Subota, 10.11.2012.

15:31

Mrkonjić: Novi koridor ka Peći

Ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić kaže da je planirana izgradnja autoputa od Negotina preko Zaječara, Niša, Prištine i Peći do granice sa Albanijom.

Izvor: Tanjug

Mrkonjiæ: Novi koridor ka Peæi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

113 Komentari

Sortiraj po:

dini

pre 11 godina

dosad je izgradjdjeno ood albanske granice pa do pristine, treba da se zavrisi deonica od pristine do merdatra do kraja 2013 tako da srbiji ostaje samo ovaj drugi deo do nisa

blebetalo

pre 11 godina

Covjek je legenda...participira svakoj vlasti,niko mu nikad nista ne vjeruje,niti jednom nisam procitao ni jedan komentar a da uzima za ozbiljno ovog lika!Ni patriote ni demokrati...a on uvjek "gradi".Eto zasto je legenda!

Мркин фан

pre 11 godina

Мртва трка. Веља изјављује како су Србију спасили од сигурне пропасти, како имамо стабилно здравство и тако то. Мрка уз сланиницу, љуту и комплет лепињу, онако с ногу, начује и напросто се изгуби. Батали унуче, каже конобару, узме целу флашу, па на искап и ето нама нових коридора. Тешко нама, ако Веља настави да лупета, Мрка има да изгради мост од Лајковца до Црне Траве. Чисто да се зна ко је жешћи момак.

Macedoroman

pre 11 godina

Putni pravac Beograd - Niš - Tirana je koridor evropskog značaja od koga će najveću korist imati Srbija. U tom slučaju se, na primer, kamionskim putem može transportovati roba za i iz luke Drač za manje od 12 sati, čime će se izbeći skupe i neefikasne luke kao što su Bar i Solun. Ojačaće trgovina sa Kosovom i Albanijom, tržištima na kojima ostvarujemo značajne trgovinske suficite. To će dovesti i do poboljšanja političkih odnosa u regionu, od kojih će svi građani imati koristi. O procvatu kulturnih veza da i ne govorimo...

Јао, аутопут !!!

pre 11 godina

Тимочка Крајина ће добити аутопут али "ЈУЧЕ"! Не замајавајте људе тим глупостима. Па Ви коридор 10 правите већ "200 година", и ево само што није готов. Биће ваљда завршен када Мркини унуци оду у пензију. Можда!!!

da

pre 11 godina

za svee je kriv bota.....on ih je povampirio zbog sacice vlasti...…..
(alex, 10. novembar 2012 23:52)

Tacno, zato i ne shvatam sta bi Tomi da ukomponuje u novu vladu ovog fosila . Cini se kao da su ga "zaboravilii" na tom mestu. A jos mu odredio i "dvojnika" u liku "neizbeznog" Velje sa kojim se slaze ko pas i macka.

Jelesije Zemljoradnik

pre 11 godina

Nemoj da Vas iznenadi ako "izvesni" G-din izjavi o koridoru za Mars.On i kompanija (njegova) dodijali su i Bogu i narodu.

Velko

pre 11 godina

Odlično. Pre će Tači iz Prištine da stigne do Zaječara no Ivica iz Beograda. Kada će biti napravljen bar poluautoput do Kladova pored Dunava pa dalje do Negorina. To ne postoji ni u mislima gospode koji bi trebalo da razmišljaju i o razvoju priobalja Dunava.

Radovan

pre 11 godina

Stvarno bi neko trebao da ovim ministrima da platu 25 000 dinara,i manje, pa da vidim dali bi onda ovako pametno razmisljali,ovo je sramota kako pljuju u lice narodu!

Kozmo

pre 11 godina

@(Goran_6897, 10. novembar 2012 17:46)
Izvini na koje investicije mislis? onog bosanca sto nije mogao da legalizuje,pa je uvaljivao kvadrate da bi prosao ili na out soping centar ili na onu investiciju gde su radnici po prozivci uz pretnju otkazom otisli u banku i podigli kredit kako bi slovenca investirali?
Lepo je sto si isao za Sloveniju.Indjija je i dalje institucija i ako urusena ipak ostaje institucija kao i Ruma,Pazova,Mitrovica.To nema veze sa ljudima koji vode grad,vec Jugoslovenski industrijski centar.Tu naj crnjeg da stavis imaju svi da zastanu i porazgovaraju.

A da se vratim na temu.Mrkonjicu ajde nemoj da nas zasmejavas,zavrsi prvo ovaj Horgos-prema Bugarskoj ili Makedoniji,kakvo bre Kosovo?
Mi zaduzeni sa 60% sad treba jos da se uvaljujemo u dugove?

ana andjelka

pre 11 godina

"Predsednik vlade Ivica Dačić je veoma praktičan čovek i zna program razvoja saobraćaja Srbije", kazao je Mrkonjić.
Sve STRUCNJAK DO STRUCNJAKA - (citaj---lopov do lopova )

marko nb

pre 11 godina

Ovaj covek je izgubio kompas. Sto je Jelena Trivan upropastila DS to ovaj radi SPS-u Covek je fenomenalan. Prosto nemam vise reci. A siguran sam da one prave reci koje su sigurno pisane nisu objavljene iz ciste kulture redakcije iako ovaj lik to nije ni zasluzio.

Koridor 14,5

pre 11 godina

Izvinjavam se što komentiram ovog lika odavde iz ZG-a jer je on vaša unutarnja stvar ali stvarno moram jer je lik legenda! jedno od jačih obečanja mi je da će napraviti auto-put NS-Šabac, a možda i Loznica. Hahaha, "možda i Loznica" nema nikakve studije,razvojne strategijen nego ono...ako imam vremena napravit će i do Loznice.
A ovo:
Inđija je uspela da privuče dosta stranog kapitala zato što se nalazi na putnom i železničkom K-10 i Dunavu, koji je Koridor 7, kazao je Mrkonjić.
Prvo-Inđija je privukla dosta investicija. Koliko je to dosta? Sve gradi i procjenjuje onako "odokativno"(od oka). Čovjek je opsjednut riječju koridor pa je stalno ponavlja. Malo mu je reči da je Inđija na Dunavu nego mora dodati da je Dunav koridor 7.

Petrit

pre 11 godina

26 novembra bit ce pusteni (radovi su poceli2010),60 km autoputa od granice Albanije do Djurdjice (priblizno 30km do Pristine),to se prikljucuje magistralnom putu Pec-Pristine.Dali ce iduce godine nastaviti gradnja autoputa prema Merdare,to ce zavisiti od toga ,dali je srbija zaiteresovana da gradi svoj deo autoputa.2013 pocinje gradnja autoputa Prishtina - Skoplje u duzini od 55km.Kosovo do 2020 ,imace oko 300 km savremene mreze autoputeva.

Erazmo

pre 11 godina

Zbog toga sto je mreza modernih puteva u Srbjici toliko razgranata ja vec od sutra ne krecem na put bez navigatora. Taman posla da se negde pogubim.

Hteli ste prazne listice. Evo vam ga. Trpeli ste Tadicevu kohabitaciju. Evo vam ga. Trpite ga i sad kad vam kaze da je slagao pa nikom nista. Trpite ga i kad se seta sa prokuvanom svalerkom i pevaljkom mada je ozenjen. Evo vam ga. Trpite i dalje.

MUKNAVI

pre 11 godina

Sta ti je bre,sto lazes toliko?!Eno ti u Kraljevu na Ratarskom imanju temelji izgradjeni pre trinaest godina,vire iz vrzine a leti u njima krekecu zabe.Sto ne zavrsi taj posao,stanbene blokove,i gomilu ostalih o kojima neprestano blebeces.Cica idi u penziju i ne zezaj`` nas vise!

Sasa

pre 11 godina

@Simerijanac Anarhista
Booogami za najgoreg ministra mrtva trka izmedju Velje, Mrke i Kalanovicke. Samo ova nasa smesna zemlja ima ministra po autoputu. Mrka ministar za koridor 10 (a sada bi, vidimo da prigrli jos neki), Velja ministar za nepostojeci koridor 11, i Kalanovicka za moravski koridor (od milja prozvan koridor 12). Sve neimar, do neimara...

miki

pre 11 godina

bolje okrpi rupe po gradovima u 80 posto ulica pa onda pravi koridore neke. ne znam sta ce nam koridor do cg kad tamo vise niko ne ide.

Sare

pre 11 godina

Pametnije izgleda kada ćuti, nisu u stanju da saniraju most kod zmaj pumpe a tek što asfaltiraju Novosadski put istu deonicu svake druge godine a njena dužina je oko petsto metara! Ti ćeš da mi gradiš autoput...!

voli da peva

pre 11 godina

Ovaj uz zensku, opasno zavoleo pesmu pa "peva", da ne kazem ono sto treba, non stop.Stigli smo vec do Koridora 15 u najavi a ni ovaj mucni 10 koji gradi vecnost , nece biti skoro gotov.

sombor-šipovo

pre 11 godina

jedini i najveći grobar i dželat niskogradnje u Srbiji je g-din Mrkonja!
Prosto je neverovatno da čovek ima obraza da se pojavljuje igde i da on nešto planira?

Simerijanac Anarhista

pre 11 godina

ako postoji jedan ministar koga bih najradije video van vlade, ako bih ikako mogao da biram, onda je to ovaj lik. i to vec dvadeset godina. koliko bese ono kilometara koridora izgradio za tih 20 godina, jel ima 20km? to mu dodje kilometar godisnje. pa to bi alija sirotanovic sam izgradio da je ziv, a kamoli ova silna mrkina ministarstva.

Милан

pre 11 godina

Ajme jadni mi,koliko puteva.
Molim ministra Mrkonjica da popravi put u mom mestu,zivim 25 km od Beograda sve rupa do rupe,tacno znam gde se koja nalazi,nije Beograd Srbija

Kramer

pre 11 godina

Znate kad ce ovo biti-NIKADA!!!Mrkonjic je pre 3 godine obecao gradnju Auto-puta Novi Sad-Sabac a mozda i Loznica,gradnja pocinje 2012.god...znate dokle se stiglo?DO NIGDE..Ko ovom coveku jos veruje...12godina prave autoput kroz ravnicu i ne mogu da ga zavrse...zamislite koliko ce da traje gradnja kroz brdsko-planinske predele..Mrkonjicu,oladi malo..obican si lazov i ne lupetaj vise,svega ti!!!

blaza

pre 11 godina

Ne razumem zasto da se pravi autoput Nis-Pristina-Pec.Ako naprave autoput do Crne Gore,on ce verovatno ici Ibarskom magistralom Cacak,zatim N.Pazar,Tutin i dalje prema C.Gori.A taj autoput bi prolazio oko 30-tak km od Peci.Mnogo je bolje to spojiti nego praviti novi autoput.A takodje taj autoput prema C.G. ce biti povezan sa autoputem Pojate-Preljina.Naravno to je daleka buducnost.

Sergio

pre 11 godina

Da li neko moze da zamisli da ovaj covek bude ministar u nekoj Evropskoj zemlji,naravno da ne moze ali je zato on ministar u Srbiji i to vec duzi niz godina.Bez trunke sramote ovaj covek naziva onaj krpljeni asfalt od Horgosa do Novog Sada autoputem i za to jos naplacuje putarinu.Unistih nov auto na tom izlokanom i krpljenom putu po kojem se setaju pesaci i voze biciklisti.Ne da je taj put los vec daleko najgori u Evropi i jos uvek nije zavrsen a gospodin ministar bi vec da ugovara novi projekat.Samo zbog tog puta bi davno trebao da bude smenjen a da ne pricam da ne prilici jednom ozenjenom ministru afera sa pevacicom koju cak i ne krije.Naravno za sve ovo je kriv bivsi predsednik koji je zarad svog interesa davao podrsku ovom nesavesnom ministru koji opstaje sve ove godine i jos bi da gradi nove puteve a ni stare nije zavrsio a o tome koliko puta je probijao rokove ne treba trositi reci.

Rustem ili tako nekako

pre 11 godina

Jedina dobra stvar je sto je ova karikatura u pitanju tako da svaka brza realizacija pada u vodu, a sustina svega jeste da zavrse ono sto im je sef zapoceo osamdesetih godina..unistenje Srbije. Da malo rekapituliram, nakon katastrofalne politike osadesetih, devedesetih pa sve do danasnjih dana, kadrovi SPS se svojski trude da uniste i ovo sto je preteklo njihovu vladavinu. U vremenima kada Srbija nema ni pristoje komunikacije izmedju vecih gradova oni bi da grade izlaz u Evropu kvazi drzavi koja ima cak i teritorijalne pretenzije prema nasoj zemlji...necuveno. A o dobronamernosti njenih zitelja necu ni trositi reci. Elem, da se vratim na pocetak, sva je sreca da to prica ova karikatura. Nadam se da taj Vucic radi nesto...ako treba koga ukloniti iz Vlade, cini se da je ovo najbolji kandidat. Pa neka posle se zaposli u Vladi Kosova, neka tamo gradi, ukoliko ovde ne bude negde imao nanogvicu...

Mrljivoje

pre 11 godina

Pobogu Mrkonjicu, zar zaista mislis da ti neko ozbiljno veruje u Srbiji, dosadan si, izigravaj plejboja van javnosti, ljubi tvog Milosevica u tvom domu, toliko puta si promasio sa obecanjlima, da to vise nema smisla... ali u ovoj Vladi Republike Srbije pored tebe i Velje kao da je stalo vreme... idi bre negde, ostavi nas da se mucimo sami, takvi su beskorisni.

srbOUT

pre 11 godina

Gdine Mrkonjicu ako su grci mogli sami da finansiraju i grade deonicu koridora 10 od Leskovca do granice sa Makedonijom dozvolimo iste standarde i ovima koji su pobegli od nas.

Nikola

pre 11 godina

Gospodin Mrkonjic je malo pomesao. Nije u pitanju Pec vec Prizren. U Albaniji je vec napravljen autoput od Tirane pa do same granice nadomak Prizrena. Kosovari napreduju dosta sporije ali se radi. Uskoro se planira povezivanje Pristine i Tirane preko Prizrena a ne Peci kako navodi ministar. U Albaniji se jos radi i na Autoputu Valona-Drac-Pristina a na Kosovu od Pristine do Merdara. Tako ce luke Drac i Tirana izaci na koridor 10. Tu je i nama u koristi zato sto ce se roba prevoziti preko Srbije i nama ostajati pare od putarina. Puna podrska za autoput ka Merdaru kada za to dodje vreme. Sto se tice izlaska na koridor 4 kod Vidina, nema potreba da se autoput pravi do Nisa vec samo od Paracina preko Zajecara i Negotina.

Milan Petrovic

pre 11 godina

Samo da znate da je Tachi predlozio da se uradi auto put Nis - Pristina. Dacic se primio, naletio... Sta mislite ko ce to finansirati? Mislite da ce Albanci na Kosovu ili u Albaniji dati 1 euro za to. Ovako: Od Nisa do Peci ce sve platiti Srbi. Od Peci do Albanije ( da li do Tirane ili samo do granice) ili Srbi ili Evropa.
Srbi hajde da uradimo mi auto put do Crne Gore, potrebniji nam je, da se ne gine na Ibarskoj i uz Moracu. Izginu silan narod na tim putevima smrti ( kako ih zovu u Evropi).

ma ok

pre 11 godina

Trazili ste-dobili ste!!!Zuti su za ove dnasnje AMATERIIII !!!!!!Deca ce nam platiti zbog ovih Potemkina i Čvorovića iz njihovih ortaka !!!
(Djordje, 10. novembar 2012 19:16)

Dobro, dobro, samo ovaj je bio na istoj funkciji i za vreme "zutih" a da smo glasali ne znam kog isto bi bilo: svi oni prde u istu tikvu.

Djordje

pre 11 godina

Trazili ste-dobili ste!!!Zuti su za ove dnasnje AMATERIIII !!!!!!Deca ce nam platiti zbog ovih Potemkina i Čvorovića iz njihovih ortaka !!!

dusan

pre 11 godina

Koliko znam Panevropski koridori se označavaju rimskim a ne arapskim brojevima.
Na stani 122 završnog izveštaja konsultanta (Aneks I - Drumski saobraćaj) koji je izradio Generalni master plan saobraćaja u Srbiji nikakvog autoputa prema Kosovu nema u tabeli koja nosi naziv Spisak usvojenih razvojnih projekata puteva

Kraljevčanin

pre 11 godina

Mrkonjić je ogledalo narodnog razmišljanja,tj narod u Srbiji nije ni zaslužio bolje verujući i dalje u komunističke obmane.

Denbabaden

pre 11 godina

Zar gradimo zajednicke puteve koji ce spajati nase dve drzave?Eto da nije nezavisnog Kosova,Srbija ne bi bila clan EU.Tako treba,malo pameti a ne od jutra do mraka samo mrznja.

nn

pre 11 godina

ovo vec postaje malo vredjanje nase inteligencije, kad pored zivih dokaza o proslim neuspesima on se usudjuje da otvara zablude o nekim novim, pa stvarno smesno!

marko

pre 11 godina

Izgradnja tog koridora Niš-Priština je totalna glupost u ovom trenutku, a ovi iz EU su samo pričali o kreditu od 240 miliona za izgradnju istog, a koji bi mi uzimali kredit za izgradnju nekog totalno desetog po prioritetu autoputa, jer će me i onako morati da ga otplaćujemo posle. Dovoljno je pogledati samo cifre za tu deonicu koliki je protok vozila, totalno nepotreban trošak trenutno, ako su već navalili da grade autoputeve neka bre završe sa ovima koje su krenuli pa posle nek se i ovo gradi nemam ništa protiv. Samo skreću pažnju sa činjenice da nisu ni završili ni južni deo koridora deset, a plus nisu ni obnovili stari deo kroz Vojvodinu, pa ni ne lici na autoput u kakvom je stanju.

Bogdan

pre 11 godina

Mislim da ako premijer ima imalo mozga treba da ucutka Mrkonjica i DInkica da se ne javljaju i da cute dok nesto konkretno (vece od 10 km puta) ne otvore ili ne zavrse. Nema smisla, svi ministri daju izjave cemo, cete, bice, futur 1 i 2, itd... Ajd bar da pocnu pa da kazem ok. A konkretno se jako malo radi ili nista. Nisam putovao po drugim gradilistima (prema bugarskoj i makedonskoj granici) ali E75 Subotica - Beograd je sve samo ne zavrseno (da lici na ozbiljan autoput). O kvalitetu onog sto je zavrseno ne bih da pricam. Jedino se na Beskoj intenzivno radi (svaka cast Mostogradnji), obilaznica stoji, druga traka NS-Subotica je krs, 3 km kod Novog Sada je nezavrseno, naplatne rampe su napravljene ali ne rade. Ovakvo stanje je vec nekih 2-3 godine bez imalo pomaka. Tako da mislim da je ova prica i slicne (Dinkiceve najave silnih koridora...), u rangu realnosti najave one sekte da treba pustiti da nas evakujisu vanzemaljci...

Kvazimodo Sorabius

pre 11 godina

Mrkonjića treba uhapsiti. Previše je razloga, a naročito zbog ekonomskog urnisanja Srbije, pa zato što nijedan km autoputa nije završio, počev od "obnove" za Gazda Slobu, pa evo 5 godina kako je ministar za jedan autoput, za imitaciju obilaznice...
A bi da ugovara "nove koridore" - zbog prilike za "ugrađivanje"!

gost

pre 11 godina

Буриданов магарац је пример ироније на Буриданову тезу о слободи воље. То је пословично познат магарац који се налази између два потпуно једнако удаљена пласта сена и, пошто није у стању да се одлучи ни за један, он скапава од глади.

http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%91%D1%83%D1%80%D0%B8%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2_%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%86

darkwood

pre 11 godina

Mrkonjću ajd ti napravi prvo ono što si započeo!!! A posle bi mogao i nama u Novom Sadu da olakšaš život i napraviš tuel i 35km autoputa do rume da više ne ginemo od silnih kamiona preko Fruške Gore!!!

Tri karte za hollywood

pre 11 godina

Ovde gde ja zivim niko nista ne prica, ali ja svakog dana vidim da se nesto GRADI ( "koridori"). Dobro je da ova zemlja nema Mrkonjica, ko zna koliko bi se tek tada gradilo? Nebi bilo mesta za trotoare (pesake). :)))

Zoki

pre 11 godina

Za Neinformisanog ministra: autoput Vrbnica(Albanija)-Merdare(Srbija)je poceo pre godinu dana i zavrsen je do Prishtine i u zavrsnoj fazi je deo Pristina-Merdare. a Pec -Pristina nije auto put nego magistralni put sa dve trake u oba smera je u zavrsnoj fazi.
izgleda da je ministar spavao zadnjih 10 godina!!!!

Branko

pre 11 godina

A kako da zaradimo za gorivo, da bi se vozili silnim koridrima kroz Srbiju, kada su industrija i poljoprivreda "pukli načisto"? Za čije potrebe se se prezadužujemo i kako će mo dug vratiti, koji se stalno uvećava?

СТРАТЕШКИ ПРАВЦИ

pre 11 godina

Мораториј на све ”нове” коридоре, док се не заврши НАЦИОНАЛНО СТРАТЕШКИ правци :

1. ОБИЛАЗНИЦА око Беогрда (пун профил)

2. ауто пут НИШ - Бугарска граница

3. ауто пут Београд - Обреновац - Чачак (даље полу-аутопут за :
- Ужице, Вишеград, БиХ
- Пожега, Ивањица, ЦГ
- Краљево, Рашка, Косов

Novica

pre 11 godina

Dok gospodin Mrkonjić završi ove koridore automobili će moći i da lete pa više neće biti bitni zemljani nego vazdušni koridori. Pozdrav svima na forumu pesmo Ane Bekute Bekrija.

mertur

pre 11 godina

Ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić kaže da je planirana izgradnja autoputa od Negotina preko Zaječara, Niša, Prištine i Peći do granice sa Albanijom.

Mrko prvo zavrsi ono sto si zapoceo po Srbiji a za ovo na Kosovu nemoj da brines. Autoput od granice Albanije (to jest Vermica kod Prizrena) pa do Pristine skoro je zavrsen a ono od Pristine do Merdara nema smisla ni graditi, ako vasa strana ne gradi dalje do Nisa.
Mrko za 3-4 sata se putuje od Kosovske Mitrovice do Draca.

Goran_6897

pre 11 godina

Nije Inđija privukla investicije (samo) zato što je na putnom koridoru već zato što je imala mladog predsednika opštine koji je radio 24/7 na tome. Sećam se Obrtnog Sajma u Celju ~2009. godine: sedim treći dan sajma (od 7) na štandu Inđije, ponosan što je neko iz Srbija tako kvalitetno prisutan na najbitnijem sajmu u Sloveniji - pogledam desno, štand Privredne Komore Srbije - 5 puta veći, POTPUNO PRAZAN - ni jednog čoveka da bdi nad eksponatima - prostor je plaćen ~10.000 eura a pre polovine sajma naše PKS NIGDE! Ješić je ostao, naravno, na sajmu do kraja i obavio više od 300 razgovora sa privrednicima... ZATO je Inđija privukla investicije a ne zbog nekih koridora....

malo je offtopic ali treba da znate da SVE MOŽE kada ima KO da RADI.

zoran

pre 11 godina

Pošto Istočna Srbija evidentno izumire, kome li će da služi koridor o kom ovaj naklapa a niko ga više ne sluša. I sve bi to bilo prihvatljivo, mislim to njegovo naklapanje, da on za to ne prima DUPLU platu. Milslim kada se uračuna i Veljo koji je Ministar za isto. I proverite da li i dalje prima platu u CIP-u. Ne bi me iznenadilo a bilo dobro isprovaljivati ga malo...

GuC

pre 11 godina

da li da se smejem ili da plačem jer ludilo dobija sve veće razmere,ne samo da je Priština presrećna što će joj druga država i MachoMan graditi autoput nego će ih povezati sa maticom Albanijom i to o trošku naših ovaca?
Pa šta mislite, koliko idiota živi u ovoj zemlji?

Arsa

pre 11 godina

Baš ima puno posla za "Insajder"! Ovi naši političari imaju manir da, dok su navlasti, rade šta hoće, a kad odu, a moraće jednog dana......Sad ja pitam ko će da plaća ove vaše pe.v.r..je?

Nikola Markoviv

pre 11 godina

Mrko dok ti izgradiš i ove koridore što si započeo, mi ćemo se do tada teleportovati. Nemoj bezveze da zagađujete okolinu sa tim mašinama koje stoje u mestu! Probušićete ozon koliko se ne krećete.

ivan petkovic

pre 11 godina

пресвуците ви министре нама ибарску магистралу где људи гину због лошег пута па се препустите маштању а што бисмо ми из србије правили пут нека они направе обратно али то ви недате зато што би они то урадили стварно пре рока `

Mladen

pre 11 godina

Ako vec zapocinju veliki projekat , mogli bi vec jedom da izgrade plovni put Smederevo-Solun , kao i da se napokon iskoristi veliki potencijal Velike , Juzne i Zapadne Morave za proizvodnju struje , koji bi se otplatio u roku od 10 godina , jer bismo izvozili jeftinu struju Evropi po konkurentnim cenama . Takodje tako osiguravamo svoju buducnost i energetsku nezavisnost .

Milan

pre 11 godina

Posto danas ne radim,a cekam da masina za ves zavrsi i ne znam sta cu od dosade,evo komentarisacu Mrkonjica:Druze Mrko,ti si NON COMEMENT.

Dovla

pre 11 godina

Dokle vise... Neka zavrsi neki od zapocetih ! Kod Ns jos nije uradjeno parce od 3km ! A druga strana do subotice je kao oranje Marka Kraljevica !

Prokupcanin

pre 11 godina

Prvo zavrsite autoput prema MK i BG granice to je tranzit put! Tu se uzimaju najvise para pogotovu leti. A ovo od Nisa prema Pristini ja neznam tu treba mnogo para ipak su to oko 100km i sve brda do Merdara.

Aca

pre 11 godina

Autoput Niš-Priština-Peć! Lepo!!! Koliko me pamćenje služi Dačić je izjavio da se u Briselu, kada je bio pre nekoliko dana, dogovorio samo o nastavku dijaloga, a da konkretno ništa nije dogovoreno! Kad ono, prijatno iznenađenje!!!

Nikola Markoviv

pre 11 godina

Mrko dok ti izgradiš i ove koridore što si započeo, mi ćemo se do tada teleportovati. Nemoj bezveze da zagađujete okolinu sa tim mašinama koje stoje u mestu! Probušićete ozon koliko se ne krećete.

Dovla

pre 11 godina

Dokle vise... Neka zavrsi neki od zapocetih ! Kod Ns jos nije uradjeno parce od 3km ! A druga strana do subotice je kao oranje Marka Kraljevica !

Aca

pre 11 godina

Autoput Niš-Priština-Peć! Lepo!!! Koliko me pamćenje služi Dačić je izjavio da se u Briselu, kada je bio pre nekoliko dana, dogovorio samo o nastavku dijaloga, a da konkretno ništa nije dogovoreno! Kad ono, prijatno iznenađenje!!!

Novica

pre 11 godina

Dok gospodin Mrkonjić završi ove koridore automobili će moći i da lete pa više neće biti bitni zemljani nego vazdušni koridori. Pozdrav svima na forumu pesmo Ane Bekute Bekrija.

Milan

pre 11 godina

Posto danas ne radim,a cekam da masina za ves zavrsi i ne znam sta cu od dosade,evo komentarisacu Mrkonjica:Druze Mrko,ti si NON COMEMENT.

СТРАТЕШКИ ПРАВЦИ

pre 11 godina

Мораториј на све ”нове” коридоре, док се не заврши НАЦИОНАЛНО СТРАТЕШКИ правци :

1. ОБИЛАЗНИЦА око Беогрда (пун профил)

2. ауто пут НИШ - Бугарска граница

3. ауто пут Београд - Обреновац - Чачак (даље полу-аутопут за :
- Ужице, Вишеград, БиХ
- Пожега, Ивањица, ЦГ
- Краљево, Рашка, Косов

GuC

pre 11 godina

da li da se smejem ili da plačem jer ludilo dobija sve veće razmere,ne samo da je Priština presrećna što će joj druga država i MachoMan graditi autoput nego će ih povezati sa maticom Albanijom i to o trošku naših ovaca?
Pa šta mislite, koliko idiota živi u ovoj zemlji?

Goran_6897

pre 11 godina

Nije Inđija privukla investicije (samo) zato što je na putnom koridoru već zato što je imala mladog predsednika opštine koji je radio 24/7 na tome. Sećam se Obrtnog Sajma u Celju ~2009. godine: sedim treći dan sajma (od 7) na štandu Inđije, ponosan što je neko iz Srbija tako kvalitetno prisutan na najbitnijem sajmu u Sloveniji - pogledam desno, štand Privredne Komore Srbije - 5 puta veći, POTPUNO PRAZAN - ni jednog čoveka da bdi nad eksponatima - prostor je plaćen ~10.000 eura a pre polovine sajma naše PKS NIGDE! Ješić je ostao, naravno, na sajmu do kraja i obavio više od 300 razgovora sa privrednicima... ZATO je Inđija privukla investicije a ne zbog nekih koridora....

malo je offtopic ali treba da znate da SVE MOŽE kada ima KO da RADI.

Zoki

pre 11 godina

Za Neinformisanog ministra: autoput Vrbnica(Albanija)-Merdare(Srbija)je poceo pre godinu dana i zavrsen je do Prishtine i u zavrsnoj fazi je deo Pristina-Merdare. a Pec -Pristina nije auto put nego magistralni put sa dve trake u oba smera je u zavrsnoj fazi.
izgleda da je ministar spavao zadnjih 10 godina!!!!

mertur

pre 11 godina

Ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić kaže da je planirana izgradnja autoputa od Negotina preko Zaječara, Niša, Prištine i Peći do granice sa Albanijom.

Mrko prvo zavrsi ono sto si zapoceo po Srbiji a za ovo na Kosovu nemoj da brines. Autoput od granice Albanije (to jest Vermica kod Prizrena) pa do Pristine skoro je zavrsen a ono od Pristine do Merdara nema smisla ni graditi, ako vasa strana ne gradi dalje do Nisa.
Mrko za 3-4 sata se putuje od Kosovske Mitrovice do Draca.

Simerijanac Anarhista

pre 11 godina

ako postoji jedan ministar koga bih najradije video van vlade, ako bih ikako mogao da biram, onda je to ovaj lik. i to vec dvadeset godina. koliko bese ono kilometara koridora izgradio za tih 20 godina, jel ima 20km? to mu dodje kilometar godisnje. pa to bi alija sirotanovic sam izgradio da je ziv, a kamoli ova silna mrkina ministarstva.

Prokupcanin

pre 11 godina

Prvo zavrsite autoput prema MK i BG granice to je tranzit put! Tu se uzimaju najvise para pogotovu leti. A ovo od Nisa prema Pristini ja neznam tu treba mnogo para ipak su to oko 100km i sve brda do Merdara.

Kramer

pre 11 godina

Znate kad ce ovo biti-NIKADA!!!Mrkonjic je pre 3 godine obecao gradnju Auto-puta Novi Sad-Sabac a mozda i Loznica,gradnja pocinje 2012.god...znate dokle se stiglo?DO NIGDE..Ko ovom coveku jos veruje...12godina prave autoput kroz ravnicu i ne mogu da ga zavrse...zamislite koliko ce da traje gradnja kroz brdsko-planinske predele..Mrkonjicu,oladi malo..obican si lazov i ne lupetaj vise,svega ti!!!

sombor-šipovo

pre 11 godina

jedini i najveći grobar i dželat niskogradnje u Srbiji je g-din Mrkonja!
Prosto je neverovatno da čovek ima obraza da se pojavljuje igde i da on nešto planira?

ivan petkovic

pre 11 godina

пресвуците ви министре нама ибарску магистралу где људи гину због лошег пута па се препустите маштању а што бисмо ми из србије правили пут нека они направе обратно али то ви недате зато што би они то урадили стварно пре рока `

Sare

pre 11 godina

Pametnije izgleda kada ćuti, nisu u stanju da saniraju most kod zmaj pumpe a tek što asfaltiraju Novosadski put istu deonicu svake druge godine a njena dužina je oko petsto metara! Ti ćeš da mi gradiš autoput...!

miki

pre 11 godina

bolje okrpi rupe po gradovima u 80 posto ulica pa onda pravi koridore neke. ne znam sta ce nam koridor do cg kad tamo vise niko ne ide.

Arsa

pre 11 godina

Baš ima puno posla za "Insajder"! Ovi naši političari imaju manir da, dok su navlasti, rade šta hoće, a kad odu, a moraće jednog dana......Sad ja pitam ko će da plaća ove vaše pe.v.r..je?

Kraljevčanin

pre 11 godina

Mrkonjić je ogledalo narodnog razmišljanja,tj narod u Srbiji nije ni zaslužio bolje verujući i dalje u komunističke obmane.

Kvazimodo Sorabius

pre 11 godina

Mrkonjića treba uhapsiti. Previše je razloga, a naročito zbog ekonomskog urnisanja Srbije, pa zato što nijedan km autoputa nije završio, počev od "obnove" za Gazda Slobu, pa evo 5 godina kako je ministar za jedan autoput, za imitaciju obilaznice...
A bi da ugovara "nove koridore" - zbog prilike za "ugrađivanje"!

darkwood

pre 11 godina

Mrkonjću ajd ti napravi prvo ono što si započeo!!! A posle bi mogao i nama u Novom Sadu da olakšaš život i napraviš tuel i 35km autoputa do rume da više ne ginemo od silnih kamiona preko Fruške Gore!!!

zoran

pre 11 godina

Pošto Istočna Srbija evidentno izumire, kome li će da služi koridor o kom ovaj naklapa a niko ga više ne sluša. I sve bi to bilo prihvatljivo, mislim to njegovo naklapanje, da on za to ne prima DUPLU platu. Milslim kada se uračuna i Veljo koji je Ministar za isto. I proverite da li i dalje prima platu u CIP-u. Ne bi me iznenadilo a bilo dobro isprovaljivati ga malo...

Branko

pre 11 godina

A kako da zaradimo za gorivo, da bi se vozili silnim koridrima kroz Srbiju, kada su industrija i poljoprivreda "pukli načisto"? Za čije potrebe se se prezadužujemo i kako će mo dug vratiti, koji se stalno uvećava?

gost

pre 11 godina

Буриданов магарац је пример ироније на Буриданову тезу о слободи воље. То је пословично познат магарац који се налази између два потпуно једнако удаљена пласта сена и, пошто није у стању да се одлучи ни за један, он скапава од глади.

http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%91%D1%83%D1%80%D0%B8%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2_%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%86

voli da peva

pre 11 godina

Ovaj uz zensku, opasno zavoleo pesmu pa "peva", da ne kazem ono sto treba, non stop.Stigli smo vec do Koridora 15 u najavi a ni ovaj mucni 10 koji gradi vecnost , nece biti skoro gotov.

ma ok

pre 11 godina

Trazili ste-dobili ste!!!Zuti su za ove dnasnje AMATERIIII !!!!!!Deca ce nam platiti zbog ovih Potemkina i Čvorovića iz njihovih ortaka !!!
(Djordje, 10. novembar 2012 19:16)

Dobro, dobro, samo ovaj je bio na istoj funkciji i za vreme "zutih" a da smo glasali ne znam kog isto bi bilo: svi oni prde u istu tikvu.

Милан

pre 11 godina

Ajme jadni mi,koliko puteva.
Molim ministra Mrkonjica da popravi put u mom mestu,zivim 25 km od Beograda sve rupa do rupe,tacno znam gde se koja nalazi,nije Beograd Srbija

Nikola

pre 11 godina

Gospodin Mrkonjic je malo pomesao. Nije u pitanju Pec vec Prizren. U Albaniji je vec napravljen autoput od Tirane pa do same granice nadomak Prizrena. Kosovari napreduju dosta sporije ali se radi. Uskoro se planira povezivanje Pristine i Tirane preko Prizrena a ne Peci kako navodi ministar. U Albaniji se jos radi i na Autoputu Valona-Drac-Pristina a na Kosovu od Pristine do Merdara. Tako ce luke Drac i Tirana izaci na koridor 10. Tu je i nama u koristi zato sto ce se roba prevoziti preko Srbije i nama ostajati pare od putarina. Puna podrska za autoput ka Merdaru kada za to dodje vreme. Sto se tice izlaska na koridor 4 kod Vidina, nema potreba da se autoput pravi do Nisa vec samo od Paracina preko Zajecara i Negotina.

Sergio

pre 11 godina

Da li neko moze da zamisli da ovaj covek bude ministar u nekoj Evropskoj zemlji,naravno da ne moze ali je zato on ministar u Srbiji i to vec duzi niz godina.Bez trunke sramote ovaj covek naziva onaj krpljeni asfalt od Horgosa do Novog Sada autoputem i za to jos naplacuje putarinu.Unistih nov auto na tom izlokanom i krpljenom putu po kojem se setaju pesaci i voze biciklisti.Ne da je taj put los vec daleko najgori u Evropi i jos uvek nije zavrsen a gospodin ministar bi vec da ugovara novi projekat.Samo zbog tog puta bi davno trebao da bude smenjen a da ne pricam da ne prilici jednom ozenjenom ministru afera sa pevacicom koju cak i ne krije.Naravno za sve ovo je kriv bivsi predsednik koji je zarad svog interesa davao podrsku ovom nesavesnom ministru koji opstaje sve ove godine i jos bi da gradi nove puteve a ni stare nije zavrsio a o tome koliko puta je probijao rokove ne treba trositi reci.

Rustem ili tako nekako

pre 11 godina

Jedina dobra stvar je sto je ova karikatura u pitanju tako da svaka brza realizacija pada u vodu, a sustina svega jeste da zavrse ono sto im je sef zapoceo osamdesetih godina..unistenje Srbije. Da malo rekapituliram, nakon katastrofalne politike osadesetih, devedesetih pa sve do danasnjih dana, kadrovi SPS se svojski trude da uniste i ovo sto je preteklo njihovu vladavinu. U vremenima kada Srbija nema ni pristoje komunikacije izmedju vecih gradova oni bi da grade izlaz u Evropu kvazi drzavi koja ima cak i teritorijalne pretenzije prema nasoj zemlji...necuveno. A o dobronamernosti njenih zitelja necu ni trositi reci. Elem, da se vratim na pocetak, sva je sreca da to prica ova karikatura. Nadam se da taj Vucic radi nesto...ako treba koga ukloniti iz Vlade, cini se da je ovo najbolji kandidat. Pa neka posle se zaposli u Vladi Kosova, neka tamo gradi, ukoliko ovde ne bude negde imao nanogvicu...

Tri karte za hollywood

pre 11 godina

Ovde gde ja zivim niko nista ne prica, ali ja svakog dana vidim da se nesto GRADI ( "koridori"). Dobro je da ova zemlja nema Mrkonjica, ko zna koliko bi se tek tada gradilo? Nebi bilo mesta za trotoare (pesake). :)))

ana andjelka

pre 11 godina

"Predsednik vlade Ivica Dačić je veoma praktičan čovek i zna program razvoja saobraćaja Srbije", kazao je Mrkonjić.
Sve STRUCNJAK DO STRUCNJAKA - (citaj---lopov do lopova )

Mladen

pre 11 godina

Ako vec zapocinju veliki projekat , mogli bi vec jedom da izgrade plovni put Smederevo-Solun , kao i da se napokon iskoristi veliki potencijal Velike , Juzne i Zapadne Morave za proizvodnju struje , koji bi se otplatio u roku od 10 godina , jer bismo izvozili jeftinu struju Evropi po konkurentnim cenama . Takodje tako osiguravamo svoju buducnost i energetsku nezavisnost .

Djordje

pre 11 godina

Trazili ste-dobili ste!!!Zuti su za ove dnasnje AMATERIIII !!!!!!Deca ce nam platiti zbog ovih Potemkina i Čvorovića iz njihovih ortaka !!!

nn

pre 11 godina

ovo vec postaje malo vredjanje nase inteligencije, kad pored zivih dokaza o proslim neuspesima on se usudjuje da otvara zablude o nekim novim, pa stvarno smesno!

Mrljivoje

pre 11 godina

Pobogu Mrkonjicu, zar zaista mislis da ti neko ozbiljno veruje u Srbiji, dosadan si, izigravaj plejboja van javnosti, ljubi tvog Milosevica u tvom domu, toliko puta si promasio sa obecanjlima, da to vise nema smisla... ali u ovoj Vladi Republike Srbije pored tebe i Velje kao da je stalo vreme... idi bre negde, ostavi nas da se mucimo sami, takvi su beskorisni.

Radovan

pre 11 godina

Stvarno bi neko trebao da ovim ministrima da platu 25 000 dinara,i manje, pa da vidim dali bi onda ovako pametno razmisljali,ovo je sramota kako pljuju u lice narodu!

Milan Petrovic

pre 11 godina

Samo da znate da je Tachi predlozio da se uradi auto put Nis - Pristina. Dacic se primio, naletio... Sta mislite ko ce to finansirati? Mislite da ce Albanci na Kosovu ili u Albaniji dati 1 euro za to. Ovako: Od Nisa do Peci ce sve platiti Srbi. Od Peci do Albanije ( da li do Tirane ili samo do granice) ili Srbi ili Evropa.
Srbi hajde da uradimo mi auto put do Crne Gore, potrebniji nam je, da se ne gine na Ibarskoj i uz Moracu. Izginu silan narod na tim putevima smrti ( kako ih zovu u Evropi).

Koridor 14,5

pre 11 godina

Izvinjavam se što komentiram ovog lika odavde iz ZG-a jer je on vaša unutarnja stvar ali stvarno moram jer je lik legenda! jedno od jačih obečanja mi je da će napraviti auto-put NS-Šabac, a možda i Loznica. Hahaha, "možda i Loznica" nema nikakve studije,razvojne strategijen nego ono...ako imam vremena napravit će i do Loznice.
A ovo:
Inđija je uspela da privuče dosta stranog kapitala zato što se nalazi na putnom i železničkom K-10 i Dunavu, koji je Koridor 7, kazao je Mrkonjić.
Prvo-Inđija je privukla dosta investicija. Koliko je to dosta? Sve gradi i procjenjuje onako "odokativno"(od oka). Čovjek je opsjednut riječju koridor pa je stalno ponavlja. Malo mu je reči da je Inđija na Dunavu nego mora dodati da je Dunav koridor 7.

srbOUT

pre 11 godina

Gdine Mrkonjicu ako su grci mogli sami da finansiraju i grade deonicu koridora 10 od Leskovca do granice sa Makedonijom dozvolimo iste standarde i ovima koji su pobegli od nas.

Erazmo

pre 11 godina

Zbog toga sto je mreza modernih puteva u Srbjici toliko razgranata ja vec od sutra ne krecem na put bez navigatora. Taman posla da se negde pogubim.

Hteli ste prazne listice. Evo vam ga. Trpeli ste Tadicevu kohabitaciju. Evo vam ga. Trpite ga i sad kad vam kaze da je slagao pa nikom nista. Trpite ga i kad se seta sa prokuvanom svalerkom i pevaljkom mada je ozenjen. Evo vam ga. Trpite i dalje.

Bogdan

pre 11 godina

Mislim da ako premijer ima imalo mozga treba da ucutka Mrkonjica i DInkica da se ne javljaju i da cute dok nesto konkretno (vece od 10 km puta) ne otvore ili ne zavrse. Nema smisla, svi ministri daju izjave cemo, cete, bice, futur 1 i 2, itd... Ajd bar da pocnu pa da kazem ok. A konkretno se jako malo radi ili nista. Nisam putovao po drugim gradilistima (prema bugarskoj i makedonskoj granici) ali E75 Subotica - Beograd je sve samo ne zavrseno (da lici na ozbiljan autoput). O kvalitetu onog sto je zavrseno ne bih da pricam. Jedino se na Beskoj intenzivno radi (svaka cast Mostogradnji), obilaznica stoji, druga traka NS-Subotica je krs, 3 km kod Novog Sada je nezavrseno, naplatne rampe su napravljene ali ne rade. Ovakvo stanje je vec nekih 2-3 godine bez imalo pomaka. Tako da mislim da je ova prica i slicne (Dinkiceve najave silnih koridora...), u rangu realnosti najave one sekte da treba pustiti da nas evakujisu vanzemaljci...

MUKNAVI

pre 11 godina

Sta ti je bre,sto lazes toliko?!Eno ti u Kraljevu na Ratarskom imanju temelji izgradjeni pre trinaest godina,vire iz vrzine a leti u njima krekecu zabe.Sto ne zavrsi taj posao,stanbene blokove,i gomilu ostalih o kojima neprestano blebeces.Cica idi u penziju i ne zezaj`` nas vise!

Denbabaden

pre 11 godina

Zar gradimo zajednicke puteve koji ce spajati nase dve drzave?Eto da nije nezavisnog Kosova,Srbija ne bi bila clan EU.Tako treba,malo pameti a ne od jutra do mraka samo mrznja.

Sasa

pre 11 godina

@Simerijanac Anarhista
Booogami za najgoreg ministra mrtva trka izmedju Velje, Mrke i Kalanovicke. Samo ova nasa smesna zemlja ima ministra po autoputu. Mrka ministar za koridor 10 (a sada bi, vidimo da prigrli jos neki), Velja ministar za nepostojeci koridor 11, i Kalanovicka za moravski koridor (od milja prozvan koridor 12). Sve neimar, do neimara...

Petrit

pre 11 godina

26 novembra bit ce pusteni (radovi su poceli2010),60 km autoputa od granice Albanije do Djurdjice (priblizno 30km do Pristine),to se prikljucuje magistralnom putu Pec-Pristine.Dali ce iduce godine nastaviti gradnja autoputa prema Merdare,to ce zavisiti od toga ,dali je srbija zaiteresovana da gradi svoj deo autoputa.2013 pocinje gradnja autoputa Prishtina - Skoplje u duzini od 55km.Kosovo do 2020 ,imace oko 300 km savremene mreze autoputeva.

marko nb

pre 11 godina

Ovaj covek je izgubio kompas. Sto je Jelena Trivan upropastila DS to ovaj radi SPS-u Covek je fenomenalan. Prosto nemam vise reci. A siguran sam da one prave reci koje su sigurno pisane nisu objavljene iz ciste kulture redakcije iako ovaj lik to nije ni zasluzio.

dusan

pre 11 godina

Koliko znam Panevropski koridori se označavaju rimskim a ne arapskim brojevima.
Na stani 122 završnog izveštaja konsultanta (Aneks I - Drumski saobraćaj) koji je izradio Generalni master plan saobraćaja u Srbiji nikakvog autoputa prema Kosovu nema u tabeli koja nosi naziv Spisak usvojenih razvojnih projekata puteva

marko

pre 11 godina

Izgradnja tog koridora Niš-Priština je totalna glupost u ovom trenutku, a ovi iz EU su samo pričali o kreditu od 240 miliona za izgradnju istog, a koji bi mi uzimali kredit za izgradnju nekog totalno desetog po prioritetu autoputa, jer će me i onako morati da ga otplaćujemo posle. Dovoljno je pogledati samo cifre za tu deonicu koliki je protok vozila, totalno nepotreban trošak trenutno, ako su već navalili da grade autoputeve neka bre završe sa ovima koje su krenuli pa posle nek se i ovo gradi nemam ništa protiv. Samo skreću pažnju sa činjenice da nisu ni završili ni južni deo koridora deset, a plus nisu ni obnovili stari deo kroz Vojvodinu, pa ni ne lici na autoput u kakvom je stanju.

blaza

pre 11 godina

Ne razumem zasto da se pravi autoput Nis-Pristina-Pec.Ako naprave autoput do Crne Gore,on ce verovatno ici Ibarskom magistralom Cacak,zatim N.Pazar,Tutin i dalje prema C.Gori.A taj autoput bi prolazio oko 30-tak km od Peci.Mnogo je bolje to spojiti nego praviti novi autoput.A takodje taj autoput prema C.G. ce biti povezan sa autoputem Pojate-Preljina.Naravno to je daleka buducnost.

Jelesije Zemljoradnik

pre 11 godina

Nemoj da Vas iznenadi ako "izvesni" G-din izjavi o koridoru za Mars.On i kompanija (njegova) dodijali su i Bogu i narodu.

Kozmo

pre 11 godina

@(Goran_6897, 10. novembar 2012 17:46)
Izvini na koje investicije mislis? onog bosanca sto nije mogao da legalizuje,pa je uvaljivao kvadrate da bi prosao ili na out soping centar ili na onu investiciju gde su radnici po prozivci uz pretnju otkazom otisli u banku i podigli kredit kako bi slovenca investirali?
Lepo je sto si isao za Sloveniju.Indjija je i dalje institucija i ako urusena ipak ostaje institucija kao i Ruma,Pazova,Mitrovica.To nema veze sa ljudima koji vode grad,vec Jugoslovenski industrijski centar.Tu naj crnjeg da stavis imaju svi da zastanu i porazgovaraju.

A da se vratim na temu.Mrkonjicu ajde nemoj da nas zasmejavas,zavrsi prvo ovaj Horgos-prema Bugarskoj ili Makedoniji,kakvo bre Kosovo?
Mi zaduzeni sa 60% sad treba jos da se uvaljujemo u dugove?

Velko

pre 11 godina

Odlično. Pre će Tači iz Prištine da stigne do Zaječara no Ivica iz Beograda. Kada će biti napravljen bar poluautoput do Kladova pored Dunava pa dalje do Negorina. To ne postoji ni u mislima gospode koji bi trebalo da razmišljaju i o razvoju priobalja Dunava.

Јао, аутопут !!!

pre 11 godina

Тимочка Крајина ће добити аутопут али "ЈУЧЕ"! Не замајавајте људе тим глупостима. Па Ви коридор 10 правите већ "200 година", и ево само што није готов. Биће ваљда завршен када Мркини унуци оду у пензију. Можда!!!

Macedoroman

pre 11 godina

Putni pravac Beograd - Niš - Tirana je koridor evropskog značaja od koga će najveću korist imati Srbija. U tom slučaju se, na primer, kamionskim putem može transportovati roba za i iz luke Drač za manje od 12 sati, čime će se izbeći skupe i neefikasne luke kao što su Bar i Solun. Ojačaće trgovina sa Kosovom i Albanijom, tržištima na kojima ostvarujemo značajne trgovinske suficite. To će dovesti i do poboljšanja političkih odnosa u regionu, od kojih će svi građani imati koristi. O procvatu kulturnih veza da i ne govorimo...

blebetalo

pre 11 godina

Covjek je legenda...participira svakoj vlasti,niko mu nikad nista ne vjeruje,niti jednom nisam procitao ni jedan komentar a da uzima za ozbiljno ovog lika!Ni patriote ni demokrati...a on uvjek "gradi".Eto zasto je legenda!

Мркин фан

pre 11 godina

Мртва трка. Веља изјављује како су Србију спасили од сигурне пропасти, како имамо стабилно здравство и тако то. Мрка уз сланиницу, љуту и комплет лепињу, онако с ногу, начује и напросто се изгуби. Батали унуче, каже конобару, узме целу флашу, па на искап и ето нама нових коридора. Тешко нама, ако Веља настави да лупета, Мрка има да изгради мост од Лајковца до Црне Траве. Чисто да се зна ко је жешћи момак.

da

pre 11 godina

za svee je kriv bota.....on ih je povampirio zbog sacice vlasti...…..
(alex, 10. novembar 2012 23:52)

Tacno, zato i ne shvatam sta bi Tomi da ukomponuje u novu vladu ovog fosila . Cini se kao da su ga "zaboravilii" na tom mestu. A jos mu odredio i "dvojnika" u liku "neizbeznog" Velje sa kojim se slaze ko pas i macka.

dini

pre 11 godina

dosad je izgradjdjeno ood albanske granice pa do pristine, treba da se zavrisi deonica od pristine do merdatra do kraja 2013 tako da srbiji ostaje samo ovaj drugi deo do nisa

Mladen

pre 11 godina

Ako vec zapocinju veliki projekat , mogli bi vec jedom da izgrade plovni put Smederevo-Solun , kao i da se napokon iskoristi veliki potencijal Velike , Juzne i Zapadne Morave za proizvodnju struje , koji bi se otplatio u roku od 10 godina , jer bismo izvozili jeftinu struju Evropi po konkurentnim cenama . Takodje tako osiguravamo svoju buducnost i energetsku nezavisnost .

Milan Petrovic

pre 11 godina

Samo da znate da je Tachi predlozio da se uradi auto put Nis - Pristina. Dacic se primio, naletio... Sta mislite ko ce to finansirati? Mislite da ce Albanci na Kosovu ili u Albaniji dati 1 euro za to. Ovako: Od Nisa do Peci ce sve platiti Srbi. Od Peci do Albanije ( da li do Tirane ili samo do granice) ili Srbi ili Evropa.
Srbi hajde da uradimo mi auto put do Crne Gore, potrebniji nam je, da se ne gine na Ibarskoj i uz Moracu. Izginu silan narod na tim putevima smrti ( kako ih zovu u Evropi).

Denbabaden

pre 11 godina

Zar gradimo zajednicke puteve koji ce spajati nase dve drzave?Eto da nije nezavisnog Kosova,Srbija ne bi bila clan EU.Tako treba,malo pameti a ne od jutra do mraka samo mrznja.

Aca

pre 11 godina

Autoput Niš-Priština-Peć! Lepo!!! Koliko me pamćenje služi Dačić je izjavio da se u Briselu, kada je bio pre nekoliko dana, dogovorio samo o nastavku dijaloga, a da konkretno ništa nije dogovoreno! Kad ono, prijatno iznenađenje!!!

mertur

pre 11 godina

Ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić kaže da je planirana izgradnja autoputa od Negotina preko Zaječara, Niša, Prištine i Peći do granice sa Albanijom.

Mrko prvo zavrsi ono sto si zapoceo po Srbiji a za ovo na Kosovu nemoj da brines. Autoput od granice Albanije (to jest Vermica kod Prizrena) pa do Pristine skoro je zavrsen a ono od Pristine do Merdara nema smisla ni graditi, ako vasa strana ne gradi dalje do Nisa.
Mrko za 3-4 sata se putuje od Kosovske Mitrovice do Draca.

Goran_6897

pre 11 godina

Nije Inđija privukla investicije (samo) zato što je na putnom koridoru već zato što je imala mladog predsednika opštine koji je radio 24/7 na tome. Sećam se Obrtnog Sajma u Celju ~2009. godine: sedim treći dan sajma (od 7) na štandu Inđije, ponosan što je neko iz Srbija tako kvalitetno prisutan na najbitnijem sajmu u Sloveniji - pogledam desno, štand Privredne Komore Srbije - 5 puta veći, POTPUNO PRAZAN - ni jednog čoveka da bdi nad eksponatima - prostor je plaćen ~10.000 eura a pre polovine sajma naše PKS NIGDE! Ješić je ostao, naravno, na sajmu do kraja i obavio više od 300 razgovora sa privrednicima... ZATO je Inđija privukla investicije a ne zbog nekih koridora....

malo je offtopic ali treba da znate da SVE MOŽE kada ima KO da RADI.

Prokupcanin

pre 11 godina

Prvo zavrsite autoput prema MK i BG granice to je tranzit put! Tu se uzimaju najvise para pogotovu leti. A ovo od Nisa prema Pristini ja neznam tu treba mnogo para ipak su to oko 100km i sve brda do Merdara.

Rustem ili tako nekako

pre 11 godina

Jedina dobra stvar je sto je ova karikatura u pitanju tako da svaka brza realizacija pada u vodu, a sustina svega jeste da zavrse ono sto im je sef zapoceo osamdesetih godina..unistenje Srbije. Da malo rekapituliram, nakon katastrofalne politike osadesetih, devedesetih pa sve do danasnjih dana, kadrovi SPS se svojski trude da uniste i ovo sto je preteklo njihovu vladavinu. U vremenima kada Srbija nema ni pristoje komunikacije izmedju vecih gradova oni bi da grade izlaz u Evropu kvazi drzavi koja ima cak i teritorijalne pretenzije prema nasoj zemlji...necuveno. A o dobronamernosti njenih zitelja necu ni trositi reci. Elem, da se vratim na pocetak, sva je sreca da to prica ova karikatura. Nadam se da taj Vucic radi nesto...ako treba koga ukloniti iz Vlade, cini se da je ovo najbolji kandidat. Pa neka posle se zaposli u Vladi Kosova, neka tamo gradi, ukoliko ovde ne bude negde imao nanogvicu...

СТРАТЕШКИ ПРАВЦИ

pre 11 godina

Мораториј на све ”нове” коридоре, док се не заврши НАЦИОНАЛНО СТРАТЕШКИ правци :

1. ОБИЛАЗНИЦА око Беогрда (пун профил)

2. ауто пут НИШ - Бугарска граница

3. ауто пут Београд - Обреновац - Чачак (даље полу-аутопут за :
- Ужице, Вишеград, БиХ
- Пожега, Ивањица, ЦГ
- Краљево, Рашка, Косов

Djordje

pre 11 godina

Trazili ste-dobili ste!!!Zuti su za ove dnasnje AMATERIIII !!!!!!Deca ce nam platiti zbog ovih Potemkina i Čvorovića iz njihovih ortaka !!!

blaza

pre 11 godina

Ne razumem zasto da se pravi autoput Nis-Pristina-Pec.Ako naprave autoput do Crne Gore,on ce verovatno ici Ibarskom magistralom Cacak,zatim N.Pazar,Tutin i dalje prema C.Gori.A taj autoput bi prolazio oko 30-tak km od Peci.Mnogo je bolje to spojiti nego praviti novi autoput.A takodje taj autoput prema C.G. ce biti povezan sa autoputem Pojate-Preljina.Naravno to je daleka buducnost.

ivan petkovic

pre 11 godina

пресвуците ви министре нама ибарску магистралу где људи гину због лошег пута па се препустите маштању а што бисмо ми из србије правили пут нека они направе обратно али то ви недате зато што би они то урадили стварно пре рока `

Milan

pre 11 godina

Posto danas ne radim,a cekam da masina za ves zavrsi i ne znam sta cu od dosade,evo komentarisacu Mrkonjica:Druze Mrko,ti si NON COMEMENT.

Dovla

pre 11 godina

Dokle vise... Neka zavrsi neki od zapocetih ! Kod Ns jos nije uradjeno parce od 3km ! A druga strana do subotice je kao oranje Marka Kraljevica !

GuC

pre 11 godina

da li da se smejem ili da plačem jer ludilo dobija sve veće razmere,ne samo da je Priština presrećna što će joj druga država i MachoMan graditi autoput nego će ih povezati sa maticom Albanijom i to o trošku naših ovaca?
Pa šta mislite, koliko idiota živi u ovoj zemlji?

Zoki

pre 11 godina

Za Neinformisanog ministra: autoput Vrbnica(Albanija)-Merdare(Srbija)je poceo pre godinu dana i zavrsen je do Prishtine i u zavrsnoj fazi je deo Pristina-Merdare. a Pec -Pristina nije auto put nego magistralni put sa dve trake u oba smera je u zavrsnoj fazi.
izgleda da je ministar spavao zadnjih 10 godina!!!!

Arsa

pre 11 godina

Baš ima puno posla za "Insajder"! Ovi naši političari imaju manir da, dok su navlasti, rade šta hoće, a kad odu, a moraće jednog dana......Sad ja pitam ko će da plaća ove vaše pe.v.r..je?

Nikola

pre 11 godina

Gospodin Mrkonjic je malo pomesao. Nije u pitanju Pec vec Prizren. U Albaniji je vec napravljen autoput od Tirane pa do same granice nadomak Prizrena. Kosovari napreduju dosta sporije ali se radi. Uskoro se planira povezivanje Pristine i Tirane preko Prizrena a ne Peci kako navodi ministar. U Albaniji se jos radi i na Autoputu Valona-Drac-Pristina a na Kosovu od Pristine do Merdara. Tako ce luke Drac i Tirana izaci na koridor 10. Tu je i nama u koristi zato sto ce se roba prevoziti preko Srbije i nama ostajati pare od putarina. Puna podrska za autoput ka Merdaru kada za to dodje vreme. Sto se tice izlaska na koridor 4 kod Vidina, nema potreba da se autoput pravi do Nisa vec samo od Paracina preko Zajecara i Negotina.

srbOUT

pre 11 godina

Gdine Mrkonjicu ako su grci mogli sami da finansiraju i grade deonicu koridora 10 od Leskovca do granice sa Makedonijom dozvolimo iste standarde i ovima koji su pobegli od nas.

ma ok

pre 11 godina

Trazili ste-dobili ste!!!Zuti su za ove dnasnje AMATERIIII !!!!!!Deca ce nam platiti zbog ovih Potemkina i Čvorovića iz njihovih ortaka !!!
(Djordje, 10. novembar 2012 19:16)

Dobro, dobro, samo ovaj je bio na istoj funkciji i za vreme "zutih" a da smo glasali ne znam kog isto bi bilo: svi oni prde u istu tikvu.

Mrljivoje

pre 11 godina

Pobogu Mrkonjicu, zar zaista mislis da ti neko ozbiljno veruje u Srbiji, dosadan si, izigravaj plejboja van javnosti, ljubi tvog Milosevica u tvom domu, toliko puta si promasio sa obecanjlima, da to vise nema smisla... ali u ovoj Vladi Republike Srbije pored tebe i Velje kao da je stalo vreme... idi bre negde, ostavi nas da se mucimo sami, takvi su beskorisni.

Kramer

pre 11 godina

Znate kad ce ovo biti-NIKADA!!!Mrkonjic je pre 3 godine obecao gradnju Auto-puta Novi Sad-Sabac a mozda i Loznica,gradnja pocinje 2012.god...znate dokle se stiglo?DO NIGDE..Ko ovom coveku jos veruje...12godina prave autoput kroz ravnicu i ne mogu da ga zavrse...zamislite koliko ce da traje gradnja kroz brdsko-planinske predele..Mrkonjicu,oladi malo..obican si lazov i ne lupetaj vise,svega ti!!!

Erazmo

pre 11 godina

Zbog toga sto je mreza modernih puteva u Srbjici toliko razgranata ja vec od sutra ne krecem na put bez navigatora. Taman posla da se negde pogubim.

Hteli ste prazne listice. Evo vam ga. Trpeli ste Tadicevu kohabitaciju. Evo vam ga. Trpite ga i sad kad vam kaze da je slagao pa nikom nista. Trpite ga i kad se seta sa prokuvanom svalerkom i pevaljkom mada je ozenjen. Evo vam ga. Trpite i dalje.

dini

pre 11 godina

dosad je izgradjdjeno ood albanske granice pa do pristine, treba da se zavrisi deonica od pristine do merdatra do kraja 2013 tako da srbiji ostaje samo ovaj drugi deo do nisa

Nikola Markoviv

pre 11 godina

Mrko dok ti izgradiš i ove koridore što si započeo, mi ćemo se do tada teleportovati. Nemoj bezveze da zagađujete okolinu sa tim mašinama koje stoje u mestu! Probušićete ozon koliko se ne krećete.

Branko

pre 11 godina

A kako da zaradimo za gorivo, da bi se vozili silnim koridrima kroz Srbiju, kada su industrija i poljoprivreda "pukli načisto"? Za čije potrebe se se prezadužujemo i kako će mo dug vratiti, koji se stalno uvećava?

Tri karte za hollywood

pre 11 godina

Ovde gde ja zivim niko nista ne prica, ali ja svakog dana vidim da se nesto GRADI ( "koridori"). Dobro je da ova zemlja nema Mrkonjica, ko zna koliko bi se tek tada gradilo? Nebi bilo mesta za trotoare (pesake). :)))

marko

pre 11 godina

Izgradnja tog koridora Niš-Priština je totalna glupost u ovom trenutku, a ovi iz EU su samo pričali o kreditu od 240 miliona za izgradnju istog, a koji bi mi uzimali kredit za izgradnju nekog totalno desetog po prioritetu autoputa, jer će me i onako morati da ga otplaćujemo posle. Dovoljno je pogledati samo cifre za tu deonicu koliki je protok vozila, totalno nepotreban trošak trenutno, ako su već navalili da grade autoputeve neka bre završe sa ovima koje su krenuli pa posle nek se i ovo gradi nemam ništa protiv. Samo skreću pažnju sa činjenice da nisu ni završili ni južni deo koridora deset, a plus nisu ni obnovili stari deo kroz Vojvodinu, pa ni ne lici na autoput u kakvom je stanju.

Kvazimodo Sorabius

pre 11 godina

Mrkonjića treba uhapsiti. Previše je razloga, a naročito zbog ekonomskog urnisanja Srbije, pa zato što nijedan km autoputa nije završio, počev od "obnove" za Gazda Slobu, pa evo 5 godina kako je ministar za jedan autoput, za imitaciju obilaznice...
A bi da ugovara "nove koridore" - zbog prilike za "ugrađivanje"!

Kraljevčanin

pre 11 godina

Mrkonjić je ogledalo narodnog razmišljanja,tj narod u Srbiji nije ni zaslužio bolje verujući i dalje u komunističke obmane.

Милан

pre 11 godina

Ajme jadni mi,koliko puteva.
Molim ministra Mrkonjica da popravi put u mom mestu,zivim 25 km od Beograda sve rupa do rupe,tacno znam gde se koja nalazi,nije Beograd Srbija

miki

pre 11 godina

bolje okrpi rupe po gradovima u 80 posto ulica pa onda pravi koridore neke. ne znam sta ce nam koridor do cg kad tamo vise niko ne ide.

Macedoroman

pre 11 godina

Putni pravac Beograd - Niš - Tirana je koridor evropskog značaja od koga će najveću korist imati Srbija. U tom slučaju se, na primer, kamionskim putem može transportovati roba za i iz luke Drač za manje od 12 sati, čime će se izbeći skupe i neefikasne luke kao što su Bar i Solun. Ojačaće trgovina sa Kosovom i Albanijom, tržištima na kojima ostvarujemo značajne trgovinske suficite. To će dovesti i do poboljšanja političkih odnosa u regionu, od kojih će svi građani imati koristi. O procvatu kulturnih veza da i ne govorimo...

Novica

pre 11 godina

Dok gospodin Mrkonjić završi ove koridore automobili će moći i da lete pa više neće biti bitni zemljani nego vazdušni koridori. Pozdrav svima na forumu pesmo Ane Bekute Bekrija.

zoran

pre 11 godina

Pošto Istočna Srbija evidentno izumire, kome li će da služi koridor o kom ovaj naklapa a niko ga više ne sluša. I sve bi to bilo prihvatljivo, mislim to njegovo naklapanje, da on za to ne prima DUPLU platu. Milslim kada se uračuna i Veljo koji je Ministar za isto. I proverite da li i dalje prima platu u CIP-u. Ne bi me iznenadilo a bilo dobro isprovaljivati ga malo...

gost

pre 11 godina

Буриданов магарац је пример ироније на Буриданову тезу о слободи воље. То је пословично познат магарац који се налази између два потпуно једнако удаљена пласта сена и, пошто није у стању да се одлучи ни за један, он скапава од глади.

http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%91%D1%83%D1%80%D0%B8%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2_%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%86

darkwood

pre 11 godina

Mrkonjću ajd ti napravi prvo ono što si započeo!!! A posle bi mogao i nama u Novom Sadu da olakšaš život i napraviš tuel i 35km autoputa do rume da više ne ginemo od silnih kamiona preko Fruške Gore!!!

dusan

pre 11 godina

Koliko znam Panevropski koridori se označavaju rimskim a ne arapskim brojevima.
Na stani 122 završnog izveštaja konsultanta (Aneks I - Drumski saobraćaj) koji je izradio Generalni master plan saobraćaja u Srbiji nikakvog autoputa prema Kosovu nema u tabeli koja nosi naziv Spisak usvojenih razvojnih projekata puteva

nn

pre 11 godina

ovo vec postaje malo vredjanje nase inteligencije, kad pored zivih dokaza o proslim neuspesima on se usudjuje da otvara zablude o nekim novim, pa stvarno smesno!

Sergio

pre 11 godina

Da li neko moze da zamisli da ovaj covek bude ministar u nekoj Evropskoj zemlji,naravno da ne moze ali je zato on ministar u Srbiji i to vec duzi niz godina.Bez trunke sramote ovaj covek naziva onaj krpljeni asfalt od Horgosa do Novog Sada autoputem i za to jos naplacuje putarinu.Unistih nov auto na tom izlokanom i krpljenom putu po kojem se setaju pesaci i voze biciklisti.Ne da je taj put los vec daleko najgori u Evropi i jos uvek nije zavrsen a gospodin ministar bi vec da ugovara novi projekat.Samo zbog tog puta bi davno trebao da bude smenjen a da ne pricam da ne prilici jednom ozenjenom ministru afera sa pevacicom koju cak i ne krije.Naravno za sve ovo je kriv bivsi predsednik koji je zarad svog interesa davao podrsku ovom nesavesnom ministru koji opstaje sve ove godine i jos bi da gradi nove puteve a ni stare nije zavrsio a o tome koliko puta je probijao rokove ne treba trositi reci.

voli da peva

pre 11 godina

Ovaj uz zensku, opasno zavoleo pesmu pa "peva", da ne kazem ono sto treba, non stop.Stigli smo vec do Koridora 15 u najavi a ni ovaj mucni 10 koji gradi vecnost , nece biti skoro gotov.

sombor-šipovo

pre 11 godina

jedini i najveći grobar i dželat niskogradnje u Srbiji je g-din Mrkonja!
Prosto je neverovatno da čovek ima obraza da se pojavljuje igde i da on nešto planira?

Simerijanac Anarhista

pre 11 godina

ako postoji jedan ministar koga bih najradije video van vlade, ako bih ikako mogao da biram, onda je to ovaj lik. i to vec dvadeset godina. koliko bese ono kilometara koridora izgradio za tih 20 godina, jel ima 20km? to mu dodje kilometar godisnje. pa to bi alija sirotanovic sam izgradio da je ziv, a kamoli ova silna mrkina ministarstva.

Sasa

pre 11 godina

@Simerijanac Anarhista
Booogami za najgoreg ministra mrtva trka izmedju Velje, Mrke i Kalanovicke. Samo ova nasa smesna zemlja ima ministra po autoputu. Mrka ministar za koridor 10 (a sada bi, vidimo da prigrli jos neki), Velja ministar za nepostojeci koridor 11, i Kalanovicka za moravski koridor (od milja prozvan koridor 12). Sve neimar, do neimara...

Koridor 14,5

pre 11 godina

Izvinjavam se što komentiram ovog lika odavde iz ZG-a jer je on vaša unutarnja stvar ali stvarno moram jer je lik legenda! jedno od jačih obečanja mi je da će napraviti auto-put NS-Šabac, a možda i Loznica. Hahaha, "možda i Loznica" nema nikakve studije,razvojne strategijen nego ono...ako imam vremena napravit će i do Loznice.
A ovo:
Inđija je uspela da privuče dosta stranog kapitala zato što se nalazi na putnom i železničkom K-10 i Dunavu, koji je Koridor 7, kazao je Mrkonjić.
Prvo-Inđija je privukla dosta investicija. Koliko je to dosta? Sve gradi i procjenjuje onako "odokativno"(od oka). Čovjek je opsjednut riječju koridor pa je stalno ponavlja. Malo mu je reči da je Inđija na Dunavu nego mora dodati da je Dunav koridor 7.

Kozmo

pre 11 godina

@(Goran_6897, 10. novembar 2012 17:46)
Izvini na koje investicije mislis? onog bosanca sto nije mogao da legalizuje,pa je uvaljivao kvadrate da bi prosao ili na out soping centar ili na onu investiciju gde su radnici po prozivci uz pretnju otkazom otisli u banku i podigli kredit kako bi slovenca investirali?
Lepo je sto si isao za Sloveniju.Indjija je i dalje institucija i ako urusena ipak ostaje institucija kao i Ruma,Pazova,Mitrovica.To nema veze sa ljudima koji vode grad,vec Jugoslovenski industrijski centar.Tu naj crnjeg da stavis imaju svi da zastanu i porazgovaraju.

A da se vratim na temu.Mrkonjicu ajde nemoj da nas zasmejavas,zavrsi prvo ovaj Horgos-prema Bugarskoj ili Makedoniji,kakvo bre Kosovo?
Mi zaduzeni sa 60% sad treba jos da se uvaljujemo u dugove?

da

pre 11 godina

za svee je kriv bota.....on ih je povampirio zbog sacice vlasti...…..
(alex, 10. novembar 2012 23:52)

Tacno, zato i ne shvatam sta bi Tomi da ukomponuje u novu vladu ovog fosila . Cini se kao da su ga "zaboravilii" na tom mestu. A jos mu odredio i "dvojnika" u liku "neizbeznog" Velje sa kojim se slaze ko pas i macka.

Bogdan

pre 11 godina

Mislim da ako premijer ima imalo mozga treba da ucutka Mrkonjica i DInkica da se ne javljaju i da cute dok nesto konkretno (vece od 10 km puta) ne otvore ili ne zavrse. Nema smisla, svi ministri daju izjave cemo, cete, bice, futur 1 i 2, itd... Ajd bar da pocnu pa da kazem ok. A konkretno se jako malo radi ili nista. Nisam putovao po drugim gradilistima (prema bugarskoj i makedonskoj granici) ali E75 Subotica - Beograd je sve samo ne zavrseno (da lici na ozbiljan autoput). O kvalitetu onog sto je zavrseno ne bih da pricam. Jedino se na Beskoj intenzivno radi (svaka cast Mostogradnji), obilaznica stoji, druga traka NS-Subotica je krs, 3 km kod Novog Sada je nezavrseno, naplatne rampe su napravljene ali ne rade. Ovakvo stanje je vec nekih 2-3 godine bez imalo pomaka. Tako da mislim da je ova prica i slicne (Dinkiceve najave silnih koridora...), u rangu realnosti najave one sekte da treba pustiti da nas evakujisu vanzemaljci...

Sare

pre 11 godina

Pametnije izgleda kada ćuti, nisu u stanju da saniraju most kod zmaj pumpe a tek što asfaltiraju Novosadski put istu deonicu svake druge godine a njena dužina je oko petsto metara! Ti ćeš da mi gradiš autoput...!

MUKNAVI

pre 11 godina

Sta ti je bre,sto lazes toliko?!Eno ti u Kraljevu na Ratarskom imanju temelji izgradjeni pre trinaest godina,vire iz vrzine a leti u njima krekecu zabe.Sto ne zavrsi taj posao,stanbene blokove,i gomilu ostalih o kojima neprestano blebeces.Cica idi u penziju i ne zezaj`` nas vise!

Petrit

pre 11 godina

26 novembra bit ce pusteni (radovi su poceli2010),60 km autoputa od granice Albanije do Djurdjice (priblizno 30km do Pristine),to se prikljucuje magistralnom putu Pec-Pristine.Dali ce iduce godine nastaviti gradnja autoputa prema Merdare,to ce zavisiti od toga ,dali je srbija zaiteresovana da gradi svoj deo autoputa.2013 pocinje gradnja autoputa Prishtina - Skoplje u duzini od 55km.Kosovo do 2020 ,imace oko 300 km savremene mreze autoputeva.

marko nb

pre 11 godina

Ovaj covek je izgubio kompas. Sto je Jelena Trivan upropastila DS to ovaj radi SPS-u Covek je fenomenalan. Prosto nemam vise reci. A siguran sam da one prave reci koje su sigurno pisane nisu objavljene iz ciste kulture redakcije iako ovaj lik to nije ni zasluzio.

ana andjelka

pre 11 godina

"Predsednik vlade Ivica Dačić je veoma praktičan čovek i zna program razvoja saobraćaja Srbije", kazao je Mrkonjić.
Sve STRUCNJAK DO STRUCNJAKA - (citaj---lopov do lopova )

Radovan

pre 11 godina

Stvarno bi neko trebao da ovim ministrima da platu 25 000 dinara,i manje, pa da vidim dali bi onda ovako pametno razmisljali,ovo je sramota kako pljuju u lice narodu!

Jelesije Zemljoradnik

pre 11 godina

Nemoj da Vas iznenadi ako "izvesni" G-din izjavi o koridoru za Mars.On i kompanija (njegova) dodijali su i Bogu i narodu.

Velko

pre 11 godina

Odlično. Pre će Tači iz Prištine da stigne do Zaječara no Ivica iz Beograda. Kada će biti napravljen bar poluautoput do Kladova pored Dunava pa dalje do Negorina. To ne postoji ni u mislima gospode koji bi trebalo da razmišljaju i o razvoju priobalja Dunava.

Јао, аутопут !!!

pre 11 godina

Тимочка Крајина ће добити аутопут али "ЈУЧЕ"! Не замајавајте људе тим глупостима. Па Ви коридор 10 правите већ "200 година", и ево само што није готов. Биће ваљда завршен када Мркини унуци оду у пензију. Можда!!!

Мркин фан

pre 11 godina

Мртва трка. Веља изјављује како су Србију спасили од сигурне пропасти, како имамо стабилно здравство и тако то. Мрка уз сланиницу, љуту и комплет лепињу, онако с ногу, начује и напросто се изгуби. Батали унуче, каже конобару, узме целу флашу, па на искап и ето нама нових коридора. Тешко нама, ако Веља настави да лупета, Мрка има да изгради мост од Лајковца до Црне Траве. Чисто да се зна ко је жешћи момак.

blebetalo

pre 11 godina

Covjek je legenda...participira svakoj vlasti,niko mu nikad nista ne vjeruje,niti jednom nisam procitao ni jedan komentar a da uzima za ozbiljno ovog lika!Ni patriote ni demokrati...a on uvjek "gradi".Eto zasto je legenda!