Nedelja, 29.05.2011.

17:48

Dinkić: Da je Tita, bilo bi puteva

Lider Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić kaže da od "Titovog doba" nije završen nijedan put, termo ili hidorecentrala u Srbiji.

Izvor: Beta

Dinkiæ: Da je Tita, bilo bi puteva IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

238 Komentari

Sortiraj po:

tatamata

pre 12 godina

jedino u cemu se slazem sa dinkicem jeste to da ne dao bog da imamo atomsku centralu zavrsili bi kao cernobilj inace sve ostalo je apsurdno zato sto je on na vlasti i on je vec trebao pola tih stvari da uradi,s obzirom da je bio na vlasti i sa kostunicom 3 godine

surfer

pre 12 godina

Haha, pa da, samo tada je Beograd zivio na teret Zagreba i Ljubljane, lijepo nam se sve uzimalo, da ne kazem od turizma... kakve je ceste Hrvatska imala tada? A kakve ima sada? Hvala, nama je puno bolje ovako! Sto smo sami zaradili-sami zadrzimo.

Ja VERUJEM da...

pre 12 godina

"Dinkić je naveo da je pravilo postavljanja partijskih kadrova u javnim preduzećima dovelo Srbiju do ruba propasti"
ahahahhahaha, ma sta mi naprica?!?! Ti i tvoji iz partije nigde nikog niste zaposljavali i postavljali iz svog kadra!?!?! I kao to necete raditi i dalje ako se opet docepate vlasti?!?! A onda ce biti kao za 1000 evra - ups, ja sam VEROVAO da necemo zaposljavati samo ljude sa nasom politickom knjizicom

sivi soko

pre 12 godina

Шта суштински значи олако изговорена реченица да прихвата одговорност? Једно велико - НИШТА !!! Ако неко заиста схвата своје грешке и прихвата одговорност, он то доказује својим делом, за пример другима. Конкретан потез био би да изађе из владе и да сви чланови његове пертије дају оставке на функције и радне места која су им обезбеђена на основу партијске припадности. Тако би доказао да не прича у празно, просипајући нам фразе.
Србији не треба партократски директор атомске централе да је уништи. Она их већ има неколико, који владају Србијом, а Динкић је један од њих. Једнака нам је судбина са њима који су Србију разорили у економском и сваком другом погледу, као и са неспособним партократским директором атомске централе.
Прича о регионима је само још једна у низу шарених лажа коју пласира као спасоносну новину на политичкој сцени Србије, али не за корист Србије и грађана Србије, већ за себе лично и за своје партијске присташе, које преко УРС-а покушава да поново удоми у будућој подели политичког колача.
Једино је у праву да мора да се промени комплетан систем, како би се градила чврста кућа.
То ће се заиста и десити, али је за њега сезона грађевинских радова завршена!!

na zalost davno bilo

pre 12 godina

Verovatno nema mesta u Srbiji koga Dinkic svojom politikom(slobodno trziste, privatizacija, ...) vec odavno nije uspesno "usrecio"
.
Da je Tita bilo bi i Zastave u Kragujevcu i Niteksa u Nisu, i FAP-a u Priboju i mnogih drugih domacih fabrika ...
.
Da je Tita ne bi bilo Dinkica i njemu slicnih :)
.

sloba

pre 12 godina

zovem se slobodan i iz kragujevca sam gde je potpredsednik urs gradonacelnik.zivim u americi jer mi je taj isti koji se bori za nepostavljanje partijskih kadrova na sastanku gde sam otisao pet godina posle diplomiranja da pitam za pomoc za posao rekao pa da li si ti politicki aktivan? ja sam rekao ne. verko je rekao "e vidis oni tamo momci koji rade u sportskom centru mladost, su svi moji decaci. uzgred su biciklisti...zasluzni sportisti. pitaj ih sta treba da radis."uzgred da kazem da su decaci bili jos na fiktivnom fakultetu u pristini (dif) i ne diplomirani a ja sam imao diplomu vec pet godina.taj isti verko je zaposlio veterinara (srednja strucna sprema) da bude maticar u opstini. i dan danas ako vam treba izvod iz maticne knjige u opstini u kg izdace vam je decko koji je veterinar....na konstataciju da smo se moja zena i ja vencali i da je ona biolog a ja difovac verko je rekao "to je najgora kombinacija" i "gde si nasla da se udas za difovca"toliko o njemu i o nepartijskim kadrovima. dr.ivosev koji je funkcioner ge 17 stranke u kg je skupio sve dipl ekologe i biologe na sastanak za posao i onda je posao dobio decko koji nije jos diplomirao ali je bio u ceskoj na nekoj razmeni preko g17.zato vi lazite nekog drugog ja sedim u americi i ne dolazim tamo osim u posetu porodici.Urs i verko i bivsi ministar koji sad pljuje po onima koji su ga hranili su najveci govornici neistine (ako kazem ono drugo necete objaviti komentar)pogledajte samo you tube video gde nebojsa vasiljevic iz urs (gradski funkcioner) kaze pre tri godine a mozda i cetiri da ce zatvoreni bazen biti napravljen do kraja juna. od tog obecanja prodje tri godine(to je bilo 2008e)uh bas su me iznervirali...

Dragan

pre 12 godina

Pred svake izbore pokusava da "proda" neku novu pricu ne bi li ucestvovao u jos jednoj pljacki Srbije,jer za njih ucestvovanje u vlasti ne predstavlja priliku da pomognu razvitku Srbije vec sansu da jos vise povecaju svoj konto.Nadam se da ce gradjani posle 10 godina uspeti da uvide koliko stete Dinkic i njegova stranka nanose Srbiji...

huan

pre 12 godina

"jer je izgubljeno poverenje u političke stranke"

A partija Mlađana Dinkića ima 2%..... Toliko o kredibilitu čoveka koji ovo govori!

Vladan R

pre 12 godina

Miroslave, tebi i svima koji su za Srbiju kao otazbinu sa kraljem na celu, a protiv Jugoslavije, jedna mala lekcija iz istorije.Bratstvo i jedinstvo slovenskih naroda tj Jugoslaviju, bez obzira da li se ona zvala KSHS kao u pocetki pa KJ pa FNRJ, i na kraju SFRJ, odnosno bez obzira na drutveno-politicko uredjnej, nije izmislio Tito, vec jedan od tih tvojih kralj. Upravo taj isti, je izbrisao Srbiju sa politicke mape sveta da bi na istu ucrtao KSHS. A neki njegovi potomci, da ih ne imenujem sad i ti znas koji su, se nisu osecali Srbima u meri, neophodnoj da bi se potrudili da makar nauce jezik otadzbine, a jos su se manje potrudili da decu nauce istom.

ozna

pre 12 godina

Zasto si onda sklonio odlicnog strucnjaka sa mesta direktora jp stara planina koji nije bio tvoj kadar i stavio mediokriteta iz tvoje stranke?
Ti se boris protiv partokratije??? Bljaak

Miroslav

pre 12 godina

A tebi ako je teda bilo bolje ti mu se onda sada pridruzi. I tebi i nama ce tako biti bolje. Verujem da ce i njemu biti tako lapse kada bude video da ga i na onom svetu prate njegovi verni sledbenivci.
Da nije bilo Tita ne bi bilo in shita. Da nisu pravili batstvo i jedinstvo ne bi se ni raspalo to njihovo jedinstvo.
Za kralja i otadzbinu.

pera peric

pre 12 godina

U proteklih 11 godina samo pola godine nije bio na vlasti. I sada je na vlasti, a glumi opozicionara....
Dinkicu, daj uslov vladi. neka decentralizuju srbiju sutra, ili je obaras. imas tu moc.

Mislim da bi partija koja obeca da nece nikad da saradjuje sa ovim olosem dobila 5% glasova vise samo na konto tog obecanja.

A ovaj bradonja sto stoji pored njega je Bosko Nicic, covek koji je platio Karleusu da psuje na gradskom trgu.

Neka dodje na vlast bilo ko, Tadic, Toma, Seselj, Dacic, samo da dinkica vise ne gledamo. Zbog njega nem je propala zemlja.

Ziggy

pre 12 godina

Mladja kao Sean Combs (Puff Daddy)... kako li ce se zvati sledece godine? "Mla Di"? "DINkiss"?
"MladJA pa JA"? "Dirty CA$H" ili prosto samo "$"? samo da mu se ime benda ne promeni u "Drzavni Udar"...

Rajko Cvetkovic

pre 12 godina

HEJTERI SU U HAOSU!

Do kraja godine URS ce imati milion potpisa za svoj program, do izbora URS će imati MILION SIGURNIH GLASOVA!

Skinite kapuljače i potpisujte svoje gluposti punim imenom i prezimenom!

HEJTERI, NIJE VAM LAKO, ALI AKO!

prokleta avlija

pre 12 godina

ne secam se kada je neka vest osim vesti o hapsenju mladica i pogibiji toseta proeskog bila komentarisana dva dana...
elem...nije mladja samoubica ne kritikuje on samog sebe vec G17+,G17+ je odgovoran za partokratiju,nepotizam,lopovluk,korupciju,neuspesne privatizacije,pljacku stare devizne stednje,postavljanje nestrucnih kadrova u drzavna preduzeca,katastrofalnu makroekonomsku politiku,razoren ceo zdravstveni sistem,aferu satelit,aferu aerodrom,aferu nacionalna stedionica,aferu obnove KBC-ova po Srbiji,nije mladja lagao za akcije od 1000evra nego G17+...Mladja je clan URS-a...
kada ce da se pojavi neki javni pravobranilac,tuzilac,ombudsman,sluzbenik,savetnik,istrazitelj,inspektor,komunalni policajac,BILO KO OCAJAN SAM,koji ce da napravi karijeru na Dinkicu...

nebojsa,nbgd

pre 12 godina

"navela je Gojković govoreći o mogućnostima koje bi i lokalne sredine imale ukoliko bi dobile 80 odsto od prikupljenog poreza." Ako je glavna ponuda Dinkiceve decentralizacije da 80% poreza ostane opstinama onda je prevara "GRANDIOZNA" jer ce Trgovistu,Crnoj Travi,Babusnici i ostalim osiromasenim opstinama i dalje OSTATI NISTA, a Savskom Vencu, Vracaru i Starom gradu SVE puta 15!!I KO CE TU DA PROFITIRA!!! OPET Beograd i Dinkicevci!!!PREVARA BRE!!!SVETSKA! Veca od onih 1000 eura!

anonimus

pre 12 godina

sve sve samo ne "..da je tita...". Da NIJE bilo tita, vecina puteva bila bi odavno izgradjena i to kvalitetnih, jer bi ih gradili strucnjaci. titovi naslednici zaista treba da se vrate u 20-ti vek, a ne da stalno prljaju moderno vreme.

MikiM

pre 12 godina

Vidi, a ja mislio da si ti bolji. Pa i vrabcima je bilo bolje dok je bio Tito. Da, ali kod Tita se jeste kraduckalo, ali se nije pljačkalo. Uostalom večeras je Insajder upravo o pljačkanju novca koji je namenjen izgradnji puteva. Siguran sam da će, nakon Insajder, narod opet biti šokiran. Nažalost, opet niko neće odgovarati, a kamoli biti uhapšen, a Boris će i dalje "pretiti" kako će sve lopove i kriminalce da pohapsi. Problem je što bi u tom slučaju pola "žutog preduzaća" zaglavilo u zatvoru, pa od toga naravno nema ništa. Naravno, Boris će i dalje nameštati ozbilnu "facu" i "pucati praunom puškom".

Andrej

pre 12 godina

Ovaj svaki put kad izgubi poziciju nadje papir sa istom pricom i ponavlja je beskonacno. A taj isti papir kad zasedne u fotelju izgubi... Dok je u fotelji onda mu bas odgovara partokratija i favorizovanje sopstvenih ljudi!

hakim

pre 12 godina

DA NE BI BILO TITA,sbija i dan danas bila u doba drva,znci oralo bi s ebikovima i bivolima,jer oni koji ratuju i ubijaju nejmaju smisla da grade,pa svako im smeta,i tako lkse ubijati i ukrsti od drugih

bojan

pre 12 godina

Kao primer naveo je opštinu Savski venac i Trgovište, gde je odnos BDP jedan prema 15 i dodao da su tvrdnje centralista da lokalne samouprave nemaju dovoljno kapaciteta da sami realizuju projekte - pravi nonsens.

Sad je tako, a kad je njegova Verica Kalanovic izjavljivala kako Ministarstvo za NIP postoji jer resorna ministarstva nemaju kapacitete da sami sprovode projekte (nego će to ona da im uradi, tad je to bilo ok jel?
Dinkiću ko te ne zna...!

Denis Kalezic

pre 12 godina

Idi pa ga dovedi, a nas ostavi na miru. Bas si se potrudio sa parolom Profesionalnost pre svega. Ti ko da nisi bio ba vlasti od 2000. godine.

mirko

pre 12 godina

Samo mi nije jasno kako je moguce da je ovaj Bosko Nicic sto stoji pored Dinkica i dalje na slobodi. Pokrao je Zajecar toliko da im nema spasa sledecih 50 godina.

miki

pre 12 godina

Da sam sada pao sa Marsa,glasao bih za ove likove i cak bih se uclanio kod njih.
Ali nisam pao sa Marsa,nego sa stolice,citajuci ovu nevidjenu demagogiju.Pazi ovo, partokratija.Pa lepo je to Mladja smislio,ali tajno jos pre 11 godina i upravo tako i sve vreme radio.Javna preduzeca:Galenika do pre 3 godine,Aerodrom NT,skojalista i td...Pa samo sa aerodroma su otpustili 40% ljudi pa sada nema ko da im cisti avione i tovari prtljag.Gomila njegovih koje je zaposlio umesto otpustenih,naravno nece da radi te poslove i uglavnom manekenisu po aerodromu.Sklonite ga vec jednom iz vesti.

Nikola Jovanovic

pre 12 godina

nista ti drugaciji nisi od ostalih. I tvoji ljudi drze mesta za koja nisu skolovani, vec po partijskoj funkciji. Dok se ne pojavi neko ko zaista moze da vodi ovu Srbiju, proci ce decenija, jer takvim rodjenim vodjama ovakvi ne dozvoljavaju ni da pokusa da se istakne. Raspad apsolutni....Necu vise da glasam protiv nekoga, hocu da glasam ZA nekoga...sto znaci da skoro necu izaci na izbore.

Tuzzz

pre 12 godina

I u Bosni, Hrvatskoja prepostvaljam i drugim exYu zemljama je tako, cim nemaju drugi komentara pocnu da pljuju po Titu...a ove banane drzavice sto danas vode nisu ni trun od one sile od drzave, valjda djela vise pokazuju od rijeci......... poz iz nekadasnjeg industrijskog centra Tuzle :)

flint

pre 12 godina

Koliko mi je poznato,svih ovih 11 godina najviše direktora različitih preduzeća bilo je iz redova sadašnjeg URS-a tako da ne sumnjam da bi i direktor te atomske centrale bio neki novi Bojan Krišto...

Maximuus

pre 12 godina

Ove reči imaju istu težinu kao kada bi izašao Miroslav Mišković i počeo da pričao o tome kako se u toku privatizacija u Srbiji mali broj ljudi obogatio dok je većina ostala bez ičega.

vidoje

pre 12 godina

Dinkic je, zamalo ubio Srbiju, tako da On nema pravo da prica sta je dobro za Srbiju. Bruka je, da je On jos na slobodi A IMA GOMILU predloga.

marko

pre 12 godina

Da li znate šta radi Dinkićeva partija u šabačkoj bolnici.Postavili su novog direktora iz svoje partije i isključivo zapošljavaju ljude koji se učlane u G17.Takav primer partokratije nikada hije bio od vremena JUL-a.Mislim da je sada malo gore zato što su recimo u šabčku bolnicu za dva mesta lekara konkurisali samo iz Dinkićeve stranke.Drugi nisu ni pokušavali ili su se pre konkursa učlanili.
Dinkić je neverovatan sa svojim predizbornim obmanama.Ne mogu da verujem da će narod to zaboraviti i opet ga glasati.Jedan od gore navedenih reče RUKA DA MI SE OSUŠI ALI GLASAĆU ZA TOMU.Moram da priznam da Tomu i Vučića ne mogu baš lako da svarim ali mislim da jedino ako oni budu sigurni igrači za pravljenje buduće vlade ovo zlo više nikada neće moći da se približi vlasti i da besomučno pljačka ovu zemlju i uništava sve što je vredno.

O čemu ovaj čovek govori

pre 12 godina

Za period od o kojem on priča da ništa nije urađeno on je proveo na vlasti 1/3 vremena.

Neznam odakle mu hrabrost da tako nešto kaže???

Koliko kratko pamćenje imamo...

Бамби

pre 12 godina

Господине Динкићу док сте били министар нисте се жалили на лошу државу! Сада се понашате као опозиција и одједном видите да нешто "шкрипи" у држави Србији! Невероватно како фотеља утиче на човека, потпуно ослепи...

Temerinac

pre 12 godina

Sve je bilo bolje nego što je danas.
Tito je za sve ove političare veliki "mag".
Dinkić želi da se kiti tuđim uspesima. Šta se uradilo za zadnjih 10 godina ništa?
Čude me političari koji imaju dosta godina, pa sada pričaju kako ništa nije valjalo pre. Navešću primer Žeželjevog mosta u Novom Sadu, koji je završen za 3 godine, a sada nemogu da ga naprave ni za 12 godina uz silnu mehanizaciju. Koliko se pravi autoput Novi Sad-Subotica? Ko zna kada će ga završiti?

F16

pre 12 godina

ako neko i dalje slusa Mladju i veruje glupostima koje ovaj nekontrolisano izbacuje, trebalo bi mu oduzeti glasacko pravo i zabraniti da ucestvuje u politickim dikusijama (pre svega zbog nedostatka inteligencije, ali mozda i zbog velike zlonamernosti)... Ne treba mesati demorkatiju i demagokratiju!

s.s.s

pre 12 godina

Ovo je bruka! Toliko nam je dobro poznato sta je negativna selekcija! Mladja bi pred izbore da menja praksu, rano se setio! Ako dobije vise glasova nego sto je zaposlio kadrova treba svi po jedan asov da kupimo i da se sami ukopamo od sramote...

Bonaca

pre 12 godina

Kako te nije sramota da jednog TITA ti stavljas u usta! Tito je vise sagradio nego sto ste svi vi posle njega i videli. Nisi dostojan ni pored Kuce Cveca da prodjes, a kamoli da zucnes o njemu. Covece unazadio si ovu zemlju 40 godina! Ostavi se politike i sviraj gitaru u svom novom stanu! Sjasi sa ovog naroda!

aerodrom beograd

pre 12 godina

Pa tvoja stranka jedva presla cenzus, a ima vas u svim javnim preduzecima i ti pricas o partijskim foteljama.... strasno.... na aerodromu su svi bili veliki menadzeri iz g17,dodje otpusti 200 ljudi, primi isto toliko iz g17... tako da ... sram te bilo

Nemanja

pre 12 godina

Podsećam samo da su načelnici svih svih bolničkih ustanova u Srbiji članovi G17-, čiji je Dinkić predsednik!
Kako ga samo nije sramota da priča o partokratiji.

Prolaznik u neprolaznom haosu

pre 12 godina

Samo mi je žao što se niko neće, kada Mlađa prsne na izborime, baviti njegovim likom i delom kroz prizmu krivičnog prava..... Dinkiću, nadam se da te nikada neće stići želje ( kletve ) svih onih zaposlenih u bankama koje si otpustio kada si im banke ugasio da bi doveo svoje drugare iz inostranstva. Isto tako, nadam se da u tebi ima makar malo ljudskosti, i da ti je bar malo neprijatno kada se pogledaš u ogledalo. Veruj mi, nama je već dugo loše kada te vidimo, a kamoli čujemo.... Ipak, ovo je Srbija, a Mlađa je, od kada je uhapšen Mladić, na veliku žalost, jedina konstanta u Srbiji. Samo guraj Mlađo, za tebe nema zime, sve dok Srbija živi u Sibiru u koji si je ti, nesebičnim zalaganjem, odveo...

Ranković

pre 12 godina

Moj Dinkiću, stari prevarante, gde li si ti bio zadnjih deset godina? I maglu si dosad rasprodao ovom napaćenom narodu, ajd sad polako kući sram te bilo!!!

Rajko Cvetkovic

pre 12 godina

Naslov vesti "Da je Tita, bilo bi puteva" je krajnje tendenciozan da izazove komentatore sa kapuljačama da se bace kamenom, ovaj put na Mladju.

Svaki "komentar" nepotpisan punim imenom i prezimonom ide direktno u smeće, sa sve autorom.

DOSTA BRE VIŠE PLJUVANJA, SKINITE TE KAPULJAČE, POTPIŠITE SE, STANITE JEDNOM U ŽIVOTU IZA ONOGA ŠTO KAŽETE!

bane

pre 12 godina

Tadic izjavi na konf. za Mladica: da ce uhvatiti i zatvoriti sve koji su organizovali veliki kriminal. Pa prvo uhvati svog Mladju, Dulica i sve ostale onda cemo Vam svima verovati kad budete procesuirani.

Shikaniranje

pre 12 godina

Do sada su njegove izjave bile smesne ali sada postaju jezive i uznemirujuce.
Covek koji je 90 posto kriv za sadasnje ekonomosko stanje u zemlji.
Uzas uzasa. Skloni se dinki vise.

siromah

pre 12 godina

jel ovo onaj sto nam je obeceo po soma evrica........ha ha ha ha ha nasmejah se (gorko), pa od tebe niko ne moze da se probije, 10 godina si u vlasti....pali bre, gori si od Slobe

samo polako

pre 12 godina

Тако је, Млађо. Ништа друго овде нећу да кажем, јер ти и твоја клика образа и обзира немате. Било какве критике и резултате испитивања јавног мњења нећете узети за озбиљно, већ ћете их једноставно искористити као смернице за даље пропагандне кампање и испирање мозга народу. Тако сада и о Титу причате, подилазите народу на чију штету радите. Само пази, по коментарима овде видим да чак и демократски настројен део јавности помиње Голи Оток и сличне институције.

Branko

pre 12 godina

Tačno! Da je Tita bilo bi puteva(i atoputeva), hidrocentrala, i dr. Netačno! Da je Tita tebe Mlađo nebi bilo tamo gde si sada, pa ti komentare i tvoja mišljenja niko ne bi objavljivao. Uzdravlje!

spanish inquisition

pre 12 godina

ovo je definitivan dokaz mladjine dihtomije...i ujedno pocetak velicanstvene borbe protiv samoga sebe...i sta sada...skupice mladja jos malo poslusnog kadra iz ostalih stranaka, pametno se i strateski pozicionirajuci za buduce izbore...isti mladja koji je godinama tetosio razne tajkune, ONAJ isti koji je ispozaposljavao armiju poltrona ispranih mozgova, a otpustio hiljade i hiljade zaposlenih hranilaca sopstvenih porodica,da ne zaboravimo svojevremeni upad u NBS sa dugim cevima...i sve je to on uradio pa sada kuka sto je ovako kako je...al verovace mu srbi jer njima mozes da pricas sta god hoces, zadovoljan je srbin i ako vecera malo demagogije na prazan stomak...fuj.

DZoni

pre 12 godina

Za vreme tog Tita je postojao opstinski savez za placanje ,znaci moj deda koji je imao SZR je sav porez placao OPSTINI ,onda je opstina DEO poreza slala u BG a ovaj demagog (od cega sad placa 1000 eura ratu za stan?) koji se kao zalaze za regione je naplatu poreza centralizovao do maksimuma,skoro sve placas beogradu pa onda oni kako se njima cefne i u zavisnosti da li su tu na vlasti vrate neki deo para,zato se van bg-a vise ne gradi NISTA ,vreme stalo totalno,samo propada ono sto se pre izgradilo.

svetlanast.

pre 12 godina

dinkic i ekipa na vlasti i oko njega, su site VASKE.
ako uspe dinkiceva decentralizacija, na vlast dolaze gladne VASKE.
za vreme broza na vlasti su bile strogo kontrolisane VASKE.
mi bismo zeleli evropska pravila.
uhvacena VASKA /kradja, prevara, nestrucnost, nepostovanje zakona, nemoral, veza sa mafijom, izdaja, bogacenje u vreme mandata, katastrofalni rezultati/ odmah se eliminise.

Miloss

pre 12 godina

E ovaj Dinkić (ili Tomić, ili Radmilović, ili Amabaškojić) kad lupi, a ono se do Kine čuje. Pazi molim te, "Točak promene se pokrenuo i to niko ne može da zaustavi." Daj da zapišemo, bre, da se ne zaboravi.

Šta to uopšte znači? Kako on spava noću, ako može da priča takve stvari bez ikakog sadržaja već godinama? (Inače, jednom sam ga video kako izlazi iz jednoj jako skupog restorana, kao, "ima se može se.")

Oćemo bre nešto konkretno!

Marko

pre 12 godina

Pa cekaj bre da li ja sedim u svim vladama vec 11 godina i gradim te puteve i bavim se marketingom??? *** Cekaj, moju majku si izbacio sa posla i stotine njenih kolega iz Narodne banke samo zato sto nisu bili clanovi tvoje partije, tj. ni jedne partije i doveo si druge ljude koji nista ne znaju i koji su doveli zemlju u ovu bezizlaznu situaciju... *******

U ZEMLJU PROPADNI OD LAŽI DINKIĆU!

pre 12 godina

*****
lično znam da je g17 pozaposljavao svoje ljude na svim polozajima po BG KOJI SU IM PRIPALI,OD MINISTARSTVA DO CISTACICE!
SVAKO MOŽE DA SE UVERI U OVE LAŽI KAD SE ZNA DA G17 ZASTUPA ZAPOŠLJAVANJE PO RODNOM KLJUCU GDE ŽENE IMAJU PRIORITET,TAKO DA PADA U VODU OVA PRICA O STRUCNJACIMA(znaci, prvo ce da pozaposljaaju po ženskom kljucu a ne ko je stvarno sposoban!)

... sve kilavi Radovani i nejaki Urosi.

pre 12 godina

Vidim, vi sve izgradiste, prosto srbija cveta. Jos malo i bicemo k'o Svajcarska. Za razliku od tebe koji si ziveo u Titovo vreme, i koji si imao dobar zivot i perspektivu u toj drzavi, ja je nemam.

Jevrosimovic Boban

pre 12 godina

Tendencizan naslov ili ne ali cini mi se da je i B92 kroz "Insajder" provukao slicno pitanje oko puteva i utrosenih sredstava? Bilo kako bilo nesto nije dobro u zemlji Srbiji a Mladjan i URS to izgleda dobro znaju i sada tu vise tesko da ce se nesto prikriti ili ostaviti za "kasnije"... Izbori po svoj prilici samo sto nisu pa hajde onda da se sve stavi pred oci javnosti! Ako URS zna sta se radilo iza zatvornih vrata vreme je da pocne novi serijal, saopstite pikanterije jer narod Srbije zeli promene i to pod hitno!

djuro lastovic

pre 12 godina

Tito je bio kumunista. Borio se za radnicka prava. A ove pratje kao i one u Americi i Engleskoj se bore samo za one koji im daju pare - bogate.

Che

pre 12 godina

Mladjo kralju!GLASAM ZA TEBE!VODI NAS U NOVE POBEDE
U MARSALA MLADJE JUNACKOGA SINAA,
NAS NECE NI PAKAO SMEST'
MI DIZEMO CELO,MI KROCIMO SMELO
I CVRSTO STISCEMO PEST......

casovnicar

pre 12 godina

Da nema ovog Interneta, svi bi mi odavno bili na ulicama...
Onda ne bi bilo ni ovakvih političara...
ali kome ja to pišem :-)...

aca

pre 12 godina

URS..joj bre Mladjo..ti si sampion ja ti se divim,,majkemi ako se ikada uclanim ,,kod tebe cu ..care pa ti si ziva obmana...ti si legenda znaci..ti si bre covek koji zna kako treba da prezivi i kada kaze da ja sam lagao ,,ali to je zbog vas narode,,hvala ti ja podigoh 3000 din umesto 100000..ali ok to je znanje *********

Aleksa

pre 12 godina

******* poznavao sam licno jednog ko je bio sekretar komisije za poslovni prostor opstine stari grad, mada je lik clan ds-a, ko je uspeo za dve godine da "zaradi" ogroman stan na dorcolu, tri bmw-a, kabrio neki, karavan kao porodicni, i jedan sedan, kucu na zlatiboru, stan u crnoj gori, i nekakav restoran sa sportskim terenima na zvezdari, i verovatno jos mnogo manjih stvarcica. stan je opremio u ludilo stilu, znaci samo koza i skupo drvo, tehnika do jaja. poenta je, kada je ovaj dragan "zaradio" pravo bogatsvo, koliko je dinkicevo? voleo bih samo da ih se sve pita, jer su mnogo "zaradili". stvarno jadno. a vi samo kuckajte, a oni ce da "zaradjuju" i dalje, mozda ce neko od vasih klinaca da posluzuje u njihovim kucama. ili da kosi travu, ili da orezuje ruze, ili...neka svako doda, mozda da setaju njihove kerove, ili da kuvaju, peru ves, ciste teniske terene...mi smo ipak teniska nacija. pozdrav

Che

pre 12 godina

Uz Dinkica Mladju, junackoga sina
nas nece ni pakao smest'.
Mi dizemo celo, mi krocimo smjelo
i cvrsto stiscemo pest.

Rod prastari svi smo, a Goti mi nismo,
Slavenstva smo drevnoga cest.
Tko drukcije kaze, klevece i laze,
Nasu ce osjetit' pest.

Sve prste na ruci u boju i muci
Partizanska stvorila je svijest.
Pa sad sta nam treba, do sunca do neba
Visoko mi dizemo pest.

Ивана

pre 12 godina

Наравно да је Тито градио путеве, али ова власт је неспособна да изгради пут.Коридор десет се гради већ двадесет година.Власт је неспособна да било какв проблем реши.Доста ми је њихових инвестиције, фатомских инвеститора.

vladimir

pre 12 godina

E vala i od Dinkića mnogo je.Neverovatno,čovek u vlasti već 11 godina i sad nam priča kako za tih 11 godina ništa nije urađeno.******

Steva

pre 12 godina

Mene samo zanima zbog čega se vesti o ovom čoveku objavljuju u bilo kom mediju?

Da ga niko ne pominje, on ne bi ni postojao.

Vest o njemu nije vest, izveštaj sa njegovog skupa nije izveštaj bez komentara da je to kreatura koja je ekonomiju Srbije dovela do prosjačkog štapa.

Znači, u startu, sve što kaže NE VALJA i treba BEŽATI OD TOGA!!!

Ima li jednog poteza koji je uradio a da je valjao za zemlju (ne pričam o tome što je mnogo dobrog učinio za svoje drugare Vlahovića, Pitića, Đelića, Labusa...).

I zbilja me zanima, ko njega plaća? Beko?

sta bre s...es

pre 12 godina

doticni gospodin je, ako me pamcenje sluzi, odbijao da pravi koaliciju sa SPS-om na republickom nivou sve dok isti ne raskinu koaliciju sa SRS-om u Beogradu jer ga:"Vlast u Srbiji ne interesuje ukoliko ne ucestvuju u vlasti u Begradu". ********

Putnik

pre 12 godina

Koje misli da su njegove ideje u redu neka klikne na (-) oni sto misle da nije neka kliknu na (+). cisto me zanima. Ja sam vec klinuo na (+)

Hvala moderatoru za postavljanje mog komentara.

Nensi

pre 12 godina

Stvari stoje ovako: tražili ste, gledajte! Socijalističko samoupravljanje vam nije bilo dobro? Loše ste živeli? Hoćete u Evropu? Tito je bio srbomrzac? *****

nevernik

pre 12 godina

****** Imam prijatelja privatnika. Ako misli da radi sa drzavom (u pitanju su gradske vlasti),tj ako misli da dobije posao to ovako izgleda. Posao koji vredi npr. 100 dinara fakturise se 1000dinara s tim da 500 mora odmah u kesu da da Dinkicevom kadru. Ako ne pristanes, neces ni da radis. Da ne pricam o onim Dinkicevim kreditima za privredu. Da li ima da ga je dobio neko ko nije iz G17+%. *******

goran

pre 12 godina

Ovaj lik,pion u rukama mmf-a,ima samo jednu ulogu.Da i dalje kontrolise sve finansijske tokove,srecom nema onog pajtosa Labusa velikog coveka od poverenja koji nam je sredio da placamo mmf-u zatezne kamate.Uloga ovog coveka je dalje slabljenje Srbije njenim rasparcavanjem i ekonomsko osiromasivanje njenih gradjana. G17+,sta vam to govori?

profesionalac

pre 12 godina

Kad kazem partokratija mislim G17.
Kad kazem lopov mislim DS.
Kad kazem nesposoban mislim DSS.
Kad kazem lud mislim SRS.
Kad kazem prevrljiv mislim SNS.
Tito vrati se, sve ti je oprosteno!

vlada

pre 12 godina

Evo ja znam informaiju iz prve ruke, da su se u Nisu u Fondu za razvoj zaposlili samo oni koji su u g17 tacnije u URS, pa o cemu onda pricamo ovde? Cista demagogija. Kao sada se pojavio neki Dinkic koji propagira da se ljudi zaposljavaju preko konkrusa, po strucnosti. Pa ovo je vredjanje inteligencije i zdravog razuma.

Dexterijus

pre 12 godina

Cek....cek....pa kolko ja znam partokratiju ste vi razvili u potpunosti. Fabrika u kojoj ja radim, do 2001 bila je radnicka RO,a onda dodje Djelic i rece kako dugujemo drzavi i uze radnicima 96% fabrike. Do 2004 se i nekako drzala,a onda krenushe neki "gubici" i tako 2009 rekoshe kako dugujemo preko 200 mil eura,samo neznam odakle tolki dug za samo 5 godina unazad. I tako, kolko ja kapiram Dinkic je i 2001 bio "aktuelan"....a sad "soli" pamet ljudima po Srbiji.....

Vladan

pre 12 godina

Kakav licemer. Partokrata br.1 bori se i pljuje partokratiju. Sve za još jedan glas. Da se bre ovaj Dinkić zalaže da svi dišemo vazduh ja bih bio protiv. Najgore u svemu je to što i oni koji su pored njega, kao i oni koji su protiv njega, nisu ništa bolji.
Moje iskreno saučešće SRBIJO.

Lako je bilo tudjim ...... po koprivi mlatit

pre 12 godina

Lako je bilo graditi hidrocentrale, pruge i puteve po Srbiji kad se pljackalo HR i SLO. Kako ziveti bez te love, a zadrzati silne "rukovodece" kadrove koji nikad nisu naucili ziveti bez tudjih para, to je sada najveci problem RS. Obe te republike (HR i SLO), sada nezavisne drzave, iako daleko manje izgradjuju svoje pruge i puteve bez da im itko ista daje sa strane.

Radovan K

pre 12 godina

"Kritikujući partokratiju, koju uz centralizam ubraja u najveće probleme Srbije, Dinkić je naveo da je pravilo postavljanja partijskih kadrova u javnim preduzećima dovelo Srbiju do ruba propasti".
..........................................................................
- Koji cinizam !!

- Koja demagogija !!

- Upravo je ON (prvo kao Guverner, zatim kao Ministar finansija i, na
kraju, kao Ministar ekonomije) dao najveci doprinos propasti svega sto
je vredelo u industriji, ekonomiji i, posebno, u bankarsko-finansijskom
sektoru. Njegova 'stranka' JUL17+, pardon, G17+ i njeni 'eksperti' su
glavni-odgovorni za citav niz teskih promasaja pocev od oktobra 2000-e
do danas. Citava bulumenta kvazi-eksperata (ljudi sa malo ili nimalo
staza, sa izmisljenim CV-jima i sa nesto teoretskog znanja) je harala
(i hara jos uvek) po drzavnim preduzecima, ministarstvima, upravama,
agencijama...ostavljajuci za sobom haos i pustos.

- Prilicnu odgovornost za teske posledice destruktivnog delovanja Dinkica
i njegovih 'eksperata' snose i njegovi koalicioni partneri u svim
Vladama u kojima je do sada bio.

- Buduci da su izbori veoma blizu, iskreno se nadam da nijedna stranka
odn. nijedna eventualna predizborna ili postizborna koalicija nece vise
sa njim i njegovom ekonomsko-finansijskom Al-Kaidom praviti Vladu.

Aleksandar

pre 12 godina

I Tito bi isao u hodu s' vremenom. A da je Tita u ovo vreme, niko od vas ne bi postojao, a cak i kad bi, bili bi ste u kamenolomu. Sve sa ovim krimosima koje cuvate. Ma ni oni se ne bi usudili da postanu ono sto su sad.

Ivan

pre 12 godina

"Dinkić je naveo da je pravilo postavljanja partijskih kadrova u javnim preduzećima dovelo Srbiju do ruba propasti" - reče čovek čiji je (bar jedan) vrlo bliski rođak "smešten" u Telekom. Ipak, zarad minimuma dostojanstva tog čoveka ne navodim druge detalje, ali prosto ovakvo mudrovanje posle 10 godina na vlasti i podizanja ruku s Ničićem, teško mogu da oćutim.

jastreb

pre 12 godina

Da neko normalan o sebi ovako (i ovoliko !!!) nesto procita, otisao bi momentalno u politicku penziju.... ali svi znamo da nece....

Nishlija

pre 12 godina

Kakve utvare i koja demagogija... i koji glamur! Eto korupcije i kriminala pred ocima cele Srbije. Ispitajte odakle novac za ovaj skup.

zoran

pre 12 godina

"Sreca" je sto to Dinkic zna lepo da nam prica... Najvece zlo Srbije posle JUL-a i Mire Markovic to je G-17, a to najbolje znaju gradjani Loznice gde su oni na vlasti i gde ne mozete dobiti posao ni u jednoj firmi ako niste clan te partije... A inace sve firme koje rade, u pozadini su ljudi iz G-17...

sasha

pre 12 godina

@Aleksandar
Lupetas, a ne znas nista o tom vremenu, ne desava se nama ovo zbog Tita nego zbog nas ovakvih kakvi smo, od njegovog vremena vode nas samo lopovi, prevaranti, demagozi, patriote (al za debele pare) i ostala banda ukljucujuci sve ove danasnje politicare.

srđan

pre 12 godina

Gde li jedo sada bio ovaj čovek? Poznaje li on Mlađana Dinkića (bivšeg guvernera NBJ, bivšeg ministra finansija, bivšeg ministra ekonomije)? Kojeg je direktora postavio Dinkić a da nije bio član G17 plus? Pustite malo pametne ljude, ljude koji imaju sopstveno mišljenje... dosta nam je više Vaših poltrona koje ste postavili na mesta raznih direktora...

Дејан

pre 12 godina

Да се не заборави: Слоба је био на власти једанаест година, таман као и г-дин Динкић.

Оrdinis

pre 12 godina

Па нема, Тито је био Тито, ви сви желите да будете Тито али не добацујете на ту висину. Неспосбност и још по нешто у патологији ума.

ИВАН СМЕД

pre 12 godina

Овако прича највећи демагог српске политичке сцене тренутно. Он нити воли тита, нити мрзи радикале, нити га интересују српски путеви. Једино што му је у мислима је како да превари што више гласача, и тиме да убаци у владу што већи број његових пајтоса, страшно!

Bora

pre 12 godina

Covek koji gradi svoju predizbornu kampanju na kritici samoga sebe,jer je bio u svim vladama od 2000.godine,a i sada je preko svoje partije.Ako je i od barona-mnogo je!

Djuro P.

pre 12 godina

Sad kad je sve pokradeno setiliste se za uvodjenje konkursa,a do sada niste znali kako se zaposljavaju direktori javnih preduzeca u EU,znali ste samo za postanske sanducice u EU.Koga vi pravite budalama,i vracajte pare!!!

z

pre 12 godina

Dinkic je obelodanio svoju ambiciju. Pa on koristi sve moguce izjave koje voli narod da bi zaradio saku glasova. Prvo regionalizacija, pa sad za vreme Tita je bilo dobro... Sledece cemo ga cuti kako prica da smo mi nebeski narod.

Englez

pre 12 godina

Dakle, ponovo citam komentare i ne verujem. Te Dinkicu ti si ovakav, te ti si onakav(kao da ce on ovo da cita), ti si ***** ne znam ni ja sta sve vec.
Ali sta drugo i ocekivati od priprostog naroda sa palanackim mentalitetom.
Ovde se NIKAD, ali NIKAD ne diskutuje, ni ne kritikuje necija POLITIKA nego neki POLITICAR, sto je neverovatno. Mislim, sa takvim pristupom stvari sve vise sam siguran da ovoj zemlji nikada nece da bude bolje.
I zbog svega toga, evo ja cu sad da vas NAUCIM kako trebate da razmisljate(posto vas to ocigledno do sad niko nije naucio) i na primeru Mladjana Dinkica.
Ono sto je po meni uzasno losa Dinkiceva politika je pre svega Nacionalni invasticioni plan, i subvencionisanje zaposljavanja (na srpskom davanje buzetskih para za otvaranje radnih mesta) jer na taj nacin drzava uzima jednima i daje drugima, i to po kriterijumima koje drzava odluci. To vidim kao jedan veliki korak nazad u komunizam i davanje velike mogucnosti za korupciju.
Sto se tice ove inicijative oko decentralizacije, to maksimalno podrzavam, stim sto bih ja uveo jos i da se i javni tuzioci i nacelinici policija takodje biraju na izborima(npr kao u SAD), a ne da ih postavljaju ministarstva.
Eto tako.
Nadam se da smo danas nesto nauculi.
Izvinjavam se ako sam nekog uvredio.

Илија Чаркин

pre 12 godina

Сви наши политичари су инфицирани комунизмом. Једина шанса су нам млади, сви они који нису закачили "Титино доба".

slavoljub

pre 12 godina

Tito je gradio puteve i ostalo jer je imao nezavisne finasije. Stampao je dinare kada je trebalo da pokrene investicioni ciklus. A sada strucnjaci nesmeju ni da trose devizne rezerve od 10 miljardi evra na investicije zato sto to ne pise u knjigama. Da bi bio Tito treba da prestanes da puzis, brale

Mikki

pre 12 godina

Pa i kako da bude kada ste nas ti i tvoji Labusi unesrećili i isporučili MMF-u na tacni. Svako ko neveruje kakvo zlo su ovi iz G17 a sada URS neka pogla film Borisa Malogurskog "Težina lanaca" pa će da se uveri...

pitam se pitam

pre 12 godina

Je li ovaj mislio na Krišta kad je govorio o partijskim kadrovima u javnim preduzećima,partokratiji,lopovluku i ostalom?
Ako neko sazna nek mi javi,stvarno me interesuje.

Jozo

pre 12 godina

Da nije bilo Dinkcia bilo bi puteva vrlo jednostavno!!! vrlo da nije bilo dosovaca!!!!
, i cele te druzine petooktobarske bio bi ovo novi honkong....

Aleksandar

pre 12 godina

Dosta vise sa Titom... zbog njega nam se sve ovo i desilo... Usput, Dinkicu, vrati mi mojih hiljadu evra pa posle cemo da pricamo o putevima.

MUKNAVI

pre 12 godina

Bate,nemoj da se pravis blesav,znamo da si ti corbu skuvao,sa onim matorim kibic majstorom labusom`,a tek zacinio,pa kada si spazio da je corba bljaaak,poceo si pricu ko da stize sada sa Marsa!

Dragan

pre 12 godina

Kakva demagogija! Kako ove iz URS i G17 nije sramota! Pitajte gradjane Uzica ko je sinomim za partokratiju u gradu. Normalno to je G17. Ovde je opste poznato da je glavni kadrovik narodni poslanik koji opet nista ne radi bez saglasnosti centrale u Beogradu. E ko nama prica o decentralizaciji i partokratiji.

Pepe

pre 12 godina

Nema puteva zato sto ste ih ti i tebi slicni pojeli. Mnogo ste bre gladni, iscediste ovaj jadni narod kome ne ostaviste ni mrvice za ovu deceniju svoje vladavine. Pa vam ni to nije dosta nego ovo sto je ostalo od zemlje u kojoj zivimo hocete da rascepkate na nekakve regione - da nije i to po Titovom receptu?!

Милош

pre 12 godina

За кога се ти хваташ,за највећег СРБОМРЗЦА,а шта си радио 10 година?Уништио си све,а енормно поправио свој стандард.Одговараћеш безбожниче!

DEKI BGD

pre 12 godina

Stranka, koja je uvela PARTOKRATIJU,(zapošljavanje samo partijskih članova), sada se bori protiv toga. Znam barem deset priča i primera, gde su zaposleni samo članovi G 17 i to je bio jedini uslov.
Gde mi živimo.

Hajrudin

pre 12 godina

slika govori vise od reci. Koga Mladja kritikuje za partokratiju? Na fotografiji jos samo fali Republikanska stranka, ako se jos neko seca iste. Eksperti iz G17+ su na kraju zavrsili... Nagrada za onog ko pronadje daljinski i iskljucimo Dinkica. Dosta vise. U svim vladama, na svim funkcijama, i posle svega sada vodi kampanju. Jos samo da se udruzi sa komsijom iz zute kuce. Ima vremena dok se upoznaju na skupstini stanara. Inace, kadar URS-a koji skuplja potpise potpuno nema pojma sta znace termini decentralizacija, dekoncentracija, policentricnost, policentrizam, regionalizacija, regionalizam. Termini opste politicke kulture. A tek ce da bude veselo ako ozedneli komsija pobedi na izborima...

Mica

pre 12 godina

Kako nije sramota Dinkica da kaze da je najveci problem drzave partokratija, pa Vlada Ilic je njegov kadar, zaposlio covek celu siru familiju.

Sin Bludimir

pre 12 godina

****** U raznim vladama si preko 10 godina bio i NISHTA nisi uradio osim sto si UNISHTIO ovu zemlju!!

******

Iskreno se nadam da necesh imati vishe od jednog promila birachkog tela (citaj: rodbinu i prijatelje) i da te necemo vishe slushati i gledati posto svaki put dobijem tahikardije kad prochitam bilo sta sto ti izjavish!!

Lika

pre 12 godina

****** Covek nista nije uradio, samo je trtljao prazna obecanja dok su se njegovi drugari sjajno obogatili a sada mu je ulazak u vlast biti ili ne biti i nemam nameru da mu u tome ni malo pomognem.

Maree

pre 12 godina

Zasto se on i dalje bavi politikom? Zar se nije nakrao dovoljno para? Vidi kako sad prica, totalno je okrenuo pricu i tera kontru vlasti i igra se opozicije. Nije mi jasno kako samo moze da samog sebe podnese kad je celom svetu jasno kakav je ******. Mislim da se razumemo, nisam ni ja za ovu vlast, ali nisam ni za opoziciju. *******

Alex

pre 12 godina

Ovaj covek se ponasa kao da se tek juce pojavio na politickoj sceni i da je nov i neistrosen. Doduse, mozda misli da smo svi mi izgubili pamcenje.

Bando lopovska!

pre 12 godina

"...On je rekao da je izgubljeno poverenje u političke stranke i da su partokratija i centralizam doveli do toga da postoji negativna selekcija..."

Ekspertska tim, ekspertska mreža, politička partija-jedina konstantno na vlasti od 2000., i šta sad?
Sad opet "grupa nezavisnih eksperata"?

nebesky

pre 12 godina

Beše u vlasti dok je ćutao. Onak je lanuo protiv Cvetkovića gađajući Tadića pa su ga šutnuli. Sada pokušava na zaobilazan (ali pravi!) način da opet dođe na vlast, i osveti se.
Ne vredi ti, Din-KIČ-u!
Kao što sam do sada bezbroj puta rekao - GLASAĆU ZA TOMU MAKAR MI SE RUKA OSUŠILA!

Sergije

pre 12 godina

Ako cemo da se ugledamo na Tita, gospodine Dinkicu, Tito nije regionalizovao republike i pokrajine u SFRJ.

Doduse, Titu nisu ocajnicki bili potrebni glasovi za ostajanje na vlasti.

Simo Culic

pre 12 godina

e moj Dinkicu, cime se ti bavis, pa zar G17+ nije u vlasti sto lepo ne podnesete predlog zakona a ne da se promovisete po selima, ovo je predstava " besplatne akcije vol. 2 "

Dusan

pre 12 godina

Ma hajte ljudi o cemi vi bulaznite... od .. do ...
Pa u Titino vreme nije trebalo mnogo para za pruge i puteve islo se na radne akcije, dakle DZABE radna snaga, koliko bi se vas komentatora danas prijavilo za radnu akciju a da neizustite: A sta imam ja od toga???

Kalimerka

pre 12 godina

Niko od vas nije Titu ni do kolena. Jadni mi s vama.I ko je ovog coveka uopste pustio da blebece u medijima? Dobio je otkaz,lagao je dok je bio na vlasti,njegova stranka ima 6 pristalica.... Stvarno ne razumem. Zasto je uopste bitno sta misli Mladjan Dinkic?

Branimir M

pre 12 godina

E, moj Mladjo, konacno si bar nesto ukapirao, ali kasno. Sve sto ste postigli to je da upropastite i prodate sve sto je taj isti Tito gradio. Koliko juce i tebi je bio trn u oku, a sada bi da budes ono sto je on bio.

dzon smit

pre 12 godina

pa zasto nije napravio konkurse za direktore javnih preduzeca gde je g17 ustolicen? ne, nego ceka kraj mandata pa onda da se pravi pametan. pa kome on prodaje tu pricu?
e kad bi samo moglo na izborima da se glasa PROTIV nekoga...

Grada M

pre 12 godina

Mladjo, Tadic i ti ste najvise pljuvali Tita a sada bi obojica da budete ono sto je on bio. Steta sto upropastiste i rasprodaste sve sto je Broz gradio.

knele

pre 12 godina

priznajem da sam se prvi put pre deset godina prevario i glasao za ovog coveka. Tada je obecavao racionalizaciju drzavne birokratije i smanjenje nameta. Za 10 godina na vlasti unistili su i privredu i gradjane svojim nametima. I njegova G17 partija koje se sad posto je ukaljana ne seca je popunila je direktorse fotelje svojim kadrovima secate se Kriste i njegovog.
Decentralizacija je totalna budalastina za sve. Cista propaganda daj da obeca nesto. Problem je u srbiji sto nema odgovornosti. I sad se ne zna ko odgovara u sudstvu, policiji ministarstvima, ako se to rasporedi po opstinama bog nece uci u trag korupciji. Ovaj ce ostati na vlasti jos par godina a micemo utonuti u totanu propast ako vec nismo.
Ta titova Jugoslavija, koja je za ono vreme bila napredna zemlja ispred spanije italije grcke ceske itd je propala sto je sedela na dve stolice federacijom i republike u kojoj su politicari zeleli da caruju.
OVaj covek nije nikakav ekspert, sta je on postigao? samo beskorisni politicar. Jeste mozda malo inteligentniji od prosecnog politicara u srbiji, ali to koristi samo za licnu korist. Sto se tice nekog inteligentnog razumevanja ekonomije ima ga isto toliko kao moja baba. Ukinite reketiranje od strane opstine,grada, republike 101 inspekcije, pa ce mozda ljudima da se isplati da pocnu nesto da rade i stvaraju privatno. u drzavnim firmama ionako se niko ne zaposlava da bi radio vec da bi krao.

Seljak Veseljak

pre 12 godina

Sve ide u Beograd i to je lose. Ali da poverim decentralizaciju coveku koji me izdriblao pred izbore sa 1000evra, ni u snu. Daklem, dragi Dinkicu, do djavola sa vama i vasom peticijom.

pancevac

pre 12 godina

Dinkic = prevarant.

Nije mi samo jasno kako nekog nije sramota da potpise bilo sta, pa cak i nesto o decentralizaciji za ovog coveka.
Koliko je glupih i bezvrednih ljudi, to nije normalno.

g17-

pre 12 godina

kakva velelpna kampanja. lepo boga mi. nego... ko to finansira? jesu se ujedinili porezi drpljeni od svih regiona da se pravi ovaj vašar, ili opet podmazuju oni nepristojno bogati - we all know who? a kako god, aj se kladimo da će da pređu cenzus. srbima nikad dosta da ih jašu. pa vi glasajte. pa onda udri u kuknjavu.

Vladimir

pre 12 godina

NEma smisla da ista pisem kad vi necete da obajvite... Eto ja kazem da je Dinkic sa ovim planom "regiona" nista drugo do SEPARATISTA...ali kome ja pricam...

DOVLA

pre 12 godina

Koliko mi je antipatican posle 10godina na vlasti, ali isto toliko je i dosta toga uradio sto je rekao!!! Naravno bilo je tu i lazmih obecanja, neznam vise sta da mislim o tom coveku!!! Prosto je ispred ostalih, neunistiv!!! mada nikad necu glasati za njega... a neznam ni za koga treba da glasam!!!

Proka Pronalazac

pre 12 godina

"Onda oni koji su najbolji budu najviše ocrnjeni, a oni koji ćute, ništa ne rade, koji su poslušni i klimaju glavom su večito u vladama." G. Dinkicu, podsetite nas, molim Vas, u kojoj vladi Vi licno ili vasa partija, pardon stranka, niste ucestvovali nakon 5-og oktobra? Da li zaista mislite da ste time sto ste se formalno lisili ministarske stolice par meseci pred izbore, ocistili decenije demagogije ciji ste aktivan akter?

Super Mario

pre 12 godina

Stvarno jako licemerno.. Dinkiću ne znam samo na čiji su račun sve te zamerke koje si izneo na tvoj? Ti vladaš već 11 godina a ne ja? Iznesi ti nama šta si ti do sad u vladi uradio i koji su ti rezultati, pusti ti to, to sve mi znamo, pusti ti obećanja i svetlucavu koreografiju.

Mirko

pre 12 godina

Takav nam covek treba u Srbiji, da se samo ranije pojavio? A, molim? A pojavio se odavno, bio i u vladi 10 godina!? E sad sam zbunjen totalno...

Dragan

pre 12 godina

Kako je to smesno kada neko ko je rodjen u Beogradu zivi u Beogradu kaze nece vise nas novac iz Nisa Novog Sada Leskovca ici za Beograd nije valjda narod lud da veruje ovom prevarantu.

Igor

pre 12 godina

Nama ne treba nuklearka da se poubijamo ...mi imamo tebe ! Naša nuklearka je pukla 2000 godine i ime joj je BILO ...DINKIĆ ! I što bre više postavljate to što ovaj priča ... !

majko mila

pre 12 godina

VANSTRANACKI MLADJA,U NARODU POZNATIJI KAO KRADJA,KRITIKUJE PARTOKRATIJU !!! AKO OVAJ PREDJE CENZUS,SPASA NAM NEMA . NEKA NAM JE BOG U POMOCI .

андреј

pre 12 godina

Да је Србија остала Краљевина, сада би били Европа, оснивач Европе пуни европских путева.

Slatki snovi

pre 12 godina

"Ne treba da se pitaju političari koji nisu stali iza ove peticije zašto pola miliona građana brže shvata strvari od njih"

Sta je sa onih milion sto su trazili izbore?! Puj pike ne vazi?! Kad je ova vlast pa slusala gradjane...

Jevtic

pre 12 godina

Joj Dinkicu ne diraj Titovo ime necete uraditi sto je on uradio ni da vladate sto godina.Vidite da niste sposobni da pokradete sta je on sve stvorio a kamoli da vodite ovu drzavu.

boris

pre 12 godina

Da li iko od politicara ima osecaj stida i obraza?? Kako moze neko ovako nesto da izjavi uopste?

@ gosp. Dinkic - DA JE TITA RADIO BI GOLI OTOK I TAMO BI BILI SVI KOJI SU SE OGREZLI U ORGANIZOVANI KRIMINAL, IZDAJU, PRONEVERU, ZLOUPOTREBU POLOZAJA, KORUPCIJU, ...

Lala Banatski

pre 12 godina

Ko ovom čoveku još može da veruje!?! Sad i Tita uzima u usta, prosto je neverovatno šta sve čovek neće uraditi samo da predje cenzus i ostane na vlasti! Narode Srbije, ne nasedaj više na laži ovog demagoga i prevaranta! 11 godina je imao da promeni Srbiju, 11 godina je konstantno bio u vlasti, a priča kao da je svih 11 godina bio opozicionar! Narode Srbije, vreme je za preokret i promene u svim sistemima ove države, ali ne sa Dinkićem na čelu!

sumadinac

pre 12 godina

Neverovatno sta on radi.Deset godina u vlasti,deset godina donosi najvaznije odluke.Deset godina gospodari Srbijom ubira harec i deli milostinju Srbiji koju je poslao na kazan.Postavio je presednika svojom lazi o 1000 evra.Spreman je na sve,ne odgovara ni za jednu javno izrecenu laz i obmanu.Baron Minhauzen je beba za ovog gospodina.
Sada je sve u pravu,podrzao bih ga svim srcem da on nije svemu ovome sto krutukuje otac,Neverovatno sta on radi kao da je pao sa Marsa.Svi su krivi a on nije,on koji je u svim vladama glavni.Samo tamo gde su pare tu je i on i njegova stranka njegov drzavnik kome je dao 1000.000 evra kredita.Obecanja koja daje su cista obmana.Sta Tadic trpi i zasto nikom normalnom nije jasno.

Makxy

pre 12 godina

Sta prica ovaj ******? Partokratija? Pa ko onda uslovljava ljude da budu G17 da bi dobili posao? Svi to znaju, i zna se o kojim je ustanovama rec, i nije ga sramota da on to pominje... ****** Nikada necu glasati za one a kojima je on... A sto se tice nazovi URS, nisam potpisao, niti cu, mada sam pobornik decentralizacije, samo zato sto se pare nece slivati iz BG-a u periferiju, vec u licne fondove loaklnih vlastodrzaca, poput Verka i ostale *******...

Sofokle

pre 12 godina

Pa to ste vi krivi sto nista nije izgradjeno..... Ugledajte se malo na Tita koga spominjete, radite nesto dobro za Srbiju.... Al ako ovako nastavite, ne pise vam se bas dobro, nece ovo narod jos dugo da trpi....

dule nbg

pre 12 godina

Ja ne mogu da verujem da covek koji je 10 godina na vlasti (slovima deset) i koji je jedan od najvecih krivaca za trenutno nase stanje, zasniva svoju predizbornu kampanju na kritici vlasti.

Pa on kritikuje najvise samog sebe, jedini je iz politickog esatblismenta od promena na ovamo non stop na vlasti (DS imao pauzu za vreme prvog mandata Kostunice, DSS sad i kod Djindjica, SPS kod Djindjica i manjinski partner Kostunice, itd po strankama...). Pa secamo se sta je njegova klika radila po aerodromu i ostalim javnim firmama, pa secamo se da su zdravstvo i ekonomija u njegovim rukama 10 godina a ne zna se koja je grana gora sad. I on dolazi da prica o preporodu...
Ako ta njegova "stranka" udje u parlament, mi smo stvarno nacija za posmatranje...

Ogi

pre 12 godina

Opa, došlo nam iz zadnjice u glavu! Pa, normalno, sve što danas imamo napravljeno je u Titovo doba. Profesionalne patriote samo kradu, ne daj bože da nešto naprave.

VladanMZ

pre 12 godina

Lako je tebi da lupetas tako Diki kad si se nafatirao dok si folirao... i sad guslash program bez konca i konopca. Sve mi je jasnije od toga kako vishe nisi dojadio sam sebi tim nebulozama za koje mislish da su ahhh so original and moving. BLJAH!

milovan

pre 12 godina

Sta prica ovaj covek? pa sve sto kritukeje to jo bas on. Asistent sa kalasnjikovom upao u NB i preuzeo mesto guvernera. Boze, sta sve necu cuti u Srbiji. Dodje mi da placem.

Djordje P

pre 12 godina

Dinkicu, ulizice jedna. Prvo si pricao kako je, kao, za vreme Kostunice bilo najbolje, pa vidim da je sad i Tito na redu... Predlazem da malo "ubacis" i kralja Dusana i Svetog Savu. Sad bar znam kakav si - nikakav.

Djordje P

pre 12 godina

Dinkicu, ulizice jedna. Prvo si pricao kako je, kao, za vreme Kostunice bilo najbolje, pa vidim da je sad i Tito na redu... Predlazem da malo "ubacis" i kralja Dusana i Svetog Savu. Sad bar znam kakav si - nikakav.

boris

pre 12 godina

Da li iko od politicara ima osecaj stida i obraza?? Kako moze neko ovako nesto da izjavi uopste?

@ gosp. Dinkic - DA JE TITA RADIO BI GOLI OTOK I TAMO BI BILI SVI KOJI SU SE OGREZLI U ORGANIZOVANI KRIMINAL, IZDAJU, PRONEVERU, ZLOUPOTREBU POLOZAJA, KORUPCIJU, ...

Mirko

pre 12 godina

Takav nam covek treba u Srbiji, da se samo ranije pojavio? A, molim? A pojavio se odavno, bio i u vladi 10 godina!? E sad sam zbunjen totalno...

Ogi

pre 12 godina

Opa, došlo nam iz zadnjice u glavu! Pa, normalno, sve što danas imamo napravljeno je u Titovo doba. Profesionalne patriote samo kradu, ne daj bože da nešto naprave.

Jevtic

pre 12 godina

Joj Dinkicu ne diraj Titovo ime necete uraditi sto je on uradio ni da vladate sto godina.Vidite da niste sposobni da pokradete sta je on sve stvorio a kamoli da vodite ovu drzavu.

majko mila

pre 12 godina

VANSTRANACKI MLADJA,U NARODU POZNATIJI KAO KRADJA,KRITIKUJE PARTOKRATIJU !!! AKO OVAJ PREDJE CENZUS,SPASA NAM NEMA . NEKA NAM JE BOG U POMOCI .

Igor

pre 12 godina

Nama ne treba nuklearka da se poubijamo ...mi imamo tebe ! Naša nuklearka je pukla 2000 godine i ime joj je BILO ...DINKIĆ ! I što bre više postavljate to što ovaj priča ... !

Lala Banatski

pre 12 godina

Ko ovom čoveku još može da veruje!?! Sad i Tita uzima u usta, prosto je neverovatno šta sve čovek neće uraditi samo da predje cenzus i ostane na vlasti! Narode Srbije, ne nasedaj više na laži ovog demagoga i prevaranta! 11 godina je imao da promeni Srbiju, 11 godina je konstantno bio u vlasti, a priča kao da je svih 11 godina bio opozicionar! Narode Srbije, vreme je za preokret i promene u svim sistemima ove države, ali ne sa Dinkićem na čelu!

milovan

pre 12 godina

Sta prica ovaj covek? pa sve sto kritukeje to jo bas on. Asistent sa kalasnjikovom upao u NB i preuzeo mesto guvernera. Boze, sta sve necu cuti u Srbiji. Dodje mi da placem.

Bando lopovska!

pre 12 godina

"...On je rekao da je izgubljeno poverenje u političke stranke i da su partokratija i centralizam doveli do toga da postoji negativna selekcija..."

Ekspertska tim, ekspertska mreža, politička partija-jedina konstantno na vlasti od 2000., i šta sad?
Sad opet "grupa nezavisnih eksperata"?

Дејан

pre 12 godina

Да се не заборави: Слоба је био на власти једанаест година, таман као и г-дин Динкић.

Милош

pre 12 godina

За кога се ти хваташ,за највећег СРБОМРЗЦА,а шта си радио 10 година?Уништио си све,а енормно поправио свој стандард.Одговараћеш безбожниче!

андреј

pre 12 godina

Да је Србија остала Краљевина, сада би били Европа, оснивач Европе пуни европских путева.

Super Mario

pre 12 godina

Stvarno jako licemerno.. Dinkiću ne znam samo na čiji su račun sve te zamerke koje si izneo na tvoj? Ti vladaš već 11 godina a ne ja? Iznesi ti nama šta si ti do sad u vladi uradio i koji su ti rezultati, pusti ti to, to sve mi znamo, pusti ti obećanja i svetlucavu koreografiju.

sumadinac

pre 12 godina

Neverovatno sta on radi.Deset godina u vlasti,deset godina donosi najvaznije odluke.Deset godina gospodari Srbijom ubira harec i deli milostinju Srbiji koju je poslao na kazan.Postavio je presednika svojom lazi o 1000 evra.Spreman je na sve,ne odgovara ni za jednu javno izrecenu laz i obmanu.Baron Minhauzen je beba za ovog gospodina.
Sada je sve u pravu,podrzao bih ga svim srcem da on nije svemu ovome sto krutukuje otac,Neverovatno sta on radi kao da je pao sa Marsa.Svi su krivi a on nije,on koji je u svim vladama glavni.Samo tamo gde su pare tu je i on i njegova stranka njegov drzavnik kome je dao 1000.000 evra kredita.Obecanja koja daje su cista obmana.Sta Tadic trpi i zasto nikom normalnom nije jasno.

z

pre 12 godina

Dinkic je obelodanio svoju ambiciju. Pa on koristi sve moguce izjave koje voli narod da bi zaradio saku glasova. Prvo regionalizacija, pa sad za vreme Tita je bilo dobro... Sledece cemo ga cuti kako prica da smo mi nebeski narod.

Seljak Veseljak

pre 12 godina

Sve ide u Beograd i to je lose. Ali da poverim decentralizaciju coveku koji me izdriblao pred izbore sa 1000evra, ni u snu. Daklem, dragi Dinkicu, do djavola sa vama i vasom peticijom.

slavoljub

pre 12 godina

Tito je gradio puteve i ostalo jer je imao nezavisne finasije. Stampao je dinare kada je trebalo da pokrene investicioni ciklus. A sada strucnjaci nesmeju ni da trose devizne rezerve od 10 miljardi evra na investicije zato sto to ne pise u knjigama. Da bi bio Tito treba da prestanes da puzis, brale

sasha

pre 12 godina

@Aleksandar
Lupetas, a ne znas nista o tom vremenu, ne desava se nama ovo zbog Tita nego zbog nas ovakvih kakvi smo, od njegovog vremena vode nas samo lopovi, prevaranti, demagozi, patriote (al za debele pare) i ostala banda ukljucujuci sve ove danasnje politicare.

Dragan

pre 12 godina

Kako je to smesno kada neko ko je rodjen u Beogradu zivi u Beogradu kaze nece vise nas novac iz Nisa Novog Sada Leskovca ici za Beograd nije valjda narod lud da veruje ovom prevarantu.

Sofokle

pre 12 godina

Pa to ste vi krivi sto nista nije izgradjeno..... Ugledajte se malo na Tita koga spominjete, radite nesto dobro za Srbiju.... Al ako ovako nastavite, ne pise vam se bas dobro, nece ovo narod jos dugo da trpi....

Proka Pronalazac

pre 12 godina

"Onda oni koji su najbolji budu najviše ocrnjeni, a oni koji ćute, ništa ne rade, koji su poslušni i klimaju glavom su večito u vladama." G. Dinkicu, podsetite nas, molim Vas, u kojoj vladi Vi licno ili vasa partija, pardon stranka, niste ucestvovali nakon 5-og oktobra? Da li zaista mislite da ste time sto ste se formalno lisili ministarske stolice par meseci pred izbore, ocistili decenije demagogije ciji ste aktivan akter?

Aleksandar

pre 12 godina

Dosta vise sa Titom... zbog njega nam se sve ovo i desilo... Usput, Dinkicu, vrati mi mojih hiljadu evra pa posle cemo da pricamo o putevima.

Marko

pre 12 godina

Pa cekaj bre da li ja sedim u svim vladama vec 11 godina i gradim te puteve i bavim se marketingom??? *** Cekaj, moju majku si izbacio sa posla i stotine njenih kolega iz Narodne banke samo zato sto nisu bili clanovi tvoje partije, tj. ni jedne partije i doveo si druge ljude koji nista ne znaju i koji su doveli zemlju u ovu bezizlaznu situaciju... *******

Vladimir

pre 12 godina

NEma smisla da ista pisem kad vi necete da obajvite... Eto ja kazem da je Dinkic sa ovim planom "regiona" nista drugo do SEPARATISTA...ali kome ja pricam...

ИВАН СМЕД

pre 12 godina

Овако прича највећи демагог српске политичке сцене тренутно. Он нити воли тита, нити мрзи радикале, нити га интересују српски путеви. Једино што му је у мислима је како да превари што више гласача, и тиме да убаци у владу што већи број његових пајтоса, страшно!

Aleksa

pre 12 godina

******* poznavao sam licno jednog ko je bio sekretar komisije za poslovni prostor opstine stari grad, mada je lik clan ds-a, ko je uspeo za dve godine da "zaradi" ogroman stan na dorcolu, tri bmw-a, kabrio neki, karavan kao porodicni, i jedan sedan, kucu na zlatiboru, stan u crnoj gori, i nekakav restoran sa sportskim terenima na zvezdari, i verovatno jos mnogo manjih stvarcica. stan je opremio u ludilo stilu, znaci samo koza i skupo drvo, tehnika do jaja. poenta je, kada je ovaj dragan "zaradio" pravo bogatsvo, koliko je dinkicevo? voleo bih samo da ih se sve pita, jer su mnogo "zaradili". stvarno jadno. a vi samo kuckajte, a oni ce da "zaradjuju" i dalje, mozda ce neko od vasih klinaca da posluzuje u njihovim kucama. ili da kosi travu, ili da orezuje ruze, ili...neka svako doda, mozda da setaju njihove kerove, ili da kuvaju, peru ves, ciste teniske terene...mi smo ipak teniska nacija. pozdrav

MUKNAVI

pre 12 godina

Bate,nemoj da se pravis blesav,znamo da si ti corbu skuvao,sa onim matorim kibic majstorom labusom`,a tek zacinio,pa kada si spazio da je corba bljaaak,poceo si pricu ko da stize sada sa Marsa!

g17-

pre 12 godina

kakva velelpna kampanja. lepo boga mi. nego... ko to finansira? jesu se ujedinili porezi drpljeni od svih regiona da se pravi ovaj vašar, ili opet podmazuju oni nepristojno bogati - we all know who? a kako god, aj se kladimo da će da pređu cenzus. srbima nikad dosta da ih jašu. pa vi glasajte. pa onda udri u kuknjavu.

U ZEMLJU PROPADNI OD LAŽI DINKIĆU!

pre 12 godina

*****
lično znam da je g17 pozaposljavao svoje ljude na svim polozajima po BG KOJI SU IM PRIPALI,OD MINISTARSTVA DO CISTACICE!
SVAKO MOŽE DA SE UVERI U OVE LAŽI KAD SE ZNA DA G17 ZASTUPA ZAPOŠLJAVANJE PO RODNOM KLJUCU GDE ŽENE IMAJU PRIORITET,TAKO DA PADA U VODU OVA PRICA O STRUCNJACIMA(znaci, prvo ce da pozaposljaaju po ženskom kljucu a ne ko je stvarno sposoban!)

Bora

pre 12 godina

Covek koji gradi svoju predizbornu kampanju na kritici samoga sebe,jer je bio u svim vladama od 2000.godine,a i sada je preko svoje partije.Ako je i od barona-mnogo je!

srđan

pre 12 godina

Gde li jedo sada bio ovaj čovek? Poznaje li on Mlađana Dinkića (bivšeg guvernera NBJ, bivšeg ministra finansija, bivšeg ministra ekonomije)? Kojeg je direktora postavio Dinkić a da nije bio član G17 plus? Pustite malo pametne ljude, ljude koji imaju sopstveno mišljenje... dosta nam je više Vaših poltrona koje ste postavili na mesta raznih direktora...

Dragan

pre 12 godina

Kakva demagogija! Kako ove iz URS i G17 nije sramota! Pitajte gradjane Uzica ko je sinomim za partokratiju u gradu. Normalno to je G17. Ovde je opste poznato da je glavni kadrovik narodni poslanik koji opet nista ne radi bez saglasnosti centrale u Beogradu. E ko nama prica o decentralizaciji i partokratiji.

djuro lastovic

pre 12 godina

Tito je bio kumunista. Borio se za radnicka prava. A ove pratje kao i one u Americi i Engleskoj se bore samo za one koji im daju pare - bogate.

Grada M

pre 12 godina

Mladjo, Tadic i ti ste najvise pljuvali Tita a sada bi obojica da budete ono sto je on bio. Steta sto upropastiste i rasprodaste sve sto je Broz gradio.

Nemanja

pre 12 godina

Podsećam samo da su načelnici svih svih bolničkih ustanova u Srbiji članovi G17-, čiji je Dinkić predsednik!
Kako ga samo nije sramota da priča o partokratiji.

aerodrom beograd

pre 12 godina

Pa tvoja stranka jedva presla cenzus, a ima vas u svim javnim preduzecima i ti pricas o partijskim foteljama.... strasno.... na aerodromu su svi bili veliki menadzeri iz g17,dodje otpusti 200 ljudi, primi isto toliko iz g17... tako da ... sram te bilo

Aleksandar

pre 12 godina

I Tito bi isao u hodu s' vremenom. A da je Tita u ovo vreme, niko od vas ne bi postojao, a cak i kad bi, bili bi ste u kamenolomu. Sve sa ovim krimosima koje cuvate. Ma ni oni se ne bi usudili da postanu ono sto su sad.

zoran

pre 12 godina

"Sreca" je sto to Dinkic zna lepo da nam prica... Najvece zlo Srbije posle JUL-a i Mire Markovic to je G-17, a to najbolje znaju gradjani Loznice gde su oni na vlasti i gde ne mozete dobiti posao ni u jednoj firmi ako niste clan te partije... A inace sve firme koje rade, u pozadini su ljudi iz G-17...

profesionalac

pre 12 godina

Kad kazem partokratija mislim G17.
Kad kazem lopov mislim DS.
Kad kazem nesposoban mislim DSS.
Kad kazem lud mislim SRS.
Kad kazem prevrljiv mislim SNS.
Tito vrati se, sve ti je oprosteno!

casovnicar

pre 12 godina

Da nema ovog Interneta, svi bi mi odavno bili na ulicama...
Onda ne bi bilo ni ovakvih političara...
ali kome ja to pišem :-)...

Kalimerka

pre 12 godina

Niko od vas nije Titu ni do kolena. Jadni mi s vama.I ko je ovog coveka uopste pustio da blebece u medijima? Dobio je otkaz,lagao je dok je bio na vlasti,njegova stranka ima 6 pristalica.... Stvarno ne razumem. Zasto je uopste bitno sta misli Mladjan Dinkic?

bane

pre 12 godina

Tadic izjavi na konf. za Mladica: da ce uhvatiti i zatvoriti sve koji su organizovali veliki kriminal. Pa prvo uhvati svog Mladju, Dulica i sve ostale onda cemo Vam svima verovati kad budete procesuirani.

pitam se pitam

pre 12 godina

Je li ovaj mislio na Krišta kad je govorio o partijskim kadrovima u javnim preduzećima,partokratiji,lopovluku i ostalom?
Ako neko sazna nek mi javi,stvarno me interesuje.

DEKI BGD

pre 12 godina

Stranka, koja je uvela PARTOKRATIJU,(zapošljavanje samo partijskih članova), sada se bori protiv toga. Znam barem deset priča i primera, gde su zaposleni samo članovi G 17 i to je bio jedini uslov.
Gde mi živimo.

Pepe

pre 12 godina

Nema puteva zato sto ste ih ti i tebi slicni pojeli. Mnogo ste bre gladni, iscediste ovaj jadni narod kome ne ostaviste ni mrvice za ovu deceniju svoje vladavine. Pa vam ni to nije dosta nego ovo sto je ostalo od zemlje u kojoj zivimo hocete da rascepkate na nekakve regione - da nije i to po Titovom receptu?!

Оrdinis

pre 12 godina

Па нема, Тито је био Тито, ви сви желите да будете Тито али не добацујете на ту висину. Неспосбност и још по нешто у патологији ума.

VladanMZ

pre 12 godina

Lako je tebi da lupetas tako Diki kad si se nafatirao dok si folirao... i sad guslash program bez konca i konopca. Sve mi je jasnije od toga kako vishe nisi dojadio sam sebi tim nebulozama za koje mislish da su ahhh so original and moving. BLJAH!

knele

pre 12 godina

priznajem da sam se prvi put pre deset godina prevario i glasao za ovog coveka. Tada je obecavao racionalizaciju drzavne birokratije i smanjenje nameta. Za 10 godina na vlasti unistili su i privredu i gradjane svojim nametima. I njegova G17 partija koje se sad posto je ukaljana ne seca je popunila je direktorse fotelje svojim kadrovima secate se Kriste i njegovog.
Decentralizacija je totalna budalastina za sve. Cista propaganda daj da obeca nesto. Problem je u srbiji sto nema odgovornosti. I sad se ne zna ko odgovara u sudstvu, policiji ministarstvima, ako se to rasporedi po opstinama bog nece uci u trag korupciji. Ovaj ce ostati na vlasti jos par godina a micemo utonuti u totanu propast ako vec nismo.
Ta titova Jugoslavija, koja je za ono vreme bila napredna zemlja ispred spanije italije grcke ceske itd je propala sto je sedela na dve stolice federacijom i republike u kojoj su politicari zeleli da caruju.
OVaj covek nije nikakav ekspert, sta je on postigao? samo beskorisni politicar. Jeste mozda malo inteligentniji od prosecnog politicara u srbiji, ali to koristi samo za licnu korist. Sto se tice nekog inteligentnog razumevanja ekonomije ima ga isto toliko kao moja baba. Ukinite reketiranje od strane opstine,grada, republike 101 inspekcije, pa ce mozda ljudima da se isplati da pocnu nesto da rade i stvaraju privatno. u drzavnim firmama ionako se niko ne zaposlava da bi radio vec da bi krao.

F16

pre 12 godina

ako neko i dalje slusa Mladju i veruje glupostima koje ovaj nekontrolisano izbacuje, trebalo bi mu oduzeti glasacko pravo i zabraniti da ucestvuje u politickim dikusijama (pre svega zbog nedostatka inteligencije, ali mozda i zbog velike zlonamernosti)... Ne treba mesati demorkatiju i demagokratiju!

Branko

pre 12 godina

Tačno! Da je Tita bilo bi puteva(i atoputeva), hidrocentrala, i dr. Netačno! Da je Tita tebe Mlađo nebi bilo tamo gde si sada, pa ti komentare i tvoja mišljenja niko ne bi objavljivao. Uzdravlje!

Mica

pre 12 godina

Kako nije sramota Dinkica da kaze da je najveci problem drzave partokratija, pa Vlada Ilic je njegov kadar, zaposlio covek celu siru familiju.

Sin Bludimir

pre 12 godina

****** U raznim vladama si preko 10 godina bio i NISHTA nisi uradio osim sto si UNISHTIO ovu zemlju!!

******

Iskreno se nadam da necesh imati vishe od jednog promila birachkog tela (citaj: rodbinu i prijatelje) i da te necemo vishe slushati i gledati posto svaki put dobijem tahikardije kad prochitam bilo sta sto ti izjavish!!

Branimir M

pre 12 godina

E, moj Mladjo, konacno si bar nesto ukapirao, ali kasno. Sve sto ste postigli to je da upropastite i prodate sve sto je taj isti Tito gradio. Koliko juce i tebi je bio trn u oku, a sada bi da budes ono sto je on bio.

Mikki

pre 12 godina

Pa i kako da bude kada ste nas ti i tvoji Labusi unesrećili i isporučili MMF-u na tacni. Svako ko neveruje kakvo zlo su ovi iz G17 a sada URS neka pogla film Borisa Malogurskog "Težina lanaca" pa će da se uveri...

Ivan

pre 12 godina

"Dinkić je naveo da je pravilo postavljanja partijskih kadrova u javnim preduzećima dovelo Srbiju do ruba propasti" - reče čovek čiji je (bar jedan) vrlo bliski rođak "smešten" u Telekom. Ipak, zarad minimuma dostojanstva tog čoveka ne navodim druge detalje, ali prosto ovakvo mudrovanje posle 10 godina na vlasti i podizanja ruku s Ničićem, teško mogu da oćutim.

Radovan K

pre 12 godina

"Kritikujući partokratiju, koju uz centralizam ubraja u najveće probleme Srbije, Dinkić je naveo da je pravilo postavljanja partijskih kadrova u javnim preduzećima dovelo Srbiju do ruba propasti".
..........................................................................
- Koji cinizam !!

- Koja demagogija !!

- Upravo je ON (prvo kao Guverner, zatim kao Ministar finansija i, na
kraju, kao Ministar ekonomije) dao najveci doprinos propasti svega sto
je vredelo u industriji, ekonomiji i, posebno, u bankarsko-finansijskom
sektoru. Njegova 'stranka' JUL17+, pardon, G17+ i njeni 'eksperti' su
glavni-odgovorni za citav niz teskih promasaja pocev od oktobra 2000-e
do danas. Citava bulumenta kvazi-eksperata (ljudi sa malo ili nimalo
staza, sa izmisljenim CV-jima i sa nesto teoretskog znanja) je harala
(i hara jos uvek) po drzavnim preduzecima, ministarstvima, upravama,
agencijama...ostavljajuci za sobom haos i pustos.

- Prilicnu odgovornost za teske posledice destruktivnog delovanja Dinkica
i njegovih 'eksperata' snose i njegovi koalicioni partneri u svim
Vladama u kojima je do sada bio.

- Buduci da su izbori veoma blizu, iskreno se nadam da nijedna stranka
odn. nijedna eventualna predizborna ili postizborna koalicija nece vise
sa njim i njegovom ekonomsko-finansijskom Al-Kaidom praviti Vladu.

aca

pre 12 godina

URS..joj bre Mladjo..ti si sampion ja ti se divim,,majkemi ako se ikada uclanim ,,kod tebe cu ..care pa ti si ziva obmana...ti si legenda znaci..ti si bre covek koji zna kako treba da prezivi i kada kaze da ja sam lagao ,,ali to je zbog vas narode,,hvala ti ja podigoh 3000 din umesto 100000..ali ok to je znanje *********

siromah

pre 12 godina

jel ovo onaj sto nam je obeceo po soma evrica........ha ha ha ha ha nasmejah se (gorko), pa od tebe niko ne moze da se probije, 10 godina si u vlasti....pali bre, gori si od Slobe

Lika

pre 12 godina

****** Covek nista nije uradio, samo je trtljao prazna obecanja dok su se njegovi drugari sjajno obogatili a sada mu je ulazak u vlast biti ili ne biti i nemam nameru da mu u tome ni malo pomognem.

DZoni

pre 12 godina

Za vreme tog Tita je postojao opstinski savez za placanje ,znaci moj deda koji je imao SZR je sav porez placao OPSTINI ,onda je opstina DEO poreza slala u BG a ovaj demagog (od cega sad placa 1000 eura ratu za stan?) koji se kao zalaze za regione je naplatu poreza centralizovao do maksimuma,skoro sve placas beogradu pa onda oni kako se njima cefne i u zavisnosti da li su tu na vlasti vrate neki deo para,zato se van bg-a vise ne gradi NISTA ,vreme stalo totalno,samo propada ono sto se pre izgradilo.

Ranković

pre 12 godina

Moj Dinkiću, stari prevarante, gde li si ti bio zadnjih deset godina? I maglu si dosad rasprodao ovom napaćenom narodu, ajd sad polako kući sram te bilo!!!

DOVLA

pre 12 godina

Koliko mi je antipatican posle 10godina na vlasti, ali isto toliko je i dosta toga uradio sto je rekao!!! Naravno bilo je tu i lazmih obecanja, neznam vise sta da mislim o tom coveku!!! Prosto je ispred ostalih, neunistiv!!! mada nikad necu glasati za njega... a neznam ni za koga treba da glasam!!!

Slatki snovi

pre 12 godina

"Ne treba da se pitaju političari koji nisu stali iza ove peticije zašto pola miliona građana brže shvata strvari od njih"

Sta je sa onih milion sto su trazili izbore?! Puj pike ne vazi?! Kad je ova vlast pa slusala gradjane...

Temerinac

pre 12 godina

Sve je bilo bolje nego što je danas.
Tito je za sve ove političare veliki "mag".
Dinkić želi da se kiti tuđim uspesima. Šta se uradilo za zadnjih 10 godina ništa?
Čude me političari koji imaju dosta godina, pa sada pričaju kako ništa nije valjalo pre. Navešću primer Žeželjevog mosta u Novom Sadu, koji je završen za 3 godine, a sada nemogu da ga naprave ni za 12 godina uz silnu mehanizaciju. Koliko se pravi autoput Novi Sad-Subotica? Ko zna kada će ga završiti?

dule nbg

pre 12 godina

Ja ne mogu da verujem da covek koji je 10 godina na vlasti (slovima deset) i koji je jedan od najvecih krivaca za trenutno nase stanje, zasniva svoju predizbornu kampanju na kritici vlasti.

Pa on kritikuje najvise samog sebe, jedini je iz politickog esatblismenta od promena na ovamo non stop na vlasti (DS imao pauzu za vreme prvog mandata Kostunice, DSS sad i kod Djindjica, SPS kod Djindjica i manjinski partner Kostunice, itd po strankama...). Pa secamo se sta je njegova klika radila po aerodromu i ostalim javnim firmama, pa secamo se da su zdravstvo i ekonomija u njegovim rukama 10 godina a ne zna se koja je grana gora sad. I on dolazi da prica o preporodu...
Ako ta njegova "stranka" udje u parlament, mi smo stvarno nacija za posmatranje...

pancevac

pre 12 godina

Dinkic = prevarant.

Nije mi samo jasno kako nekog nije sramota da potpise bilo sta, pa cak i nesto o decentralizaciji za ovog coveka.
Koliko je glupih i bezvrednih ljudi, to nije normalno.

Englez

pre 12 godina

Dakle, ponovo citam komentare i ne verujem. Te Dinkicu ti si ovakav, te ti si onakav(kao da ce on ovo da cita), ti si ***** ne znam ni ja sta sve vec.
Ali sta drugo i ocekivati od priprostog naroda sa palanackim mentalitetom.
Ovde se NIKAD, ali NIKAD ne diskutuje, ni ne kritikuje necija POLITIKA nego neki POLITICAR, sto je neverovatno. Mislim, sa takvim pristupom stvari sve vise sam siguran da ovoj zemlji nikada nece da bude bolje.
I zbog svega toga, evo ja cu sad da vas NAUCIM kako trebate da razmisljate(posto vas to ocigledno do sad niko nije naucio) i na primeru Mladjana Dinkica.
Ono sto je po meni uzasno losa Dinkiceva politika je pre svega Nacionalni invasticioni plan, i subvencionisanje zaposljavanja (na srpskom davanje buzetskih para za otvaranje radnih mesta) jer na taj nacin drzava uzima jednima i daje drugima, i to po kriterijumima koje drzava odluci. To vidim kao jedan veliki korak nazad u komunizam i davanje velike mogucnosti za korupciju.
Sto se tice ove inicijative oko decentralizacije, to maksimalno podrzavam, stim sto bih ja uveo jos i da se i javni tuzioci i nacelinici policija takodje biraju na izborima(npr kao u SAD), a ne da ih postavljaju ministarstva.
Eto tako.
Nadam se da smo danas nesto nauculi.
Izvinjavam se ako sam nekog uvredio.

Sergije

pre 12 godina

Ako cemo da se ugledamo na Tita, gospodine Dinkicu, Tito nije regionalizovao republike i pokrajine u SFRJ.

Doduse, Titu nisu ocajnicki bili potrebni glasovi za ostajanje na vlasti.

... sve kilavi Radovani i nejaki Urosi.

pre 12 godina

Vidim, vi sve izgradiste, prosto srbija cveta. Jos malo i bicemo k'o Svajcarska. Za razliku od tebe koji si ziveo u Titovo vreme, i koji si imao dobar zivot i perspektivu u toj drzavi, ja je nemam.

Shikaniranje

pre 12 godina

Do sada su njegove izjave bile smesne ali sada postaju jezive i uznemirujuce.
Covek koji je 90 posto kriv za sadasnje ekonomosko stanje u zemlji.
Uzas uzasa. Skloni se dinki vise.

Djuro P.

pre 12 godina

Sad kad je sve pokradeno setiliste se za uvodjenje konkursa,a do sada niste znali kako se zaposljavaju direktori javnih preduzeca u EU,znali ste samo za postanske sanducice u EU.Koga vi pravite budalama,i vracajte pare!!!

Jozo

pre 12 godina

Da nije bilo Dinkcia bilo bi puteva vrlo jednostavno!!! vrlo da nije bilo dosovaca!!!!
, i cele te druzine petooktobarske bio bi ovo novi honkong....

ozna

pre 12 godina

Zasto si onda sklonio odlicnog strucnjaka sa mesta direktora jp stara planina koji nije bio tvoj kadar i stavio mediokriteta iz tvoje stranke?
Ti se boris protiv partokratije??? Bljaak

Prolaznik u neprolaznom haosu

pre 12 godina

Samo mi je žao što se niko neće, kada Mlađa prsne na izborime, baviti njegovim likom i delom kroz prizmu krivičnog prava..... Dinkiću, nadam se da te nikada neće stići želje ( kletve ) svih onih zaposlenih u bankama koje si otpustio kada si im banke ugasio da bi doveo svoje drugare iz inostranstva. Isto tako, nadam se da u tebi ima makar malo ljudskosti, i da ti je bar malo neprijatno kada se pogledaš u ogledalo. Veruj mi, nama je već dugo loše kada te vidimo, a kamoli čujemo.... Ipak, ovo je Srbija, a Mlađa je, od kada je uhapšen Mladić, na veliku žalost, jedina konstanta u Srbiji. Samo guraj Mlađo, za tebe nema zime, sve dok Srbija živi u Sibiru u koji si je ti, nesebičnim zalaganjem, odveo...

Nishlija

pre 12 godina

Kakve utvare i koja demagogija... i koji glamur! Eto korupcije i kriminala pred ocima cele Srbije. Ispitajte odakle novac za ovaj skup.

Bonaca

pre 12 godina

Kako te nije sramota da jednog TITA ti stavljas u usta! Tito je vise sagradio nego sto ste svi vi posle njega i videli. Nisi dostojan ni pored Kuce Cveca da prodjes, a kamoli da zucnes o njemu. Covece unazadio si ovu zemlju 40 godina! Ostavi se politike i sviraj gitaru u svom novom stanu! Sjasi sa ovog naroda!

Alex

pre 12 godina

Ovaj covek se ponasa kao da se tek juce pojavio na politickoj sceni i da je nov i neistrosen. Doduse, mozda misli da smo svi mi izgubili pamcenje.

Simo Culic

pre 12 godina

e moj Dinkicu, cime se ti bavis, pa zar G17+ nije u vlasti sto lepo ne podnesete predlog zakona a ne da se promovisete po selima, ovo je predstava " besplatne akcije vol. 2 "

Илија Чаркин

pre 12 godina

Сви наши политичари су инфицирани комунизмом. Једина шанса су нам млади, сви они који нису закачили "Титино доба".

nevernik

pre 12 godina

****** Imam prijatelja privatnika. Ako misli da radi sa drzavom (u pitanju su gradske vlasti),tj ako misli da dobije posao to ovako izgleda. Posao koji vredi npr. 100 dinara fakturise se 1000dinara s tim da 500 mora odmah u kesu da da Dinkicevom kadru. Ako ne pristanes, neces ni da radis. Da ne pricam o onim Dinkicevim kreditima za privredu. Da li ima da ga je dobio neko ko nije iz G17+%. *******

Ивана

pre 12 godina

Наравно да је Тито градио путеве, али ова власт је неспособна да изгради пут.Коридор десет се гради већ двадесет година.Власт је неспособна да било какв проблем реши.Доста ми је њихових инвестиције, фатомских инвеститора.

Makxy

pre 12 godina

Sta prica ovaj ******? Partokratija? Pa ko onda uslovljava ljude da budu G17 da bi dobili posao? Svi to znaju, i zna se o kojim je ustanovama rec, i nije ga sramota da on to pominje... ****** Nikada necu glasati za one a kojima je on... A sto se tice nazovi URS, nisam potpisao, niti cu, mada sam pobornik decentralizacije, samo zato sto se pare nece slivati iz BG-a u periferiju, vec u licne fondove loaklnih vlastodrzaca, poput Verka i ostale *******...

nebesky

pre 12 godina

Beše u vlasti dok je ćutao. Onak je lanuo protiv Cvetkovića gađajući Tadića pa su ga šutnuli. Sada pokušava na zaobilazan (ali pravi!) način da opet dođe na vlast, i osveti se.
Ne vredi ti, Din-KIČ-u!
Kao što sam do sada bezbroj puta rekao - GLASAĆU ZA TOMU MAKAR MI SE RUKA OSUŠILA!

vlada

pre 12 godina

Evo ja znam informaiju iz prve ruke, da su se u Nisu u Fondu za razvoj zaposlili samo oni koji su u g17 tacnije u URS, pa o cemu onda pricamo ovde? Cista demagogija. Kao sada se pojavio neki Dinkic koji propagira da se ljudi zaposljavaju preko konkrusa, po strucnosti. Pa ovo je vredjanje inteligencije i zdravog razuma.

mirko

pre 12 godina

Samo mi nije jasno kako je moguce da je ovaj Bosko Nicic sto stoji pored Dinkica i dalje na slobodi. Pokrao je Zajecar toliko da im nema spasa sledecih 50 godina.

dzon smit

pre 12 godina

pa zasto nije napravio konkurse za direktore javnih preduzeca gde je g17 ustolicen? ne, nego ceka kraj mandata pa onda da se pravi pametan. pa kome on prodaje tu pricu?
e kad bi samo moglo na izborima da se glasa PROTIV nekoga...

Maree

pre 12 godina

Zasto se on i dalje bavi politikom? Zar se nije nakrao dovoljno para? Vidi kako sad prica, totalno je okrenuo pricu i tera kontru vlasti i igra se opozicije. Nije mi jasno kako samo moze da samog sebe podnese kad je celom svetu jasno kakav je ******. Mislim da se razumemo, nisam ni ja za ovu vlast, ali nisam ni za opoziciju. *******

jastreb

pre 12 godina

Da neko normalan o sebi ovako (i ovoliko !!!) nesto procita, otisao bi momentalno u politicku penziju.... ali svi znamo da nece....

prokleta avlija

pre 12 godina

ne secam se kada je neka vest osim vesti o hapsenju mladica i pogibiji toseta proeskog bila komentarisana dva dana...
elem...nije mladja samoubica ne kritikuje on samog sebe vec G17+,G17+ je odgovoran za partokratiju,nepotizam,lopovluk,korupciju,neuspesne privatizacije,pljacku stare devizne stednje,postavljanje nestrucnih kadrova u drzavna preduzeca,katastrofalnu makroekonomsku politiku,razoren ceo zdravstveni sistem,aferu satelit,aferu aerodrom,aferu nacionalna stedionica,aferu obnove KBC-ova po Srbiji,nije mladja lagao za akcije od 1000evra nego G17+...Mladja je clan URS-a...
kada ce da se pojavi neki javni pravobranilac,tuzilac,ombudsman,sluzbenik,savetnik,istrazitelj,inspektor,komunalni policajac,BILO KO OCAJAN SAM,koji ce da napravi karijeru na Dinkicu...

samo polako

pre 12 godina

Тако је, Млађо. Ништа друго овде нећу да кажем, јер ти и твоја клика образа и обзира немате. Било какве критике и резултате испитивања јавног мњења нећете узети за озбиљно, већ ћете их једноставно искористити као смернице за даље пропагандне кампање и испирање мозга народу. Тако сада и о Титу причате, подилазите народу на чију штету радите. Само пази, по коментарима овде видим да чак и демократски настројен део јавности помиње Голи Оток и сличне институције.

miki

pre 12 godina

Da sam sada pao sa Marsa,glasao bih za ove likove i cak bih se uclanio kod njih.
Ali nisam pao sa Marsa,nego sa stolice,citajuci ovu nevidjenu demagogiju.Pazi ovo, partokratija.Pa lepo je to Mladja smislio,ali tajno jos pre 11 godina i upravo tako i sve vreme radio.Javna preduzeca:Galenika do pre 3 godine,Aerodrom NT,skojalista i td...Pa samo sa aerodroma su otpustili 40% ljudi pa sada nema ko da im cisti avione i tovari prtljag.Gomila njegovih koje je zaposlio umesto otpustenih,naravno nece da radi te poslove i uglavnom manekenisu po aerodromu.Sklonite ga vec jednom iz vesti.

Maximuus

pre 12 godina

Ove reči imaju istu težinu kao kada bi izašao Miroslav Mišković i počeo da pričao o tome kako se u toku privatizacija u Srbiji mali broj ljudi obogatio dok je većina ostala bez ičega.

sta bre s...es

pre 12 godina

doticni gospodin je, ako me pamcenje sluzi, odbijao da pravi koaliciju sa SPS-om na republickom nivou sve dok isti ne raskinu koaliciju sa SRS-om u Beogradu jer ga:"Vlast u Srbiji ne interesuje ukoliko ne ucestvuju u vlasti u Begradu". ********

Hajrudin

pre 12 godina

slika govori vise od reci. Koga Mladja kritikuje za partokratiju? Na fotografiji jos samo fali Republikanska stranka, ako se jos neko seca iste. Eksperti iz G17+ su na kraju zavrsili... Nagrada za onog ko pronadje daljinski i iskljucimo Dinkica. Dosta vise. U svim vladama, na svim funkcijama, i posle svega sada vodi kampanju. Jos samo da se udruzi sa komsijom iz zute kuce. Ima vremena dok se upoznaju na skupstini stanara. Inace, kadar URS-a koji skuplja potpise potpuno nema pojma sta znace termini decentralizacija, dekoncentracija, policentricnost, policentrizam, regionalizacija, regionalizam. Termini opste politicke kulture. A tek ce da bude veselo ako ozedneli komsija pobedi na izborima...

nebojsa,nbgd

pre 12 godina

"navela je Gojković govoreći o mogućnostima koje bi i lokalne sredine imale ukoliko bi dobile 80 odsto od prikupljenog poreza." Ako je glavna ponuda Dinkiceve decentralizacije da 80% poreza ostane opstinama onda je prevara "GRANDIOZNA" jer ce Trgovistu,Crnoj Travi,Babusnici i ostalim osiromasenim opstinama i dalje OSTATI NISTA, a Savskom Vencu, Vracaru i Starom gradu SVE puta 15!!I KO CE TU DA PROFITIRA!!! OPET Beograd i Dinkicevci!!!PREVARA BRE!!!SVETSKA! Veca od onih 1000 eura!

Dusan

pre 12 godina

Ma hajte ljudi o cemi vi bulaznite... od .. do ...
Pa u Titino vreme nije trebalo mnogo para za pruge i puteve islo se na radne akcije, dakle DZABE radna snaga, koliko bi se vas komentatora danas prijavilo za radnu akciju a da neizustite: A sta imam ja od toga???

Dexterijus

pre 12 godina

Cek....cek....pa kolko ja znam partokratiju ste vi razvili u potpunosti. Fabrika u kojoj ja radim, do 2001 bila je radnicka RO,a onda dodje Djelic i rece kako dugujemo drzavi i uze radnicima 96% fabrike. Do 2004 se i nekako drzala,a onda krenushe neki "gubici" i tako 2009 rekoshe kako dugujemo preko 200 mil eura,samo neznam odakle tolki dug za samo 5 godina unazad. I tako, kolko ja kapiram Dinkic je i 2001 bio "aktuelan"....a sad "soli" pamet ljudima po Srbiji.....

Putnik

pre 12 godina

Koje misli da su njegove ideje u redu neka klikne na (-) oni sto misle da nije neka kliknu na (+). cisto me zanima. Ja sam vec klinuo na (+)

Hvala moderatoru za postavljanje mog komentara.

vladimir

pre 12 godina

E vala i od Dinkića mnogo je.Neverovatno,čovek u vlasti već 11 godina i sad nam priča kako za tih 11 godina ništa nije urađeno.******

Nensi

pre 12 godina

Stvari stoje ovako: tražili ste, gledajte! Socijalističko samoupravljanje vam nije bilo dobro? Loše ste živeli? Hoćete u Evropu? Tito je bio srbomrzac? *****

Che

pre 12 godina

Uz Dinkica Mladju, junackoga sina
nas nece ni pakao smest'.
Mi dizemo celo, mi krocimo smjelo
i cvrsto stiscemo pest.

Rod prastari svi smo, a Goti mi nismo,
Slavenstva smo drevnoga cest.
Tko drukcije kaze, klevece i laze,
Nasu ce osjetit' pest.

Sve prste na ruci u boju i muci
Partizanska stvorila je svijest.
Pa sad sta nam treba, do sunca do neba
Visoko mi dizemo pest.

spanish inquisition

pre 12 godina

ovo je definitivan dokaz mladjine dihtomije...i ujedno pocetak velicanstvene borbe protiv samoga sebe...i sta sada...skupice mladja jos malo poslusnog kadra iz ostalih stranaka, pametno se i strateski pozicionirajuci za buduce izbore...isti mladja koji je godinama tetosio razne tajkune, ONAJ isti koji je ispozaposljavao armiju poltrona ispranih mozgova, a otpustio hiljade i hiljade zaposlenih hranilaca sopstvenih porodica,da ne zaboravimo svojevremeni upad u NBS sa dugim cevima...i sve je to on uradio pa sada kuka sto je ovako kako je...al verovace mu srbi jer njima mozes da pricas sta god hoces, zadovoljan je srbin i ako vecera malo demagogije na prazan stomak...fuj.

vidoje

pre 12 godina

Dinkic je, zamalo ubio Srbiju, tako da On nema pravo da prica sta je dobro za Srbiju. Bruka je, da je On jos na slobodi A IMA GOMILU predloga.

Vladan

pre 12 godina

Kakav licemer. Partokrata br.1 bori se i pljuje partokratiju. Sve za još jedan glas. Da se bre ovaj Dinkić zalaže da svi dišemo vazduh ja bih bio protiv. Najgore u svemu je to što i oni koji su pored njega, kao i oni koji su protiv njega, nisu ništa bolji.
Moje iskreno saučešće SRBIJO.

goran

pre 12 godina

Ovaj lik,pion u rukama mmf-a,ima samo jednu ulogu.Da i dalje kontrolise sve finansijske tokove,srecom nema onog pajtosa Labusa velikog coveka od poverenja koji nam je sredio da placamo mmf-u zatezne kamate.Uloga ovog coveka je dalje slabljenje Srbije njenim rasparcavanjem i ekonomsko osiromasivanje njenih gradjana. G17+,sta vam to govori?

Tuzzz

pre 12 godina

I u Bosni, Hrvatskoja prepostvaljam i drugim exYu zemljama je tako, cim nemaju drugi komentara pocnu da pljuju po Titu...a ove banane drzavice sto danas vode nisu ni trun od one sile od drzave, valjda djela vise pokazuju od rijeci......... poz iz nekadasnjeg industrijskog centra Tuzle :)

Denis Kalezic

pre 12 godina

Idi pa ga dovedi, a nas ostavi na miru. Bas si se potrudio sa parolom Profesionalnost pre svega. Ti ko da nisi bio ba vlasti od 2000. godine.

bojan

pre 12 godina

Kao primer naveo je opštinu Savski venac i Trgovište, gde je odnos BDP jedan prema 15 i dodao da su tvrdnje centralista da lokalne samouprave nemaju dovoljno kapaciteta da sami realizuju projekte - pravi nonsens.

Sad je tako, a kad je njegova Verica Kalanovic izjavljivala kako Ministarstvo za NIP postoji jer resorna ministarstva nemaju kapacitete da sami sprovode projekte (nego će to ona da im uradi, tad je to bilo ok jel?
Dinkiću ko te ne zna...!

Steva

pre 12 godina

Mene samo zanima zbog čega se vesti o ovom čoveku objavljuju u bilo kom mediju?

Da ga niko ne pominje, on ne bi ni postojao.

Vest o njemu nije vest, izveštaj sa njegovog skupa nije izveštaj bez komentara da je to kreatura koja je ekonomiju Srbije dovela do prosjačkog štapa.

Znači, u startu, sve što kaže NE VALJA i treba BEŽATI OD TOGA!!!

Ima li jednog poteza koji je uradio a da je valjao za zemlju (ne pričam o tome što je mnogo dobrog učinio za svoje drugare Vlahovića, Pitića, Đelića, Labusa...).

I zbilja me zanima, ko njega plaća? Beko?

pera peric

pre 12 godina

U proteklih 11 godina samo pola godine nije bio na vlasti. I sada je na vlasti, a glumi opozicionara....
Dinkicu, daj uslov vladi. neka decentralizuju srbiju sutra, ili je obaras. imas tu moc.

Mislim da bi partija koja obeca da nece nikad da saradjuje sa ovim olosem dobila 5% glasova vise samo na konto tog obecanja.

A ovaj bradonja sto stoji pored njega je Bosko Nicic, covek koji je platio Karleusu da psuje na gradskom trgu.

Neka dodje na vlast bilo ko, Tadic, Toma, Seselj, Dacic, samo da dinkica vise ne gledamo. Zbog njega nem je propala zemlja.

flint

pre 12 godina

Koliko mi je poznato,svih ovih 11 godina najviše direktora različitih preduzeća bilo je iz redova sadašnjeg URS-a tako da ne sumnjam da bi i direktor te atomske centrale bio neki novi Bojan Krišto...

O čemu ovaj čovek govori

pre 12 godina

Za period od o kojem on priča da ništa nije urađeno on je proveo na vlasti 1/3 vremena.

Neznam odakle mu hrabrost da tako nešto kaže???

Koliko kratko pamćenje imamo...

Nikola Jovanovic

pre 12 godina

nista ti drugaciji nisi od ostalih. I tvoji ljudi drze mesta za koja nisu skolovani, vec po partijskoj funkciji. Dok se ne pojavi neko ko zaista moze da vodi ovu Srbiju, proci ce decenija, jer takvim rodjenim vodjama ovakvi ne dozvoljavaju ni da pokusa da se istakne. Raspad apsolutni....Necu vise da glasam protiv nekoga, hocu da glasam ZA nekoga...sto znaci da skoro necu izaci na izbore.

MikiM

pre 12 godina

Vidi, a ja mislio da si ti bolji. Pa i vrabcima je bilo bolje dok je bio Tito. Da, ali kod Tita se jeste kraduckalo, ali se nije pljačkalo. Uostalom večeras je Insajder upravo o pljačkanju novca koji je namenjen izgradnji puteva. Siguran sam da će, nakon Insajder, narod opet biti šokiran. Nažalost, opet niko neće odgovarati, a kamoli biti uhapšen, a Boris će i dalje "pretiti" kako će sve lopove i kriminalce da pohapsi. Problem je što bi u tom slučaju pola "žutog preduzaća" zaglavilo u zatvoru, pa od toga naravno nema ništa. Naravno, Boris će i dalje nameštati ozbilnu "facu" i "pucati praunom puškom".

anonimus

pre 12 godina

sve sve samo ne "..da je tita...". Da NIJE bilo tita, vecina puteva bila bi odavno izgradjena i to kvalitetnih, jer bi ih gradili strucnjaci. titovi naslednici zaista treba da se vrate u 20-ti vek, a ne da stalno prljaju moderno vreme.

Che

pre 12 godina

Mladjo kralju!GLASAM ZA TEBE!VODI NAS U NOVE POBEDE
U MARSALA MLADJE JUNACKOGA SINAA,
NAS NECE NI PAKAO SMEST'
MI DIZEMO CELO,MI KROCIMO SMELO
I CVRSTO STISCEMO PEST......

marko

pre 12 godina

Da li znate šta radi Dinkićeva partija u šabačkoj bolnici.Postavili su novog direktora iz svoje partije i isključivo zapošljavaju ljude koji se učlane u G17.Takav primer partokratije nikada hije bio od vremena JUL-a.Mislim da je sada malo gore zato što su recimo u šabčku bolnicu za dva mesta lekara konkurisali samo iz Dinkićeve stranke.Drugi nisu ni pokušavali ili su se pre konkursa učlanili.
Dinkić je neverovatan sa svojim predizbornim obmanama.Ne mogu da verujem da će narod to zaboraviti i opet ga glasati.Jedan od gore navedenih reče RUKA DA MI SE OSUŠI ALI GLASAĆU ZA TOMU.Moram da priznam da Tomu i Vučića ne mogu baš lako da svarim ali mislim da jedino ako oni budu sigurni igrači za pravljenje buduće vlade ovo zlo više nikada neće moći da se približi vlasti i da besomučno pljačka ovu zemlju i uništava sve što je vredno.

sloba

pre 12 godina

zovem se slobodan i iz kragujevca sam gde je potpredsednik urs gradonacelnik.zivim u americi jer mi je taj isti koji se bori za nepostavljanje partijskih kadrova na sastanku gde sam otisao pet godina posle diplomiranja da pitam za pomoc za posao rekao pa da li si ti politicki aktivan? ja sam rekao ne. verko je rekao "e vidis oni tamo momci koji rade u sportskom centru mladost, su svi moji decaci. uzgred su biciklisti...zasluzni sportisti. pitaj ih sta treba da radis."uzgred da kazem da su decaci bili jos na fiktivnom fakultetu u pristini (dif) i ne diplomirani a ja sam imao diplomu vec pet godina.taj isti verko je zaposlio veterinara (srednja strucna sprema) da bude maticar u opstini. i dan danas ako vam treba izvod iz maticne knjige u opstini u kg izdace vam je decko koji je veterinar....na konstataciju da smo se moja zena i ja vencali i da je ona biolog a ja difovac verko je rekao "to je najgora kombinacija" i "gde si nasla da se udas za difovca"toliko o njemu i o nepartijskim kadrovima. dr.ivosev koji je funkcioner ge 17 stranke u kg je skupio sve dipl ekologe i biologe na sastanak za posao i onda je posao dobio decko koji nije jos diplomirao ali je bio u ceskoj na nekoj razmeni preko g17.zato vi lazite nekog drugog ja sedim u americi i ne dolazim tamo osim u posetu porodici.Urs i verko i bivsi ministar koji sad pljuje po onima koji su ga hranili su najveci govornici neistine (ako kazem ono drugo necete objaviti komentar)pogledajte samo you tube video gde nebojsa vasiljevic iz urs (gradski funkcioner) kaze pre tri godine a mozda i cetiri da ce zatvoreni bazen biti napravljen do kraja juna. od tog obecanja prodje tri godine(to je bilo 2008e)uh bas su me iznervirali...

Miloss

pre 12 godina

E ovaj Dinkić (ili Tomić, ili Radmilović, ili Amabaškojić) kad lupi, a ono se do Kine čuje. Pazi molim te, "Točak promene se pokrenuo i to niko ne može da zaustavi." Daj da zapišemo, bre, da se ne zaboravi.

Šta to uopšte znači? Kako on spava noću, ako može da priča takve stvari bez ikakog sadržaja već godinama? (Inače, jednom sam ga video kako izlazi iz jednoj jako skupog restorana, kao, "ima se može se.")

Oćemo bre nešto konkretno!

Andrej

pre 12 godina

Ovaj svaki put kad izgubi poziciju nadje papir sa istom pricom i ponavlja je beskonacno. A taj isti papir kad zasedne u fotelju izgubi... Dok je u fotelji onda mu bas odgovara partokratija i favorizovanje sopstvenih ljudi!

huan

pre 12 godina

"jer je izgubljeno poverenje u političke stranke"

A partija Mlađana Dinkića ima 2%..... Toliko o kredibilitu čoveka koji ovo govori!

Lako je bilo tudjim ...... po koprivi mlatit

pre 12 godina

Lako je bilo graditi hidrocentrale, pruge i puteve po Srbiji kad se pljackalo HR i SLO. Kako ziveti bez te love, a zadrzati silne "rukovodece" kadrove koji nikad nisu naucili ziveti bez tudjih para, to je sada najveci problem RS. Obe te republike (HR i SLO), sada nezavisne drzave, iako daleko manje izgradjuju svoje pruge i puteve bez da im itko ista daje sa strane.

Jevrosimovic Boban

pre 12 godina

Tendencizan naslov ili ne ali cini mi se da je i B92 kroz "Insajder" provukao slicno pitanje oko puteva i utrosenih sredstava? Bilo kako bilo nesto nije dobro u zemlji Srbiji a Mladjan i URS to izgleda dobro znaju i sada tu vise tesko da ce se nesto prikriti ili ostaviti za "kasnije"... Izbori po svoj prilici samo sto nisu pa hajde onda da se sve stavi pred oci javnosti! Ako URS zna sta se radilo iza zatvornih vrata vreme je da pocne novi serijal, saopstite pikanterije jer narod Srbije zeli promene i to pod hitno!

svetlanast.

pre 12 godina

dinkic i ekipa na vlasti i oko njega, su site VASKE.
ako uspe dinkiceva decentralizacija, na vlast dolaze gladne VASKE.
za vreme broza na vlasti su bile strogo kontrolisane VASKE.
mi bismo zeleli evropska pravila.
uhvacena VASKA /kradja, prevara, nestrucnost, nepostovanje zakona, nemoral, veza sa mafijom, izdaja, bogacenje u vreme mandata, katastrofalni rezultati/ odmah se eliminise.

Rajko Cvetkovic

pre 12 godina

HEJTERI SU U HAOSU!

Do kraja godine URS ce imati milion potpisa za svoj program, do izbora URS će imati MILION SIGURNIH GLASOVA!

Skinite kapuljače i potpisujte svoje gluposti punim imenom i prezimenom!

HEJTERI, NIJE VAM LAKO, ALI AKO!

Ziggy

pre 12 godina

Mladja kao Sean Combs (Puff Daddy)... kako li ce se zvati sledece godine? "Mla Di"? "DINkiss"?
"MladJA pa JA"? "Dirty CA$H" ili prosto samo "$"? samo da mu se ime benda ne promeni u "Drzavni Udar"...

Vladan R

pre 12 godina

Miroslave, tebi i svima koji su za Srbiju kao otazbinu sa kraljem na celu, a protiv Jugoslavije, jedna mala lekcija iz istorije.Bratstvo i jedinstvo slovenskih naroda tj Jugoslaviju, bez obzira da li se ona zvala KSHS kao u pocetki pa KJ pa FNRJ, i na kraju SFRJ, odnosno bez obzira na drutveno-politicko uredjnej, nije izmislio Tito, vec jedan od tih tvojih kralj. Upravo taj isti, je izbrisao Srbiju sa politicke mape sveta da bi na istu ucrtao KSHS. A neki njegovi potomci, da ih ne imenujem sad i ti znas koji su, se nisu osecali Srbima u meri, neophodnoj da bi se potrudili da makar nauce jezik otadzbine, a jos su se manje potrudili da decu nauce istom.

Бамби

pre 12 godina

Господине Динкићу док сте били министар нисте се жалили на лошу државу! Сада се понашате као опозиција и одједном видите да нешто "шкрипи" у држави Србији! Невероватно како фотеља утиче на човека, потпуно ослепи...

Rajko Cvetkovic

pre 12 godina

Naslov vesti "Da je Tita, bilo bi puteva" je krajnje tendenciozan da izazove komentatore sa kapuljačama da se bace kamenom, ovaj put na Mladju.

Svaki "komentar" nepotpisan punim imenom i prezimonom ide direktno u smeće, sa sve autorom.

DOSTA BRE VIŠE PLJUVANJA, SKINITE TE KAPULJAČE, POTPIŠITE SE, STANITE JEDNOM U ŽIVOTU IZA ONOGA ŠTO KAŽETE!

s.s.s

pre 12 godina

Ovo je bruka! Toliko nam je dobro poznato sta je negativna selekcija! Mladja bi pred izbore da menja praksu, rano se setio! Ako dobije vise glasova nego sto je zaposlio kadrova treba svi po jedan asov da kupimo i da se sami ukopamo od sramote...

na zalost davno bilo

pre 12 godina

Verovatno nema mesta u Srbiji koga Dinkic svojom politikom(slobodno trziste, privatizacija, ...) vec odavno nije uspesno "usrecio"
.
Da je Tita bilo bi i Zastave u Kragujevcu i Niteksa u Nisu, i FAP-a u Priboju i mnogih drugih domacih fabrika ...
.
Da je Tita ne bi bilo Dinkica i njemu slicnih :)
.

Miroslav

pre 12 godina

A tebi ako je teda bilo bolje ti mu se onda sada pridruzi. I tebi i nama ce tako biti bolje. Verujem da ce i njemu biti tako lapse kada bude video da ga i na onom svetu prate njegovi verni sledbenivci.
Da nije bilo Tita ne bi bilo in shita. Da nisu pravili batstvo i jedinstvo ne bi se ni raspalo to njihovo jedinstvo.
Za kralja i otadzbinu.

Dragan

pre 12 godina

Pred svake izbore pokusava da "proda" neku novu pricu ne bi li ucestvovao u jos jednoj pljacki Srbije,jer za njih ucestvovanje u vlasti ne predstavlja priliku da pomognu razvitku Srbije vec sansu da jos vise povecaju svoj konto.Nadam se da ce gradjani posle 10 godina uspeti da uvide koliko stete Dinkic i njegova stranka nanose Srbiji...

Ja VERUJEM da...

pre 12 godina

"Dinkić je naveo da je pravilo postavljanja partijskih kadrova u javnim preduzećima dovelo Srbiju do ruba propasti"
ahahahhahaha, ma sta mi naprica?!?! Ti i tvoji iz partije nigde nikog niste zaposljavali i postavljali iz svog kadra!?!?! I kao to necete raditi i dalje ako se opet docepate vlasti?!?! A onda ce biti kao za 1000 evra - ups, ja sam VEROVAO da necemo zaposljavati samo ljude sa nasom politickom knjizicom

hakim

pre 12 godina

DA NE BI BILO TITA,sbija i dan danas bila u doba drva,znci oralo bi s ebikovima i bivolima,jer oni koji ratuju i ubijaju nejmaju smisla da grade,pa svako im smeta,i tako lkse ubijati i ukrsti od drugih

sivi soko

pre 12 godina

Шта суштински значи олако изговорена реченица да прихвата одговорност? Једно велико - НИШТА !!! Ако неко заиста схвата своје грешке и прихвата одговорност, он то доказује својим делом, за пример другима. Конкретан потез био би да изађе из владе и да сви чланови његове пертије дају оставке на функције и радне места која су им обезбеђена на основу партијске припадности. Тако би доказао да не прича у празно, просипајући нам фразе.
Србији не треба партократски директор атомске централе да је уништи. Она их већ има неколико, који владају Србијом, а Динкић је један од њих. Једнака нам је судбина са њима који су Србију разорили у економском и сваком другом погледу, као и са неспособним партократским директором атомске централе.
Прича о регионима је само још једна у низу шарених лажа коју пласира као спасоносну новину на политичкој сцени Србије, али не за корист Србије и грађана Србије, већ за себе лично и за своје партијске присташе, које преко УРС-а покушава да поново удоми у будућој подели политичког колача.
Једино је у праву да мора да се промени комплетан систем, како би се градила чврста кућа.
То ће се заиста и десити, али је за њега сезона грађевинских радова завршена!!

tatamata

pre 12 godina

jedino u cemu se slazem sa dinkicem jeste to da ne dao bog da imamo atomsku centralu zavrsili bi kao cernobilj inace sve ostalo je apsurdno zato sto je on na vlasti i on je vec trebao pola tih stvari da uradi,s obzirom da je bio na vlasti i sa kostunicom 3 godine

surfer

pre 12 godina

Haha, pa da, samo tada je Beograd zivio na teret Zagreba i Ljubljane, lijepo nam se sve uzimalo, da ne kazem od turizma... kakve je ceste Hrvatska imala tada? A kakve ima sada? Hvala, nama je puno bolje ovako! Sto smo sami zaradili-sami zadrzimo.

Rajko Cvetkovic

pre 12 godina

HEJTERI SU U HAOSU!

Do kraja godine URS ce imati milion potpisa za svoj program, do izbora URS će imati MILION SIGURNIH GLASOVA!

Skinite kapuljače i potpisujte svoje gluposti punim imenom i prezimenom!

HEJTERI, NIJE VAM LAKO, ALI AKO!

Aleksandar

pre 12 godina

Dosta vise sa Titom... zbog njega nam se sve ovo i desilo... Usput, Dinkicu, vrati mi mojih hiljadu evra pa posle cemo da pricamo o putevima.

андреј

pre 12 godina

Да је Србија остала Краљевина, сада би били Европа, оснивач Европе пуни европских путева.

Милош

pre 12 godina

За кога се ти хваташ,за највећег СРБОМРЗЦА,а шта си радио 10 година?Уништио си све,а енормно поправио свој стандард.Одговараћеш безбожниче!

DOVLA

pre 12 godina

Koliko mi je antipatican posle 10godina na vlasti, ali isto toliko je i dosta toga uradio sto je rekao!!! Naravno bilo je tu i lazmih obecanja, neznam vise sta da mislim o tom coveku!!! Prosto je ispred ostalih, neunistiv!!! mada nikad necu glasati za njega... a neznam ni za koga treba da glasam!!!

Englez

pre 12 godina

Dakle, ponovo citam komentare i ne verujem. Te Dinkicu ti si ovakav, te ti si onakav(kao da ce on ovo da cita), ti si ***** ne znam ni ja sta sve vec.
Ali sta drugo i ocekivati od priprostog naroda sa palanackim mentalitetom.
Ovde se NIKAD, ali NIKAD ne diskutuje, ni ne kritikuje necija POLITIKA nego neki POLITICAR, sto je neverovatno. Mislim, sa takvim pristupom stvari sve vise sam siguran da ovoj zemlji nikada nece da bude bolje.
I zbog svega toga, evo ja cu sad da vas NAUCIM kako trebate da razmisljate(posto vas to ocigledno do sad niko nije naucio) i na primeru Mladjana Dinkica.
Ono sto je po meni uzasno losa Dinkiceva politika je pre svega Nacionalni invasticioni plan, i subvencionisanje zaposljavanja (na srpskom davanje buzetskih para za otvaranje radnih mesta) jer na taj nacin drzava uzima jednima i daje drugima, i to po kriterijumima koje drzava odluci. To vidim kao jedan veliki korak nazad u komunizam i davanje velike mogucnosti za korupciju.
Sto se tice ove inicijative oko decentralizacije, to maksimalno podrzavam, stim sto bih ja uveo jos i da se i javni tuzioci i nacelinici policija takodje biraju na izborima(npr kao u SAD), a ne da ih postavljaju ministarstva.
Eto tako.
Nadam se da smo danas nesto nauculi.
Izvinjavam se ako sam nekog uvredio.

Илија Чаркин

pre 12 godina

Сви наши политичари су инфицирани комунизмом. Једина шанса су нам млади, сви они који нису закачили "Титино доба".

Vladimir

pre 12 godina

NEma smisla da ista pisem kad vi necete da obajvite... Eto ja kazem da je Dinkic sa ovim planom "regiona" nista drugo do SEPARATISTA...ali kome ja pricam...

Rajko Cvetkovic

pre 12 godina

Naslov vesti "Da je Tita, bilo bi puteva" je krajnje tendenciozan da izazove komentatore sa kapuljačama da se bace kamenom, ovaj put na Mladju.

Svaki "komentar" nepotpisan punim imenom i prezimonom ide direktno u smeće, sa sve autorom.

DOSTA BRE VIŠE PLJUVANJA, SKINITE TE KAPULJAČE, POTPIŠITE SE, STANITE JEDNOM U ŽIVOTU IZA ONOGA ŠTO KAŽETE!

Lako je bilo tudjim ...... po koprivi mlatit

pre 12 godina

Lako je bilo graditi hidrocentrale, pruge i puteve po Srbiji kad se pljackalo HR i SLO. Kako ziveti bez te love, a zadrzati silne "rukovodece" kadrove koji nikad nisu naucili ziveti bez tudjih para, to je sada najveci problem RS. Obe te republike (HR i SLO), sada nezavisne drzave, iako daleko manje izgradjuju svoje pruge i puteve bez da im itko ista daje sa strane.

Che

pre 12 godina

Mladjo kralju!GLASAM ZA TEBE!VODI NAS U NOVE POBEDE
U MARSALA MLADJE JUNACKOGA SINAA,
NAS NECE NI PAKAO SMEST'
MI DIZEMO CELO,MI KROCIMO SMELO
I CVRSTO STISCEMO PEST......

Dusan

pre 12 godina

Ma hajte ljudi o cemi vi bulaznite... od .. do ...
Pa u Titino vreme nije trebalo mnogo para za pruge i puteve islo se na radne akcije, dakle DZABE radna snaga, koliko bi se vas komentatora danas prijavilo za radnu akciju a da neizustite: A sta imam ja od toga???

boris

pre 12 godina

Da li iko od politicara ima osecaj stida i obraza?? Kako moze neko ovako nesto da izjavi uopste?

@ gosp. Dinkic - DA JE TITA RADIO BI GOLI OTOK I TAMO BI BILI SVI KOJI SU SE OGREZLI U ORGANIZOVANI KRIMINAL, IZDAJU, PRONEVERU, ZLOUPOTREBU POLOZAJA, KORUPCIJU, ...

Djordje P

pre 12 godina

Dinkicu, ulizice jedna. Prvo si pricao kako je, kao, za vreme Kostunice bilo najbolje, pa vidim da je sad i Tito na redu... Predlazem da malo "ubacis" i kralja Dusana i Svetog Savu. Sad bar znam kakav si - nikakav.

Igor

pre 12 godina

Nama ne treba nuklearka da se poubijamo ...mi imamo tebe ! Naša nuklearka je pukla 2000 godine i ime joj je BILO ...DINKIĆ ! I što bre više postavljate to što ovaj priča ... !

Miroslav

pre 12 godina

A tebi ako je teda bilo bolje ti mu se onda sada pridruzi. I tebi i nama ce tako biti bolje. Verujem da ce i njemu biti tako lapse kada bude video da ga i na onom svetu prate njegovi verni sledbenivci.
Da nije bilo Tita ne bi bilo in shita. Da nisu pravili batstvo i jedinstvo ne bi se ni raspalo to njihovo jedinstvo.
Za kralja i otadzbinu.

anonimus

pre 12 godina

sve sve samo ne "..da je tita...". Da NIJE bilo tita, vecina puteva bila bi odavno izgradjena i to kvalitetnih, jer bi ih gradili strucnjaci. titovi naslednici zaista treba da se vrate u 20-ti vek, a ne da stalno prljaju moderno vreme.

Jevtic

pre 12 godina

Joj Dinkicu ne diraj Titovo ime necete uraditi sto je on uradio ni da vladate sto godina.Vidite da niste sposobni da pokradete sta je on sve stvorio a kamoli da vodite ovu drzavu.

nebesky

pre 12 godina

Beše u vlasti dok je ćutao. Onak je lanuo protiv Cvetkovića gađajući Tadića pa su ga šutnuli. Sada pokušava na zaobilazan (ali pravi!) način da opet dođe na vlast, i osveti se.
Ne vredi ti, Din-KIČ-u!
Kao što sam do sada bezbroj puta rekao - GLASAĆU ZA TOMU MAKAR MI SE RUKA OSUŠILA!

Mirko

pre 12 godina

Takav nam covek treba u Srbiji, da se samo ranije pojavio? A, molim? A pojavio se odavno, bio i u vladi 10 godina!? E sad sam zbunjen totalno...

majko mila

pre 12 godina

VANSTRANACKI MLADJA,U NARODU POZNATIJI KAO KRADJA,KRITIKUJE PARTOKRATIJU !!! AKO OVAJ PREDJE CENZUS,SPASA NAM NEMA . NEKA NAM JE BOG U POMOCI .

Ogi

pre 12 godina

Opa, došlo nam iz zadnjice u glavu! Pa, normalno, sve što danas imamo napravljeno je u Titovo doba. Profesionalne patriote samo kradu, ne daj bože da nešto naprave.

Seljak Veseljak

pre 12 godina

Sve ide u Beograd i to je lose. Ali da poverim decentralizaciju coveku koji me izdriblao pred izbore sa 1000evra, ni u snu. Daklem, dragi Dinkicu, do djavola sa vama i vasom peticijom.

milovan

pre 12 godina

Sta prica ovaj covek? pa sve sto kritukeje to jo bas on. Asistent sa kalasnjikovom upao u NB i preuzeo mesto guvernera. Boze, sta sve necu cuti u Srbiji. Dodje mi da placem.

Jozo

pre 12 godina

Da nije bilo Dinkcia bilo bi puteva vrlo jednostavno!!! vrlo da nije bilo dosovaca!!!!
, i cele te druzine petooktobarske bio bi ovo novi honkong....

sumadinac

pre 12 godina

Neverovatno sta on radi.Deset godina u vlasti,deset godina donosi najvaznije odluke.Deset godina gospodari Srbijom ubira harec i deli milostinju Srbiji koju je poslao na kazan.Postavio je presednika svojom lazi o 1000 evra.Spreman je na sve,ne odgovara ni za jednu javno izrecenu laz i obmanu.Baron Minhauzen je beba za ovog gospodina.
Sada je sve u pravu,podrzao bih ga svim srcem da on nije svemu ovome sto krutukuje otac,Neverovatno sta on radi kao da je pao sa Marsa.Svi su krivi a on nije,on koji je u svim vladama glavni.Samo tamo gde su pare tu je i on i njegova stranka njegov drzavnik kome je dao 1000.000 evra kredita.Obecanja koja daje su cista obmana.Sta Tadic trpi i zasto nikom normalnom nije jasno.

Lala Banatski

pre 12 godina

Ko ovom čoveku još može da veruje!?! Sad i Tita uzima u usta, prosto je neverovatno šta sve čovek neće uraditi samo da predje cenzus i ostane na vlasti! Narode Srbije, ne nasedaj više na laži ovog demagoga i prevaranta! 11 godina je imao da promeni Srbiju, 11 godina je konstantno bio u vlasti, a priča kao da je svih 11 godina bio opozicionar! Narode Srbije, vreme je za preokret i promene u svim sistemima ove države, ali ne sa Dinkićem na čelu!

Дејан

pre 12 godina

Да се не заборави: Слоба је био на власти једанаест година, таман као и г-дин Динкић.

Dragan

pre 12 godina

Kako je to smesno kada neko ko je rodjen u Beogradu zivi u Beogradu kaze nece vise nas novac iz Nisa Novog Sada Leskovca ici za Beograd nije valjda narod lud da veruje ovom prevarantu.

sasha

pre 12 godina

@Aleksandar
Lupetas, a ne znas nista o tom vremenu, ne desava se nama ovo zbog Tita nego zbog nas ovakvih kakvi smo, od njegovog vremena vode nas samo lopovi, prevaranti, demagozi, patriote (al za debele pare) i ostala banda ukljucujuci sve ove danasnje politicare.

Sofokle

pre 12 godina

Pa to ste vi krivi sto nista nije izgradjeno..... Ugledajte se malo na Tita koga spominjete, radite nesto dobro za Srbiju.... Al ako ovako nastavite, ne pise vam se bas dobro, nece ovo narod jos dugo da trpi....

Bando lopovska!

pre 12 godina

"...On je rekao da je izgubljeno poverenje u političke stranke i da su partokratija i centralizam doveli do toga da postoji negativna selekcija..."

Ekspertska tim, ekspertska mreža, politička partija-jedina konstantno na vlasti od 2000., i šta sad?
Sad opet "grupa nezavisnih eksperata"?

MUKNAVI

pre 12 godina

Bate,nemoj da se pravis blesav,znamo da si ti corbu skuvao,sa onim matorim kibic majstorom labusom`,a tek zacinio,pa kada si spazio da je corba bljaaak,poceo si pricu ko da stize sada sa Marsa!

hakim

pre 12 godina

DA NE BI BILO TITA,sbija i dan danas bila u doba drva,znci oralo bi s ebikovima i bivolima,jer oni koji ratuju i ubijaju nejmaju smisla da grade,pa svako im smeta,i tako lkse ubijati i ukrsti od drugih

nebojsa,nbgd

pre 12 godina

"navela je Gojković govoreći o mogućnostima koje bi i lokalne sredine imale ukoliko bi dobile 80 odsto od prikupljenog poreza." Ako je glavna ponuda Dinkiceve decentralizacije da 80% poreza ostane opstinama onda je prevara "GRANDIOZNA" jer ce Trgovistu,Crnoj Travi,Babusnici i ostalim osiromasenim opstinama i dalje OSTATI NISTA, a Savskom Vencu, Vracaru i Starom gradu SVE puta 15!!I KO CE TU DA PROFITIRA!!! OPET Beograd i Dinkicevci!!!PREVARA BRE!!!SVETSKA! Veca od onih 1000 eura!

z

pre 12 godina

Dinkic je obelodanio svoju ambiciju. Pa on koristi sve moguce izjave koje voli narod da bi zaradio saku glasova. Prvo regionalizacija, pa sad za vreme Tita je bilo dobro... Sledece cemo ga cuti kako prica da smo mi nebeski narod.

Super Mario

pre 12 godina

Stvarno jako licemerno.. Dinkiću ne znam samo na čiji su račun sve te zamerke koje si izneo na tvoj? Ti vladaš već 11 godina a ne ja? Iznesi ti nama šta si ti do sad u vladi uradio i koji su ti rezultati, pusti ti to, to sve mi znamo, pusti ti obećanja i svetlucavu koreografiju.

Proka Pronalazac

pre 12 godina

"Onda oni koji su najbolji budu najviše ocrnjeni, a oni koji ćute, ništa ne rade, koji su poslušni i klimaju glavom su večito u vladama." G. Dinkicu, podsetite nas, molim Vas, u kojoj vladi Vi licno ili vasa partija, pardon stranka, niste ucestvovali nakon 5-og oktobra? Da li zaista mislite da ste time sto ste se formalno lisili ministarske stolice par meseci pred izbore, ocistili decenije demagogije ciji ste aktivan akter?

knele

pre 12 godina

priznajem da sam se prvi put pre deset godina prevario i glasao za ovog coveka. Tada je obecavao racionalizaciju drzavne birokratije i smanjenje nameta. Za 10 godina na vlasti unistili su i privredu i gradjane svojim nametima. I njegova G17 partija koje se sad posto je ukaljana ne seca je popunila je direktorse fotelje svojim kadrovima secate se Kriste i njegovog.
Decentralizacija je totalna budalastina za sve. Cista propaganda daj da obeca nesto. Problem je u srbiji sto nema odgovornosti. I sad se ne zna ko odgovara u sudstvu, policiji ministarstvima, ako se to rasporedi po opstinama bog nece uci u trag korupciji. Ovaj ce ostati na vlasti jos par godina a micemo utonuti u totanu propast ako vec nismo.
Ta titova Jugoslavija, koja je za ono vreme bila napredna zemlja ispred spanije italije grcke ceske itd je propala sto je sedela na dve stolice federacijom i republike u kojoj su politicari zeleli da caruju.
OVaj covek nije nikakav ekspert, sta je on postigao? samo beskorisni politicar. Jeste mozda malo inteligentniji od prosecnog politicara u srbiji, ali to koristi samo za licnu korist. Sto se tice nekog inteligentnog razumevanja ekonomije ima ga isto toliko kao moja baba. Ukinite reketiranje od strane opstine,grada, republike 101 inspekcije, pa ce mozda ljudima da se isplati da pocnu nesto da rade i stvaraju privatno. u drzavnim firmama ionako se niko ne zaposlava da bi radio vec da bi krao.

slavoljub

pre 12 godina

Tito je gradio puteve i ostalo jer je imao nezavisne finasije. Stampao je dinare kada je trebalo da pokrene investicioni ciklus. A sada strucnjaci nesmeju ni da trose devizne rezerve od 10 miljardi evra na investicije zato sto to ne pise u knjigama. Da bi bio Tito treba da prestanes da puzis, brale

Pepe

pre 12 godina

Nema puteva zato sto ste ih ti i tebi slicni pojeli. Mnogo ste bre gladni, iscediste ovaj jadni narod kome ne ostaviste ni mrvice za ovu deceniju svoje vladavine. Pa vam ni to nije dosta nego ovo sto je ostalo od zemlje u kojoj zivimo hocete da rascepkate na nekakve regione - da nije i to po Titovom receptu?!

Оrdinis

pre 12 godina

Па нема, Тито је био Тито, ви сви желите да будете Тито али не добацујете на ту висину. Неспосбност и још по нешто у патологији ума.

Slatki snovi

pre 12 godina

"Ne treba da se pitaju političari koji nisu stali iza ove peticije zašto pola miliona građana brže shvata strvari od njih"

Sta je sa onih milion sto su trazili izbore?! Puj pike ne vazi?! Kad je ova vlast pa slusala gradjane...

g17-

pre 12 godina

kakva velelpna kampanja. lepo boga mi. nego... ko to finansira? jesu se ujedinili porezi drpljeni od svih regiona da se pravi ovaj vašar, ili opet podmazuju oni nepristojno bogati - we all know who? a kako god, aj se kladimo da će da pređu cenzus. srbima nikad dosta da ih jašu. pa vi glasajte. pa onda udri u kuknjavu.

profesionalac

pre 12 godina

Kad kazem partokratija mislim G17.
Kad kazem lopov mislim DS.
Kad kazem nesposoban mislim DSS.
Kad kazem lud mislim SRS.
Kad kazem prevrljiv mislim SNS.
Tito vrati se, sve ti je oprosteno!

bane

pre 12 godina

Tadic izjavi na konf. za Mladica: da ce uhvatiti i zatvoriti sve koji su organizovali veliki kriminal. Pa prvo uhvati svog Mladju, Dulica i sve ostale onda cemo Vam svima verovati kad budete procesuirani.

prokleta avlija

pre 12 godina

ne secam se kada je neka vest osim vesti o hapsenju mladica i pogibiji toseta proeskog bila komentarisana dva dana...
elem...nije mladja samoubica ne kritikuje on samog sebe vec G17+,G17+ je odgovoran za partokratiju,nepotizam,lopovluk,korupciju,neuspesne privatizacije,pljacku stare devizne stednje,postavljanje nestrucnih kadrova u drzavna preduzeca,katastrofalnu makroekonomsku politiku,razoren ceo zdravstveni sistem,aferu satelit,aferu aerodrom,aferu nacionalna stedionica,aferu obnove KBC-ova po Srbiji,nije mladja lagao za akcije od 1000evra nego G17+...Mladja je clan URS-a...
kada ce da se pojavi neki javni pravobranilac,tuzilac,ombudsman,sluzbenik,savetnik,istrazitelj,inspektor,komunalni policajac,BILO KO OCAJAN SAM,koji ce da napravi karijeru na Dinkicu...

huan

pre 12 godina

"jer je izgubljeno poverenje u političke stranke"

A partija Mlađana Dinkića ima 2%..... Toliko o kredibilitu čoveka koji ovo govori!

VladanMZ

pre 12 godina

Lako je tebi da lupetas tako Diki kad si se nafatirao dok si folirao... i sad guslash program bez konca i konopca. Sve mi je jasnije od toga kako vishe nisi dojadio sam sebi tim nebulozama za koje mislish da su ahhh so original and moving. BLJAH!

Mikki

pre 12 godina

Pa i kako da bude kada ste nas ti i tvoji Labusi unesrećili i isporučili MMF-u na tacni. Svako ko neveruje kakvo zlo su ovi iz G17 a sada URS neka pogla film Borisa Malogurskog "Težina lanaca" pa će da se uveri...

zoran

pre 12 godina

"Sreca" je sto to Dinkic zna lepo da nam prica... Najvece zlo Srbije posle JUL-a i Mire Markovic to je G-17, a to najbolje znaju gradjani Loznice gde su oni na vlasti i gde ne mozete dobiti posao ni u jednoj firmi ako niste clan te partije... A inace sve firme koje rade, u pozadini su ljudi iz G-17...

ИВАН СМЕД

pre 12 godina

Овако прича највећи демагог српске политичке сцене тренутно. Он нити воли тита, нити мрзи радикале, нити га интересују српски путеви. Једино што му је у мислима је како да превари што више гласача, и тиме да убаци у владу што већи број његових пајтоса, страшно!

Nensi

pre 12 godina

Stvari stoje ovako: tražili ste, gledajte! Socijalističko samoupravljanje vam nije bilo dobro? Loše ste živeli? Hoćete u Evropu? Tito je bio srbomrzac? *****

djuro lastovic

pre 12 godina

Tito je bio kumunista. Borio se za radnicka prava. A ove pratje kao i one u Americi i Engleskoj se bore samo za one koji im daju pare - bogate.

Marko

pre 12 godina

Pa cekaj bre da li ja sedim u svim vladama vec 11 godina i gradim te puteve i bavim se marketingom??? *** Cekaj, moju majku si izbacio sa posla i stotine njenih kolega iz Narodne banke samo zato sto nisu bili clanovi tvoje partije, tj. ni jedne partije i doveo si druge ljude koji nista ne znaju i koji su doveli zemlju u ovu bezizlaznu situaciju... *******

Bonaca

pre 12 godina

Kako te nije sramota da jednog TITA ti stavljas u usta! Tito je vise sagradio nego sto ste svi vi posle njega i videli. Nisi dostojan ni pored Kuce Cveca da prodjes, a kamoli da zucnes o njemu. Covece unazadio si ovu zemlju 40 godina! Ostavi se politike i sviraj gitaru u svom novom stanu! Sjasi sa ovog naroda!

Hajrudin

pre 12 godina

slika govori vise od reci. Koga Mladja kritikuje za partokratiju? Na fotografiji jos samo fali Republikanska stranka, ako se jos neko seca iste. Eksperti iz G17+ su na kraju zavrsili... Nagrada za onog ko pronadje daljinski i iskljucimo Dinkica. Dosta vise. U svim vladama, na svim funkcijama, i posle svega sada vodi kampanju. Jos samo da se udruzi sa komsijom iz zute kuce. Ima vremena dok se upoznaju na skupstini stanara. Inace, kadar URS-a koji skuplja potpise potpuno nema pojma sta znace termini decentralizacija, dekoncentracija, policentricnost, policentrizam, regionalizacija, regionalizam. Termini opste politicke kulture. A tek ce da bude veselo ako ozedneli komsija pobedi na izborima...

Sin Bludimir

pre 12 godina

****** U raznim vladama si preko 10 godina bio i NISHTA nisi uradio osim sto si UNISHTIO ovu zemlju!!

******

Iskreno se nadam da necesh imati vishe od jednog promila birachkog tela (citaj: rodbinu i prijatelje) i da te necemo vishe slushati i gledati posto svaki put dobijem tahikardije kad prochitam bilo sta sto ti izjavish!!

Grada M

pre 12 godina

Mladjo, Tadic i ti ste najvise pljuvali Tita a sada bi obojica da budete ono sto je on bio. Steta sto upropastiste i rasprodaste sve sto je Broz gradio.

Nishlija

pre 12 godina

Kakve utvare i koja demagogija... i koji glamur! Eto korupcije i kriminala pred ocima cele Srbije. Ispitajte odakle novac za ovaj skup.

jastreb

pre 12 godina

Da neko normalan o sebi ovako (i ovoliko !!!) nesto procita, otisao bi momentalno u politicku penziju.... ali svi znamo da nece....

Bora

pre 12 godina

Covek koji gradi svoju predizbornu kampanju na kritici samoga sebe,jer je bio u svim vladama od 2000.godine,a i sada je preko svoje partije.Ako je i od barona-mnogo je!

srđan

pre 12 godina

Gde li jedo sada bio ovaj čovek? Poznaje li on Mlađana Dinkića (bivšeg guvernera NBJ, bivšeg ministra finansija, bivšeg ministra ekonomije)? Kojeg je direktora postavio Dinkić a da nije bio član G17 plus? Pustite malo pametne ljude, ljude koji imaju sopstveno mišljenje... dosta nam je više Vaših poltrona koje ste postavili na mesta raznih direktora...

Vladan

pre 12 godina

Kakav licemer. Partokrata br.1 bori se i pljuje partokratiju. Sve za još jedan glas. Da se bre ovaj Dinkić zalaže da svi dišemo vazduh ja bih bio protiv. Najgore u svemu je to što i oni koji su pored njega, kao i oni koji su protiv njega, nisu ništa bolji.
Moje iskreno saučešće SRBIJO.

Radovan K

pre 12 godina

"Kritikujući partokratiju, koju uz centralizam ubraja u najveće probleme Srbije, Dinkić je naveo da je pravilo postavljanja partijskih kadrova u javnim preduzećima dovelo Srbiju do ruba propasti".
..........................................................................
- Koji cinizam !!

- Koja demagogija !!

- Upravo je ON (prvo kao Guverner, zatim kao Ministar finansija i, na
kraju, kao Ministar ekonomije) dao najveci doprinos propasti svega sto
je vredelo u industriji, ekonomiji i, posebno, u bankarsko-finansijskom
sektoru. Njegova 'stranka' JUL17+, pardon, G17+ i njeni 'eksperti' su
glavni-odgovorni za citav niz teskih promasaja pocev od oktobra 2000-e
do danas. Citava bulumenta kvazi-eksperata (ljudi sa malo ili nimalo
staza, sa izmisljenim CV-jima i sa nesto teoretskog znanja) je harala
(i hara jos uvek) po drzavnim preduzecima, ministarstvima, upravama,
agencijama...ostavljajuci za sobom haos i pustos.

- Prilicnu odgovornost za teske posledice destruktivnog delovanja Dinkica
i njegovih 'eksperata' snose i njegovi koalicioni partneri u svim
Vladama u kojima je do sada bio.

- Buduci da su izbori veoma blizu, iskreno se nadam da nijedna stranka
odn. nijedna eventualna predizborna ili postizborna koalicija nece vise
sa njim i njegovom ekonomsko-finansijskom Al-Kaidom praviti Vladu.

surfer

pre 12 godina

Haha, pa da, samo tada je Beograd zivio na teret Zagreba i Ljubljane, lijepo nam se sve uzimalo, da ne kazem od turizma... kakve je ceste Hrvatska imala tada? A kakve ima sada? Hvala, nama je puno bolje ovako! Sto smo sami zaradili-sami zadrzimo.

Dragan

pre 12 godina

Kakva demagogija! Kako ove iz URS i G17 nije sramota! Pitajte gradjane Uzica ko je sinomim za partokratiju u gradu. Normalno to je G17. Ovde je opste poznato da je glavni kadrovik narodni poslanik koji opet nista ne radi bez saglasnosti centrale u Beogradu. E ko nama prica o decentralizaciji i partokratiji.

Djuro P.

pre 12 godina

Sad kad je sve pokradeno setiliste se za uvodjenje konkursa,a do sada niste znali kako se zaposljavaju direktori javnih preduzeca u EU,znali ste samo za postanske sanducice u EU.Koga vi pravite budalama,i vracajte pare!!!

pitam se pitam

pre 12 godina

Je li ovaj mislio na Krišta kad je govorio o partijskim kadrovima u javnim preduzećima,partokratiji,lopovluku i ostalom?
Ako neko sazna nek mi javi,stvarno me interesuje.

Aleksandar

pre 12 godina

I Tito bi isao u hodu s' vremenom. A da je Tita u ovo vreme, niko od vas ne bi postojao, a cak i kad bi, bili bi ste u kamenolomu. Sve sa ovim krimosima koje cuvate. Ma ni oni se ne bi usudili da postanu ono sto su sad.

Steva

pre 12 godina

Mene samo zanima zbog čega se vesti o ovom čoveku objavljuju u bilo kom mediju?

Da ga niko ne pominje, on ne bi ni postojao.

Vest o njemu nije vest, izveštaj sa njegovog skupa nije izveštaj bez komentara da je to kreatura koja je ekonomiju Srbije dovela do prosjačkog štapa.

Znači, u startu, sve što kaže NE VALJA i treba BEŽATI OD TOGA!!!

Ima li jednog poteza koji je uradio a da je valjao za zemlju (ne pričam o tome što je mnogo dobrog učinio za svoje drugare Vlahovića, Pitića, Đelića, Labusa...).

I zbilja me zanima, ko njega plaća? Beko?

Che

pre 12 godina

Uz Dinkica Mladju, junackoga sina
nas nece ni pakao smest'.
Mi dizemo celo, mi krocimo smjelo
i cvrsto stiscemo pest.

Rod prastari svi smo, a Goti mi nismo,
Slavenstva smo drevnoga cest.
Tko drukcije kaze, klevece i laze,
Nasu ce osjetit' pest.

Sve prste na ruci u boju i muci
Partizanska stvorila je svijest.
Pa sad sta nam treba, do sunca do neba
Visoko mi dizemo pest.

Tuzzz

pre 12 godina

I u Bosni, Hrvatskoja prepostvaljam i drugim exYu zemljama je tako, cim nemaju drugi komentara pocnu da pljuju po Titu...a ove banane drzavice sto danas vode nisu ni trun od one sile od drzave, valjda djela vise pokazuju od rijeci......... poz iz nekadasnjeg industrijskog centra Tuzle :)

Denis Kalezic

pre 12 godina

Idi pa ga dovedi, a nas ostavi na miru. Bas si se potrudio sa parolom Profesionalnost pre svega. Ti ko da nisi bio ba vlasti od 2000. godine.

bojan

pre 12 godina

Kao primer naveo je opštinu Savski venac i Trgovište, gde je odnos BDP jedan prema 15 i dodao da su tvrdnje centralista da lokalne samouprave nemaju dovoljno kapaciteta da sami realizuju projekte - pravi nonsens.

Sad je tako, a kad je njegova Verica Kalanovic izjavljivala kako Ministarstvo za NIP postoji jer resorna ministarstva nemaju kapacitete da sami sprovode projekte (nego će to ona da im uradi, tad je to bilo ok jel?
Dinkiću ko te ne zna...!

pera peric

pre 12 godina

U proteklih 11 godina samo pola godine nije bio na vlasti. I sada je na vlasti, a glumi opozicionara....
Dinkicu, daj uslov vladi. neka decentralizuju srbiju sutra, ili je obaras. imas tu moc.

Mislim da bi partija koja obeca da nece nikad da saradjuje sa ovim olosem dobila 5% glasova vise samo na konto tog obecanja.

A ovaj bradonja sto stoji pored njega je Bosko Nicic, covek koji je platio Karleusu da psuje na gradskom trgu.

Neka dodje na vlast bilo ko, Tadic, Toma, Seselj, Dacic, samo da dinkica vise ne gledamo. Zbog njega nem je propala zemlja.

ozna

pre 12 godina

Zasto si onda sklonio odlicnog strucnjaka sa mesta direktora jp stara planina koji nije bio tvoj kadar i stavio mediokriteta iz tvoje stranke?
Ti se boris protiv partokratije??? Bljaak

Dragan

pre 12 godina

Pred svake izbore pokusava da "proda" neku novu pricu ne bi li ucestvovao u jos jednoj pljacki Srbije,jer za njih ucestvovanje u vlasti ne predstavlja priliku da pomognu razvitku Srbije vec sansu da jos vise povecaju svoj konto.Nadam se da ce gradjani posle 10 godina uspeti da uvide koliko stete Dinkic i njegova stranka nanose Srbiji...

Alex

pre 12 godina

Ovaj covek se ponasa kao da se tek juce pojavio na politickoj sceni i da je nov i neistrosen. Doduse, mozda misli da smo svi mi izgubili pamcenje.

pancevac

pre 12 godina

Dinkic = prevarant.

Nije mi samo jasno kako nekog nije sramota da potpise bilo sta, pa cak i nesto o decentralizaciji za ovog coveka.
Koliko je glupih i bezvrednih ljudi, to nije normalno.

Maree

pre 12 godina

Zasto se on i dalje bavi politikom? Zar se nije nakrao dovoljno para? Vidi kako sad prica, totalno je okrenuo pricu i tera kontru vlasti i igra se opozicije. Nije mi jasno kako samo moze da samog sebe podnese kad je celom svetu jasno kakav je ******. Mislim da se razumemo, nisam ni ja za ovu vlast, ali nisam ni za opoziciju. *******

Simo Culic

pre 12 godina

e moj Dinkicu, cime se ti bavis, pa zar G17+ nije u vlasti sto lepo ne podnesete predlog zakona a ne da se promovisete po selima, ovo je predstava " besplatne akcije vol. 2 "

Branimir M

pre 12 godina

E, moj Mladjo, konacno si bar nesto ukapirao, ali kasno. Sve sto ste postigli to je da upropastite i prodate sve sto je taj isti Tito gradio. Koliko juce i tebi je bio trn u oku, a sada bi da budes ono sto je on bio.

DEKI BGD

pre 12 godina

Stranka, koja je uvela PARTOKRATIJU,(zapošljavanje samo partijskih članova), sada se bori protiv toga. Znam barem deset priča i primera, gde su zaposleni samo članovi G 17 i to je bio jedini uslov.
Gde mi živimo.

Lika

pre 12 godina

****** Covek nista nije uradio, samo je trtljao prazna obecanja dok su se njegovi drugari sjajno obogatili a sada mu je ulazak u vlast biti ili ne biti i nemam nameru da mu u tome ni malo pomognem.

vladimir

pre 12 godina

E vala i od Dinkića mnogo je.Neverovatno,čovek u vlasti već 11 godina i sad nam priča kako za tih 11 godina ništa nije urađeno.******

Putnik

pre 12 godina

Koje misli da su njegove ideje u redu neka klikne na (-) oni sto misle da nije neka kliknu na (+). cisto me zanima. Ja sam vec klinuo na (+)

Hvala moderatoru za postavljanje mog komentara.

... sve kilavi Radovani i nejaki Urosi.

pre 12 godina

Vidim, vi sve izgradiste, prosto srbija cveta. Jos malo i bicemo k'o Svajcarska. Za razliku od tebe koji si ziveo u Titovo vreme, i koji si imao dobar zivot i perspektivu u toj drzavi, ja je nemam.

aca

pre 12 godina

URS..joj bre Mladjo..ti si sampion ja ti se divim,,majkemi ako se ikada uclanim ,,kod tebe cu ..care pa ti si ziva obmana...ti si legenda znaci..ti si bre covek koji zna kako treba da prezivi i kada kaze da ja sam lagao ,,ali to je zbog vas narode,,hvala ti ja podigoh 3000 din umesto 100000..ali ok to je znanje *********

U ZEMLJU PROPADNI OD LAŽI DINKIĆU!

pre 12 godina

*****
lično znam da je g17 pozaposljavao svoje ljude na svim polozajima po BG KOJI SU IM PRIPALI,OD MINISTARSTVA DO CISTACICE!
SVAKO MOŽE DA SE UVERI U OVE LAŽI KAD SE ZNA DA G17 ZASTUPA ZAPOŠLJAVANJE PO RODNOM KLJUCU GDE ŽENE IMAJU PRIORITET,TAKO DA PADA U VODU OVA PRICA O STRUCNJACIMA(znaci, prvo ce da pozaposljaaju po ženskom kljucu a ne ko je stvarno sposoban!)

samo polako

pre 12 godina

Тако је, Млађо. Ништа друго овде нећу да кажем, јер ти и твоја клика образа и обзира немате. Било какве критике и резултате испитивања јавног мњења нећете узети за озбиљно, већ ћете их једноставно искористити као смернице за даље пропагандне кампање и испирање мозга народу. Тако сада и о Титу причате, подилазите народу на чију штету радите. Само пази, по коментарима овде видим да чак и демократски настројен део јавности помиње Голи Оток и сличне институције.

Shikaniranje

pre 12 godina

Do sada su njegove izjave bile smesne ali sada postaju jezive i uznemirujuce.
Covek koji je 90 posto kriv za sadasnje ekonomosko stanje u zemlji.
Uzas uzasa. Skloni se dinki vise.

Prolaznik u neprolaznom haosu

pre 12 godina

Samo mi je žao što se niko neće, kada Mlađa prsne na izborime, baviti njegovim likom i delom kroz prizmu krivičnog prava..... Dinkiću, nadam se da te nikada neće stići želje ( kletve ) svih onih zaposlenih u bankama koje si otpustio kada si im banke ugasio da bi doveo svoje drugare iz inostranstva. Isto tako, nadam se da u tebi ima makar malo ljudskosti, i da ti je bar malo neprijatno kada se pogledaš u ogledalo. Veruj mi, nama je već dugo loše kada te vidimo, a kamoli čujemo.... Ipak, ovo je Srbija, a Mlađa je, od kada je uhapšen Mladić, na veliku žalost, jedina konstanta u Srbiji. Samo guraj Mlađo, za tebe nema zime, sve dok Srbija živi u Sibiru u koji si je ti, nesebičnim zalaganjem, odveo...

F16

pre 12 godina

ako neko i dalje slusa Mladju i veruje glupostima koje ovaj nekontrolisano izbacuje, trebalo bi mu oduzeti glasacko pravo i zabraniti da ucestvuje u politickim dikusijama (pre svega zbog nedostatka inteligencije, ali mozda i zbog velike zlonamernosti)... Ne treba mesati demorkatiju i demagokratiju!

Andrej

pre 12 godina

Ovaj svaki put kad izgubi poziciju nadje papir sa istom pricom i ponavlja je beskonacno. A taj isti papir kad zasedne u fotelju izgubi... Dok je u fotelji onda mu bas odgovara partokratija i favorizovanje sopstvenih ljudi!

Vladan R

pre 12 godina

Miroslave, tebi i svima koji su za Srbiju kao otazbinu sa kraljem na celu, a protiv Jugoslavije, jedna mala lekcija iz istorije.Bratstvo i jedinstvo slovenskih naroda tj Jugoslaviju, bez obzira da li se ona zvala KSHS kao u pocetki pa KJ pa FNRJ, i na kraju SFRJ, odnosno bez obzira na drutveno-politicko uredjnej, nije izmislio Tito, vec jedan od tih tvojih kralj. Upravo taj isti, je izbrisao Srbiju sa politicke mape sveta da bi na istu ucrtao KSHS. A neki njegovi potomci, da ih ne imenujem sad i ti znas koji su, se nisu osecali Srbima u meri, neophodnoj da bi se potrudili da makar nauce jezik otadzbine, a jos su se manje potrudili da decu nauce istom.

sloba

pre 12 godina

zovem se slobodan i iz kragujevca sam gde je potpredsednik urs gradonacelnik.zivim u americi jer mi je taj isti koji se bori za nepostavljanje partijskih kadrova na sastanku gde sam otisao pet godina posle diplomiranja da pitam za pomoc za posao rekao pa da li si ti politicki aktivan? ja sam rekao ne. verko je rekao "e vidis oni tamo momci koji rade u sportskom centru mladost, su svi moji decaci. uzgred su biciklisti...zasluzni sportisti. pitaj ih sta treba da radis."uzgred da kazem da su decaci bili jos na fiktivnom fakultetu u pristini (dif) i ne diplomirani a ja sam imao diplomu vec pet godina.taj isti verko je zaposlio veterinara (srednja strucna sprema) da bude maticar u opstini. i dan danas ako vam treba izvod iz maticne knjige u opstini u kg izdace vam je decko koji je veterinar....na konstataciju da smo se moja zena i ja vencali i da je ona biolog a ja difovac verko je rekao "to je najgora kombinacija" i "gde si nasla da se udas za difovca"toliko o njemu i o nepartijskim kadrovima. dr.ivosev koji je funkcioner ge 17 stranke u kg je skupio sve dipl ekologe i biologe na sastanak za posao i onda je posao dobio decko koji nije jos diplomirao ali je bio u ceskoj na nekoj razmeni preko g17.zato vi lazite nekog drugog ja sedim u americi i ne dolazim tamo osim u posetu porodici.Urs i verko i bivsi ministar koji sad pljuje po onima koji su ga hranili su najveci govornici neistine (ako kazem ono drugo necete objaviti komentar)pogledajte samo you tube video gde nebojsa vasiljevic iz urs (gradski funkcioner) kaze pre tri godine a mozda i cetiri da ce zatvoreni bazen biti napravljen do kraja juna. od tog obecanja prodje tri godine(to je bilo 2008e)uh bas su me iznervirali...

na zalost davno bilo

pre 12 godina

Verovatno nema mesta u Srbiji koga Dinkic svojom politikom(slobodno trziste, privatizacija, ...) vec odavno nije uspesno "usrecio"
.
Da je Tita bilo bi i Zastave u Kragujevcu i Niteksa u Nisu, i FAP-a u Priboju i mnogih drugih domacih fabrika ...
.
Da je Tita ne bi bilo Dinkica i njemu slicnih :)
.

sivi soko

pre 12 godina

Шта суштински значи олако изговорена реченица да прихвата одговорност? Једно велико - НИШТА !!! Ако неко заиста схвата своје грешке и прихвата одговорност, он то доказује својим делом, за пример другима. Конкретан потез био би да изађе из владе и да сви чланови његове пертије дају оставке на функције и радне места која су им обезбеђена на основу партијске припадности. Тако би доказао да не прича у празно, просипајући нам фразе.
Србији не треба партократски директор атомске централе да је уништи. Она их већ има неколико, који владају Србијом, а Динкић је један од њих. Једнака нам је судбина са њима који су Србију разорили у економском и сваком другом погледу, као и са неспособним партократским директором атомске централе.
Прича о регионима је само још једна у низу шарених лажа коју пласира као спасоносну новину на политичкој сцени Србије, али не за корист Србије и грађана Србије, већ за себе лично и за своје партијске присташе, које преко УРС-а покушава да поново удоми у будућој подели политичког колача.
Једино је у праву да мора да се промени комплетан систем, како би се градила чврста кућа.
То ће се заиста и десити, али је за њега сезона грађевинских радова завршена!!

Makxy

pre 12 godina

Sta prica ovaj ******? Partokratija? Pa ko onda uslovljava ljude da budu G17 da bi dobili posao? Svi to znaju, i zna se o kojim je ustanovama rec, i nije ga sramota da on to pominje... ****** Nikada necu glasati za one a kojima je on... A sto se tice nazovi URS, nisam potpisao, niti cu, mada sam pobornik decentralizacije, samo zato sto se pare nece slivati iz BG-a u periferiju, vec u licne fondove loaklnih vlastodrzaca, poput Verka i ostale *******...

Kalimerka

pre 12 godina

Niko od vas nije Titu ni do kolena. Jadni mi s vama.I ko je ovog coveka uopste pustio da blebece u medijima? Dobio je otkaz,lagao je dok je bio na vlasti,njegova stranka ima 6 pristalica.... Stvarno ne razumem. Zasto je uopste bitno sta misli Mladjan Dinkic?

Sergije

pre 12 godina

Ako cemo da se ugledamo na Tita, gospodine Dinkicu, Tito nije regionalizovao republike i pokrajine u SFRJ.

Doduse, Titu nisu ocajnicki bili potrebni glasovi za ostajanje na vlasti.

Ivan

pre 12 godina

"Dinkić je naveo da je pravilo postavljanja partijskih kadrova u javnim preduzećima dovelo Srbiju do ruba propasti" - reče čovek čiji je (bar jedan) vrlo bliski rođak "smešten" u Telekom. Ipak, zarad minimuma dostojanstva tog čoveka ne navodim druge detalje, ali prosto ovakvo mudrovanje posle 10 godina na vlasti i podizanja ruku s Ničićem, teško mogu da oćutim.

nevernik

pre 12 godina

****** Imam prijatelja privatnika. Ako misli da radi sa drzavom (u pitanju su gradske vlasti),tj ako misli da dobije posao to ovako izgleda. Posao koji vredi npr. 100 dinara fakturise se 1000dinara s tim da 500 mora odmah u kesu da da Dinkicevom kadru. Ako ne pristanes, neces ni da radis. Da ne pricam o onim Dinkicevim kreditima za privredu. Da li ima da ga je dobio neko ko nije iz G17+%. *******

Dexterijus

pre 12 godina

Cek....cek....pa kolko ja znam partokratiju ste vi razvili u potpunosti. Fabrika u kojoj ja radim, do 2001 bila je radnicka RO,a onda dodje Djelic i rece kako dugujemo drzavi i uze radnicima 96% fabrike. Do 2004 se i nekako drzala,a onda krenushe neki "gubici" i tako 2009 rekoshe kako dugujemo preko 200 mil eura,samo neznam odakle tolki dug za samo 5 godina unazad. I tako, kolko ja kapiram Dinkic je i 2001 bio "aktuelan"....a sad "soli" pamet ljudima po Srbiji.....

sta bre s...es

pre 12 godina

doticni gospodin je, ako me pamcenje sluzi, odbijao da pravi koaliciju sa SPS-om na republickom nivou sve dok isti ne raskinu koaliciju sa SRS-om u Beogradu jer ga:"Vlast u Srbiji ne interesuje ukoliko ne ucestvuju u vlasti u Begradu". ********

Aleksa

pre 12 godina

******* poznavao sam licno jednog ko je bio sekretar komisije za poslovni prostor opstine stari grad, mada je lik clan ds-a, ko je uspeo za dve godine da "zaradi" ogroman stan na dorcolu, tri bmw-a, kabrio neki, karavan kao porodicni, i jedan sedan, kucu na zlatiboru, stan u crnoj gori, i nekakav restoran sa sportskim terenima na zvezdari, i verovatno jos mnogo manjih stvarcica. stan je opremio u ludilo stilu, znaci samo koza i skupo drvo, tehnika do jaja. poenta je, kada je ovaj dragan "zaradio" pravo bogatsvo, koliko je dinkicevo? voleo bih samo da ih se sve pita, jer su mnogo "zaradili". stvarno jadno. a vi samo kuckajte, a oni ce da "zaradjuju" i dalje, mozda ce neko od vasih klinaca da posluzuje u njihovim kucama. ili da kosi travu, ili da orezuje ruze, ili...neka svako doda, mozda da setaju njihove kerove, ili da kuvaju, peru ves, ciste teniske terene...mi smo ipak teniska nacija. pozdrav

Ranković

pre 12 godina

Moj Dinkiću, stari prevarante, gde li si ti bio zadnjih deset godina? I maglu si dosad rasprodao ovom napaćenom narodu, ajd sad polako kući sram te bilo!!!

Temerinac

pre 12 godina

Sve je bilo bolje nego što je danas.
Tito je za sve ove političare veliki "mag".
Dinkić želi da se kiti tuđim uspesima. Šta se uradilo za zadnjih 10 godina ništa?
Čude me političari koji imaju dosta godina, pa sada pričaju kako ništa nije valjalo pre. Navešću primer Žeželjevog mosta u Novom Sadu, koji je završen za 3 godine, a sada nemogu da ga naprave ni za 12 godina uz silnu mehanizaciju. Koliko se pravi autoput Novi Sad-Subotica? Ko zna kada će ga završiti?

vidoje

pre 12 godina

Dinkic je, zamalo ubio Srbiju, tako da On nema pravo da prica sta je dobro za Srbiju. Bruka je, da je On jos na slobodi A IMA GOMILU predloga.

Nikola Jovanovic

pre 12 godina

nista ti drugaciji nisi od ostalih. I tvoji ljudi drze mesta za koja nisu skolovani, vec po partijskoj funkciji. Dok se ne pojavi neko ko zaista moze da vodi ovu Srbiju, proci ce decenija, jer takvim rodjenim vodjama ovakvi ne dozvoljavaju ni da pokusa da se istakne. Raspad apsolutni....Necu vise da glasam protiv nekoga, hocu da glasam ZA nekoga...sto znaci da skoro necu izaci na izbore.

dule nbg

pre 12 godina

Ja ne mogu da verujem da covek koji je 10 godina na vlasti (slovima deset) i koji je jedan od najvecih krivaca za trenutno nase stanje, zasniva svoju predizbornu kampanju na kritici vlasti.

Pa on kritikuje najvise samog sebe, jedini je iz politickog esatblismenta od promena na ovamo non stop na vlasti (DS imao pauzu za vreme prvog mandata Kostunice, DSS sad i kod Djindjica, SPS kod Djindjica i manjinski partner Kostunice, itd po strankama...). Pa secamo se sta je njegova klika radila po aerodromu i ostalim javnim firmama, pa secamo se da su zdravstvo i ekonomija u njegovim rukama 10 godina a ne zna se koja je grana gora sad. I on dolazi da prica o preporodu...
Ako ta njegova "stranka" udje u parlament, mi smo stvarno nacija za posmatranje...

dzon smit

pre 12 godina

pa zasto nije napravio konkurse za direktore javnih preduzeca gde je g17 ustolicen? ne, nego ceka kraj mandata pa onda da se pravi pametan. pa kome on prodaje tu pricu?
e kad bi samo moglo na izborima da se glasa PROTIV nekoga...

Mica

pre 12 godina

Kako nije sramota Dinkica da kaze da je najveci problem drzave partokratija, pa Vlada Ilic je njegov kadar, zaposlio covek celu siru familiju.

vlada

pre 12 godina

Evo ja znam informaiju iz prve ruke, da su se u Nisu u Fondu za razvoj zaposlili samo oni koji su u g17 tacnije u URS, pa o cemu onda pricamo ovde? Cista demagogija. Kao sada se pojavio neki Dinkic koji propagira da se ljudi zaposljavaju preko konkrusa, po strucnosti. Pa ovo je vredjanje inteligencije i zdravog razuma.

goran

pre 12 godina

Ovaj lik,pion u rukama mmf-a,ima samo jednu ulogu.Da i dalje kontrolise sve finansijske tokove,srecom nema onog pajtosa Labusa velikog coveka od poverenja koji nam je sredio da placamo mmf-u zatezne kamate.Uloga ovog coveka je dalje slabljenje Srbije njenim rasparcavanjem i ekonomsko osiromasivanje njenih gradjana. G17+,sta vam to govori?

Ивана

pre 12 godina

Наравно да је Тито градио путеве, али ова власт је неспособна да изгради пут.Коридор десет се гради већ двадесет година.Власт је неспособна да било какв проблем реши.Доста ми је њихових инвестиције, фатомских инвеститора.

casovnicar

pre 12 godina

Da nema ovog Interneta, svi bi mi odavno bili na ulicama...
Onda ne bi bilo ni ovakvih političara...
ali kome ja to pišem :-)...

svetlanast.

pre 12 godina

dinkic i ekipa na vlasti i oko njega, su site VASKE.
ako uspe dinkiceva decentralizacija, na vlast dolaze gladne VASKE.
za vreme broza na vlasti su bile strogo kontrolisane VASKE.
mi bismo zeleli evropska pravila.
uhvacena VASKA /kradja, prevara, nestrucnost, nepostovanje zakona, nemoral, veza sa mafijom, izdaja, bogacenje u vreme mandata, katastrofalni rezultati/ odmah se eliminise.

marko

pre 12 godina

Da li znate šta radi Dinkićeva partija u šabačkoj bolnici.Postavili su novog direktora iz svoje partije i isključivo zapošljavaju ljude koji se učlane u G17.Takav primer partokratije nikada hije bio od vremena JUL-a.Mislim da je sada malo gore zato što su recimo u šabčku bolnicu za dva mesta lekara konkurisali samo iz Dinkićeve stranke.Drugi nisu ni pokušavali ili su se pre konkursa učlanili.
Dinkić je neverovatan sa svojim predizbornim obmanama.Ne mogu da verujem da će narod to zaboraviti i opet ga glasati.Jedan od gore navedenih reče RUKA DA MI SE OSUŠI ALI GLASAĆU ZA TOMU.Moram da priznam da Tomu i Vučića ne mogu baš lako da svarim ali mislim da jedino ako oni budu sigurni igrači za pravljenje buduće vlade ovo zlo više nikada neće moći da se približi vlasti i da besomučno pljačka ovu zemlju i uništava sve što je vredno.

MikiM

pre 12 godina

Vidi, a ja mislio da si ti bolji. Pa i vrabcima je bilo bolje dok je bio Tito. Da, ali kod Tita se jeste kraduckalo, ali se nije pljačkalo. Uostalom večeras je Insajder upravo o pljačkanju novca koji je namenjen izgradnji puteva. Siguran sam da će, nakon Insajder, narod opet biti šokiran. Nažalost, opet niko neće odgovarati, a kamoli biti uhapšen, a Boris će i dalje "pretiti" kako će sve lopove i kriminalce da pohapsi. Problem je što bi u tom slučaju pola "žutog preduzaća" zaglavilo u zatvoru, pa od toga naravno nema ništa. Naravno, Boris će i dalje nameštati ozbilnu "facu" i "pucati praunom puškom".

Ja VERUJEM da...

pre 12 godina

"Dinkić je naveo da je pravilo postavljanja partijskih kadrova u javnim preduzećima dovelo Srbiju do ruba propasti"
ahahahhahaha, ma sta mi naprica?!?! Ti i tvoji iz partije nigde nikog niste zaposljavali i postavljali iz svog kadra!?!?! I kao to necete raditi i dalje ako se opet docepate vlasti?!?! A onda ce biti kao za 1000 evra - ups, ja sam VEROVAO da necemo zaposljavati samo ljude sa nasom politickom knjizicom

Miloss

pre 12 godina

E ovaj Dinkić (ili Tomić, ili Radmilović, ili Amabaškojić) kad lupi, a ono se do Kine čuje. Pazi molim te, "Točak promene se pokrenuo i to niko ne može da zaustavi." Daj da zapišemo, bre, da se ne zaboravi.

Šta to uopšte znači? Kako on spava noću, ako može da priča takve stvari bez ikakog sadržaja već godinama? (Inače, jednom sam ga video kako izlazi iz jednoj jako skupog restorana, kao, "ima se može se.")

Oćemo bre nešto konkretno!

spanish inquisition

pre 12 godina

ovo je definitivan dokaz mladjine dihtomije...i ujedno pocetak velicanstvene borbe protiv samoga sebe...i sta sada...skupice mladja jos malo poslusnog kadra iz ostalih stranaka, pametno se i strateski pozicionirajuci za buduce izbore...isti mladja koji je godinama tetosio razne tajkune, ONAJ isti koji je ispozaposljavao armiju poltrona ispranih mozgova, a otpustio hiljade i hiljade zaposlenih hranilaca sopstvenih porodica,da ne zaboravimo svojevremeni upad u NBS sa dugim cevima...i sve je to on uradio pa sada kuka sto je ovako kako je...al verovace mu srbi jer njima mozes da pricas sta god hoces, zadovoljan je srbin i ako vecera malo demagogije na prazan stomak...fuj.

Branko

pre 12 godina

Tačno! Da je Tita bilo bi puteva(i atoputeva), hidrocentrala, i dr. Netačno! Da je Tita tebe Mlađo nebi bilo tamo gde si sada, pa ti komentare i tvoja mišljenja niko ne bi objavljivao. Uzdravlje!

aerodrom beograd

pre 12 godina

Pa tvoja stranka jedva presla cenzus, a ima vas u svim javnim preduzecima i ti pricas o partijskim foteljama.... strasno.... na aerodromu su svi bili veliki menadzeri iz g17,dodje otpusti 200 ljudi, primi isto toliko iz g17... tako da ... sram te bilo

mirko

pre 12 godina

Samo mi nije jasno kako je moguce da je ovaj Bosko Nicic sto stoji pored Dinkica i dalje na slobodi. Pokrao je Zajecar toliko da im nema spasa sledecih 50 godina.

Ziggy

pre 12 godina

Mladja kao Sean Combs (Puff Daddy)... kako li ce se zvati sledece godine? "Mla Di"? "DINkiss"?
"MladJA pa JA"? "Dirty CA$H" ili prosto samo "$"? samo da mu se ime benda ne promeni u "Drzavni Udar"...

Jevrosimovic Boban

pre 12 godina

Tendencizan naslov ili ne ali cini mi se da je i B92 kroz "Insajder" provukao slicno pitanje oko puteva i utrosenih sredstava? Bilo kako bilo nesto nije dobro u zemlji Srbiji a Mladjan i URS to izgleda dobro znaju i sada tu vise tesko da ce se nesto prikriti ili ostaviti za "kasnije"... Izbori po svoj prilici samo sto nisu pa hajde onda da se sve stavi pred oci javnosti! Ako URS zna sta se radilo iza zatvornih vrata vreme je da pocne novi serijal, saopstite pikanterije jer narod Srbije zeli promene i to pod hitno!

DZoni

pre 12 godina

Za vreme tog Tita je postojao opstinski savez za placanje ,znaci moj deda koji je imao SZR je sav porez placao OPSTINI ,onda je opstina DEO poreza slala u BG a ovaj demagog (od cega sad placa 1000 eura ratu za stan?) koji se kao zalaze za regione je naplatu poreza centralizovao do maksimuma,skoro sve placas beogradu pa onda oni kako se njima cefne i u zavisnosti da li su tu na vlasti vrate neki deo para,zato se van bg-a vise ne gradi NISTA ,vreme stalo totalno,samo propada ono sto se pre izgradilo.

siromah

pre 12 godina

jel ovo onaj sto nam je obeceo po soma evrica........ha ha ha ha ha nasmejah se (gorko), pa od tebe niko ne moze da se probije, 10 godina si u vlasti....pali bre, gori si od Slobe

Nemanja

pre 12 godina

Podsećam samo da su načelnici svih svih bolničkih ustanova u Srbiji članovi G17-, čiji je Dinkić predsednik!
Kako ga samo nije sramota da priča o partokratiji.

s.s.s

pre 12 godina

Ovo je bruka! Toliko nam je dobro poznato sta je negativna selekcija! Mladja bi pred izbore da menja praksu, rano se setio! Ako dobije vise glasova nego sto je zaposlio kadrova treba svi po jedan asov da kupimo i da se sami ukopamo od sramote...

Maximuus

pre 12 godina

Ove reči imaju istu težinu kao kada bi izašao Miroslav Mišković i počeo da pričao o tome kako se u toku privatizacija u Srbiji mali broj ljudi obogatio dok je većina ostala bez ičega.

flint

pre 12 godina

Koliko mi je poznato,svih ovih 11 godina najviše direktora različitih preduzeća bilo je iz redova sadašnjeg URS-a tako da ne sumnjam da bi i direktor te atomske centrale bio neki novi Bojan Krišto...

O čemu ovaj čovek govori

pre 12 godina

Za period od o kojem on priča da ništa nije urađeno on je proveo na vlasti 1/3 vremena.

Neznam odakle mu hrabrost da tako nešto kaže???

Koliko kratko pamćenje imamo...

miki

pre 12 godina

Da sam sada pao sa Marsa,glasao bih za ove likove i cak bih se uclanio kod njih.
Ali nisam pao sa Marsa,nego sa stolice,citajuci ovu nevidjenu demagogiju.Pazi ovo, partokratija.Pa lepo je to Mladja smislio,ali tajno jos pre 11 godina i upravo tako i sve vreme radio.Javna preduzeca:Galenika do pre 3 godine,Aerodrom NT,skojalista i td...Pa samo sa aerodroma su otpustili 40% ljudi pa sada nema ko da im cisti avione i tovari prtljag.Gomila njegovih koje je zaposlio umesto otpustenih,naravno nece da radi te poslove i uglavnom manekenisu po aerodromu.Sklonite ga vec jednom iz vesti.

Бамби

pre 12 godina

Господине Динкићу док сте били министар нисте се жалили на лошу државу! Сада се понашате као опозиција и одједном видите да нешто "шкрипи" у држави Србији! Невероватно како фотеља утиче на човека, потпуно ослепи...

tatamata

pre 12 godina

jedino u cemu se slazem sa dinkicem jeste to da ne dao bog da imamo atomsku centralu zavrsili bi kao cernobilj inace sve ostalo je apsurdno zato sto je on na vlasti i on je vec trebao pola tih stvari da uradi,s obzirom da je bio na vlasti i sa kostunicom 3 godine