Uskoro izveštaj o privatizacijama

Beograd -- Koordinator Vlade Srbije za odnose sa javnošću Slobodan Homen očekuje da će tužilaštvo u narednih nekoliko dana uraditi izveštaj o spornim privatizacijama.

Izvor: Beta, Tanjug
Pošaljite komentar
 1. S obzirom na to da se Homen i ostali hvale kako je pravosudje kompjuterizovano, nema potrebe da se izveštaj o privatizacijama čeka, znači jednim klikom i eto izveštaja. Pored toga, u tužilaštvu tačno znaju koje predmete drže u gvozdenim kasama. Takvi predmeti ne stoje u pisarnicama a mišljenje o odluci stiže elektronskom poštom od Republičkog javnog tužilaštva. Zbog nepostupanja po dostavljenim "mišljenjima" mnogi tužioci nisu prošli reizbor.
  (Lejla, 1. jul 2011 08:34)

  # Link komentara

 2. Samo izveštaj , znači od krivičnih prijava ništa , da ih ima pa vi bi već trubili na sva zvona , ali ono sve pošteno i časno uređeno , dok nedođe nova vlast , pa sve prečešlja!
  (Раца Врачар, 1. jul 2011 05:40)

  # Link komentara

 3. Homen je istakao da ne želi da se meša u sam način organizacije Tužilaštva, jer ono već pune dve godine ima posebno odeljenje koje se bavi pitanjima visoke korupcije. pretpostavljam da to odeljenje sluzi za koordinaciju i dojavu,da sve prodje sto neprimetnije ?
  (istrazitelj iz majamija, 30. jun 2011 23:35)

  # Link komentara

 4. A ja sam mislio da je zbog nas važno ispitati da li su postojale malverzacije u postupku kupovine preduzeća - privatizacije, a to je, ustvari, važno zbog EU...Što znači, da ćete pokušati da ih obmanete, kao i do sada, ali uvek neuspešno...Što znači da su mnogi vaši ljudi upetljani i da nema ništa od istrage, jer koju god privatizaciju da istražujete naletite na vaše ljude, bilo da su to političari ili tajkuni koji vas finansiraju, tako da od istrage nema ništa...
  (Siniša, 30. jun 2011 21:35)

  # Link komentara

 5. 20 spornih privatizacija! Koga bre vi..... Svaki pošten Srbin moze u pola noći da nabroji više. Uskoro? Sta to znači? Do izbora, pa posle pojeo vuk magarca
  (kapri, 30. jun 2011 20:46)

  # Link komentara

 6. dajte vise objavite taj izvestaj,pa zar vas toliko imaju u saci da vec 3 godine ne mozete da ga objavite.Pa jel i taj izvestaj treba da se svrsta u drzavnu tajnu pa da ga vidimo tek za pedeset godina?
  (miTar, 30. jun 2011 20:35)

  # Link komentara