Subota, 30.04.2011.

16:58

Mrkonjić: Ja ne odgovaram Đilasu

Ministar infrastrukture i energetike Milutin Mrkonjić kaže da se ne slaže sa kritikama koje je na njegov račun izneo gradonačelnik Beograda Dragan Đilas.

Izvor: Tanjug

Mrkonjiæ: Ja ne odgovaram Ðilasu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

60 Komentari

Sortiraj po:

Obama

pre 12 godina

svaka cast Djilasu, most od 400 miliona evra treba da udje u anale, francuzi nam se smeju, platili ljudi takav isti most za 100 miliona.

Dragica

pre 12 godina

Pogledajte kako Đilas radi: neki doktor traži da on poštuje Zakon i imenuje članove Upravnih i nadzornih odbora. Pa **** ako neko treba da te moli iz objektivnih razloga da poštuješ Zakon. ****

Aleksa

pre 12 godina

taj je jedino odgovaran miri milosevic i njenom **** sinu. Ceo SPS samo ceka priliku da se sve vrati kao u slobino vreme i polako burgijaju na tome. Naravno to ne znaci da su ovi drugi bilo sta bolji

Milorad

pre 12 godina

Molim sve koji to znaju da decidno napišu: Šta je to Đilas novo napravio u Beogradu?
Puteve, mostove, pozorišta, sportske objekte, obilaznice, metroe, sve redom da bi naša diskusija bila fer i korektna.
Ja ne znam ništa osim dečjih obdaništa i mnogo marketinga. Marketiran je most koji još nije ni pipnut. Kineski most.
No ne bih hteo da budem nefer. Izvolite Đilasovi sledbenici kažite šta je to napravljeno u Beogradu?

prosta matematika

pre 12 godina

Pa jedina stvar koja je uradjena u vreme vlasti zutih je ono sto je uradjeno u Beogradu. Cela kampanja DS-a ce biti bazirana na Djilasu i mozda malo na Pajticu i Sutanovcu, jer i oni imaju neke rezultate. zato je Mrka glup sto se upecao, jer ce sad da ga razvale za njegova obecanja i rokove koje nijedan nije ispunio. Pa on cak ni od Rusa nije uspeo da povuce kredit za zeleznicu. Ocekujem da ce Demokrate sve vise kritikovati svoje kolege iz vlade kako se izbori budu priblizavali. Skundric je uspeo da ne uradi ama bas nista u energetici, osim da dovede Gasprom u Zvezdu, za Obradovica svi znaju da nije uradio nista osim sto je svom Megatrendu dao akreditaciju. Jedini rezultat ima Dacic i njega nece dirati. DS ce pokusati da dokaze da nisu oni krivi za stanje u zemlji, ili bar da nisu samo oni krivi.

volim srbiju

pre 12 godina

Djilas veoma pametno bira one koje ce da prozove. Mrkonjic je idealna meta posto ama bas nista nije uradio u ove tri godine, osim sto je popravio materijalni polozaj, sto se vidi iz poklona koje je delio za 8. mart zenama u vladi. Nema coveka u Srbiji koji ce reci da je Mrkonjic nesto napravio u svom mandatu. Vidim da ga i Dacic brani ko sto majka voli ludo dete.

beška

pre 12 godina

Samo ću reći da je Mrkonjić covek koji je pre 15 dana slavodobitno
proglasio spajanje mosta preko Beške, odnosno beogradske i novosadske
strane. Sve sa jagnjićima, prasićima i muzikom. Oni koji prolaze pored
gradilišta novog mosta mogu svojim očima da se uvere da sredina jeste
spojena, ali da sa takozvane beogradske strane postoji neurađen deo od
bar 50 metara i da ne postoji mogućnost da preko novog mosta predjete sa
jedne na drugu stranu! Pa kako je onda most spojen? Ne znam, pitajte
Mrkonjića.

Dragoslav Bosnjakovic

pre 12 godina

I,izvinite komentatori,zelim da mu dodam jos savet da ide pa da DJUSKA u
Gucu,u avgustu,pa da manekenise,sem sa majicom-azdajicom,i sa RAZNORAZNIM
MALIGANIZIRANIM TECNOSTIMA,zajedno sa njegovim prethodnikom veljom!!!
A sto se tice"rada"odnosno NERADA...pa opet ce d'slavi...nerad!!!

Denis

pre 12 godina

Kao i obično kada su partije u pitanju nije bitno ko je šta uradio odnosno nije uradio nego ko je čiji ministar i ko kome sme nešto da kaže jer, za ime boga, naljutićemo se i sutra nećemo s vama u koaliciju.Samo je bitna trgovina mandatima i ministarskim mestima. Sve ostalo je nebitno. Koga briga za narod i da li je taj narod nezadovoljan. I vrapci vide da Mrkonjić ne može da uradi ništa. Verovatno i zato što nema para da se išta uradi ali to tako treba i reći.

bojan

pre 12 godina

covek koji je danas obilazio radove na obilaznici je isti onaj koji od
15.novembra 2008 do 15.aprila 2011 metar obilaznice nije napravio. I sad
je krenulo kada je grad preuzeo projekat u svoje ruke. I on prica o bilo
cemu. Pa koliko je emtara autoputa ili zeleznice napravio ili
rekonstruisao za ove tri godine. 500 miliona odobrenih kredita od svetske
i evropske banke stoji, jer ne moze da zavrsi projekte i tendere. Svetska
banka je ponistila tender za Pirot dimitrovgrad jer je u projekat
stavljeno da u tunelima od sto metara postoji zaustavna traka, sto je
nevidjena budalstina i enormno poskupljuje projekat. Ali gle cuda, Cume
kupio krticu za bas takav promer tunela. I zato sad radovi tamo kasne vec
godinu dana.

Milos

pre 12 godina

Ko rekonstruiše gazelu? Je li Mrkonja ili Đido?
Taj ko to radi trebao bi da odgovara. Maltretira nas sve. Ponižava nas jer gledamo kako niko ništa ne radi, umesto da u tri smene grabe da što pre završe. Hoćemo li da ustanemo i da rušimo jer nam je dojadilo? A to kome ko odgovara nema diskusije. Nadam se da će obojica da odgovaraju narodu !
I da će to biti brzo !

Bogdan Dertinovic

pre 12 godina

ekipa iz SPS jos nije ukapirala da se ne pitaju ni sta ce kuci da jedu za rucak, a kamoli da razmislaju o nekoj velikoj politici....oni su stvar proslosti,dinosaurusi....

ivan

pre 12 godina

taj isti djilas je meni uzeo dva placa da bi napravio obdanista,nisam dobio nadoknadu i nikad je necu dobiti,u gospodar jovanovoj pravi zgradu,odakle mu novac...toliko o gospodinu djilasu,ne zelim mu da zavrsi kao bogdanovic...

Anto Milojev

pre 12 godina

Ko ce platiti radnike koji rade za praznike? Imaju li vecu dnevnicu zato sto rade za vreme praznika?

I pored tog izrabljivanja radnika Koridor kasni ko zna koliko. Vrlo je sposoban i gospodin ministar i svi mi zajedno sa njim. Ovo je buducnost o kojoj smo mastali od 90-tih. Izgleda da ce biti sve bolje :)

Mikial.

pre 12 godina

Ako mu svuda rade kao na Gazeli, potpuno je normalno da ništa na vreme ne može da žavrši. Svaki dan moram dva puta proći Gazelu i u različito vreme, ali kad god prođem u najboljem slučaju jedna trećina radnika nešto radi dok ostale dve trećine ili sede ili stoje i gledaju kako ovih par nešto radi ili se šeta. Ukratko ne rade. Siguran sam da su to mnogi primetili. To ne može da primeti samo Mrkonjić jer ga to ne interesuje. Njemu je važno da je ministar, i on će to biti dok je SPS na vlasti, bez obzira koliko loš ministar bio. Dobar biti neće nikada, u to nas je svojim dosadašnjim radom uveruio.

putnik namernik

pre 12 godina

Jel bre ovaj normalan (Mrkonjic i cela vlada). 10 godina ne mogu da naprave 50 km autoputa prema Presevu, 20 godina ne mogu da naprave 100 km autoputa do Subotice ali zato umeju da vam naplate putarinu (od Beograda) ka Presevu 750 din a ka Subotici cak 590 U JEDNOM PRAVCU. U Madjarskoj recimo 9 eura kosta vozikanje za 4 dana a 13 za cak 7 dana. Djilasov most se bar nazire za godinu dana, bez obzira koliko kosta. Ako smo mogli da platimo 1.000.000 USD za Miladina Kovacevica, milione za povezivanje staza, milijarde za investicije (Miskoviceve) sto ne mozemo za most.

Koviljka

pre 12 godina

Mrka da nam odgovori šta je sa koridorom? Zašto kasni sa radovima svuda?
Đilas da nam odgovori: Zašto je urtostručena gradnja novog mosta pa košta pola milijarde evra? Zatim nas interesuje zašto je udfvostručena cena rekonstrukcije Gazele?
Mi nismo ni pozicija ni opozicija već ojađeni GRAĐANI.
Porez nećemo platiti, dok odgovore ne dobijemo!

milan

pre 12 godina

Mrkonjicu nije samo Djilas nezadovoljan tvojim radom nego i ogromna vecina gradjana a Dacicu i SPS bi ucinio veliku uslugu ako bi dao ostavku da ovako niko neveruje da se SPS stvarno promenuo. Dacic bi trebalo da sam razmisli o tome dali je preporucljivo se postavljati ispred najgoreg ministra u vladi. Mrkonjicu autoputevi, putevi, zeleznica, rokovi itd su veliki posao i odgovornost koje ne treba samo fizicki savladati nego imati i ostale kapacitete gde si ti ocigledno stigao na granicu tvojih mogucnosti.

batke

pre 12 godina

Hm,hm,....bas interesanta izjava, rekao bih. Mrkonjiva nikako ne bi trebalo potceniti. To je covek koji je bio ubedljivo najveci Milosevicev poltron ali je uspeo da prezivi sve 5. oktobre i da traje do danas. Covek koji je bukvalno zario i palio... i umesto da zavrsi gde je trebalo da zavrsi on nam i dalje "soli" pamet. To je cena sklapanja koalicija. Siguran sam da postoji mnogo sposobnijih od njega posebno medju mladjim ljudima, ali dzaba...
Ponekad pozelim i da izgubimo izbore ***** !!!
Ne razumem zasto smo pristali na to da takvog jednog coveka stavimo na mesto gde treba da bude najvise novca ??? Imam utisak da mi i nismo pobedili, da smo ustvari izgubili - samo nam to jos niko nije saopstio !!!

Kvazimodo Sorabius

pre 12 godina

SPS = Stranka Propale Srbije
PUPS = Pratnja U Propalu Srbiju
SNS = Stranka Nesreće Srpske
DS = Dotrajala Stranka
DSS = Društvo Satrapa Srbije
SPO = Stranka Propalih Obećanja
SRS = Stranka Rasturene Srbije
LDP = Lakomo Društvo Pristiglo
LSDV = Lažni Savez Dobrotvora Vojvodine
G17+ = Guru i 17 i plus drparoša
URS = Urušena Republika Srbija
=
Crna Srbija - ako je još ima.

1.maj

pre 12 godina

ja koliko se razumem u praznike prvi maj je zakonski neradan.Ona firma ili preduzece koje ga nepostuje i radnike sili da moraju da rade trebaju da budu procesuirane,kaznjene sa 5 miliona i da radnika koji zbog radnog mesta
bio prinudjen pod pretnjom otkaza da plati 2 miliona.
Cisto da mu se slicne stvari vise nikad nebi dogodile.
To je svetski praznik,nije valjda da ponovo moramo da ginemo za radnicka prava?
Kad ste mogli da kandilarite na crkvene pracznike, onda se bar udostojite za opste radnicke.
*****
Mrtva trka

Aleksandar

pre 12 godina

Ma ni jedan od njeh ne sme da odgovara drugome iz njihove "sorte". Jedino kome smeju da odgovaraju za svoje postupke je ovaj narod.

Janko

pre 12 godina

Samo jedno pitanje imam za Đilasa: *****
Da li je tačno da ste Agenciji za borbu protiv korupcije prijavili da nemate štednih uloga ni plate, jer istu dajete u humanitarne svrhe?
Koga dovodite u zabludu? Koga obmanjujete?

MILAN

pre 12 godina

To je pravi ministar. **** za desetku, ne zatvara klatne. Puna mu usta koridora, puteva, mostova, tunela, metroa, vestackih jezera i hidroelektrana, sposobnih inzinjera i jos sposobnijih i vrednijih gradjevinskih radnika, projekata najboljih u evropi, danonocnog rada i jos milion slicnih fraza i izraza. Dok on *** ljudi rade radnju i lapaju lovu. Kada bi kojim slucajem neka strana revizorska kuca sagledala sta je izgradjeno, a koliko novca utroseno za te objekte verovatno bi se ustanovilo da je kod nas gradnja desetak puta skuplja nego li u bilo kojoj najrazvijenijoj zemlji. u ovoj se zemlji krade na sve strane, ali ovi ne znaju za boga.

Misa

pre 12 godina

Molba, na koju mi iz Skupštine grada niko nije odgovorio !
Poštovani Gradonačelniče,
Poštovani Predsedniče Skupštine Grada Beograda,
Dana 14.05.2011 godine ističe mandat svim članovima Upravnih i Nadzornih odbora iz reda zaposlenih u svim zdravstvenim ustanovama kojima je osnivač Skupština Grada Beograda. Po zakonu Stručni saveti zdravstvenih ustanova biraju najbolje u njima za članove upravnih i nadzornih odbora, a osnivač samo potvrđuje izbor. U nekim ustanovama je započet postupak izbora novih direktora i ne može se očigledno završiti zbog isteka mandata članova Upravnog odbora, kao npr. u Studentskoj poliklinici. Legalitet izbora od strane starih članova kojima ističe mandat može biti osporen na sudu.
Obzirom da imamo informacije da će sednica Skupštine grada Beograda biti zakazana tek početkom juna APELUJEMO na Vas da je zakažete što pre, a svakako do isteka mandata do 14 maja.
Nije dobro da se atmosfera javašluka i nerada do izbora novih direktora produžava u nedogled. Naime posle ove sednice mora početkom juna biti održana još jedna sednica, koja bi potvrdila odluke Upravnih odbora o izboru direktora. Krajem mandata obično direktori ništa ne rade ili loše rade i nanose štetu ustanovi znajući da neće biti ponovo izabrani. ZAŠTO DA SVE ODLAŽEMO ZA JESEN?
Neophodno je po mišljenju nas zdravstvenih radnika da Skupština uvaži ovu činjenicu i da jednom makar kratkotrajnom sednicom imenuje ovih oko 100 članova Upravnih i Nadzornih odbora čineći ih funkcionalnim i u roku osposobljenim za donošenje odluka.
Molimo da ovo shvatite kao dobronamernu inicijativu koja ukazuje na realan problem, koji odbornici mogu da reše bez po muke, samo jednim glasanjem za dobro pripremljene predloge.
Smatramo da bi bilo neumesno da se obraćamo svim odborničkim grupama radi podrške ovom predlogu i molimo Vas da im prenesete naše pozdrave i zahvalnost na naporu koji će uložiti u cilju boljeg i funkcionalnijeg zdravstva.
S poštovanjem,
Dr M. Brkić Beograd

Bogdan

pre 12 godina

Gradonačelnikov govor Duško Bogdanović
Pretpostavljam da je Dragan Đilas, gradonačelnik beogradski i "prvi do prvog" među ovdašnjim Demokratama, odgledao film "Kraljev govor" reditelja Toma Hupera. Ako nije, predlažem mu da to učini, koliko danas, ne bi li se, vrlo slikovito a poučno, upoznao sa ozbiljnim teškoćama koje je pri (iz)govoru imao britanski princ Džordž, zvani Berti.
Živeći svoj mirni, srećni porodični život, daleko o primisli, a kamoli mogućnosti da preuzme tron, mogao je i da zamuckuje ili pravi neprijatno duge pauze u izgovaranju pojedinih glasova... Ali, sudbina je odredila da postane suveren. Uz pomoć čudotvornog logopeda i njegovih neočekivanih metoda i nekonvencionalnih tehnika, budući kralj Džordž VI je naučio da - govori. Da, štaviše, u važnim trenucima za Imperiju kojom je rukovodio - uključujući i vreme Drugog svetskog rata - bude čak i odličan govornik. Mnogo se može, kada se hoće!
Stoga bi, uz ne mali napor poznavalaca lepog i pravilnog govora, i mukotrpne treninge, Dragan Đilas, takođe, mogao na napreduje. Jezički i stilski. Mislim, pritom, i na gradivo koje se mora savladati u osnovnoj školi: slaganje rečenice, u obavezni podmet, prirok i dodatke, potom poneka stilska figura... Jer vokabular koji je ovaj političar, minule sedmice, demonstrirao pred slušaocima i gledaocima emisije Kažiprst (B 92) je neprihvatljiv: siromašan rečnik, nedopustive gramatičke i jezičke nepravilnosti ("teli","nači", "ja bi"...), neprilične figure ("pa nisam im ja držo sveću"), nepoznavanje značenja nekih pojmova ("legitimno"), prečesta upotreba zamenica ("ti, ta, to"...) teško bi zadovoljio jezičke znalce sa najvišim pragom tolerencije. Ali se zato D.Đ. u razgovoru sa Danicom Vučinić, autorkom emisije, razbacivao sa neizdrživom količinom bahatosti koja je prečesto, prelazila u čistu drskost.
Bilo je to u danu u kojem će Dragan Đilas biti izabran za prvog čoveka Košarkaškog saveza Srbije. Institucije koja je decenijama, kao integralni deo šire asocijacije, juče, kao samostalni savez, ali i danas, zbog kolosalnih rezultata, ugleda i rejtinga koji uživa, mnogo više od pukog sportskog udruženja. Jer, košarka je, uz još nekolike sportove, naš nacionalni ponos, a u svetu, prepoznatljivi barjak Srbije.
Nezadovoljan osnovnom temom (štrajk žeđu i glađu Tomislava Nikolića) dotadašnjeg razgovora, i, biće, preostalom minutažom emisije, budući predsednik je odbio ("neću da odgovorim na to pitanje") da kaže i nekoliko rečenica tom prigodom. Sramotno!
Podsetiću, D.Đ., jedan od osnivača te medijske kuće, izvesno vreme se bavio novinarstvom. Te, ako već nije ispoštovao Vučenićevu kao bivšu koleginicu, nije smeo prenebreći činjenicu da razgovara sa - damom.
Ovaj čovek bi morao, vrlo hitno, da poboljša način svog ponašanja. Jezički, ali i u ophođenju sa ljudima. Obe važne funkcije na kojima se trenutno nalazi, tako nešto bezuslovno zahtevaju, a dični prethodnici, uz retke izuzetke, na to ga čvrsto obavezuju.

Na zapadu nista novo

pre 12 godina

Na konstataciju da je "Milutin Mrkonjić ipak 'preživeo' rekonstrukciju vlade" Đilas je odgovorio:"Bolje je da oćutim".

Nasao se Djilas pametan nakon cetiri godine ljubavi. Gadi mi se DS i njihova precutna demokratija. Bolje da su radikali dosli na vlast nego sada Toma i ove nit smrdimo - nit mirisemo demokrate sto mogu sa svima i protiv svih samo da su na vlasti. Dobio na upravljanje grad u koji se sve pare slivaju, treba samo da zamoci ruku koliko mu treba. A mogao je i da iznese misljenje o svom drugu clanu Oliveru Dulicu, za njega i Mrka je Ajnstajn.

krstivoje

pre 12 godina

Na koju prevaru su ovi dobili izbore,pa nasledili su kako to sada veciti prevarant Mladja kaze od prosle vlade u kasi 2- milijarde eura,nasledili su gotov ugovor o koncesiji i autoput bi vec bio gotov do pozege,o Velji su pricali fantomske price ali on je izasfaltirao sela po srbiji ko niko do sada,njemu se moze svasta zameriti ALI izmerimo radni ucinak Velje i Mrke i onda sedi pa placi.Mrka kad ode odma ce da nam se oporavi stocni fond,kad god okrece neki pesacki prelaz ONI okrenu po VOLA,znaci ova vlada nema nikakvu viziju kako da pomeri kola iz gliba ,volovi nikada nisu mogli sami da pomere kola iz gliba nego je uvek narod morao da pogura,ZATO su potrebni hitno odmah izbori da bi narod pomogao sam sebi.

Marko

pre 12 godina

Jao bre Mrkonjicu, imas pare, imas poziciju i sve ostalo, slikaju te svaki dan, zar je moguce da ne mozes kao covek da se malo doteras (da ne kazem operes za pocetak makar kosu), od ovakvih tipova u autobusu bezim na druga vrata...

MIKI

pre 12 godina

Jedan od najgorih, ako ne i najgori ministar u Vladi....meni nije jasno kako ******* je uspeo da preživi onu famoznu rekonstrukciju Vlade i još je dobio i ministarstvo energetike. Ova Vlada definitvno mora da ode u istoriju što pre, upropastiše nas.

Grand Dink

pre 12 godina

Nasla se dva podjednako uspesna. I obojica odgovaraju podjednako uspesnim ljudima. Kuku nama svima,sve je losije i losije. Dole Vlada! Zivela Srbija!

zox

pre 12 godina

"Mrkonjić je dodao da se na Koridoru 10 radi i danas i da će se raditi i sutra..."

Ako ja dobro razumem ovu izjavu, znachi da ce se koridor 10 zauvek raditi i nikada se nece zavrsiti ... dobro je kad malo razmislim, znaci da ce do kraja civilizacije biti posla i radnih mesta ,,, bravo Mrkonjicu, gluperdo jedna ...

Tanasije

pre 12 godina

Ubedljivo, i to ubedljivo najnesposobniji ministar u ubedljivo najštetnijoj vladi RS po državu Srbiju i njene građane. Putevi, saobraćajnice, telekomunikacije, poljoprivreda - potencijal za razvoj Srbije. I šta si uradio Mr Konjiću, izgradio si 2.750 mm autoputa. Sramota srpska.

janika

pre 12 godina

Kakvo grcevito drzanje za stolicu.Mrko, odgovaras svakom u ovoj zemlji jer si ministar,ako kojim slucajem neko pita da znas o cemu se radi i zasto moras da odgovaras,pre svih i vise od svih obicnih gradjana.Na stranu sto je ovde sve nakaradno pa se to tumaci da si bog a ne ministar.Nego sta bi sa onim samarom novinaru sto si izvinjenjem priznao?To niko nije pokrenuo u tuzilastvu to nije krivicno delo ,samaramo se u ovoj zemnlji ko kako stigne ? Zivela Srbija ,ziveli samari,ziveli ministri !

Siniša

pre 12 godina

Oko saobraćaja i infrastrukture velikih promena nije bilo, pa vam je jasno zbog čega nisu povedene istrage oko velikih malverzacija(Velja može mirno da spava pored Mrke). SPS je podržavao Koštuničinu Vladu, ali ne besplatno, uvukli su se njihovi ljudi svuda, a najviše u ovom sektoru, tu je i najviše love, najveće su mogućnosti za malverzacije. Zna se da samo određene firme dobijaju posao i niko drugi ne može da priđe, osim tamo gde Evropska banka daje kredit. Pogledajte koliko se ,,sitnih'' radova izvodi na različitim lokacijama, ko će sve to da pohvata, iskontroliše - NIKO. Što je najgore, mi ne vidimo gde odlaze tolike pare, gde su ti putevi, mostovi, tuneli...ima ih na papiru i u pričama...a na gradilištu po jedna dve mašina i nekoliko radnika...kao' nešto raduckaju, a ovi kraduckaju...strašno...A ovo pričica za decu - ja odgovaram za rad Premijeru, u prevodu znači: imam ucenjivački kapacitet, ne možete mi ništa...

Predrag

pre 12 godina

Taman je Mrka smislio kako se sustizu rokovi,a Djilas ga napada.
Nova formula je:
Koncert Vlade Georgijeva i Ilde Saulic,pa radnici u transu rade i za praznike!!!

Kad god nestane elana i pocne da se kasni i probijaju rokovi, Mrka je potpisao ugovor sa doticnim Georgijevim i Ildom da odrze koncert na kriticnoj lokaciji.

Djavo je nas Mrka!!!

Ipak, za nas bi bilo najbolje da zivi u Kini,rece jedan komentator.

Tanasije

pre 12 godina

Ubedljivo, i to ubedljivo najnesposobniji ministar u ubedljivo najštetnijoj vladi RS po državu Srbiju i njene građane. Putevi, saobraćajnice, telekomunikacije, poljoprivreda - potencijal za razvoj Srbije. I šta si uradio Mr Konjiću, izgradio si 2.750 mm autoputa. Sramota srpska.

gay

pre 12 godina

Takoje Mrki,neka Djida vise vodi racuna o huliganima koji prete Paradi ponosa,a ne sta i kako ti radis?Umesto Mrki da ti bude zahvalan sto hoces da gradis koridor 11 prema njegovoj otadzbini,on se nesto sada pravi pametan.

Branko

pre 12 godina

Ja bih više voleo da mi Đilas objasni kako je cena rekonstrukcije Gazele skočila skoro duplo i ko se po "lepom" Srpskom i "demokratskom" običaju sve "ugradio" u tu novu cenu. Naravno i za most preko Ade voleo bih da mi objasni kako to da nisu odmah uračunate prilazne saobraćajnice već one sada idu dodatno a to bi bilo kao da se pri kupovini kaputa dodatno plaćaju rukavi.

Branko

pre 12 godina

Ja bih više voleo da mi Đilas objasni kako je cena rekonstrukcije Gazele skočila skoro duplo i ko se po "lepom" Srpskom i "demokratskom" običaju sve "ugradio" u tu novu cenu. Naravno i za most preko Ade voleo bih da mi objasni kako to da nisu odmah uračunate prilazne saobraćajnice već one sada idu dodatno a to bi bilo kao da se pri kupovini kaputa dodatno plaćaju rukavi.

zox

pre 12 godina

"Mrkonjić je dodao da se na Koridoru 10 radi i danas i da će se raditi i sutra..."

Ako ja dobro razumem ovu izjavu, znachi da ce se koridor 10 zauvek raditi i nikada se nece zavrsiti ... dobro je kad malo razmislim, znaci da ce do kraja civilizacije biti posla i radnih mesta ,,, bravo Mrkonjicu, gluperdo jedna ...

Tanasije

pre 12 godina

Ubedljivo, i to ubedljivo najnesposobniji ministar u ubedljivo najštetnijoj vladi RS po državu Srbiju i njene građane. Putevi, saobraćajnice, telekomunikacije, poljoprivreda - potencijal za razvoj Srbije. I šta si uradio Mr Konjiću, izgradio si 2.750 mm autoputa. Sramota srpska.

Predrag

pre 12 godina

Taman je Mrka smislio kako se sustizu rokovi,a Djilas ga napada.
Nova formula je:
Koncert Vlade Georgijeva i Ilde Saulic,pa radnici u transu rade i za praznike!!!

Kad god nestane elana i pocne da se kasni i probijaju rokovi, Mrka je potpisao ugovor sa doticnim Georgijevim i Ildom da odrze koncert na kriticnoj lokaciji.

Djavo je nas Mrka!!!

Ipak, za nas bi bilo najbolje da zivi u Kini,rece jedan komentator.

Tanasije

pre 12 godina

Ubedljivo, i to ubedljivo najnesposobniji ministar u ubedljivo najštetnijoj vladi RS po državu Srbiju i njene građane. Putevi, saobraćajnice, telekomunikacije, poljoprivreda - potencijal za razvoj Srbije. I šta si uradio Mr Konjiću, izgradio si 2.750 mm autoputa. Sramota srpska.

Siniša

pre 12 godina

Oko saobraćaja i infrastrukture velikih promena nije bilo, pa vam je jasno zbog čega nisu povedene istrage oko velikih malverzacija(Velja može mirno da spava pored Mrke). SPS je podržavao Koštuničinu Vladu, ali ne besplatno, uvukli su se njihovi ljudi svuda, a najviše u ovom sektoru, tu je i najviše love, najveće su mogućnosti za malverzacije. Zna se da samo određene firme dobijaju posao i niko drugi ne može da priđe, osim tamo gde Evropska banka daje kredit. Pogledajte koliko se ,,sitnih'' radova izvodi na različitim lokacijama, ko će sve to da pohvata, iskontroliše - NIKO. Što je najgore, mi ne vidimo gde odlaze tolike pare, gde su ti putevi, mostovi, tuneli...ima ih na papiru i u pričama...a na gradilištu po jedna dve mašina i nekoliko radnika...kao' nešto raduckaju, a ovi kraduckaju...strašno...A ovo pričica za decu - ja odgovaram za rad Premijeru, u prevodu znači: imam ucenjivački kapacitet, ne možete mi ništa...

Kvazimodo Sorabius

pre 12 godina

SPS = Stranka Propale Srbije
PUPS = Pratnja U Propalu Srbiju
SNS = Stranka Nesreće Srpske
DS = Dotrajala Stranka
DSS = Društvo Satrapa Srbije
SPO = Stranka Propalih Obećanja
SRS = Stranka Rasturene Srbije
LDP = Lakomo Društvo Pristiglo
LSDV = Lažni Savez Dobrotvora Vojvodine
G17+ = Guru i 17 i plus drparoša
URS = Urušena Republika Srbija
=
Crna Srbija - ako je još ima.

janika

pre 12 godina

Kakvo grcevito drzanje za stolicu.Mrko, odgovaras svakom u ovoj zemlji jer si ministar,ako kojim slucajem neko pita da znas o cemu se radi i zasto moras da odgovaras,pre svih i vise od svih obicnih gradjana.Na stranu sto je ovde sve nakaradno pa se to tumaci da si bog a ne ministar.Nego sta bi sa onim samarom novinaru sto si izvinjenjem priznao?To niko nije pokrenuo u tuzilastvu to nije krivicno delo ,samaramo se u ovoj zemnlji ko kako stigne ? Zivela Srbija ,ziveli samari,ziveli ministri !

batke

pre 12 godina

Hm,hm,....bas interesanta izjava, rekao bih. Mrkonjiva nikako ne bi trebalo potceniti. To je covek koji je bio ubedljivo najveci Milosevicev poltron ali je uspeo da prezivi sve 5. oktobre i da traje do danas. Covek koji je bukvalno zario i palio... i umesto da zavrsi gde je trebalo da zavrsi on nam i dalje "soli" pamet. To je cena sklapanja koalicija. Siguran sam da postoji mnogo sposobnijih od njega posebno medju mladjim ljudima, ali dzaba...
Ponekad pozelim i da izgubimo izbore ***** !!!
Ne razumem zasto smo pristali na to da takvog jednog coveka stavimo na mesto gde treba da bude najvise novca ??? Imam utisak da mi i nismo pobedili, da smo ustvari izgubili - samo nam to jos niko nije saopstio !!!

gay

pre 12 godina

Takoje Mrki,neka Djida vise vodi racuna o huliganima koji prete Paradi ponosa,a ne sta i kako ti radis?Umesto Mrki da ti bude zahvalan sto hoces da gradis koridor 11 prema njegovoj otadzbini,on se nesto sada pravi pametan.

Marko

pre 12 godina

Jao bre Mrkonjicu, imas pare, imas poziciju i sve ostalo, slikaju te svaki dan, zar je moguce da ne mozes kao covek da se malo doteras (da ne kazem operes za pocetak makar kosu), od ovakvih tipova u autobusu bezim na druga vrata...

Na zapadu nista novo

pre 12 godina

Na konstataciju da je "Milutin Mrkonjić ipak 'preživeo' rekonstrukciju vlade" Đilas je odgovorio:"Bolje je da oćutim".

Nasao se Djilas pametan nakon cetiri godine ljubavi. Gadi mi se DS i njihova precutna demokratija. Bolje da su radikali dosli na vlast nego sada Toma i ove nit smrdimo - nit mirisemo demokrate sto mogu sa svima i protiv svih samo da su na vlasti. Dobio na upravljanje grad u koji se sve pare slivaju, treba samo da zamoci ruku koliko mu treba. A mogao je i da iznese misljenje o svom drugu clanu Oliveru Dulicu, za njega i Mrka je Ajnstajn.

Janko

pre 12 godina

Samo jedno pitanje imam za Đilasa: *****
Da li je tačno da ste Agenciji za borbu protiv korupcije prijavili da nemate štednih uloga ni plate, jer istu dajete u humanitarne svrhe?
Koga dovodite u zabludu? Koga obmanjujete?

Bogdan

pre 12 godina

Gradonačelnikov govor Duško Bogdanović
Pretpostavljam da je Dragan Đilas, gradonačelnik beogradski i "prvi do prvog" među ovdašnjim Demokratama, odgledao film "Kraljev govor" reditelja Toma Hupera. Ako nije, predlažem mu da to učini, koliko danas, ne bi li se, vrlo slikovito a poučno, upoznao sa ozbiljnim teškoćama koje je pri (iz)govoru imao britanski princ Džordž, zvani Berti.
Živeći svoj mirni, srećni porodični život, daleko o primisli, a kamoli mogućnosti da preuzme tron, mogao je i da zamuckuje ili pravi neprijatno duge pauze u izgovaranju pojedinih glasova... Ali, sudbina je odredila da postane suveren. Uz pomoć čudotvornog logopeda i njegovih neočekivanih metoda i nekonvencionalnih tehnika, budući kralj Džordž VI je naučio da - govori. Da, štaviše, u važnim trenucima za Imperiju kojom je rukovodio - uključujući i vreme Drugog svetskog rata - bude čak i odličan govornik. Mnogo se može, kada se hoće!
Stoga bi, uz ne mali napor poznavalaca lepog i pravilnog govora, i mukotrpne treninge, Dragan Đilas, takođe, mogao na napreduje. Jezički i stilski. Mislim, pritom, i na gradivo koje se mora savladati u osnovnoj školi: slaganje rečenice, u obavezni podmet, prirok i dodatke, potom poneka stilska figura... Jer vokabular koji je ovaj političar, minule sedmice, demonstrirao pred slušaocima i gledaocima emisije Kažiprst (B 92) je neprihvatljiv: siromašan rečnik, nedopustive gramatičke i jezičke nepravilnosti ("teli","nači", "ja bi"...), neprilične figure ("pa nisam im ja držo sveću"), nepoznavanje značenja nekih pojmova ("legitimno"), prečesta upotreba zamenica ("ti, ta, to"...) teško bi zadovoljio jezičke znalce sa najvišim pragom tolerencije. Ali se zato D.Đ. u razgovoru sa Danicom Vučinić, autorkom emisije, razbacivao sa neizdrživom količinom bahatosti koja je prečesto, prelazila u čistu drskost.
Bilo je to u danu u kojem će Dragan Đilas biti izabran za prvog čoveka Košarkaškog saveza Srbije. Institucije koja je decenijama, kao integralni deo šire asocijacije, juče, kao samostalni savez, ali i danas, zbog kolosalnih rezultata, ugleda i rejtinga koji uživa, mnogo više od pukog sportskog udruženja. Jer, košarka je, uz još nekolike sportove, naš nacionalni ponos, a u svetu, prepoznatljivi barjak Srbije.
Nezadovoljan osnovnom temom (štrajk žeđu i glađu Tomislava Nikolića) dotadašnjeg razgovora, i, biće, preostalom minutažom emisije, budući predsednik je odbio ("neću da odgovorim na to pitanje") da kaže i nekoliko rečenica tom prigodom. Sramotno!
Podsetiću, D.Đ., jedan od osnivača te medijske kuće, izvesno vreme se bavio novinarstvom. Te, ako već nije ispoštovao Vučenićevu kao bivšu koleginicu, nije smeo prenebreći činjenicu da razgovara sa - damom.
Ovaj čovek bi morao, vrlo hitno, da poboljša način svog ponašanja. Jezički, ali i u ophođenju sa ljudima. Obe važne funkcije na kojima se trenutno nalazi, tako nešto bezuslovno zahtevaju, a dični prethodnici, uz retke izuzetke, na to ga čvrsto obavezuju.

Grand Dink

pre 12 godina

Nasla se dva podjednako uspesna. I obojica odgovaraju podjednako uspesnim ljudima. Kuku nama svima,sve je losije i losije. Dole Vlada! Zivela Srbija!

MIKI

pre 12 godina

Jedan od najgorih, ako ne i najgori ministar u Vladi....meni nije jasno kako ******* je uspeo da preživi onu famoznu rekonstrukciju Vlade i još je dobio i ministarstvo energetike. Ova Vlada definitvno mora da ode u istoriju što pre, upropastiše nas.

Mikial.

pre 12 godina

Ako mu svuda rade kao na Gazeli, potpuno je normalno da ništa na vreme ne može da žavrši. Svaki dan moram dva puta proći Gazelu i u različito vreme, ali kad god prođem u najboljem slučaju jedna trećina radnika nešto radi dok ostale dve trećine ili sede ili stoje i gledaju kako ovih par nešto radi ili se šeta. Ukratko ne rade. Siguran sam da su to mnogi primetili. To ne može da primeti samo Mrkonjić jer ga to ne interesuje. Njemu je važno da je ministar, i on će to biti dok je SPS na vlasti, bez obzira koliko loš ministar bio. Dobar biti neće nikada, u to nas je svojim dosadašnjim radom uveruio.

Aleksandar

pre 12 godina

Ma ni jedan od njeh ne sme da odgovara drugome iz njihove "sorte". Jedino kome smeju da odgovaraju za svoje postupke je ovaj narod.

Anto Milojev

pre 12 godina

Ko ce platiti radnike koji rade za praznike? Imaju li vecu dnevnicu zato sto rade za vreme praznika?

I pored tog izrabljivanja radnika Koridor kasni ko zna koliko. Vrlo je sposoban i gospodin ministar i svi mi zajedno sa njim. Ovo je buducnost o kojoj smo mastali od 90-tih. Izgleda da ce biti sve bolje :)

Milos

pre 12 godina

Ko rekonstruiše gazelu? Je li Mrkonja ili Đido?
Taj ko to radi trebao bi da odgovara. Maltretira nas sve. Ponižava nas jer gledamo kako niko ništa ne radi, umesto da u tri smene grabe da što pre završe. Hoćemo li da ustanemo i da rušimo jer nam je dojadilo? A to kome ko odgovara nema diskusije. Nadam se da će obojica da odgovaraju narodu !
I da će to biti brzo !

MILAN

pre 12 godina

To je pravi ministar. **** za desetku, ne zatvara klatne. Puna mu usta koridora, puteva, mostova, tunela, metroa, vestackih jezera i hidroelektrana, sposobnih inzinjera i jos sposobnijih i vrednijih gradjevinskih radnika, projekata najboljih u evropi, danonocnog rada i jos milion slicnih fraza i izraza. Dok on *** ljudi rade radnju i lapaju lovu. Kada bi kojim slucajem neka strana revizorska kuca sagledala sta je izgradjeno, a koliko novca utroseno za te objekte verovatno bi se ustanovilo da je kod nas gradnja desetak puta skuplja nego li u bilo kojoj najrazvijenijoj zemlji. u ovoj se zemlji krade na sve strane, ali ovi ne znaju za boga.

Koviljka

pre 12 godina

Mrka da nam odgovori šta je sa koridorom? Zašto kasni sa radovima svuda?
Đilas da nam odgovori: Zašto je urtostručena gradnja novog mosta pa košta pola milijarde evra? Zatim nas interesuje zašto je udfvostručena cena rekonstrukcije Gazele?
Mi nismo ni pozicija ni opozicija već ojađeni GRAĐANI.
Porez nećemo platiti, dok odgovore ne dobijemo!

ivan

pre 12 godina

taj isti djilas je meni uzeo dva placa da bi napravio obdanista,nisam dobio nadoknadu i nikad je necu dobiti,u gospodar jovanovoj pravi zgradu,odakle mu novac...toliko o gospodinu djilasu,ne zelim mu da zavrsi kao bogdanovic...

krstivoje

pre 12 godina

Na koju prevaru su ovi dobili izbore,pa nasledili su kako to sada veciti prevarant Mladja kaze od prosle vlade u kasi 2- milijarde eura,nasledili su gotov ugovor o koncesiji i autoput bi vec bio gotov do pozege,o Velji su pricali fantomske price ali on je izasfaltirao sela po srbiji ko niko do sada,njemu se moze svasta zameriti ALI izmerimo radni ucinak Velje i Mrke i onda sedi pa placi.Mrka kad ode odma ce da nam se oporavi stocni fond,kad god okrece neki pesacki prelaz ONI okrenu po VOLA,znaci ova vlada nema nikakvu viziju kako da pomeri kola iz gliba ,volovi nikada nisu mogli sami da pomere kola iz gliba nego je uvek narod morao da pogura,ZATO su potrebni hitno odmah izbori da bi narod pomogao sam sebi.

putnik namernik

pre 12 godina

Jel bre ovaj normalan (Mrkonjic i cela vlada). 10 godina ne mogu da naprave 50 km autoputa prema Presevu, 20 godina ne mogu da naprave 100 km autoputa do Subotice ali zato umeju da vam naplate putarinu (od Beograda) ka Presevu 750 din a ka Subotici cak 590 U JEDNOM PRAVCU. U Madjarskoj recimo 9 eura kosta vozikanje za 4 dana a 13 za cak 7 dana. Djilasov most se bar nazire za godinu dana, bez obzira koliko kosta. Ako smo mogli da platimo 1.000.000 USD za Miladina Kovacevica, milione za povezivanje staza, milijarde za investicije (Miskoviceve) sto ne mozemo za most.

Bogdan Dertinovic

pre 12 godina

ekipa iz SPS jos nije ukapirala da se ne pitaju ni sta ce kuci da jedu za rucak, a kamoli da razmislaju o nekoj velikoj politici....oni su stvar proslosti,dinosaurusi....

Misa

pre 12 godina

Molba, na koju mi iz Skupštine grada niko nije odgovorio !
Poštovani Gradonačelniče,
Poštovani Predsedniče Skupštine Grada Beograda,
Dana 14.05.2011 godine ističe mandat svim članovima Upravnih i Nadzornih odbora iz reda zaposlenih u svim zdravstvenim ustanovama kojima je osnivač Skupština Grada Beograda. Po zakonu Stručni saveti zdravstvenih ustanova biraju najbolje u njima za članove upravnih i nadzornih odbora, a osnivač samo potvrđuje izbor. U nekim ustanovama je započet postupak izbora novih direktora i ne može se očigledno završiti zbog isteka mandata članova Upravnog odbora, kao npr. u Studentskoj poliklinici. Legalitet izbora od strane starih članova kojima ističe mandat može biti osporen na sudu.
Obzirom da imamo informacije da će sednica Skupštine grada Beograda biti zakazana tek početkom juna APELUJEMO na Vas da je zakažete što pre, a svakako do isteka mandata do 14 maja.
Nije dobro da se atmosfera javašluka i nerada do izbora novih direktora produžava u nedogled. Naime posle ove sednice mora početkom juna biti održana još jedna sednica, koja bi potvrdila odluke Upravnih odbora o izboru direktora. Krajem mandata obično direktori ništa ne rade ili loše rade i nanose štetu ustanovi znajući da neće biti ponovo izabrani. ZAŠTO DA SVE ODLAŽEMO ZA JESEN?
Neophodno je po mišljenju nas zdravstvenih radnika da Skupština uvaži ovu činjenicu i da jednom makar kratkotrajnom sednicom imenuje ovih oko 100 članova Upravnih i Nadzornih odbora čineći ih funkcionalnim i u roku osposobljenim za donošenje odluka.
Molimo da ovo shvatite kao dobronamernu inicijativu koja ukazuje na realan problem, koji odbornici mogu da reše bez po muke, samo jednim glasanjem za dobro pripremljene predloge.
Smatramo da bi bilo neumesno da se obraćamo svim odborničkim grupama radi podrške ovom predlogu i molimo Vas da im prenesete naše pozdrave i zahvalnost na naporu koji će uložiti u cilju boljeg i funkcionalnijeg zdravstva.
S poštovanjem,
Dr M. Brkić Beograd

1.maj

pre 12 godina

ja koliko se razumem u praznike prvi maj je zakonski neradan.Ona firma ili preduzece koje ga nepostuje i radnike sili da moraju da rade trebaju da budu procesuirane,kaznjene sa 5 miliona i da radnika koji zbog radnog mesta
bio prinudjen pod pretnjom otkaza da plati 2 miliona.
Cisto da mu se slicne stvari vise nikad nebi dogodile.
To je svetski praznik,nije valjda da ponovo moramo da ginemo za radnicka prava?
Kad ste mogli da kandilarite na crkvene pracznike, onda se bar udostojite za opste radnicke.
*****
Mrtva trka

milan

pre 12 godina

Mrkonjicu nije samo Djilas nezadovoljan tvojim radom nego i ogromna vecina gradjana a Dacicu i SPS bi ucinio veliku uslugu ako bi dao ostavku da ovako niko neveruje da se SPS stvarno promenuo. Dacic bi trebalo da sam razmisli o tome dali je preporucljivo se postavljati ispred najgoreg ministra u vladi. Mrkonjicu autoputevi, putevi, zeleznica, rokovi itd su veliki posao i odgovornost koje ne treba samo fizicki savladati nego imati i ostale kapacitete gde si ti ocigledno stigao na granicu tvojih mogucnosti.

Denis

pre 12 godina

Kao i obično kada su partije u pitanju nije bitno ko je šta uradio odnosno nije uradio nego ko je čiji ministar i ko kome sme nešto da kaže jer, za ime boga, naljutićemo se i sutra nećemo s vama u koaliciju.Samo je bitna trgovina mandatima i ministarskim mestima. Sve ostalo je nebitno. Koga briga za narod i da li je taj narod nezadovoljan. I vrapci vide da Mrkonjić ne može da uradi ništa. Verovatno i zato što nema para da se išta uradi ali to tako treba i reći.

volim srbiju

pre 12 godina

Djilas veoma pametno bira one koje ce da prozove. Mrkonjic je idealna meta posto ama bas nista nije uradio u ove tri godine, osim sto je popravio materijalni polozaj, sto se vidi iz poklona koje je delio za 8. mart zenama u vladi. Nema coveka u Srbiji koji ce reci da je Mrkonjic nesto napravio u svom mandatu. Vidim da ga i Dacic brani ko sto majka voli ludo dete.

prosta matematika

pre 12 godina

Pa jedina stvar koja je uradjena u vreme vlasti zutih je ono sto je uradjeno u Beogradu. Cela kampanja DS-a ce biti bazirana na Djilasu i mozda malo na Pajticu i Sutanovcu, jer i oni imaju neke rezultate. zato je Mrka glup sto se upecao, jer ce sad da ga razvale za njegova obecanja i rokove koje nijedan nije ispunio. Pa on cak ni od Rusa nije uspeo da povuce kredit za zeleznicu. Ocekujem da ce Demokrate sve vise kritikovati svoje kolege iz vlade kako se izbori budu priblizavali. Skundric je uspeo da ne uradi ama bas nista u energetici, osim da dovede Gasprom u Zvezdu, za Obradovica svi znaju da nije uradio nista osim sto je svom Megatrendu dao akreditaciju. Jedini rezultat ima Dacic i njega nece dirati. DS ce pokusati da dokaze da nisu oni krivi za stanje u zemlji, ili bar da nisu samo oni krivi.

bojan

pre 12 godina

covek koji je danas obilazio radove na obilaznici je isti onaj koji od
15.novembra 2008 do 15.aprila 2011 metar obilaznice nije napravio. I sad
je krenulo kada je grad preuzeo projekat u svoje ruke. I on prica o bilo
cemu. Pa koliko je emtara autoputa ili zeleznice napravio ili
rekonstruisao za ove tri godine. 500 miliona odobrenih kredita od svetske
i evropske banke stoji, jer ne moze da zavrsi projekte i tendere. Svetska
banka je ponistila tender za Pirot dimitrovgrad jer je u projekat
stavljeno da u tunelima od sto metara postoji zaustavna traka, sto je
nevidjena budalstina i enormno poskupljuje projekat. Ali gle cuda, Cume
kupio krticu za bas takav promer tunela. I zato sad radovi tamo kasne vec
godinu dana.

beška

pre 12 godina

Samo ću reći da je Mrkonjić covek koji je pre 15 dana slavodobitno
proglasio spajanje mosta preko Beške, odnosno beogradske i novosadske
strane. Sve sa jagnjićima, prasićima i muzikom. Oni koji prolaze pored
gradilišta novog mosta mogu svojim očima da se uvere da sredina jeste
spojena, ali da sa takozvane beogradske strane postoji neurađen deo od
bar 50 metara i da ne postoji mogućnost da preko novog mosta predjete sa
jedne na drugu stranu! Pa kako je onda most spojen? Ne znam, pitajte
Mrkonjića.

Dragoslav Bosnjakovic

pre 12 godina

I,izvinite komentatori,zelim da mu dodam jos savet da ide pa da DJUSKA u
Gucu,u avgustu,pa da manekenise,sem sa majicom-azdajicom,i sa RAZNORAZNIM
MALIGANIZIRANIM TECNOSTIMA,zajedno sa njegovim prethodnikom veljom!!!
A sto se tice"rada"odnosno NERADA...pa opet ce d'slavi...nerad!!!

Milorad

pre 12 godina

Molim sve koji to znaju da decidno napišu: Šta je to Đilas novo napravio u Beogradu?
Puteve, mostove, pozorišta, sportske objekte, obilaznice, metroe, sve redom da bi naša diskusija bila fer i korektna.
Ja ne znam ništa osim dečjih obdaništa i mnogo marketinga. Marketiran je most koji još nije ni pipnut. Kineski most.
No ne bih hteo da budem nefer. Izvolite Đilasovi sledbenici kažite šta je to napravljeno u Beogradu?

Aleksa

pre 12 godina

taj je jedino odgovaran miri milosevic i njenom **** sinu. Ceo SPS samo ceka priliku da se sve vrati kao u slobino vreme i polako burgijaju na tome. Naravno to ne znaci da su ovi drugi bilo sta bolji

Dragica

pre 12 godina

Pogledajte kako Đilas radi: neki doktor traži da on poštuje Zakon i imenuje članove Upravnih i nadzornih odbora. Pa **** ako neko treba da te moli iz objektivnih razloga da poštuješ Zakon. ****

Obama

pre 12 godina

svaka cast Djilasu, most od 400 miliona evra treba da udje u anale, francuzi nam se smeju, platili ljudi takav isti most za 100 miliona.

Branko

pre 12 godina

Ja bih više voleo da mi Đilas objasni kako je cena rekonstrukcije Gazele skočila skoro duplo i ko se po "lepom" Srpskom i "demokratskom" običaju sve "ugradio" u tu novu cenu. Naravno i za most preko Ade voleo bih da mi objasni kako to da nisu odmah uračunate prilazne saobraćajnice već one sada idu dodatno a to bi bilo kao da se pri kupovini kaputa dodatno plaćaju rukavi.

gay

pre 12 godina

Takoje Mrki,neka Djida vise vodi racuna o huliganima koji prete Paradi ponosa,a ne sta i kako ti radis?Umesto Mrki da ti bude zahvalan sto hoces da gradis koridor 11 prema njegovoj otadzbini,on se nesto sada pravi pametan.

zox

pre 12 godina

"Mrkonjić je dodao da se na Koridoru 10 radi i danas i da će se raditi i sutra..."

Ako ja dobro razumem ovu izjavu, znachi da ce se koridor 10 zauvek raditi i nikada se nece zavrsiti ... dobro je kad malo razmislim, znaci da ce do kraja civilizacije biti posla i radnih mesta ,,, bravo Mrkonjicu, gluperdo jedna ...

Tanasije

pre 12 godina

Ubedljivo, i to ubedljivo najnesposobniji ministar u ubedljivo najštetnijoj vladi RS po državu Srbiju i njene građane. Putevi, saobraćajnice, telekomunikacije, poljoprivreda - potencijal za razvoj Srbije. I šta si uradio Mr Konjiću, izgradio si 2.750 mm autoputa. Sramota srpska.

Kvazimodo Sorabius

pre 12 godina

SPS = Stranka Propale Srbije
PUPS = Pratnja U Propalu Srbiju
SNS = Stranka Nesreće Srpske
DS = Dotrajala Stranka
DSS = Društvo Satrapa Srbije
SPO = Stranka Propalih Obećanja
SRS = Stranka Rasturene Srbije
LDP = Lakomo Društvo Pristiglo
LSDV = Lažni Savez Dobrotvora Vojvodine
G17+ = Guru i 17 i plus drparoša
URS = Urušena Republika Srbija
=
Crna Srbija - ako je još ima.

ivan

pre 12 godina

taj isti djilas je meni uzeo dva placa da bi napravio obdanista,nisam dobio nadoknadu i nikad je necu dobiti,u gospodar jovanovoj pravi zgradu,odakle mu novac...toliko o gospodinu djilasu,ne zelim mu da zavrsi kao bogdanovic...

Na zapadu nista novo

pre 12 godina

Na konstataciju da je "Milutin Mrkonjić ipak 'preživeo' rekonstrukciju vlade" Đilas je odgovorio:"Bolje je da oćutim".

Nasao se Djilas pametan nakon cetiri godine ljubavi. Gadi mi se DS i njihova precutna demokratija. Bolje da su radikali dosli na vlast nego sada Toma i ove nit smrdimo - nit mirisemo demokrate sto mogu sa svima i protiv svih samo da su na vlasti. Dobio na upravljanje grad u koji se sve pare slivaju, treba samo da zamoci ruku koliko mu treba. A mogao je i da iznese misljenje o svom drugu clanu Oliveru Dulicu, za njega i Mrka je Ajnstajn.

Tanasije

pre 12 godina

Ubedljivo, i to ubedljivo najnesposobniji ministar u ubedljivo najštetnijoj vladi RS po državu Srbiju i njene građane. Putevi, saobraćajnice, telekomunikacije, poljoprivreda - potencijal za razvoj Srbije. I šta si uradio Mr Konjiću, izgradio si 2.750 mm autoputa. Sramota srpska.

Janko

pre 12 godina

Samo jedno pitanje imam za Đilasa: *****
Da li je tačno da ste Agenciji za borbu protiv korupcije prijavili da nemate štednih uloga ni plate, jer istu dajete u humanitarne svrhe?
Koga dovodite u zabludu? Koga obmanjujete?

Bogdan

pre 12 godina

Gradonačelnikov govor Duško Bogdanović
Pretpostavljam da je Dragan Đilas, gradonačelnik beogradski i "prvi do prvog" među ovdašnjim Demokratama, odgledao film "Kraljev govor" reditelja Toma Hupera. Ako nije, predlažem mu da to učini, koliko danas, ne bi li se, vrlo slikovito a poučno, upoznao sa ozbiljnim teškoćama koje je pri (iz)govoru imao britanski princ Džordž, zvani Berti.
Živeći svoj mirni, srećni porodični život, daleko o primisli, a kamoli mogućnosti da preuzme tron, mogao je i da zamuckuje ili pravi neprijatno duge pauze u izgovaranju pojedinih glasova... Ali, sudbina je odredila da postane suveren. Uz pomoć čudotvornog logopeda i njegovih neočekivanih metoda i nekonvencionalnih tehnika, budući kralj Džordž VI je naučio da - govori. Da, štaviše, u važnim trenucima za Imperiju kojom je rukovodio - uključujući i vreme Drugog svetskog rata - bude čak i odličan govornik. Mnogo se može, kada se hoće!
Stoga bi, uz ne mali napor poznavalaca lepog i pravilnog govora, i mukotrpne treninge, Dragan Đilas, takođe, mogao na napreduje. Jezički i stilski. Mislim, pritom, i na gradivo koje se mora savladati u osnovnoj školi: slaganje rečenice, u obavezni podmet, prirok i dodatke, potom poneka stilska figura... Jer vokabular koji je ovaj političar, minule sedmice, demonstrirao pred slušaocima i gledaocima emisije Kažiprst (B 92) je neprihvatljiv: siromašan rečnik, nedopustive gramatičke i jezičke nepravilnosti ("teli","nači", "ja bi"...), neprilične figure ("pa nisam im ja držo sveću"), nepoznavanje značenja nekih pojmova ("legitimno"), prečesta upotreba zamenica ("ti, ta, to"...) teško bi zadovoljio jezičke znalce sa najvišim pragom tolerencije. Ali se zato D.Đ. u razgovoru sa Danicom Vučinić, autorkom emisije, razbacivao sa neizdrživom količinom bahatosti koja je prečesto, prelazila u čistu drskost.
Bilo je to u danu u kojem će Dragan Đilas biti izabran za prvog čoveka Košarkaškog saveza Srbije. Institucije koja je decenijama, kao integralni deo šire asocijacije, juče, kao samostalni savez, ali i danas, zbog kolosalnih rezultata, ugleda i rejtinga koji uživa, mnogo više od pukog sportskog udruženja. Jer, košarka je, uz još nekolike sportove, naš nacionalni ponos, a u svetu, prepoznatljivi barjak Srbije.
Nezadovoljan osnovnom temom (štrajk žeđu i glađu Tomislava Nikolića) dotadašnjeg razgovora, i, biće, preostalom minutažom emisije, budući predsednik je odbio ("neću da odgovorim na to pitanje") da kaže i nekoliko rečenica tom prigodom. Sramotno!
Podsetiću, D.Đ., jedan od osnivača te medijske kuće, izvesno vreme se bavio novinarstvom. Te, ako već nije ispoštovao Vučenićevu kao bivšu koleginicu, nije smeo prenebreći činjenicu da razgovara sa - damom.
Ovaj čovek bi morao, vrlo hitno, da poboljša način svog ponašanja. Jezički, ali i u ophođenju sa ljudima. Obe važne funkcije na kojima se trenutno nalazi, tako nešto bezuslovno zahtevaju, a dični prethodnici, uz retke izuzetke, na to ga čvrsto obavezuju.

Predrag

pre 12 godina

Taman je Mrka smislio kako se sustizu rokovi,a Djilas ga napada.
Nova formula je:
Koncert Vlade Georgijeva i Ilde Saulic,pa radnici u transu rade i za praznike!!!

Kad god nestane elana i pocne da se kasni i probijaju rokovi, Mrka je potpisao ugovor sa doticnim Georgijevim i Ildom da odrze koncert na kriticnoj lokaciji.

Djavo je nas Mrka!!!

Ipak, za nas bi bilo najbolje da zivi u Kini,rece jedan komentator.

krstivoje

pre 12 godina

Na koju prevaru su ovi dobili izbore,pa nasledili su kako to sada veciti prevarant Mladja kaze od prosle vlade u kasi 2- milijarde eura,nasledili su gotov ugovor o koncesiji i autoput bi vec bio gotov do pozege,o Velji su pricali fantomske price ali on je izasfaltirao sela po srbiji ko niko do sada,njemu se moze svasta zameriti ALI izmerimo radni ucinak Velje i Mrke i onda sedi pa placi.Mrka kad ode odma ce da nam se oporavi stocni fond,kad god okrece neki pesacki prelaz ONI okrenu po VOLA,znaci ova vlada nema nikakvu viziju kako da pomeri kola iz gliba ,volovi nikada nisu mogli sami da pomere kola iz gliba nego je uvek narod morao da pogura,ZATO su potrebni hitno odmah izbori da bi narod pomogao sam sebi.

putnik namernik

pre 12 godina

Jel bre ovaj normalan (Mrkonjic i cela vlada). 10 godina ne mogu da naprave 50 km autoputa prema Presevu, 20 godina ne mogu da naprave 100 km autoputa do Subotice ali zato umeju da vam naplate putarinu (od Beograda) ka Presevu 750 din a ka Subotici cak 590 U JEDNOM PRAVCU. U Madjarskoj recimo 9 eura kosta vozikanje za 4 dana a 13 za cak 7 dana. Djilasov most se bar nazire za godinu dana, bez obzira koliko kosta. Ako smo mogli da platimo 1.000.000 USD za Miladina Kovacevica, milione za povezivanje staza, milijarde za investicije (Miskoviceve) sto ne mozemo za most.

Milorad

pre 12 godina

Molim sve koji to znaju da decidno napišu: Šta je to Đilas novo napravio u Beogradu?
Puteve, mostove, pozorišta, sportske objekte, obilaznice, metroe, sve redom da bi naša diskusija bila fer i korektna.
Ja ne znam ništa osim dečjih obdaništa i mnogo marketinga. Marketiran je most koji još nije ni pipnut. Kineski most.
No ne bih hteo da budem nefer. Izvolite Đilasovi sledbenici kažite šta je to napravljeno u Beogradu?

Grand Dink

pre 12 godina

Nasla se dva podjednako uspesna. I obojica odgovaraju podjednako uspesnim ljudima. Kuku nama svima,sve je losije i losije. Dole Vlada! Zivela Srbija!

1.maj

pre 12 godina

ja koliko se razumem u praznike prvi maj je zakonski neradan.Ona firma ili preduzece koje ga nepostuje i radnike sili da moraju da rade trebaju da budu procesuirane,kaznjene sa 5 miliona i da radnika koji zbog radnog mesta
bio prinudjen pod pretnjom otkaza da plati 2 miliona.
Cisto da mu se slicne stvari vise nikad nebi dogodile.
To je svetski praznik,nije valjda da ponovo moramo da ginemo za radnicka prava?
Kad ste mogli da kandilarite na crkvene pracznike, onda se bar udostojite za opste radnicke.
*****
Mrtva trka

Milos

pre 12 godina

Ko rekonstruiše gazelu? Je li Mrkonja ili Đido?
Taj ko to radi trebao bi da odgovara. Maltretira nas sve. Ponižava nas jer gledamo kako niko ništa ne radi, umesto da u tri smene grabe da što pre završe. Hoćemo li da ustanemo i da rušimo jer nam je dojadilo? A to kome ko odgovara nema diskusije. Nadam se da će obojica da odgovaraju narodu !
I da će to biti brzo !

Bogdan Dertinovic

pre 12 godina

ekipa iz SPS jos nije ukapirala da se ne pitaju ni sta ce kuci da jedu za rucak, a kamoli da razmislaju o nekoj velikoj politici....oni su stvar proslosti,dinosaurusi....

Dragica

pre 12 godina

Pogledajte kako Đilas radi: neki doktor traži da on poštuje Zakon i imenuje članove Upravnih i nadzornih odbora. Pa **** ako neko treba da te moli iz objektivnih razloga da poštuješ Zakon. ****

Obama

pre 12 godina

svaka cast Djilasu, most od 400 miliona evra treba da udje u anale, francuzi nam se smeju, platili ljudi takav isti most za 100 miliona.

janika

pre 12 godina

Kakvo grcevito drzanje za stolicu.Mrko, odgovaras svakom u ovoj zemlji jer si ministar,ako kojim slucajem neko pita da znas o cemu se radi i zasto moras da odgovaras,pre svih i vise od svih obicnih gradjana.Na stranu sto je ovde sve nakaradno pa se to tumaci da si bog a ne ministar.Nego sta bi sa onim samarom novinaru sto si izvinjenjem priznao?To niko nije pokrenuo u tuzilastvu to nije krivicno delo ,samaramo se u ovoj zemnlji ko kako stigne ? Zivela Srbija ,ziveli samari,ziveli ministri !

batke

pre 12 godina

Hm,hm,....bas interesanta izjava, rekao bih. Mrkonjiva nikako ne bi trebalo potceniti. To je covek koji je bio ubedljivo najveci Milosevicev poltron ali je uspeo da prezivi sve 5. oktobre i da traje do danas. Covek koji je bukvalno zario i palio... i umesto da zavrsi gde je trebalo da zavrsi on nam i dalje "soli" pamet. To je cena sklapanja koalicija. Siguran sam da postoji mnogo sposobnijih od njega posebno medju mladjim ljudima, ali dzaba...
Ponekad pozelim i da izgubimo izbore ***** !!!
Ne razumem zasto smo pristali na to da takvog jednog coveka stavimo na mesto gde treba da bude najvise novca ??? Imam utisak da mi i nismo pobedili, da smo ustvari izgubili - samo nam to jos niko nije saopstio !!!

Koviljka

pre 12 godina

Mrka da nam odgovori šta je sa koridorom? Zašto kasni sa radovima svuda?
Đilas da nam odgovori: Zašto je urtostručena gradnja novog mosta pa košta pola milijarde evra? Zatim nas interesuje zašto je udfvostručena cena rekonstrukcije Gazele?
Mi nismo ni pozicija ni opozicija već ojađeni GRAĐANI.
Porez nećemo platiti, dok odgovore ne dobijemo!

Siniša

pre 12 godina

Oko saobraćaja i infrastrukture velikih promena nije bilo, pa vam je jasno zbog čega nisu povedene istrage oko velikih malverzacija(Velja može mirno da spava pored Mrke). SPS je podržavao Koštuničinu Vladu, ali ne besplatno, uvukli su se njihovi ljudi svuda, a najviše u ovom sektoru, tu je i najviše love, najveće su mogućnosti za malverzacije. Zna se da samo određene firme dobijaju posao i niko drugi ne može da priđe, osim tamo gde Evropska banka daje kredit. Pogledajte koliko se ,,sitnih'' radova izvodi na različitim lokacijama, ko će sve to da pohvata, iskontroliše - NIKO. Što je najgore, mi ne vidimo gde odlaze tolike pare, gde su ti putevi, mostovi, tuneli...ima ih na papiru i u pričama...a na gradilištu po jedna dve mašina i nekoliko radnika...kao' nešto raduckaju, a ovi kraduckaju...strašno...A ovo pričica za decu - ja odgovaram za rad Premijeru, u prevodu znači: imam ucenjivački kapacitet, ne možete mi ništa...

MIKI

pre 12 godina

Jedan od najgorih, ako ne i najgori ministar u Vladi....meni nije jasno kako ******* je uspeo da preživi onu famoznu rekonstrukciju Vlade i još je dobio i ministarstvo energetike. Ova Vlada definitvno mora da ode u istoriju što pre, upropastiše nas.

MILAN

pre 12 godina

To je pravi ministar. **** za desetku, ne zatvara klatne. Puna mu usta koridora, puteva, mostova, tunela, metroa, vestackih jezera i hidroelektrana, sposobnih inzinjera i jos sposobnijih i vrednijih gradjevinskih radnika, projekata najboljih u evropi, danonocnog rada i jos milion slicnih fraza i izraza. Dok on *** ljudi rade radnju i lapaju lovu. Kada bi kojim slucajem neka strana revizorska kuca sagledala sta je izgradjeno, a koliko novca utroseno za te objekte verovatno bi se ustanovilo da je kod nas gradnja desetak puta skuplja nego li u bilo kojoj najrazvijenijoj zemlji. u ovoj se zemlji krade na sve strane, ali ovi ne znaju za boga.

milan

pre 12 godina

Mrkonjicu nije samo Djilas nezadovoljan tvojim radom nego i ogromna vecina gradjana a Dacicu i SPS bi ucinio veliku uslugu ako bi dao ostavku da ovako niko neveruje da se SPS stvarno promenuo. Dacic bi trebalo da sam razmisli o tome dali je preporucljivo se postavljati ispred najgoreg ministra u vladi. Mrkonjicu autoputevi, putevi, zeleznica, rokovi itd su veliki posao i odgovornost koje ne treba samo fizicki savladati nego imati i ostale kapacitete gde si ti ocigledno stigao na granicu tvojih mogucnosti.

Marko

pre 12 godina

Jao bre Mrkonjicu, imas pare, imas poziciju i sve ostalo, slikaju te svaki dan, zar je moguce da ne mozes kao covek da se malo doteras (da ne kazem operes za pocetak makar kosu), od ovakvih tipova u autobusu bezim na druga vrata...

Aleksandar

pre 12 godina

Ma ni jedan od njeh ne sme da odgovara drugome iz njihove "sorte". Jedino kome smeju da odgovaraju za svoje postupke je ovaj narod.

Anto Milojev

pre 12 godina

Ko ce platiti radnike koji rade za praznike? Imaju li vecu dnevnicu zato sto rade za vreme praznika?

I pored tog izrabljivanja radnika Koridor kasni ko zna koliko. Vrlo je sposoban i gospodin ministar i svi mi zajedno sa njim. Ovo je buducnost o kojoj smo mastali od 90-tih. Izgleda da ce biti sve bolje :)

volim srbiju

pre 12 godina

Djilas veoma pametno bira one koje ce da prozove. Mrkonjic je idealna meta posto ama bas nista nije uradio u ove tri godine, osim sto je popravio materijalni polozaj, sto se vidi iz poklona koje je delio za 8. mart zenama u vladi. Nema coveka u Srbiji koji ce reci da je Mrkonjic nesto napravio u svom mandatu. Vidim da ga i Dacic brani ko sto majka voli ludo dete.

prosta matematika

pre 12 godina

Pa jedina stvar koja je uradjena u vreme vlasti zutih je ono sto je uradjeno u Beogradu. Cela kampanja DS-a ce biti bazirana na Djilasu i mozda malo na Pajticu i Sutanovcu, jer i oni imaju neke rezultate. zato je Mrka glup sto se upecao, jer ce sad da ga razvale za njegova obecanja i rokove koje nijedan nije ispunio. Pa on cak ni od Rusa nije uspeo da povuce kredit za zeleznicu. Ocekujem da ce Demokrate sve vise kritikovati svoje kolege iz vlade kako se izbori budu priblizavali. Skundric je uspeo da ne uradi ama bas nista u energetici, osim da dovede Gasprom u Zvezdu, za Obradovica svi znaju da nije uradio nista osim sto je svom Megatrendu dao akreditaciju. Jedini rezultat ima Dacic i njega nece dirati. DS ce pokusati da dokaze da nisu oni krivi za stanje u zemlji, ili bar da nisu samo oni krivi.

Misa

pre 12 godina

Molba, na koju mi iz Skupštine grada niko nije odgovorio !
Poštovani Gradonačelniče,
Poštovani Predsedniče Skupštine Grada Beograda,
Dana 14.05.2011 godine ističe mandat svim članovima Upravnih i Nadzornih odbora iz reda zaposlenih u svim zdravstvenim ustanovama kojima je osnivač Skupština Grada Beograda. Po zakonu Stručni saveti zdravstvenih ustanova biraju najbolje u njima za članove upravnih i nadzornih odbora, a osnivač samo potvrđuje izbor. U nekim ustanovama je započet postupak izbora novih direktora i ne može se očigledno završiti zbog isteka mandata članova Upravnog odbora, kao npr. u Studentskoj poliklinici. Legalitet izbora od strane starih članova kojima ističe mandat može biti osporen na sudu.
Obzirom da imamo informacije da će sednica Skupštine grada Beograda biti zakazana tek početkom juna APELUJEMO na Vas da je zakažete što pre, a svakako do isteka mandata do 14 maja.
Nije dobro da se atmosfera javašluka i nerada do izbora novih direktora produžava u nedogled. Naime posle ove sednice mora početkom juna biti održana još jedna sednica, koja bi potvrdila odluke Upravnih odbora o izboru direktora. Krajem mandata obično direktori ništa ne rade ili loše rade i nanose štetu ustanovi znajući da neće biti ponovo izabrani. ZAŠTO DA SVE ODLAŽEMO ZA JESEN?
Neophodno je po mišljenju nas zdravstvenih radnika da Skupština uvaži ovu činjenicu i da jednom makar kratkotrajnom sednicom imenuje ovih oko 100 članova Upravnih i Nadzornih odbora čineći ih funkcionalnim i u roku osposobljenim za donošenje odluka.
Molimo da ovo shvatite kao dobronamernu inicijativu koja ukazuje na realan problem, koji odbornici mogu da reše bez po muke, samo jednim glasanjem za dobro pripremljene predloge.
Smatramo da bi bilo neumesno da se obraćamo svim odborničkim grupama radi podrške ovom predlogu i molimo Vas da im prenesete naše pozdrave i zahvalnost na naporu koji će uložiti u cilju boljeg i funkcionalnijeg zdravstva.
S poštovanjem,
Dr M. Brkić Beograd

Mikial.

pre 12 godina

Ako mu svuda rade kao na Gazeli, potpuno je normalno da ništa na vreme ne može da žavrši. Svaki dan moram dva puta proći Gazelu i u različito vreme, ali kad god prođem u najboljem slučaju jedna trećina radnika nešto radi dok ostale dve trećine ili sede ili stoje i gledaju kako ovih par nešto radi ili se šeta. Ukratko ne rade. Siguran sam da su to mnogi primetili. To ne može da primeti samo Mrkonjić jer ga to ne interesuje. Njemu je važno da je ministar, i on će to biti dok je SPS na vlasti, bez obzira koliko loš ministar bio. Dobar biti neće nikada, u to nas je svojim dosadašnjim radom uveruio.

Denis

pre 12 godina

Kao i obično kada su partije u pitanju nije bitno ko je šta uradio odnosno nije uradio nego ko je čiji ministar i ko kome sme nešto da kaže jer, za ime boga, naljutićemo se i sutra nećemo s vama u koaliciju.Samo je bitna trgovina mandatima i ministarskim mestima. Sve ostalo je nebitno. Koga briga za narod i da li je taj narod nezadovoljan. I vrapci vide da Mrkonjić ne može da uradi ništa. Verovatno i zato što nema para da se išta uradi ali to tako treba i reći.

bojan

pre 12 godina

covek koji je danas obilazio radove na obilaznici je isti onaj koji od
15.novembra 2008 do 15.aprila 2011 metar obilaznice nije napravio. I sad
je krenulo kada je grad preuzeo projekat u svoje ruke. I on prica o bilo
cemu. Pa koliko je emtara autoputa ili zeleznice napravio ili
rekonstruisao za ove tri godine. 500 miliona odobrenih kredita od svetske
i evropske banke stoji, jer ne moze da zavrsi projekte i tendere. Svetska
banka je ponistila tender za Pirot dimitrovgrad jer je u projekat
stavljeno da u tunelima od sto metara postoji zaustavna traka, sto je
nevidjena budalstina i enormno poskupljuje projekat. Ali gle cuda, Cume
kupio krticu za bas takav promer tunela. I zato sad radovi tamo kasne vec
godinu dana.

beška

pre 12 godina

Samo ću reći da je Mrkonjić covek koji je pre 15 dana slavodobitno
proglasio spajanje mosta preko Beške, odnosno beogradske i novosadske
strane. Sve sa jagnjićima, prasićima i muzikom. Oni koji prolaze pored
gradilišta novog mosta mogu svojim očima da se uvere da sredina jeste
spojena, ali da sa takozvane beogradske strane postoji neurađen deo od
bar 50 metara i da ne postoji mogućnost da preko novog mosta predjete sa
jedne na drugu stranu! Pa kako je onda most spojen? Ne znam, pitajte
Mrkonjića.

Dragoslav Bosnjakovic

pre 12 godina

I,izvinite komentatori,zelim da mu dodam jos savet da ide pa da DJUSKA u
Gucu,u avgustu,pa da manekenise,sem sa majicom-azdajicom,i sa RAZNORAZNIM
MALIGANIZIRANIM TECNOSTIMA,zajedno sa njegovim prethodnikom veljom!!!
A sto se tice"rada"odnosno NERADA...pa opet ce d'slavi...nerad!!!

Aleksa

pre 12 godina

taj je jedino odgovaran miri milosevic i njenom **** sinu. Ceo SPS samo ceka priliku da se sve vrati kao u slobino vreme i polako burgijaju na tome. Naravno to ne znaci da su ovi drugi bilo sta bolji