Ponedeljak, 19.08.2013.

09:45

Šeik kupio hotel na Kopaoniku

Prestolonaslednik UAE šeik Muhamed bin Zajed al Nahjan početkom jula je kupio hotel “Jugobanke” na Kopaoniku, saznaje list “Blic”.

Izvor: Blic

Šeik kupio hotel na Kopaoniku IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

149 Komentari

Sortiraj po:

Александар Џунић

pre 10 godina

Прича се да шеик "ради" са Пацолијевим парама - овај "алибаба" је само кондом за финансијске манипулације албанске мафије, са којима се изгледа Дачић наиздоговарао.

Konstatacija

pre 10 godina

Nije seik kupio vec je vlada kupila za potrebe seika.I tu je sada problem. Zasto vlada kupuje imovinu za bilo koga? Sramota. Koje bre taj Seik??I sta ako je Seik. Znaci vlada sutra moze da kupi nesto i za Putina. Odekle vladi pare?? Pare gradjana Srbije.Mi smo cirkus od drzave.A mozda ce vlada svojom odlukom da pokloni Seiku hotel

The color of money

pre 10 godina

Neka ga je kupio,sigurno nije pljuno lovu da mu stoji prazan !!! I ja da imam tolke pare verovatno bih isto to uradio !!!!

m

pre 10 godina

Ala ce za ove kupovine da radi tužilac kad ovi odu sa vlasti. Dokle ce samo da pricaju o tim ulaganjima Emirata kada ni dolar nije usao u zemlju. Ne mogu ni vladu da sastave jer nemaju obrazovane ljude a pricaju o fabrici za 2000 strucnjaka iz oblasti za koju u Srbiji i ne postoji smer na fakultetima??? Smejurija.

Radule Scepanovic

pre 10 godina

Ne znam samo sto se taji za koliko je hotel prodat.Sto se mene tice ako ovi seici izgledaju kao ozbiljne musterije za inveticiju od 4 milijarde za te poluprovodnike ja bi im dao hotel i za dzabe u znak zahvalnosti.Sto se tice radnika nece im biti gore zasigurno,barem ce primati platu redovno.bice otpustanja ali ne kao sto neko rece 95 posto.Oni barem nece stati na pola puta ili ostati bez novca kao oni hohstapleri sto uzese Sveti Stefan.Mada opet imam neki crv sumnje-prodajna cijena ne bi trebalo da se krije.Ja bi im u odredjenim okolnostima hotel i poklonio ali da se zna da im je poklonjen i da niko ukljucen u proces nije stavio 100 000 evrica u dzep!

Krezavi

pre 10 godina

Zbilja čudno! Pre nekog vremena su Hrvati objavili fotke ovog šekija na kojim se vidi da je krtezav. Mislio sam da je montaža. Sada vidim i vi isto objavljujete. Čudno da čudnije ne može biti. Šeik kupuje sve i svašsta po Srbiji, a nema para da poprtavi zube! HM!

dragan

pre 10 godina

Pre neki dan na vestima b92 i dojce vele je receno da nemacka avio kompanija koju su oni kupili pre nekolko god u velikim gubicima i da se sprma veliko otpustanje u Nemackoj.Sto se tice dzamija one ce morati biti izgradjene verovatno nasim parama jer smo nasim parama gradili i hram Svetog Save.Nekolko drzava je zbog te klauzule odbilo njihove investicije.

Halilovic

pre 10 godina

Princuga sve pokupovao, boli njega briga sto ja moram porez platiti ccccc
Sad ozbiljno,zalosno je da zalosnije nemoze biti utrkuju se ko ce vise prodati svoje zemlje mislim na sve iz bivse YU repubika!? Znam da ce neko reci da sam lud budala itd. ali kako ce biti onome kad bude na travi ispred tog hotela i padne mu na pamet da to ustvari nije njegova trava odnosno njegove drzave. Nadam se dace me makar jedna osoba shvatiti.
Pozdrav svima

Pera

pre 10 godina

Jugobanko, mladosti naša, možeš da budeš vlasništvo bilo kog šeika, ali za nas decu Jugobanke bićeš glavna tačka na Koponiku i bićeš uvek Jugobanka. Najlepše mesto na Kopu je upravo terasa ovog divnog hotela... Steta velika šteta!

Srbin 100%

pre 10 godina

Nadam se da je ovo samo realizovanja najavljenih investicija u Srbiju i da mozemo ocekivati da ovo privuce paznju jos vecem broju stranih kompanija

John Poll Diaser

pre 10 godina

Srecko Sojic je lepo opisao ovaj narod! Pada kisa " Nece leba da imamo da jedemo, poplave", krene sunce, " Suša, Nece opet leba da imamo da jedemo".....sta hocemo????

Serbissimo

pre 10 godina

Taj objekat je godinama zvrao kao neka avet na Kopaoniku.
Ukoliko bude doveden u prvobitnu funkciju, a verujem da hoce, ja milsim da je prodaja istog, onome ko zna sta ce da uradi, prava stvar.
U svetu je to vrlo uobicajeno, na razumem cemu kuknjava.
To nam je valjda u krvi, da naricemo.
Hvala na prostoru.
(Kopaonik, 19. avgust 2013 17:58)

Ovo je sve samo ne istina. Taj hotel je, zbog svoje lokacije i pristupacne cene, u spicu sezone uvek bio dupke pun skijasa sa plitkim dzepom - znam posto sam jedan od njih i odsedao sam u Jugobanci godinama.
Da je morao da se proda morao je, jer je bio u stecajnom postupku i propadao je. Ali od ove prodaje nece imati koristi niko sem par ljudi koji ce se masno ogrebati, a cene na celom Kopu ce da odu u nebo jer ce svi ostali formirati svoje prema novoizgradjenoj palati - bice tek malo jeftiniji. To znaci zbogom skijanju za sve osim za novopece skorojevice koji na Kop dolaze sa opremom od 10,000 evra a ne umeju da se spuste niz mali karaman. Ko skija na Kopu zna o cemu pricam.

Dule

pre 10 godina

Jahorina je daleko jeftinija od Kopaonika,a olimpijski je ski-centar.Sramota je kolike su cene na Kopaoniku,u istom rangu sa austrijskim skijalištima.Planina koja je nedostupna prosečnom gradjaninu Srbije.Za te pare bih uvek birao Alpe.

Mislim

pre 10 godina

Ako je za hotel zaključen ugovor o strateškom partnerstvu, kako se navodi u ovoj vesti ( ne znamo u kom %), to znači da će država Srbija "barabar" sa šeikom da daje lovu, samo tako! I šta je tu spektakularno?

Hurem Sultana

pre 10 godina

Šta se "palite"? Kada bude dolazi šeik nećete moći na 500 metara ni da priđete hotelu! Žičara? Samo ćete sa nostalgijom da gledate! Pa ništa, ponesite kompjutere i pišite hvalospeve kada se bude nešto drugo prodavalo (poklanjalo)!
(Siniša, 19. avgust 2013 17:10)

Ma, da... Šeik ima toliko vremena da će šest meseci od cele godine biti na Kopaoniku. Što je najlepše, tabloidi odmah ima da nam javljaju ko mu je od porodice navratio i koliko je bio... I naravno, šta su jeli!

Svakako da je bolje da objekat osposobe za turiste nego da zvriji prazan.

MIša

pre 10 godina

Šta god da je urađeno, nije urađeno transparentno! Ne ulazim u to u kakvom stanju je hotel (i najgora starudija može da se dovede u savršenstvo pogotovo ako je još i na dobroj lokaciji, kao što je ovo slučaj), već mislim da je veoma važno da ako želimo da budemo pravna država u EU, da funkcionišemo kao pravna država , a to znači da se primenjuju važeći zakoni ove zemlje ( pa i zakon o javnim nabavkama) za sve podjednako ( bilo neko radnik, čistač ulica, profesor ili- šeik).To je ono što nama treba, to je ono što nas čini poštovanom državom! Sa ovom mojom konstatacijom trebalo bi da su saglasni i botovi SNS!Pa valjda je i njima važno da država ima ugled!Presedan-ni za koga!

Z s jaši Kurta,da uzjaše Murta

pre 10 godina

Ovako je i DS-ov podmladak lupao minuse kada im se čačne Tadić,pa sada je i SNS-ov podmladak dočekao svojih pet minuta.

BRKA -TRANS

pre 10 godina

Po pisanju danasnjih dnevnih listova , hotel Jugobanke na Kopaoniku kupio je prestolonaslednik Ujedinjenih Arapskih Emirata seik Muhamed bin Zajed al Nahjan koji ne namerava da hotel pretvori u rezidenciju, vec ce biti otvoren za goste, izuzev kad on dolazi da boravi na Kopaoniku.

Psihijatar

pre 10 godina

Siniša

Koliko ko misli svojom glavom dobio si sedamdesetak minusa. Da li ti to nesto govori.I svako ko napise iole pametan komnatar dobije desetine minusa. A u Srbiji prazni kreveti na psihijatriji.I zato ja sedim i dezuram i imam vremena za pisanje komentara

drazen mihic

pre 10 godina

To je u redu ako je kupio u svrhu turizma za sve, ali ako to bude
namjenjeno samo za elitne ili svoje potrebe onda nemamo koristi od tog,
u ugovoru bi trebalo staviti za koju namjenu je predvidjen, da nebi
zabranio pristup na svoj posjed....

prokletinjska avlija

pre 10 godina

ako je prodato za60% ispod procenjene cene,to je težak oblik korupcie,i Vučić bi morao odmah da reaguje i pohapsi sve učesnike ovog teškog kriminala...

Kopaonik

pre 10 godina

Taj objekat je godinama zvrao kao neka avet na Kopaoniku.
Ukoliko bude doveden u prvobitnu funkciju, a verujem da hoce, ja milsim da je prodaja istog, onome ko zna sta ce da uradi, prava stvar.
U svetu je to vrlo uobicajeno, na razumem cemu kuknjava.
To nam je valjda u krvi, da naricemo.
Hvala na prostoru.

laufer

pre 10 godina

Druže,gospodine,brate,đenerale Svetislave Basara moram priznati da je svaka tvoja ko u Njegoša,puno buke nizašta(važi za ove laufere iz prošlosti),prodaju poneku raketu,nekretninu,a i zemlju su hteli da prodaju pa po čitav dan ,nedelju,mesec guslaju o tome.Evo i ŠEKI ĆE PR... da odmara na Kopu ,tu je i serdar Kole,možda i DON BEKO nešto pazari jer sa brda se bolje vidi, pa i narodu će bolje biti jel tako ili...

Bojan

pre 10 godina

Izvinjavam se ako zloupotrebljavam prostor, ali moram da izrazim zahvalnost SNS-ovceima, nekada kada napišem komentar pomislim da nisam možda preterao, možda grešim, ali kada vidim odnos nalupanih + i - bez i jednog argumentovanog odgovora, lakše mi je, vidim da sam još uvek slobodan čovek sa slobodnim kritičkim mišljenjem, a ne poslušnik režima, još jednom veliko HVALA.

велики потенцијал

pre 10 godina

Хотел је ружан и пропао је, добро је да га је купио било ко. Место је одлично, па се само зато не чудим што га је шеик купио. Много му је било паметније да је купио Насеље с апартманима Св. Симеон - фантастично изгледа, и на готово једнако добром је месту.
Копаоник је, иначе, фантастичан за летовање. У градовима 38 степени, а горе 21! Милина, предивна природа, пешачке стазе, боровнице ... А јефтино! У ЈАТ-овим апартманима има двокреветни апартман за 2.000, на шта добијеш попуст од 25 посто ако останеш 7 дана! Комплетан ручак из дневног менија за 450 динара, довољно обилан и одлично спремљен! Пића су два пут јефтинија него на сплавовима у Београду.
Наравно, пешачке стазе треба обележити и Национални парк треба то да уради, па ће и лети бити много гостију, и то странаца ...
На крају, шта је с темељима између ЈАТ-овог клуба и Југобанчиног хотела, годинама стоји рупа?

trtoslav

pre 10 godina

Uh sto ce tek sad da se seksa na Kopaoniku. Agencije za pratnju ima da se utrkuju koja ce ponuditi vise dama za pratnju gospodi iz Emirata. Dureks vec najavio novu reklamu komdoma sa likom hotela na Kopaoniku.

234234432

pre 10 godina

Pohvale za dovodjenje investitora iz Emirata, najzasluzniji je vucic, lepo bi bilo kada bi kupio i neki hotel u Vrnjackoj Banji, a ne da kupuju tajkuni.

smeker

pre 10 godina

O internetu i uopste racunarima mnogo ali bas mnogo malo znam.Deca mi nastelovala nekoliko stvari poput b92,zurnal,sportal,blic,kurir i poneki prenos moga Partizana kada neko od ovih mladjih ostavi link za gledanje.Citam komentare i zapazam da se glasa organizovano za neku vest.Sve orkestrirano od 100-120 glasova.Svi koji to rade ulazu veliki trud a sigurno i novac,ali to je kontra produktivno.Pogledajte samo ovu vest koja je mozda i dobra za drzavu ali ovakav nacin medijske propagande donosi kontra efekat ,makar kod nas obicnog i starijeg naroda.Plasim se jednoumlja i kolektivne zaludjenosti,tipa jedan covek zna sve,on je najbolji,naj posteniji,neponovljiv ,spas,bogom dan.Bez obzira ko je u pitanju...

Ajd sad

pre 10 godina

Bravo druze Aco. Da nije tebe ne bi ni Srbije bilo. Samo nastavi tako druze Aco. Sve sto je propalo prodaj druze Aco seicima. Jedini ti mislis na Srbiju druze Aco. Rodila te majka druze Aco. Tako se pravi napredak Srbije druze Aco. E sada da vidim koliko cu minusa ili pluseva da dobijem. Vreme tece sad

Glasač SNS

pre 10 godina

Iz teksta možemo da vidimo da je napravljena prava "gimnastika" da bi hotel na kraju završio kod šeika! Prvo je država morala da kupi od vlasnika (nekoliko banaka) za 2,1 milion evra (kako stoji u tektu to je 60% manje??? od procene sudskog veštaka???), da bi onda država dala, prodala ili šta već, šeiku! U svakom slučaju hotel, verovatno, ako je prodat, prodat je najviše za 2,1 milion evra za koliko je i država kupila od vlasnika! I sve to mimo tendera! Mislim da bi najbolje bilo da nam Vučić objasni o čemu se tu radi da ne bismo nagađali i spekulisali! Gospodine Vučiću, oglasite se!

Maka@

pre 10 godina

Sada ce biti udar na imovinu tj na zemljiste, nekretnine ocekujem i porast poreza na istu. Ne zavaravajte se novi ministar finansija je americka skola. Nemam nista protiv ulaganja al dok ne vidim ozbiljnu strategiju monetarno/fiskalnu i reformu pravosudja to je sve veliko nista

Siniša

pre 10 godina

Šta se "palite"? Kada bude dolazi šeik nećete moći na 500 metara ni da priđete hotelu! Žičara? Samo ćete sa nostalgijom da gledate! Pa ništa, ponesite kompjutere i pišite hvalospeve kada se bude nešto drugo prodavalo (poklanjalo)!

HRvoje

pre 10 godina

Odlična vijest, prve investicije u Srbiju nakon izbora koja su bila prije godinu dana i to ništa manje od kupnje jednog hotela - vjerovatno se radi o astronomskoj cifri od milijun do dva Eura.
Ako ova vlada u ovom tempu nastavi neće samo BiH biti jednog dana zapad za Srbiju nego i Albanija.

Žika

pre 10 godina

Blago mom komšiji Peri. Taj niti čita, niti prati vesti, niti piše komentare !Sedi ceo dan ispod hrasta i "cepa" hladno pivo! A ja, evo od jutros, čitam vesti na B92, nerviram se! Ne mogu da se pomirim sa činjenicom da imovina odlazi tek tako!

Siniša

pre 10 godina

Da li većina komentatora čita tekst? Lepo piše:"....Ovaj hotel prodat je Direkciji za imovinu Srbije za skoro 2,1 milion evra, što je 60 odsto manje od cene koju je procenio sudski veštak". Mislim da ovim sve rečeno! Daj malo, mislite svojom glavom!

Hvala i laku noć

pre 10 godina

Hteo sam da pitam, zašto je tajna koliko je šeik platio za hotel, ali, ovde ostavljati komentare, je izgubilo svaki smisao. Ako vam je to bio cilj, uspeli ste. A uspeli ste i da me naterate da ponovo glasam za DS, čisto onako, vama iz inata.

Bojan

pre 10 godina

U tajnosti u četri oka, onako dao svom pobratimu da gradi sebi "dvore" a i vas narode će da puste unutra kada je Šeik odsutan, nije uredu da mu ribate klozet u njegovom prisustvu, nego kad on ode a vi juriš sa četkama i metlama.

Kiza tomba la bomba

pre 10 godina

@
(Kiza Tomba la Bomba, 19. avgust 2013 13:50)
Burazeru,po tvojoj logici trebalo je da se proda nekome ko jedva da ima da ga kupi a da ostane u ocajnom stanju?!Svaka cast.Ja razumem da si ljut sto nemas za bolji smestaj ali mene raduje sto ga je kupio i jos ako bi napravio nesto DELUX...I ja sam ona "niza rasa" koja radi za platu i necu sebi moci udovoljiti ,ali opet ne razumem tvoju konstataciju...Ovo je dobronamerno...
(grobar.prijepolje, 19. avgust 2013 14:46)

Pa nisam to rekao - niti sam ljut niti sam se zalio da nemam za bolji smestaj, niti smatram da treba da ostane u ocajnom stanju. Imam za bolji smestaj ali skijanje je skup sport sam po sebi pa gledam da ustedim na smestaju obzirom da je nedeljni ski-pass 110 evra, o odrzavanju i renoviranju opreme da ne govorim. Poenta je u tome sto od te basnoslovne prodaje zemlja Srbija nece imati nikakve koristi, vec samo par ljudi koji ce se ugraditi a trpece sve skijasi osim onih sa najdubljim dzepom -a to su ljudi koji na Kop ne idu zbog skijanja nego zbog poziranja. To je kao u redu?

Demokrata

pre 10 godina

samo napred....... E samo sam ovo cekao da dokazem BOT-ovima SNS-a koliko mozga imaju. Napisem ovaj hvalospev o Vucicu i ovi bez mozga se upecaju i dodele mi 70 i kusur pluseva. Hvala im na tome. Samo tako nastavite. Upecali ste se na kedera. Blago Srbiji sa vama.Ukljucite mozak i razmisljajte o napisanom komentaru

Rasprodaja

pre 10 godina

Ala ste se upljuvali da opravdate ovu trange frange kupovinu hotela. A neizbezna su vam tema DS i LDP (nikada nisu bili u vladi). Koliko ste se bili ostrvili na prodaju zelezare Smederevo amerikancima za vreme DS a sada ne znate sta cete sa njom. Vase vodje prodaju nesto pa se sazna iz novina posle nekoliko meseci, veoma transparentno i posteno. Vucic je trebao ovom Abu-bekiru da pokloni taj hotel da mu pokaze ko je pravi seik od Srbije.

gela

pre 10 godina

(Novosađanin NS, 19. avgust 2013 12:21)

Taj hotel Jugobanke na Kopaoniku je od kada velicanstveni Mladja Dinkic unisti 4 velike banke bio sto puta na tenderu. I niko nije bio zainteresovab da ga kupi. Iskljucivo zahvaljujuci Vucicu ima novih investicija u Srbiji.

GS

pre 10 godina

Ma rasprodajte sve, celu Srbiju, samo nikako ne dirajte one koji su izneli milijarde i milijarde evra iz zemlje i zbog kojih smo tu gde jesmo. Nije tacno da para nema, ima ih samo treba neko da skupi hrabrost i sve vrati. Pozdravicu Vucica tek kada to uradi, pohapsi svu bagru, oduzme im svu imovinu vrati ih u pocepane farmerice i otvori dosijea. Kada obelodani ko je i sta radio, onda mogu da kazem nesto pozitivno. Ovako sve mi lici na obicno glumatanje.

Mladen

pre 10 godina

Naravno da ce kupiti jer u ovoj zemlji je sve na prodaju za pare a najveci i jedini resurs zemljiste i nekretnine nudi se za bagatelu. Umesto da donesu zakon o zabrani prodaje oni jos pozivaju strance da nas kompletno otkupe. Gde ce im duse?

bla bla

pre 10 godina

Bez obzira na negativne komentare, ovo je svakako odlična vest iz nekoliko razloga. Prvo, drago mi je da su počela ulaganja u turizam. Drugo, svaki strani investitor će privući i dalja ulaganja...
(Olgica, 19. avgust 2013 10:47)

Ko još veruje u ove ofucane neoliberalne teze, eto 15 godina su investicije, ulaganja, privatizacije... a narod i država sve bedniji.

Saedi Folluf

pre 10 godina

E, poslednji je dan došao kad šeici Srbijom šetaju i kupuju zemlju za bagatelu. Nadam se da ste ponosni, srpska bando političarska!

samo napred .

pre 10 godina

Bravo Aco care. tako se radi za svoj narod. Nema odmora dok traje obnova. Treba ovu Srbiju dici iz pepela koji su napravili svi oni posle 5 Oktobra.Unistili zemlju.Pokrali sve zivo.Zivelo se bolje i za vreme Milosevica. Aco care, dovedi sto vise Seika, Djulijanija.Jedino ti nesto radis.Srbija ce biti pod tvojim rukovodstvom jedno lepo mesto za zivot

Istoricar

pre 10 godina

HelmetHamlet,

Po stilu pisanja vidim da si poklonik Kurira. I sada si se ovde presaltovao.samo me ne bi iznenadilo da za par godina jedan nas sin nacije koji ne spava nocima i brine za Srbijom ne bude negde daleko i bavi se privatnim biznisom a na listi Forbesa. Da li ti i ostali stvarno verujete da je neko preko noci postao kcni prijatelj sa seicima, Djulijanije i da se tek tak iz brige za Srbijom prodaje imovina od zgrada, hotela,poljoprivrednog zemljista i da za uzvrat nema niko koristi od toga.Pa tako su i nastali tajkuni u Rusiji, Srbiji zato sto su podmicivali vlast.I u Maleziji je Sinavtara bio otac nacije pa ga posle jurcali po belom svetu zbog kradje novca

hypatija

pre 10 godina

Ма какав тендер, па да опет купују неке оф шор компаније са Кајманских острва за које нико никада није чуо, кад оно после испадне све неки фини Срби . Овако је боље, бар знамо купца у старту. Нема изненађења.

grobar.prijepolje

pre 10 godina

@
(Kiza Tomba la Bomba, 19. avgust 2013 13:50)
Burazeru,po tvojoj logici trebalo je da se proda nekome ko jedva da ima da ga kupi a da ostane u ocajnom stanju?!Svaka cast.Ja razumem da si ljut sto nemas za bolji smestaj ali mene raduje sto ga je kupio i jos ako bi napravio nesto DELUX...I ja sam ona "niza rasa" koja radi za platu i necu sebi moci udovoljiti ,ali opet ne razumem tvoju konstataciju...Ovo je dobronamerno...

Goran

pre 10 godina

samo nerazumem sto ne proda i svoju kucu kad vec prodaje srbiju !
e moja srbijo .izgleda da stvarno nema covjeka da bude gazda kuce svoje !
KRALJEVINU VRATITI PODHITNO pa bar nemoramo na izbore svake godine

Olgica

pre 10 godina

Odlično, stvaraju se uslovi za ozbiljan ski centar. Verujem da će moći da uvidi potencijal Brzeće. Napraviti dobre hotele u podnožju Kopaonika a zatim povezati žičarom kao što je na primer u Banskom.

nek samo kupuje

pre 10 godina

Kad su ovdasnji mafijasi pokrali sve,sta drugo covek da kupi?
Ma, kad bi nam seik uvezao malo njihovih zakona,to bi bio posao!

Malo,malo,pa bi Trg Republike bio dupke pun!!

Ah,pusti snovi....

2102

pre 10 godina

Hotel godinama propada,niko nista nije ulozio u njega,niko tu nije dolazi.Sada ce neko uloziti u taj hotel,samim tim otvorice se nova radna mesta,privucice jos investitora i naravno uz to jos radnih mesta.Ne razumem ljude koji se stalno nesto bune.

JanaJana

pre 10 godina

Vama ljudi ne valja nikako.. Mi nemamo od čega da živimo, moramo da izdajemo i prodajemo, ali pametno. Ne rasprodajemo, već samo prodajemo!!

Avionics

pre 10 godina

Hvala bogu da je neko kupio taj hotel. Muka mi je bilo da ga gledam kako propada hotel koji se nalazi tik uz cuveni Grand, na najboljoj lokaciji na Kopaoniku.

Kiza Tomba la Bomba

pre 10 godina

Ovi sto se bune me stvarno zadivljuju. Ko zna koliko godina taj hotel propada i sad je kao problem sto se to prodalo njemu?
(kiza, 19. avgust 2013 12:58)

Imenjace, jedini je problem sto ce cene u tom hotelu sada da odu u nebo (a samim tim ce porasti i cene u ostalim smestajnim objektima), a kao pasionirani skijas plitkog dzepa rado sam u njemu boravio svake zime, sa svim njegovim nedostacima. Idealna lokacija, pravo iz skijasnice na zicare, polupansion 30 evra u spicu sezone. Da je morao da se proda i renovira, morao je - ali gde bas sheiku koji ce tu da napravi tvdjavu sa sedam zvezdica za tajkune i porodicu?

Oddball

pre 10 godina

@ TozaKG...

Mi već jesmo belo roblje. Prodali smo sve. Svetla budućnost obećava posao za 200-300 evra kod stranca:Arapina, Nemca, Rusa ili Italijana, svejedno.

Dule

pre 10 godina

"Burazerska zemlja"! Prodaj, poklanjaj, daj pare strancima za nova radna mesta ( i do 10.000 evra po radniku), poklanjaj im zemljište.....i, nikom ništa! I, što je još tužnije, poslušnici SNS ( izgleda im je to najvažnija i jedina obaveza) za takvu katastrofu, pišu komentare pohvale, lupaju minuse-samo tako! E, moja omladino!

Goki56

pre 10 godina

Neko treba da sedne i uradi statisku i uporedi broj komentara, brzinu kojom se preporucujem i ne preporucujem pojavljuje kad se ime velikog vodje pomene u tekstu i kada ide tekst gde se velika dela velikog vodje ne pominju.

Interesanto je da su botovi jos uvek zaposleni iako je veliki vodja odavno postao strah i trepet za sve. Nesto se veliko sprema... Izgleda da vodja hoce apsolutnu vlast, bez Dacica i ostalih satelita a kad to postigne botovi ce verovatno da uspore. Ajde valjda cemo i to uskoro videti.

obi van

pre 10 godina

ima li vama sto komentarisete ista da vam odgovara? Prodan je za vise nego sto vrijedi.- 3,7 miliona evra plus sto ce mozda jos toliko da ulozi. U Svajcarskoj Arapi kupuju hotele sa 150 godina tradicije pa se niko ne uzbudjuje. Ala ste teski

Konstatacija

pre 10 godina

Karotida

Ono sto su demokrate dovodile ti su godisnje u srbiju ulagali blizu dve miljiade dolara. To barem i statistika kaze. A ovi od kada su na vlasti ni 200 miliona dolara godisnje. Gde je najavljenih 100 milijardi (Toma Nikolic).Ono sto je otvarano do sada uglavnom investicije od max 15 miliona dolara i jos od toga vise od pola subvencije za svako radno mesto

sandokan

pre 10 godina

Ko bi rekao da cemo imati tako dobru saradnju sa arapima. I trebamo saradjivati sa njima, imaju novca na pretek plus ne znaju gde da ga ulazu. Ova vlada treba da se potrudi da obezbedi sto bolji ambijent takvom profilu investitora.

Aca

pre 10 godina

Vučić, ne samo što ne izvršava predizborna obećanja već, upravo, radi ono što je ranije žestoko kritikovao! Kako je moguće da prodaje i rasparčava zemlju bez tendera? Šta on to radi?

Howard Wolowitz

pre 10 godina

Ovo je najsveziji primer kako se popravila klima u Srbiji i njen imidz u svetu u proteklih godinu dana. Sve je vise stranog kapitala i ulaganja.

Novosađanin NS

pre 10 godina

Vi što se bunite protiv prodaje hotela Arapima,
zašto sami ne kupite taj hotel. Zar niste zaradili
dovoljno para pišući glupe komentare?

Cista anal (itika)

pre 10 godina

Morimoto........ A sta je to di sada ulozeno u Srbiju?? koliko novo zaposlenih. Etihad??? Jedno potpuno novo preduzece koje krece od nule i gde drzva Srbija daje nalog da se kupe avioni na lizing. NIje ih kupio Etihad vec Srbija.Dugovi JAT-a ostaju gradjanima Srbije. Gde je poljoprivreda?? Gde su te nove poljoprivredne masine?. Zalivni sistemi? Nove fabrike hrane?? Mubadala fabrika cipova. Jos na dugom stapu.

Karotida

pre 10 godina

E baš mi je drago što su demokrate dovele ovako bogatog čoveka i velikog investitora u Srbiju....
ček, stani malo, oni li su beše? hah.

Patrijota

pre 10 godina

Ha,ha,ha...probudiili se botovi pa brzo na posao! Jure vesti i Velikom vodji i udri po tastaturi! E moj Vucicu, da li je moguce da si toliko ogranicen covek?
Ne mogu da verujem da mislis da ces na ovaj nacin uspeti da stvoris atmosferu super oporavka i blagostanja u Srbiji tvojim zaslugama??? Mada je ovo ustvari dobro, jer svojom gluposcu samo vise i brze otvaras oci narodu i pokazujes svoje pravo lice kao i ostalih radikala!
Samo tako nastavi, brze ce vam doci kraj!?

jatzans

pre 10 godina

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...pa to je najbolja pozicija na Kopaoniku, a najveći krš od hotela! Primali su grupe dece na skijanje, a imaju odličnu poziciju. Gde sad da vodim grupu????

Bivsi stecajni upravnik ali ne Jugobanke

pre 10 godina

(Danilo,

Ne izmisljaj. Broj pod kojim se vodi stecaj Jugobanke nema ovakvu oznaku. Cak i odluke Kasacionog suda ne nose ovakvu oznaku.Cak nije ni u resenju o pokretanju stecajnog postupka nad Jugobankom naveden iznos vrednosti hotela na Kopaoniku.Navedena je samo ukupna masa..Poverenici Jugobanke se nisu izjasnjavali o imovini Jugobanke.Imovina Jugobanke je po odluci stecajnog upravnika (I.N) davana u zakup pa tako i hotel na Kopaoniku. I na kraju jos nije zavrsen stecajni postupak nad Jugobankom kao i nad ostalim bankama da bi se donela odluka o prodaji imovine banaka u stecaju.

kiza

pre 10 godina

Ovi sto se bune me stvarno zadivljuju. Ko zna koliko godina taj hotel propada i sad je kao problem sto se to prodalo njemu?

Vec su (bar sto se za sada vidi) pokazli ko su i sta su sa Etihadom i JAT-om, zasto da im ne verujemo? Pa zar treba coveka docekati na noz?

Samo ne zaboravite da njihove diplomate citaju komentare i sigurno i sam seik zna kakva je atmosfera u Srbiji, ne ulaze sigurno bez detaljne provere svega, pa i lokalnog odnosa prema njegovoj zemlji.

Sta god mislili o Vucicu, ovaj potez da dovede UAE i da pokusa da preko njih dovede nove investicije je za svaku pohvalu.

Aleksandar

pre 10 godina

Tako su i nemci pokupovali po hrvatskoj sve hotele na obali, zato se njima pare prelivaju, ne hrvatima,
svaki biznismen gleda svoju korist, boli njega uvo za Srbiju ...

Miloš

pre 10 godina

Očigledno je da su Emirati spremni da investiraju u Srbiju i to je znak da imaju puno poverenje u Vučića, koji ih je doveo. Svaki uloženi evro nam znači, bez investiranja nema ni privrednog preporoda. turizam je jedna od grana koja bi mogla da pokrene Srbiju.

CANE - SREMAC -54

pre 10 godina

Kako je nezvanicno receno, hotel je kupio licno Seik, ali ne namerava da ga pretvori u rezidenciju, vec bi, izuzev kada on dolazi, objekat bio otvoren za goste. U ovom trenutku nije poznato za koliko je hotel prodat.

Danilo

pre 10 godina

prodato je za više od 3,7 miliona evra ako nekog baš interesuje, i nije mala sumica. A ko kaže da nije bilo tendera? Jel pratite sve tendere u Srbiji? Dakle, na osnovu rešenja privrednog suda 10-st59/2010 od 15.11.2011. godine raspisan je tender, ne znam da li su preko tog ili nekog posle kupili, ali definitivno je sve transparetno i čisto kao suza.

Sramota

pre 10 godina

Ajde da pogadjam ko se tu ocesao.Da li smem da napisem.I to bez tendera. Mozda sam ja mogao da ga kupim sa drugarima iz inostranstva.

@Rade

Vidim kolko nam je bolje. Gde su stotine miliona u poljoprivredi. Navodnjavanje, Fabrike hrane.Ta prica je bila pred kraj prosle godine. Ova sezona se izmakla.Mozda ce Seik da pocne nesto da sadi u decembru. Da su nesto kupili Misko, Beko,Kole bilo bi da je dato ispod cene tajkunima.Jeste Jugobanka u stecaju ali ne videh javni oglas u bilo kom dnevnom listu da se hotel prodaje. Rekao Aca i gotovo

Masinac

pre 10 godina

Jel a da je kupio Miskovic ili neki tajkun sa "zapada" iz neke nazovi demokratske zemlje onda te nebi interesovalo za koliko je prodato!?
Bitno je da pocnu da kupuju i ulazu u Srbiju a mi ako smo pametni iskoristicemo, daj bre vise demokrate i LDP sjasite sva sreca vise niste na vlasti ali sjasite i sa vasim komentarima na B92 koji pljuju sve sto je dobro uradjeno u poslednjih godinu dana od ove nove vlade, sva sreca pa idemo napred a ne kao dok ste vi bili ne vlasti isli smo samo nazad...
(Morimoto, 19. avgust 2013 10:31)

Jadan si ti i cela tvoj kamarila ako je za tebe ovo sto se desava danas korak napred, pitaj svoje komsije kolike su im plate i penzije, kako krpe kraj sa krajem sa novim poskupljenima i novom cenom struje.
Pitaj ljude koji rade kako se tesko zaradjuje bedna plata i koliko ima problema u svakodnevnom poslovanju, mnogi koje znam kazu da nikad nije bilo gore. Nista se dobro nije desilo od kada su novi na vlasti sem licne koristi za neke pojedince koji su sa kupljenim diplomama zauzeli javna preduzeca. Mozda je tebi i tvojim partijskim drugovima lepo i mozda vam partija sredi povoljan vikend aranzman u tom hotelu.
Sram vas bilo

Rade

pre 10 godina

Zahvaljujući Aleksandru Vučiću, promene o kojima se toliko priča se stvarno i dešavaju. Pokreću se poslovi u Srbiji, vraća mi se vera u bolje sutra.

Abu Dabi.....:D

pre 10 godina

Mislim da nas narod nije svestan svoje nesvesti i koliko nemaju pojma o zivotu.Ja sam ubedjen da moj pametni narod jos uvek ove ljude zamislja kao neke cobane na kamilama,a ne vidimo koliki smo mi cobani !Veoma su ozbiljni,ulazu puno u skolski sistem,u pamet,prihodi od nafte i gasa su im vec sada samo 30 % BDP,sto je fantasticno.Mada ovde vlada misljenje da samo sede i prodaju gorivo i nista ne rade!Imaju plan kako ce UAE izgledati do 2030,ja mislim da mi nemamo plan i za 2014 god ??

Grčanski pecaroš

pre 10 godina

Investicije polako ali sigurno dolaze u Srbiju. Energičnom borbom protiv korupcije i kriminala kao iamom reformom pravpsuđa uspostavljamo pravno- sigurnu državu za nova ulaganja.
DOlaze vremena kada će se u Srbiji bolje i kvalitetnije živeti.

milesssa

pre 10 godina

Vidim ja da kod nas na sledecim izborima u parlament ulaze Muslimansaka braca, pa serijatski zakoni, pa verovatno i neko prolece, a gospodinu Vucicu ovaj hotel nije babo ostavio u amanet pa da ga prodaje bez tendera.

MIle i njegovo pile

pre 10 godina

Vidi se da je uspostavljena odlična saradnja sa UEA. Z asvaku jep ohvalu. Oni imaju kapital za ulaganja a nama je to preko potrebno.

sasa jokic

pre 10 godina

Pa zar vam dil sa Etihadom ne pokazuje da korektno posluju? Niste se pitali sta je sa tim hotelom do sada i zasto je propadao?
Probajte da se zpitate kakvog ce odjeka imati ta vest, i koliko ce marketinski znaciti Kopaoniku!

Noddy

pre 10 godina

Pocinje da se ispunjava ono sto je Vucic obecao u vezi saradnje sa Emiratima. I posebno mi je drago zbog toga, ali ne samo zbog kupovine, vec zbor nevernika koji su ovo pokusali da plasiraju u javnost kao macku u dzaku.

Panonski

pre 10 godina

Ovo je samo pocetak seikovih ulaganja u Srbiju. Ne znam da li ljudi uopste shvataju, koliko je velik potez Vucic napravio, kada je uspeo da ga dovede u Srbiju..

no name

pre 10 godina

Ulozice tolike milione i vi se bunite zbog jednog hotela, a on ce verovatno uloziti u hotel mnogo para i vi koje se bunite mozete da odete tamo na zimovanje.

TozaKG

pre 10 godina

I ovi kao i njihovi prethodnici sposobni su samo da prodaju. Sta li ce biti kad vise ne bude nicega za prodaju? Verovatno nas u belo roblje!

mada

pre 10 godina

platio ga 1 dolar a ostatak podelilo drustvo, pa odakel onda ovima gore kuce, stanovi, dzipovi, od poslanicke plate? kao moj sef za godin udana je kupio nov auto u kesu, direktor kupio stan u brankovoj u kesu , od plate?

Morimoto

pre 10 godina

Skandal! Opet bez tendera i javnog poziva, čak ni cenu ne znamo?! Pa šta je ovo?!
(Sava, 19. avgust 2013 09:58)

Jel a da je kupio Miskovic ili neki tajkun sa "zapada" iz neke nazovi demokratske zemlje onda te nebi interesovalo za koliko je prodato!?
Bitno je da pocnu da kupuju i ulazu u Srbiju a mi ako smo pametni iskoristicemo, daj bre vise demokrate i LDP sjasite sva sreca vise niste na vlasti ali sjasite i sa vasim komentarima na B92 koji pljuju sve sto je dobro uradjeno u poslednjih godinu dana od ove nove vlade, sva sreca pa idemo napred a ne kao dok ste vi bili ne vlasti isli smo samo nazad...

Greska

pre 10 godina

Pa bolje da ste se dogovorili sa njim da kupi hotel ili da sagradi novi,ili da uradi jos jednu zicaru,ili ski stazu na Staroj planini nego sto ulaze u Kopaonik,koji je i ovako pun kica.... Nemam nista protiv Kopa,ali je potrebno razvijati ili stvarati nove ski centre...

Radovan

pre 10 godina

Evo opet price o kamionima i avionima. Za koliko para je doticni kupio hotel ? Kad je bio raspisan tender? Koji su bili uslovi na tenderu? Ili je ovo "bratska" veza osigurala kupovinu ispod stola?

Pinokio

pre 10 godina

Kao da je babovo... tako se to prodaje. Čemu čuđenje? Dajte shvatite jednom zauvek da ovde zakoni važe i pišu se samo za obične smrtnike, za raju. Prihvatimo tu realnost jer to niko ovde ne može promeniti. Zašto? Zato što smo sami pristali na to!

Patrijota

pre 10 godina

Ha,ha,ha...opet seik kupuje na buvljaku zvanom Srbija! Kako se to Vucicu prodaje po ovoj banana drzavi bez ikakve licitacije, natjecanja, tendera?
Ko je to odlucio i po kom clanu zakona?
Usput, je li to onaj isti seik sto pokupova pola Vojvodine, srusene zgrade Generalstaba i jos pola Srbije do sada a da jedan jedini dolar nismo videli??? Ha,ha,ha,...bravo Vucko majstore! Mislio sam da je Sutanovac bio neprevazidjen sa onim ugovorima iz svake zemlje u kojoj je bio na milijarde dolara, od koji nismo videli ni jedan jedini?
Ali ti si dokazao da si veci maher! Svaka cast, vidi se neprevazidjena radikalska skola koju si ti zavrsio kao djak generacije kod prof Sekija!

Olgica

pre 10 godina

Bez obzira na negativne komentare, ovo je svakako odlična vest iz nekoliko razloga. Prvo, drago mi je da su počela ulaganja u turizam. Drugo, svaki strani investitor će privući i dalja ulaganja. Treće, pokrenuće i druga pitanja izgradnje adekvatne infrastrukture na Kopaoniku. Četvrto, dovešće strane turiste čiji će dolazak biti pozitivan signal za dalja ulaganja itd.

nišlijka

pre 10 godina

Tender?
Ako je već to ispreskakano ostaje nam samo da se nadamo da hotel neće proći kao oni niški koje je naš amerikanac dobio više za džabe nego za pare i verovatno kroz rad jednog od njih brzo povratio uloženo, a onda sve zakatančio.

Milan

pre 10 godina

Da umem da citam komentare i da sam ja seik bin Zajeb ladno bi se povukao iz svega...da vam sad svima dam po 10000 eura u zlatu opet bi me pljuvali sto nisam dao 100.000 eura jer van je malo 10.000 ...

Salajka

pre 10 godina

Samo kad su mu uvalili taj hotel...Nalazi se na odličnom mestu a trenutno najgori hotel na Kopu.Samo neka ga sredi sa tenderom i bez tendera.

Olgica

pre 10 godina

Bez obzira na negativne komentare, ovo je svakako odlična vest iz nekoliko razloga. Prvo, drago mi je da su počela ulaganja u turizam. Drugo, svaki strani investitor će privući i dalja ulaganja. Treće, pokrenuće i druga pitanja izgradnje adekvatne infrastrukture na Kopaoniku. Četvrto, dovešće strane turiste čiji će dolazak biti pozitivan signal za dalja ulaganja itd.

Morimoto

pre 10 godina

Skandal! Opet bez tendera i javnog poziva, čak ni cenu ne znamo?! Pa šta je ovo?!
(Sava, 19. avgust 2013 09:58)

Jel a da je kupio Miskovic ili neki tajkun sa "zapada" iz neke nazovi demokratske zemlje onda te nebi interesovalo za koliko je prodato!?
Bitno je da pocnu da kupuju i ulazu u Srbiju a mi ako smo pametni iskoristicemo, daj bre vise demokrate i LDP sjasite sva sreca vise niste na vlasti ali sjasite i sa vasim komentarima na B92 koji pljuju sve sto je dobro uradjeno u poslednjih godinu dana od ove nove vlade, sva sreca pa idemo napred a ne kao dok ste vi bili ne vlasti isli smo samo nazad...

sasa jokic

pre 10 godina

Pa zar vam dil sa Etihadom ne pokazuje da korektno posluju? Niste se pitali sta je sa tim hotelom do sada i zasto je propadao?
Probajte da se zpitate kakvog ce odjeka imati ta vest, i koliko ce marketinski znaciti Kopaoniku!

Danilo

pre 10 godina

prodato je za više od 3,7 miliona evra ako nekog baš interesuje, i nije mala sumica. A ko kaže da nije bilo tendera? Jel pratite sve tendere u Srbiji? Dakle, na osnovu rešenja privrednog suda 10-st59/2010 od 15.11.2011. godine raspisan je tender, ne znam da li su preko tog ili nekog posle kupili, ali definitivno je sve transparetno i čisto kao suza.

MIle i njegovo pile

pre 10 godina

Vidi se da je uspostavljena odlična saradnja sa UEA. Z asvaku jep ohvalu. Oni imaju kapital za ulaganja a nama je to preko potrebno.

Panonski

pre 10 godina

Ovo je samo pocetak seikovih ulaganja u Srbiju. Ne znam da li ljudi uopste shvataju, koliko je velik potez Vucic napravio, kada je uspeo da ga dovede u Srbiju..

2102

pre 10 godina

Hotel godinama propada,niko nista nije ulozio u njega,niko tu nije dolazi.Sada ce neko uloziti u taj hotel,samim tim otvorice se nova radna mesta,privucice jos investitora i naravno uz to jos radnih mesta.Ne razumem ljude koji se stalno nesto bune.

kiza

pre 10 godina

Ovi sto se bune me stvarno zadivljuju. Ko zna koliko godina taj hotel propada i sad je kao problem sto se to prodalo njemu?

Vec su (bar sto se za sada vidi) pokazli ko su i sta su sa Etihadom i JAT-om, zasto da im ne verujemo? Pa zar treba coveka docekati na noz?

Samo ne zaboravite da njihove diplomate citaju komentare i sigurno i sam seik zna kakva je atmosfera u Srbiji, ne ulaze sigurno bez detaljne provere svega, pa i lokalnog odnosa prema njegovoj zemlji.

Sta god mislili o Vucicu, ovaj potez da dovede UAE i da pokusa da preko njih dovede nove investicije je za svaku pohvalu.

obi van

pre 10 godina

ima li vama sto komentarisete ista da vam odgovara? Prodan je za vise nego sto vrijedi.- 3,7 miliona evra plus sto ce mozda jos toliko da ulozi. U Svajcarskoj Arapi kupuju hotele sa 150 godina tradicije pa se niko ne uzbudjuje. Ala ste teski

Rade

pre 10 godina

Zahvaljujući Aleksandru Vučiću, promene o kojima se toliko priča se stvarno i dešavaju. Pokreću se poslovi u Srbiji, vraća mi se vera u bolje sutra.

Radovan

pre 10 godina

Evo opet price o kamionima i avionima. Za koliko para je doticni kupio hotel ? Kad je bio raspisan tender? Koji su bili uslovi na tenderu? Ili je ovo "bratska" veza osigurala kupovinu ispod stola?

Howard Wolowitz

pre 10 godina

Ovo je najsveziji primer kako se popravila klima u Srbiji i njen imidz u svetu u proteklih godinu dana. Sve je vise stranog kapitala i ulaganja.

Miloš

pre 10 godina

Očigledno je da su Emirati spremni da investiraju u Srbiju i to je znak da imaju puno poverenje u Vučića, koji ih je doveo. Svaki uloženi evro nam znači, bez investiranja nema ni privrednog preporoda. turizam je jedna od grana koja bi mogla da pokrene Srbiju.

gela

pre 10 godina

(Novosađanin NS, 19. avgust 2013 12:21)

Taj hotel Jugobanke na Kopaoniku je od kada velicanstveni Mladja Dinkic unisti 4 velike banke bio sto puta na tenderu. I niko nije bio zainteresovab da ga kupi. Iskljucivo zahvaljujuci Vucicu ima novih investicija u Srbiji.

Hurem Sultana

pre 10 godina

Šta se "palite"? Kada bude dolazi šeik nećete moći na 500 metara ni da priđete hotelu! Žičara? Samo ćete sa nostalgijom da gledate! Pa ništa, ponesite kompjutere i pišite hvalospeve kada se bude nešto drugo prodavalo (poklanjalo)!
(Siniša, 19. avgust 2013 17:10)

Ma, da... Šeik ima toliko vremena da će šest meseci od cele godine biti na Kopaoniku. Što je najlepše, tabloidi odmah ima da nam javljaju ko mu je od porodice navratio i koliko je bio... I naravno, šta su jeli!

Svakako da je bolje da objekat osposobe za turiste nego da zvriji prazan.

sandokan

pre 10 godina

Ko bi rekao da cemo imati tako dobru saradnju sa arapima. I trebamo saradjivati sa njima, imaju novca na pretek plus ne znaju gde da ga ulazu. Ova vlada treba da se potrudi da obezbedi sto bolji ambijent takvom profilu investitora.

no name

pre 10 godina

Ulozice tolike milione i vi se bunite zbog jednog hotela, a on ce verovatno uloziti u hotel mnogo para i vi koje se bunite mozete da odete tamo na zimovanje.

Milan

pre 10 godina

Da umem da citam komentare i da sam ja seik bin Zajeb ladno bi se povukao iz svega...da vam sad svima dam po 10000 eura u zlatu opet bi me pljuvali sto nisam dao 100.000 eura jer van je malo 10.000 ...

234234432

pre 10 godina

Pohvale za dovodjenje investitora iz Emirata, najzasluzniji je vucic, lepo bi bilo kada bi kupio i neki hotel u Vrnjackoj Banji, a ne da kupuju tajkuni.

Mislim

pre 10 godina

Ako je za hotel zaključen ugovor o strateškom partnerstvu, kako se navodi u ovoj vesti ( ne znamo u kom %), to znači da će država Srbija "barabar" sa šeikom da daje lovu, samo tako! I šta je tu spektakularno?

Avionics

pre 10 godina

Hvala bogu da je neko kupio taj hotel. Muka mi je bilo da ga gledam kako propada hotel koji se nalazi tik uz cuveni Grand, na najboljoj lokaciji na Kopaoniku.

Grčanski pecaroš

pre 10 godina

Investicije polako ali sigurno dolaze u Srbiju. Energičnom borbom protiv korupcije i kriminala kao iamom reformom pravpsuđa uspostavljamo pravno- sigurnu državu za nova ulaganja.
DOlaze vremena kada će se u Srbiji bolje i kvalitetnije živeti.

Noddy

pre 10 godina

Pocinje da se ispunjava ono sto je Vucic obecao u vezi saradnje sa Emiratima. I posebno mi je drago zbog toga, ali ne samo zbog kupovine, vec zbor nevernika koji su ovo pokusali da plasiraju u javnost kao macku u dzaku.

Olgica

pre 10 godina

Odlično, stvaraju se uslovi za ozbiljan ski centar. Verujem da će moći da uvidi potencijal Brzeće. Napraviti dobre hotele u podnožju Kopaonika a zatim povezati žičarom kao što je na primer u Banskom.

Patrijota

pre 10 godina

Ha,ha,ha...opet seik kupuje na buvljaku zvanom Srbija! Kako se to Vucicu prodaje po ovoj banana drzavi bez ikakve licitacije, natjecanja, tendera?
Ko je to odlucio i po kom clanu zakona?
Usput, je li to onaj isti seik sto pokupova pola Vojvodine, srusene zgrade Generalstaba i jos pola Srbije do sada a da jedan jedini dolar nismo videli??? Ha,ha,ha,...bravo Vucko majstore! Mislio sam da je Sutanovac bio neprevazidjen sa onim ugovorima iz svake zemlje u kojoj je bio na milijarde dolara, od koji nismo videli ni jedan jedini?
Ali ti si dokazao da si veci maher! Svaka cast, vidi se neprevazidjena radikalska skola koju si ti zavrsio kao djak generacije kod prof Sekija!

Pinokio

pre 10 godina

Kao da je babovo... tako se to prodaje. Čemu čuđenje? Dajte shvatite jednom zauvek da ovde zakoni važe i pišu se samo za obične smrtnike, za raju. Prihvatimo tu realnost jer to niko ovde ne može promeniti. Zašto? Zato što smo sami pristali na to!

Kopaonik

pre 10 godina

Taj objekat je godinama zvrao kao neka avet na Kopaoniku.
Ukoliko bude doveden u prvobitnu funkciju, a verujem da hoce, ja milsim da je prodaja istog, onome ko zna sta ce da uradi, prava stvar.
U svetu je to vrlo uobicajeno, na razumem cemu kuknjava.
To nam je valjda u krvi, da naricemo.
Hvala na prostoru.

велики потенцијал

pre 10 godina

Хотел је ружан и пропао је, добро је да га је купио било ко. Место је одлично, па се само зато не чудим што га је шеик купио. Много му је било паметније да је купио Насеље с апартманима Св. Симеон - фантастично изгледа, и на готово једнако добром је месту.
Копаоник је, иначе, фантастичан за летовање. У градовима 38 степени, а горе 21! Милина, предивна природа, пешачке стазе, боровнице ... А јефтино! У ЈАТ-овим апартманима има двокреветни апартман за 2.000, на шта добијеш попуст од 25 посто ако останеш 7 дана! Комплетан ручак из дневног менија за 450 динара, довољно обилан и одлично спремљен! Пића су два пут јефтинија него на сплавовима у Београду.
Наравно, пешачке стазе треба обележити и Национални парк треба то да уради, па ће и лети бити много гостију, и то странаца ...
На крају, шта је с темељима између ЈАТ-овог клуба и Југобанчиног хотела, годинама стоји рупа?

Karotida

pre 10 godina

E baš mi je drago što su demokrate dovele ovako bogatog čoveka i velikog investitora u Srbiju....
ček, stani malo, oni li su beše? hah.

Novosađanin NS

pre 10 godina

Vi što se bunite protiv prodaje hotela Arapima,
zašto sami ne kupite taj hotel. Zar niste zaradili
dovoljno para pišući glupe komentare?

samo napred .

pre 10 godina

Bravo Aco care. tako se radi za svoj narod. Nema odmora dok traje obnova. Treba ovu Srbiju dici iz pepela koji su napravili svi oni posle 5 Oktobra.Unistili zemlju.Pokrali sve zivo.Zivelo se bolje i za vreme Milosevica. Aco care, dovedi sto vise Seika, Djulijanija.Jedino ti nesto radis.Srbija ce biti pod tvojim rukovodstvom jedno lepo mesto za zivot

Abu Dabi.....:D

pre 10 godina

Mislim da nas narod nije svestan svoje nesvesti i koliko nemaju pojma o zivotu.Ja sam ubedjen da moj pametni narod jos uvek ove ljude zamislja kao neke cobane na kamilama,a ne vidimo koliki smo mi cobani !Veoma su ozbiljni,ulazu puno u skolski sistem,u pamet,prihodi od nafte i gasa su im vec sada samo 30 % BDP,sto je fantasticno.Mada ovde vlada misljenje da samo sede i prodaju gorivo i nista ne rade!Imaju plan kako ce UAE izgledati do 2030,ja mislim da mi nemamo plan i za 2014 god ??

Dule

pre 10 godina

Jahorina je daleko jeftinija od Kopaonika,a olimpijski je ski-centar.Sramota je kolike su cene na Kopaoniku,u istom rangu sa austrijskim skijalištima.Planina koja je nedostupna prosečnom gradjaninu Srbije.Za te pare bih uvek birao Alpe.

grobar.prijepolje

pre 10 godina

@
(Kiza Tomba la Bomba, 19. avgust 2013 13:50)
Burazeru,po tvojoj logici trebalo je da se proda nekome ko jedva da ima da ga kupi a da ostane u ocajnom stanju?!Svaka cast.Ja razumem da si ljut sto nemas za bolji smestaj ali mene raduje sto ga je kupio i jos ako bi napravio nesto DELUX...I ja sam ona "niza rasa" koja radi za platu i necu sebi moci udovoljiti ,ali opet ne razumem tvoju konstataciju...Ovo je dobronamerno...

Salajka

pre 10 godina

Samo kad su mu uvalili taj hotel...Nalazi se na odličnom mestu a trenutno najgori hotel na Kopu.Samo neka ga sredi sa tenderom i bez tendera.

Greska

pre 10 godina

Pa bolje da ste se dogovorili sa njim da kupi hotel ili da sagradi novi,ili da uradi jos jednu zicaru,ili ski stazu na Staroj planini nego sto ulaze u Kopaonik,koji je i ovako pun kica.... Nemam nista protiv Kopa,ali je potrebno razvijati ili stvarati nove ski centre...

Patrijota

pre 10 godina

Ha,ha,ha...probudiili se botovi pa brzo na posao! Jure vesti i Velikom vodji i udri po tastaturi! E moj Vucicu, da li je moguce da si toliko ogranicen covek?
Ne mogu da verujem da mislis da ces na ovaj nacin uspeti da stvoris atmosferu super oporavka i blagostanja u Srbiji tvojim zaslugama??? Mada je ovo ustvari dobro, jer svojom gluposcu samo vise i brze otvaras oci narodu i pokazujes svoje pravo lice kao i ostalih radikala!
Samo tako nastavi, brze ce vam doci kraj!?

mada

pre 10 godina

platio ga 1 dolar a ostatak podelilo drustvo, pa odakel onda ovima gore kuce, stanovi, dzipovi, od poslanicke plate? kao moj sef za godin udana je kupio nov auto u kesu, direktor kupio stan u brankovoj u kesu , od plate?

Masinac

pre 10 godina

Jel a da je kupio Miskovic ili neki tajkun sa "zapada" iz neke nazovi demokratske zemlje onda te nebi interesovalo za koliko je prodato!?
Bitno je da pocnu da kupuju i ulazu u Srbiju a mi ako smo pametni iskoristicemo, daj bre vise demokrate i LDP sjasite sva sreca vise niste na vlasti ali sjasite i sa vasim komentarima na B92 koji pljuju sve sto je dobro uradjeno u poslednjih godinu dana od ove nove vlade, sva sreca pa idemo napred a ne kao dok ste vi bili ne vlasti isli smo samo nazad...
(Morimoto, 19. avgust 2013 10:31)

Jadan si ti i cela tvoj kamarila ako je za tebe ovo sto se desava danas korak napred, pitaj svoje komsije kolike su im plate i penzije, kako krpe kraj sa krajem sa novim poskupljenima i novom cenom struje.
Pitaj ljude koji rade kako se tesko zaradjuje bedna plata i koliko ima problema u svakodnevnom poslovanju, mnogi koje znam kazu da nikad nije bilo gore. Nista se dobro nije desilo od kada su novi na vlasti sem licne koristi za neke pojedince koji su sa kupljenim diplomama zauzeli javna preduzeca. Mozda je tebi i tvojim partijskim drugovima lepo i mozda vam partija sredi povoljan vikend aranzman u tom hotelu.
Sram vas bilo

Glasač SNS

pre 10 godina

Iz teksta možemo da vidimo da je napravljena prava "gimnastika" da bi hotel na kraju završio kod šeika! Prvo je država morala da kupi od vlasnika (nekoliko banaka) za 2,1 milion evra (kako stoji u tektu to je 60% manje??? od procene sudskog veštaka???), da bi onda država dala, prodala ili šta već, šeiku! U svakom slučaju hotel, verovatno, ako je prodat, prodat je najviše za 2,1 milion evra za koliko je i država kupila od vlasnika! I sve to mimo tendera! Mislim da bi najbolje bilo da nam Vučić objasni o čemu se tu radi da ne bismo nagađali i spekulisali! Gospodine Vučiću, oglasite se!

milesssa

pre 10 godina

Vidim ja da kod nas na sledecim izborima u parlament ulaze Muslimansaka braca, pa serijatski zakoni, pa verovatno i neko prolece, a gospodinu Vucicu ovaj hotel nije babo ostavio u amanet pa da ga prodaje bez tendera.

Saedi Folluf

pre 10 godina

E, poslednji je dan došao kad šeici Srbijom šetaju i kupuju zemlju za bagatelu. Nadam se da ste ponosni, srpska bando političarska!

Hvala i laku noć

pre 10 godina

Hteo sam da pitam, zašto je tajna koliko je šeik platio za hotel, ali, ovde ostavljati komentare, je izgubilo svaki smisao. Ako vam je to bio cilj, uspeli ste. A uspeli ste i da me naterate da ponovo glasam za DS, čisto onako, vama iz inata.

Cista anal (itika)

pre 10 godina

Morimoto........ A sta je to di sada ulozeno u Srbiju?? koliko novo zaposlenih. Etihad??? Jedno potpuno novo preduzece koje krece od nule i gde drzva Srbija daje nalog da se kupe avioni na lizing. NIje ih kupio Etihad vec Srbija.Dugovi JAT-a ostaju gradjanima Srbije. Gde je poljoprivreda?? Gde su te nove poljoprivredne masine?. Zalivni sistemi? Nove fabrike hrane?? Mubadala fabrika cipova. Jos na dugom stapu.

Bojan

pre 10 godina

Izvinjavam se ako zloupotrebljavam prostor, ali moram da izrazim zahvalnost SNS-ovceima, nekada kada napišem komentar pomislim da nisam možda preterao, možda grešim, ali kada vidim odnos nalupanih + i - bez i jednog argumentovanog odgovora, lakše mi je, vidim da sam još uvek slobodan čovek sa slobodnim kritičkim mišljenjem, a ne poslušnik režima, još jednom veliko HVALA.

MIša

pre 10 godina

Šta god da je urađeno, nije urađeno transparentno! Ne ulazim u to u kakvom stanju je hotel (i najgora starudija može da se dovede u savršenstvo pogotovo ako je još i na dobroj lokaciji, kao što je ovo slučaj), već mislim da je veoma važno da ako želimo da budemo pravna država u EU, da funkcionišemo kao pravna država , a to znači da se primenjuju važeći zakoni ove zemlje ( pa i zakon o javnim nabavkama) za sve podjednako ( bilo neko radnik, čistač ulica, profesor ili- šeik).To je ono što nama treba, to je ono što nas čini poštovanom državom! Sa ovom mojom konstatacijom trebalo bi da su saglasni i botovi SNS!Pa valjda je i njima važno da država ima ugled!Presedan-ni za koga!

Serbissimo

pre 10 godina

Taj objekat je godinama zvrao kao neka avet na Kopaoniku.
Ukoliko bude doveden u prvobitnu funkciju, a verujem da hoce, ja milsim da je prodaja istog, onome ko zna sta ce da uradi, prava stvar.
U svetu je to vrlo uobicajeno, na razumem cemu kuknjava.
To nam je valjda u krvi, da naricemo.
Hvala na prostoru.
(Kopaonik, 19. avgust 2013 17:58)

Ovo je sve samo ne istina. Taj hotel je, zbog svoje lokacije i pristupacne cene, u spicu sezone uvek bio dupke pun skijasa sa plitkim dzepom - znam posto sam jedan od njih i odsedao sam u Jugobanci godinama.
Da je morao da se proda morao je, jer je bio u stecajnom postupku i propadao je. Ali od ove prodaje nece imati koristi niko sem par ljudi koji ce se masno ogrebati, a cene na celom Kopu ce da odu u nebo jer ce svi ostali formirati svoje prema novoizgradjenoj palati - bice tek malo jeftiniji. To znaci zbogom skijanju za sve osim za novopece skorojevice koji na Kop dolaze sa opremom od 10,000 evra a ne umeju da se spuste niz mali karaman. Ko skija na Kopu zna o cemu pricam.

TozaKG

pre 10 godina

I ovi kao i njihovi prethodnici sposobni su samo da prodaju. Sta li ce biti kad vise ne bude nicega za prodaju? Verovatno nas u belo roblje!

Sramota

pre 10 godina

Ajde da pogadjam ko se tu ocesao.Da li smem da napisem.I to bez tendera. Mozda sam ja mogao da ga kupim sa drugarima iz inostranstva.

@Rade

Vidim kolko nam je bolje. Gde su stotine miliona u poljoprivredi. Navodnjavanje, Fabrike hrane.Ta prica je bila pred kraj prosle godine. Ova sezona se izmakla.Mozda ce Seik da pocne nesto da sadi u decembru. Da su nesto kupili Misko, Beko,Kole bilo bi da je dato ispod cene tajkunima.Jeste Jugobanka u stecaju ali ne videh javni oglas u bilo kom dnevnom listu da se hotel prodaje. Rekao Aca i gotovo

Aca

pre 10 godina

Vučić, ne samo što ne izvršava predizborna obećanja već, upravo, radi ono što je ranije žestoko kritikovao! Kako je moguće da prodaje i rasparčava zemlju bez tendera? Šta on to radi?

bla bla

pre 10 godina

Bez obzira na negativne komentare, ovo je svakako odlična vest iz nekoliko razloga. Prvo, drago mi je da su počela ulaganja u turizam. Drugo, svaki strani investitor će privući i dalja ulaganja...
(Olgica, 19. avgust 2013 10:47)

Ko još veruje u ove ofucane neoliberalne teze, eto 15 godina su investicije, ulaganja, privatizacije... a narod i država sve bedniji.

Demokrata

pre 10 godina

samo napred....... E samo sam ovo cekao da dokazem BOT-ovima SNS-a koliko mozga imaju. Napisem ovaj hvalospev o Vucicu i ovi bez mozga se upecaju i dodele mi 70 i kusur pluseva. Hvala im na tome. Samo tako nastavite. Upecali ste se na kedera. Blago Srbiji sa vama.Ukljucite mozak i razmisljajte o napisanom komentaru

trtoslav

pre 10 godina

Uh sto ce tek sad da se seksa na Kopaoniku. Agencije za pratnju ima da se utrkuju koja ce ponuditi vise dama za pratnju gospodi iz Emirata. Dureks vec najavio novu reklamu komdoma sa likom hotela na Kopaoniku.

Žika

pre 10 godina

Blago mom komšiji Peri. Taj niti čita, niti prati vesti, niti piše komentare !Sedi ceo dan ispod hrasta i "cepa" hladno pivo! A ja, evo od jutros, čitam vesti na B92, nerviram se! Ne mogu da se pomirim sa činjenicom da imovina odlazi tek tako!

nišlijka

pre 10 godina

Tender?
Ako je već to ispreskakano ostaje nam samo da se nadamo da hotel neće proći kao oni niški koje je naš amerikanac dobio više za džabe nego za pare i verovatno kroz rad jednog od njih brzo povratio uloženo, a onda sve zakatančio.

HRvoje

pre 10 godina

Odlična vijest, prve investicije u Srbiju nakon izbora koja su bila prije godinu dana i to ništa manje od kupnje jednog hotela - vjerovatno se radi o astronomskoj cifri od milijun do dva Eura.
Ako ova vlada u ovom tempu nastavi neće samo BiH biti jednog dana zapad za Srbiju nego i Albanija.

Ajd sad

pre 10 godina

Bravo druze Aco. Da nije tebe ne bi ni Srbije bilo. Samo nastavi tako druze Aco. Sve sto je propalo prodaj druze Aco seicima. Jedini ti mislis na Srbiju druze Aco. Rodila te majka druze Aco. Tako se pravi napredak Srbije druze Aco. E sada da vidim koliko cu minusa ili pluseva da dobijem. Vreme tece sad

Konstatacija

pre 10 godina

Karotida

Ono sto su demokrate dovodile ti su godisnje u srbiju ulagali blizu dve miljiade dolara. To barem i statistika kaze. A ovi od kada su na vlasti ni 200 miliona dolara godisnje. Gde je najavljenih 100 milijardi (Toma Nikolic).Ono sto je otvarano do sada uglavnom investicije od max 15 miliona dolara i jos od toga vise od pola subvencije za svako radno mesto

Rasprodaja

pre 10 godina

Ala ste se upljuvali da opravdate ovu trange frange kupovinu hotela. A neizbezna su vam tema DS i LDP (nikada nisu bili u vladi). Koliko ste se bili ostrvili na prodaju zelezare Smederevo amerikancima za vreme DS a sada ne znate sta cete sa njom. Vase vodje prodaju nesto pa se sazna iz novina posle nekoliko meseci, veoma transparentno i posteno. Vucic je trebao ovom Abu-bekiru da pokloni taj hotel da mu pokaze ko je pravi seik od Srbije.

Goki56

pre 10 godina

Neko treba da sedne i uradi statisku i uporedi broj komentara, brzinu kojom se preporucujem i ne preporucujem pojavljuje kad se ime velikog vodje pomene u tekstu i kada ide tekst gde se velika dela velikog vodje ne pominju.

Interesanto je da su botovi jos uvek zaposleni iako je veliki vodja odavno postao strah i trepet za sve. Nesto se veliko sprema... Izgleda da vodja hoce apsolutnu vlast, bez Dacica i ostalih satelita a kad to postigne botovi ce verovatno da uspore. Ajde valjda cemo i to uskoro videti.

BRKA -TRANS

pre 10 godina

Po pisanju danasnjih dnevnih listova , hotel Jugobanke na Kopaoniku kupio je prestolonaslednik Ujedinjenih Arapskih Emirata seik Muhamed bin Zajed al Nahjan koji ne namerava da hotel pretvori u rezidenciju, vec ce biti otvoren za goste, izuzev kad on dolazi da boravi na Kopaoniku.

Aleksandar

pre 10 godina

Tako su i nemci pokupovali po hrvatskoj sve hotele na obali, zato se njima pare prelivaju, ne hrvatima,
svaki biznismen gleda svoju korist, boli njega uvo za Srbiju ...

smeker

pre 10 godina

O internetu i uopste racunarima mnogo ali bas mnogo malo znam.Deca mi nastelovala nekoliko stvari poput b92,zurnal,sportal,blic,kurir i poneki prenos moga Partizana kada neko od ovih mladjih ostavi link za gledanje.Citam komentare i zapazam da se glasa organizovano za neku vest.Sve orkestrirano od 100-120 glasova.Svi koji to rade ulazu veliki trud a sigurno i novac,ali to je kontra produktivno.Pogledajte samo ovu vest koja je mozda i dobra za drzavu ali ovakav nacin medijske propagande donosi kontra efekat ,makar kod nas obicnog i starijeg naroda.Plasim se jednoumlja i kolektivne zaludjenosti,tipa jedan covek zna sve,on je najbolji,naj posteniji,neponovljiv ,spas,bogom dan.Bez obzira ko je u pitanju...

Siniša

pre 10 godina

Šta se "palite"? Kada bude dolazi šeik nećete moći na 500 metara ni da priđete hotelu! Žičara? Samo ćete sa nostalgijom da gledate! Pa ništa, ponesite kompjutere i pišite hvalospeve kada se bude nešto drugo prodavalo (poklanjalo)!

Bojan

pre 10 godina

U tajnosti u četri oka, onako dao svom pobratimu da gradi sebi "dvore" a i vas narode će da puste unutra kada je Šeik odsutan, nije uredu da mu ribate klozet u njegovom prisustvu, nego kad on ode a vi juriš sa četkama i metlama.

prokletinjska avlija

pre 10 godina

ako je prodato za60% ispod procenjene cene,to je težak oblik korupcie,i Vučić bi morao odmah da reaguje i pohapsi sve učesnike ovog teškog kriminala...

Z s jaši Kurta,da uzjaše Murta

pre 10 godina

Ovako je i DS-ov podmladak lupao minuse kada im se čačne Tadić,pa sada je i SNS-ov podmladak dočekao svojih pet minuta.

Bivsi stecajni upravnik ali ne Jugobanke

pre 10 godina

(Danilo,

Ne izmisljaj. Broj pod kojim se vodi stecaj Jugobanke nema ovakvu oznaku. Cak i odluke Kasacionog suda ne nose ovakvu oznaku.Cak nije ni u resenju o pokretanju stecajnog postupka nad Jugobankom naveden iznos vrednosti hotela na Kopaoniku.Navedena je samo ukupna masa..Poverenici Jugobanke se nisu izjasnjavali o imovini Jugobanke.Imovina Jugobanke je po odluci stecajnog upravnika (I.N) davana u zakup pa tako i hotel na Kopaoniku. I na kraju jos nije zavrsen stecajni postupak nad Jugobankom kao i nad ostalim bankama da bi se donela odluka o prodaji imovine banaka u stecaju.

GS

pre 10 godina

Ma rasprodajte sve, celu Srbiju, samo nikako ne dirajte one koji su izneli milijarde i milijarde evra iz zemlje i zbog kojih smo tu gde jesmo. Nije tacno da para nema, ima ih samo treba neko da skupi hrabrost i sve vrati. Pozdravicu Vucica tek kada to uradi, pohapsi svu bagru, oduzme im svu imovinu vrati ih u pocepane farmerice i otvori dosijea. Kada obelodani ko je i sta radio, onda mogu da kazem nesto pozitivno. Ovako sve mi lici na obicno glumatanje.

hypatija

pre 10 godina

Ма какав тендер, па да опет купују неке оф шор компаније са Кајманских острва за које нико никада није чуо, кад оно после испадне све неки фини Срби . Овако је боље, бар знамо купца у старту. Нема изненађења.

JanaJana

pre 10 godina

Vama ljudi ne valja nikako.. Mi nemamo od čega da živimo, moramo da izdajemo i prodajemo, ali pametno. Ne rasprodajemo, već samo prodajemo!!

Dule

pre 10 godina

"Burazerska zemlja"! Prodaj, poklanjaj, daj pare strancima za nova radna mesta ( i do 10.000 evra po radniku), poklanjaj im zemljište.....i, nikom ništa! I, što je još tužnije, poslušnici SNS ( izgleda im je to najvažnija i jedina obaveza) za takvu katastrofu, pišu komentare pohvale, lupaju minuse-samo tako! E, moja omladino!

laufer

pre 10 godina

Druže,gospodine,brate,đenerale Svetislave Basara moram priznati da je svaka tvoja ko u Njegoša,puno buke nizašta(važi za ove laufere iz prošlosti),prodaju poneku raketu,nekretninu,a i zemlju su hteli da prodaju pa po čitav dan ,nedelju,mesec guslaju o tome.Evo i ŠEKI ĆE PR... da odmara na Kopu ,tu je i serdar Kole,možda i DON BEKO nešto pazari jer sa brda se bolje vidi, pa i narodu će bolje biti jel tako ili...

Kiza tomba la bomba

pre 10 godina

@
(Kiza Tomba la Bomba, 19. avgust 2013 13:50)
Burazeru,po tvojoj logici trebalo je da se proda nekome ko jedva da ima da ga kupi a da ostane u ocajnom stanju?!Svaka cast.Ja razumem da si ljut sto nemas za bolji smestaj ali mene raduje sto ga je kupio i jos ako bi napravio nesto DELUX...I ja sam ona "niza rasa" koja radi za platu i necu sebi moci udovoljiti ,ali opet ne razumem tvoju konstataciju...Ovo je dobronamerno...
(grobar.prijepolje, 19. avgust 2013 14:46)

Pa nisam to rekao - niti sam ljut niti sam se zalio da nemam za bolji smestaj, niti smatram da treba da ostane u ocajnom stanju. Imam za bolji smestaj ali skijanje je skup sport sam po sebi pa gledam da ustedim na smestaju obzirom da je nedeljni ski-pass 110 evra, o odrzavanju i renoviranju opreme da ne govorim. Poenta je u tome sto od te basnoslovne prodaje zemlja Srbija nece imati nikakve koristi, vec samo par ljudi koji ce se ugraditi a trpece sve skijasi osim onih sa najdubljim dzepom -a to su ljudi koji na Kop ne idu zbog skijanja nego zbog poziranja. To je kao u redu?

Halilovic

pre 10 godina

Princuga sve pokupovao, boli njega briga sto ja moram porez platiti ccccc
Sad ozbiljno,zalosno je da zalosnije nemoze biti utrkuju se ko ce vise prodati svoje zemlje mislim na sve iz bivse YU repubika!? Znam da ce neko reci da sam lud budala itd. ali kako ce biti onome kad bude na travi ispred tog hotela i padne mu na pamet da to ustvari nije njegova trava odnosno njegove drzave. Nadam se dace me makar jedna osoba shvatiti.
Pozdrav svima

Kiza Tomba la Bomba

pre 10 godina

Ovi sto se bune me stvarno zadivljuju. Ko zna koliko godina taj hotel propada i sad je kao problem sto se to prodalo njemu?
(kiza, 19. avgust 2013 12:58)

Imenjace, jedini je problem sto ce cene u tom hotelu sada da odu u nebo (a samim tim ce porasti i cene u ostalim smestajnim objektima), a kao pasionirani skijas plitkog dzepa rado sam u njemu boravio svake zime, sa svim njegovim nedostacima. Idealna lokacija, pravo iz skijasnice na zicare, polupansion 30 evra u spicu sezone. Da je morao da se proda i renovira, morao je - ali gde bas sheiku koji ce tu da napravi tvdjavu sa sedam zvezdica za tajkune i porodicu?

Goran

pre 10 godina

samo nerazumem sto ne proda i svoju kucu kad vec prodaje srbiju !
e moja srbijo .izgleda da stvarno nema covjeka da bude gazda kuce svoje !
KRALJEVINU VRATITI PODHITNO pa bar nemoramo na izbore svake godine

Siniša

pre 10 godina

Da li većina komentatora čita tekst? Lepo piše:"....Ovaj hotel prodat je Direkciji za imovinu Srbije za skoro 2,1 milion evra, što je 60 odsto manje od cene koju je procenio sudski veštak". Mislim da ovim sve rečeno! Daj malo, mislite svojom glavom!

Psihijatar

pre 10 godina

Siniša

Koliko ko misli svojom glavom dobio si sedamdesetak minusa. Da li ti to nesto govori.I svako ko napise iole pametan komnatar dobije desetine minusa. A u Srbiji prazni kreveti na psihijatriji.I zato ja sedim i dezuram i imam vremena za pisanje komentara

Mladen

pre 10 godina

Naravno da ce kupiti jer u ovoj zemlji je sve na prodaju za pare a najveci i jedini resurs zemljiste i nekretnine nudi se za bagatelu. Umesto da donesu zakon o zabrani prodaje oni jos pozivaju strance da nas kompletno otkupe. Gde ce im duse?

John Poll Diaser

pre 10 godina

Srecko Sojic je lepo opisao ovaj narod! Pada kisa " Nece leba da imamo da jedemo, poplave", krene sunce, " Suša, Nece opet leba da imamo da jedemo".....sta hocemo????

Oddball

pre 10 godina

@ TozaKG...

Mi već jesmo belo roblje. Prodali smo sve. Svetla budućnost obećava posao za 200-300 evra kod stranca:Arapina, Nemca, Rusa ili Italijana, svejedno.

Maka@

pre 10 godina

Sada ce biti udar na imovinu tj na zemljiste, nekretnine ocekujem i porast poreza na istu. Ne zavaravajte se novi ministar finansija je americka skola. Nemam nista protiv ulaganja al dok ne vidim ozbiljnu strategiju monetarno/fiskalnu i reformu pravosudja to je sve veliko nista

Istoricar

pre 10 godina

HelmetHamlet,

Po stilu pisanja vidim da si poklonik Kurira. I sada si se ovde presaltovao.samo me ne bi iznenadilo da za par godina jedan nas sin nacije koji ne spava nocima i brine za Srbijom ne bude negde daleko i bavi se privatnim biznisom a na listi Forbesa. Da li ti i ostali stvarno verujete da je neko preko noci postao kcni prijatelj sa seicima, Djulijanije i da se tek tak iz brige za Srbijom prodaje imovina od zgrada, hotela,poljoprivrednog zemljista i da za uzvrat nema niko koristi od toga.Pa tako su i nastali tajkuni u Rusiji, Srbiji zato sto su podmicivali vlast.I u Maleziji je Sinavtara bio otac nacije pa ga posle jurcali po belom svetu zbog kradje novca

Pera

pre 10 godina

Jugobanko, mladosti naša, možeš da budeš vlasništvo bilo kog šeika, ali za nas decu Jugobanke bićeš glavna tačka na Koponiku i bićeš uvek Jugobanka. Najlepše mesto na Kopu je upravo terasa ovog divnog hotela... Steta velika šteta!

CANE - SREMAC -54

pre 10 godina

Kako je nezvanicno receno, hotel je kupio licno Seik, ali ne namerava da ga pretvori u rezidenciju, vec bi, izuzev kada on dolazi, objekat bio otvoren za goste. U ovom trenutku nije poznato za koliko je hotel prodat.

jatzans

pre 10 godina

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...pa to je najbolja pozicija na Kopaoniku, a najveći krš od hotela! Primali su grupe dece na skijanje, a imaju odličnu poziciju. Gde sad da vodim grupu????

nek samo kupuje

pre 10 godina

Kad su ovdasnji mafijasi pokrali sve,sta drugo covek da kupi?
Ma, kad bi nam seik uvezao malo njihovih zakona,to bi bio posao!

Malo,malo,pa bi Trg Republike bio dupke pun!!

Ah,pusti snovi....

Srbin 100%

pre 10 godina

Nadam se da je ovo samo realizovanja najavljenih investicija u Srbiju i da mozemo ocekivati da ovo privuce paznju jos vecem broju stranih kompanija

drazen mihic

pre 10 godina

To je u redu ako je kupio u svrhu turizma za sve, ali ako to bude
namjenjeno samo za elitne ili svoje potrebe onda nemamo koristi od tog,
u ugovoru bi trebalo staviti za koju namjenu je predvidjen, da nebi
zabranio pristup na svoj posjed....

Konstatacija

pre 10 godina

Nije seik kupio vec je vlada kupila za potrebe seika.I tu je sada problem. Zasto vlada kupuje imovinu za bilo koga? Sramota. Koje bre taj Seik??I sta ako je Seik. Znaci vlada sutra moze da kupi nesto i za Putina. Odekle vladi pare?? Pare gradjana Srbije.Mi smo cirkus od drzave.A mozda ce vlada svojom odlukom da pokloni Seiku hotel

m

pre 10 godina

Ala ce za ove kupovine da radi tužilac kad ovi odu sa vlasti. Dokle ce samo da pricaju o tim ulaganjima Emirata kada ni dolar nije usao u zemlju. Ne mogu ni vladu da sastave jer nemaju obrazovane ljude a pricaju o fabrici za 2000 strucnjaka iz oblasti za koju u Srbiji i ne postoji smer na fakultetima??? Smejurija.

The color of money

pre 10 godina

Neka ga je kupio,sigurno nije pljuno lovu da mu stoji prazan !!! I ja da imam tolke pare verovatno bih isto to uradio !!!!

dragan

pre 10 godina

Pre neki dan na vestima b92 i dojce vele je receno da nemacka avio kompanija koju su oni kupili pre nekolko god u velikim gubicima i da se sprma veliko otpustanje u Nemackoj.Sto se tice dzamija one ce morati biti izgradjene verovatno nasim parama jer smo nasim parama gradili i hram Svetog Save.Nekolko drzava je zbog te klauzule odbilo njihove investicije.

Radule Scepanovic

pre 10 godina

Ne znam samo sto se taji za koliko je hotel prodat.Sto se mene tice ako ovi seici izgledaju kao ozbiljne musterije za inveticiju od 4 milijarde za te poluprovodnike ja bi im dao hotel i za dzabe u znak zahvalnosti.Sto se tice radnika nece im biti gore zasigurno,barem ce primati platu redovno.bice otpustanja ali ne kao sto neko rece 95 posto.Oni barem nece stati na pola puta ili ostati bez novca kao oni hohstapleri sto uzese Sveti Stefan.Mada opet imam neki crv sumnje-prodajna cijena ne bi trebalo da se krije.Ja bi im u odredjenim okolnostima hotel i poklonio ali da se zna da im je poklonjen i da niko ukljucen u proces nije stavio 100 000 evrica u dzep!

Александар Џунић

pre 10 godina

Прича се да шеик "ради" са Пацолијевим парама - овај "алибаба" је само кондом за финансијске манипулације албанске мафије, са којима се изгледа Дачић наиздоговарао.

Krezavi

pre 10 godina

Zbilja čudno! Pre nekog vremena su Hrvati objavili fotke ovog šekija na kojim se vidi da je krtezav. Mislio sam da je montaža. Sada vidim i vi isto objavljujete. Čudno da čudnije ne može biti. Šeik kupuje sve i svašsta po Srbiji, a nema para da poprtavi zube! HM!

Morimoto

pre 10 godina

Skandal! Opet bez tendera i javnog poziva, čak ni cenu ne znamo?! Pa šta je ovo?!
(Sava, 19. avgust 2013 09:58)

Jel a da je kupio Miskovic ili neki tajkun sa "zapada" iz neke nazovi demokratske zemlje onda te nebi interesovalo za koliko je prodato!?
Bitno je da pocnu da kupuju i ulazu u Srbiju a mi ako smo pametni iskoristicemo, daj bre vise demokrate i LDP sjasite sva sreca vise niste na vlasti ali sjasite i sa vasim komentarima na B92 koji pljuju sve sto je dobro uradjeno u poslednjih godinu dana od ove nove vlade, sva sreca pa idemo napred a ne kao dok ste vi bili ne vlasti isli smo samo nazad...

Patrijota

pre 10 godina

Ha,ha,ha...opet seik kupuje na buvljaku zvanom Srbija! Kako se to Vucicu prodaje po ovoj banana drzavi bez ikakve licitacije, natjecanja, tendera?
Ko je to odlucio i po kom clanu zakona?
Usput, je li to onaj isti seik sto pokupova pola Vojvodine, srusene zgrade Generalstaba i jos pola Srbije do sada a da jedan jedini dolar nismo videli??? Ha,ha,ha,...bravo Vucko majstore! Mislio sam da je Sutanovac bio neprevazidjen sa onim ugovorima iz svake zemlje u kojoj je bio na milijarde dolara, od koji nismo videli ni jedan jedini?
Ali ti si dokazao da si veci maher! Svaka cast, vidi se neprevazidjena radikalska skola koju si ti zavrsio kao djak generacije kod prof Sekija!

Radovan

pre 10 godina

Evo opet price o kamionima i avionima. Za koliko para je doticni kupio hotel ? Kad je bio raspisan tender? Koji su bili uslovi na tenderu? Ili je ovo "bratska" veza osigurala kupovinu ispod stola?

Pinokio

pre 10 godina

Kao da je babovo... tako se to prodaje. Čemu čuđenje? Dajte shvatite jednom zauvek da ovde zakoni važe i pišu se samo za obične smrtnike, za raju. Prihvatimo tu realnost jer to niko ovde ne može promeniti. Zašto? Zato što smo sami pristali na to!

milesssa

pre 10 godina

Vidim ja da kod nas na sledecim izborima u parlament ulaze Muslimansaka braca, pa serijatski zakoni, pa verovatno i neko prolece, a gospodinu Vucicu ovaj hotel nije babo ostavio u amanet pa da ga prodaje bez tendera.

Hvala i laku noć

pre 10 godina

Hteo sam da pitam, zašto je tajna koliko je šeik platio za hotel, ali, ovde ostavljati komentare, je izgubilo svaki smisao. Ako vam je to bio cilj, uspeli ste. A uspeli ste i da me naterate da ponovo glasam za DS, čisto onako, vama iz inata.

Goran

pre 10 godina

samo nerazumem sto ne proda i svoju kucu kad vec prodaje srbiju !
e moja srbijo .izgleda da stvarno nema covjeka da bude gazda kuce svoje !
KRALJEVINU VRATITI PODHITNO pa bar nemoramo na izbore svake godine

Serbissimo

pre 10 godina

Taj objekat je godinama zvrao kao neka avet na Kopaoniku.
Ukoliko bude doveden u prvobitnu funkciju, a verujem da hoce, ja milsim da je prodaja istog, onome ko zna sta ce da uradi, prava stvar.
U svetu je to vrlo uobicajeno, na razumem cemu kuknjava.
To nam je valjda u krvi, da naricemo.
Hvala na prostoru.
(Kopaonik, 19. avgust 2013 17:58)

Ovo je sve samo ne istina. Taj hotel je, zbog svoje lokacije i pristupacne cene, u spicu sezone uvek bio dupke pun skijasa sa plitkim dzepom - znam posto sam jedan od njih i odsedao sam u Jugobanci godinama.
Da je morao da se proda morao je, jer je bio u stecajnom postupku i propadao je. Ali od ove prodaje nece imati koristi niko sem par ljudi koji ce se masno ogrebati, a cene na celom Kopu ce da odu u nebo jer ce svi ostali formirati svoje prema novoizgradjenoj palati - bice tek malo jeftiniji. To znaci zbogom skijanju za sve osim za novopece skorojevice koji na Kop dolaze sa opremom od 10,000 evra a ne umeju da se spuste niz mali karaman. Ko skija na Kopu zna o cemu pricam.

Saedi Folluf

pre 10 godina

E, poslednji je dan došao kad šeici Srbijom šetaju i kupuju zemlju za bagatelu. Nadam se da ste ponosni, srpska bando političarska!

Patrijota

pre 10 godina

Ha,ha,ha...probudiili se botovi pa brzo na posao! Jure vesti i Velikom vodji i udri po tastaturi! E moj Vucicu, da li je moguce da si toliko ogranicen covek?
Ne mogu da verujem da mislis da ces na ovaj nacin uspeti da stvoris atmosferu super oporavka i blagostanja u Srbiji tvojim zaslugama??? Mada je ovo ustvari dobro, jer svojom gluposcu samo vise i brze otvaras oci narodu i pokazujes svoje pravo lice kao i ostalih radikala!
Samo tako nastavi, brze ce vam doci kraj!?

Aca

pre 10 godina

Vučić, ne samo što ne izvršava predizborna obećanja već, upravo, radi ono što je ranije žestoko kritikovao! Kako je moguće da prodaje i rasparčava zemlju bez tendera? Šta on to radi?

Ajd sad

pre 10 godina

Bravo druze Aco. Da nije tebe ne bi ni Srbije bilo. Samo nastavi tako druze Aco. Sve sto je propalo prodaj druze Aco seicima. Jedini ti mislis na Srbiju druze Aco. Rodila te majka druze Aco. Tako se pravi napredak Srbije druze Aco. E sada da vidim koliko cu minusa ili pluseva da dobijem. Vreme tece sad

Cista anal (itika)

pre 10 godina

Morimoto........ A sta je to di sada ulozeno u Srbiju?? koliko novo zaposlenih. Etihad??? Jedno potpuno novo preduzece koje krece od nule i gde drzva Srbija daje nalog da se kupe avioni na lizing. NIje ih kupio Etihad vec Srbija.Dugovi JAT-a ostaju gradjanima Srbije. Gde je poljoprivreda?? Gde su te nove poljoprivredne masine?. Zalivni sistemi? Nove fabrike hrane?? Mubadala fabrika cipova. Jos na dugom stapu.

Žika

pre 10 godina

Blago mom komšiji Peri. Taj niti čita, niti prati vesti, niti piše komentare !Sedi ceo dan ispod hrasta i "cepa" hladno pivo! A ja, evo od jutros, čitam vesti na B92, nerviram se! Ne mogu da se pomirim sa činjenicom da imovina odlazi tek tako!

TozaKG

pre 10 godina

I ovi kao i njihovi prethodnici sposobni su samo da prodaju. Sta li ce biti kad vise ne bude nicega za prodaju? Verovatno nas u belo roblje!

Mladen

pre 10 godina

Naravno da ce kupiti jer u ovoj zemlji je sve na prodaju za pare a najveci i jedini resurs zemljiste i nekretnine nudi se za bagatelu. Umesto da donesu zakon o zabrani prodaje oni jos pozivaju strance da nas kompletno otkupe. Gde ce im duse?

Siniša

pre 10 godina

Šta se "palite"? Kada bude dolazi šeik nećete moći na 500 metara ni da priđete hotelu! Žičara? Samo ćete sa nostalgijom da gledate! Pa ništa, ponesite kompjutere i pišite hvalospeve kada se bude nešto drugo prodavalo (poklanjalo)!

Sramota

pre 10 godina

Ajde da pogadjam ko se tu ocesao.Da li smem da napisem.I to bez tendera. Mozda sam ja mogao da ga kupim sa drugarima iz inostranstva.

@Rade

Vidim kolko nam je bolje. Gde su stotine miliona u poljoprivredi. Navodnjavanje, Fabrike hrane.Ta prica je bila pred kraj prosle godine. Ova sezona se izmakla.Mozda ce Seik da pocne nesto da sadi u decembru. Da su nesto kupili Misko, Beko,Kole bilo bi da je dato ispod cene tajkunima.Jeste Jugobanka u stecaju ali ne videh javni oglas u bilo kom dnevnom listu da se hotel prodaje. Rekao Aca i gotovo

Masinac

pre 10 godina

Jel a da je kupio Miskovic ili neki tajkun sa "zapada" iz neke nazovi demokratske zemlje onda te nebi interesovalo za koliko je prodato!?
Bitno je da pocnu da kupuju i ulazu u Srbiju a mi ako smo pametni iskoristicemo, daj bre vise demokrate i LDP sjasite sva sreca vise niste na vlasti ali sjasite i sa vasim komentarima na B92 koji pljuju sve sto je dobro uradjeno u poslednjih godinu dana od ove nove vlade, sva sreca pa idemo napred a ne kao dok ste vi bili ne vlasti isli smo samo nazad...
(Morimoto, 19. avgust 2013 10:31)

Jadan si ti i cela tvoj kamarila ako je za tebe ovo sto se desava danas korak napred, pitaj svoje komsije kolike su im plate i penzije, kako krpe kraj sa krajem sa novim poskupljenima i novom cenom struje.
Pitaj ljude koji rade kako se tesko zaradjuje bedna plata i koliko ima problema u svakodnevnom poslovanju, mnogi koje znam kazu da nikad nije bilo gore. Nista se dobro nije desilo od kada su novi na vlasti sem licne koristi za neke pojedince koji su sa kupljenim diplomama zauzeli javna preduzeca. Mozda je tebi i tvojim partijskim drugovima lepo i mozda vam partija sredi povoljan vikend aranzman u tom hotelu.
Sram vas bilo

mada

pre 10 godina

platio ga 1 dolar a ostatak podelilo drustvo, pa odakel onda ovima gore kuce, stanovi, dzipovi, od poslanicke plate? kao moj sef za godin udana je kupio nov auto u kesu, direktor kupio stan u brankovoj u kesu , od plate?

Kiza Tomba la Bomba

pre 10 godina

Ovi sto se bune me stvarno zadivljuju. Ko zna koliko godina taj hotel propada i sad je kao problem sto se to prodalo njemu?
(kiza, 19. avgust 2013 12:58)

Imenjace, jedini je problem sto ce cene u tom hotelu sada da odu u nebo (a samim tim ce porasti i cene u ostalim smestajnim objektima), a kao pasionirani skijas plitkog dzepa rado sam u njemu boravio svake zime, sa svim njegovim nedostacima. Idealna lokacija, pravo iz skijasnice na zicare, polupansion 30 evra u spicu sezone. Da je morao da se proda i renovira, morao je - ali gde bas sheiku koji ce tu da napravi tvdjavu sa sedam zvezdica za tajkune i porodicu?

Rasprodaja

pre 10 godina

Ala ste se upljuvali da opravdate ovu trange frange kupovinu hotela. A neizbezna su vam tema DS i LDP (nikada nisu bili u vladi). Koliko ste se bili ostrvili na prodaju zelezare Smederevo amerikancima za vreme DS a sada ne znate sta cete sa njom. Vase vodje prodaju nesto pa se sazna iz novina posle nekoliko meseci, veoma transparentno i posteno. Vucic je trebao ovom Abu-bekiru da pokloni taj hotel da mu pokaze ko je pravi seik od Srbije.

trtoslav

pre 10 godina

Uh sto ce tek sad da se seksa na Kopaoniku. Agencije za pratnju ima da se utrkuju koja ce ponuditi vise dama za pratnju gospodi iz Emirata. Dureks vec najavio novu reklamu komdoma sa likom hotela na Kopaoniku.

Bojan

pre 10 godina

U tajnosti u četri oka, onako dao svom pobratimu da gradi sebi "dvore" a i vas narode će da puste unutra kada je Šeik odsutan, nije uredu da mu ribate klozet u njegovom prisustvu, nego kad on ode a vi juriš sa četkama i metlama.

Rade

pre 10 godina

Zahvaljujući Aleksandru Vučiću, promene o kojima se toliko priča se stvarno i dešavaju. Pokreću se poslovi u Srbiji, vraća mi se vera u bolje sutra.

Dule

pre 10 godina

"Burazerska zemlja"! Prodaj, poklanjaj, daj pare strancima za nova radna mesta ( i do 10.000 evra po radniku), poklanjaj im zemljište.....i, nikom ništa! I, što je još tužnije, poslušnici SNS ( izgleda im je to najvažnija i jedina obaveza) za takvu katastrofu, pišu komentare pohvale, lupaju minuse-samo tako! E, moja omladino!

GS

pre 10 godina

Ma rasprodajte sve, celu Srbiju, samo nikako ne dirajte one koji su izneli milijarde i milijarde evra iz zemlje i zbog kojih smo tu gde jesmo. Nije tacno da para nema, ima ih samo treba neko da skupi hrabrost i sve vrati. Pozdravicu Vucica tek kada to uradi, pohapsi svu bagru, oduzme im svu imovinu vrati ih u pocepane farmerice i otvori dosijea. Kada obelodani ko je i sta radio, onda mogu da kazem nesto pozitivno. Ovako sve mi lici na obicno glumatanje.

Demokrata

pre 10 godina

samo napred....... E samo sam ovo cekao da dokazem BOT-ovima SNS-a koliko mozga imaju. Napisem ovaj hvalospev o Vucicu i ovi bez mozga se upecaju i dodele mi 70 i kusur pluseva. Hvala im na tome. Samo tako nastavite. Upecali ste se na kedera. Blago Srbiji sa vama.Ukljucite mozak i razmisljajte o napisanom komentaru

Kiza tomba la bomba

pre 10 godina

@
(Kiza Tomba la Bomba, 19. avgust 2013 13:50)
Burazeru,po tvojoj logici trebalo je da se proda nekome ko jedva da ima da ga kupi a da ostane u ocajnom stanju?!Svaka cast.Ja razumem da si ljut sto nemas za bolji smestaj ali mene raduje sto ga je kupio i jos ako bi napravio nesto DELUX...I ja sam ona "niza rasa" koja radi za platu i necu sebi moci udovoljiti ,ali opet ne razumem tvoju konstataciju...Ovo je dobronamerno...
(grobar.prijepolje, 19. avgust 2013 14:46)

Pa nisam to rekao - niti sam ljut niti sam se zalio da nemam za bolji smestaj, niti smatram da treba da ostane u ocajnom stanju. Imam za bolji smestaj ali skijanje je skup sport sam po sebi pa gledam da ustedim na smestaju obzirom da je nedeljni ski-pass 110 evra, o odrzavanju i renoviranju opreme da ne govorim. Poenta je u tome sto od te basnoslovne prodaje zemlja Srbija nece imati nikakve koristi, vec samo par ljudi koji ce se ugraditi a trpece sve skijasi osim onih sa najdubljim dzepom -a to su ljudi koji na Kop ne idu zbog skijanja nego zbog poziranja. To je kao u redu?

Psihijatar

pre 10 godina

Siniša

Koliko ko misli svojom glavom dobio si sedamdesetak minusa. Da li ti to nesto govori.I svako ko napise iole pametan komnatar dobije desetine minusa. A u Srbiji prazni kreveti na psihijatriji.I zato ja sedim i dezuram i imam vremena za pisanje komentara

MIša

pre 10 godina

Šta god da je urađeno, nije urađeno transparentno! Ne ulazim u to u kakvom stanju je hotel (i najgora starudija može da se dovede u savršenstvo pogotovo ako je još i na dobroj lokaciji, kao što je ovo slučaj), već mislim da je veoma važno da ako želimo da budemo pravna država u EU, da funkcionišemo kao pravna država , a to znači da se primenjuju važeći zakoni ove zemlje ( pa i zakon o javnim nabavkama) za sve podjednako ( bilo neko radnik, čistač ulica, profesor ili- šeik).To je ono što nama treba, to je ono što nas čini poštovanom državom! Sa ovom mojom konstatacijom trebalo bi da su saglasni i botovi SNS!Pa valjda je i njima važno da država ima ugled!Presedan-ni za koga!

bla bla

pre 10 godina

Bez obzira na negativne komentare, ovo je svakako odlična vest iz nekoliko razloga. Prvo, drago mi je da su počela ulaganja u turizam. Drugo, svaki strani investitor će privući i dalja ulaganja...
(Olgica, 19. avgust 2013 10:47)

Ko još veruje u ove ofucane neoliberalne teze, eto 15 godina su investicije, ulaganja, privatizacije... a narod i država sve bedniji.

HRvoje

pre 10 godina

Odlična vijest, prve investicije u Srbiju nakon izbora koja su bila prije godinu dana i to ništa manje od kupnje jednog hotela - vjerovatno se radi o astronomskoj cifri od milijun do dva Eura.
Ako ova vlada u ovom tempu nastavi neće samo BiH biti jednog dana zapad za Srbiju nego i Albanija.

Glasač SNS

pre 10 godina

Iz teksta možemo da vidimo da je napravljena prava "gimnastika" da bi hotel na kraju završio kod šeika! Prvo je država morala da kupi od vlasnika (nekoliko banaka) za 2,1 milion evra (kako stoji u tektu to je 60% manje??? od procene sudskog veštaka???), da bi onda država dala, prodala ili šta već, šeiku! U svakom slučaju hotel, verovatno, ako je prodat, prodat je najviše za 2,1 milion evra za koliko je i država kupila od vlasnika! I sve to mimo tendera! Mislim da bi najbolje bilo da nam Vučić objasni o čemu se tu radi da ne bismo nagađali i spekulisali! Gospodine Vučiću, oglasite se!

Aleksandar

pre 10 godina

Tako su i nemci pokupovali po hrvatskoj sve hotele na obali, zato se njima pare prelivaju, ne hrvatima,
svaki biznismen gleda svoju korist, boli njega uvo za Srbiju ...

Istoricar

pre 10 godina

HelmetHamlet,

Po stilu pisanja vidim da si poklonik Kurira. I sada si se ovde presaltovao.samo me ne bi iznenadilo da za par godina jedan nas sin nacije koji ne spava nocima i brine za Srbijom ne bude negde daleko i bavi se privatnim biznisom a na listi Forbesa. Da li ti i ostali stvarno verujete da je neko preko noci postao kcni prijatelj sa seicima, Djulijanije i da se tek tak iz brige za Srbijom prodaje imovina od zgrada, hotela,poljoprivrednog zemljista i da za uzvrat nema niko koristi od toga.Pa tako su i nastali tajkuni u Rusiji, Srbiji zato sto su podmicivali vlast.I u Maleziji je Sinavtara bio otac nacije pa ga posle jurcali po belom svetu zbog kradje novca

Bivsi stecajni upravnik ali ne Jugobanke

pre 10 godina

(Danilo,

Ne izmisljaj. Broj pod kojim se vodi stecaj Jugobanke nema ovakvu oznaku. Cak i odluke Kasacionog suda ne nose ovakvu oznaku.Cak nije ni u resenju o pokretanju stecajnog postupka nad Jugobankom naveden iznos vrednosti hotela na Kopaoniku.Navedena je samo ukupna masa..Poverenici Jugobanke se nisu izjasnjavali o imovini Jugobanke.Imovina Jugobanke je po odluci stecajnog upravnika (I.N) davana u zakup pa tako i hotel na Kopaoniku. I na kraju jos nije zavrsen stecajni postupak nad Jugobankom kao i nad ostalim bankama da bi se donela odluka o prodaji imovine banaka u stecaju.

laufer

pre 10 godina

Druže,gospodine,brate,đenerale Svetislave Basara moram priznati da je svaka tvoja ko u Njegoša,puno buke nizašta(važi za ove laufere iz prošlosti),prodaju poneku raketu,nekretninu,a i zemlju su hteli da prodaju pa po čitav dan ,nedelju,mesec guslaju o tome.Evo i ŠEKI ĆE PR... da odmara na Kopu ,tu je i serdar Kole,možda i DON BEKO nešto pazari jer sa brda se bolje vidi, pa i narodu će bolje biti jel tako ili...

Maka@

pre 10 godina

Sada ce biti udar na imovinu tj na zemljiste, nekretnine ocekujem i porast poreza na istu. Ne zavaravajte se novi ministar finansija je americka skola. Nemam nista protiv ulaganja al dok ne vidim ozbiljnu strategiju monetarno/fiskalnu i reformu pravosudja to je sve veliko nista

Olgica

pre 10 godina

Bez obzira na negativne komentare, ovo je svakako odlična vest iz nekoliko razloga. Prvo, drago mi je da su počela ulaganja u turizam. Drugo, svaki strani investitor će privući i dalja ulaganja. Treće, pokrenuće i druga pitanja izgradnje adekvatne infrastrukture na Kopaoniku. Četvrto, dovešće strane turiste čiji će dolazak biti pozitivan signal za dalja ulaganja itd.

Z s jaši Kurta,da uzjaše Murta

pre 10 godina

Ovako je i DS-ov podmladak lupao minuse kada im se čačne Tadić,pa sada je i SNS-ov podmladak dočekao svojih pet minuta.

CANE - SREMAC -54

pre 10 godina

Kako je nezvanicno receno, hotel je kupio licno Seik, ali ne namerava da ga pretvori u rezidenciju, vec bi, izuzev kada on dolazi, objekat bio otvoren za goste. U ovom trenutku nije poznato za koliko je hotel prodat.

smeker

pre 10 godina

O internetu i uopste racunarima mnogo ali bas mnogo malo znam.Deca mi nastelovala nekoliko stvari poput b92,zurnal,sportal,blic,kurir i poneki prenos moga Partizana kada neko od ovih mladjih ostavi link za gledanje.Citam komentare i zapazam da se glasa organizovano za neku vest.Sve orkestrirano od 100-120 glasova.Svi koji to rade ulazu veliki trud a sigurno i novac,ali to je kontra produktivno.Pogledajte samo ovu vest koja je mozda i dobra za drzavu ali ovakav nacin medijske propagande donosi kontra efekat ,makar kod nas obicnog i starijeg naroda.Plasim se jednoumlja i kolektivne zaludjenosti,tipa jedan covek zna sve,on je najbolji,naj posteniji,neponovljiv ,spas,bogom dan.Bez obzira ko je u pitanju...

Panonski

pre 10 godina

Ovo je samo pocetak seikovih ulaganja u Srbiju. Ne znam da li ljudi uopste shvataju, koliko je velik potez Vucic napravio, kada je uspeo da ga dovede u Srbiju..

drazen mihic

pre 10 godina

To je u redu ako je kupio u svrhu turizma za sve, ali ako to bude
namjenjeno samo za elitne ili svoje potrebe onda nemamo koristi od tog,
u ugovoru bi trebalo staviti za koju namjenu je predvidjen, da nebi
zabranio pristup na svoj posjed....

Bojan

pre 10 godina

Izvinjavam se ako zloupotrebljavam prostor, ali moram da izrazim zahvalnost SNS-ovceima, nekada kada napišem komentar pomislim da nisam možda preterao, možda grešim, ali kada vidim odnos nalupanih + i - bez i jednog argumentovanog odgovora, lakše mi je, vidim da sam još uvek slobodan čovek sa slobodnim kritičkim mišljenjem, a ne poslušnik režima, još jednom veliko HVALA.

Oddball

pre 10 godina

@ TozaKG...

Mi već jesmo belo roblje. Prodali smo sve. Svetla budućnost obećava posao za 200-300 evra kod stranca:Arapina, Nemca, Rusa ili Italijana, svejedno.

Goki56

pre 10 godina

Neko treba da sedne i uradi statisku i uporedi broj komentara, brzinu kojom se preporucujem i ne preporucujem pojavljuje kad se ime velikog vodje pomene u tekstu i kada ide tekst gde se velika dela velikog vodje ne pominju.

Interesanto je da su botovi jos uvek zaposleni iako je veliki vodja odavno postao strah i trepet za sve. Nesto se veliko sprema... Izgleda da vodja hoce apsolutnu vlast, bez Dacica i ostalih satelita a kad to postigne botovi ce verovatno da uspore. Ajde valjda cemo i to uskoro videti.

sasa jokic

pre 10 godina

Pa zar vam dil sa Etihadom ne pokazuje da korektno posluju? Niste se pitali sta je sa tim hotelom do sada i zasto je propadao?
Probajte da se zpitate kakvog ce odjeka imati ta vest, i koliko ce marketinski znaciti Kopaoniku!

Danilo

pre 10 godina

prodato je za više od 3,7 miliona evra ako nekog baš interesuje, i nije mala sumica. A ko kaže da nije bilo tendera? Jel pratite sve tendere u Srbiji? Dakle, na osnovu rešenja privrednog suda 10-st59/2010 od 15.11.2011. godine raspisan je tender, ne znam da li su preko tog ili nekog posle kupili, ali definitivno je sve transparetno i čisto kao suza.

MIle i njegovo pile

pre 10 godina

Vidi se da je uspostavljena odlična saradnja sa UEA. Z asvaku jep ohvalu. Oni imaju kapital za ulaganja a nama je to preko potrebno.

Grčanski pecaroš

pre 10 godina

Investicije polako ali sigurno dolaze u Srbiju. Energičnom borbom protiv korupcije i kriminala kao iamom reformom pravpsuđa uspostavljamo pravno- sigurnu državu za nova ulaganja.
DOlaze vremena kada će se u Srbiji bolje i kvalitetnije živeti.

nišlijka

pre 10 godina

Tender?
Ako je već to ispreskakano ostaje nam samo da se nadamo da hotel neće proći kao oni niški koje je naš amerikanac dobio više za džabe nego za pare i verovatno kroz rad jednog od njih brzo povratio uloženo, a onda sve zakatančio.

Milan

pre 10 godina

Da umem da citam komentare i da sam ja seik bin Zajeb ladno bi se povukao iz svega...da vam sad svima dam po 10000 eura u zlatu opet bi me pljuvali sto nisam dao 100.000 eura jer van je malo 10.000 ...

Howard Wolowitz

pre 10 godina

Ovo je najsveziji primer kako se popravila klima u Srbiji i njen imidz u svetu u proteklih godinu dana. Sve je vise stranog kapitala i ulaganja.

234234432

pre 10 godina

Pohvale za dovodjenje investitora iz Emirata, najzasluzniji je vucic, lepo bi bilo kada bi kupio i neki hotel u Vrnjackoj Banji, a ne da kupuju tajkuni.

Noddy

pre 10 godina

Pocinje da se ispunjava ono sto je Vucic obecao u vezi saradnje sa Emiratima. I posebno mi je drago zbog toga, ali ne samo zbog kupovine, vec zbor nevernika koji su ovo pokusali da plasiraju u javnost kao macku u dzaku.

Miloš

pre 10 godina

Očigledno je da su Emirati spremni da investiraju u Srbiju i to je znak da imaju puno poverenje u Vučića, koji ih je doveo. Svaki uloženi evro nam znači, bez investiranja nema ni privrednog preporoda. turizam je jedna od grana koja bi mogla da pokrene Srbiju.

Srbin 100%

pre 10 godina

Nadam se da je ovo samo realizovanja najavljenih investicija u Srbiju i da mozemo ocekivati da ovo privuce paznju jos vecem broju stranih kompanija

Novosađanin NS

pre 10 godina

Vi što se bunite protiv prodaje hotela Arapima,
zašto sami ne kupite taj hotel. Zar niste zaradili
dovoljno para pišući glupe komentare?

samo napred .

pre 10 godina

Bravo Aco care. tako se radi za svoj narod. Nema odmora dok traje obnova. Treba ovu Srbiju dici iz pepela koji su napravili svi oni posle 5 Oktobra.Unistili zemlju.Pokrali sve zivo.Zivelo se bolje i za vreme Milosevica. Aco care, dovedi sto vise Seika, Djulijanija.Jedino ti nesto radis.Srbija ce biti pod tvojim rukovodstvom jedno lepo mesto za zivot

no name

pre 10 godina

Ulozice tolike milione i vi se bunite zbog jednog hotela, a on ce verovatno uloziti u hotel mnogo para i vi koje se bunite mozete da odete tamo na zimovanje.

gela

pre 10 godina

(Novosađanin NS, 19. avgust 2013 12:21)

Taj hotel Jugobanke na Kopaoniku je od kada velicanstveni Mladja Dinkic unisti 4 velike banke bio sto puta na tenderu. I niko nije bio zainteresovab da ga kupi. Iskljucivo zahvaljujuci Vucicu ima novih investicija u Srbiji.

Karotida

pre 10 godina

E baš mi je drago što su demokrate dovele ovako bogatog čoveka i velikog investitora u Srbiju....
ček, stani malo, oni li su beše? hah.

Siniša

pre 10 godina

Da li većina komentatora čita tekst? Lepo piše:"....Ovaj hotel prodat je Direkciji za imovinu Srbije za skoro 2,1 milion evra, što je 60 odsto manje od cene koju je procenio sudski veštak". Mislim da ovim sve rečeno! Daj malo, mislite svojom glavom!

nek samo kupuje

pre 10 godina

Kad su ovdasnji mafijasi pokrali sve,sta drugo covek da kupi?
Ma, kad bi nam seik uvezao malo njihovih zakona,to bi bio posao!

Malo,malo,pa bi Trg Republike bio dupke pun!!

Ah,pusti snovi....

kiza

pre 10 godina

Ovi sto se bune me stvarno zadivljuju. Ko zna koliko godina taj hotel propada i sad je kao problem sto se to prodalo njemu?

Vec su (bar sto se za sada vidi) pokazli ko su i sta su sa Etihadom i JAT-om, zasto da im ne verujemo? Pa zar treba coveka docekati na noz?

Samo ne zaboravite da njihove diplomate citaju komentare i sigurno i sam seik zna kakva je atmosfera u Srbiji, ne ulaze sigurno bez detaljne provere svega, pa i lokalnog odnosa prema njegovoj zemlji.

Sta god mislili o Vucicu, ovaj potez da dovede UAE i da pokusa da preko njih dovede nove investicije je za svaku pohvalu.

prokletinjska avlija

pre 10 godina

ako je prodato za60% ispod procenjene cene,to je težak oblik korupcie,i Vučić bi morao odmah da reaguje i pohapsi sve učesnike ovog teškog kriminala...

John Poll Diaser

pre 10 godina

Srecko Sojic je lepo opisao ovaj narod! Pada kisa " Nece leba da imamo da jedemo, poplave", krene sunce, " Suša, Nece opet leba da imamo da jedemo".....sta hocemo????

obi van

pre 10 godina

ima li vama sto komentarisete ista da vam odgovara? Prodan je za vise nego sto vrijedi.- 3,7 miliona evra plus sto ce mozda jos toliko da ulozi. U Svajcarskoj Arapi kupuju hotele sa 150 godina tradicije pa se niko ne uzbudjuje. Ala ste teski

Salajka

pre 10 godina

Samo kad su mu uvalili taj hotel...Nalazi se na odličnom mestu a trenutno najgori hotel na Kopu.Samo neka ga sredi sa tenderom i bez tendera.

Olgica

pre 10 godina

Odlično, stvaraju se uslovi za ozbiljan ski centar. Verujem da će moći da uvidi potencijal Brzeće. Napraviti dobre hotele u podnožju Kopaonika a zatim povezati žičarom kao što je na primer u Banskom.

sandokan

pre 10 godina

Ko bi rekao da cemo imati tako dobru saradnju sa arapima. I trebamo saradjivati sa njima, imaju novca na pretek plus ne znaju gde da ga ulazu. Ova vlada treba da se potrudi da obezbedi sto bolji ambijent takvom profilu investitora.

Kopaonik

pre 10 godina

Taj objekat je godinama zvrao kao neka avet na Kopaoniku.
Ukoliko bude doveden u prvobitnu funkciju, a verujem da hoce, ja milsim da je prodaja istog, onome ko zna sta ce da uradi, prava stvar.
U svetu je to vrlo uobicajeno, na razumem cemu kuknjava.
To nam je valjda u krvi, da naricemo.
Hvala na prostoru.

Pera

pre 10 godina

Jugobanko, mladosti naša, možeš da budeš vlasništvo bilo kog šeika, ali za nas decu Jugobanke bićeš glavna tačka na Koponiku i bićeš uvek Jugobanka. Najlepše mesto na Kopu je upravo terasa ovog divnog hotela... Steta velika šteta!

Avionics

pre 10 godina

Hvala bogu da je neko kupio taj hotel. Muka mi je bilo da ga gledam kako propada hotel koji se nalazi tik uz cuveni Grand, na najboljoj lokaciji na Kopaoniku.

2102

pre 10 godina

Hotel godinama propada,niko nista nije ulozio u njega,niko tu nije dolazi.Sada ce neko uloziti u taj hotel,samim tim otvorice se nova radna mesta,privucice jos investitora i naravno uz to jos radnih mesta.Ne razumem ljude koji se stalno nesto bune.

hypatija

pre 10 godina

Ма какав тендер, па да опет купују неке оф шор компаније са Кајманских острва за које нико никада није чуо, кад оно после испадне све неки фини Срби . Овако је боље, бар знамо купца у старту. Нема изненађења.

Hurem Sultana

pre 10 godina

Šta se "palite"? Kada bude dolazi šeik nećete moći na 500 metara ni da priđete hotelu! Žičara? Samo ćete sa nostalgijom da gledate! Pa ništa, ponesite kompjutere i pišite hvalospeve kada se bude nešto drugo prodavalo (poklanjalo)!
(Siniša, 19. avgust 2013 17:10)

Ma, da... Šeik ima toliko vremena da će šest meseci od cele godine biti na Kopaoniku. Što je najlepše, tabloidi odmah ima da nam javljaju ko mu je od porodice navratio i koliko je bio... I naravno, šta su jeli!

Svakako da je bolje da objekat osposobe za turiste nego da zvriji prazan.

Konstatacija

pre 10 godina

Karotida

Ono sto su demokrate dovodile ti su godisnje u srbiju ulagali blizu dve miljiade dolara. To barem i statistika kaze. A ovi od kada su na vlasti ni 200 miliona dolara godisnje. Gde je najavljenih 100 milijardi (Toma Nikolic).Ono sto je otvarano do sada uglavnom investicije od max 15 miliona dolara i jos od toga vise od pola subvencije za svako radno mesto

JanaJana

pre 10 godina

Vama ljudi ne valja nikako.. Mi nemamo od čega da živimo, moramo da izdajemo i prodajemo, ali pametno. Ne rasprodajemo, već samo prodajemo!!

Greska

pre 10 godina

Pa bolje da ste se dogovorili sa njim da kupi hotel ili da sagradi novi,ili da uradi jos jednu zicaru,ili ski stazu na Staroj planini nego sto ulaze u Kopaonik,koji je i ovako pun kica.... Nemam nista protiv Kopa,ali je potrebno razvijati ili stvarati nove ski centre...

Abu Dabi.....:D

pre 10 godina

Mislim da nas narod nije svestan svoje nesvesti i koliko nemaju pojma o zivotu.Ja sam ubedjen da moj pametni narod jos uvek ove ljude zamislja kao neke cobane na kamilama,a ne vidimo koliki smo mi cobani !Veoma su ozbiljni,ulazu puno u skolski sistem,u pamet,prihodi od nafte i gasa su im vec sada samo 30 % BDP,sto je fantasticno.Mada ovde vlada misljenje da samo sede i prodaju gorivo i nista ne rade!Imaju plan kako ce UAE izgledati do 2030,ja mislim da mi nemamo plan i za 2014 god ??

grobar.prijepolje

pre 10 godina

@
(Kiza Tomba la Bomba, 19. avgust 2013 13:50)
Burazeru,po tvojoj logici trebalo je da se proda nekome ko jedva da ima da ga kupi a da ostane u ocajnom stanju?!Svaka cast.Ja razumem da si ljut sto nemas za bolji smestaj ali mene raduje sto ga je kupio i jos ako bi napravio nesto DELUX...I ja sam ona "niza rasa" koja radi za platu i necu sebi moci udovoljiti ,ali opet ne razumem tvoju konstataciju...Ovo je dobronamerno...

Dule

pre 10 godina

Jahorina je daleko jeftinija od Kopaonika,a olimpijski je ski-centar.Sramota je kolike su cene na Kopaoniku,u istom rangu sa austrijskim skijalištima.Planina koja je nedostupna prosečnom gradjaninu Srbije.Za te pare bih uvek birao Alpe.

Halilovic

pre 10 godina

Princuga sve pokupovao, boli njega briga sto ja moram porez platiti ccccc
Sad ozbiljno,zalosno je da zalosnije nemoze biti utrkuju se ko ce vise prodati svoje zemlje mislim na sve iz bivse YU repubika!? Znam da ce neko reci da sam lud budala itd. ali kako ce biti onome kad bude na travi ispred tog hotela i padne mu na pamet da to ustvari nije njegova trava odnosno njegove drzave. Nadam se dace me makar jedna osoba shvatiti.
Pozdrav svima

jatzans

pre 10 godina

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...pa to je najbolja pozicija na Kopaoniku, a najveći krš od hotela! Primali su grupe dece na skijanje, a imaju odličnu poziciju. Gde sad da vodim grupu????

велики потенцијал

pre 10 godina

Хотел је ружан и пропао је, добро је да га је купио било ко. Место је одлично, па се само зато не чудим што га је шеик купио. Много му је било паметније да је купио Насеље с апартманима Св. Симеон - фантастично изгледа, и на готово једнако добром је месту.
Копаоник је, иначе, фантастичан за летовање. У градовима 38 степени, а горе 21! Милина, предивна природа, пешачке стазе, боровнице ... А јефтино! У ЈАТ-овим апартманима има двокреветни апартман за 2.000, на шта добијеш попуст од 25 посто ако останеш 7 дана! Комплетан ручак из дневног менија за 450 динара, довољно обилан и одлично спремљен! Пића су два пут јефтинија него на сплавовима у Београду.
Наравно, пешачке стазе треба обележити и Национални парк треба то да уради, па ће и лети бити много гостију, и то странаца ...
На крају, шта је с темељима између ЈАТ-овог клуба и Југобанчиног хотела, годинама стоји рупа?

BRKA -TRANS

pre 10 godina

Po pisanju danasnjih dnevnih listova , hotel Jugobanke na Kopaoniku kupio je prestolonaslednik Ujedinjenih Arapskih Emirata seik Muhamed bin Zajed al Nahjan koji ne namerava da hotel pretvori u rezidenciju, vec ce biti otvoren za goste, izuzev kad on dolazi da boravi na Kopaoniku.

Mislim

pre 10 godina

Ako je za hotel zaključen ugovor o strateškom partnerstvu, kako se navodi u ovoj vesti ( ne znamo u kom %), to znači da će država Srbija "barabar" sa šeikom da daje lovu, samo tako! I šta je tu spektakularno?

Krezavi

pre 10 godina

Zbilja čudno! Pre nekog vremena su Hrvati objavili fotke ovog šekija na kojim se vidi da je krtezav. Mislio sam da je montaža. Sada vidim i vi isto objavljujete. Čudno da čudnije ne može biti. Šeik kupuje sve i svašsta po Srbiji, a nema para da poprtavi zube! HM!

dragan

pre 10 godina

Pre neki dan na vestima b92 i dojce vele je receno da nemacka avio kompanija koju su oni kupili pre nekolko god u velikim gubicima i da se sprma veliko otpustanje u Nemackoj.Sto se tice dzamija one ce morati biti izgradjene verovatno nasim parama jer smo nasim parama gradili i hram Svetog Save.Nekolko drzava je zbog te klauzule odbilo njihove investicije.

Radule Scepanovic

pre 10 godina

Ne znam samo sto se taji za koliko je hotel prodat.Sto se mene tice ako ovi seici izgledaju kao ozbiljne musterije za inveticiju od 4 milijarde za te poluprovodnike ja bi im dao hotel i za dzabe u znak zahvalnosti.Sto se tice radnika nece im biti gore zasigurno,barem ce primati platu redovno.bice otpustanja ali ne kao sto neko rece 95 posto.Oni barem nece stati na pola puta ili ostati bez novca kao oni hohstapleri sto uzese Sveti Stefan.Mada opet imam neki crv sumnje-prodajna cijena ne bi trebalo da se krije.Ja bi im u odredjenim okolnostima hotel i poklonio ali da se zna da im je poklonjen i da niko ukljucen u proces nije stavio 100 000 evrica u dzep!

m

pre 10 godina

Ala ce za ove kupovine da radi tužilac kad ovi odu sa vlasti. Dokle ce samo da pricaju o tim ulaganjima Emirata kada ni dolar nije usao u zemlju. Ne mogu ni vladu da sastave jer nemaju obrazovane ljude a pricaju o fabrici za 2000 strucnjaka iz oblasti za koju u Srbiji i ne postoji smer na fakultetima??? Smejurija.

Konstatacija

pre 10 godina

Nije seik kupio vec je vlada kupila za potrebe seika.I tu je sada problem. Zasto vlada kupuje imovinu za bilo koga? Sramota. Koje bre taj Seik??I sta ako je Seik. Znaci vlada sutra moze da kupi nesto i za Putina. Odekle vladi pare?? Pare gradjana Srbije.Mi smo cirkus od drzave.A mozda ce vlada svojom odlukom da pokloni Seiku hotel

Александар Џунић

pre 10 godina

Прича се да шеик "ради" са Пацолијевим парама - овај "алибаба" је само кондом за финансијске манипулације албанске мафије, са којима се изгледа Дачић наиздоговарао.

The color of money

pre 10 godina

Neka ga je kupio,sigurno nije pljuno lovu da mu stoji prazan !!! I ja da imam tolke pare verovatno bih isto to uradio !!!!