Sreda, 30.11.2011.

17:39

Srbija postaje lider autoindustrije

Potpredsednica Vlade Srbije Verica Kalanović kaže da niko ne moze da sumnja u to da je Srbija lider u automobilskoj ponudi u ovom delu Evope.

Izvor: Beta

Srbija postaje lider autoindustrije IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

94 Komentari

Sortiraj po:

Mary Hwana

pre 12 godina

Srbija lider u autoindustriji?! Kad pre, pa fabrika u Kragujevcu nije sasvim ni završena?!
Kako se ono kaže, "prvo skoči, pa reci hop"?

miodrag

pre 12 godina

u cemu auto ili avio industriji
daj nemlati molm te pa mi smo lideri u siromastvu zahvaljujuci vama
koliko se to proizvede i izveze automobila i kojih dosta bre laganja gde vam je obraz
uostalom tako lepa zena bas lepa trba da se bavi glumom sa onom njenom slavicom samo mi nije jasno ko bi vas takve lepotinje gledao stvorene ste za glumu sto se vidi sto u parlamentu to i na nastupima na tv-u gde ogadiste i ovo malo hleba sto ima da jede

sporet na drva

pre 12 godina

Fiat lider? Posto se trenutno nalazim na bliskom istoku, mogu da primetim da Fiat ne postoji na ovim trzistima dok se Dacia sa renoovim znakom prodaje uveliko i naveliko. Hrvatska razvija elektromobile, a mi krpacimo sa puntom koji je izasao na trziste pre deset godina... citanje vesti i izjava politicara iz Srbije me vraca u osecaj iz devedesetih i RTS dnevnik!

Nebojsa Gojnic

pre 12 godina

Opet imam problem da utvrdim da li se nalazim na sajtu "http://www.b92.net" ili na "http://www.njuz.net/". Ajd sto gospo'ja prica to sto prica, ali vi sa B92 samo sto ne objavite reportazu o Deda Mrazu i njegovim planovima za ovu godinu.

mozdaiobjaveovajput

pre 12 godina

Ovi clanci su pravljeni za pobudjivanje reakcije kod citalaca. Ne treba srditi jer je realnost potpuno ocigledna,a ovi sto daju ovakve izjave odavno dokazano da ne znaju sta je realnost.
Svaki drugi dan mozemo da procitamo nesto iz G17 klana jer njihove reakcije najvise nerviraju narod.

Sremac

pre 12 godina

Čim čujem reč "LIDER" ja se naježim!
Ne mogu više ni da pobrojim u čemu smo sve "lideri" bar kako to tvrde naši političari.
Pa kako ih nije sramota?

Radivoj

pre 12 godina

Ha, haaa, ovi iz "Ujedinjenih regiona Srbije" - URS, su stvarno prevazišli sami sebe, a već odavno i samog Barona Moinhauzena!! Dinkić - akcije 1.000 EUR, radna mesta,..., Kalanovićka - Lideri u auto industriji,... Bivši guverner NBS, "Jak dinar",... Trebali bi da promene ime u ULS - "Uedinjeni Lažovi Srbije"!

Ma intergalaktički lideri, bre !

pre 12 godina

"A kad saljemo coveka na Mesec?
(Z, 30. novembar 2011 20:42) "

A čemu takvo skromno pitanje, prijatelju, kad je jasno da nas vode oni što su pali s' Marsa ...!

lider regiona

pre 12 godina

LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER !

sumadinac atl

pre 12 godina

hahahahahato ko da mi je rekla da je krajsler lider u usa auto industriji.!!!!!!!!hahahaha. pa sa cim smo lideri. ima nekoliko hiljada parkiranih punta na parkingu zastave koji gledam sa terase dok ovo pisem!!!gde li ova zivi? aaaa ona je iz regiona i guess...

gordijanus

pre 12 godina

verice, nemas ti pojma. ej bre zneo, znas li ti sta je dacia uradila za zadnjih 10 godina? koliko su novih modela izbacili i pod kojim uslovima ih rade? stalno unapredjuju motore, unutrasnjost itd. znas li ti da oni danas cine 20 posto nemackog trzista? zahvaljujuci rumunskoj dacie renault u francuskoj jos kako tako funkcionise...to je good value for money...a vi lideri regiona, za to vreme niste pustili ni jedan auta sa trake?

Goran

pre 12 godina

za koga se prave ti automobili kalanoviceva ???
ja prvi tesko da imam da iskesiram 10 soma za najobicnija nova kola,a zastavu ste satarili,jedina opcija je polovni krs za 4-5 soma,pretvorili ste drzavu u auto otpad,sta se sve ne kotrlja ovim putevima...grobari nase privrede...

zoran

pre 12 godina

Kandidujem se! Program:zabrana reci LIDER!!!!!!
U mebjuvremenu da li neko zna prasak protiv svraba za alergiju na pomenu reci lider(u regionu).
Fuj! Odvratno!! Dotako sam dno zivota!!!
*****

Dodo

pre 12 godina

Čitam i ne mogu doći sebi.
Očito gospođa pod regionom misli na Srbiju, Hrvatsku, Cg i Kosovo. A što je sa Slovenijom, Mađarskom, Rumunjskom?

Ne samtram da je loše što je FIAT u kragujevcu, ali to nije nikakva autoindustrija, nego sklapanje vozila. Autoindustrija je u Njemačkoj, Francuskoj i Italiji, a sve ostalo je samo industrija jeftine radne snage. Ali izgleda da će izbori uskoro.

Pa za 5 god se može dogoditi da Hrvatsak ima jaču autoindustriju od Hrvatske. Je da se neće proizvoditi velike količine, ali bar će biti proizvod domaće pameti. Govorim o električnim automobilima DOKINGa i RIMCA.

Samo kod nas na balkanu se industrija jeftine radne snage smatra poželjnom industrijom, umjesto da se ulaže u pamet i nove proizvode.

...marko

pre 12 godina

A da ti organizujemo studijsko putovanje u fabriku Dacia? Dok ste vi godinama mlatili praznu slamu u Zastavi, Rumuni i Francuzi su vredno radili. Mi jesmo dosta ucinili sa Italijanima, ali imamo jos mnogo posla pre nego sto budemo bilo kakvi lideri, u.bilo cemu. Sve.ostalo je jeftino politikantstvo.

Aleksandar

pre 12 godina

Ako se pod region smatraju zemlje sa kojima se Srbija graniči i zemlje bivše SFRJ, evo malo podataka za 2010godine:
Slovenija - 201.000
Mađarska - 165.000
Rumunija - 323.000 i
Srbija - 17.000 vozila

Zanima me kako smo lideri?

brale

pre 12 godina

Bože dokle će vlast da iskrivljenu sliku prezentuje građanima.Sve kompanije iz auto industrije se nalaze u bezcarinskim zonama( ne pripada poreskom sistemu Srbije).Da je pod tim mogućnostima moguće poslovanje u sređenim zemljama oni bi tamo takve fabrike gradili.Mi njima po dampin cenama ustupamo infrastrukturu,finansiramo svako otvoreno radno mesto,itd.Pa kad je skoro džabe onda i neko dođe.Kakva enormna sposobnos privlačenja stranih ulaganja.Da to urade u nekoj pravnoj zemlji strpali bi ih u zatvor.

Pop

pre 12 godina

Ha, ha, ha, ha ...
Zar oni tako zamišljaju liderstvo. Sad kada su Hrvati objavili vest da počinju sa izvozom svog "elektromobila" u SAD, naši političari smatraju da je pravljenje pojasa za spasavanje i kablova za paljenje "liderstvo" u regionu!

Jovan

pre 12 godina

"zapošljavanje 620 radnika" + "Obe kompanije ... dobile su po 5.000 evra po radniku"

Znači, da podvučemo crtu - oteli ste narodu kroz porez 620 x 5.000e = 3.100.000e i dali nekome ko ima više para nego što mu treba?

Koliko je, gospođo Kalanović, radnih mesta zatvoreno zbog tih 3 miliona eura koje ste uzeli od naroda? Koliko malih privrednika je ostalo bez para da nekoga zaposli?

Kada ćete već jednom shvatiti da *socijalizam ne funkcioniše*!? Ne može vlast da otima od naroda i deli kome hoće po partijskoj ili bilo kojoj drugoj liniji, a sve navodno "za dobrobit naroda". Ostavite vi nama pare pa ćemo mi sami znati gde da ih uložimo puno bolje od vas.

Student

pre 12 godina

Hahahaha :D Lider autoindustrije? Pa da li mene ovde neko za..bava ili je ova ozbiljna? Po cemu smo mi to lideri? Ponudi jeftine radne snage?

miroslav

pre 12 godina

Definicija "regiona" u srpskom političkom rečniku:

"Region" je Srbija plus barem jos jedna, bilo koja susedna zemlja, po slobodnom izboru i po potrebi. Reč se uglavnom koristi za izjave tipa "lider u regionu", a u svrhu potkrepljivanja iluzije da je stanje u Srbiji po bilo kom osnovu bolje od stanja u drugim zemljama u "regionu". Obe reči treba koristiti obilno i bez provere činjenilnog stanja, pošto je interpretacija slobodna. Primer: "Srbija lider u autoindustriji u regionu", može da znači da se u Srbiji proizvodi više brisača stakla od Albanije ili Makedonije, ili čak obe zemlje zajedno, ili da se proda više zimskih guma - po izboru.

ZokyNBGD

pre 12 godina

uf kako volim da vidim ove izjave o liderstvu Srbije, čisto ono kad odsanjam da sam u nekoj uređenoj funkcionalnoj zemlji da me tresne o tlo, u stilu ******

Ladislav

pre 12 godina

Postovana gospodjo , izmadju Vaseg i mog znanja iz pomenute oblsti nemerljiva je razlika. Naravno , u moju korist i slobodan sam reci da vecu glupost nisam soro procitao. Mi lideri u oblasti autoindustrije , bilo gde i bilo kako ???? Naspavajte de , odmorite i pokusajte ponovo da razmislite o tome !

poslodavac u najavi

pre 12 godina

Gospođo, da li i ja mogu da dobijem 5000 evra? Proizvodiću patosnice za Fiat! 100% domaći proizvod, zaposliću najbliže rođake i nekolicu iz Vaše stranke, obećavam!

dovla

pre 12 godina

"niko ne moze da sumnja u to da je Srbija lider u automobilskoj ponudi u ovom delu Evope"

Slazem se, s napomenom da "ovom delu Evrope" znaci Srbija, BiH, Makedonija i Crna Gora. I dovoljno je da proizvedemo jedan automobil godisnje da bi smo odrzali tu lidersku poziciju.

vitez

pre 12 godina

Ovo je izjava stoleca.Kakav bre lider u regionu,pa dali ona zna sta prave Rumuni.Zivim i radim vani a vozila Dacia su na svakom koraku po putevima EU,a taj Fiat Punto sto se kod nas pravi nemoze da se proda nigde u evropi.Pravimo jedan auto i odmah smo lider,jesmo lider ali lopova nigde vise lopova na manjem prostoru.Deset godina na vlasti a nismo napredovali ni 1% na bolje naprotiv samo su nam takse uveli da napune kase da bi ih oni ispraznili.

rayden

pre 12 godina

JA NE MOGU DA VERUJEM ONOME STO CITAM I ZATO PISEM VELIKIM SLOVIMA !!! Doticna izgleda ne zivi u istoj Srbiji u kojoj mi gradjani zivimo , Ili mozda pati od neke bolesti koja joj ne doputa realnu percepciju stvarnosti.
Iskreno vredja me kad ovako nesto procitam, da li je mozda isla na kurs kod gospodje sa cvetom u kosi koja je trenutno u bekstvu...

disco

pre 12 godina

Pa ako racunamo Hrvatsku, Bosnu, Crnu Goru i Albaniju... onda jesmo, oni ni nemaju auto industriju pa je mozda neprimerno porediti... S druge strane ako pogledamo Sloveniju (Renault), Rumuniju (Dacia Renault), Cesku (Skoda), Slovacku (Hyundai Kia), Tursku (Fiat, Renault i jos mnogo toga) onda smo zaista daleko...

Ilija

pre 12 godina

****. . . Srbija lider u ovom delu evrope u auto industriji?! Pa Sebija je za pocetak i nema! Jer ovo sto fijat radi sada je sica, ok bolje ista nego nista, ali to je predaleko od bilo kakve konkurencije sa Rumunijom ili madjarskom. Kad iz Srbije bude izlazilo 500000 na godisnjem nivou onda se moze pricati o konkurentnosti do tada o tome nema ni govora. . .

ZmajOgnjeni

pre 12 godina

Kad sam video naslov umalo nisam pao sa stolice od smeha, napravite rubriku humor i tamo postavljajte ovakve naslove, nije fer ovako nespremnog da me zasmejavate :)))

Влада

pre 12 godina

Да ли је остало нешто у чему нисмо лидери?Мада не сумњам да ћемо до избора постати лидери и у томе.

misa

pre 12 godina

a koji je to deo Evrope gde smo lideri u autoindustriji, Madjarska odavno ima dve fabrike (audi i suzuki) u Rumuniji Dacija proizvodi vise od 200000 vozila godisnje koliko ce se najvise proizvoditi u KG-u, verovatno cemo biti lideri u odnosu na Makedoniju i Bosnu, a da zaboravih i CG

srndach

pre 12 godina

Ovde, u Ceskoj, rade Skoda, VW, Pezo, Tojota, Hjundai, KIA ... u tri smene! Zajedno proizvedu preko milion vozila godisnje a zaposljavaju jedva nesto vise od 15.000 ljudi u sve tri smene ... A Zastava je imala 30.000 ljudi i proizvodila isto toliko vozila godisnje ... Sad ima mnogo manje zaposlenih, a i proizvodnja je srazmerno manja !
I Srbija je lider ...
Pa, da, kad Kosovo, Makedonija ne maju ni toliko ...

kukuruz

pre 12 godina

Daleko smo mi od centra auto industrije. A i sama auto-ind nije vise tako dobar posao a i mnogo je velika konkurencija zemalja koje su agilnije i uredjenije.
Suludo je subvencionisati srafciger industriju u razvijenim regionima.
Ako vec postoji Fiat kao sidro za auto industriju. Koji je masivno subvencionisan. Zasto dajemo pare za komponentase. Oni bi trebalo da dodju sami, privuceni jeftinom radnom snagom i niskim porezom. Kljuc je sporosti i korumpiranosti sistema koji odbija ulagace. U to treba uloziti pare a ne u subvencije.

Slavisa

pre 12 godina

Ovo ste gospodja prica NEMA NIKAKVOG SMISLA SA ZIVOTOM. Kao prvo, ovde se trenutno koristi jeftina radna snaga, ti radnici koji to rade su robotizovani i rade iskljucivo na normu. NIKAKVA TEHNOLOGIJA SE TU NE RAZVIJA I TU NEMA POSLA ZA VISOKOSTRUCNI KADAR. Drugim recima, MI U OVOM TRENUTKU NEMAMO TEHNOLOGIJU NI JEDNOG STOJADINA ili FICU VISE DA NAPRAVIMO!!! Jer nece Nemac da radi za 200-300Eura mesecno, ali nas covek hoce(mora)! Druga stvar je to sto se drzava zaduzuje kod stranih fondova i banaka kako bi dala nazad tim istim strancima 5000Eura po radnom mestu. Scenario koji se ponavlja u svim zemljama istocnog bloka, pa konacno i u Srbiji...

kraja

pre 12 godina

"Potpredsednica Vlade Srbije Verica Kalanović kaže da niko ne moze da sumnja u to da je Srbija lider u automobilskoj ponudi u ovom delu Evope."

...ja verice ne bih nista vise izjavljivao do kraja godine...
...ovo je mnogo mocna izjava...skoro woodoo...

Vs

pre 12 godina

Niko ne moze da sumnja da smo lideri..Ej,da sumnja niko ne moze. Porediti vas sa Pajtonovcima je greh,oni su imali vise kontakta sa realnim zivotom.

veseljko

pre 12 godina

Dade izjavu i lupi ko maxim po diviziji!Ma ko je lider,cega lider/auto industrije?Pa bugari su nas pretekli odavno u tome.FIAT je kupio zastavu da je ne bi kupio neko drugi i bio mu konkurencija drugarica Kalanovic!!!!Pa vi iz G17 /URS bi slagali i rodjeno dete da je krosnja drveta SIVA..bre!VI ste LIDER promasenih ulaganja kad je NAROD u pitanju,ali ste LIDER kada punite vase dzepove i zaposljavate VASE kadrove po svim gradovima,varosima,selima,zaseocima,,,PRODAVCI MAGLE za vas predvidjam 3,92%...ZBOGOM propadoste!

Svrdigajlo

pre 12 godina

Ovu gospodju treba pod hitno osuditi da zivi sa 200 eura mesecnih prihoda bar jednu godinu...posle toga je treba priupitati za zdravlje junacko...muka mi je od svih ovih politicara, ama bas svih...

DS

pre 12 godina

Kako je moguce da neko ko se bavi politikom, ukoliko iole brine za rejting svoje stranke, moze da izjavi ovako nesto?! Pa rumunsku Daciu necemo moci da stignemo za 20 godina! Boze Bozeee....nema veze, reci cu svoje na izborima!

Aleksandar

pre 12 godina

Ako se pod region smatraju zemlje sa kojima se Srbija graniči i zemlje bivše SFRJ, evo malo podataka za 2010godine:
Slovenija - 201.000
Mađarska - 165.000
Rumunija - 323.000 i
Srbija - 17.000 vozila

Zanima me kako smo lideri?

poslodavac u najavi

pre 12 godina

Gospođo, da li i ja mogu da dobijem 5000 evra? Proizvodiću patosnice za Fiat! 100% domaći proizvod, zaposliću najbliže rođake i nekolicu iz Vaše stranke, obećavam!

Jovan

pre 12 godina

"zapošljavanje 620 radnika" + "Obe kompanije ... dobile su po 5.000 evra po radniku"

Znači, da podvučemo crtu - oteli ste narodu kroz porez 620 x 5.000e = 3.100.000e i dali nekome ko ima više para nego što mu treba?

Koliko je, gospođo Kalanović, radnih mesta zatvoreno zbog tih 3 miliona eura koje ste uzeli od naroda? Koliko malih privrednika je ostalo bez para da nekoga zaposli?

Kada ćete već jednom shvatiti da *socijalizam ne funkcioniše*!? Ne može vlast da otima od naroda i deli kome hoće po partijskoj ili bilo kojoj drugoj liniji, a sve navodno "za dobrobit naroda". Ostavite vi nama pare pa ćemo mi sami znati gde da ih uložimo puno bolje od vas.

...marko

pre 12 godina

A da ti organizujemo studijsko putovanje u fabriku Dacia? Dok ste vi godinama mlatili praznu slamu u Zastavi, Rumuni i Francuzi su vredno radili. Mi jesmo dosta ucinili sa Italijanima, ali imamo jos mnogo posla pre nego sto budemo bilo kakvi lideri, u.bilo cemu. Sve.ostalo je jeftino politikantstvo.

brale

pre 12 godina

Bože dokle će vlast da iskrivljenu sliku prezentuje građanima.Sve kompanije iz auto industrije se nalaze u bezcarinskim zonama( ne pripada poreskom sistemu Srbije).Da je pod tim mogućnostima moguće poslovanje u sređenim zemljama oni bi tamo takve fabrike gradili.Mi njima po dampin cenama ustupamo infrastrukturu,finansiramo svako otvoreno radno mesto,itd.Pa kad je skoro džabe onda i neko dođe.Kakva enormna sposobnos privlačenja stranih ulaganja.Da to urade u nekoj pravnoj zemlji strpali bi ih u zatvor.

Student

pre 12 godina

Hahahaha :D Lider autoindustrije? Pa da li mene ovde neko za..bava ili je ova ozbiljna? Po cemu smo mi to lideri? Ponudi jeftine radne snage?

Pop

pre 12 godina

Ha, ha, ha, ha ...
Zar oni tako zamišljaju liderstvo. Sad kada su Hrvati objavili vest da počinju sa izvozom svog "elektromobila" u SAD, naši političari smatraju da je pravljenje pojasa za spasavanje i kablova za paljenje "liderstvo" u regionu!

Slavisa

pre 12 godina

Ovo ste gospodja prica NEMA NIKAKVOG SMISLA SA ZIVOTOM. Kao prvo, ovde se trenutno koristi jeftina radna snaga, ti radnici koji to rade su robotizovani i rade iskljucivo na normu. NIKAKVA TEHNOLOGIJA SE TU NE RAZVIJA I TU NEMA POSLA ZA VISOKOSTRUCNI KADAR. Drugim recima, MI U OVOM TRENUTKU NEMAMO TEHNOLOGIJU NI JEDNOG STOJADINA ili FICU VISE DA NAPRAVIMO!!! Jer nece Nemac da radi za 200-300Eura mesecno, ali nas covek hoce(mora)! Druga stvar je to sto se drzava zaduzuje kod stranih fondova i banaka kako bi dala nazad tim istim strancima 5000Eura po radnom mestu. Scenario koji se ponavlja u svim zemljama istocnog bloka, pa konacno i u Srbiji...

rayden

pre 12 godina

JA NE MOGU DA VERUJEM ONOME STO CITAM I ZATO PISEM VELIKIM SLOVIMA !!! Doticna izgleda ne zivi u istoj Srbiji u kojoj mi gradjani zivimo , Ili mozda pati od neke bolesti koja joj ne doputa realnu percepciju stvarnosti.
Iskreno vredja me kad ovako nesto procitam, da li je mozda isla na kurs kod gospodje sa cvetom u kosi koja je trenutno u bekstvu...

miroslav

pre 12 godina

Definicija "regiona" u srpskom političkom rečniku:

"Region" je Srbija plus barem jos jedna, bilo koja susedna zemlja, po slobodnom izboru i po potrebi. Reč se uglavnom koristi za izjave tipa "lider u regionu", a u svrhu potkrepljivanja iluzije da je stanje u Srbiji po bilo kom osnovu bolje od stanja u drugim zemljama u "regionu". Obe reči treba koristiti obilno i bez provere činjenilnog stanja, pošto je interpretacija slobodna. Primer: "Srbija lider u autoindustriji u regionu", može da znači da se u Srbiji proizvodi više brisača stakla od Albanije ili Makedonije, ili čak obe zemlje zajedno, ili da se proda više zimskih guma - po izboru.

kraja

pre 12 godina

"Potpredsednica Vlade Srbije Verica Kalanović kaže da niko ne moze da sumnja u to da je Srbija lider u automobilskoj ponudi u ovom delu Evope."

...ja verice ne bih nista vise izjavljivao do kraja godine...
...ovo je mnogo mocna izjava...skoro woodoo...

Svrdigajlo

pre 12 godina

Ovu gospodju treba pod hitno osuditi da zivi sa 200 eura mesecnih prihoda bar jednu godinu...posle toga je treba priupitati za zdravlje junacko...muka mi je od svih ovih politicara, ama bas svih...

zoran

pre 12 godina

Kandidujem se! Program:zabrana reci LIDER!!!!!!
U mebjuvremenu da li neko zna prasak protiv svraba za alergiju na pomenu reci lider(u regionu).
Fuj! Odvratno!! Dotako sam dno zivota!!!
*****

ZmajOgnjeni

pre 12 godina

Kad sam video naslov umalo nisam pao sa stolice od smeha, napravite rubriku humor i tamo postavljajte ovakve naslove, nije fer ovako nespremnog da me zasmejavate :)))

DS

pre 12 godina

Kako je moguce da neko ko se bavi politikom, ukoliko iole brine za rejting svoje stranke, moze da izjavi ovako nesto?! Pa rumunsku Daciu necemo moci da stignemo za 20 godina! Boze Bozeee....nema veze, reci cu svoje na izborima!

veseljko

pre 12 godina

Dade izjavu i lupi ko maxim po diviziji!Ma ko je lider,cega lider/auto industrije?Pa bugari su nas pretekli odavno u tome.FIAT je kupio zastavu da je ne bi kupio neko drugi i bio mu konkurencija drugarica Kalanovic!!!!Pa vi iz G17 /URS bi slagali i rodjeno dete da je krosnja drveta SIVA..bre!VI ste LIDER promasenih ulaganja kad je NAROD u pitanju,ali ste LIDER kada punite vase dzepove i zaposljavate VASE kadrove po svim gradovima,varosima,selima,zaseocima,,,PRODAVCI MAGLE za vas predvidjam 3,92%...ZBOGOM propadoste!

Ladislav

pre 12 godina

Postovana gospodjo , izmadju Vaseg i mog znanja iz pomenute oblsti nemerljiva je razlika. Naravno , u moju korist i slobodan sam reci da vecu glupost nisam soro procitao. Mi lideri u oblasti autoindustrije , bilo gde i bilo kako ???? Naspavajte de , odmorite i pokusajte ponovo da razmislite o tome !

dovla

pre 12 godina

"niko ne moze da sumnja u to da je Srbija lider u automobilskoj ponudi u ovom delu Evope"

Slazem se, s napomenom da "ovom delu Evrope" znaci Srbija, BiH, Makedonija i Crna Gora. I dovoljno je da proizvedemo jedan automobil godisnje da bi smo odrzali tu lidersku poziciju.

vitez

pre 12 godina

Ovo je izjava stoleca.Kakav bre lider u regionu,pa dali ona zna sta prave Rumuni.Zivim i radim vani a vozila Dacia su na svakom koraku po putevima EU,a taj Fiat Punto sto se kod nas pravi nemoze da se proda nigde u evropi.Pravimo jedan auto i odmah smo lider,jesmo lider ali lopova nigde vise lopova na manjem prostoru.Deset godina na vlasti a nismo napredovali ni 1% na bolje naprotiv samo su nam takse uveli da napune kase da bi ih oni ispraznili.

Vs

pre 12 godina

Niko ne moze da sumnja da smo lideri..Ej,da sumnja niko ne moze. Porediti vas sa Pajtonovcima je greh,oni su imali vise kontakta sa realnim zivotom.

Dodo

pre 12 godina

Čitam i ne mogu doći sebi.
Očito gospođa pod regionom misli na Srbiju, Hrvatsku, Cg i Kosovo. A što je sa Slovenijom, Mađarskom, Rumunjskom?

Ne samtram da je loše što je FIAT u kragujevcu, ali to nije nikakva autoindustrija, nego sklapanje vozila. Autoindustrija je u Njemačkoj, Francuskoj i Italiji, a sve ostalo je samo industrija jeftine radne snage. Ali izgleda da će izbori uskoro.

Pa za 5 god se može dogoditi da Hrvatsak ima jaču autoindustriju od Hrvatske. Je da se neće proizvoditi velike količine, ali bar će biti proizvod domaće pameti. Govorim o električnim automobilima DOKINGa i RIMCA.

Samo kod nas na balkanu se industrija jeftine radne snage smatra poželjnom industrijom, umjesto da se ulaže u pamet i nove proizvode.

Goran

pre 12 godina

za koga se prave ti automobili kalanoviceva ???
ja prvi tesko da imam da iskesiram 10 soma za najobicnija nova kola,a zastavu ste satarili,jedina opcija je polovni krs za 4-5 soma,pretvorili ste drzavu u auto otpad,sta se sve ne kotrlja ovim putevima...grobari nase privrede...

srndach

pre 12 godina

Ovde, u Ceskoj, rade Skoda, VW, Pezo, Tojota, Hjundai, KIA ... u tri smene! Zajedno proizvedu preko milion vozila godisnje a zaposljavaju jedva nesto vise od 15.000 ljudi u sve tri smene ... A Zastava je imala 30.000 ljudi i proizvodila isto toliko vozila godisnje ... Sad ima mnogo manje zaposlenih, a i proizvodnja je srazmerno manja !
I Srbija je lider ...
Pa, da, kad Kosovo, Makedonija ne maju ni toliko ...

Влада

pre 12 godina

Да ли је остало нешто у чему нисмо лидери?Мада не сумњам да ћемо до избора постати лидери и у томе.

misa

pre 12 godina

a koji je to deo Evrope gde smo lideri u autoindustriji, Madjarska odavno ima dve fabrike (audi i suzuki) u Rumuniji Dacija proizvodi vise od 200000 vozila godisnje koliko ce se najvise proizvoditi u KG-u, verovatno cemo biti lideri u odnosu na Makedoniju i Bosnu, a da zaboravih i CG

disco

pre 12 godina

Pa ako racunamo Hrvatsku, Bosnu, Crnu Goru i Albaniju... onda jesmo, oni ni nemaju auto industriju pa je mozda neprimerno porediti... S druge strane ako pogledamo Sloveniju (Renault), Rumuniju (Dacia Renault), Cesku (Skoda), Slovacku (Hyundai Kia), Tursku (Fiat, Renault i jos mnogo toga) onda smo zaista daleko...

Ilija

pre 12 godina

****. . . Srbija lider u ovom delu evrope u auto industriji?! Pa Sebija je za pocetak i nema! Jer ovo sto fijat radi sada je sica, ok bolje ista nego nista, ali to je predaleko od bilo kakve konkurencije sa Rumunijom ili madjarskom. Kad iz Srbije bude izlazilo 500000 na godisnjem nivou onda se moze pricati o konkurentnosti do tada o tome nema ni govora. . .

ZokyNBGD

pre 12 godina

uf kako volim da vidim ove izjave o liderstvu Srbije, čisto ono kad odsanjam da sam u nekoj uređenoj funkcionalnoj zemlji da me tresne o tlo, u stilu ******

kukuruz

pre 12 godina

Daleko smo mi od centra auto industrije. A i sama auto-ind nije vise tako dobar posao a i mnogo je velika konkurencija zemalja koje su agilnije i uredjenije.
Suludo je subvencionisati srafciger industriju u razvijenim regionima.
Ako vec postoji Fiat kao sidro za auto industriju. Koji je masivno subvencionisan. Zasto dajemo pare za komponentase. Oni bi trebalo da dodju sami, privuceni jeftinom radnom snagom i niskim porezom. Kljuc je sporosti i korumpiranosti sistema koji odbija ulagace. U to treba uloziti pare a ne u subvencije.

lider regiona

pre 12 godina

LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER !

Radivoj

pre 12 godina

Ha, haaa, ovi iz "Ujedinjenih regiona Srbije" - URS, su stvarno prevazišli sami sebe, a već odavno i samog Barona Moinhauzena!! Dinkić - akcije 1.000 EUR, radna mesta,..., Kalanovićka - Lideri u auto industriji,... Bivši guverner NBS, "Jak dinar",... Trebali bi da promene ime u ULS - "Uedinjeni Lažovi Srbije"!

sporet na drva

pre 12 godina

Fiat lider? Posto se trenutno nalazim na bliskom istoku, mogu da primetim da Fiat ne postoji na ovim trzistima dok se Dacia sa renoovim znakom prodaje uveliko i naveliko. Hrvatska razvija elektromobile, a mi krpacimo sa puntom koji je izasao na trziste pre deset godina... citanje vesti i izjava politicara iz Srbije me vraca u osecaj iz devedesetih i RTS dnevnik!

gordijanus

pre 12 godina

verice, nemas ti pojma. ej bre zneo, znas li ti sta je dacia uradila za zadnjih 10 godina? koliko su novih modela izbacili i pod kojim uslovima ih rade? stalno unapredjuju motore, unutrasnjost itd. znas li ti da oni danas cine 20 posto nemackog trzista? zahvaljujuci rumunskoj dacie renault u francuskoj jos kako tako funkcionise...to je good value for money...a vi lideri regiona, za to vreme niste pustili ni jedan auta sa trake?

Sremac

pre 12 godina

Čim čujem reč "LIDER" ja se naježim!
Ne mogu više ni da pobrojim u čemu smo sve "lideri" bar kako to tvrde naši političari.
Pa kako ih nije sramota?

mozdaiobjaveovajput

pre 12 godina

Ovi clanci su pravljeni za pobudjivanje reakcije kod citalaca. Ne treba srditi jer je realnost potpuno ocigledna,a ovi sto daju ovakve izjave odavno dokazano da ne znaju sta je realnost.
Svaki drugi dan mozemo da procitamo nesto iz G17 klana jer njihove reakcije najvise nerviraju narod.

miodrag

pre 12 godina

u cemu auto ili avio industriji
daj nemlati molm te pa mi smo lideri u siromastvu zahvaljujuci vama
koliko se to proizvede i izveze automobila i kojih dosta bre laganja gde vam je obraz
uostalom tako lepa zena bas lepa trba da se bavi glumom sa onom njenom slavicom samo mi nije jasno ko bi vas takve lepotinje gledao stvorene ste za glumu sto se vidi sto u parlamentu to i na nastupima na tv-u gde ogadiste i ovo malo hleba sto ima da jede

Mary Hwana

pre 12 godina

Srbija lider u autoindustriji?! Kad pre, pa fabrika u Kragujevcu nije sasvim ni završena?!
Kako se ono kaže, "prvo skoči, pa reci hop"?

sumadinac atl

pre 12 godina

hahahahahato ko da mi je rekla da je krajsler lider u usa auto industriji.!!!!!!!!hahahaha. pa sa cim smo lideri. ima nekoliko hiljada parkiranih punta na parkingu zastave koji gledam sa terase dok ovo pisem!!!gde li ova zivi? aaaa ona je iz regiona i guess...

Ma intergalaktički lideri, bre !

pre 12 godina

"A kad saljemo coveka na Mesec?
(Z, 30. novembar 2011 20:42) "

A čemu takvo skromno pitanje, prijatelju, kad je jasno da nas vode oni što su pali s' Marsa ...!

Nebojsa Gojnic

pre 12 godina

Opet imam problem da utvrdim da li se nalazim na sajtu "http://www.b92.net" ili na "http://www.njuz.net/". Ajd sto gospo'ja prica to sto prica, ali vi sa B92 samo sto ne objavite reportazu o Deda Mrazu i njegovim planovima za ovu godinu.

srndach

pre 12 godina

Ovde, u Ceskoj, rade Skoda, VW, Pezo, Tojota, Hjundai, KIA ... u tri smene! Zajedno proizvedu preko milion vozila godisnje a zaposljavaju jedva nesto vise od 15.000 ljudi u sve tri smene ... A Zastava je imala 30.000 ljudi i proizvodila isto toliko vozila godisnje ... Sad ima mnogo manje zaposlenih, a i proizvodnja je srazmerno manja !
I Srbija je lider ...
Pa, da, kad Kosovo, Makedonija ne maju ni toliko ...

Jovan

pre 12 godina

"zapošljavanje 620 radnika" + "Obe kompanije ... dobile su po 5.000 evra po radniku"

Znači, da podvučemo crtu - oteli ste narodu kroz porez 620 x 5.000e = 3.100.000e i dali nekome ko ima više para nego što mu treba?

Koliko je, gospođo Kalanović, radnih mesta zatvoreno zbog tih 3 miliona eura koje ste uzeli od naroda? Koliko malih privrednika je ostalo bez para da nekoga zaposli?

Kada ćete već jednom shvatiti da *socijalizam ne funkcioniše*!? Ne može vlast da otima od naroda i deli kome hoće po partijskoj ili bilo kojoj drugoj liniji, a sve navodno "za dobrobit naroda". Ostavite vi nama pare pa ćemo mi sami znati gde da ih uložimo puno bolje od vas.

Pop

pre 12 godina

Ha, ha, ha, ha ...
Zar oni tako zamišljaju liderstvo. Sad kada su Hrvati objavili vest da počinju sa izvozom svog "elektromobila" u SAD, naši političari smatraju da je pravljenje pojasa za spasavanje i kablova za paljenje "liderstvo" u regionu!

brale

pre 12 godina

Bože dokle će vlast da iskrivljenu sliku prezentuje građanima.Sve kompanije iz auto industrije se nalaze u bezcarinskim zonama( ne pripada poreskom sistemu Srbije).Da je pod tim mogućnostima moguće poslovanje u sređenim zemljama oni bi tamo takve fabrike gradili.Mi njima po dampin cenama ustupamo infrastrukturu,finansiramo svako otvoreno radno mesto,itd.Pa kad je skoro džabe onda i neko dođe.Kakva enormna sposobnos privlačenja stranih ulaganja.Da to urade u nekoj pravnoj zemlji strpali bi ih u zatvor.

Aleksandar

pre 12 godina

Ako se pod region smatraju zemlje sa kojima se Srbija graniči i zemlje bivše SFRJ, evo malo podataka za 2010godine:
Slovenija - 201.000
Mađarska - 165.000
Rumunija - 323.000 i
Srbija - 17.000 vozila

Zanima me kako smo lideri?

...marko

pre 12 godina

A da ti organizujemo studijsko putovanje u fabriku Dacia? Dok ste vi godinama mlatili praznu slamu u Zastavi, Rumuni i Francuzi su vredno radili. Mi jesmo dosta ucinili sa Italijanima, ali imamo jos mnogo posla pre nego sto budemo bilo kakvi lideri, u.bilo cemu. Sve.ostalo je jeftino politikantstvo.

Ilija

pre 12 godina

****. . . Srbija lider u ovom delu evrope u auto industriji?! Pa Sebija je za pocetak i nema! Jer ovo sto fijat radi sada je sica, ok bolje ista nego nista, ali to je predaleko od bilo kakve konkurencije sa Rumunijom ili madjarskom. Kad iz Srbije bude izlazilo 500000 na godisnjem nivou onda se moze pricati o konkurentnosti do tada o tome nema ni govora. . .

disco

pre 12 godina

Pa ako racunamo Hrvatsku, Bosnu, Crnu Goru i Albaniju... onda jesmo, oni ni nemaju auto industriju pa je mozda neprimerno porediti... S druge strane ako pogledamo Sloveniju (Renault), Rumuniju (Dacia Renault), Cesku (Skoda), Slovacku (Hyundai Kia), Tursku (Fiat, Renault i jos mnogo toga) onda smo zaista daleko...

rayden

pre 12 godina

JA NE MOGU DA VERUJEM ONOME STO CITAM I ZATO PISEM VELIKIM SLOVIMA !!! Doticna izgleda ne zivi u istoj Srbiji u kojoj mi gradjani zivimo , Ili mozda pati od neke bolesti koja joj ne doputa realnu percepciju stvarnosti.
Iskreno vredja me kad ovako nesto procitam, da li je mozda isla na kurs kod gospodje sa cvetom u kosi koja je trenutno u bekstvu...

DS

pre 12 godina

Kako je moguce da neko ko se bavi politikom, ukoliko iole brine za rejting svoje stranke, moze da izjavi ovako nesto?! Pa rumunsku Daciu necemo moci da stignemo za 20 godina! Boze Bozeee....nema veze, reci cu svoje na izborima!

Svrdigajlo

pre 12 godina

Ovu gospodju treba pod hitno osuditi da zivi sa 200 eura mesecnih prihoda bar jednu godinu...posle toga je treba priupitati za zdravlje junacko...muka mi je od svih ovih politicara, ama bas svih...

Slavisa

pre 12 godina

Ovo ste gospodja prica NEMA NIKAKVOG SMISLA SA ZIVOTOM. Kao prvo, ovde se trenutno koristi jeftina radna snaga, ti radnici koji to rade su robotizovani i rade iskljucivo na normu. NIKAKVA TEHNOLOGIJA SE TU NE RAZVIJA I TU NEMA POSLA ZA VISOKOSTRUCNI KADAR. Drugim recima, MI U OVOM TRENUTKU NEMAMO TEHNOLOGIJU NI JEDNOG STOJADINA ili FICU VISE DA NAPRAVIMO!!! Jer nece Nemac da radi za 200-300Eura mesecno, ali nas covek hoce(mora)! Druga stvar je to sto se drzava zaduzuje kod stranih fondova i banaka kako bi dala nazad tim istim strancima 5000Eura po radnom mestu. Scenario koji se ponavlja u svim zemljama istocnog bloka, pa konacno i u Srbiji...

veseljko

pre 12 godina

Dade izjavu i lupi ko maxim po diviziji!Ma ko je lider,cega lider/auto industrije?Pa bugari su nas pretekli odavno u tome.FIAT je kupio zastavu da je ne bi kupio neko drugi i bio mu konkurencija drugarica Kalanovic!!!!Pa vi iz G17 /URS bi slagali i rodjeno dete da je krosnja drveta SIVA..bre!VI ste LIDER promasenih ulaganja kad je NAROD u pitanju,ali ste LIDER kada punite vase dzepove i zaposljavate VASE kadrove po svim gradovima,varosima,selima,zaseocima,,,PRODAVCI MAGLE za vas predvidjam 3,92%...ZBOGOM propadoste!

misa

pre 12 godina

a koji je to deo Evrope gde smo lideri u autoindustriji, Madjarska odavno ima dve fabrike (audi i suzuki) u Rumuniji Dacija proizvodi vise od 200000 vozila godisnje koliko ce se najvise proizvoditi u KG-u, verovatno cemo biti lideri u odnosu na Makedoniju i Bosnu, a da zaboravih i CG

vitez

pre 12 godina

Ovo je izjava stoleca.Kakav bre lider u regionu,pa dali ona zna sta prave Rumuni.Zivim i radim vani a vozila Dacia su na svakom koraku po putevima EU,a taj Fiat Punto sto se kod nas pravi nemoze da se proda nigde u evropi.Pravimo jedan auto i odmah smo lider,jesmo lider ali lopova nigde vise lopova na manjem prostoru.Deset godina na vlasti a nismo napredovali ni 1% na bolje naprotiv samo su nam takse uveli da napune kase da bi ih oni ispraznili.

dovla

pre 12 godina

"niko ne moze da sumnja u to da je Srbija lider u automobilskoj ponudi u ovom delu Evope"

Slazem se, s napomenom da "ovom delu Evrope" znaci Srbija, BiH, Makedonija i Crna Gora. I dovoljno je da proizvedemo jedan automobil godisnje da bi smo odrzali tu lidersku poziciju.

ZmajOgnjeni

pre 12 godina

Kad sam video naslov umalo nisam pao sa stolice od smeha, napravite rubriku humor i tamo postavljajte ovakve naslove, nije fer ovako nespremnog da me zasmejavate :)))

Vs

pre 12 godina

Niko ne moze da sumnja da smo lideri..Ej,da sumnja niko ne moze. Porediti vas sa Pajtonovcima je greh,oni su imali vise kontakta sa realnim zivotom.

Влада

pre 12 godina

Да ли је остало нешто у чему нисмо лидери?Мада не сумњам да ћемо до избора постати лидери и у томе.

poslodavac u najavi

pre 12 godina

Gospođo, da li i ja mogu da dobijem 5000 evra? Proizvodiću patosnice za Fiat! 100% domaći proizvod, zaposliću najbliže rođake i nekolicu iz Vaše stranke, obećavam!

Student

pre 12 godina

Hahahaha :D Lider autoindustrije? Pa da li mene ovde neko za..bava ili je ova ozbiljna? Po cemu smo mi to lideri? Ponudi jeftine radne snage?

Dodo

pre 12 godina

Čitam i ne mogu doći sebi.
Očito gospođa pod regionom misli na Srbiju, Hrvatsku, Cg i Kosovo. A što je sa Slovenijom, Mađarskom, Rumunjskom?

Ne samtram da je loše što je FIAT u kragujevcu, ali to nije nikakva autoindustrija, nego sklapanje vozila. Autoindustrija je u Njemačkoj, Francuskoj i Italiji, a sve ostalo je samo industrija jeftine radne snage. Ali izgleda da će izbori uskoro.

Pa za 5 god se može dogoditi da Hrvatsak ima jaču autoindustriju od Hrvatske. Je da se neće proizvoditi velike količine, ali bar će biti proizvod domaće pameti. Govorim o električnim automobilima DOKINGa i RIMCA.

Samo kod nas na balkanu se industrija jeftine radne snage smatra poželjnom industrijom, umjesto da se ulaže u pamet i nove proizvode.

Goran

pre 12 godina

za koga se prave ti automobili kalanoviceva ???
ja prvi tesko da imam da iskesiram 10 soma za najobicnija nova kola,a zastavu ste satarili,jedina opcija je polovni krs za 4-5 soma,pretvorili ste drzavu u auto otpad,sta se sve ne kotrlja ovim putevima...grobari nase privrede...

sumadinac atl

pre 12 godina

hahahahahato ko da mi je rekla da je krajsler lider u usa auto industriji.!!!!!!!!hahahaha. pa sa cim smo lideri. ima nekoliko hiljada parkiranih punta na parkingu zastave koji gledam sa terase dok ovo pisem!!!gde li ova zivi? aaaa ona je iz regiona i guess...

kraja

pre 12 godina

"Potpredsednica Vlade Srbije Verica Kalanović kaže da niko ne moze da sumnja u to da je Srbija lider u automobilskoj ponudi u ovom delu Evope."

...ja verice ne bih nista vise izjavljivao do kraja godine...
...ovo je mnogo mocna izjava...skoro woodoo...

kukuruz

pre 12 godina

Daleko smo mi od centra auto industrije. A i sama auto-ind nije vise tako dobar posao a i mnogo je velika konkurencija zemalja koje su agilnije i uredjenije.
Suludo je subvencionisati srafciger industriju u razvijenim regionima.
Ako vec postoji Fiat kao sidro za auto industriju. Koji je masivno subvencionisan. Zasto dajemo pare za komponentase. Oni bi trebalo da dodju sami, privuceni jeftinom radnom snagom i niskim porezom. Kljuc je sporosti i korumpiranosti sistema koji odbija ulagace. U to treba uloziti pare a ne u subvencije.

ZokyNBGD

pre 12 godina

uf kako volim da vidim ove izjave o liderstvu Srbije, čisto ono kad odsanjam da sam u nekoj uređenoj funkcionalnoj zemlji da me tresne o tlo, u stilu ******

miroslav

pre 12 godina

Definicija "regiona" u srpskom političkom rečniku:

"Region" je Srbija plus barem jos jedna, bilo koja susedna zemlja, po slobodnom izboru i po potrebi. Reč se uglavnom koristi za izjave tipa "lider u regionu", a u svrhu potkrepljivanja iluzije da je stanje u Srbiji po bilo kom osnovu bolje od stanja u drugim zemljama u "regionu". Obe reči treba koristiti obilno i bez provere činjenilnog stanja, pošto je interpretacija slobodna. Primer: "Srbija lider u autoindustriji u regionu", može da znači da se u Srbiji proizvodi više brisača stakla od Albanije ili Makedonije, ili čak obe zemlje zajedno, ili da se proda više zimskih guma - po izboru.

Ladislav

pre 12 godina

Postovana gospodjo , izmadju Vaseg i mog znanja iz pomenute oblsti nemerljiva je razlika. Naravno , u moju korist i slobodan sam reci da vecu glupost nisam soro procitao. Mi lideri u oblasti autoindustrije , bilo gde i bilo kako ???? Naspavajte de , odmorite i pokusajte ponovo da razmislite o tome !

zoran

pre 12 godina

Kandidujem se! Program:zabrana reci LIDER!!!!!!
U mebjuvremenu da li neko zna prasak protiv svraba za alergiju na pomenu reci lider(u regionu).
Fuj! Odvratno!! Dotako sam dno zivota!!!
*****

sporet na drva

pre 12 godina

Fiat lider? Posto se trenutno nalazim na bliskom istoku, mogu da primetim da Fiat ne postoji na ovim trzistima dok se Dacia sa renoovim znakom prodaje uveliko i naveliko. Hrvatska razvija elektromobile, a mi krpacimo sa puntom koji je izasao na trziste pre deset godina... citanje vesti i izjava politicara iz Srbije me vraca u osecaj iz devedesetih i RTS dnevnik!

gordijanus

pre 12 godina

verice, nemas ti pojma. ej bre zneo, znas li ti sta je dacia uradila za zadnjih 10 godina? koliko su novih modela izbacili i pod kojim uslovima ih rade? stalno unapredjuju motore, unutrasnjost itd. znas li ti da oni danas cine 20 posto nemackog trzista? zahvaljujuci rumunskoj dacie renault u francuskoj jos kako tako funkcionise...to je good value for money...a vi lideri regiona, za to vreme niste pustili ni jedan auta sa trake?

Sremac

pre 12 godina

Čim čujem reč "LIDER" ja se naježim!
Ne mogu više ni da pobrojim u čemu smo sve "lideri" bar kako to tvrde naši političari.
Pa kako ih nije sramota?

miodrag

pre 12 godina

u cemu auto ili avio industriji
daj nemlati molm te pa mi smo lideri u siromastvu zahvaljujuci vama
koliko se to proizvede i izveze automobila i kojih dosta bre laganja gde vam je obraz
uostalom tako lepa zena bas lepa trba da se bavi glumom sa onom njenom slavicom samo mi nije jasno ko bi vas takve lepotinje gledao stvorene ste za glumu sto se vidi sto u parlamentu to i na nastupima na tv-u gde ogadiste i ovo malo hleba sto ima da jede

Ma intergalaktički lideri, bre !

pre 12 godina

"A kad saljemo coveka na Mesec?
(Z, 30. novembar 2011 20:42) "

A čemu takvo skromno pitanje, prijatelju, kad je jasno da nas vode oni što su pali s' Marsa ...!

lider regiona

pre 12 godina

LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER ! LIDER !

Radivoj

pre 12 godina

Ha, haaa, ovi iz "Ujedinjenih regiona Srbije" - URS, su stvarno prevazišli sami sebe, a već odavno i samog Barona Moinhauzena!! Dinkić - akcije 1.000 EUR, radna mesta,..., Kalanovićka - Lideri u auto industriji,... Bivši guverner NBS, "Jak dinar",... Trebali bi da promene ime u ULS - "Uedinjeni Lažovi Srbije"!

Nebojsa Gojnic

pre 12 godina

Opet imam problem da utvrdim da li se nalazim na sajtu "http://www.b92.net" ili na "http://www.njuz.net/". Ajd sto gospo'ja prica to sto prica, ali vi sa B92 samo sto ne objavite reportazu o Deda Mrazu i njegovim planovima za ovu godinu.

mozdaiobjaveovajput

pre 12 godina

Ovi clanci su pravljeni za pobudjivanje reakcije kod citalaca. Ne treba srditi jer je realnost potpuno ocigledna,a ovi sto daju ovakve izjave odavno dokazano da ne znaju sta je realnost.
Svaki drugi dan mozemo da procitamo nesto iz G17 klana jer njihove reakcije najvise nerviraju narod.

Mary Hwana

pre 12 godina

Srbija lider u autoindustriji?! Kad pre, pa fabrika u Kragujevcu nije sasvim ni završena?!
Kako se ono kaže, "prvo skoči, pa reci hop"?