Opet najave blokade puteva

Beograd -- I dok se polako sleže afera oko aflatoksina u mleku, proizvođači mleka imaju novi problem zbog kojeg za 2. april najavljuju blokade puteva u Vojvodini.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Muka mi je od vas
   (Ceca, 1. april 2013 15:27)

  # Link komentara

 2. Alavi paori!
  (Madhatter, 1. april 2013 10:29)

  # Link komentara

 3. polomicu vam noge bejzbol palicom ako bude put na ulazu u novi sad iz pravca backi jarak ponovo blokiran.trudnicu trebam sutra voziti u bolnici.ako bude blokada, lomim svima noge. bezobrazluk!
  (cuj 300000eur kredita??, 1. april 2013 10:08)

  # Link komentara

 4. vojvodina drzava
   (garavi, 1. april 2013 09:03)

  # Link komentara

 5. U slučaju i da se poljoprivrednici pobune,nemoj da svoje nezadovoljstvo opet onako NAIVNO prezentuju,a njihovu površnost VLAST ponovo iskoristi,pa ih medijski RASTURI i na kraju još i okrivi za izazivanje nemira i opasnosti po opštu stabilnost.
  Gospodo -prvo pronađite prave lidere,tražite podršku i drugih "uspavanih i polumrtvih" SINDIKATA, A POENTA JE STIĆI DO BEOGRADA,DO SKUPŠTINE,A NE DO PRVOG MOSTA GDE ĆE VAS -NARAVNO-BLOKIRATI POLICIJA!
  NEMOJTE "NAIVNO",DA NE ISPADNE SMEŠNO!
  (smederevac, 1. april 2013 06:54)

  # Link komentara

 6. I treba da blokiraju sve, pre petnaest dana dok je trajala afera sa aflatoksinom 1,5L mleka u prodavnici (veliki lanac) je bio 99 din jer ga niko nije hteo, a cim se prasina slegla cena ponovo 127 din. Dosta vise pljacke.
  (Dejan, 31. mart 2013 20:59)

  # Link komentara

 7. ma daj,dosadili ste vise! cuj kredit od 300.000 ojera vama udesiti... strasno.
   (puzdra, 31. mart 2013 20:35)

  # Link komentara

 8. ovo je sramota,poljoprivreda nikad u gorem polozaju nije bila,cak i Dragin je bio realniji, ovi bre nista ne daju! Nama ne treba u julu ako misle do tada da cekaju,nego nam sada gori pod nogama
  (strucnjak, 31. mart 2013 19:44)

  # Link komentara

 9. "Mi cemo pokusati da nadoknadimo kasnjenje pa ne vidim zasto se bune"??? Ovaj je totalno izgubio kompas. Vi cete pokusati da nadoknadite nesto sto je samo do vas a svi ostali treba da nemo sede, gledaju i cekaju, ili jos bolje da navijaju za vas???
  Alo bre, sta to dragi ministar Knezevic zna o nekome pa nije moguce da dozivi smenu, posto je toliko nesvesan i umisljen da nece sam da ode???
  (htc, 31. mart 2013 19:42)

  # Link komentara

 10. "Ne da sam spreman nego sam spreman da se u utorak zapalim pred ministarstvom, jer meni gori."

  E moj Momčilo, nećete se Vi sigurno zapaliti pred ministarstvom jer nećete ni stići do njega. Vi ćete kao i sve Vaše kolege, otići do najbližeg mosta, tamo parkirati traktor i peći roštilj zajedno sa njima, žaliti se ljudima koji ne mogu stići na posao, kako je teško živeti od poljoprivrede. Evo živim na selu već više od 30 godina i još nisam video čoveka koji se odrekao zemlje, mašinerije i otišao da radi kod privatnika, ali zato svake godine slušam kako se više ne može živeti od poljoprivrede i da su poljoprivrednici svi u minusu, ali nekakvim čudom uspevaju da stignu u kafane. Uspeli ste da uništite više od 70% roda kukuruza, naravno Vi krivite sušu, ja krivim to što niste investirali u sisteme navodnjavanja. I šta sad imamo? Mleko koje niko neće da kupi jer ima aflatoksina u njemu, i Vi još očekujete subvencije? Pa da se ja pitam, ja bih tražio da vratite novac koji ste dobili jer rod nije bio uspešan. I sad ćete mi reći da država treba da subvencioniše sisteme navodnjavanja? E pa ako ćemo tako, onda bi valjda bilo najbolje da Vam država kupi traktore, prikolice, kombajne i sve ostalo, plus da Vam pokloni zemlju, seme, đubrivo, pesticide i da Vam onda ostavi kompletnu zaradu. Jel bi onda bili konačno zadovoljno ili još želite i neke proletere da sve rade umesto Vas?
  (vojvodjanin, 31. mart 2013 19:04)

  # Link komentara

 11. Kako je jedan obican covek u Srbiji uspeo sebi da obezbedi 300 hiljada evra kredita?...

  -Subvencije poljoprivredi,a ovamo najskuplja hrana
  -Svake godine propada poljoprivreda, a vojvodjanski paori u mega traktorima i sa stotinama hektara u posedu
  -Hoce li se konacno liberalizovati uvoz hrane,pa da nam ne budu vazne prethodne dve stavke?
  (Milan, 31. mart 2013 18:18)

  # Link komentara

 12. Sve gori od gorega mimistri poljoprivrede...
  (MILAN, 31. mart 2013 17:34)

  # Link komentara

 13. Do kad će više da se iživljavaju na građanima malinari,mlekari...u principu oni koji imaju traktore i slične mašine koje su pogodne za blokadu puteva. Neka blokiraju one koji su im obećavali premije,čik ako smeju! Uostalom,kancerogeno mleko nije neki trgovinski hit pa mogu slobodno sami da ga piju.Ili još bolje nek podele u skupštinskom restoranu gratis,u perspektivi to bi bilo izuzetno korisno.
  (djole3113, 31. mart 2013 17:34)

  # Link komentara

 14. Hteli ste SNS evo vam ga .ovi su gori od najgorih samo polako uvericete vrlo brzo.
  (ja, 31. mart 2013 17:22)

  # Link komentara