Kruševac čeka novac iz Indije i UAE

Kruševac -- Kruševac očekuje investicije iz Indije i Ujedinjenih Arapeskih Emirata (UAE) u oblasti hemije i farmaceutske industrije, kaže Predrag Vukićević.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Ovo je smešno... Tragično je da ovakvu informaciju plasira Tanjug, za koju sam mislio da je ozbiljna agencija. Osim Fabrike maziva, ostale pomenute firme praktično ne postoje. Ali, promocija gradonačelnika Gašića i njegovih pulena se nastavlja.
  (Miroslav, 17. januar 2014 08:36)

  # Link komentara

 2. Ko ne poznaje sizuaciju možda i poveruje u ovu priču. Ali, dopisnica Tanjuga iz Kruševca je u "specijalnim odnosima" sa vladajućom garniturom, pa su joj i tekstovi "blago obojeni". Dobro, nekad ode malo više farbe...
  (Dragan, 17. januar 2014 08:23)

  # Link komentara

 3. E moji carapani na sta smo spali da cekamo milostinju od tamo nekih iz belog sveta. Nije sramota dobiti novac za investicije vec je sramota sto nas ovaj caus keramicara dekoratera laze bez trunke stida i srama kao da smo mala deca,tu je iza ugla samo sto nisu stigle pare, samo nam dajte glas a za uzvrat dobicete obecanje koje nikog ne obavezuje.Ko je doticni i kako ga nije sramota da laze druge,sebe ima pravo da laze, ali nas ne sme ali covek nema trunke pameti jer da ima imalo mozga pokrio bi se po usima i zacutao,kakva Indija,kakvi Arapi ,jedi imaju svoje probleme i svoju siromasnu zemlju,a ovi drugi se sveckaju po Srbiji i obecavaju.Pa sta bi sa ulaganjem u poljoprivredu,u sisteme za navodnjavanje,u ulaganja u fabriku cipova,nista ama bas nista,a ovaj nesretnik nasao da ubedjuje narod .Aman ljudi pita od G....... ne biva kao sto necemo nazalost nista videti od tih navodnih ulaganja,ustvari proci cemo kao sto je mladi fudbaler prosao kod Crvene Zvezde i pored istog tog oca koji je sina upropastio pa mu se drugari smeju,isto tako tatin caus najavljuje investicije a proci cemo kao decko ,ponizeni,prevareni,i ostavljeni od tih istih dobrotvora.Ako je covek to priredio rodjenom sinu sta tek mi treba da ocekujemo od polupismenih inteligenata pa makar oni bili i podpredsednici ili sta vec u partijama na vlast.Uzmimo se u pamet i onakvi kakvi smo bili uvek,neiskreni,zavidni,neposteni,pokvareni i pohlepni da probamo da budemo posteni,iskreni,dobri pa nam ovakvi nece trebati.
  (ISTINA, 16. januar 2014 22:05)

  # Link komentara

 4. Hahahahahaha! Kad indijci i arapi čuju kako u Kruševcu malo malo pa reketiraju privrednike za raznorazne "donatorske koncerte" pa popločavanje ulica ima da beže od "carskog grada" u velikom luku. Ma neće ni da svraćaju kod Pojata.
  (čarapan, 16. januar 2014 20:44)

  # Link komentara

 5. e od ovog moze da se rikne!!!
   (siki, 16. januar 2014 20:31)

  # Link komentara

 6. Samo vi cekajte...
   (Nn, 16. januar 2014 19:42)

  # Link komentara