Gradi se toplana u Loznici

Loznica -- Gradnja gradske toplane u Loznici se odvija brže nego što je planirano, kaže direktor Javnog komunalnog preduzeća (JKP) Toplana Milan Panić.

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
 1. Zašto toplana ne preuzme deo radnika iz Decotre i zaposli ih u novoj kotlarnici!Radnici koji su godinama grejali grad ostaće na ulici!"Verovatno će novo-zaposleni u kotlarnici biti čist primer departizacije".
  (marko, 1. jul 2012 13:18)

  # Link komentara

 2. @loman
  Kao prvo, izgradnja nove toplane ce kostati 148,3(prva faza) miliona dinara(bez PDV-a).
  Kao drugo dve osnovne deltnosti Toplane su PROIZVODNJA i distribucija toplotne energije, a sa novom toplanom i PROIZVODNJA el.energije

  @Pile
  1. Podstanice nisu vlasnistvo Dekotre, vlasnistvo Dakotre se odnosi na postojecu armaturu u pojedinjenim podstanicama.
  (12345, 1. jul 2012 01:25)

  # Link komentara

 3. @Pile
  Ako je i tako, nije baš da duguju više, nova toplana će koštati 350-400 miliona dinara, ili kao da se jedno 100 godina doplaćuje nekadašnjoj Viskozinoj termoelektrani, sada Dekotri. To inače, u suštini nije italijanska firma, čini mi se i da stavlja katanac, ne proizvode ni struju, niti će da greju. I poslednji ostatak Viskoze nestaje.
  Bolje da su se pare utrošile na neku proizvodnju. To je kao da je odbijen beskamatni kredit od 3-4 miliona evra na 100 godina. Ali koju proizvodnju? Ko će da je pokrene? Pekari? Mesari? Tesari? Ma naravno!
  (loman, 30. jun 2012 22:41)

  # Link komentara

 4. 1koliko znam sve podstanice I vrelovod su vlasnistvo dekotre I neverujem da ce se odreci vlasnistva

  2 da li to znaci da ce cena GREJANJa koju gradjani ionako nemogu da placaju pasti?a vec duguju vise od 100 miliona ili vise od nove toplane
   (pile, 30. jun 2012 21:55)

  # Link komentara