Turci daju 10 mil. evra za Lađevce

Novi Pazar -- Turska će početi sa renoviranjem aerodroma Lađevci kod Kraljeva, kada nadležni organi Srbije završe analizu Nacrta turske donacije.

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
 1. Evo, ja cu dobrovoljno da kumujem novom aerodromu - Lajkovci International (IATA oznaka LAJ). A kad ga otvore srpsko-turske jagnjece brigade, onako zadrigli i masni od dobra ica i pica, moci ce Moravac da LAJe sirom sveta. Ne treba nam vise ni JAT Airways. Ima Emirates da napravi svoju bazu za A380 letove. A mi, srecni putnici, ima da skoknemo preko njiva, pretrcimo Ibarsku i uletimo u luxury from LAJ. I da se naLAJemo za sva vremena...
  (Med Srbljem i med snom..., 17. jun 2011 16:10)

  # Link komentara

 2. @ nisam rusofil

  A koji nam je to kredit Rusija dala? Kakvo bre ulaganje u NIS? Ulazu nase pare stecene od meonopola na trzistu. Vidim i juzni tok sagradjen odavno. Ha ha ha... Klirinski dug bre nece da nam plate a ti pricas o kreditu (navodno za zeljeznicu sa sve 8% kamate) koji se vec 2 godine pominje a nigde ga nema!
  (Sinbad, 17. jun 2011 00:57)

  # Link komentara

 3. (MUSTAFA, 16. jun 2011 08:54)

  Rusija ulaze u energetski sitem (NIS, gasovod Juzni tok), takodje nam daje veoma povoljne kredite. I da to radi zato sto imaju neki svoj interes, kao sto i Turska ima svoj interes da ulaze u Rasku oblast ili mislis da Turci daju pare zato sto smo mnogo LEPI???
  (nisam rusofil, 16. jun 2011 10:14)

  # Link komentara

 4. Bas me zanima da li se neko seca :
  KAD JE ZADNJI PUT (majka) RUSIJU ULOZILA NESTO U NASU ZAMLJU !!!!!!!!!
  TURSKA POSLE AUTO PUTA ZA JADRAN I AERODROM
  (i to da se nebi reklo nesto nijesu popravljali u Sjenici nego u Kraljevu)
  A F E R I M T U R S K A -
  ZASTO BI NEKO PODIZAO ZASTAVU RUSIJE A NE TURSKE KOJA POMAZE !
  (MUSTAFA, 16. jun 2011 08:54)

  # Link komentara