudi ceo tekst jer se vidi kolko je od jeseni izgradjeno. :-)

живела демагогија

pre 9 godina

Шест година су градили 2 км саобраћајнице, какав херојски подухват!

AlexBD

pre 9 godina

Nekada sam ziveo u ovom kraju. Odselio sam se pre 5 godina. Dosta se promenilo. Ovako gledano izgleda super, samo postavlja se pitanje zasto radovi traju vec 6 godina? Ne gradimo 1.500km nego 1.500m puta.

quickie

pre 9 godina

Jel samo meni zapalo za oko da su oni radove na ovoj ulici započeli 2008. godine .... ?
Dobro, nije im trebalo puno, samo 6 godina.

Danilo

pre 9 godina

Blok u ulici Pere Segedinca je malte ne odsečen od blokova. Ukinuli su nam autobusko stajalište, ukinuli uključenje na Vojvođansku, ukinuli pešačke prelaze, sada ako idem na liniju 95 treba, treba da kružim i duže mi je pešaka za nekih 600m... Žalili se, nikom ništa...

pele

pre 9 godina

sad se bar vidi da je logično bilo da novi most bude nastavak ibarske magistrale i da se spaja sa krajem vojvodjanske kod naselja ivan ribar.
(guzva na gazeli, 25. april 2014 10:50)

Pa to će se i desiti kad se urade svi putevi, samo je pitanje kada..

nova vojvođanska

pre 9 godina

Koji su smarači ovaj naš narod. Nemam pojma koja je vlast zaslužna za izgradnju i nije bitno. Ali dobro je i završila pored ovako džangrizavog naroda. I ne kopa šest godina , nego je prethodna deonica urađena tada a ova nova možda za poslednja dva meseca. Dakle, u međuvremenu se nije ni radila, za razliku od npr. koridora 10 i sl. ja sam uvek tvrdio da su političari u najgorem slučaju , ogledalo naroda i to se jasno potvrđuje i u dežurnim mrziteljima svega osim sebe samog. Bilo bi pametno da se urade fasade ovih kuća duž vojvođanske (sve 4, sic!) i zaokruži jedinstveni ambijent u gradu. I tako još i prekrije bezočno "rušenje" grada od strane "grafiti-besmislenih-umetnika".

posmatrac

pre 9 godina

e tako je to kada se ovakvim poduhvatima ne bave ozbiljni saobracajni inzenjeri nego priuceni megatrend partijski poslusnici!

6 godina za kilometar ipo ulice???
pa onda iz vojvodjanske koja ima 6 traka se ulazi u zemunsku koja ima 4 trake i parkinge sa obe strane!
a onda grand finale: ulazak u onaj uzani prcvoljak od tosinog bunara koji ima samo 2 trake za oba smera!

pa da li je moguce da ih je mrzelo da prosire tih 200metara tosinog bunara do raskrsnice sa nikole dobrovica???
vec vidim usko grlo i (sa pravom) nervozne vozace koji cekaju da prodju tih 200m, uzas!
o kvalitetu asfalta da ne pricam, u njemu se ogledaju nasi lopovski geni...

ni jednu ulicu ne mozemo da napravimo kako treba

Zorana

pre 9 godina

Gandijeva u delu koji se spusta sa Bezanijske kose do Vojvodjanske je trebalo da bude celom tom duzinom prosirena jos jednom trakom jer se na tom potezu stvaraju guzve u saobracajnom spicu.

miks

pre 9 godina

Ovo je neki auto-put, magistrala, sta li? Kako misle da lokali funkcionisu u prizemljima objekata ako nema nijedno parking mesto ispred? Neko zivi tu takodje, mora da parkira? Ili je ovo neki ultra svetski-giga-trend, autmobili jezde brzo, a ostali na bicikle ako hoce da se "parkiraju".

Trta

pre 9 godina

Od 6 traka, po onome sto se sada desava, dve ce da sluze za nepropisno parkiranje, a biciklisticka staza za parking vozila.
(Bojan, 25. april 2014 11:46)

A i one slobodne trake će koristiti napaljeni klinci na motorima za svoje vratolomije pošto je zbog suženja kod Tošinog bunara dovoljna i jedna traka po smeru, a 95% saobraćaja će i dalje da opterećuje Jurija Gagarina.

Autobuske linije

pre 9 godina

"Njome prolazi šest linija gradskog saobraćaja, kao i prigradske za Jakovo, Dobanovce i druga sremska naselja". Kako su izbrojali čak 6? Neka vrate liniju 72 kroz Vojvođansku! Koja je to linija za Dobanovce, kada polazi tek sa Ledina?

emirati

pre 9 godina

A to da se 1,5 km. radio sest godina ( neciji komentar) stoji,ali cinjenice su i zbog raselenja stanara koji su bili sporni i nisu hteli da se odsele iz svojih kuca ?

emirati

pre 9 godina

Ocekujem uskoro i ovde aferu sa proneverom novca i tenderom ? Lepo izgleda - ko se seca kako je bilo ranije-novo i brze povezivanje sa Ledinama,B.Kosom,i grobljima,aerodromom ,auto putevima,kvantasom.....!

Vedri

pre 9 godina

Dosta negativnih komentara, ali sa pravom. Kad nešto radiš uradi ga kako treba. To je isto kao kad bi Usein Bolt usporio na zadnjih 10m pred cilj i onda džaba sve što je trčao do tada. Bilo je predvidjeno da kod Gandijeve bude kružni tok što bi mnogo ubrzalo saobraćaj, ovako opet sterilna raskrsnica sa semaforima.

mr.d

pre 9 godina

Sramota za kvalitet radova; vozim se svaki dan kolima tuda i pri 50km/h se sve trese koliko je asfalt neravan. Na kontaktu starog i novog asfalta treba usporiti na 25km/h da ne bi polomio tockove.

Miloš

pre 9 godina

Trenutno konstrukcija "stoji" posle Buvljaka i treba da se nastavi pored GSP-a (tu se i "spušta" mostovna konstrukcija), pa po zemlji seče Crvene Armija (Agostina Neta), O. brigada i dalje ka Tošinom bunaru-Zemunskoj gde je i planirana velika raskrsnica i rušenje onih straćara. Trebalo je da bude gotovo ove godine, ali ništa se ne radi... Znači, od 2015. pa-kad-bude.
(munz, 25. april 2014 12:15)

Bogdanovićev (originalni) plan kaže mostovna konstrukcija od vrha Bežanije, pa sve do Buvljaka - a sa Đilasovom "uštedom" smo dobili ukrštanje u nivou sa BCA, Omladinskih brigada (ovo će biti katastrofa) i Tošinim bunarom. Da ne pominjem raskrsnicu na Carevoj ćupriji koja je i danas preopterećeno, loše rešenje, a ne bih da zamišljam kako bi to moglo da izgleda ako bi zaista probili tunel tu gde je sada planirano.

jedna ulica 1.5km 6 godina bednih 6 traka i onda dodjete na suzenje od 2

pre 9 godina

ko nije izasao iz srbije nije svestan koliko je ovo ponizavajuce i zaostalo.. pogledajte samo te brojke..kad onda mogu da ocekuju drugi gradovi nove puteve, a gde su tek ostale stvari..

munz

pre 9 godina

Kada cete da "ispeglate" onu krivinu kod ugla Tosinog bunara i Nikole Dobrovica?
(Sync, 25. april 2014 11:02)
Nisam nadležan da vam dajem odgovore, ali naznaka je u poslednjem pasusu. Koliko znam, ta raskrsnica treba da se reši "u paketu" sa izgradnjom UMP-a (unutrašnjeg magistralnog poluprstena), čitajte "prilaza mostu na Adi". Trenutno konstrukcija "stoji" posle Buvljaka i treba da se nastavi pored GSP-a (tu se i "spušta" mostovna konstrukcija), pa po zemlji seče Crvene Armija (Agostina Neta), O. brigada i dalje ka Tošinom bunaru-Zemunskoj gde je i planirana velika raskrsnica i rušenje onih straćara. Trebalo je da bude gotovo ove godine, ali ništa se ne radi... Znači, od 2015. pa-kad-bude.

Mnogo problema nigde rešenja

pre 9 godina

Kad će da počne da se gradi novi most preko Dunava kod Vinče kao deo obilaznice oko BG-a? Naselja preko Dunava nemaju ni kanalizaciju ni gasovod ni toplovod od lokalnih toplana (jeftino daljinsko grejanje je privilegija onih u stambenim zgradama) - idealno za grejanje na drva i ugalj a i Pančevo je blizu - odlično za fasovanje plućnih bolesti. Ako treba raspišite samodoprinos da već jednom počnu da se rešavaju prava životna pitanja. I rasteretite običan narod koji hoće da gradi na svojim parcelama papirologije i silnih nameta. Dajte tipske kuće koje će biti oslobođene izdavanja građevinskih dozvola - zaradićete na porezu na građevinski materijal a i radnici će imati posla makar i na crno pa će te pare trošiti i opet ćete imati prihode od PDV-a.

posmatrač

pre 9 godina

Dve zamerke:

# nema pešačkih prelaza, osim na raskrsnicama. Prelazi su međusobno udaljeni 420m (blok 62) i 570m (blok 63). Nije realno očekivati da će pešaci ići na prelaze, ostaje im da na divlje prelaze ulicu od 6 traka (!)

# na prve dve fotografije, na levom bližem uglu je OŠ "Jovan Sterija Popović", kojoj su radi ove rekonstrukcije oduzeli pola dvorišta i sportski teren. Šta će biti sa školom od 120o đaka, bez terena i pola dvorišta?

otac makarije

pre 9 godina

projektantski genije nije napravio nijedno(!) parking mesto duz cele ulice, iako problem parkinga postoji odavno. na potezu od pedesetak metara imate dve skole i crkvu, plus novoizgradjene zgrade kojima uvek fali parking. na to sve dodajte stare osamnaestospratnice i dobijete recept za katastrofu koji se mogao lako izbeci samo da je postojalo malo sluha za gradjane za koje se, valjda, ovo i pravi.

Ima još posla

pre 9 godina

Odlično. Kad će da se proširuje Zrenjaninski put od raskrsnice Borča-Ovča-Greda do raskrsnice za Gredu? Kuda će da prolazi trasa novog banatskog autoputa?

Кривокапић

pre 9 godina

6 година за 1500 метара? И још фале тротоари, ивичњак изд. Невероватно.

Djokica

pre 9 godina

Juš kada bi sinhronizovali semafore, bilo bi odlično. Svako jutro kada iz blokova idem za Zemun, obavezno stanem na raskrsnici sa Nehruovom!

Marko nb

pre 9 godina

A onda svi iz 6 traka u jednu na suzenju kod Zeleznicke stanice Tosin bunar. Onda sve gubi smisao. Svaka cast za ovo ali kao i sve sto se u ovoj zemlji radi opet poluproizvod!

svetla buducnost

pre 9 godina

Ovo je bio Djilas, racionalan i praktican covek, koji je ono sto zapocne i zavrsavao u korist svih gradjana!!!
A sad da vidimo ove mudrace!!!

guzva na gazeli

pre 9 godina

sad se bar vidi da je logično bilo da novi most bude nastavak ibarske magistrale i da se spaja sa krajem vojvodjanske kod naselja ivan ribar.

Obican covek

pre 9 godina

Prvo,nisu otvorene sve trake (dakle svih sest koje su navedene na pocetku teksta kao i u podnaslovu) kao sto se posle i kaze u nastavku.
Drugo,semafori su podeseni tako da kad se krecete celom duzinom ulice morate da stanete na svakom semaforu.Dakle pre radova kad su bile samo dve uske trake prolazilo se neuporedivo brze.

T

pre 9 godina

Lepo! Novom Beogradu je preko potrebna ulica koja ce preuzeti deo saobracaja iz Jurija Gagarina. Da li se zna kada ce biti zavrsen onaj mali deo ulice Tosin Bunar, gde se tri trake suzavaju u jednu, pa posle se opet sire u tri? Da li zna neko razlog zasto to suzenje uopste postoji?

Marko nb

pre 9 godina

A onda svi iz 6 traka u jednu na suzenju kod Zeleznicke stanice Tosin bunar. Onda sve gubi smisao. Svaka cast za ovo ali kao i sve sto se u ovoj zemlji radi opet poluproizvod!

svetla buducnost

pre 9 godina

Ovo je bio Djilas, racionalan i praktican covek, koji je ono sto zapocne i zavrsavao u korist svih gradjana!!!
A sad da vidimo ove mudrace!!!

guzva na gazeli

pre 9 godina

sad se bar vidi da je logično bilo da novi most bude nastavak ibarske magistrale i da se spaja sa krajem vojvodjanske kod naselja ivan ribar.

Djokica

pre 9 godina

Juš kada bi sinhronizovali semafore, bilo bi odlično. Svako jutro kada iz blokova idem za Zemun, obavezno stanem na raskrsnici sa Nehruovom!

jedna ulica 1.5km 6 godina bednih 6 traka i onda dodjete na suzenje od 2

pre 9 godina

ko nije izasao iz srbije nije svestan koliko je ovo ponizavajuce i zaostalo.. pogledajte samo te brojke..kad onda mogu da ocekuju drugi gradovi nove puteve, a gde su tek ostale stvari..

Кривокапић

pre 9 godina

6 година за 1500 метара? И још фале тротоари, ивичњак изд. Невероватно.

T

pre 9 godina

Lepo! Novom Beogradu je preko potrebna ulica koja ce preuzeti deo saobracaja iz Jurija Gagarina. Da li se zna kada ce biti zavrsen onaj mali deo ulice Tosin Bunar, gde se tri trake suzavaju u jednu, pa posle se opet sire u tri? Da li zna neko razlog zasto to suzenje uopste postoji?

otac makarije

pre 9 godina

projektantski genije nije napravio nijedno(!) parking mesto duz cele ulice, iako problem parkinga postoji odavno. na potezu od pedesetak metara imate dve skole i crkvu, plus novoizgradjene zgrade kojima uvek fali parking. na to sve dodajte stare osamnaestospratnice i dobijete recept za katastrofu koji se mogao lako izbeci samo da je postojalo malo sluha za gradjane za koje se, valjda, ovo i pravi.

Obican covek

pre 9 godina

Prvo,nisu otvorene sve trake (dakle svih sest koje su navedene na pocetku teksta kao i u podnaslovu) kao sto se posle i kaze u nastavku.
Drugo,semafori su podeseni tako da kad se krecete celom duzinom ulice morate da stanete na svakom semaforu.Dakle pre radova kad su bile samo dve uske trake prolazilo se neuporedivo brze.

posmatrač

pre 9 godina

Dve zamerke:

# nema pešačkih prelaza, osim na raskrsnicama. Prelazi su međusobno udaljeni 420m (blok 62) i 570m (blok 63). Nije realno očekivati da će pešaci ići na prelaze, ostaje im da na divlje prelaze ulicu od 6 traka (!)

# na prve dve fotografije, na levom bližem uglu je OŠ "Jovan Sterija Popović", kojoj su radi ove rekonstrukcije oduzeli pola dvorišta i sportski teren. Šta će biti sa školom od 120o đaka, bez terena i pola dvorišta?

munz

pre 9 godina

Kada cete da "ispeglate" onu krivinu kod ugla Tosinog bunara i Nikole Dobrovica?
(Sync, 25. april 2014 11:02)
Nisam nadležan da vam dajem odgovore, ali naznaka je u poslednjem pasusu. Koliko znam, ta raskrsnica treba da se reši "u paketu" sa izgradnjom UMP-a (unutrašnjeg magistralnog poluprstena), čitajte "prilaza mostu na Adi". Trenutno konstrukcija "stoji" posle Buvljaka i treba da se nastavi pored GSP-a (tu se i "spušta" mostovna konstrukcija), pa po zemlji seče Crvene Armija (Agostina Neta), O. brigada i dalje ka Tošinom bunaru-Zemunskoj gde je i planirana velika raskrsnica i rušenje onih straćara. Trebalo je da bude gotovo ove godine, ali ništa se ne radi... Znači, od 2015. pa-kad-bude.

emirati

pre 9 godina

A to da se 1,5 km. radio sest godina ( neciji komentar) stoji,ali cinjenice su i zbog raselenja stanara koji su bili sporni i nisu hteli da se odsele iz svojih kuca ?

Ima još posla

pre 9 godina

Odlično. Kad će da se proširuje Zrenjaninski put od raskrsnice Borča-Ovča-Greda do raskrsnice za Gredu? Kuda će da prolazi trasa novog banatskog autoputa?

Vedri

pre 9 godina

Dosta negativnih komentara, ali sa pravom. Kad nešto radiš uradi ga kako treba. To je isto kao kad bi Usein Bolt usporio na zadnjih 10m pred cilj i onda džaba sve što je trčao do tada. Bilo je predvidjeno da kod Gandijeve bude kružni tok što bi mnogo ubrzalo saobraćaj, ovako opet sterilna raskrsnica sa semaforima.

posmatrac

pre 9 godina

e tako je to kada se ovakvim poduhvatima ne bave ozbiljni saobracajni inzenjeri nego priuceni megatrend partijski poslusnici!

6 godina za kilometar ipo ulice???
pa onda iz vojvodjanske koja ima 6 traka se ulazi u zemunsku koja ima 4 trake i parkinge sa obe strane!
a onda grand finale: ulazak u onaj uzani prcvoljak od tosinog bunara koji ima samo 2 trake za oba smera!

pa da li je moguce da ih je mrzelo da prosire tih 200metara tosinog bunara do raskrsnice sa nikole dobrovica???
vec vidim usko grlo i (sa pravom) nervozne vozace koji cekaju da prodju tih 200m, uzas!
o kvalitetu asfalta da ne pricam, u njemu se ogledaju nasi lopovski geni...

ni jednu ulicu ne mozemo da napravimo kako treba

Trta

pre 9 godina

Od 6 traka, po onome sto se sada desava, dve ce da sluze za nepropisno parkiranje, a biciklisticka staza za parking vozila.
(Bojan, 25. april 2014 11:46)

A i one slobodne trake će koristiti napaljeni klinci na motorima za svoje vratolomije pošto je zbog suženja kod Tošinog bunara dovoljna i jedna traka po smeru, a 95% saobraćaja će i dalje da opterećuje Jurija Gagarina.

Zorana

pre 9 godina

Gandijeva u delu koji se spusta sa Bezanijske kose do Vojvodjanske je trebalo da bude celom tom duzinom prosirena jos jednom trakom jer se na tom potezu stvaraju guzve u saobracajnom spicu.

mr.d

pre 9 godina

Sramota za kvalitet radova; vozim se svaki dan kolima tuda i pri 50km/h se sve trese koliko je asfalt neravan. Na kontaktu starog i novog asfalta treba usporiti na 25km/h da ne bi polomio tockove.

Mnogo problema nigde rešenja

pre 9 godina

Kad će da počne da se gradi novi most preko Dunava kod Vinče kao deo obilaznice oko BG-a? Naselja preko Dunava nemaju ni kanalizaciju ni gasovod ni toplovod od lokalnih toplana (jeftino daljinsko grejanje je privilegija onih u stambenim zgradama) - idealno za grejanje na drva i ugalj a i Pančevo je blizu - odlično za fasovanje plućnih bolesti. Ako treba raspišite samodoprinos da već jednom počnu da se rešavaju prava životna pitanja. I rasteretite običan narod koji hoće da gradi na svojim parcelama papirologije i silnih nameta. Dajte tipske kuće koje će biti oslobođene izdavanja građevinskih dozvola - zaradićete na porezu na građevinski materijal a i radnici će imati posla makar i na crno pa će te pare trošiti i opet ćete imati prihode od PDV-a.

Autobuske linije

pre 9 godina

"Njome prolazi šest linija gradskog saobraćaja, kao i prigradske za Jakovo, Dobanovce i druga sremska naselja". Kako su izbrojali čak 6? Neka vrate liniju 72 kroz Vojvođansku! Koja je to linija za Dobanovce, kada polazi tek sa Ledina?

miks

pre 9 godina

Ovo je neki auto-put, magistrala, sta li? Kako misle da lokali funkcionisu u prizemljima objekata ako nema nijedno parking mesto ispred? Neko zivi tu takodje, mora da parkira? Ili je ovo neki ultra svetski-giga-trend, autmobili jezde brzo, a ostali na bicikle ako hoce da se "parkiraju".

emirati

pre 9 godina

Ocekujem uskoro i ovde aferu sa proneverom novca i tenderom ? Lepo izgleda - ko se seca kako je bilo ranije-novo i brze povezivanje sa Ledinama,B.Kosom,i grobljima,aerodromom ,auto putevima,kvantasom.....!

nova vojvođanska

pre 9 godina

Koji su smarači ovaj naš narod. Nemam pojma koja je vlast zaslužna za izgradnju i nije bitno. Ali dobro je i završila pored ovako džangrizavog naroda. I ne kopa šest godina , nego je prethodna deonica urađena tada a ova nova možda za poslednja dva meseca. Dakle, u međuvremenu se nije ni radila, za razliku od npr. koridora 10 i sl. ja sam uvek tvrdio da su političari u najgorem slučaju , ogledalo naroda i to se jasno potvrđuje i u dežurnim mrziteljima svega osim sebe samog. Bilo bi pametno da se urade fasade ovih kuća duž vojvođanske (sve 4, sic!) i zaokruži jedinstveni ambijent u gradu. I tako još i prekrije bezočno "rušenje" grada od strane "grafiti-besmislenih-umetnika".

Miloš

pre 9 godina

Trenutno konstrukcija "stoji" posle Buvljaka i treba da se nastavi pored GSP-a (tu se i "spušta" mostovna konstrukcija), pa po zemlji seče Crvene Armija (Agostina Neta), O. brigada i dalje ka Tošinom bunaru-Zemunskoj gde je i planirana velika raskrsnica i rušenje onih straćara. Trebalo je da bude gotovo ove godine, ali ništa se ne radi... Znači, od 2015. pa-kad-bude.
(munz, 25. april 2014 12:15)

Bogdanovićev (originalni) plan kaže mostovna konstrukcija od vrha Bežanije, pa sve do Buvljaka - a sa Đilasovom "uštedom" smo dobili ukrštanje u nivou sa BCA, Omladinskih brigada (ovo će biti katastrofa) i Tošinim bunarom. Da ne pominjem raskrsnicu na Carevoj ćupriji koja je i danas preopterećeno, loše rešenje, a ne bih da zamišljam kako bi to moglo da izgleda ako bi zaista probili tunel tu gde je sada planirano.

Danilo

pre 9 godina

Blok u ulici Pere Segedinca je malte ne odsečen od blokova. Ukinuli su nam autobusko stajalište, ukinuli uključenje na Vojvođansku, ukinuli pešačke prelaze, sada ako idem na liniju 95 treba, treba da kružim i duže mi je pešaka za nekih 600m... Žalili se, nikom ništa...

quickie

pre 9 godina

Jel samo meni zapalo za oko da su oni radove na ovoj ulici započeli 2008. godine .... ?
Dobro, nije im trebalo puno, samo 6 godina.

pele

pre 9 godina

sad se bar vidi da je logično bilo da novi most bude nastavak ibarske magistrale i da se spaja sa krajem vojvodjanske kod naselja ivan ribar.
(guzva na gazeli, 25. april 2014 10:50)

Pa to će se i desiti kad se urade svi putevi, samo je pitanje kada..

живела демагогија

pre 9 godina

Шест година су градили 2 км саобраћајнице, какав херојски подухват!

AlexBD

pre 9 godina

Nekada sam ziveo u ovom kraju. Odselio sam se pre 5 godina. Dosta se promenilo. Ovako gledano izgleda super, samo postavlja se pitanje zasto radovi traju vec 6 godina? Ne gradimo 1.500km nego 1.500m puta.

BlaBla

pre 9 godina

Moram priznati da su brzo odradili jer kao što vidite 4 god je bila pauza, I imam malo više info o tom zastoju, radilo se polu divljoj gradnji (50 m2 legalno a 250 ne) I dok se resise I ostali slucajevi ekspropijacije prodje vreme jer imamo neazurno sudstvo I gde slucajevi "kratko" traju...
Tako da ce se I usko grlo resiti cim se resi ekspropijacija zemljista I citajte ljudi ceo tekst jer se vidi kolko je od jeseni izgradjeno. :-)

svetla buducnost

pre 9 godina

Ovo je bio Djilas, racionalan i praktican covek, koji je ono sto zapocne i zavrsavao u korist svih gradjana!!!
A sad da vidimo ove mudrace!!!

guzva na gazeli

pre 9 godina

sad se bar vidi da je logično bilo da novi most bude nastavak ibarske magistrale i da se spaja sa krajem vojvodjanske kod naselja ivan ribar.

mr.d

pre 9 godina

Sramota za kvalitet radova; vozim se svaki dan kolima tuda i pri 50km/h se sve trese koliko je asfalt neravan. Na kontaktu starog i novog asfalta treba usporiti na 25km/h da ne bi polomio tockove.

Obican covek

pre 9 godina

Prvo,nisu otvorene sve trake (dakle svih sest koje su navedene na pocetku teksta kao i u podnaslovu) kao sto se posle i kaze u nastavku.
Drugo,semafori su podeseni tako da kad se krecete celom duzinom ulice morate da stanete na svakom semaforu.Dakle pre radova kad su bile samo dve uske trake prolazilo se neuporedivo brze.

posmatrač

pre 9 godina

Dve zamerke:

# nema pešačkih prelaza, osim na raskrsnicama. Prelazi su međusobno udaljeni 420m (blok 62) i 570m (blok 63). Nije realno očekivati da će pešaci ići na prelaze, ostaje im da na divlje prelaze ulicu od 6 traka (!)

# na prve dve fotografije, na levom bližem uglu je OŠ "Jovan Sterija Popović", kojoj su radi ove rekonstrukcije oduzeli pola dvorišta i sportski teren. Šta će biti sa školom od 120o đaka, bez terena i pola dvorišta?

Mnogo problema nigde rešenja

pre 9 godina

Kad će da počne da se gradi novi most preko Dunava kod Vinče kao deo obilaznice oko BG-a? Naselja preko Dunava nemaju ni kanalizaciju ni gasovod ni toplovod od lokalnih toplana (jeftino daljinsko grejanje je privilegija onih u stambenim zgradama) - idealno za grejanje na drva i ugalj a i Pančevo je blizu - odlično za fasovanje plućnih bolesti. Ako treba raspišite samodoprinos da već jednom počnu da se rešavaju prava životna pitanja. I rasteretite običan narod koji hoće da gradi na svojim parcelama papirologije i silnih nameta. Dajte tipske kuće koje će biti oslobođene izdavanja građevinskih dozvola - zaradićete na porezu na građevinski materijal a i radnici će imati posla makar i na crno pa će te pare trošiti i opet ćete imati prihode od PDV-a.

miks

pre 9 godina

Ovo je neki auto-put, magistrala, sta li? Kako misle da lokali funkcionisu u prizemljima objekata ako nema nijedno parking mesto ispred? Neko zivi tu takodje, mora da parkira? Ili je ovo neki ultra svetski-giga-trend, autmobili jezde brzo, a ostali na bicikle ako hoce da se "parkiraju".

otac makarije

pre 9 godina

projektantski genije nije napravio nijedno(!) parking mesto duz cele ulice, iako problem parkinga postoji odavno. na potezu od pedesetak metara imate dve skole i crkvu, plus novoizgradjene zgrade kojima uvek fali parking. na to sve dodajte stare osamnaestospratnice i dobijete recept za katastrofu koji se mogao lako izbeci samo da je postojalo malo sluha za gradjane za koje se, valjda, ovo i pravi.

Кривокапић

pre 9 godina

6 година за 1500 метара? И још фале тротоари, ивичњак изд. Невероватно.

Trta

pre 9 godina

Od 6 traka, po onome sto se sada desava, dve ce da sluze za nepropisno parkiranje, a biciklisticka staza za parking vozila.
(Bojan, 25. april 2014 11:46)

A i one slobodne trake će koristiti napaljeni klinci na motorima za svoje vratolomije pošto je zbog suženja kod Tošinog bunara dovoljna i jedna traka po smeru, a 95% saobraćaja će i dalje da opterećuje Jurija Gagarina.

Ima još posla

pre 9 godina

Odlično. Kad će da se proširuje Zrenjaninski put od raskrsnice Borča-Ovča-Greda do raskrsnice za Gredu? Kuda će da prolazi trasa novog banatskog autoputa?

jedna ulica 1.5km 6 godina bednih 6 traka i onda dodjete na suzenje od 2

pre 9 godina

ko nije izasao iz srbije nije svestan koliko je ovo ponizavajuce i zaostalo.. pogledajte samo te brojke..kad onda mogu da ocekuju drugi gradovi nove puteve, a gde su tek ostale stvari..

Djokica

pre 9 godina

Juš kada bi sinhronizovali semafore, bilo bi odlično. Svako jutro kada iz blokova idem za Zemun, obavezno stanem na raskrsnici sa Nehruovom!

posmatrac

pre 9 godina

e tako je to kada se ovakvim poduhvatima ne bave ozbiljni saobracajni inzenjeri nego priuceni megatrend partijski poslusnici!

6 godina za kilometar ipo ulice???
pa onda iz vojvodjanske koja ima 6 traka se ulazi u zemunsku koja ima 4 trake i parkinge sa obe strane!
a onda grand finale: ulazak u onaj uzani prcvoljak od tosinog bunara koji ima samo 2 trake za oba smera!

pa da li je moguce da ih je mrzelo da prosire tih 200metara tosinog bunara do raskrsnice sa nikole dobrovica???
vec vidim usko grlo i (sa pravom) nervozne vozace koji cekaju da prodju tih 200m, uzas!
o kvalitetu asfalta da ne pricam, u njemu se ogledaju nasi lopovski geni...

ni jednu ulicu ne mozemo da napravimo kako treba

Marko nb

pre 9 godina

A onda svi iz 6 traka u jednu na suzenju kod Zeleznicke stanice Tosin bunar. Onda sve gubi smisao. Svaka cast za ovo ali kao i sve sto se u ovoj zemlji radi opet poluproizvod!

emirati

pre 9 godina

A to da se 1,5 km. radio sest godina ( neciji komentar) stoji,ali cinjenice su i zbog raselenja stanara koji su bili sporni i nisu hteli da se odsele iz svojih kuca ?

nova vojvođanska

pre 9 godina

Koji su smarači ovaj naš narod. Nemam pojma koja je vlast zaslužna za izgradnju i nije bitno. Ali dobro je i završila pored ovako džangrizavog naroda. I ne kopa šest godina , nego je prethodna deonica urađena tada a ova nova možda za poslednja dva meseca. Dakle, u međuvremenu se nije ni radila, za razliku od npr. koridora 10 i sl. ja sam uvek tvrdio da su političari u najgorem slučaju , ogledalo naroda i to se jasno potvrđuje i u dežurnim mrziteljima svega osim sebe samog. Bilo bi pametno da se urade fasade ovih kuća duž vojvođanske (sve 4, sic!) i zaokruži jedinstveni ambijent u gradu. I tako još i prekrije bezočno "rušenje" grada od strane "grafiti-besmislenih-umetnika".

Miloš

pre 9 godina

Trenutno konstrukcija "stoji" posle Buvljaka i treba da se nastavi pored GSP-a (tu se i "spušta" mostovna konstrukcija), pa po zemlji seče Crvene Armija (Agostina Neta), O. brigada i dalje ka Tošinom bunaru-Zemunskoj gde je i planirana velika raskrsnica i rušenje onih straćara. Trebalo je da bude gotovo ove godine, ali ništa se ne radi... Znači, od 2015. pa-kad-bude.
(munz, 25. april 2014 12:15)

Bogdanovićev (originalni) plan kaže mostovna konstrukcija od vrha Bežanije, pa sve do Buvljaka - a sa Đilasovom "uštedom" smo dobili ukrštanje u nivou sa BCA, Omladinskih brigada (ovo će biti katastrofa) i Tošinim bunarom. Da ne pominjem raskrsnicu na Carevoj ćupriji koja je i danas preopterećeno, loše rešenje, a ne bih da zamišljam kako bi to moglo da izgleda ako bi zaista probili tunel tu gde je sada planirano.

Vedri

pre 9 godina

Dosta negativnih komentara, ali sa pravom. Kad nešto radiš uradi ga kako treba. To je isto kao kad bi Usein Bolt usporio na zadnjih 10m pred cilj i onda džaba sve što je trčao do tada. Bilo je predvidjeno da kod Gandijeve bude kružni tok što bi mnogo ubrzalo saobraćaj, ovako opet sterilna raskrsnica sa semaforima.

emirati

pre 9 godina

Ocekujem uskoro i ovde aferu sa proneverom novca i tenderom ? Lepo izgleda - ko se seca kako je bilo ranije-novo i brze povezivanje sa Ledinama,B.Kosom,i grobljima,aerodromom ,auto putevima,kvantasom.....!

T

pre 9 godina

Lepo! Novom Beogradu je preko potrebna ulica koja ce preuzeti deo saobracaja iz Jurija Gagarina. Da li se zna kada ce biti zavrsen onaj mali deo ulice Tosin Bunar, gde se tri trake suzavaju u jednu, pa posle se opet sire u tri? Da li zna neko razlog zasto to suzenje uopste postoji?

Autobuske linije

pre 9 godina

"Njome prolazi šest linija gradskog saobraćaja, kao i prigradske za Jakovo, Dobanovce i druga sremska naselja". Kako su izbrojali čak 6? Neka vrate liniju 72 kroz Vojvođansku! Koja je to linija za Dobanovce, kada polazi tek sa Ledina?

Zorana

pre 9 godina

Gandijeva u delu koji se spusta sa Bezanijske kose do Vojvodjanske je trebalo da bude celom tom duzinom prosirena jos jednom trakom jer se na tom potezu stvaraju guzve u saobracajnom spicu.

Danilo

pre 9 godina

Blok u ulici Pere Segedinca je malte ne odsečen od blokova. Ukinuli su nam autobusko stajalište, ukinuli uključenje na Vojvođansku, ukinuli pešačke prelaze, sada ako idem na liniju 95 treba, treba da kružim i duže mi je pešaka za nekih 600m... Žalili se, nikom ništa...

AlexBD

pre 9 godina

Nekada sam ziveo u ovom kraju. Odselio sam se pre 5 godina. Dosta se promenilo. Ovako gledano izgleda super, samo postavlja se pitanje zasto radovi traju vec 6 godina? Ne gradimo 1.500km nego 1.500m puta.

pele

pre 9 godina

sad se bar vidi da je logično bilo da novi most bude nastavak ibarske magistrale i da se spaja sa krajem vojvodjanske kod naselja ivan ribar.
(guzva na gazeli, 25. april 2014 10:50)

Pa to će se i desiti kad se urade svi putevi, samo je pitanje kada..

quickie

pre 9 godina

Jel samo meni zapalo za oko da su oni radove na ovoj ulici započeli 2008. godine .... ?
Dobro, nije im trebalo puno, samo 6 godina.

живела демагогија

pre 9 godina

Шест година су градили 2 км саобраћајнице, какав херојски подухват!

BlaBla

pre 9 godina

Moram priznati da su brzo odradili jer kao što vidite 4 god je bila pauza, I imam malo više info o tom zastoju, radilo se polu divljoj gradnji (50 m2 legalno a 250 ne) I dok se resise I ostali slucajevi ekspropijacije prodje vreme jer imamo neazurno sudstvo I gde slucajevi "kratko" traju...
Tako da ce se I usko grlo resiti cim se resi ekspropijacija zemljista I citajte ljudi ceo tekst jer se vidi kolko je od jeseni izgradjeno. :-)

munz

pre 9 godina

Kada cete da "ispeglate" onu krivinu kod ugla Tosinog bunara i Nikole Dobrovica?
(Sync, 25. april 2014 11:02)
Nisam nadležan da vam dajem odgovore, ali naznaka je u poslednjem pasusu. Koliko znam, ta raskrsnica treba da se reši "u paketu" sa izgradnjom UMP-a (unutrašnjeg magistralnog poluprstena), čitajte "prilaza mostu na Adi". Trenutno konstrukcija "stoji" posle Buvljaka i treba da se nastavi pored GSP-a (tu se i "spušta" mostovna konstrukcija), pa po zemlji seče Crvene Armija (Agostina Neta), O. brigada i dalje ka Tošinom bunaru-Zemunskoj gde je i planirana velika raskrsnica i rušenje onih straćara. Trebalo je da bude gotovo ove godine, ali ništa se ne radi... Znači, od 2015. pa-kad-bude.