Biz - B92.net

Kontrola poslodavaca urodila plodom

Beograd -- Pomoćnik direktora Poreske uprave Dejan Vidojević izjavio je da je broj poslodavaca koji u julu nisu uplaćivali poreze i doprinose smanjen za 10 odsto.

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
 1. "Vidojević je rekao da je za prvih mesec dana primene novog načina kontrole uplate poreza na zarade i doprinose, ukupno na račun poreza i doprinosa u julu uplaćeno 58,3 milijarde dinara, što je sedam odsto više nego u julu prošle godine. "

  A evro otisao za 15%. Ovo pokazuje u koliko je ocajnom stanju privreda i koliko slabi svakim danom i godinom. Ovo takodje jasno pokazuje da ce javni sektor i penzioneri direktno trpeti posledice zbog ovoga. Dakle, mora se uciniti veliki napor da se privreda ojaca, a to ne mozemo recima, nego konkretno, smanjiti javni sektor i birokratiju i pustiti privredu da dise. Onda ce privreda ojacati, a zatim i drzava.
  (neko, 8. avgust 2012 14:05)

  # Link komentara

 2. Mi smo zemlja koja ima jednu od boljeg rejtinga naplacenog poreza, i ironicno, privreda nam uporno pada, i umesto da fabrike nicu oko nas, misteriozno se zatvaraju i prodaju strancima.
   (uff, 8. avgust 2012 13:46)

  # Link komentara

 3. Čitavih 10%, bravo za poresku upravu!
  (Nele, 8. avgust 2012 13:36)

  # Link komentara