Crna Gora će izvoziti meso u Rusiju

Moskva -- Crna Gora se priprema da u Rusiju izvozi meso i mesne prerađevine, saopštila je Ruska federalna služba za veterinarski i fitosanitarni nadzor.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. To može samo reizvoz iz Brazila i Argentine sa prepakivanjem u c.g. c.g. je inače poznata kao lider regiona pored Makedonije u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.Ako nama uspeju da izvoze meso što nebi i rusima mogli.
  Mi imamo bezcarinski izvoz u Rusiju a nismo u stanju kilogram mesa i prerade da izvezemo iako imamo i prihvaćene izvozne klanice. Doduše malo su nam te reklamirane klanice za izvoz bankrotirale ali su odslužile svoje, vlast se slikala u njima kao izvoznom potencijalu za Rusiju.
  Koliko smo smešna država i imamo smešnu i nesposobnu vlast govori samo podatak da eu koja ima carinske barijere prema Rusiji ne samo da izvozi tamo meso, nego i nama po nižoj ceni nego naše srpsko meso.
  (gost, 30. decembar 2011 12:28)

  # Link komentara

 2. Oni u onom krsu i kamenju uspeju da proizvedu meso za izvoz, a mi, pored toliko bogate i plodne zemlje i klime, uvozimo meso iz Argentine! Boze sacuvaj!
   (Zbunjena, 30. decembar 2011 09:46)

  # Link komentara

 3. Hahahahaha.Jel ovo humoristicka rubrika?
   (lemmy, 30. decembar 2011 09:36)

  # Link komentara

 4. Sta nas briga za CG,šta je sa našim stočnim fondom,use i u svoje kljuse.
   (bljump, 30. decembar 2011 09:32)

  # Link komentara