Rusi prave fabriku u Jagodini

Jagodina -- Kompanija iz Rusije će u Jagodini izgraditi fabriku kartonske ambalaže u kojoj će biti zaposleno 180 radnika.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Bez uvrede Jagodincima, ali vi niste normalni kada glasate za ovog. Kada uvek, ali UVEK pročitam neku vest o Jagodini na B92, znam da ću na početku članka da vidim lice Palme! Kakav vam je to grad kada svaki kamenčić vam dovodi ovaj čovek? Vest bi bila da je neka kompanija samovoljno izabrala Jagodinu kao pogodno mesto za novu fabriku, a ne da Palma vrši ugovaranja, kao i uvek. Veštački populizam, finansiran Kolubarom, pa to ti je... a narod guta li guta...
   (Nenad, 2. septembar 2012 00:15)

  # Link komentara

 2. mozda se dragan markovic palma ne razume u ozbiljnu muziku ali je cinjenica da ga u nekim resenjima bitnim za gradjane imitira i vlast u beogradu /odnos prema trudnicama, koriscenje sluzbenih automobila, sada kao stvaranje uslova za strane investicije.../.

  njegovi su gosti cesto ambasadori, vodi poljoprivrednike da vide kako rade uspesne drzave, salje decu, koja inace ko zna kad bi videla more, na letovanje, maksimalno stedi na administraciji...

  ozbiljan problem u srbiji su ispraznjena sela, isto toliko vazan kao i komunikacija sa dijasporom ili poslovi kancelarije vera.

  ko zna da li bi dragan markovic palma i prihvatio tu obavezu ali ce problem napustenih seoskih ognjista sigurno doci na red.
  sto pre to bolje.
  (svetlanast., 1. septembar 2012 12:13)

  # Link komentara

 3. Ja koliko citam godinama o Jagodini i Palmi, ocekivao bi standard bar jedne Svajcarske, bez ijednog nezaposlenog.
  (hm, 1. septembar 2012 02:10)

  # Link komentara

 4. Budimo realni, uskoro se ocekuje expanzija vojnih fabrika za proizvodnju najsavremenijih raketnih sistema s500 na ovim prostorima.
  (jaran - ex ds, 1. septembar 2012 00:26)

  # Link komentara

 5. Možda sada Palma, kada je totalno zbrinuo Jagodinu, reši da baci preostale kosčice nama Ćupričanima.

  U Ćupriji je Palma na vlasti a sve propada totalno.
  Ono što tamo rade je isto kao kad u onom filmu muž manijak pretuče ženu, a onda joj kupuje cveće i šminka je...

  Ako ništa drugo, mogao bi da sredi stari put od Jagodine do Ćuprije (R-214), koji je po zvaničnim merenjima "Puteva Srbije" jedan od najfrekventnijih u Srbiji, a jadnom je stanju, sa rupama, pružnim prelazima u nivou, i starim Ćuprijskim mostom koji ima samo jednu kolovoznu traku za oba pravca!

  ...a Jagodina neka se gradi, ali ne od para nas ostalih!
  (Zoran, 31. avgust 2012 22:06)

  # Link komentara

 6. vlada srbije bi trebalo da otovori KANCELARIJU ZA PRAZNA SELA U SRBIJI i da dragana markovica palmu postavi za direktora kancelarije.

  za nekoliko godina ovkva sela bi PROCVETALA.

  ovo STVARNO.
  (svetlanast., 31. avgust 2012 20:45)

  # Link komentara

 7. citam komentare kako palma pomaze ljudima, zna se ko daje te pare, ko donosi kofere u opstinu jagodine, to su oni isti koji drze najelitnije kafice u gradu, i koji prave zgrade okolo akva parka...
  (nikolica, 31. avgust 2012 19:27)

  # Link komentara

 8. Za ime Boga koji ste vi negativci. Taj Palma bar uvek nesto radi a vi pocnite skidanjem sa PC-a. Izvinjenje makovim korisnicima.
  (Palma njise grane - a vi?, 31. avgust 2012 18:43)

  # Link komentara

 9. @erik evo ja bih uvek menjao mog fakultetski obrazovanog gradonacelnika za palmu, palma pomaze ljudima i zato uvek pobedi sa ogromnom razlikom ma koliko nepismen bio on je doveo neku investiciju u JA i od nje napravio turisticko mesto, a nas gradonacelnik u paracinu je samo pomogo bogatima da se jos vise obogate i uzimao procenat za sebe zaposlio celu familiju i stranku u opstinu i uveo najskuplje komunalije u srbiji po kvadratu(skuplji smo od bg-a) i ni jednu firmu nije doveo da napravi nesto u zadnjih 12 godine. sad mi ti kazi ko je bolji gradonacelnik?
   (damir, 31. avgust 2012 17:38)

  # Link komentara

 10. Koja seoba, koj Palma, ne gubite se u propagandi. Kriminal i najgora zloba i bahatost! Da je sve kao sto SNS prica ovih dana, tamo bi prva hapsenja bila.
   (Veljko, 31. avgust 2012 17:35)

  # Link komentara

 11. U Srbiji je uvek 99% , nikada 100%.Na kraju je 1% uvek vece od 99%.
  (rs, 31. avgust 2012 17:35)

  # Link komentara

 12. Upropasti nam covek grad!
   (ja ja, 31. avgust 2012 17:27)

  # Link komentara

 13. ne bih se odselio u Jagodinu kod ovog coveka ni da me zlatom okiti.....bar to mogu da biram u svom zivotu,nema tih para za koje bih mogao za njega da glasam......to bih smatrao uvredu za sebe.....al takve mi i zasluzujemo,takvi nam gode, nismo mi ni za bolje...., Dragan Markovic palma- sto bi rekli razni neandertalci sto unakazise ceo grad...NE HVALA....
  (eric-cartman, 31. avgust 2012 16:58)

  # Link komentara

 14. Kartonska ambalaza? Neidentifikovana borbena sredstva,ali savremena.
  (ovo,ono, 31. avgust 2012 16:56)

  # Link komentara

 15. Ako je ovo sve istina uskore ce biti seobe,iz Beograda ka Jagodini.
  (PLOP, 31. avgust 2012 16:16)

  # Link komentara