Subota, 26.03.2011.

00:01

Gasprom preuzima Crvenu zvezdu?

Ruski Gaspromnjeft po donošenju novog Zakona o sportu planira da preuzme kontrolu nad Crvenom zvezdom, pišu Novosti pozivajući se na Gasprom i Vladu Srbije.

Izvor: Novosti

Gasprom preuzima Crvenu zvezdu? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

165 Komentari

Sortiraj po:

Pera

pre 13 godina

Za pocetak ima da promene ime u Krasnaja Zvezda :) Osim toga crvena zvezda nam je i dosla iz tog smera, ne vidim u cemu je problem, samo ce to da ozvanice.

EX demokrata 1

pre 13 godina

Ja sam za to da se svi klubovi koji su danas udruzenja gradjana koja obrcu po 10 miliona evra godisnje,prodaju,ali mi nije drago sto Zvezdu i druge hoce da kupe RUsi,jednostavno,oni su lose gazde i njih niko normalan ne treba da prihvata kao kupce,ali sta je tu je,narod se ne pita,u pitanju su interesi pojedinaca koji ce od svega da zarade milione a to sto ce Zvezda na zalost da bude ruski klub, to kao da nikog nije briga !
Bolje je dati klubove i nasim tzv.tajkunima nego rusima,bolje je i da Grad kupi Zvezdu nego rusi,sve je ipak bolje od rusa !

Bojan

pre 13 godina

FK Crvena Zvezda nema za sponzora ni jedno javno, državno ili kako se to već zove preduzeće. FK Crvena Zvezda ne košta poreske obveznike ni 1 dinar. FK Crvena Zvezda je u katastru republike Srbije upisana kao vlasnik stadiona i pratećih objekata. Po statutu kluba svako može da se kandiduje za predsednika, bio on rus predstavnik ogromne energetske kompanije ili neko drugi, izbor će biti naša stvar, članova kluba. Vi dušebrižnici gledajte da plaćate račune na vreme posto su krenule tužbe protiv fk partizan zbog dugova, moraće da se zahvati malo više, od EPS-a nije dovoljno, neka se spremi Infostan, Vodovod i kanalizacija...

J O K E R

pre 13 godina

PLJACKA SRBIJE SE NE CE ZAVRSITI SAMO SA NISOM-SADA JE VIDIMO I CRVENA ZVEZDA NA REDU!!???...MISKOVIC JE SA BEKOM HOHSTAPLERSKI OPRAO PARE KROZ PRODAJU "MAXIJA",A U MEDJUVREMENU JE POKUPOVAO ZEMLJISTE SKORO SKORO CELE SRBIJE "VOJVODINU POSEBN"O I SADA KAZE IDE U "AGRAR",KARIC IH PERE I DALJE(MNOGO JE DRPIO!!),JEDNOM RECJU SRBIJA ODE NA DOBOS A SVE DA BI SE OVA KOALICIJAQ ZADRZALA U SEDLU NA CELU SA TADICEM I NJEGOVIM "SAVETNICIMA",DACICEM I VEC POZNATIM PERJANICAMA SPS-A...K A T A S T R O F A !!!F U J !!!

mali zmaj

pre 13 godina

CZ je prevazišla srpsku, vreme za rusku (***)
(ne salatu)
Rusi samo hoće džabaluka. Dobili su NIS, još da uzmu EPS i Telekom itd, CZ su već potkupili preko svojih "kolega" (već odavno najavljivano da će Rusi biti dovedeni, tako se i funkcija dobila)...
Kakav smo narod, *******

Vlada

pre 13 godina

@Josko
Makedonac, prvo si provocirao na vestima u vezi Novaka, pa si poceo da ismejavas pojedine navijacke grupe, a sada i ceo srpski narod. Da se nisi malo previse zaneo? Bice bolje za tebe, za nas, i za tradicionalno prijateljstvo Srba i Makedonaca da se vise ne pojavljujes na ovim talasima i da svoje frustracije lecis na drugom mestu. Pozdrav svim Makedoncima koji nas ovde posecuju sa dobrom namerom i prijateljskim osecanjima...

Glupi Grobar

pre 13 godina

Ralno ovo je za Ruse odlican posao investirace u stadion i infrastrukturu 600 mil. u tim nekih 20-30 i imace ekipu koja ce vladati domacom ligom narednih 10 godina ako ne i vise. Mnogo profitabilnije i sigurnije ulaganje je u Zvezdu nego u neki osrednji zapdani klub jer ako napravis ekipu koja ce da vlada u ovako smesnoj ligi dobijas stalnog ucesnika LS siguran profit (min 10-tak miliona, i to da izgube sve utakmice).
(rty, 26. mart 2011 18:37)

Ajde mi samo jos jednom objasni racunicu za "profitabilno i sigurno ulaganje" - Ulozis 650 miliona evra, i onda godisnje dobijas nazad po 10 miliona. Znaci za 65 godina si na nuli.
Te pare da ulozis u banku sa 3% kamate godisnje, za 65 godina si zaradio jos 600 miliona evra (duplirao si pocetnu sumu). U stvari sa 3% godisnje, za 65 godina ces imati milijardu i 700 miliona evra, ali da sad ne sitnicarimo.

Ili si mozda pricao u dinarima, ono za 600 miliona dinara kupe Zvezdu, pa dizu 10 miliona evra godisnje kad Zvezda sledece sezone postane redovan ucesnik LS. To vec jeste profitabilno ulaganje.

ko zna,zna

pre 13 godina

groblje ne pali se.. Te Ruse niko ne voli,ali se vidi da su bolje od nas naucili lekcije iz ekonomije i biznisa..Nece niko promeniti ime Zvezde,njima to upravo i treba,i Boze zdravlja napravice snazan tim koji ce se ravnopravno boriti sa evropskim timovima i ponekad iznenaditi pobedom nad nekim velikanom Evropskog fudbala. A ako krene lose Delije ce znati sta da rade,i pobedice,naravno...Pozdrav za sve Delije, srvarno pokazuju nemerljivu ljubav prema klubu!
(Stojanovic Aleksandar, 26. mart 2011 10:4
KAd neko pljune pare onda se ne pitaju navijaci kao sto se naviklo do sada.Tada postoji jedan gazda jer nije to akcionarsko drustvo,zato zaboravi te stare fore da ce delije da se pitaju nesto a jos manje da oni menjaju nekoga ako im ne odgovara.

Slavko

pre 13 godina

Evo vam vasig zapadnjaka kulturnih i demokratskoh
http://www.youtube.com/watch?v=a_kF1JBiVpQ&feature=related
Rusofobi ne javljajte se vise!

Raša

pre 13 godina

Uopšte ne razumem navijače drugih klubova a pogotovu Partizana koji komentarišu stvari vezane za CZ. Neka treniraju, gledaju svoja posla, navijaju a CZ će sigurno je naći najbolji put povratka na puteve slave. Opcija sa Gaspromom izgleda odlično. Najači mogući sponzor - partner, novac, stvaranje podmlatka, materijalna sigurnost, novi stadion, novi igrači i trener, totalno remontovanje, velike utakmice pa šta bi još trebalo da poželimo. I još nešto sam zaboravio, više neće biti olakog kažnjavanja kluba. Od sada kada neko bude hteo to da uradi, dobro će se zamisliti da li to treba. Dosta je bilo kažnjavanja samo CZ.

dusanka

pre 13 godina

Gde ima love tu je Rusija.Nece oni da se muce pa da izgrade neku fabriku,gde mozda i nema neke love. Pametni Rujkani,a mi,kakvi smo opet bez cinte,pa daj sta das.
Bolje i Rusi,mozda ce ovi nasi fudbaleri poceti da igraju fudbal konacno!!!!

Zašto, bre?

pre 13 godina

...Koji ste vi hvalisav narod,to je cudo,al kad su pare u pitanje, odmah ste kosmopolite,ekonomski eksperti,analiticari,predvidjate buducnost....Vi ste najsvestraniji narod na planeti...
(Josko Martinoski(Macedonia), 26. mart 2011 16:46)

Ti baš onako, generalno po celom narodu?

Jole

pre 13 godina

A ovi dušebrižnici što kažu da više neće navijati za Zvezdu ako potpadne pod KGB su očigledno gledali previše holivudskih filmova gde su Rusi i KGB, a usput budi rečeno i Srbi uvek predstavljeni kao teroristi i ludaci, a CIA i Amerika Bože moj spasavaju svet. Ma dajte više...
P.S. Koliko sam upoznat navijači Chelsea-a nemaju ništa protiv što im je Rus vlasnik, čak naprotiv, dok on nije došao nisu mogli ni da primirišu trofejima, a u Man UTD-u navijači svaki dan teraju AMERIČKE vlasnike i čak dobar deo njih bojkotuje klub. Što će reći, nema pravila po tome odakle je vlasnik i kapital, već kakav je i kako radi.

torrente

pre 13 godina

Jos jedan pokusaj Uprave FK Crvena Zvezda da skrene paznju navijaca sa trenutne katastrofalne situacije u klubu, cinjenice da ce verovatno i ova sezona proci bez osvojene titule...Ponasaju se poput najboljih djaka Mice Jovanovica,gori od njih su samo ovi "novinari" koji ovakve vesti proturaju za sezonsku kartu ili slicno..

iks De

pre 13 godina

Ime stadiona-portugalsko(brazilsko)
ime navijaca-tursko
ime na peharu-englesko
nadimak 4-te Zvezdine zvezde-francusko
nadimak 5-te Zvezdine zvezde-amricki crtani lik
vlasnik kluba( u buducnosti)-Rusi
E moj najsrBskiji klube,ostace vam samo dugmici,ako i oni nisu kineski
(Falanga,MK, 26. mart 2011 17:47)

- 1. Vi stadion NEMATE!
- 2. Navijace (neka shachica)...
- 3. Pehar LS(KS) mozete samo da sanjate, i buncate u snu!
- 4. Zvezda ima svoje ZVEZDE! A sta imate Vi?
- 5. Vlasnik Vaseg kluba u buducnosti!? Ne znam, mozda SPS ili Bjeka i Zeka!?

Bane

pre 13 godina

Ti sto zivis 30 godina u Rusiji, jesi li prosetao van Moskve.>??
beda i sirotinja na sve strane...
(zoran, 26. mart 2011 15:50)


Zorane i u SAD postoje bogatasi recimo sa Beverli Hilsa i Menhetna ali i sirotinja iz Kentakija, Ajdaha i slicnih drzava u kojima je i Bog rekao laku noc. To su ljudi koji zive u montaznim barakama slicnim onima na Adi Ciganliji i rade i zive od danas do sutra.

Nikada nisam bio u Rusiji ali veliki broj rusa sam primetio letujuci od Spanije na zapadu do Turske na istoku a razgovarao sam o njima sa turistickim vodicima, trgovcima i ugostiteljima. Jednoglasni su u tvrdnji da su "puni kao brod" pa cak i da su svojim masovnim posetama izvukli spanski turizam iz krize. Sto se tice njihovog standarda u proslosti (SSSR), mogu da kazem pogledajte gde smo bili u odnosu na cehe i poljake pre 20 godina a gde smo sada. Zamenili smo mesta.

DeKOb

pre 13 godina

Necete normalnu privatizaciju, eto Vam sad Gazprom. Pod kojim uslovima? Posto? Jesu li oni najbolji kupci? Alajbegova slama. Zasto je patriotizam podilaziti Rusima?

Mishevi koji laju...

pre 13 godina

pravo da vam kazem-bas me briga.
bgd je prodao sve iz VOJVODINE i sada im je ostala samo zvezda iz srbije.
nek vam je sa srecom i vama i vasoj braci rusima.
mi u VOJVODINI ce mo nastaviti da gledamo prema zapadu.
(sale novosadjanin, 26. mart 2011 12:00)

Nista, onda sa svojim istomisljenicima osnuj stranku koja se zalaze za nezavisnu Vojvodinu. Izadjite na izbore pa da napokon vidimo koliko ste "teski" a ne vecito da cekate da vam Pajtic ili Canak odrade posao u situaciji kad se nijedan politicar ili partija u Vojvodini ne zalazu za takav program. I posle usvojenog statuta, ponavljate kao papagaji istu, unapred naucenu mantru: "Za sve je kriv Beograd".

Mijat

pre 13 godina

Ako moj KLUB postane deo KGB-a ja se zasita odricem ZVEZDE!!!! Pazite sta radite jer izgleda niste svesvim izgubicete navijace ako Zvezda ode pod KGB cizmu.

vojislav,bgd

pre 13 godina

Neću, kao mnogi, da kažem da nisam ni za Ruse ni za za Zapad - oduvek su me nervirali takvi neiskreni stavovi. Jesam za Zapad i neću više da navijam za Zvezdu ako potpadne pod KGB.

Zvezda

pre 13 godina

Ali ne razumem šta se sad na ovu vest javljaju ljudi koji uopšte ne prate fudbal, a još manje Zvezdu, ali koji su očigledno veliki rusofobi, pa ovih dana idu sa vesti na vest i ostavljaju negativne komentare o Rusima i Rusiji, pa su izgleda osetili potrebu i ovo da komentarišu. Da se razumemo, ja nisam protiv zapada, ali nisam ni protiv Rusije i ruskog kapitala. E sad ako ja i mnogi nisu protiv zapada koji nas je bombardovao, uvodio sankcije, uzeo Kosovo stalno nas nešto ucenjuje, pa i kad ispunimo ne dobijemo ništa, nisu mi jasni ljudi koji toliko mrze Rusiju koja nam ništa od toga nije uradila, to je potpuno iracionalno. Sve u svemu, apsolutno sam za to da Gasprom preuzme Zvezdu, naravno uz neke uslove koji se moraju ispuniti, ali kao što neko reče, nažalost ovo mi deluje suviše dobro da bi bilo istinito.

rty

pre 13 godina

Ovi sto negoduju i pisu gluposti tipa kgb, crveni zenit ili su sa druge strane brda ili ljudi koji ne prate fudbal vec neki 'evropejci', valjda to podrazumeva da mrze Ruse a vole ove sa zapada sto su nas posipali osiromasenim uranijumom...

Vratimo se Zvezdi. Dobiti nov stadion plus tim koji ce moci da se ravnopravno nosi sa velikanima ove igre je odlicna vest. Ralno ovo je za Ruse odlican posao investirace u stadion i infrastrukturu 600 mil. u tim nekih 20-30 i imace ekipu koja ce vladati domacom ligom narednih 10 godina ako ne i vise. Mnogo profitabilnije i sigurnije ulaganje je u Zvezdu nego u neki osrednji zapdani klub jer ako napravis ekipu koja ce da vlada u ovako smesnoj ligi dobijas stalnog ucesnika LS siguran profit (min 10-tak miliona, i to da izgube sve utakmice). Da ne pricamo koliko zemljiste na topcideru vredi i kojom brzinom ce im se isplatiti ta investicija. Rusi dobijaju profitabilno preduzece, navijaci konacno velike utakmice u kojima njihov tim ne sluzi kao topovska hrana a verujem da su i stariji zaboravili kako to izgleda, mladji ni ne znaju kako je kad njihov klub prasi velikane!

eee

pre 13 godina

Ja mislim da tebi nije mnogo toga jasno a ni tebi slicnima.
Nestace vam ime i nestace Crvena Zvezda. No, vi toga niste svesni. Doduse vi ste vec jednom prodavali grb, tako da nista nije cudo.

Kako cete se izvuci iz "medvedjeg" zagrljaja kada sve otkupe..zemljiste,objekat,ime promene,stave svoje ljude na vrh kluba...gde je ona Crvena Zvezda..??

Inetersuje me koliko ce vrh Zvezde da strpa ( da se ugradi u ceo "projekat") u svoje dzepove. Ovo bez dobrog mita nece proci. Kolika je cena samo Bog zna.
Samo se nadam da Partizan nece upasti u istu zamku vec ce ostati cist pred novcem mafije.
(zoran, 26. mart 2011 12:37)

- Ja stvarno ne znam zbog cega se toliko sekiras za Zvezdu!? Gledaj u dvoriste svoga kluba... ...da, promenicemo ime, isto kao sto je i Zenit promenio ime u Gasprom, isto kao sto je i Shalke promenio ime u Gasproma, tako ce i Zvezda promeniti ime u Gasprom, ukoliko Rusi stvarno planiraju da uloze vecu kolicinu novca u klub (koliko ulazu u Zenit i u Shalke)! Bilo bi dobro da se ukljuce u rad kluba, i da se jednom otarasimo raznoraznih "menadzera" i kojekakvih "predsednika FSS-a"... Dobra ideja, samo koliko je vest proverena i tacna... :\
- Kupio bi neko i partizan, ali od partizana moze samo da uzme Ime i preseli ga u "zemonelo" (koji ste dobili ne znam od kojih para), posto Vi stadion nemate!!!

Falanga,MK

pre 13 godina

(marko, 26. mart 2011 14:22)
Ime stadiona-portugalsko(brazilsko)
ime navijaca-tursko
ime na peharu-englesko
nadimak 4-te Zvezdine zvezde-francusko
nadimak 5-te Zvezdine zvezde-amricki crtani lik
vlasnik kluba( u buducnosti)-Rusi
E moj najsrBskiji klube,ostace vam samo dugmici,ako i oni nisu kineski

Bitola !!!

pre 13 godina

Nebitno za koga navijam od ova dva kluba,samo da vas podsetim:
Secam se kad su Crnogorski drzavljani ODLUCILI da ne zive sa vama(zadnji se opametili) da ste ih svakodnevno omalovazavali da ke im Rusi pokupovati sve sto vredi u CG i da ke biti njihovi vazali.Ono sto sam ja video u sredu prevazilazi
granicu dobrog ukusa i trebalo bi ceo taj dan staviti na papir i napisati prirucnik sa naslovom "10 dobrih saveta kako se uvlacitii.." Pozdrav do site Srbi koi ne se prevrtlivi!

to je to

pre 13 godina

E moji grobari......crno vam se pise. A za sve vas koji se brinu oko ove odlicne stvari za navijace Zvezde, pogledajte malo primer Zenita...
Ovaj koji je ispao od Tventea?I Salke koji ni odkad su im Rusi sponzori ne mogu da postanu prvaci Nemacke(a nisu bilo 50 i kusur godina).Jedan Volfsburg i Stutgart koji se sada grcevito bore za opstanak,pa Bajern,Borusija(sada),svako od njih je bio prvak od kada je Gasprom usao u Salke.Ako mislite da ce rusi dakupe Zvezdu i da vam5-10 evra bude godisnja karta,smnesni ste.Necete moci ni priviriti na stadion ako nemate pare u dzep i odmah oprostite se besplatnih gostovanja i slihtanja upravi.

nikola

pre 13 godina

pravo da vam kazem-bas me briga.
bgd je prodao sve iz VOJVODINE i sada im je ostala samo zvezda iz srbije.
nek vam je sa srecom i vama i vasoj braci rusima.
mi u VOJVODINI ce mo nastaviti da gledamo prema zapadu.
(sale novosadjanin, 26. mart 2011 12:00)

Ti ni nezasluzujes vojvodinu, nasi djedovi su se borili jer se nisu plasili za vojvodstvo a ti si toliko uplasen od zapada da imas paranoju od rusa. Takvi vojvodinu ni ne zasluzuju verovatno cete samo bledo gledati kako vam sve zapad diktira i oduzima i vojvodina na duzi period postaje najobicnija kolonija.

Josko Martinoski(Macedonia)

pre 13 godina

A sto ne kupe Barselonu, kad imaju toliko para? Oni bi,al ima jedna sitnica koja ih ometa.Katalonaca ima koliko i Srba,al za razliku od Srba(i Zvezde),Kataloncima je Barsa SVETINJA!!!.Koji ste vi hvalisav narod,to je cudo,al kad su pare u pitanje, odmah ste kosmopolite,ekonomski eksperti,analiticari,predvidjate buducnost....Vi ste najsvestraniji narod na planeti...

grobar Makedonija

pre 13 godina

ajde grobari krenite ...jedva cekate neku zvezdinu vest pa da lecite frustracije
(jole, 26. mart 2011 10:37)
Alo ...Celu jesen komentirate LS,Evroligu,a nigde ne ucestvujete.Ko je iskopmleksiran,a?Pa da nije Partizana,sem neke vase domace "aktivnosti" kao u vreme nekih pionerskih sekcija u osnovnoj skoli,ne bi imali sta da radite na netu...

zoran

pre 13 godina

(Kremlj, 26. mart 2011 13:57)

Ti sto zivis 30 godina u Rusiji, jesi li prosetao van Moskve.>??
beda i sirotinja na sve strane...ne pricaj abjke ovde...Putin je bio i ostao KGB clan. Ko njemu veruje taj nije sam sa sobom, definitivno.

nik

pre 13 godina

Ja nisam ni za Rusiju ni Ameriku nego za Srbiju ali ovde ima ljudi koji se trebaju obratiti specijalisti jer pate od rusofobije. Kada jedan rus ulozi u londonski celzi nije problem za domace da se raduju klubu koji vodi rus ali zato za nase kocnicare je problem kada smo sami u pitanju kanda bi vise voleli italijane da ulazu verovatno bi isto proslo ko sto su zgrabili 2 reke Drinu i Ibar radi resavanja sopstvenih energetskih problema a nama 49%. Da vidi se zapadnjaci samo rade u nasem interesu.

Mek

pre 13 godina

Ja mislim da tebi nije mnogo toga jasno a ni tebi slicnima.
Nestace vam ime i nestace Crvena Zvezda. No, vi toga niste svesni. Doduse vi ste vec jednom prodavali grb, tako da nista nije cudo.

Kako cete se izvuci iz "medvedjeg" zagrljaja kada sve otkupe..zemljiste,objekat,ime promene,stave svoje ljude na vrh kluba...gde je ona Crvena Zvezda..??

Inetersuje me koliko ce vrh Zvezde da strpa ( da se ugradi u ceo "projekat") u svoje dzepove. Ovo bez dobrog mita nece proci. Kolika je cena samo Bog zna.
Samo se nadam da Partizan nece upasti u istu zamku vec ce ostati cist pred novcem mafije.
(zoran, 26. mart 2011 12:37)

da li ti verujes u to sto pricas?Da li mislis da je sve u Srpskom sportu cisto?Uopste ti nije cudno sto partizan u svim sportovima stoji dobro,sto drzavne firme ulazu samo u partizan,a ne u zvezdu!U partizanu su Zeka i Bjeka radili posteno decenijama,ali samo je Dzajic pljackao i drzavu i zvezdu!Necu da pisem nista veliko jer mi se komentari ne objavljuju,verovatno nece ni ovaj!Zelim jos samo reci da nisam teoreticar zavere,ali ovde je sve toliko providno!Predsednik drzave sa Dodikom na svakoj partizanovoj utakmici,a ne moze da dodje na marakanu sa Putinom!To su toliko jadne i mizerne stvari da ja nemam reci!

Djoka

pre 13 godina

Zenit je bio osrednja ekipa pre nego sto je Gasprom postao vlasnik. Sad je Zenit neko i nesto u Evropi! E, to vas plasi, grobari... Ljubomora na delu! Ako, kao Zenit, osvojimo jos nesto u Evropi, ugasicete se od muke! Tu lezi vas problem! I Celsi je u vlasnistvu Rusa, pa? Mislite da su losi? Vi ste onda stvarno od muke odlepili! KGB, komunizam... Ako niste culi, to je proslost! Kao i Jugoslavija, Tudjman...ili za vas to jos traje?

Vuk

pre 13 godina

Gledamo uzivo kako postajemo
ruska gubernija...

Sramota me je sto zivim ovde.

Ovo nema veze ni sa zvezdom,ni sa partizanom.
Nas drzava je u pitanju.

Najgori smo.

Zoran Jovanovic

pre 13 godina

Deda mi je umro 1972, bio je seljak i nije znao sta je Zvezda. Nije ni voleo nikakve zvezde jer su ga bili zbog obaveznog otkupa. Tata je voleo fudbal i navijao za Zvezdu i pricao mi o Rajku Miticu,Sekularcu ,Bori Kosticu ,vodio me na utakmice u Beograd. ali i da gledamo Takovo u Gornjem Milanovcu,Kasnije sam ja vodio tatu da ljedamo Tottenham ,Liverpool,Splitski Hajduk, veciti derbi sa Partizanom,Bayern iz Munchen-a,
Pricali u dokolici o proslim dogadjajima, Jugovicu, Dzajicu Draganu,Piksiju,braci ovoj braci onoj.Tata je umro jos davne 96 a i ja starim polako. Moj sin navija za Zvezdu ali vec se polako hladi od onog pravog zara .Unuk gleda crtace igra igrice i bezbrizno provodi detinjstvo.A ti zvezdo putuj.

Dusan

pre 13 godina

Ja stvarno ne razumem zasto se svi vi bunite,pa ko je vlasnik Mancestera,Celzija itd?I oni su vlasnici bogatasa iz drugih zemalja pa te ekipe lepo predtavljaju i fudbalu i svoju ligu i svoju zemlju......

marko

pre 13 godina

....kao vi se plasite Rusi ce da nas uniste ovo ono,samo vam je krivo,kao prodajemo ime Marakana,zvace se Gasprom arena,pa sta,vi zvanicno i nemate ime stadiona,samo armijski pasnjak ili lavor...A vi pravite stadion 10 godina,kad god pitaju nekog vaseg predsednika gde su pare,oni odmah pokrenu price kako prave stadion....A ovo sto ste vi prvi,to je namesteno,jer se u vas ulazu pare iz drzavne kase..i to je javna tajna,e sad je problem sto nas uzimaju Rusi,a oni su mnogo mocniji od Dacica i njemu slicnih...jer zna se da SPS najvise lobira za Partizan,a i kad je Putin rekao da dolazi u zvezdu,oni su pokusavali da na razne nacine to sabotiraju..

Reci ne KGB mafiji!!!!!

pre 13 godina

AUUUUUUU i posle Crvene Zvezde -KGB.....da li su ovo ljudi normalni sta rade od tog kluba!!!! NIKAD nece vise naviajati za svoj klub ako ga kupi KGB mafija!!!!!

Vlade Sijan

pre 13 godina

Za informaciju svima: Ova vest je spinovana i nema nikakve veze sa realnoscu.

Licno bih bio zadovoljan da Gazprom kupi Zvezdu, jer bi zvezdin budzet bio najmanje upetostrucen i svake godine bi igrali ligu sampiona (ali ne bi bili topovsko meso kao neki). Medjutim iz pouzdanih izvora sam saznao da se o ovome nije jos uvek ni razmisljalo, a kamoli govorilo.
Ipak, i bez toga verujem da ce Robi da napravi tim kojeg ce se plasiti mnogi u Evropi.
Zivi bili pa videli!

Uliks

pre 13 godina

Sada se moze i javno reci da je JSD partizan drzavni projekat i da je to jedini razlog zasto poslednjih godina samo taj klub osvaja prvenstva u Srbiji u gotovo svim sportovima. Za Zvezdu vise nema novca iz drzavne kase, jer se mora finansirati samo drzavni klub, ali za koju godinu, kada rusi sve preuzmu, sve ce se vratiti u normalu, prvenstvo Srbije nece biti namesteno vec unapred, nego ce se drzavni projekat morati pomuciti da to ostvari, ali ne verujem da ce to uspeti! I Zenit u Rusiji je trenutno najjaci klub!

Slobodan

pre 13 godina

Vidim kako je Celziju lose od kad ih predvodi bogati Rus... Mi Srbi smo probali, ne znamo, upropastili smo sve, sada je vreme da dovedemo ljude koji znaji,umeju i imaju. Mozda nesto naucimo. U odnosu na nas sljam koji sada vodi fudbal nista ne moze biti gore.
Jasno mi je sto Partizanu i FSS ovo nece odgovarati, ovo bi potpuno promenilo situaciju, Zvezda bi prodisala i krenulo bi nabolje nasem fudbalu. Tu nema mesta za Toleta i Djoru i slicne metuzaleme koji su do sad u mocvari palili i zarili i unistavali srpski fudbal da bi oni u svoj dzep stavili koju desetinu ili stotinu hiljada evra.

vrea

pre 13 godina

E moji grobari......crno vam se pise. A za sve vas koji se brinu oko ove odlicne stvari za navijace Zvezde, pogledajte malo primer Zenita...

Dejan

pre 13 godina

Ha ha, ljudi kakav KGB kakvi bakraci oni cak vise i ne postoje, Ruske firme haraju po celoj Evropi pa cak i SAD pa ne vidim da je nekom lose, moze biti lose samo partiyanovcima

Kremlj

pre 13 godina

Ne razumem ove koji su protiv ruskog kaphtala. Kao covek koji vec 30 godina zivi i radi u Moskvi pisci raznih komentara koji nikada nisu bili u Rusiji i koji tu zemlju poznaju iz filmova i prica njihovih roditelja. Rusija je ğïgant. Moskva svetski grad, grad svetlosti sa radnjama kakvih u Parizu, Londonu, Milanu, New Yorku sa najskupljom robom. Mercedesa, dzipova vise nego bilo gde u Evropi. I sada sto bi neko imao protiv da rusi uloze u CZ. Roman Abramovic drzi dva kluba. Chelsea i Twente. I to nikom ne smeta. Smeta iskompleksiranim srbima i naravno grobarima. Dolar je dolar koji nema ni imena ni prezimena

Dragan Bosnjakovic

pre 13 godina

E jadi Srpski!A pokojni V E L I K I futbaleri(RAJKO MITIC,STJEPAN BOBEK,
MILOS MILUTINOVIC,ponajvise JOVAN COKIC....i mnogi,mnogi drugi...ZADUSNO
SU MRZELI KOMUNIZAM.Zato su i prolazili tako kako su prolazili!Da se nama
SRBIMA,nama kojima je komunizam naneo SAMO ZLO,servira nesto ovako....!
Sutra ce se kod nas ponovo pojaviti kastro,aljende,kim il sung,lumumba...
a predvodnik tog S T A D A ce biti mira,radulovic,karic...a kusturica,kos
tunjavi,vuk bojovic,toma,vicic,ilic..i ostali mediokriteti,neradnici,NES-
KOLOVANA BULUMENTA ce biti presrecna!

zoran

pre 13 godina

Grobari, nesto nije jasno ?!
(Aleksandar, 26. mart 2011 02:50)
==========================================

Ja mislim da tebi nije mnogo toga jasno a ni tebi slicnima.
Nestace vam ime i nestace Crvena Zvezda. No, vi toga niste svesni. Doduse vi ste vec jednom prodavali grb, tako da nista nije cudo.

Kako cete se izvuci iz "medvedjeg" zagrljaja kada sve otkupe..zemljiste,objekat,ime promene,stave svoje ljude na vrh kluba...gde je ona Crvena Zvezda..??

Inetersuje me koliko ce vrh Zvezde da strpa ( da se ugradi u ceo "projekat") u svoje dzepove. Ovo bez dobrog mita nece proci. Kolika je cena samo Bog zna.
Samo se nadam da Partizan nece upasti u istu zamku vec ce ostati cist pred novcem mafije.

sale novosadjanin

pre 13 godina

pravo da vam kazem-bas me briga.
bgd je prodao sve iz VOJVODINE i sada im je ostala samo zvezda iz srbije.
nek vam je sa srecom i vama i vasoj braci rusima.
mi u VOJVODINI ce mo nastaviti da gledamo prema zapadu.

Sale

pre 13 godina

Imam drugara koj zivi u Moskvi, on kaze da se tamo mnogo vise pise o svemu ovome nego u Srbiji! Ljubomorni grobari koji kazu da bi mi bila filijala Zenitu je cista glupost jer bas RUSKI mediji pisu o tome kako Gazprom hoce da udje u Zvezdu i tako prisvoji najveci klub od svih u kojima su trenutno! O Zvezdi i njenim navijacima se tamo pise sa velikim postovanjem, pominje se i to eto sto bi neko ovede reko da je potpuno nebitno, a tamo se naglasava da je Zvezda ubedljivo najgledaniji tim kako kod kuce tako i na strani i da je najpopularniji klub iz bivse SFRJ... Sto se tice Lukica pa ni ja nisam sa njim impresioniran ali treba biti realan! Napravite paraleru izmedju KK i FK u istom su problemu dugovima do guse a pogledajte gde je KK a gde FK pogledajte blisku buducnost i jednog i drugog! Realno kamo srece da je neki 'Lukic' precenik kosarkaskog kluba... Inace Toletu istice mandat 2012 i to je veliki gubitak za FK partizan i svi navijaci partizana su toga svesni jer hteli da priznaju ili ne nenormalnu pomoc imaju celog saveza+sudija to je otislo u bezobrazluk ali i tome ce doci kraj za godinu ipo dana...

Bob

pre 13 godina

Jel ta Zvezda neki pogon-fabrika pa da se otvaraju nova radna mesta za nezaposlene?? A ne to ti je FK!! posto leba nema ostanu igre...bravo vrlo pametno ulaganje u buducnost srbskog naroda, sta ce meni fabrika ocu stadion

Chicharito

pre 13 godina

Znaci,zvezda novi prvak-kao uslov predsedniku(koji je grobar)za dobijanje ruskog kredita!!! Šta tu nije logično, tek ćemo mi patiti,a Broz nam bio za sve kriv!

pravnik

pre 13 godina

Prosli put kada je svratio Medvedev, prodali smo NIS za cca 400 mio. Prekljuce je bio Putin, a danas ova vest. Nisam pobronik teorije zavere ali i budali treba da bude jasno da Rusi ovde vide samo interes i mogucnost da uz koriscenje moci rade sta hoce a sve pod plastom istoriskog prijateljstva.

Neko je u komentarima napisao da poredlaze svim rusofilima da odu na par meseci u Rusiju i da im garantuje brzo izlecenje. To je toliko tacno da je potpuno nerazumljivo kako nekome nije jasno.

Kada se stara zaverenicka Srpska prica (neprijatelji sa zapada i prijatelji iz Rusije), barem sto se mene tice, stavi na sto - samo bi jako glup, neobrazovan i neinformisan covek glasao za Rusiju.

Igor

pre 13 godina

Tražim da tužilaštvo reaguje zbog konzumiranja alkohola na stadionu u vreme utakmice. Za to je kažnjen i Predsednik republike, nije valjda Lukić veći faktor? A što se tiče stranih državljana treba ih izvesti pred lice pravde čim budu dostupni državniom organima Republike Srbije. Treba kazniti i one koji su im dopustili da napuste teroriju Srbije,pre okončanja postupka. Pre polaska na put u Srbiju su bili u obavezi da se informišu o detaljima, koji se tiču kršenja zakona u našoj zemlji.
Kada bi se to desilo, shvatili bi da investiraju u pravnu državu, a ne u guberniju.
Tako bi prošli u Kini ili Japanu.

Sima

pre 13 godina

@partizanovac

Samo se smejte grobari, kada se ovo realizuje pricacete svojim unucicima kako se davne 2010/11 igrali u ligi sampiona!

HA HA HA HA

Ja i moj kumašin

pre 13 godina

Meni moj deda pričao : sinko , teško onima koje Rusi brane i hrane...Al šta je znao moj pokojni deda , bio je prost čovek , iz naroda...Osećam da će Zvezda da procveta kada budu počeli Rusi da ih hrane i brane....:)

McClane

pre 13 godina

Ja zaista verujem u ovu pricu jer su to Rusi,koji ce dobiti povoljnije uslove za ovakvu investiciju!Ma dace bog da to bude istina!

marko

pre 13 godina

Koliko grobara ima ovde,pa ovo je prosto neverovatno,80% komentara pripadaju grobarima,sta ste se tako uzvrpoljili.Ovaj jedan orica kako cemo da budemo kao teleoptik,ovaj drugi o nekom pranju novcu i gubljenju morala,pa daj te smesni ste,al vas toliko boli.....Ko vam je kriv,vi imate vaseg Djurica postenjacinu,kao i Toleta,Zeku i BJeku vladare iz senke...nas Lukic je za te vase Samaricanin..tako da vas zalim,popijte jedan Febricet da vam bude bolje...

Mikoyan

pre 13 godina

Nema sanse! Rusi kupuju klubove po zapadnoj evropi. Sta ce njima klub koji se takmici u toletovoj tramvaj ligi (uz to neregularnoj). Ovde nema publike, nema marketinga, nema skupih tv prava. Kako dovesti kvalitetnog fudbalera iz inostranstva ako on mora da igra na livadi, ogradjenoj zicom, pred 50 ljudi. Realno ovo je isto kao kada bi nam Tadic rekao: za godinu dana Svedski standard i brze pruge, uz smanjenje zaduzenosti. Lepo zvuci ali nemoguce.

Zlatko Todorovic

pre 13 godina

Nas domaci fudbal je u rukama mafijasa i kriminalaca vec dve decenije. Ovo moze da znaci samo dve stvari: ili nadgrobni spomenik nasem fudbalu, koji se opasno priblizava "madjarskom scenariju" ili kompletan remont naseg fudbala. I jedno i drugo je dobro, ili da znamo da nas fudbal vise ne postoji, ili da ce ici ka boljitku. Partizanovim navijacima bih porucio da gledaju u svoje dvoriste, jer ako ovo prodje kod nas, nemoj da se zanose mislju da ce oni bolje proci. Neka samo vide ko sponzorise njihov klub, i bice im mnogo jasnija slika i situacija. Zelim im svu srecu. Samo da znaju jednu stvar: prvi klub koji odradi ovakvu stvar, mozda ima sansu da to uradi dobro, jer ce sve oci biti uprte u taj slucaj, a ostalima-neka je bog u pomoc. To je isto bilo i sa privatizacijama: Sartid je prosao dobro, vec posle toga vidite sta se desilo. Ovo je ista prica, samo promenjen milje.

nkica

pre 13 godina

hehh, ne mogu oni da kupe crvenu zvezdu, vec , na principu barselone i reala da dodju na mesto predsednika kluba i da kao predsednici kluba uloze "svoj novac" ,a ne da dodju bez prebijene kinte i uzmu "nas novac" .
stvar je jasna - crvena zvezda, je vlasnistvo ljudi s' clanskim kartama ,a predsednik je covek koji upravlja klubom , polazuci racuna , nama s' clanskim kartama ! ovo je grub prevod statuta ... ukoliko sam ja citao pravi statut ,a ukoliko nisam ... ondak - zvezdo , srecno ti ! ;)

rmilance

pre 13 godina

Jelte a koliki su otprilike dugovi Zvezde i Partizana, dal zna to neko, bar od prilike? Za Zvezdu se neke cifre i provlace po vestima, a za Partizan nikad nisam cuo koliko duguje!

mile

pre 13 godina

Upecali ih na nasu ljutu.
Josip Broz je nas i africke zemlje sacuvao kroz mudru ideju o nesvrstanim. Sada nam nema spasa. Mi smo kroz internacionalni kapital okupirani i od njega nas niko ne moze odbraniti. Ruje i Zapad ce nas pojesti - zahvaljujuci takodje velikom Kipraninu Miskovicu.
Mozda jedini spas je da Serbija i Cerna Gora budu ponovo jedna zemlja -Rusija.
Ako nemas ekonomiju - proizvodnju prirodne izvore ili bazu sve pada. Tako da ovi kvazi politicari - mesetari ne mogu vise nista nego da lazu i da prodaju sto se jos moze i pokradu. Pitanje je samo kad ce narod ustati i skim ce moci da obracuna. Ovi nasi politicari nemaju gde i najgore ce proci. A vlasnici kompanija su odavno svoj kapital.

Mozzart

pre 13 godina

@Miki i ostali grobari...

Znam da vas je ova vest pogodila... Vidite, Zenit nije promenio ime u Gasprom...ni Salke! Ti, Miki, prvo procitaj celu vest, nemoj odmah groznicavo da komentarises! Necemo mi biti Zenitu, ono sto je vama Teleoptik. Ako si procitao vest, pise da je Zvezda najveci klub koji Gasprom preuzima... Mozda Zenit i Salke budu nase filijale, a? I ne plasite se, necemo ucestvovati u LS... Pokusacemo da je osvojimo, ako je vest tacna!

Marko

pre 13 godina

Videli Rusi da se Srbi lože na njih pa brže bolje da sve pokupuju. Uskoro će sve firme i javna preduzeća i infrastruktura biti Ruski. A šta je Srbija dobila od toga? Kvazi-podršku za Kosovo koje je sve manje naše? Pa hvala im, Kosovo smo mogli da izgubimo i bez njihove (skupe) podrške.

Mladen Stojanovic

pre 13 godina

Aman, pa zar samo Rusi na ovoj planeti imaju kapital. Malo im je sto su kupili NIS, sad hoce i EPS i Zvezdu. Gde su bogati seici, Kinezi, Nemci...

Ivan

pre 13 godina

Ne razumem negativne komentare na ovu vest. To sto ce jedan srpski klub da stane kako tako na noge, da dobije kakvu takvu sansu da doceka prolece u evropi za mnoge je ovde prica o kgb-u, guberniji... To ne valja?

Da Miskovic kupi Zvezdu i to ne valja?

Kad nas nema na prolece u evropi svi pljuju kako se nista ne radi u fudbalu, da smo na dnu, i to ne valja.

Drzava, ovakva jadna kava jeste da finansira Zvezdu je van pameti...

Sta onda valja? Da skroz propadne?

Kad pricate o kgb-u i guberniji iznesite kako bi ste vi vratili ovakvu "instituciju" od kluba na slavu 90-ih?

P.S. Uzgred da spomenem Abramovica, s asvim njegovim jahtama i sl. kao vlasnika jednog kluba koji je u samom vrhu evropskog fudbala!

mutne radnje

pre 13 godina

Sve to moze da bude lepo...samo da vas podsetim da sport vec danas nema ni S od sporta,nego da je samo biznis.Ako bi ovi stvarno kupili ZVezdu i recimo zeleli vrhunske rezultate...kao Zenit za par godina...koliko bi u toj ekipi bilo igraca iz Srbije?Milim za koga se igra uopste fudbal?!U danasnje vreme iskljucivo zbog para.Mi koji fudbal gledamo smo u poslednjem planu.Sve je to lepo,ali zar Lukic ne rece da NIKO nece moci da kupi Zvezdu.Kad ono Rusi...Nisam neki ljubitelj "zapada" ali od Rusa mi se povraca.

VESELO MI S TOBOM NEKAD BESE...

pre 13 godina

Drugog izbora nema!Al' Marakanu ne dam!Vidim da bi mnogima bilo svejedno kad bi ga rusili.Kakav crni Dragao...

brko

pre 13 godina

Koliko zluradih komentara, zavisti i ljubomore, strasno. Ajde vi mudraci, dajte mi recept za oporavak naseg fudbala, sporta ili ekonomije uopste.
Ok, ima i druga opcija, da sve ostane ovako kako je, da igramo vjecno ovu kukuruz ligu, i radujemo se prolasku pretkola evropskih takmicenja ili eventualnom ucescu u grupnoj fazi svakih 5 godina.

јџ

pre 13 godina

Паметан потез за ДС и Г17 би био да све што може да се прода, прода русима (железнице, метро и неке аутопутеве Русима јер ће онда ликови попут Младена Обрадовића моћи мање да причају како је ово западњачка "издајничка" власт.

Nik

pre 13 godina

Dakle, u budućnosti će "Crvena zvezda" da bude "Zenitu" ono što je danas "Partizanu" fudbalski klub "Teleoptik" iz Zemuna.
(Miki, 26. mart 2011 02:33)

# Link komentara


Ne Miki, Zvezda ce da bude, ono sto je Partizan ekipi Fiorentine.

što je babi milo to joj se i snilo

pre 13 godina

šta može loše da bude u tome, ako je ovo istina?
U Zvezdi, što bi rekao Velja Ilić, nema šta da se ukrade
Ako je investitor spreman da preuzme dugove i rizik investiranja, što je to loše i kako to može da bude loše po Zvezdu?
Pranje para kaže jedan - to je stvarno besmisleno - Gasprom nema potrebu da pere pare jer se ne bave oružjem i drogom, a cifre koje interesuju Gasprom su neuporedive sa ciframa koje će prolaziti kroz Zvezdu. Osim toga, ako hoće Gasprom da pere pare to im je bar lako zbog vrste posla kojom se bave.
Cepanje severa na "zapadnjake" i "rusofile" to je tek besmisleno, kao da će biti podele na pitanje "da li volite što vam omiljeni tim igra mnogo bolji fudbal i što imate ambicioznu upravu?"

Crveni petao

pre 13 godina

Nisam siguran u ono sto pise Grobarski glasnik Novosti. Ali i da je tacno to je super. Mi zvezdasi nismo gadljivi na pare bilo odakle dolaze. A vi grobari ni u najavi nemate nikog ko bi se zainteresovao za vas. Vi ste drzavni projekat Srbije. Oni ce i stadion od nasih para da vam naprave , od nasih para da vas spnzorisu da vam kupuju igrace. Samo ne znam dokle

Stojanovic Aleksandar

pre 13 godina

groblje ne pali se.. Te Ruse niko ne voli,ali se vidi da su bolje od nas naucili lekcije iz ekonomije i biznisa..Nece niko promeniti ime Zvezde,njima to upravo i treba,i Boze zdravlja napravice snazan tim koji ce se ravnopravno boriti sa evropskim timovima i ponekad iznenaditi pobedom nad nekim velikanom Evropskog fudbala. A ako krene lose Delije ce znati sta da rade,i pobedice,naravno...Pozdrav za sve Delije, srvarno pokazuju nemerljivu ljubav prema klubu!

Ntaško

pre 13 godina

@ GO WEST!
Ti si car, super ti je komentar.
Još samo kad bi dokumentovao to što si pisao na forumima, pa ja... ja ne znam šta bi tek onda mislio o tebi.

Scrabble

pre 13 godina

Koja je namera kupca? Sa imenom kluba kupuje se i titula evropskog šampiona a to je vlasništvo malobrojnih klubova. Veliki klub sa vrhunskim igračima i trenerom može se napraviti novcem ali se Liga šampiona pa i UEFA liga ne može ozbiljno igrati (a kamoli osvojiti) bez jake domaće lige što je u našem slučaju misaona imenica. Sem ako kupac ne vidi jaku regionalnu ligu u bližoj budućnosti onda nema ozbiljnih sportskih namera.

True

pre 13 godina

Nista ne razumem...sta to Zvezda kao drustvena firma na budzetskim jaslama ima da proda kao "svoje"?!kakav benefit tu treba da ostvare Lukic, Kleut i ekipa?nije li sve sto Zvezda ima placeno novcem nasih oceva i nas( bez obzira za koga navijali!)...Deonice u narod kao i za sva druga javna preduzeca pa ko hoce neka otkupi na berzi...isto vazi i za zemljiste..gradsko znaci pripada gradjanima, kakvoj Zvezdi...sreca pa znam da su ovi nesposobni da prodaju kilo krompira pa se teshim nece im uspeti.
P.S.
Ova slika, jel to oni piju alkohol na udaljenosti manjoj od 1km od sportskog objektailije to Disney sampanjac?

Bakari kone

pre 13 godina

Nema razloga grobari da se plasite bicemo dominantni u Srbiji kao i u Evropi ,ali to nije razlog da i vi ne budete deo tog uspeha. Bar cemo svi moci da gledamo uzbudljive meceve u UEFA Champions League i osvajanje trofeja. Boze pomozi da ovo i bude.........

Dejan

pre 13 godina

Čitam danima komentare o svim aspektima posete Ruskog premijera,pa i ove o ulaganjima u CZ,i ne mogu da verujem.Kao narod iznova i iznova dokazujemo koliko nikad nismo bili svesni vremena u kojem živimo.Ja sam inače zvezdaš,i nisam 'Rusofil',naprotiv,ali mislim da novac nema nacionalnost,i svakako da onaj ko ga ima treba da ga ulaže u one projekte za koje smatra da će mu doneti profit.Ulaganje u vrtiće,bolnice,prosvetu svakako nije posao stranih investitora.Inače,zaposlen sam u NIS-u već 16 godina,i od dolaska GASPROM-a,ako ništa drugo zaustavljeno je propadanje,podkradanje na veliko i razvlačenje NIS-a,a niti me neko tera da se ponašam kao Rus niti da volim Ruse i Rusiju.Ako će Gasprom da vrati Zvezdu na staze sa kraja 80-ih,a da pritom imaju i Rusi korist od toga,super!Još jednom ponavljam,nisam Rusofil,naprotiv,ali glasam sa obe ruke za dolazak Gasproma u Zvezdu,jer realno nismo svesni da nismo mi njima poklonili NIS za 400 miliona,nego su oni nama poklonili 400 miliona za NIS!Zapitajmo se samo šta bi bilo sa NIS-om da nisu došli Rusi i šta će biti sa Zvezdom ako ne dođu ...katanac.

Dejan

pre 13 godina

Sa odlaskom Djajica Crvena Zvezda kakvu smo znali je umrla. Trebalo bi da odgovaraju svi oni koji su Zvezdi natovarili ovoliki dug. Prodajom Zvezde vise necu imati za koga da navijam.

Peca

pre 13 godina

****** Pa čemu ovo. Veliki poznavaoci politike, sporta, rusofilije hahahaha. Pa smešni ste. Polako zakucaće dugovi i na vaša vrata samo što ćete tada da bankrotirate jer neće hteti niko da vas kupi, e tada će da vas kupi Gasprom i da napravi parking hahahaha.

Shone

pre 13 godina

Zvezda treba da bude i ostane klub koji vode i podrzavaju Navijaci!!! Nikakva prodaja ne dolazi u obzir jer ZVEZDA je NARODNI KLUB!!! Mi nismo nastali kao 32 divizija u Zagrebu,nismo nastali kao Austrougarski klub 1914-Nastali smo kao klub koji su osnovali studenti i omladina na celu sa Kostom Tomasevic i Predragom Djajicem!!! Mnogi ce reci kako je Zvezda nastala od FK Jugoslavije ali svi ti koji to kazu ne znaju da je PRVI KLUB koji je osnovan i od koga su nastali Jugoslavija i Zvezda - SK Velika Srbija 1913!!!

True

pre 13 godina

Nista ne razumem...sta to Zvezda kao drustvena firma na budzetskim jaslama ima da proda kao "svoje"?!kakav benefit tu treba da ostvare Lukic, Kleut i ekipa?nije li sve sto Zvezda ima placeno novcem nasih oceva i nas( bez obzira za koga navijali!)...Deonice u narod kao i za sva druga javna preduzeca pa ko hoce neka otkupi na berzi...isto vazi i za zemljiste..gradsko znaci pripada gradjanima, kakvoj Zvezdi...sreca pa znam da su ovi nesposobni da prodaju kilo krompira pa se teshim nece im uspeti.
P.S.
Ova slika, jel to oni piju alkohol na udaljenosti manjoj od 1km od sportskog objektailije to Disney sampanjac?

ky3ma

pre 13 godina

Verujem da će biti ovako i da će Zvezda brzo postati jaka onoliko koliko i zaslužuje. Ipak ostaje to da ćemo imati tim od 100 miliona dolara, trenera advokata stadion od pola milijarde evra ali i ligu u kojoj nema nikoga sličnog. Neće biti fovoljno važnih utakmica da uživamo u svim dostignućima. Ali šta da se radi. To je cena kad si tako moćan. Možda neko preuzme i komšije. Ja sam čuo da je naftna kompanija Slap zainteresovana.

NSHC

pre 13 godina

Neko ko napravi dil da za 550 mil € kupi NIS nije nikakav problem da da 450 mil € za stadion nejvećoj komunističkoj ikoni u jednoj napaćenoj zemlji koja mrzi gradjansku tradiciju i kojoj istorija počinje kada se mladi komunisti usele u vile na Dedinju.

Dzoni

pre 13 godina

Ma samo vi glumite neke velicine iz proslosti.Od kad se raspala SFRJ Zvezda je od velikog kluba i brenda postala obicna 0,trecerazredni klub..ako necete rusi ce da nadju cas posla drugi.Ista situacija kao sa JAT-om ,nekad vrhunski prevoznik je postao posle raspada prevoznik za izbegavanje i kad je ruski Aeroflot hteo da kupi dinkic rekao NE ,ko zna po cijem nalogu (mada svi znamo cijem) i sad ga nece niko ni dzabe a aeroflot samo u zadnjih godinu dana kupio 50 novih aviona najnovije generacije boeing 777,787 i airbus a350.A vi se i dalje vozite u avionima kupljenim jos 80-tih koji samo cekaju da se raspadnu u vazduhu.

Milos

pre 13 godina

@Dzoni Bravo:

Nisam rusofil, daleko bilo od toga, ali postujem Ruse kao jedan neverovatan narod verovatno po ludosti najslicniji nama, samo njih ima mnogo vise.

Ali ono sto me nervira i vredja u tvom komentaru je to da ti se ne svidja da Rusi kupe bilo sta, pa i Zvezdu. Objasni nam, kakva je razlika da li je novac dosao od Rusa, Amera, Nemaca, Arapa ili sta ti ja znam koga? 5. oktobra je narod ove zemlje odabrao liberalni kapitalizam, a kapitalizam ne zanimaju cije su pare, vec profit. Jel tebi mozda draze da Zvezdu kupe Ameri? Zasto smo mi tako neverovatan narod, pa jedan Celzi je u vlasnistvu Rusa, a poznata je fobija Engleza od Rusa, a mi ovako mali, pa nam sve smeta.... Da ste svi bili hrabri pre 20 godina i sklonili komunjare i postavili pravi kapitalizam na noge (a ne ovaj kaubojski), mozda bi sad Srbija bila bogatija i neki Srbin mi mozda bio uspesan vlasnik Zvezde, Partizana i ostalih timova. Ovako....

drle

pre 13 godina

Nemam pojma da li je ovo dobra ili losa ideja. Jedino sto znam jeste da Lukicu ama bas nista ne verujem. I iskreno, voleo bih da vidim nekog drugog na celu Zvezde umesto njega.
(va, 26. mart 2011 02:20)



Nista se ne brini, Lukic se tu ne pita nista. On je tu igrom slucaja. Cim Rusi krenu konkretnije u akciju, Lukic i njegova ekipa ima da lete napolje kao stari koferi.

drle

pre 13 godina

(GO WEST!, 26. mart 2011 06:13)



Dakle mlatis, a pojma nemas.Kod Schalke-04, je Gazprom samo jedan od sponzora, mozda najveci, al nikako vlasnik kluba.

zlatarac

pre 13 godina

***** crno vam se piše.Kupiće Zvezdu zbog lokacije stadiona.Napraviće vam novu "Marakanu"u Obrenovcu ili Borči a na mesto star praviće velelepne zgrade za potrebe "Gaspreomnjeft"-a Zato je "Putko"došao na stadion da oceni atraktivnost lokacije.Inače je van pameti da neko pored onakvog stadiona pravi novi.

Statisticar

pre 13 godina

@Dzoni Bravo, zasto vas Gasprom asocira na KGB? Mene prezime njegovog predsednika (Miler) mnogo vise asocira na jednu zapadniju instituciju koja je pre oko 70 godina imala filijale sirom Srbije, Severne Afrike i Evrope, ukljucujuci i Rusiju. Zato mislim da bi pre svih sve germanofilske stranke i organizacije u Srbiji trebale da pozdrave ovaj posao.

Nebojsa

pre 13 godina

Sjajan trenutak da covek prestane da navija za Zvezdu i da se okrene Radnickom (Nis/Kragujevac), Vojvodini, Proleteru, Spartaku, Napretku, Jagodini ...

Dejan

pre 13 godina

Svakome kome se ne dopada ova vest predlazem da sakupi i uplati 300 miliona eura, pa neka bude ortak za Gaspromom ili neka sakupi 600 miliona i bude jedini gazda nad klubom i okolnim gradjevinskim zemljistem i svim objektima koje ce pudignuti za te pare. Ma, neka sakupi 50 milijardi eura i kupi ceo Gasprom ukljucujuci i ovaj ovde u Srbiji. Danima filozofiramo ovde sta treba uraditi sa stadionom a 99,99% nas verovatno nema vise od 20.000 eura u kuci ili na racunu u banci, koliko vredi jedan osrednji automobil. Isto kao kada bi nepismeni romi iz karton-naselja na Novom Beogradu zakazivali seminar i predavanja neuro-hirurzima iz Zeneve.

Boris

pre 13 godina

Nevidim razlog zasto toliko negativnih komentara ovde vezano za Zvezdu i ulaganje Gasproma! Kao prvo Gasprom je jedna internacionalna kompanija koja dolazi iz Rusije! Pa hoce mi neko reci da Shalke ima nesto lose iz njihove saradnje?? Secate li se Chelsea pre nego sto je dosao Abramovic??
Sta imamo danas, fudbalom nam vladaju menadzeri koji su duboko ogrezli u kriminal, oni sastavljaju timove, trenere dovode, ucenjuju rukovodstvo vecine klubova u zemlji,cak i reprezentaciju sastavljaju, a sve to zbog velike dobiti na igracima mizernih potencijala! Upravo je to razlog zasto je velika Zvezda u dugovima iz kojih nikad nece izaci! Od kad su legende Dzajic i Cvetkovic poterani (politicki) iz kluba sve je krenulo nizbrdo a pogodite kome su smetali i treba da se stidimo sta se sa tim velikanima sada radi!
Zbog svega navedenog mislim da bi ovaj projekat sa Gaspromom bio nesto sjajno sto bi Zvezda i njeni navijaci dobili, bar nece moci razno razni mafijasi , menadzeri, sumljivi tipovi, politicari, Karazdici... da ucenjuju Zvezdu, guraju svoje igrace, uzimaju novac i sl.
Puna podrska projektu GASPROMA u CZ!

brain

pre 13 godina

grobari potpuno razumem to sto ste ljubomorni i isfrustrirani do sada vam je bilo potrebno 17 godina uzastopnog osvajanja prvenstva da bi nas stigli po broju osvojenih titula a od sada necete uspeti ni u narednih 100 ha ha RedNorth vs Gate7 a vi partizani palite u sumu jer za bolje niste

nenad

pre 13 godina

prvo proceniti koliko kosta zvezda,pa na tender ko da vise..rusi su kao skakavci sve ce da nas pojedu,pitajte ljude iz nis..a kako im je..

zelim

pre 13 godina

nisam siguran da li je neko ukapirao o cemu se ovde radi.zelim da pohvalim urednistvo b92 (da li su to svesno uradili ne znam) ali ovu vest su stavili u BIZ....rusi su kupili Srbiju.Ali u svim porama naseg zivota su prisutni...moeam da idem..aj..

GO WEST!

pre 13 godina

hahahahaha.........ima jedno cetiri meseca kako sam po forumima ostavljao komentare o ovome.Mozda me neko i prepozna.ovo je bila jedina vasa solucija da opstanete u zivotu,.......Malo je falilo Lukoilu da to nama uradi ali mi smo u manjem minusu od vas.Sledece sto sledi jeste cepanje severa na proruske i prozapadne struje,novac(blood money) sa istoka kao i prezir UEFE prema vama(da se razumemo:Schalke i Zenit redovno placaju reket a vi sluzite rusima za pranje para).Dakle necete moci ni u WC da idete a da ne pitate ruse.Izgubili ste i ono malo dostojanstva sto ste imali,etiku i moral.Niste imuni na pare Zvezdasi ******.Srecno jer trebace vam.

dosledan

pre 13 godina

Ama dragi rusi, moze zvezda da se vrati u vrh evropskog fudbala i sa postojecim stadionom, nije potrebno dati 600 mil. eura i sazidati '' stambeno poslovne objekte '' da bi sve ovo postali! Drugo, u tekstu se spominje da ni dug nece bas ceo da vrate nego polovinu a ostatak kroz novi kredit!!! Mislim da je sve jasnije sta se sprema i ko ce da uzme pre svega lokaciju a da gospoda iz uprave i nisu bas toliki zvezdasi ako se sve ovo obistini!

Dzoni Bravo

pre 13 godina

Sto samo Zvezdu? Nek preuzmu celu Srbiju. Mozda je mene Mira Markovic vec prodala Rusima a da to jos uvek ne znam. Jednog dana ce doci neki KGBovac i reci: Decko ti si nase vlasnistvo. Svim rusofilima predlazem da odvoje pare i odu na dve nedelje u Rusiju. Garantujem brzo izlecenje i otreznjenje.

Bivsi

pre 13 godina

E ovo ne mogu da shvatim. Mi koji smo engleze samo tako pa bajern pa evropski pa svetski prvaci. Zašto neko kupuje fudbalski klub to je pravo pitanje. Ne verujem da je to ljubav prema sportu ili da rus voli zvezdu. Ako je pranje para e onda ... Došlo mi da spalim zastavu koju čuvam još od barija a onda da predjem kod komšija ali pomislim koće njih da kupi. Rus kupi zvezdu a neki šeik grobare a ofk kupi gruzijac ...

Siniša

pre 13 godina

Otkud sad pa ovo, a šta je sa statutom, pa zar nisu članovi kluba vlasnici Zvezde...Zvezda nije na prodaju! Bile su reči Lukića...
Ja sam odmah rekao da je glupost statut i da Zvezda na taj način ne može da se razvija...već samo da tavori u dugovima. Međutim, ovde nije jasno šta se prodaje, za koliko i koliko se ulaže, a ako se prodaje zbog čega se ne ponudi na nadmetanje-tender, možda bi pronašli povoljnijeg kupca, koji bi više platio, uložio...a i cena koju bi eventualno Gaspromnjeft dao bila bi sigurno veća. Pa ako bi bila samo jedna ponuda onda ići u pregovre, ovako...Sve je ovo jako, jako sumnjivo, podložno korupciji...,a nisam siguran da je i zakonom dozvoljeno...

marko

pre 13 godina

Rusi ako kupite,samo metlu u ruke,ako se ovo dogodi onda za zvezdu vise nece biti zime.Pametna kupovina igraca,i ono najvaznije pametno trosenje novca.

Aca

pre 13 godina

Sve ovo je bajka u pozitivnom smislu naravno!
Nadam se da ovo moze biti istina i da ce se nas klub vratiti na stare staze uspeha!
Ne daj boze da ne mute nesto oko zemljista i da nas ne ispale nesto
Rusi su to..Ne vole oni nas nista posebno samo gledaju svoj interes..nemoj da se palite!

partizanovac

pre 13 godina

Jedva čekam da vidim reakcije zvezdinih navijača kada rusi ime kluba promene u Gasprom. Možda se ipak malo smiluju pa iskombinuju nešto, recimo "Crveni Gasprom".

Hahaha

va

pre 13 godina

Nemam pojma da li je ovo dobra ili losa ideja. Jedino sto znam jeste da Lukicu ama bas nista ne verujem. I iskreno, voleo bih da vidim nekog drugog na celu Zvezde umesto njega.

Dzoni Bravo

pre 13 godina

Sto samo Zvezdu? Nek preuzmu celu Srbiju. Mozda je mene Mira Markovic vec prodala Rusima a da to jos uvek ne znam. Jednog dana ce doci neki KGBovac i reci: Decko ti si nase vlasnistvo. Svim rusofilima predlazem da odvoje pare i odu na dve nedelje u Rusiju. Garantujem brzo izlecenje i otreznjenje.

GO WEST!

pre 13 godina

hahahahaha.........ima jedno cetiri meseca kako sam po forumima ostavljao komentare o ovome.Mozda me neko i prepozna.ovo je bila jedina vasa solucija da opstanete u zivotu,.......Malo je falilo Lukoilu da to nama uradi ali mi smo u manjem minusu od vas.Sledece sto sledi jeste cepanje severa na proruske i prozapadne struje,novac(blood money) sa istoka kao i prezir UEFE prema vama(da se razumemo:Schalke i Zenit redovno placaju reket a vi sluzite rusima za pranje para).Dakle necete moci ni u WC da idete a da ne pitate ruse.Izgubili ste i ono malo dostojanstva sto ste imali,etiku i moral.Niste imuni na pare Zvezdasi ******.Srecno jer trebace vam.

partizanovac

pre 13 godina

Jedva čekam da vidim reakcije zvezdinih navijača kada rusi ime kluba promene u Gasprom. Možda se ipak malo smiluju pa iskombinuju nešto, recimo "Crveni Gasprom".

Hahaha

va

pre 13 godina

Nemam pojma da li je ovo dobra ili losa ideja. Jedino sto znam jeste da Lukicu ama bas nista ne verujem. I iskreno, voleo bih da vidim nekog drugog na celu Zvezde umesto njega.

Siniša

pre 13 godina

Otkud sad pa ovo, a šta je sa statutom, pa zar nisu članovi kluba vlasnici Zvezde...Zvezda nije na prodaju! Bile su reči Lukića...
Ja sam odmah rekao da je glupost statut i da Zvezda na taj način ne može da se razvija...već samo da tavori u dugovima. Međutim, ovde nije jasno šta se prodaje, za koliko i koliko se ulaže, a ako se prodaje zbog čega se ne ponudi na nadmetanje-tender, možda bi pronašli povoljnijeg kupca, koji bi više platio, uložio...a i cena koju bi eventualno Gaspromnjeft dao bila bi sigurno veća. Pa ako bi bila samo jedna ponuda onda ići u pregovre, ovako...Sve je ovo jako, jako sumnjivo, podložno korupciji...,a nisam siguran da je i zakonom dozvoljeno...

Aca

pre 13 godina

Sve ovo je bajka u pozitivnom smislu naravno!
Nadam se da ovo moze biti istina i da ce se nas klub vratiti na stare staze uspeha!
Ne daj boze da ne mute nesto oko zemljista i da nas ne ispale nesto
Rusi su to..Ne vole oni nas nista posebno samo gledaju svoj interes..nemoj da se palite!

marko

pre 13 godina

Rusi ako kupite,samo metlu u ruke,ako se ovo dogodi onda za zvezdu vise nece biti zime.Pametna kupovina igraca,i ono najvaznije pametno trosenje novca.

Zoran Jovanovic

pre 13 godina

Deda mi je umro 1972, bio je seljak i nije znao sta je Zvezda. Nije ni voleo nikakve zvezde jer su ga bili zbog obaveznog otkupa. Tata je voleo fudbal i navijao za Zvezdu i pricao mi o Rajku Miticu,Sekularcu ,Bori Kosticu ,vodio me na utakmice u Beograd. ali i da gledamo Takovo u Gornjem Milanovcu,Kasnije sam ja vodio tatu da ljedamo Tottenham ,Liverpool,Splitski Hajduk, veciti derbi sa Partizanom,Bayern iz Munchen-a,
Pricali u dokolici o proslim dogadjajima, Jugovicu, Dzajicu Draganu,Piksiju,braci ovoj braci onoj.Tata je umro jos davne 96 a i ja starim polako. Moj sin navija za Zvezdu ali vec se polako hladi od onog pravog zara .Unuk gleda crtace igra igrice i bezbrizno provodi detinjstvo.A ti zvezdo putuj.

Vuk

pre 13 godina

Gledamo uzivo kako postajemo
ruska gubernija...

Sramota me je sto zivim ovde.

Ovo nema veze ni sa zvezdom,ni sa partizanom.
Nas drzava je u pitanju.

Najgori smo.

Sale

pre 13 godina

Imam drugara koj zivi u Moskvi, on kaze da se tamo mnogo vise pise o svemu ovome nego u Srbiji! Ljubomorni grobari koji kazu da bi mi bila filijala Zenitu je cista glupost jer bas RUSKI mediji pisu o tome kako Gazprom hoce da udje u Zvezdu i tako prisvoji najveci klub od svih u kojima su trenutno! O Zvezdi i njenim navijacima se tamo pise sa velikim postovanjem, pominje se i to eto sto bi neko ovede reko da je potpuno nebitno, a tamo se naglasava da je Zvezda ubedljivo najgledaniji tim kako kod kuce tako i na strani i da je najpopularniji klub iz bivse SFRJ... Sto se tice Lukica pa ni ja nisam sa njim impresioniran ali treba biti realan! Napravite paraleru izmedju KK i FK u istom su problemu dugovima do guse a pogledajte gde je KK a gde FK pogledajte blisku buducnost i jednog i drugog! Realno kamo srece da je neki 'Lukic' precenik kosarkaskog kluba... Inace Toletu istice mandat 2012 i to je veliki gubitak za FK partizan i svi navijaci partizana su toga svesni jer hteli da priznaju ili ne nenormalnu pomoc imaju celog saveza+sudija to je otislo u bezobrazluk ali i tome ce doci kraj za godinu ipo dana...

Reci ne KGB mafiji!!!!!

pre 13 godina

AUUUUUUU i posle Crvene Zvezde -KGB.....da li su ovo ljudi normalni sta rade od tog kluba!!!! NIKAD nece vise naviajati za svoj klub ako ga kupi KGB mafija!!!!!

Uliks

pre 13 godina

Sada se moze i javno reci da je JSD partizan drzavni projekat i da je to jedini razlog zasto poslednjih godina samo taj klub osvaja prvenstva u Srbiji u gotovo svim sportovima. Za Zvezdu vise nema novca iz drzavne kase, jer se mora finansirati samo drzavni klub, ali za koju godinu, kada rusi sve preuzmu, sve ce se vratiti u normalu, prvenstvo Srbije nece biti namesteno vec unapred, nego ce se drzavni projekat morati pomuciti da to ostvari, ali ne verujem da ce to uspeti! I Zenit u Rusiji je trenutno najjaci klub!

iks De

pre 13 godina

Ime stadiona-portugalsko(brazilsko)
ime navijaca-tursko
ime na peharu-englesko
nadimak 4-te Zvezdine zvezde-francusko
nadimak 5-te Zvezdine zvezde-amricki crtani lik
vlasnik kluba( u buducnosti)-Rusi
E moj najsrBskiji klube,ostace vam samo dugmici,ako i oni nisu kineski
(Falanga,MK, 26. mart 2011 17:47)

- 1. Vi stadion NEMATE!
- 2. Navijace (neka shachica)...
- 3. Pehar LS(KS) mozete samo da sanjate, i buncate u snu!
- 4. Zvezda ima svoje ZVEZDE! A sta imate Vi?
- 5. Vlasnik Vaseg kluba u buducnosti!? Ne znam, mozda SPS ili Bjeka i Zeka!?

Slobodan

pre 13 godina

Vidim kako je Celziju lose od kad ih predvodi bogati Rus... Mi Srbi smo probali, ne znamo, upropastili smo sve, sada je vreme da dovedemo ljude koji znaji,umeju i imaju. Mozda nesto naucimo. U odnosu na nas sljam koji sada vodi fudbal nista ne moze biti gore.
Jasno mi je sto Partizanu i FSS ovo nece odgovarati, ovo bi potpuno promenilo situaciju, Zvezda bi prodisala i krenulo bi nabolje nasem fudbalu. Tu nema mesta za Toleta i Djoru i slicne metuzaleme koji su do sad u mocvari palili i zarili i unistavali srpski fudbal da bi oni u svoj dzep stavili koju desetinu ili stotinu hiljada evra.

Dejan

pre 13 godina

Čitam danima komentare o svim aspektima posete Ruskog premijera,pa i ove o ulaganjima u CZ,i ne mogu da verujem.Kao narod iznova i iznova dokazujemo koliko nikad nismo bili svesni vremena u kojem živimo.Ja sam inače zvezdaš,i nisam 'Rusofil',naprotiv,ali mislim da novac nema nacionalnost,i svakako da onaj ko ga ima treba da ga ulaže u one projekte za koje smatra da će mu doneti profit.Ulaganje u vrtiće,bolnice,prosvetu svakako nije posao stranih investitora.Inače,zaposlen sam u NIS-u već 16 godina,i od dolaska GASPROM-a,ako ništa drugo zaustavljeno je propadanje,podkradanje na veliko i razvlačenje NIS-a,a niti me neko tera da se ponašam kao Rus niti da volim Ruse i Rusiju.Ako će Gasprom da vrati Zvezdu na staze sa kraja 80-ih,a da pritom imaju i Rusi korist od toga,super!Još jednom ponavljam,nisam Rusofil,naprotiv,ali glasam sa obe ruke za dolazak Gasproma u Zvezdu,jer realno nismo svesni da nismo mi njima poklonili NIS za 400 miliona,nego su oni nama poklonili 400 miliona za NIS!Zapitajmo se samo šta bi bilo sa NIS-om da nisu došli Rusi i šta će biti sa Zvezdom ako ne dođu ...katanac.

Kremlj

pre 13 godina

Ne razumem ove koji su protiv ruskog kaphtala. Kao covek koji vec 30 godina zivi i radi u Moskvi pisci raznih komentara koji nikada nisu bili u Rusiji i koji tu zemlju poznaju iz filmova i prica njihovih roditelja. Rusija je ğïgant. Moskva svetski grad, grad svetlosti sa radnjama kakvih u Parizu, Londonu, Milanu, New Yorku sa najskupljom robom. Mercedesa, dzipova vise nego bilo gde u Evropi. I sada sto bi neko imao protiv da rusi uloze u CZ. Roman Abramovic drzi dva kluba. Chelsea i Twente. I to nikom ne smeta. Smeta iskompleksiranim srbima i naravno grobarima. Dolar je dolar koji nema ni imena ni prezimena

Milos

pre 13 godina

@Dzoni Bravo:

Nisam rusofil, daleko bilo od toga, ali postujem Ruse kao jedan neverovatan narod verovatno po ludosti najslicniji nama, samo njih ima mnogo vise.

Ali ono sto me nervira i vredja u tvom komentaru je to da ti se ne svidja da Rusi kupe bilo sta, pa i Zvezdu. Objasni nam, kakva je razlika da li je novac dosao od Rusa, Amera, Nemaca, Arapa ili sta ti ja znam koga? 5. oktobra je narod ove zemlje odabrao liberalni kapitalizam, a kapitalizam ne zanimaju cije su pare, vec profit. Jel tebi mozda draze da Zvezdu kupe Ameri? Zasto smo mi tako neverovatan narod, pa jedan Celzi je u vlasnistvu Rusa, a poznata je fobija Engleza od Rusa, a mi ovako mali, pa nam sve smeta.... Da ste svi bili hrabri pre 20 godina i sklonili komunjare i postavili pravi kapitalizam na noge (a ne ovaj kaubojski), mozda bi sad Srbija bila bogatija i neki Srbin mi mozda bio uspesan vlasnik Zvezde, Partizana i ostalih timova. Ovako....

zoran

pre 13 godina

(Kremlj, 26. mart 2011 13:57)

Ti sto zivis 30 godina u Rusiji, jesi li prosetao van Moskve.>??
beda i sirotinja na sve strane...ne pricaj abjke ovde...Putin je bio i ostao KGB clan. Ko njemu veruje taj nije sam sa sobom, definitivno.

što je babi milo to joj se i snilo

pre 13 godina

šta može loše da bude u tome, ako je ovo istina?
U Zvezdi, što bi rekao Velja Ilić, nema šta da se ukrade
Ako je investitor spreman da preuzme dugove i rizik investiranja, što je to loše i kako to može da bude loše po Zvezdu?
Pranje para kaže jedan - to je stvarno besmisleno - Gasprom nema potrebu da pere pare jer se ne bave oružjem i drogom, a cifre koje interesuju Gasprom su neuporedive sa ciframa koje će prolaziti kroz Zvezdu. Osim toga, ako hoće Gasprom da pere pare to im je bar lako zbog vrste posla kojom se bave.
Cepanje severa na "zapadnjake" i "rusofile" to je tek besmisleno, kao da će biti podele na pitanje "da li volite što vam omiljeni tim igra mnogo bolji fudbal i što imate ambicioznu upravu?"

Zvezda

pre 13 godina

Ali ne razumem šta se sad na ovu vest javljaju ljudi koji uopšte ne prate fudbal, a još manje Zvezdu, ali koji su očigledno veliki rusofobi, pa ovih dana idu sa vesti na vest i ostavljaju negativne komentare o Rusima i Rusiji, pa su izgleda osetili potrebu i ovo da komentarišu. Da se razumemo, ja nisam protiv zapada, ali nisam ni protiv Rusije i ruskog kapitala. E sad ako ja i mnogi nisu protiv zapada koji nas je bombardovao, uvodio sankcije, uzeo Kosovo stalno nas nešto ucenjuje, pa i kad ispunimo ne dobijemo ništa, nisu mi jasni ljudi koji toliko mrze Rusiju koja nam ništa od toga nije uradila, to je potpuno iracionalno. Sve u svemu, apsolutno sam za to da Gasprom preuzme Zvezdu, naravno uz neke uslove koji se moraju ispuniti, ali kao što neko reče, nažalost ovo mi deluje suviše dobro da bi bilo istinito.

marko

pre 13 godina

....kao vi se plasite Rusi ce da nas uniste ovo ono,samo vam je krivo,kao prodajemo ime Marakana,zvace se Gasprom arena,pa sta,vi zvanicno i nemate ime stadiona,samo armijski pasnjak ili lavor...A vi pravite stadion 10 godina,kad god pitaju nekog vaseg predsednika gde su pare,oni odmah pokrenu price kako prave stadion....A ovo sto ste vi prvi,to je namesteno,jer se u vas ulazu pare iz drzavne kase..i to je javna tajna,e sad je problem sto nas uzimaju Rusi,a oni su mnogo mocniji od Dacica i njemu slicnih...jer zna se da SPS najvise lobira za Partizan,a i kad je Putin rekao da dolazi u zvezdu,oni su pokusavali da na razne nacine to sabotiraju..

nikola

pre 13 godina

pravo da vam kazem-bas me briga.
bgd je prodao sve iz VOJVODINE i sada im je ostala samo zvezda iz srbije.
nek vam je sa srecom i vama i vasoj braci rusima.
mi u VOJVODINI ce mo nastaviti da gledamo prema zapadu.
(sale novosadjanin, 26. mart 2011 12:00)

Ti ni nezasluzujes vojvodinu, nasi djedovi su se borili jer se nisu plasili za vojvodstvo a ti si toliko uplasen od zapada da imas paranoju od rusa. Takvi vojvodinu ni ne zasluzuju verovatno cete samo bledo gledati kako vam sve zapad diktira i oduzima i vojvodina na duzi period postaje najobicnija kolonija.

nik

pre 13 godina

Ja nisam ni za Rusiju ni Ameriku nego za Srbiju ali ovde ima ljudi koji se trebaju obratiti specijalisti jer pate od rusofobije. Kada jedan rus ulozi u londonski celzi nije problem za domace da se raduju klubu koji vodi rus ali zato za nase kocnicare je problem kada smo sami u pitanju kanda bi vise voleli italijane da ulazu verovatno bi isto proslo ko sto su zgrabili 2 reke Drinu i Ibar radi resavanja sopstvenih energetskih problema a nama 49%. Da vidi se zapadnjaci samo rade u nasem interesu.

zoran

pre 13 godina

Grobari, nesto nije jasno ?!
(Aleksandar, 26. mart 2011 02:50)
==========================================

Ja mislim da tebi nije mnogo toga jasno a ni tebi slicnima.
Nestace vam ime i nestace Crvena Zvezda. No, vi toga niste svesni. Doduse vi ste vec jednom prodavali grb, tako da nista nije cudo.

Kako cete se izvuci iz "medvedjeg" zagrljaja kada sve otkupe..zemljiste,objekat,ime promene,stave svoje ljude na vrh kluba...gde je ona Crvena Zvezda..??

Inetersuje me koliko ce vrh Zvezde da strpa ( da se ugradi u ceo "projekat") u svoje dzepove. Ovo bez dobrog mita nece proci. Kolika je cena samo Bog zna.
Samo se nadam da Partizan nece upasti u istu zamku vec ce ostati cist pred novcem mafije.

Dragan Bosnjakovic

pre 13 godina

E jadi Srpski!A pokojni V E L I K I futbaleri(RAJKO MITIC,STJEPAN BOBEK,
MILOS MILUTINOVIC,ponajvise JOVAN COKIC....i mnogi,mnogi drugi...ZADUSNO
SU MRZELI KOMUNIZAM.Zato su i prolazili tako kako su prolazili!Da se nama
SRBIMA,nama kojima je komunizam naneo SAMO ZLO,servira nesto ovako....!
Sutra ce se kod nas ponovo pojaviti kastro,aljende,kim il sung,lumumba...
a predvodnik tog S T A D A ce biti mira,radulovic,karic...a kusturica,kos
tunjavi,vuk bojovic,toma,vicic,ilic..i ostali mediokriteti,neradnici,NES-
KOLOVANA BULUMENTA ce biti presrecna!

Falanga,MK

pre 13 godina

(marko, 26. mart 2011 14:22)
Ime stadiona-portugalsko(brazilsko)
ime navijaca-tursko
ime na peharu-englesko
nadimak 4-te Zvezdine zvezde-francusko
nadimak 5-te Zvezdine zvezde-amricki crtani lik
vlasnik kluba( u buducnosti)-Rusi
E moj najsrBskiji klube,ostace vam samo dugmici,ako i oni nisu kineski

vojislav,bgd

pre 13 godina

Neću, kao mnogi, da kažem da nisam ni za Ruse ni za za Zapad - oduvek su me nervirali takvi neiskreni stavovi. Jesam za Zapad i neću više da navijam za Zvezdu ako potpadne pod KGB.

rty

pre 13 godina

Ovi sto negoduju i pisu gluposti tipa kgb, crveni zenit ili su sa druge strane brda ili ljudi koji ne prate fudbal vec neki 'evropejci', valjda to podrazumeva da mrze Ruse a vole ove sa zapada sto su nas posipali osiromasenim uranijumom...

Vratimo se Zvezdi. Dobiti nov stadion plus tim koji ce moci da se ravnopravno nosi sa velikanima ove igre je odlicna vest. Ralno ovo je za Ruse odlican posao investirace u stadion i infrastrukturu 600 mil. u tim nekih 20-30 i imace ekipu koja ce vladati domacom ligom narednih 10 godina ako ne i vise. Mnogo profitabilnije i sigurnije ulaganje je u Zvezdu nego u neki osrednji zapdani klub jer ako napravis ekipu koja ce da vlada u ovako smesnoj ligi dobijas stalnog ucesnika LS siguran profit (min 10-tak miliona, i to da izgube sve utakmice). Da ne pricamo koliko zemljiste na topcideru vredi i kojom brzinom ce im se isplatiti ta investicija. Rusi dobijaju profitabilno preduzece, navijaci konacno velike utakmice u kojima njihov tim ne sluzi kao topovska hrana a verujem da su i stariji zaboravili kako to izgleda, mladji ni ne znaju kako je kad njihov klub prasi velikane!

eee

pre 13 godina

Ja mislim da tebi nije mnogo toga jasno a ni tebi slicnima.
Nestace vam ime i nestace Crvena Zvezda. No, vi toga niste svesni. Doduse vi ste vec jednom prodavali grb, tako da nista nije cudo.

Kako cete se izvuci iz "medvedjeg" zagrljaja kada sve otkupe..zemljiste,objekat,ime promene,stave svoje ljude na vrh kluba...gde je ona Crvena Zvezda..??

Inetersuje me koliko ce vrh Zvezde da strpa ( da se ugradi u ceo "projekat") u svoje dzepove. Ovo bez dobrog mita nece proci. Kolika je cena samo Bog zna.
Samo se nadam da Partizan nece upasti u istu zamku vec ce ostati cist pred novcem mafije.
(zoran, 26. mart 2011 12:37)

- Ja stvarno ne znam zbog cega se toliko sekiras za Zvezdu!? Gledaj u dvoriste svoga kluba... ...da, promenicemo ime, isto kao sto je i Zenit promenio ime u Gasprom, isto kao sto je i Shalke promenio ime u Gasproma, tako ce i Zvezda promeniti ime u Gasprom, ukoliko Rusi stvarno planiraju da uloze vecu kolicinu novca u klub (koliko ulazu u Zenit i u Shalke)! Bilo bi dobro da se ukljuce u rad kluba, i da se jednom otarasimo raznoraznih "menadzera" i kojekakvih "predsednika FSS-a"... Dobra ideja, samo koliko je vest proverena i tacna... :\
- Kupio bi neko i partizan, ali od partizana moze samo da uzme Ime i preseli ga u "zemonelo" (koji ste dobili ne znam od kojih para), posto Vi stadion nemate!!!

Dejan

pre 13 godina

Ha ha, ljudi kakav KGB kakvi bakraci oni cak vise i ne postoje, Ruske firme haraju po celoj Evropi pa cak i SAD pa ne vidim da je nekom lose, moze biti lose samo partiyanovcima

Mishevi koji laju...

pre 13 godina

pravo da vam kazem-bas me briga.
bgd je prodao sve iz VOJVODINE i sada im je ostala samo zvezda iz srbije.
nek vam je sa srecom i vama i vasoj braci rusima.
mi u VOJVODINI ce mo nastaviti da gledamo prema zapadu.
(sale novosadjanin, 26. mart 2011 12:00)

Nista, onda sa svojim istomisljenicima osnuj stranku koja se zalaze za nezavisnu Vojvodinu. Izadjite na izbore pa da napokon vidimo koliko ste "teski" a ne vecito da cekate da vam Pajtic ili Canak odrade posao u situaciji kad se nijedan politicar ili partija u Vojvodini ne zalazu za takav program. I posle usvojenog statuta, ponavljate kao papagaji istu, unapred naucenu mantru: "Za sve je kriv Beograd".

Ivan

pre 13 godina

Ne razumem negativne komentare na ovu vest. To sto ce jedan srpski klub da stane kako tako na noge, da dobije kakvu takvu sansu da doceka prolece u evropi za mnoge je ovde prica o kgb-u, guberniji... To ne valja?

Da Miskovic kupi Zvezdu i to ne valja?

Kad nas nema na prolece u evropi svi pljuju kako se nista ne radi u fudbalu, da smo na dnu, i to ne valja.

Drzava, ovakva jadna kava jeste da finansira Zvezdu je van pameti...

Sta onda valja? Da skroz propadne?

Kad pricate o kgb-u i guberniji iznesite kako bi ste vi vratili ovakvu "instituciju" od kluba na slavu 90-ih?

P.S. Uzgred da spomenem Abramovica, s asvim njegovim jahtama i sl. kao vlasnika jednog kluba koji je u samom vrhu evropskog fudbala!

pravnik

pre 13 godina

Prosli put kada je svratio Medvedev, prodali smo NIS za cca 400 mio. Prekljuce je bio Putin, a danas ova vest. Nisam pobronik teorije zavere ali i budali treba da bude jasno da Rusi ovde vide samo interes i mogucnost da uz koriscenje moci rade sta hoce a sve pod plastom istoriskog prijateljstva.

Neko je u komentarima napisao da poredlaze svim rusofilima da odu na par meseci u Rusiju i da im garantuje brzo izlecenje. To je toliko tacno da je potpuno nerazumljivo kako nekome nije jasno.

Kada se stara zaverenicka Srpska prica (neprijatelji sa zapada i prijatelji iz Rusije), barem sto se mene tice, stavi na sto - samo bi jako glup, neobrazovan i neinformisan covek glasao za Rusiju.

Djoka

pre 13 godina

Zenit je bio osrednja ekipa pre nego sto je Gasprom postao vlasnik. Sad je Zenit neko i nesto u Evropi! E, to vas plasi, grobari... Ljubomora na delu! Ako, kao Zenit, osvojimo jos nesto u Evropi, ugasicete se od muke! Tu lezi vas problem! I Celsi je u vlasnistvu Rusa, pa? Mislite da su losi? Vi ste onda stvarno od muke odlepili! KGB, komunizam... Ako niste culi, to je proslost! Kao i Jugoslavija, Tudjman...ili za vas to jos traje?

Mek

pre 13 godina

Ja mislim da tebi nije mnogo toga jasno a ni tebi slicnima.
Nestace vam ime i nestace Crvena Zvezda. No, vi toga niste svesni. Doduse vi ste vec jednom prodavali grb, tako da nista nije cudo.

Kako cete se izvuci iz "medvedjeg" zagrljaja kada sve otkupe..zemljiste,objekat,ime promene,stave svoje ljude na vrh kluba...gde je ona Crvena Zvezda..??

Inetersuje me koliko ce vrh Zvezde da strpa ( da se ugradi u ceo "projekat") u svoje dzepove. Ovo bez dobrog mita nece proci. Kolika je cena samo Bog zna.
Samo se nadam da Partizan nece upasti u istu zamku vec ce ostati cist pred novcem mafije.
(zoran, 26. mart 2011 12:37)

da li ti verujes u to sto pricas?Da li mislis da je sve u Srpskom sportu cisto?Uopste ti nije cudno sto partizan u svim sportovima stoji dobro,sto drzavne firme ulazu samo u partizan,a ne u zvezdu!U partizanu su Zeka i Bjeka radili posteno decenijama,ali samo je Dzajic pljackao i drzavu i zvezdu!Necu da pisem nista veliko jer mi se komentari ne objavljuju,verovatno nece ni ovaj!Zelim jos samo reci da nisam teoreticar zavere,ali ovde je sve toliko providno!Predsednik drzave sa Dodikom na svakoj partizanovoj utakmici,a ne moze da dodje na marakanu sa Putinom!To su toliko jadne i mizerne stvari da ja nemam reci!

Bane

pre 13 godina

Ti sto zivis 30 godina u Rusiji, jesi li prosetao van Moskve.>??
beda i sirotinja na sve strane...
(zoran, 26. mart 2011 15:50)


Zorane i u SAD postoje bogatasi recimo sa Beverli Hilsa i Menhetna ali i sirotinja iz Kentakija, Ajdaha i slicnih drzava u kojima je i Bog rekao laku noc. To su ljudi koji zive u montaznim barakama slicnim onima na Adi Ciganliji i rade i zive od danas do sutra.

Nikada nisam bio u Rusiji ali veliki broj rusa sam primetio letujuci od Spanije na zapadu do Turske na istoku a razgovarao sam o njima sa turistickim vodicima, trgovcima i ugostiteljima. Jednoglasni su u tvrdnji da su "puni kao brod" pa cak i da su svojim masovnim posetama izvukli spanski turizam iz krize. Sto se tice njihovog standarda u proslosti (SSSR), mogu da kazem pogledajte gde smo bili u odnosu na cehe i poljake pre 20 godina a gde smo sada. Zamenili smo mesta.

Boris

pre 13 godina

Nevidim razlog zasto toliko negativnih komentara ovde vezano za Zvezdu i ulaganje Gasproma! Kao prvo Gasprom je jedna internacionalna kompanija koja dolazi iz Rusije! Pa hoce mi neko reci da Shalke ima nesto lose iz njihove saradnje?? Secate li se Chelsea pre nego sto je dosao Abramovic??
Sta imamo danas, fudbalom nam vladaju menadzeri koji su duboko ogrezli u kriminal, oni sastavljaju timove, trenere dovode, ucenjuju rukovodstvo vecine klubova u zemlji,cak i reprezentaciju sastavljaju, a sve to zbog velike dobiti na igracima mizernih potencijala! Upravo je to razlog zasto je velika Zvezda u dugovima iz kojih nikad nece izaci! Od kad su legende Dzajic i Cvetkovic poterani (politicki) iz kluba sve je krenulo nizbrdo a pogodite kome su smetali i treba da se stidimo sta se sa tim velikanima sada radi!
Zbog svega navedenog mislim da bi ovaj projekat sa Gaspromom bio nesto sjajno sto bi Zvezda i njeni navijaci dobili, bar nece moci razno razni mafijasi , menadzeri, sumljivi tipovi, politicari, Karazdici... da ucenjuju Zvezdu, guraju svoje igrace, uzimaju novac i sl.
Puna podrska projektu GASPROMA u CZ!

brko

pre 13 godina

Koliko zluradih komentara, zavisti i ljubomore, strasno. Ajde vi mudraci, dajte mi recept za oporavak naseg fudbala, sporta ili ekonomije uopste.
Ok, ima i druga opcija, da sve ostane ovako kako je, da igramo vjecno ovu kukuruz ligu, i radujemo se prolasku pretkola evropskih takmicenja ili eventualnom ucescu u grupnoj fazi svakih 5 godina.

Vlade Sijan

pre 13 godina

Za informaciju svima: Ova vest je spinovana i nema nikakve veze sa realnoscu.

Licno bih bio zadovoljan da Gazprom kupi Zvezdu, jer bi zvezdin budzet bio najmanje upetostrucen i svake godine bi igrali ligu sampiona (ali ne bi bili topovsko meso kao neki). Medjutim iz pouzdanih izvora sam saznao da se o ovome nije jos uvek ni razmisljalo, a kamoli govorilo.
Ipak, i bez toga verujem da ce Robi da napravi tim kojeg ce se plasiti mnogi u Evropi.
Zivi bili pa videli!

Dejan

pre 13 godina

Svakome kome se ne dopada ova vest predlazem da sakupi i uplati 300 miliona eura, pa neka bude ortak za Gaspromom ili neka sakupi 600 miliona i bude jedini gazda nad klubom i okolnim gradjevinskim zemljistem i svim objektima koje ce pudignuti za te pare. Ma, neka sakupi 50 milijardi eura i kupi ceo Gasprom ukljucujuci i ovaj ovde u Srbiji. Danima filozofiramo ovde sta treba uraditi sa stadionom a 99,99% nas verovatno nema vise od 20.000 eura u kuci ili na racunu u banci, koliko vredi jedan osrednji automobil. Isto kao kada bi nepismeni romi iz karton-naselja na Novom Beogradu zakazivali seminar i predavanja neuro-hirurzima iz Zeneve.

Dusan

pre 13 godina

Ja stvarno ne razumem zasto se svi vi bunite,pa ko je vlasnik Mancestera,Celzija itd?I oni su vlasnici bogatasa iz drugih zemalja pa te ekipe lepo predtavljaju i fudbalu i svoju ligu i svoju zemlju......

Ja i moj kumašin

pre 13 godina

Meni moj deda pričao : sinko , teško onima koje Rusi brane i hrane...Al šta je znao moj pokojni deda , bio je prost čovek , iz naroda...Osećam da će Zvezda da procveta kada budu počeli Rusi da ih hrane i brane....:)

drle

pre 13 godina

(GO WEST!, 26. mart 2011 06:13)



Dakle mlatis, a pojma nemas.Kod Schalke-04, je Gazprom samo jedan od sponzora, mozda najveci, al nikako vlasnik kluba.

NSHC

pre 13 godina

Neko ko napravi dil da za 550 mil € kupi NIS nije nikakav problem da da 450 mil € za stadion nejvećoj komunističkoj ikoni u jednoj napaćenoj zemlji koja mrzi gradjansku tradiciju i kojoj istorija počinje kada se mladi komunisti usele u vile na Dedinju.

Jole

pre 13 godina

A ovi dušebrižnici što kažu da više neće navijati za Zvezdu ako potpadne pod KGB su očigledno gledali previše holivudskih filmova gde su Rusi i KGB, a usput budi rečeno i Srbi uvek predstavljeni kao teroristi i ludaci, a CIA i Amerika Bože moj spasavaju svet. Ma dajte više...
P.S. Koliko sam upoznat navijači Chelsea-a nemaju ništa protiv što im je Rus vlasnik, čak naprotiv, dok on nije došao nisu mogli ni da primirišu trofejima, a u Man UTD-u navijači svaki dan teraju AMERIČKE vlasnike i čak dobar deo njih bojkotuje klub. Što će reći, nema pravila po tome odakle je vlasnik i kapital, već kakav je i kako radi.

Mozzart

pre 13 godina

@Miki i ostali grobari...

Znam da vas je ova vest pogodila... Vidite, Zenit nije promenio ime u Gasprom...ni Salke! Ti, Miki, prvo procitaj celu vest, nemoj odmah groznicavo da komentarises! Necemo mi biti Zenitu, ono sto je vama Teleoptik. Ako si procitao vest, pise da je Zvezda najveci klub koji Gasprom preuzima... Mozda Zenit i Salke budu nase filijale, a? I ne plasite se, necemo ucestvovati u LS... Pokusacemo da je osvojimo, ako je vest tacna!

vrea

pre 13 godina

E moji grobari......crno vam se pise. A za sve vas koji se brinu oko ove odlicne stvari za navijace Zvezde, pogledajte malo primer Zenita...

to je to

pre 13 godina

E moji grobari......crno vam se pise. A za sve vas koji se brinu oko ove odlicne stvari za navijace Zvezde, pogledajte malo primer Zenita...
Ovaj koji je ispao od Tventea?I Salke koji ni odkad su im Rusi sponzori ne mogu da postanu prvaci Nemacke(a nisu bilo 50 i kusur godina).Jedan Volfsburg i Stutgart koji se sada grcevito bore za opstanak,pa Bajern,Borusija(sada),svako od njih je bio prvak od kada je Gasprom usao u Salke.Ako mislite da ce rusi dakupe Zvezdu i da vam5-10 evra bude godisnja karta,smnesni ste.Necete moci ni priviriti na stadion ako nemate pare u dzep i odmah oprostite se besplatnih gostovanja i slihtanja upravi.

grobar Makedonija

pre 13 godina

ajde grobari krenite ...jedva cekate neku zvezdinu vest pa da lecite frustracije
(jole, 26. mart 2011 10:37)
Alo ...Celu jesen komentirate LS,Evroligu,a nigde ne ucestvujete.Ko je iskopmleksiran,a?Pa da nije Partizana,sem neke vase domace "aktivnosti" kao u vreme nekih pionerskih sekcija u osnovnoj skoli,ne bi imali sta da radite na netu...

Slavko

pre 13 godina

Evo vam vasig zapadnjaka kulturnih i demokratskoh
http://www.youtube.com/watch?v=a_kF1JBiVpQ&feature=related
Rusofobi ne javljajte se vise!

sale novosadjanin

pre 13 godina

pravo da vam kazem-bas me briga.
bgd je prodao sve iz VOJVODINE i sada im je ostala samo zvezda iz srbije.
nek vam je sa srecom i vama i vasoj braci rusima.
mi u VOJVODINI ce mo nastaviti da gledamo prema zapadu.

Zašto, bre?

pre 13 godina

...Koji ste vi hvalisav narod,to je cudo,al kad su pare u pitanje, odmah ste kosmopolite,ekonomski eksperti,analiticari,predvidjate buducnost....Vi ste najsvestraniji narod na planeti...
(Josko Martinoski(Macedonia), 26. mart 2011 16:46)

Ti baš onako, generalno po celom narodu?

Bojan

pre 13 godina

FK Crvena Zvezda nema za sponzora ni jedno javno, državno ili kako se to već zove preduzeće. FK Crvena Zvezda ne košta poreske obveznike ni 1 dinar. FK Crvena Zvezda je u katastru republike Srbije upisana kao vlasnik stadiona i pratećih objekata. Po statutu kluba svako može da se kandiduje za predsednika, bio on rus predstavnik ogromne energetske kompanije ili neko drugi, izbor će biti naša stvar, članova kluba. Vi dušebrižnici gledajte da plaćate račune na vreme posto su krenule tužbe protiv fk partizan zbog dugova, moraće da se zahvati malo više, od EPS-a nije dovoljno, neka se spremi Infostan, Vodovod i kanalizacija...

True

pre 13 godina

Nista ne razumem...sta to Zvezda kao drustvena firma na budzetskim jaslama ima da proda kao "svoje"?!kakav benefit tu treba da ostvare Lukic, Kleut i ekipa?nije li sve sto Zvezda ima placeno novcem nasih oceva i nas( bez obzira za koga navijali!)...Deonice u narod kao i za sva druga javna preduzeca pa ko hoce neka otkupi na berzi...isto vazi i za zemljiste..gradsko znaci pripada gradjanima, kakvoj Zvezdi...sreca pa znam da su ovi nesposobni da prodaju kilo krompira pa se teshim nece im uspeti.
P.S.
Ova slika, jel to oni piju alkohol na udaljenosti manjoj od 1km od sportskog objektailije to Disney sampanjac?

Bitola !!!

pre 13 godina

Nebitno za koga navijam od ova dva kluba,samo da vas podsetim:
Secam se kad su Crnogorski drzavljani ODLUCILI da ne zive sa vama(zadnji se opametili) da ste ih svakodnevno omalovazavali da ke im Rusi pokupovati sve sto vredi u CG i da ke biti njihovi vazali.Ono sto sam ja video u sredu prevazilazi
granicu dobrog ukusa i trebalo bi ceo taj dan staviti na papir i napisati prirucnik sa naslovom "10 dobrih saveta kako se uvlacitii.." Pozdrav do site Srbi koi ne se prevrtlivi!

brain

pre 13 godina

grobari potpuno razumem to sto ste ljubomorni i isfrustrirani do sada vam je bilo potrebno 17 godina uzastopnog osvajanja prvenstva da bi nas stigli po broju osvojenih titula a od sada necete uspeti ni u narednih 100 ha ha RedNorth vs Gate7 a vi partizani palite u sumu jer za bolje niste

Nebojsa

pre 13 godina

Sjajan trenutak da covek prestane da navija za Zvezdu i da se okrene Radnickom (Nis/Kragujevac), Vojvodini, Proleteru, Spartaku, Napretku, Jagodini ...

Dzoni

pre 13 godina

Ma samo vi glumite neke velicine iz proslosti.Od kad se raspala SFRJ Zvezda je od velikog kluba i brenda postala obicna 0,trecerazredni klub..ako necete rusi ce da nadju cas posla drugi.Ista situacija kao sa JAT-om ,nekad vrhunski prevoznik je postao posle raspada prevoznik za izbegavanje i kad je ruski Aeroflot hteo da kupi dinkic rekao NE ,ko zna po cijem nalogu (mada svi znamo cijem) i sad ga nece niko ni dzabe a aeroflot samo u zadnjih godinu dana kupio 50 novih aviona najnovije generacije boeing 777,787 i airbus a350.A vi se i dalje vozite u avionima kupljenim jos 80-tih koji samo cekaju da se raspadnu u vazduhu.

Bakari kone

pre 13 godina

Nema razloga grobari da se plasite bicemo dominantni u Srbiji kao i u Evropi ,ali to nije razlog da i vi ne budete deo tog uspeha. Bar cemo svi moci da gledamo uzbudljive meceve u UEFA Champions League i osvajanje trofeja. Boze pomozi da ovo i bude.........

Mladen Stojanovic

pre 13 godina

Aman, pa zar samo Rusi na ovoj planeti imaju kapital. Malo im je sto su kupili NIS, sad hoce i EPS i Zvezdu. Gde su bogati seici, Kinezi, Nemci...

dosledan

pre 13 godina

Ama dragi rusi, moze zvezda da se vrati u vrh evropskog fudbala i sa postojecim stadionom, nije potrebno dati 600 mil. eura i sazidati '' stambeno poslovne objekte '' da bi sve ovo postali! Drugo, u tekstu se spominje da ni dug nece bas ceo da vrate nego polovinu a ostatak kroz novi kredit!!! Mislim da je sve jasnije sta se sprema i ko ce da uzme pre svega lokaciju a da gospoda iz uprave i nisu bas toliki zvezdasi ako se sve ovo obistini!

zlatarac

pre 13 godina

***** crno vam se piše.Kupiće Zvezdu zbog lokacije stadiona.Napraviće vam novu "Marakanu"u Obrenovcu ili Borči a na mesto star praviće velelepne zgrade za potrebe "Gaspreomnjeft"-a Zato je "Putko"došao na stadion da oceni atraktivnost lokacije.Inače je van pameti da neko pored onakvog stadiona pravi novi.

VESELO MI S TOBOM NEKAD BESE...

pre 13 godina

Drugog izbora nema!Al' Marakanu ne dam!Vidim da bi mnogima bilo svejedno kad bi ga rusili.Kakav crni Dragao...

Zlatko Todorovic

pre 13 godina

Nas domaci fudbal je u rukama mafijasa i kriminalaca vec dve decenije. Ovo moze da znaci samo dve stvari: ili nadgrobni spomenik nasem fudbalu, koji se opasno priblizava "madjarskom scenariju" ili kompletan remont naseg fudbala. I jedno i drugo je dobro, ili da znamo da nas fudbal vise ne postoji, ili da ce ici ka boljitku. Partizanovim navijacima bih porucio da gledaju u svoje dvoriste, jer ako ovo prodje kod nas, nemoj da se zanose mislju da ce oni bolje proci. Neka samo vide ko sponzorise njihov klub, i bice im mnogo jasnija slika i situacija. Zelim im svu srecu. Samo da znaju jednu stvar: prvi klub koji odradi ovakvu stvar, mozda ima sansu da to uradi dobro, jer ce sve oci biti uprte u taj slucaj, a ostalima-neka je bog u pomoc. To je isto bilo i sa privatizacijama: Sartid je prosao dobro, vec posle toga vidite sta se desilo. Ovo je ista prica, samo promenjen milje.

DeKOb

pre 13 godina

Necete normalnu privatizaciju, eto Vam sad Gazprom. Pod kojim uslovima? Posto? Jesu li oni najbolji kupci? Alajbegova slama. Zasto je patriotizam podilaziti Rusima?

torrente

pre 13 godina

Jos jedan pokusaj Uprave FK Crvena Zvezda da skrene paznju navijaca sa trenutne katastrofalne situacije u klubu, cinjenice da ce verovatno i ova sezona proci bez osvojene titule...Ponasaju se poput najboljih djaka Mice Jovanovica,gori od njih su samo ovi "novinari" koji ovakve vesti proturaju za sezonsku kartu ili slicno..

drle

pre 13 godina

Nemam pojma da li je ovo dobra ili losa ideja. Jedino sto znam jeste da Lukicu ama bas nista ne verujem. I iskreno, voleo bih da vidim nekog drugog na celu Zvezde umesto njega.
(va, 26. mart 2011 02:20)



Nista se ne brini, Lukic se tu ne pita nista. On je tu igrom slucaja. Cim Rusi krenu konkretnije u akciju, Lukic i njegova ekipa ima da lete napolje kao stari koferi.

rmilance

pre 13 godina

Jelte a koliki su otprilike dugovi Zvezde i Partizana, dal zna to neko, bar od prilike? Za Zvezdu se neke cifre i provlace po vestima, a za Partizan nikad nisam cuo koliko duguje!

Josko Martinoski(Macedonia)

pre 13 godina

A sto ne kupe Barselonu, kad imaju toliko para? Oni bi,al ima jedna sitnica koja ih ometa.Katalonaca ima koliko i Srba,al za razliku od Srba(i Zvezde),Kataloncima je Barsa SVETINJA!!!.Koji ste vi hvalisav narod,to je cudo,al kad su pare u pitanje, odmah ste kosmopolite,ekonomski eksperti,analiticari,predvidjate buducnost....Vi ste najsvestraniji narod na planeti...

Vlada

pre 13 godina

@Josko
Makedonac, prvo si provocirao na vestima u vezi Novaka, pa si poceo da ismejavas pojedine navijacke grupe, a sada i ceo srpski narod. Da se nisi malo previse zaneo? Bice bolje za tebe, za nas, i za tradicionalno prijateljstvo Srba i Makedonaca da se vise ne pojavljujes na ovim talasima i da svoje frustracije lecis na drugom mestu. Pozdrav svim Makedoncima koji nas ovde posecuju sa dobrom namerom i prijateljskim osecanjima...

Marko

pre 13 godina

Videli Rusi da se Srbi lože na njih pa brže bolje da sve pokupuju. Uskoro će sve firme i javna preduzeća i infrastruktura biti Ruski. A šta je Srbija dobila od toga? Kvazi-podršku za Kosovo koje je sve manje naše? Pa hvala im, Kosovo smo mogli da izgubimo i bez njihove (skupe) podrške.

јџ

pre 13 godina

Паметан потез за ДС и Г17 би био да све што може да се прода, прода русима (железнице, метро и неке аутопутеве Русима јер ће онда ликови попут Младена Обрадовића моћи мање да причају како је ово западњачка "издајничка" власт.

Sima

pre 13 godina

@partizanovac

Samo se smejte grobari, kada se ovo realizuje pricacete svojim unucicima kako se davne 2010/11 igrali u ligi sampiona!

HA HA HA HA

Bob

pre 13 godina

Jel ta Zvezda neki pogon-fabrika pa da se otvaraju nova radna mesta za nezaposlene?? A ne to ti je FK!! posto leba nema ostanu igre...bravo vrlo pametno ulaganje u buducnost srbskog naroda, sta ce meni fabrika ocu stadion

J O K E R

pre 13 godina

PLJACKA SRBIJE SE NE CE ZAVRSITI SAMO SA NISOM-SADA JE VIDIMO I CRVENA ZVEZDA NA REDU!!???...MISKOVIC JE SA BEKOM HOHSTAPLERSKI OPRAO PARE KROZ PRODAJU "MAXIJA",A U MEDJUVREMENU JE POKUPOVAO ZEMLJISTE SKORO SKORO CELE SRBIJE "VOJVODINU POSEBN"O I SADA KAZE IDE U "AGRAR",KARIC IH PERE I DALJE(MNOGO JE DRPIO!!),JEDNOM RECJU SRBIJA ODE NA DOBOS A SVE DA BI SE OVA KOALICIJAQ ZADRZALA U SEDLU NA CELU SA TADICEM I NJEGOVIM "SAVETNICIMA",DACICEM I VEC POZNATIM PERJANICAMA SPS-A...K A T A S T R O F A !!!F U J !!!

Statisticar

pre 13 godina

@Dzoni Bravo, zasto vas Gasprom asocira na KGB? Mene prezime njegovog predsednika (Miler) mnogo vise asocira na jednu zapadniju instituciju koja je pre oko 70 godina imala filijale sirom Srbije, Severne Afrike i Evrope, ukljucujuci i Rusiju. Zato mislim da bi pre svih sve germanofilske stranke i organizacije u Srbiji trebale da pozdrave ovaj posao.

Nik

pre 13 godina

Dakle, u budućnosti će "Crvena zvezda" da bude "Zenitu" ono što je danas "Partizanu" fudbalski klub "Teleoptik" iz Zemuna.
(Miki, 26. mart 2011 02:33)

# Link komentara


Ne Miki, Zvezda ce da bude, ono sto je Partizan ekipi Fiorentine.

Crveni petao

pre 13 godina

Nisam siguran u ono sto pise Grobarski glasnik Novosti. Ali i da je tacno to je super. Mi zvezdasi nismo gadljivi na pare bilo odakle dolaze. A vi grobari ni u najavi nemate nikog ko bi se zainteresovao za vas. Vi ste drzavni projekat Srbije. Oni ce i stadion od nasih para da vam naprave , od nasih para da vas spnzorisu da vam kupuju igrace. Samo ne znam dokle

mutne radnje

pre 13 godina

Sve to moze da bude lepo...samo da vas podsetim da sport vec danas nema ni S od sporta,nego da je samo biznis.Ako bi ovi stvarno kupili ZVezdu i recimo zeleli vrhunske rezultate...kao Zenit za par godina...koliko bi u toj ekipi bilo igraca iz Srbije?Milim za koga se igra uopste fudbal?!U danasnje vreme iskljucivo zbog para.Mi koji fudbal gledamo smo u poslednjem planu.Sve je to lepo,ali zar Lukic ne rece da NIKO nece moci da kupi Zvezdu.Kad ono Rusi...Nisam neki ljubitelj "zapada" ali od Rusa mi se povraca.

Igor

pre 13 godina

Tražim da tužilaštvo reaguje zbog konzumiranja alkohola na stadionu u vreme utakmice. Za to je kažnjen i Predsednik republike, nije valjda Lukić veći faktor? A što se tiče stranih državljana treba ih izvesti pred lice pravde čim budu dostupni državniom organima Republike Srbije. Treba kazniti i one koji su im dopustili da napuste teroriju Srbije,pre okončanja postupka. Pre polaska na put u Srbiju su bili u obavezi da se informišu o detaljima, koji se tiču kršenja zakona u našoj zemlji.
Kada bi se to desilo, shvatili bi da investiraju u pravnu državu, a ne u guberniju.
Tako bi prošli u Kini ili Japanu.

Raša

pre 13 godina

Uopšte ne razumem navijače drugih klubova a pogotovu Partizana koji komentarišu stvari vezane za CZ. Neka treniraju, gledaju svoja posla, navijaju a CZ će sigurno je naći najbolji put povratka na puteve slave. Opcija sa Gaspromom izgleda odlično. Najači mogući sponzor - partner, novac, stvaranje podmlatka, materijalna sigurnost, novi stadion, novi igrači i trener, totalno remontovanje, velike utakmice pa šta bi još trebalo da poželimo. I još nešto sam zaboravio, više neće biti olakog kažnjavanja kluba. Od sada kada neko bude hteo to da uradi, dobro će se zamisliti da li to treba. Dosta je bilo kažnjavanja samo CZ.

dusanka

pre 13 godina

Gde ima love tu je Rusija.Nece oni da se muce pa da izgrade neku fabriku,gde mozda i nema neke love. Pametni Rujkani,a mi,kakvi smo opet bez cinte,pa daj sta das.
Bolje i Rusi,mozda ce ovi nasi fudbaleri poceti da igraju fudbal konacno!!!!

Peca

pre 13 godina

****** Pa čemu ovo. Veliki poznavaoci politike, sporta, rusofilije hahahaha. Pa smešni ste. Polako zakucaće dugovi i na vaša vrata samo što ćete tada da bankrotirate jer neće hteti niko da vas kupi, e tada će da vas kupi Gasprom i da napravi parking hahahaha.

True

pre 13 godina

Nista ne razumem...sta to Zvezda kao drustvena firma na budzetskim jaslama ima da proda kao "svoje"?!kakav benefit tu treba da ostvare Lukic, Kleut i ekipa?nije li sve sto Zvezda ima placeno novcem nasih oceva i nas( bez obzira za koga navijali!)...Deonice u narod kao i za sva druga javna preduzeca pa ko hoce neka otkupi na berzi...isto vazi i za zemljiste..gradsko znaci pripada gradjanima, kakvoj Zvezdi...sreca pa znam da su ovi nesposobni da prodaju kilo krompira pa se teshim nece im uspeti.
P.S.
Ova slika, jel to oni piju alkohol na udaljenosti manjoj od 1km od sportskog objektailije to Disney sampanjac?

Scrabble

pre 13 godina

Koja je namera kupca? Sa imenom kluba kupuje se i titula evropskog šampiona a to je vlasništvo malobrojnih klubova. Veliki klub sa vrhunskim igračima i trenerom može se napraviti novcem ali se Liga šampiona pa i UEFA liga ne može ozbiljno igrati (a kamoli osvojiti) bez jake domaće lige što je u našem slučaju misaona imenica. Sem ako kupac ne vidi jaku regionalnu ligu u bližoj budućnosti onda nema ozbiljnih sportskih namera.

marko

pre 13 godina

Koliko grobara ima ovde,pa ovo je prosto neverovatno,80% komentara pripadaju grobarima,sta ste se tako uzvrpoljili.Ovaj jedan orica kako cemo da budemo kao teleoptik,ovaj drugi o nekom pranju novcu i gubljenju morala,pa daj te smesni ste,al vas toliko boli.....Ko vam je kriv,vi imate vaseg Djurica postenjacinu,kao i Toleta,Zeku i BJeku vladare iz senke...nas Lukic je za te vase Samaricanin..tako da vas zalim,popijte jedan Febricet da vam bude bolje...

Chicharito

pre 13 godina

Znaci,zvezda novi prvak-kao uslov predsedniku(koji je grobar)za dobijanje ruskog kredita!!! Šta tu nije logično, tek ćemo mi patiti,a Broz nam bio za sve kriv!

Mijat

pre 13 godina

Ako moj KLUB postane deo KGB-a ja se zasita odricem ZVEZDE!!!! Pazite sta radite jer izgleda niste svesvim izgubicete navijace ako Zvezda ode pod KGB cizmu.

Dejan

pre 13 godina

Sa odlaskom Djajica Crvena Zvezda kakvu smo znali je umrla. Trebalo bi da odgovaraju svi oni koji su Zvezdi natovarili ovoliki dug. Prodajom Zvezde vise necu imati za koga da navijam.

Mikoyan

pre 13 godina

Nema sanse! Rusi kupuju klubove po zapadnoj evropi. Sta ce njima klub koji se takmici u toletovoj tramvaj ligi (uz to neregularnoj). Ovde nema publike, nema marketinga, nema skupih tv prava. Kako dovesti kvalitetnog fudbalera iz inostranstva ako on mora da igra na livadi, ogradjenoj zicom, pred 50 ljudi. Realno ovo je isto kao kada bi nam Tadic rekao: za godinu dana Svedski standard i brze pruge, uz smanjenje zaduzenosti. Lepo zvuci ali nemoguce.

nkica

pre 13 godina

hehh, ne mogu oni da kupe crvenu zvezdu, vec , na principu barselone i reala da dodju na mesto predsednika kluba i da kao predsednici kluba uloze "svoj novac" ,a ne da dodju bez prebijene kinte i uzmu "nas novac" .
stvar je jasna - crvena zvezda, je vlasnistvo ljudi s' clanskim kartama ,a predsednik je covek koji upravlja klubom , polazuci racuna , nama s' clanskim kartama ! ovo je grub prevod statuta ... ukoliko sam ja citao pravi statut ,a ukoliko nisam ... ondak - zvezdo , srecno ti ! ;)

mile

pre 13 godina

Upecali ih na nasu ljutu.
Josip Broz je nas i africke zemlje sacuvao kroz mudru ideju o nesvrstanim. Sada nam nema spasa. Mi smo kroz internacionalni kapital okupirani i od njega nas niko ne moze odbraniti. Ruje i Zapad ce nas pojesti - zahvaljujuci takodje velikom Kipraninu Miskovicu.
Mozda jedini spas je da Serbija i Cerna Gora budu ponovo jedna zemlja -Rusija.
Ako nemas ekonomiju - proizvodnju prirodne izvore ili bazu sve pada. Tako da ovi kvazi politicari - mesetari ne mogu vise nista nego da lazu i da prodaju sto se jos moze i pokradu. Pitanje je samo kad ce narod ustati i skim ce moci da obracuna. Ovi nasi politicari nemaju gde i najgore ce proci. A vlasnici kompanija su odavno svoj kapital.

EX demokrata 1

pre 13 godina

Ja sam za to da se svi klubovi koji su danas udruzenja gradjana koja obrcu po 10 miliona evra godisnje,prodaju,ali mi nije drago sto Zvezdu i druge hoce da kupe RUsi,jednostavno,oni su lose gazde i njih niko normalan ne treba da prihvata kao kupce,ali sta je tu je,narod se ne pita,u pitanju su interesi pojedinaca koji ce od svega da zarade milione a to sto ce Zvezda na zalost da bude ruski klub, to kao da nikog nije briga !
Bolje je dati klubove i nasim tzv.tajkunima nego rusima,bolje je i da Grad kupi Zvezdu nego rusi,sve je ipak bolje od rusa !

zelim

pre 13 godina

nisam siguran da li je neko ukapirao o cemu se ovde radi.zelim da pohvalim urednistvo b92 (da li su to svesno uradili ne znam) ali ovu vest su stavili u BIZ....rusi su kupili Srbiju.Ali u svim porama naseg zivota su prisutni...moeam da idem..aj..

ky3ma

pre 13 godina

Verujem da će biti ovako i da će Zvezda brzo postati jaka onoliko koliko i zaslužuje. Ipak ostaje to da ćemo imati tim od 100 miliona dolara, trenera advokata stadion od pola milijarde evra ali i ligu u kojoj nema nikoga sličnog. Neće biti fovoljno važnih utakmica da uživamo u svim dostignućima. Ali šta da se radi. To je cena kad si tako moćan. Možda neko preuzme i komšije. Ja sam čuo da je naftna kompanija Slap zainteresovana.

ko zna,zna

pre 13 godina

groblje ne pali se.. Te Ruse niko ne voli,ali se vidi da su bolje od nas naucili lekcije iz ekonomije i biznisa..Nece niko promeniti ime Zvezde,njima to upravo i treba,i Boze zdravlja napravice snazan tim koji ce se ravnopravno boriti sa evropskim timovima i ponekad iznenaditi pobedom nad nekim velikanom Evropskog fudbala. A ako krene lose Delije ce znati sta da rade,i pobedice,naravno...Pozdrav za sve Delije, srvarno pokazuju nemerljivu ljubav prema klubu!
(Stojanovic Aleksandar, 26. mart 2011 10:4
KAd neko pljune pare onda se ne pitaju navijaci kao sto se naviklo do sada.Tada postoji jedan gazda jer nije to akcionarsko drustvo,zato zaboravi te stare fore da ce delije da se pitaju nesto a jos manje da oni menjaju nekoga ako im ne odgovara.

Bivsi

pre 13 godina

E ovo ne mogu da shvatim. Mi koji smo engleze samo tako pa bajern pa evropski pa svetski prvaci. Zašto neko kupuje fudbalski klub to je pravo pitanje. Ne verujem da je to ljubav prema sportu ili da rus voli zvezdu. Ako je pranje para e onda ... Došlo mi da spalim zastavu koju čuvam još od barija a onda da predjem kod komšija ali pomislim koće njih da kupi. Rus kupi zvezdu a neki šeik grobare a ofk kupi gruzijac ...

nenad

pre 13 godina

prvo proceniti koliko kosta zvezda,pa na tender ko da vise..rusi su kao skakavci sve ce da nas pojedu,pitajte ljude iz nis..a kako im je..

Shone

pre 13 godina

Zvezda treba da bude i ostane klub koji vode i podrzavaju Navijaci!!! Nikakva prodaja ne dolazi u obzir jer ZVEZDA je NARODNI KLUB!!! Mi nismo nastali kao 32 divizija u Zagrebu,nismo nastali kao Austrougarski klub 1914-Nastali smo kao klub koji su osnovali studenti i omladina na celu sa Kostom Tomasevic i Predragom Djajicem!!! Mnogi ce reci kako je Zvezda nastala od FK Jugoslavije ali svi ti koji to kazu ne znaju da je PRVI KLUB koji je osnovan i od koga su nastali Jugoslavija i Zvezda - SK Velika Srbija 1913!!!

McClane

pre 13 godina

Ja zaista verujem u ovu pricu jer su to Rusi,koji ce dobiti povoljnije uslove za ovakvu investiciju!Ma dace bog da to bude istina!

Glupi Grobar

pre 13 godina

Ralno ovo je za Ruse odlican posao investirace u stadion i infrastrukturu 600 mil. u tim nekih 20-30 i imace ekipu koja ce vladati domacom ligom narednih 10 godina ako ne i vise. Mnogo profitabilnije i sigurnije ulaganje je u Zvezdu nego u neki osrednji zapdani klub jer ako napravis ekipu koja ce da vlada u ovako smesnoj ligi dobijas stalnog ucesnika LS siguran profit (min 10-tak miliona, i to da izgube sve utakmice).
(rty, 26. mart 2011 18:37)

Ajde mi samo jos jednom objasni racunicu za "profitabilno i sigurno ulaganje" - Ulozis 650 miliona evra, i onda godisnje dobijas nazad po 10 miliona. Znaci za 65 godina si na nuli.
Te pare da ulozis u banku sa 3% kamate godisnje, za 65 godina si zaradio jos 600 miliona evra (duplirao si pocetnu sumu). U stvari sa 3% godisnje, za 65 godina ces imati milijardu i 700 miliona evra, ali da sad ne sitnicarimo.

Ili si mozda pricao u dinarima, ono za 600 miliona dinara kupe Zvezdu, pa dizu 10 miliona evra godisnje kad Zvezda sledece sezone postane redovan ucesnik LS. To vec jeste profitabilno ulaganje.

mali zmaj

pre 13 godina

CZ je prevazišla srpsku, vreme za rusku (***)
(ne salatu)
Rusi samo hoće džabaluka. Dobili su NIS, još da uzmu EPS i Telekom itd, CZ su već potkupili preko svojih "kolega" (već odavno najavljivano da će Rusi biti dovedeni, tako se i funkcija dobila)...
Kakav smo narod, *******

Stojanovic Aleksandar

pre 13 godina

groblje ne pali se.. Te Ruse niko ne voli,ali se vidi da su bolje od nas naucili lekcije iz ekonomije i biznisa..Nece niko promeniti ime Zvezde,njima to upravo i treba,i Boze zdravlja napravice snazan tim koji ce se ravnopravno boriti sa evropskim timovima i ponekad iznenaditi pobedom nad nekim velikanom Evropskog fudbala. A ako krene lose Delije ce znati sta da rade,i pobedice,naravno...Pozdrav za sve Delije, srvarno pokazuju nemerljivu ljubav prema klubu!

Ntaško

pre 13 godina

@ GO WEST!
Ti si car, super ti je komentar.
Još samo kad bi dokumentovao to što si pisao na forumima, pa ja... ja ne znam šta bi tek onda mislio o tebi.

Pera

pre 13 godina

Za pocetak ima da promene ime u Krasnaja Zvezda :) Osim toga crvena zvezda nam je i dosla iz tog smera, ne vidim u cemu je problem, samo ce to da ozvanice.

GO WEST!

pre 13 godina

hahahahaha.........ima jedno cetiri meseca kako sam po forumima ostavljao komentare o ovome.Mozda me neko i prepozna.ovo je bila jedina vasa solucija da opstanete u zivotu,.......Malo je falilo Lukoilu da to nama uradi ali mi smo u manjem minusu od vas.Sledece sto sledi jeste cepanje severa na proruske i prozapadne struje,novac(blood money) sa istoka kao i prezir UEFE prema vama(da se razumemo:Schalke i Zenit redovno placaju reket a vi sluzite rusima za pranje para).Dakle necete moci ni u WC da idete a da ne pitate ruse.Izgubili ste i ono malo dostojanstva sto ste imali,etiku i moral.Niste imuni na pare Zvezdasi ******.Srecno jer trebace vam.

partizanovac

pre 13 godina

Jedva čekam da vidim reakcije zvezdinih navijača kada rusi ime kluba promene u Gasprom. Možda se ipak malo smiluju pa iskombinuju nešto, recimo "Crveni Gasprom".

Hahaha

Dzoni Bravo

pre 13 godina

Sto samo Zvezdu? Nek preuzmu celu Srbiju. Mozda je mene Mira Markovic vec prodala Rusima a da to jos uvek ne znam. Jednog dana ce doci neki KGBovac i reci: Decko ti si nase vlasnistvo. Svim rusofilima predlazem da odvoje pare i odu na dve nedelje u Rusiju. Garantujem brzo izlecenje i otreznjenje.

vojislav,bgd

pre 13 godina

Neću, kao mnogi, da kažem da nisam ni za Ruse ni za za Zapad - oduvek su me nervirali takvi neiskreni stavovi. Jesam za Zapad i neću više da navijam za Zvezdu ako potpadne pod KGB.

Falanga,MK

pre 13 godina

(marko, 26. mart 2011 14:22)
Ime stadiona-portugalsko(brazilsko)
ime navijaca-tursko
ime na peharu-englesko
nadimak 4-te Zvezdine zvezde-francusko
nadimak 5-te Zvezdine zvezde-amricki crtani lik
vlasnik kluba( u buducnosti)-Rusi
E moj najsrBskiji klube,ostace vam samo dugmici,ako i oni nisu kineski

Reci ne KGB mafiji!!!!!

pre 13 godina

AUUUUUUU i posle Crvene Zvezde -KGB.....da li su ovo ljudi normalni sta rade od tog kluba!!!! NIKAD nece vise naviajati za svoj klub ako ga kupi KGB mafija!!!!!

Vuk

pre 13 godina

Gledamo uzivo kako postajemo
ruska gubernija...

Sramota me je sto zivim ovde.

Ovo nema veze ni sa zvezdom,ni sa partizanom.
Nas drzava je u pitanju.

Najgori smo.

va

pre 13 godina

Nemam pojma da li je ovo dobra ili losa ideja. Jedino sto znam jeste da Lukicu ama bas nista ne verujem. I iskreno, voleo bih da vidim nekog drugog na celu Zvezde umesto njega.

zoran

pre 13 godina

Grobari, nesto nije jasno ?!
(Aleksandar, 26. mart 2011 02:50)
==========================================

Ja mislim da tebi nije mnogo toga jasno a ni tebi slicnima.
Nestace vam ime i nestace Crvena Zvezda. No, vi toga niste svesni. Doduse vi ste vec jednom prodavali grb, tako da nista nije cudo.

Kako cete se izvuci iz "medvedjeg" zagrljaja kada sve otkupe..zemljiste,objekat,ime promene,stave svoje ljude na vrh kluba...gde je ona Crvena Zvezda..??

Inetersuje me koliko ce vrh Zvezde da strpa ( da se ugradi u ceo "projekat") u svoje dzepove. Ovo bez dobrog mita nece proci. Kolika je cena samo Bog zna.
Samo se nadam da Partizan nece upasti u istu zamku vec ce ostati cist pred novcem mafije.

marko

pre 13 godina

Rusi ako kupite,samo metlu u ruke,ako se ovo dogodi onda za zvezdu vise nece biti zime.Pametna kupovina igraca,i ono najvaznije pametno trosenje novca.

Uliks

pre 13 godina

Sada se moze i javno reci da je JSD partizan drzavni projekat i da je to jedini razlog zasto poslednjih godina samo taj klub osvaja prvenstva u Srbiji u gotovo svim sportovima. Za Zvezdu vise nema novca iz drzavne kase, jer se mora finansirati samo drzavni klub, ali za koju godinu, kada rusi sve preuzmu, sve ce se vratiti u normalu, prvenstvo Srbije nece biti namesteno vec unapred, nego ce se drzavni projekat morati pomuciti da to ostvari, ali ne verujem da ce to uspeti! I Zenit u Rusiji je trenutno najjaci klub!

zoran

pre 13 godina

(Kremlj, 26. mart 2011 13:57)

Ti sto zivis 30 godina u Rusiji, jesi li prosetao van Moskve.>??
beda i sirotinja na sve strane...ne pricaj abjke ovde...Putin je bio i ostao KGB clan. Ko njemu veruje taj nije sam sa sobom, definitivno.

Josko Martinoski(Macedonia)

pre 13 godina

A sto ne kupe Barselonu, kad imaju toliko para? Oni bi,al ima jedna sitnica koja ih ometa.Katalonaca ima koliko i Srba,al za razliku od Srba(i Zvezde),Kataloncima je Barsa SVETINJA!!!.Koji ste vi hvalisav narod,to je cudo,al kad su pare u pitanje, odmah ste kosmopolite,ekonomski eksperti,analiticari,predvidjate buducnost....Vi ste najsvestraniji narod na planeti...

sale novosadjanin

pre 13 godina

pravo da vam kazem-bas me briga.
bgd je prodao sve iz VOJVODINE i sada im je ostala samo zvezda iz srbije.
nek vam je sa srecom i vama i vasoj braci rusima.
mi u VOJVODINI ce mo nastaviti da gledamo prema zapadu.

Aca

pre 13 godina

Sve ovo je bajka u pozitivnom smislu naravno!
Nadam se da ovo moze biti istina i da ce se nas klub vratiti na stare staze uspeha!
Ne daj boze da ne mute nesto oko zemljista i da nas ne ispale nesto
Rusi su to..Ne vole oni nas nista posebno samo gledaju svoj interes..nemoj da se palite!

Bitola !!!

pre 13 godina

Nebitno za koga navijam od ova dva kluba,samo da vas podsetim:
Secam se kad su Crnogorski drzavljani ODLUCILI da ne zive sa vama(zadnji se opametili) da ste ih svakodnevno omalovazavali da ke im Rusi pokupovati sve sto vredi u CG i da ke biti njihovi vazali.Ono sto sam ja video u sredu prevazilazi
granicu dobrog ukusa i trebalo bi ceo taj dan staviti na papir i napisati prirucnik sa naslovom "10 dobrih saveta kako se uvlacitii.." Pozdrav do site Srbi koi ne se prevrtlivi!

Siniša

pre 13 godina

Otkud sad pa ovo, a šta je sa statutom, pa zar nisu članovi kluba vlasnici Zvezde...Zvezda nije na prodaju! Bile su reči Lukića...
Ja sam odmah rekao da je glupost statut i da Zvezda na taj način ne može da se razvija...već samo da tavori u dugovima. Međutim, ovde nije jasno šta se prodaje, za koliko i koliko se ulaže, a ako se prodaje zbog čega se ne ponudi na nadmetanje-tender, možda bi pronašli povoljnijeg kupca, koji bi više platio, uložio...a i cena koju bi eventualno Gaspromnjeft dao bila bi sigurno veća. Pa ako bi bila samo jedna ponuda onda ići u pregovre, ovako...Sve je ovo jako, jako sumnjivo, podložno korupciji...,a nisam siguran da je i zakonom dozvoljeno...

iks De

pre 13 godina

Ime stadiona-portugalsko(brazilsko)
ime navijaca-tursko
ime na peharu-englesko
nadimak 4-te Zvezdine zvezde-francusko
nadimak 5-te Zvezdine zvezde-amricki crtani lik
vlasnik kluba( u buducnosti)-Rusi
E moj najsrBskiji klube,ostace vam samo dugmici,ako i oni nisu kineski
(Falanga,MK, 26. mart 2011 17:47)

- 1. Vi stadion NEMATE!
- 2. Navijace (neka shachica)...
- 3. Pehar LS(KS) mozete samo da sanjate, i buncate u snu!
- 4. Zvezda ima svoje ZVEZDE! A sta imate Vi?
- 5. Vlasnik Vaseg kluba u buducnosti!? Ne znam, mozda SPS ili Bjeka i Zeka!?

Mijat

pre 13 godina

Ako moj KLUB postane deo KGB-a ja se zasita odricem ZVEZDE!!!! Pazite sta radite jer izgleda niste svesvim izgubicete navijace ako Zvezda ode pod KGB cizmu.

Sale

pre 13 godina

Imam drugara koj zivi u Moskvi, on kaze da se tamo mnogo vise pise o svemu ovome nego u Srbiji! Ljubomorni grobari koji kazu da bi mi bila filijala Zenitu je cista glupost jer bas RUSKI mediji pisu o tome kako Gazprom hoce da udje u Zvezdu i tako prisvoji najveci klub od svih u kojima su trenutno! O Zvezdi i njenim navijacima se tamo pise sa velikim postovanjem, pominje se i to eto sto bi neko ovede reko da je potpuno nebitno, a tamo se naglasava da je Zvezda ubedljivo najgledaniji tim kako kod kuce tako i na strani i da je najpopularniji klub iz bivse SFRJ... Sto se tice Lukica pa ni ja nisam sa njim impresioniran ali treba biti realan! Napravite paraleru izmedju KK i FK u istom su problemu dugovima do guse a pogledajte gde je KK a gde FK pogledajte blisku buducnost i jednog i drugog! Realno kamo srece da je neki 'Lukic' precenik kosarkaskog kluba... Inace Toletu istice mandat 2012 i to je veliki gubitak za FK partizan i svi navijaci partizana su toga svesni jer hteli da priznaju ili ne nenormalnu pomoc imaju celog saveza+sudija to je otislo u bezobrazluk ali i tome ce doci kraj za godinu ipo dana...

Dragan Bosnjakovic

pre 13 godina

E jadi Srpski!A pokojni V E L I K I futbaleri(RAJKO MITIC,STJEPAN BOBEK,
MILOS MILUTINOVIC,ponajvise JOVAN COKIC....i mnogi,mnogi drugi...ZADUSNO
SU MRZELI KOMUNIZAM.Zato su i prolazili tako kako su prolazili!Da se nama
SRBIMA,nama kojima je komunizam naneo SAMO ZLO,servira nesto ovako....!
Sutra ce se kod nas ponovo pojaviti kastro,aljende,kim il sung,lumumba...
a predvodnik tog S T A D A ce biti mira,radulovic,karic...a kusturica,kos
tunjavi,vuk bojovic,toma,vicic,ilic..i ostali mediokriteti,neradnici,NES-
KOLOVANA BULUMENTA ce biti presrecna!

Dejan

pre 13 godina

Ha ha, ljudi kakav KGB kakvi bakraci oni cak vise i ne postoje, Ruske firme haraju po celoj Evropi pa cak i SAD pa ne vidim da je nekom lose, moze biti lose samo partiyanovcima

marko

pre 13 godina

....kao vi se plasite Rusi ce da nas uniste ovo ono,samo vam je krivo,kao prodajemo ime Marakana,zvace se Gasprom arena,pa sta,vi zvanicno i nemate ime stadiona,samo armijski pasnjak ili lavor...A vi pravite stadion 10 godina,kad god pitaju nekog vaseg predsednika gde su pare,oni odmah pokrenu price kako prave stadion....A ovo sto ste vi prvi,to je namesteno,jer se u vas ulazu pare iz drzavne kase..i to je javna tajna,e sad je problem sto nas uzimaju Rusi,a oni su mnogo mocniji od Dacica i njemu slicnih...jer zna se da SPS najvise lobira za Partizan,a i kad je Putin rekao da dolazi u zvezdu,oni su pokusavali da na razne nacine to sabotiraju..

EX demokrata 1

pre 13 godina

Ja sam za to da se svi klubovi koji su danas udruzenja gradjana koja obrcu po 10 miliona evra godisnje,prodaju,ali mi nije drago sto Zvezdu i druge hoce da kupe RUsi,jednostavno,oni su lose gazde i njih niko normalan ne treba da prihvata kao kupce,ali sta je tu je,narod se ne pita,u pitanju su interesi pojedinaca koji ce od svega da zarade milione a to sto ce Zvezda na zalost da bude ruski klub, to kao da nikog nije briga !
Bolje je dati klubove i nasim tzv.tajkunima nego rusima,bolje je i da Grad kupi Zvezdu nego rusi,sve je ipak bolje od rusa !

Vlade Sijan

pre 13 godina

Za informaciju svima: Ova vest je spinovana i nema nikakve veze sa realnoscu.

Licno bih bio zadovoljan da Gazprom kupi Zvezdu, jer bi zvezdin budzet bio najmanje upetostrucen i svake godine bi igrali ligu sampiona (ali ne bi bili topovsko meso kao neki). Medjutim iz pouzdanih izvora sam saznao da se o ovome nije jos uvek ni razmisljalo, a kamoli govorilo.
Ipak, i bez toga verujem da ce Robi da napravi tim kojeg ce se plasiti mnogi u Evropi.
Zivi bili pa videli!

nikola

pre 13 godina

pravo da vam kazem-bas me briga.
bgd je prodao sve iz VOJVODINE i sada im je ostala samo zvezda iz srbije.
nek vam je sa srecom i vama i vasoj braci rusima.
mi u VOJVODINI ce mo nastaviti da gledamo prema zapadu.
(sale novosadjanin, 26. mart 2011 12:00)

Ti ni nezasluzujes vojvodinu, nasi djedovi su se borili jer se nisu plasili za vojvodstvo a ti si toliko uplasen od zapada da imas paranoju od rusa. Takvi vojvodinu ni ne zasluzuju verovatno cete samo bledo gledati kako vam sve zapad diktira i oduzima i vojvodina na duzi period postaje najobicnija kolonija.

Kremlj

pre 13 godina

Ne razumem ove koji su protiv ruskog kaphtala. Kao covek koji vec 30 godina zivi i radi u Moskvi pisci raznih komentara koji nikada nisu bili u Rusiji i koji tu zemlju poznaju iz filmova i prica njihovih roditelja. Rusija je ğïgant. Moskva svetski grad, grad svetlosti sa radnjama kakvih u Parizu, Londonu, Milanu, New Yorku sa najskupljom robom. Mercedesa, dzipova vise nego bilo gde u Evropi. I sada sto bi neko imao protiv da rusi uloze u CZ. Roman Abramovic drzi dva kluba. Chelsea i Twente. I to nikom ne smeta. Smeta iskompleksiranim srbima i naravno grobarima. Dolar je dolar koji nema ni imena ni prezimena

Djoka

pre 13 godina

Zenit je bio osrednja ekipa pre nego sto je Gasprom postao vlasnik. Sad je Zenit neko i nesto u Evropi! E, to vas plasi, grobari... Ljubomora na delu! Ako, kao Zenit, osvojimo jos nesto u Evropi, ugasicete se od muke! Tu lezi vas problem! I Celsi je u vlasnistvu Rusa, pa? Mislite da su losi? Vi ste onda stvarno od muke odlepili! KGB, komunizam... Ako niste culi, to je proslost! Kao i Jugoslavija, Tudjman...ili za vas to jos traje?

to je to

pre 13 godina

E moji grobari......crno vam se pise. A za sve vas koji se brinu oko ove odlicne stvari za navijace Zvezde, pogledajte malo primer Zenita...
Ovaj koji je ispao od Tventea?I Salke koji ni odkad su im Rusi sponzori ne mogu da postanu prvaci Nemacke(a nisu bilo 50 i kusur godina).Jedan Volfsburg i Stutgart koji se sada grcevito bore za opstanak,pa Bajern,Borusija(sada),svako od njih je bio prvak od kada je Gasprom usao u Salke.Ako mislite da ce rusi dakupe Zvezdu i da vam5-10 evra bude godisnja karta,smnesni ste.Necete moci ni priviriti na stadion ako nemate pare u dzep i odmah oprostite se besplatnih gostovanja i slihtanja upravi.

rty

pre 13 godina

Ovi sto negoduju i pisu gluposti tipa kgb, crveni zenit ili su sa druge strane brda ili ljudi koji ne prate fudbal vec neki 'evropejci', valjda to podrazumeva da mrze Ruse a vole ove sa zapada sto su nas posipali osiromasenim uranijumom...

Vratimo se Zvezdi. Dobiti nov stadion plus tim koji ce moci da se ravnopravno nosi sa velikanima ove igre je odlicna vest. Ralno ovo je za Ruse odlican posao investirace u stadion i infrastrukturu 600 mil. u tim nekih 20-30 i imace ekipu koja ce vladati domacom ligom narednih 10 godina ako ne i vise. Mnogo profitabilnije i sigurnije ulaganje je u Zvezdu nego u neki osrednji zapdani klub jer ako napravis ekipu koja ce da vlada u ovako smesnoj ligi dobijas stalnog ucesnika LS siguran profit (min 10-tak miliona, i to da izgube sve utakmice). Da ne pricamo koliko zemljiste na topcideru vredi i kojom brzinom ce im se isplatiti ta investicija. Rusi dobijaju profitabilno preduzece, navijaci konacno velike utakmice u kojima njihov tim ne sluzi kao topovska hrana a verujem da su i stariji zaboravili kako to izgleda, mladji ni ne znaju kako je kad njihov klub prasi velikane!

grobar Makedonija

pre 13 godina

ajde grobari krenite ...jedva cekate neku zvezdinu vest pa da lecite frustracije
(jole, 26. mart 2011 10:37)
Alo ...Celu jesen komentirate LS,Evroligu,a nigde ne ucestvujete.Ko je iskopmleksiran,a?Pa da nije Partizana,sem neke vase domace "aktivnosti" kao u vreme nekih pionerskih sekcija u osnovnoj skoli,ne bi imali sta da radite na netu...

Shone

pre 13 godina

Zvezda treba da bude i ostane klub koji vode i podrzavaju Navijaci!!! Nikakva prodaja ne dolazi u obzir jer ZVEZDA je NARODNI KLUB!!! Mi nismo nastali kao 32 divizija u Zagrebu,nismo nastali kao Austrougarski klub 1914-Nastali smo kao klub koji su osnovali studenti i omladina na celu sa Kostom Tomasevic i Predragom Djajicem!!! Mnogi ce reci kako je Zvezda nastala od FK Jugoslavije ali svi ti koji to kazu ne znaju da je PRVI KLUB koji je osnovan i od koga su nastali Jugoslavija i Zvezda - SK Velika Srbija 1913!!!

pravnik

pre 13 godina

Prosli put kada je svratio Medvedev, prodali smo NIS za cca 400 mio. Prekljuce je bio Putin, a danas ova vest. Nisam pobronik teorije zavere ali i budali treba da bude jasno da Rusi ovde vide samo interes i mogucnost da uz koriscenje moci rade sta hoce a sve pod plastom istoriskog prijateljstva.

Neko je u komentarima napisao da poredlaze svim rusofilima da odu na par meseci u Rusiju i da im garantuje brzo izlecenje. To je toliko tacno da je potpuno nerazumljivo kako nekome nije jasno.

Kada se stara zaverenicka Srpska prica (neprijatelji sa zapada i prijatelji iz Rusije), barem sto se mene tice, stavi na sto - samo bi jako glup, neobrazovan i neinformisan covek glasao za Rusiju.

Zoran Jovanovic

pre 13 godina

Deda mi je umro 1972, bio je seljak i nije znao sta je Zvezda. Nije ni voleo nikakve zvezde jer su ga bili zbog obaveznog otkupa. Tata je voleo fudbal i navijao za Zvezdu i pricao mi o Rajku Miticu,Sekularcu ,Bori Kosticu ,vodio me na utakmice u Beograd. ali i da gledamo Takovo u Gornjem Milanovcu,Kasnije sam ja vodio tatu da ljedamo Tottenham ,Liverpool,Splitski Hajduk, veciti derbi sa Partizanom,Bayern iz Munchen-a,
Pricali u dokolici o proslim dogadjajima, Jugovicu, Dzajicu Draganu,Piksiju,braci ovoj braci onoj.Tata je umro jos davne 96 a i ja starim polako. Moj sin navija za Zvezdu ali vec se polako hladi od onog pravog zara .Unuk gleda crtace igra igrice i bezbrizno provodi detinjstvo.A ti zvezdo putuj.

mali zmaj

pre 13 godina

CZ je prevazišla srpsku, vreme za rusku (***)
(ne salatu)
Rusi samo hoće džabaluka. Dobili su NIS, još da uzmu EPS i Telekom itd, CZ su već potkupili preko svojih "kolega" (već odavno najavljivano da će Rusi biti dovedeni, tako se i funkcija dobila)...
Kakav smo narod, *******

NSHC

pre 13 godina

Neko ko napravi dil da za 550 mil € kupi NIS nije nikakav problem da da 450 mil € za stadion nejvećoj komunističkoj ikoni u jednoj napaćenoj zemlji koja mrzi gradjansku tradiciju i kojoj istorija počinje kada se mladi komunisti usele u vile na Dedinju.

Mek

pre 13 godina

Ja mislim da tebi nije mnogo toga jasno a ni tebi slicnima.
Nestace vam ime i nestace Crvena Zvezda. No, vi toga niste svesni. Doduse vi ste vec jednom prodavali grb, tako da nista nije cudo.

Kako cete se izvuci iz "medvedjeg" zagrljaja kada sve otkupe..zemljiste,objekat,ime promene,stave svoje ljude na vrh kluba...gde je ona Crvena Zvezda..??

Inetersuje me koliko ce vrh Zvezde da strpa ( da se ugradi u ceo "projekat") u svoje dzepove. Ovo bez dobrog mita nece proci. Kolika je cena samo Bog zna.
Samo se nadam da Partizan nece upasti u istu zamku vec ce ostati cist pred novcem mafije.
(zoran, 26. mart 2011 12:37)

da li ti verujes u to sto pricas?Da li mislis da je sve u Srpskom sportu cisto?Uopste ti nije cudno sto partizan u svim sportovima stoji dobro,sto drzavne firme ulazu samo u partizan,a ne u zvezdu!U partizanu su Zeka i Bjeka radili posteno decenijama,ali samo je Dzajic pljackao i drzavu i zvezdu!Necu da pisem nista veliko jer mi se komentari ne objavljuju,verovatno nece ni ovaj!Zelim jos samo reci da nisam teoreticar zavere,ali ovde je sve toliko providno!Predsednik drzave sa Dodikom na svakoj partizanovoj utakmici,a ne moze da dodje na marakanu sa Putinom!To su toliko jadne i mizerne stvari da ja nemam reci!

brain

pre 13 godina

grobari potpuno razumem to sto ste ljubomorni i isfrustrirani do sada vam je bilo potrebno 17 godina uzastopnog osvajanja prvenstva da bi nas stigli po broju osvojenih titula a od sada necete uspeti ni u narednih 100 ha ha RedNorth vs Gate7 a vi partizani palite u sumu jer za bolje niste

Mladen Stojanovic

pre 13 godina

Aman, pa zar samo Rusi na ovoj planeti imaju kapital. Malo im je sto su kupili NIS, sad hoce i EPS i Zvezdu. Gde su bogati seici, Kinezi, Nemci...

Sima

pre 13 godina

@partizanovac

Samo se smejte grobari, kada se ovo realizuje pricacete svojim unucicima kako se davne 2010/11 igrali u ligi sampiona!

HA HA HA HA

DeKOb

pre 13 godina

Necete normalnu privatizaciju, eto Vam sad Gazprom. Pod kojim uslovima? Posto? Jesu li oni najbolji kupci? Alajbegova slama. Zasto je patriotizam podilaziti Rusima?

Bivsi

pre 13 godina

E ovo ne mogu da shvatim. Mi koji smo engleze samo tako pa bajern pa evropski pa svetski prvaci. Zašto neko kupuje fudbalski klub to je pravo pitanje. Ne verujem da je to ljubav prema sportu ili da rus voli zvezdu. Ako je pranje para e onda ... Došlo mi da spalim zastavu koju čuvam još od barija a onda da predjem kod komšija ali pomislim koće njih da kupi. Rus kupi zvezdu a neki šeik grobare a ofk kupi gruzijac ...

zlatarac

pre 13 godina

***** crno vam se piše.Kupiće Zvezdu zbog lokacije stadiona.Napraviće vam novu "Marakanu"u Obrenovcu ili Borči a na mesto star praviće velelepne zgrade za potrebe "Gaspreomnjeft"-a Zato je "Putko"došao na stadion da oceni atraktivnost lokacije.Inače je van pameti da neko pored onakvog stadiona pravi novi.

nik

pre 13 godina

Ja nisam ni za Rusiju ni Ameriku nego za Srbiju ali ovde ima ljudi koji se trebaju obratiti specijalisti jer pate od rusofobije. Kada jedan rus ulozi u londonski celzi nije problem za domace da se raduju klubu koji vodi rus ali zato za nase kocnicare je problem kada smo sami u pitanju kanda bi vise voleli italijane da ulazu verovatno bi isto proslo ko sto su zgrabili 2 reke Drinu i Ibar radi resavanja sopstvenih energetskih problema a nama 49%. Da vidi se zapadnjaci samo rade u nasem interesu.

eee

pre 13 godina

Ja mislim da tebi nije mnogo toga jasno a ni tebi slicnima.
Nestace vam ime i nestace Crvena Zvezda. No, vi toga niste svesni. Doduse vi ste vec jednom prodavali grb, tako da nista nije cudo.

Kako cete se izvuci iz "medvedjeg" zagrljaja kada sve otkupe..zemljiste,objekat,ime promene,stave svoje ljude na vrh kluba...gde je ona Crvena Zvezda..??

Inetersuje me koliko ce vrh Zvezde da strpa ( da se ugradi u ceo "projekat") u svoje dzepove. Ovo bez dobrog mita nece proci. Kolika je cena samo Bog zna.
Samo se nadam da Partizan nece upasti u istu zamku vec ce ostati cist pred novcem mafije.
(zoran, 26. mart 2011 12:37)

- Ja stvarno ne znam zbog cega se toliko sekiras za Zvezdu!? Gledaj u dvoriste svoga kluba... ...da, promenicemo ime, isto kao sto je i Zenit promenio ime u Gasprom, isto kao sto je i Shalke promenio ime u Gasproma, tako ce i Zvezda promeniti ime u Gasprom, ukoliko Rusi stvarno planiraju da uloze vecu kolicinu novca u klub (koliko ulazu u Zenit i u Shalke)! Bilo bi dobro da se ukljuce u rad kluba, i da se jednom otarasimo raznoraznih "menadzera" i kojekakvih "predsednika FSS-a"... Dobra ideja, samo koliko je vest proverena i tacna... :\
- Kupio bi neko i partizan, ali od partizana moze samo da uzme Ime i preseli ga u "zemonelo" (koji ste dobili ne znam od kojih para), posto Vi stadion nemate!!!

Marko

pre 13 godina

Videli Rusi da se Srbi lože na njih pa brže bolje da sve pokupuju. Uskoro će sve firme i javna preduzeća i infrastruktura biti Ruski. A šta je Srbija dobila od toga? Kvazi-podršku za Kosovo koje je sve manje naše? Pa hvala im, Kosovo smo mogli da izgubimo i bez njihove (skupe) podrške.

Stojanovic Aleksandar

pre 13 godina

groblje ne pali se.. Te Ruse niko ne voli,ali se vidi da su bolje od nas naucili lekcije iz ekonomije i biznisa..Nece niko promeniti ime Zvezde,njima to upravo i treba,i Boze zdravlja napravice snazan tim koji ce se ravnopravno boriti sa evropskim timovima i ponekad iznenaditi pobedom nad nekim velikanom Evropskog fudbala. A ako krene lose Delije ce znati sta da rade,i pobedice,naravno...Pozdrav za sve Delije, srvarno pokazuju nemerljivu ljubav prema klubu!

Bob

pre 13 godina

Jel ta Zvezda neki pogon-fabrika pa da se otvaraju nova radna mesta za nezaposlene?? A ne to ti je FK!! posto leba nema ostanu igre...bravo vrlo pametno ulaganje u buducnost srbskog naroda, sta ce meni fabrika ocu stadion

torrente

pre 13 godina

Jos jedan pokusaj Uprave FK Crvena Zvezda da skrene paznju navijaca sa trenutne katastrofalne situacije u klubu, cinjenice da ce verovatno i ova sezona proci bez osvojene titule...Ponasaju se poput najboljih djaka Mice Jovanovica,gori od njih su samo ovi "novinari" koji ovakve vesti proturaju za sezonsku kartu ili slicno..

J O K E R

pre 13 godina

PLJACKA SRBIJE SE NE CE ZAVRSITI SAMO SA NISOM-SADA JE VIDIMO I CRVENA ZVEZDA NA REDU!!???...MISKOVIC JE SA BEKOM HOHSTAPLERSKI OPRAO PARE KROZ PRODAJU "MAXIJA",A U MEDJUVREMENU JE POKUPOVAO ZEMLJISTE SKORO SKORO CELE SRBIJE "VOJVODINU POSEBN"O I SADA KAZE IDE U "AGRAR",KARIC IH PERE I DALJE(MNOGO JE DRPIO!!),JEDNOM RECJU SRBIJA ODE NA DOBOS A SVE DA BI SE OVA KOALICIJAQ ZADRZALA U SEDLU NA CELU SA TADICEM I NJEGOVIM "SAVETNICIMA",DACICEM I VEC POZNATIM PERJANICAMA SPS-A...K A T A S T R O F A !!!F U J !!!

Dejan

pre 13 godina

Svakome kome se ne dopada ova vest predlazem da sakupi i uplati 300 miliona eura, pa neka bude ortak za Gaspromom ili neka sakupi 600 miliona i bude jedini gazda nad klubom i okolnim gradjevinskim zemljistem i svim objektima koje ce pudignuti za te pare. Ma, neka sakupi 50 milijardi eura i kupi ceo Gasprom ukljucujuci i ovaj ovde u Srbiji. Danima filozofiramo ovde sta treba uraditi sa stadionom a 99,99% nas verovatno nema vise od 20.000 eura u kuci ili na racunu u banci, koliko vredi jedan osrednji automobil. Isto kao kada bi nepismeni romi iz karton-naselja na Novom Beogradu zakazivali seminar i predavanja neuro-hirurzima iz Zeneve.

True

pre 13 godina

Nista ne razumem...sta to Zvezda kao drustvena firma na budzetskim jaslama ima da proda kao "svoje"?!kakav benefit tu treba da ostvare Lukic, Kleut i ekipa?nije li sve sto Zvezda ima placeno novcem nasih oceva i nas( bez obzira za koga navijali!)...Deonice u narod kao i za sva druga javna preduzeca pa ko hoce neka otkupi na berzi...isto vazi i za zemljiste..gradsko znaci pripada gradjanima, kakvoj Zvezdi...sreca pa znam da su ovi nesposobni da prodaju kilo krompira pa se teshim nece im uspeti.
P.S.
Ova slika, jel to oni piju alkohol na udaljenosti manjoj od 1km od sportskog objektailije to Disney sampanjac?

јџ

pre 13 godina

Паметан потез за ДС и Г17 би био да све што може да се прода, прода русима (железнице, метро и неке аутопутеве Русима јер ће онда ликови попут Младена Обрадовића моћи мање да причају како је ово западњачка "издајничка" власт.

Nebojsa

pre 13 godina

Sjajan trenutak da covek prestane da navija za Zvezdu i da se okrene Radnickom (Nis/Kragujevac), Vojvodini, Proleteru, Spartaku, Napretku, Jagodini ...

mutne radnje

pre 13 godina

Sve to moze da bude lepo...samo da vas podsetim da sport vec danas nema ni S od sporta,nego da je samo biznis.Ako bi ovi stvarno kupili ZVezdu i recimo zeleli vrhunske rezultate...kao Zenit za par godina...koliko bi u toj ekipi bilo igraca iz Srbije?Milim za koga se igra uopste fudbal?!U danasnje vreme iskljucivo zbog para.Mi koji fudbal gledamo smo u poslednjem planu.Sve je to lepo,ali zar Lukic ne rece da NIKO nece moci da kupi Zvezdu.Kad ono Rusi...Nisam neki ljubitelj "zapada" ali od Rusa mi se povraca.

Zvezda

pre 13 godina

Ali ne razumem šta se sad na ovu vest javljaju ljudi koji uopšte ne prate fudbal, a još manje Zvezdu, ali koji su očigledno veliki rusofobi, pa ovih dana idu sa vesti na vest i ostavljaju negativne komentare o Rusima i Rusiji, pa su izgleda osetili potrebu i ovo da komentarišu. Da se razumemo, ja nisam protiv zapada, ali nisam ni protiv Rusije i ruskog kapitala. E sad ako ja i mnogi nisu protiv zapada koji nas je bombardovao, uvodio sankcije, uzeo Kosovo stalno nas nešto ucenjuje, pa i kad ispunimo ne dobijemo ništa, nisu mi jasni ljudi koji toliko mrze Rusiju koja nam ništa od toga nije uradila, to je potpuno iracionalno. Sve u svemu, apsolutno sam za to da Gasprom preuzme Zvezdu, naravno uz neke uslove koji se moraju ispuniti, ali kao što neko reče, nažalost ovo mi deluje suviše dobro da bi bilo istinito.

zelim

pre 13 godina

nisam siguran da li je neko ukapirao o cemu se ovde radi.zelim da pohvalim urednistvo b92 (da li su to svesno uradili ne znam) ali ovu vest su stavili u BIZ....rusi su kupili Srbiju.Ali u svim porama naseg zivota su prisutni...moeam da idem..aj..

Statisticar

pre 13 godina

@Dzoni Bravo, zasto vas Gasprom asocira na KGB? Mene prezime njegovog predsednika (Miler) mnogo vise asocira na jednu zapadniju instituciju koja je pre oko 70 godina imala filijale sirom Srbije, Severne Afrike i Evrope, ukljucujuci i Rusiju. Zato mislim da bi pre svih sve germanofilske stranke i organizacije u Srbiji trebale da pozdrave ovaj posao.

Dejan

pre 13 godina

Čitam danima komentare o svim aspektima posete Ruskog premijera,pa i ove o ulaganjima u CZ,i ne mogu da verujem.Kao narod iznova i iznova dokazujemo koliko nikad nismo bili svesni vremena u kojem živimo.Ja sam inače zvezdaš,i nisam 'Rusofil',naprotiv,ali mislim da novac nema nacionalnost,i svakako da onaj ko ga ima treba da ga ulaže u one projekte za koje smatra da će mu doneti profit.Ulaganje u vrtiće,bolnice,prosvetu svakako nije posao stranih investitora.Inače,zaposlen sam u NIS-u već 16 godina,i od dolaska GASPROM-a,ako ništa drugo zaustavljeno je propadanje,podkradanje na veliko i razvlačenje NIS-a,a niti me neko tera da se ponašam kao Rus niti da volim Ruse i Rusiju.Ako će Gasprom da vrati Zvezdu na staze sa kraja 80-ih,a da pritom imaju i Rusi korist od toga,super!Još jednom ponavljam,nisam Rusofil,naprotiv,ali glasam sa obe ruke za dolazak Gasproma u Zvezdu,jer realno nismo svesni da nismo mi njima poklonili NIS za 400 miliona,nego su oni nama poklonili 400 miliona za NIS!Zapitajmo se samo šta bi bilo sa NIS-om da nisu došli Rusi i šta će biti sa Zvezdom ako ne dođu ...katanac.

Ivan

pre 13 godina

Ne razumem negativne komentare na ovu vest. To sto ce jedan srpski klub da stane kako tako na noge, da dobije kakvu takvu sansu da doceka prolece u evropi za mnoge je ovde prica o kgb-u, guberniji... To ne valja?

Da Miskovic kupi Zvezdu i to ne valja?

Kad nas nema na prolece u evropi svi pljuju kako se nista ne radi u fudbalu, da smo na dnu, i to ne valja.

Drzava, ovakva jadna kava jeste da finansira Zvezdu je van pameti...

Sta onda valja? Da skroz propadne?

Kad pricate o kgb-u i guberniji iznesite kako bi ste vi vratili ovakvu "instituciju" od kluba na slavu 90-ih?

P.S. Uzgred da spomenem Abramovica, s asvim njegovim jahtama i sl. kao vlasnika jednog kluba koji je u samom vrhu evropskog fudbala!

marko

pre 13 godina

Koliko grobara ima ovde,pa ovo je prosto neverovatno,80% komentara pripadaju grobarima,sta ste se tako uzvrpoljili.Ovaj jedan orica kako cemo da budemo kao teleoptik,ovaj drugi o nekom pranju novcu i gubljenju morala,pa daj te smesni ste,al vas toliko boli.....Ko vam je kriv,vi imate vaseg Djurica postenjacinu,kao i Toleta,Zeku i BJeku vladare iz senke...nas Lukic je za te vase Samaricanin..tako da vas zalim,popijte jedan Febricet da vam bude bolje...

Chicharito

pre 13 godina

Znaci,zvezda novi prvak-kao uslov predsedniku(koji je grobar)za dobijanje ruskog kredita!!! Šta tu nije logično, tek ćemo mi patiti,a Broz nam bio za sve kriv!

vrea

pre 13 godina

E moji grobari......crno vam se pise. A za sve vas koji se brinu oko ove odlicne stvari za navijace Zvezde, pogledajte malo primer Zenita...

Glupi Grobar

pre 13 godina

Ralno ovo je za Ruse odlican posao investirace u stadion i infrastrukturu 600 mil. u tim nekih 20-30 i imace ekipu koja ce vladati domacom ligom narednih 10 godina ako ne i vise. Mnogo profitabilnije i sigurnije ulaganje je u Zvezdu nego u neki osrednji zapdani klub jer ako napravis ekipu koja ce da vlada u ovako smesnoj ligi dobijas stalnog ucesnika LS siguran profit (min 10-tak miliona, i to da izgube sve utakmice).
(rty, 26. mart 2011 18:37)

Ajde mi samo jos jednom objasni racunicu za "profitabilno i sigurno ulaganje" - Ulozis 650 miliona evra, i onda godisnje dobijas nazad po 10 miliona. Znaci za 65 godina si na nuli.
Te pare da ulozis u banku sa 3% kamate godisnje, za 65 godina si zaradio jos 600 miliona evra (duplirao si pocetnu sumu). U stvari sa 3% godisnje, za 65 godina ces imati milijardu i 700 miliona evra, ali da sad ne sitnicarimo.

Ili si mozda pricao u dinarima, ono za 600 miliona dinara kupe Zvezdu, pa dizu 10 miliona evra godisnje kad Zvezda sledece sezone postane redovan ucesnik LS. To vec jeste profitabilno ulaganje.

Peca

pre 13 godina

****** Pa čemu ovo. Veliki poznavaoci politike, sporta, rusofilije hahahaha. Pa smešni ste. Polako zakucaće dugovi i na vaša vrata samo što ćete tada da bankrotirate jer neće hteti niko da vas kupi, e tada će da vas kupi Gasprom i da napravi parking hahahaha.

Bakari kone

pre 13 godina

Nema razloga grobari da se plasite bicemo dominantni u Srbiji kao i u Evropi ,ali to nije razlog da i vi ne budete deo tog uspeha. Bar cemo svi moci da gledamo uzbudljive meceve u UEFA Champions League i osvajanje trofeja. Boze pomozi da ovo i bude.........

Crveni petao

pre 13 godina

Nisam siguran u ono sto pise Grobarski glasnik Novosti. Ali i da je tacno to je super. Mi zvezdasi nismo gadljivi na pare bilo odakle dolaze. A vi grobari ni u najavi nemate nikog ko bi se zainteresovao za vas. Vi ste drzavni projekat Srbije. Oni ce i stadion od nasih para da vam naprave , od nasih para da vas spnzorisu da vam kupuju igrace. Samo ne znam dokle

Mozzart

pre 13 godina

@Miki i ostali grobari...

Znam da vas je ova vest pogodila... Vidite, Zenit nije promenio ime u Gasprom...ni Salke! Ti, Miki, prvo procitaj celu vest, nemoj odmah groznicavo da komentarises! Necemo mi biti Zenitu, ono sto je vama Teleoptik. Ako si procitao vest, pise da je Zvezda najveci klub koji Gasprom preuzima... Mozda Zenit i Salke budu nase filijale, a? I ne plasite se, necemo ucestvovati u LS... Pokusacemo da je osvojimo, ako je vest tacna!

Ja i moj kumašin

pre 13 godina

Meni moj deda pričao : sinko , teško onima koje Rusi brane i hrane...Al šta je znao moj pokojni deda , bio je prost čovek , iz naroda...Osećam da će Zvezda da procveta kada budu počeli Rusi da ih hrane i brane....:)

Mikoyan

pre 13 godina

Nema sanse! Rusi kupuju klubove po zapadnoj evropi. Sta ce njima klub koji se takmici u toletovoj tramvaj ligi (uz to neregularnoj). Ovde nema publike, nema marketinga, nema skupih tv prava. Kako dovesti kvalitetnog fudbalera iz inostranstva ako on mora da igra na livadi, ogradjenoj zicom, pred 50 ljudi. Realno ovo je isto kao kada bi nam Tadic rekao: za godinu dana Svedski standard i brze pruge, uz smanjenje zaduzenosti. Lepo zvuci ali nemoguce.

Slobodan

pre 13 godina

Vidim kako je Celziju lose od kad ih predvodi bogati Rus... Mi Srbi smo probali, ne znamo, upropastili smo sve, sada je vreme da dovedemo ljude koji znaji,umeju i imaju. Mozda nesto naucimo. U odnosu na nas sljam koji sada vodi fudbal nista ne moze biti gore.
Jasno mi je sto Partizanu i FSS ovo nece odgovarati, ovo bi potpuno promenilo situaciju, Zvezda bi prodisala i krenulo bi nabolje nasem fudbalu. Tu nema mesta za Toleta i Djoru i slicne metuzaleme koji su do sad u mocvari palili i zarili i unistavali srpski fudbal da bi oni u svoj dzep stavili koju desetinu ili stotinu hiljada evra.

Jole

pre 13 godina

A ovi dušebrižnici što kažu da više neće navijati za Zvezdu ako potpadne pod KGB su očigledno gledali previše holivudskih filmova gde su Rusi i KGB, a usput budi rečeno i Srbi uvek predstavljeni kao teroristi i ludaci, a CIA i Amerika Bože moj spasavaju svet. Ma dajte više...
P.S. Koliko sam upoznat navijači Chelsea-a nemaju ništa protiv što im je Rus vlasnik, čak naprotiv, dok on nije došao nisu mogli ni da primirišu trofejima, a u Man UTD-u navijači svaki dan teraju AMERIČKE vlasnike i čak dobar deo njih bojkotuje klub. Što će reći, nema pravila po tome odakle je vlasnik i kapital, već kakav je i kako radi.

Raša

pre 13 godina

Uopšte ne razumem navijače drugih klubova a pogotovu Partizana koji komentarišu stvari vezane za CZ. Neka treniraju, gledaju svoja posla, navijaju a CZ će sigurno je naći najbolji put povratka na puteve slave. Opcija sa Gaspromom izgleda odlično. Najači mogući sponzor - partner, novac, stvaranje podmlatka, materijalna sigurnost, novi stadion, novi igrači i trener, totalno remontovanje, velike utakmice pa šta bi još trebalo da poželimo. I još nešto sam zaboravio, više neće biti olakog kažnjavanja kluba. Od sada kada neko bude hteo to da uradi, dobro će se zamisliti da li to treba. Dosta je bilo kažnjavanja samo CZ.

ko zna,zna

pre 13 godina

groblje ne pali se.. Te Ruse niko ne voli,ali se vidi da su bolje od nas naucili lekcije iz ekonomije i biznisa..Nece niko promeniti ime Zvezde,njima to upravo i treba,i Boze zdravlja napravice snazan tim koji ce se ravnopravno boriti sa evropskim timovima i ponekad iznenaditi pobedom nad nekim velikanom Evropskog fudbala. A ako krene lose Delije ce znati sta da rade,i pobedice,naravno...Pozdrav za sve Delije, srvarno pokazuju nemerljivu ljubav prema klubu!
(Stojanovic Aleksandar, 26. mart 2011 10:4
KAd neko pljune pare onda se ne pitaju navijaci kao sto se naviklo do sada.Tada postoji jedan gazda jer nije to akcionarsko drustvo,zato zaboravi te stare fore da ce delije da se pitaju nesto a jos manje da oni menjaju nekoga ako im ne odgovara.

nenad

pre 13 godina

prvo proceniti koliko kosta zvezda,pa na tender ko da vise..rusi su kao skakavci sve ce da nas pojedu,pitajte ljude iz nis..a kako im je..

Milos

pre 13 godina

@Dzoni Bravo:

Nisam rusofil, daleko bilo od toga, ali postujem Ruse kao jedan neverovatan narod verovatno po ludosti najslicniji nama, samo njih ima mnogo vise.

Ali ono sto me nervira i vredja u tvom komentaru je to da ti se ne svidja da Rusi kupe bilo sta, pa i Zvezdu. Objasni nam, kakva je razlika da li je novac dosao od Rusa, Amera, Nemaca, Arapa ili sta ti ja znam koga? 5. oktobra je narod ove zemlje odabrao liberalni kapitalizam, a kapitalizam ne zanimaju cije su pare, vec profit. Jel tebi mozda draze da Zvezdu kupe Ameri? Zasto smo mi tako neverovatan narod, pa jedan Celzi je u vlasnistvu Rusa, a poznata je fobija Engleza od Rusa, a mi ovako mali, pa nam sve smeta.... Da ste svi bili hrabri pre 20 godina i sklonili komunjare i postavili pravi kapitalizam na noge (a ne ovaj kaubojski), mozda bi sad Srbija bila bogatija i neki Srbin mi mozda bio uspesan vlasnik Zvezde, Partizana i ostalih timova. Ovako....

brko

pre 13 godina

Koliko zluradih komentara, zavisti i ljubomore, strasno. Ajde vi mudraci, dajte mi recept za oporavak naseg fudbala, sporta ili ekonomije uopste.
Ok, ima i druga opcija, da sve ostane ovako kako je, da igramo vjecno ovu kukuruz ligu, i radujemo se prolasku pretkola evropskih takmicenja ili eventualnom ucescu u grupnoj fazi svakih 5 godina.

VESELO MI S TOBOM NEKAD BESE...

pre 13 godina

Drugog izbora nema!Al' Marakanu ne dam!Vidim da bi mnogima bilo svejedno kad bi ga rusili.Kakav crni Dragao...

što je babi milo to joj se i snilo

pre 13 godina

šta može loše da bude u tome, ako je ovo istina?
U Zvezdi, što bi rekao Velja Ilić, nema šta da se ukrade
Ako je investitor spreman da preuzme dugove i rizik investiranja, što je to loše i kako to može da bude loše po Zvezdu?
Pranje para kaže jedan - to je stvarno besmisleno - Gasprom nema potrebu da pere pare jer se ne bave oružjem i drogom, a cifre koje interesuju Gasprom su neuporedive sa ciframa koje će prolaziti kroz Zvezdu. Osim toga, ako hoće Gasprom da pere pare to im je bar lako zbog vrste posla kojom se bave.
Cepanje severa na "zapadnjake" i "rusofile" to je tek besmisleno, kao da će biti podele na pitanje "da li volite što vam omiljeni tim igra mnogo bolji fudbal i što imate ambicioznu upravu?"

Igor

pre 13 godina

Tražim da tužilaštvo reaguje zbog konzumiranja alkohola na stadionu u vreme utakmice. Za to je kažnjen i Predsednik republike, nije valjda Lukić veći faktor? A što se tiče stranih državljana treba ih izvesti pred lice pravde čim budu dostupni državniom organima Republike Srbije. Treba kazniti i one koji su im dopustili da napuste teroriju Srbije,pre okončanja postupka. Pre polaska na put u Srbiju su bili u obavezi da se informišu o detaljima, koji se tiču kršenja zakona u našoj zemlji.
Kada bi se to desilo, shvatili bi da investiraju u pravnu državu, a ne u guberniju.
Tako bi prošli u Kini ili Japanu.

Dusan

pre 13 godina

Ja stvarno ne razumem zasto se svi vi bunite,pa ko je vlasnik Mancestera,Celzija itd?I oni su vlasnici bogatasa iz drugih zemalja pa te ekipe lepo predtavljaju i fudbalu i svoju ligu i svoju zemlju......

Mishevi koji laju...

pre 13 godina

pravo da vam kazem-bas me briga.
bgd je prodao sve iz VOJVODINE i sada im je ostala samo zvezda iz srbije.
nek vam je sa srecom i vama i vasoj braci rusima.
mi u VOJVODINI ce mo nastaviti da gledamo prema zapadu.
(sale novosadjanin, 26. mart 2011 12:00)

Nista, onda sa svojim istomisljenicima osnuj stranku koja se zalaze za nezavisnu Vojvodinu. Izadjite na izbore pa da napokon vidimo koliko ste "teski" a ne vecito da cekate da vam Pajtic ili Canak odrade posao u situaciji kad se nijedan politicar ili partija u Vojvodini ne zalazu za takav program. I posle usvojenog statuta, ponavljate kao papagaji istu, unapred naucenu mantru: "Za sve je kriv Beograd".

Bane

pre 13 godina

Ti sto zivis 30 godina u Rusiji, jesi li prosetao van Moskve.>??
beda i sirotinja na sve strane...
(zoran, 26. mart 2011 15:50)


Zorane i u SAD postoje bogatasi recimo sa Beverli Hilsa i Menhetna ali i sirotinja iz Kentakija, Ajdaha i slicnih drzava u kojima je i Bog rekao laku noc. To su ljudi koji zive u montaznim barakama slicnim onima na Adi Ciganliji i rade i zive od danas do sutra.

Nikada nisam bio u Rusiji ali veliki broj rusa sam primetio letujuci od Spanije na zapadu do Turske na istoku a razgovarao sam o njima sa turistickim vodicima, trgovcima i ugostiteljima. Jednoglasni su u tvrdnji da su "puni kao brod" pa cak i da su svojim masovnim posetama izvukli spanski turizam iz krize. Sto se tice njihovog standarda u proslosti (SSSR), mogu da kazem pogledajte gde smo bili u odnosu na cehe i poljake pre 20 godina a gde smo sada. Zamenili smo mesta.

dusanka

pre 13 godina

Gde ima love tu je Rusija.Nece oni da se muce pa da izgrade neku fabriku,gde mozda i nema neke love. Pametni Rujkani,a mi,kakvi smo opet bez cinte,pa daj sta das.
Bolje i Rusi,mozda ce ovi nasi fudbaleri poceti da igraju fudbal konacno!!!!

Boris

pre 13 godina

Nevidim razlog zasto toliko negativnih komentara ovde vezano za Zvezdu i ulaganje Gasproma! Kao prvo Gasprom je jedna internacionalna kompanija koja dolazi iz Rusije! Pa hoce mi neko reci da Shalke ima nesto lose iz njihove saradnje?? Secate li se Chelsea pre nego sto je dosao Abramovic??
Sta imamo danas, fudbalom nam vladaju menadzeri koji su duboko ogrezli u kriminal, oni sastavljaju timove, trenere dovode, ucenjuju rukovodstvo vecine klubova u zemlji,cak i reprezentaciju sastavljaju, a sve to zbog velike dobiti na igracima mizernih potencijala! Upravo je to razlog zasto je velika Zvezda u dugovima iz kojih nikad nece izaci! Od kad su legende Dzajic i Cvetkovic poterani (politicki) iz kluba sve je krenulo nizbrdo a pogodite kome su smetali i treba da se stidimo sta se sa tim velikanima sada radi!
Zbog svega navedenog mislim da bi ovaj projekat sa Gaspromom bio nesto sjajno sto bi Zvezda i njeni navijaci dobili, bar nece moci razno razni mafijasi , menadzeri, sumljivi tipovi, politicari, Karazdici... da ucenjuju Zvezdu, guraju svoje igrace, uzimaju novac i sl.
Puna podrska projektu GASPROMA u CZ!

ky3ma

pre 13 godina

Verujem da će biti ovako i da će Zvezda brzo postati jaka onoliko koliko i zaslužuje. Ipak ostaje to da ćemo imati tim od 100 miliona dolara, trenera advokata stadion od pola milijarde evra ali i ligu u kojoj nema nikoga sličnog. Neće biti fovoljno važnih utakmica da uživamo u svim dostignućima. Ali šta da se radi. To je cena kad si tako moćan. Možda neko preuzme i komšije. Ja sam čuo da je naftna kompanija Slap zainteresovana.

McClane

pre 13 godina

Ja zaista verujem u ovu pricu jer su to Rusi,koji ce dobiti povoljnije uslove za ovakvu investiciju!Ma dace bog da to bude istina!

Zašto, bre?

pre 13 godina

...Koji ste vi hvalisav narod,to je cudo,al kad su pare u pitanje, odmah ste kosmopolite,ekonomski eksperti,analiticari,predvidjate buducnost....Vi ste najsvestraniji narod na planeti...
(Josko Martinoski(Macedonia), 26. mart 2011 16:46)

Ti baš onako, generalno po celom narodu?

Slavko

pre 13 godina

Evo vam vasig zapadnjaka kulturnih i demokratskoh
http://www.youtube.com/watch?v=a_kF1JBiVpQ&feature=related
Rusofobi ne javljajte se vise!

Vlada

pre 13 godina

@Josko
Makedonac, prvo si provocirao na vestima u vezi Novaka, pa si poceo da ismejavas pojedine navijacke grupe, a sada i ceo srpski narod. Da se nisi malo previse zaneo? Bice bolje za tebe, za nas, i za tradicionalno prijateljstvo Srba i Makedonaca da se vise ne pojavljujes na ovim talasima i da svoje frustracije lecis na drugom mestu. Pozdrav svim Makedoncima koji nas ovde posecuju sa dobrom namerom i prijateljskim osecanjima...

dosledan

pre 13 godina

Ama dragi rusi, moze zvezda da se vrati u vrh evropskog fudbala i sa postojecim stadionom, nije potrebno dati 600 mil. eura i sazidati '' stambeno poslovne objekte '' da bi sve ovo postali! Drugo, u tekstu se spominje da ni dug nece bas ceo da vrate nego polovinu a ostatak kroz novi kredit!!! Mislim da je sve jasnije sta se sprema i ko ce da uzme pre svega lokaciju a da gospoda iz uprave i nisu bas toliki zvezdasi ako se sve ovo obistini!

Dzoni

pre 13 godina

Ma samo vi glumite neke velicine iz proslosti.Od kad se raspala SFRJ Zvezda je od velikog kluba i brenda postala obicna 0,trecerazredni klub..ako necete rusi ce da nadju cas posla drugi.Ista situacija kao sa JAT-om ,nekad vrhunski prevoznik je postao posle raspada prevoznik za izbegavanje i kad je ruski Aeroflot hteo da kupi dinkic rekao NE ,ko zna po cijem nalogu (mada svi znamo cijem) i sad ga nece niko ni dzabe a aeroflot samo u zadnjih godinu dana kupio 50 novih aviona najnovije generacije boeing 777,787 i airbus a350.A vi se i dalje vozite u avionima kupljenim jos 80-tih koji samo cekaju da se raspadnu u vazduhu.

Ntaško

pre 13 godina

@ GO WEST!
Ti si car, super ti je komentar.
Još samo kad bi dokumentovao to što si pisao na forumima, pa ja... ja ne znam šta bi tek onda mislio o tebi.

Dejan

pre 13 godina

Sa odlaskom Djajica Crvena Zvezda kakvu smo znali je umrla. Trebalo bi da odgovaraju svi oni koji su Zvezdi natovarili ovoliki dug. Prodajom Zvezde vise necu imati za koga da navijam.

Pera

pre 13 godina

Za pocetak ima da promene ime u Krasnaja Zvezda :) Osim toga crvena zvezda nam je i dosla iz tog smera, ne vidim u cemu je problem, samo ce to da ozvanice.

True

pre 13 godina

Nista ne razumem...sta to Zvezda kao drustvena firma na budzetskim jaslama ima da proda kao "svoje"?!kakav benefit tu treba da ostvare Lukic, Kleut i ekipa?nije li sve sto Zvezda ima placeno novcem nasih oceva i nas( bez obzira za koga navijali!)...Deonice u narod kao i za sva druga javna preduzeca pa ko hoce neka otkupi na berzi...isto vazi i za zemljiste..gradsko znaci pripada gradjanima, kakvoj Zvezdi...sreca pa znam da su ovi nesposobni da prodaju kilo krompira pa se teshim nece im uspeti.
P.S.
Ova slika, jel to oni piju alkohol na udaljenosti manjoj od 1km od sportskog objektailije to Disney sampanjac?

Scrabble

pre 13 godina

Koja je namera kupca? Sa imenom kluba kupuje se i titula evropskog šampiona a to je vlasništvo malobrojnih klubova. Veliki klub sa vrhunskim igračima i trenerom može se napraviti novcem ali se Liga šampiona pa i UEFA liga ne može ozbiljno igrati (a kamoli osvojiti) bez jake domaće lige što je u našem slučaju misaona imenica. Sem ako kupac ne vidi jaku regionalnu ligu u bližoj budućnosti onda nema ozbiljnih sportskih namera.

nkica

pre 13 godina

hehh, ne mogu oni da kupe crvenu zvezdu, vec , na principu barselone i reala da dodju na mesto predsednika kluba i da kao predsednici kluba uloze "svoj novac" ,a ne da dodju bez prebijene kinte i uzmu "nas novac" .
stvar je jasna - crvena zvezda, je vlasnistvo ljudi s' clanskim kartama ,a predsednik je covek koji upravlja klubom , polazuci racuna , nama s' clanskim kartama ! ovo je grub prevod statuta ... ukoliko sam ja citao pravi statut ,a ukoliko nisam ... ondak - zvezdo , srecno ti ! ;)

Zlatko Todorovic

pre 13 godina

Nas domaci fudbal je u rukama mafijasa i kriminalaca vec dve decenije. Ovo moze da znaci samo dve stvari: ili nadgrobni spomenik nasem fudbalu, koji se opasno priblizava "madjarskom scenariju" ili kompletan remont naseg fudbala. I jedno i drugo je dobro, ili da znamo da nas fudbal vise ne postoji, ili da ce ici ka boljitku. Partizanovim navijacima bih porucio da gledaju u svoje dvoriste, jer ako ovo prodje kod nas, nemoj da se zanose mislju da ce oni bolje proci. Neka samo vide ko sponzorise njihov klub, i bice im mnogo jasnija slika i situacija. Zelim im svu srecu. Samo da znaju jednu stvar: prvi klub koji odradi ovakvu stvar, mozda ima sansu da to uradi dobro, jer ce sve oci biti uprte u taj slucaj, a ostalima-neka je bog u pomoc. To je isto bilo i sa privatizacijama: Sartid je prosao dobro, vec posle toga vidite sta se desilo. Ovo je ista prica, samo promenjen milje.

drle

pre 13 godina

(GO WEST!, 26. mart 2011 06:13)



Dakle mlatis, a pojma nemas.Kod Schalke-04, je Gazprom samo jedan od sponzora, mozda najveci, al nikako vlasnik kluba.

drle

pre 13 godina

Nemam pojma da li je ovo dobra ili losa ideja. Jedino sto znam jeste da Lukicu ama bas nista ne verujem. I iskreno, voleo bih da vidim nekog drugog na celu Zvezde umesto njega.
(va, 26. mart 2011 02:20)



Nista se ne brini, Lukic se tu ne pita nista. On je tu igrom slucaja. Cim Rusi krenu konkretnije u akciju, Lukic i njegova ekipa ima da lete napolje kao stari koferi.

Nik

pre 13 godina

Dakle, u budućnosti će "Crvena zvezda" da bude "Zenitu" ono što je danas "Partizanu" fudbalski klub "Teleoptik" iz Zemuna.
(Miki, 26. mart 2011 02:33)

# Link komentara


Ne Miki, Zvezda ce da bude, ono sto je Partizan ekipi Fiorentine.

rmilance

pre 13 godina

Jelte a koliki su otprilike dugovi Zvezde i Partizana, dal zna to neko, bar od prilike? Za Zvezdu se neke cifre i provlace po vestima, a za Partizan nikad nisam cuo koliko duguje!

mile

pre 13 godina

Upecali ih na nasu ljutu.
Josip Broz je nas i africke zemlje sacuvao kroz mudru ideju o nesvrstanim. Sada nam nema spasa. Mi smo kroz internacionalni kapital okupirani i od njega nas niko ne moze odbraniti. Ruje i Zapad ce nas pojesti - zahvaljujuci takodje velikom Kipraninu Miskovicu.
Mozda jedini spas je da Serbija i Cerna Gora budu ponovo jedna zemlja -Rusija.
Ako nemas ekonomiju - proizvodnju prirodne izvore ili bazu sve pada. Tako da ovi kvazi politicari - mesetari ne mogu vise nista nego da lazu i da prodaju sto se jos moze i pokradu. Pitanje je samo kad ce narod ustati i skim ce moci da obracuna. Ovi nasi politicari nemaju gde i najgore ce proci. A vlasnici kompanija su odavno svoj kapital.

Bojan

pre 13 godina

FK Crvena Zvezda nema za sponzora ni jedno javno, državno ili kako se to već zove preduzeće. FK Crvena Zvezda ne košta poreske obveznike ni 1 dinar. FK Crvena Zvezda je u katastru republike Srbije upisana kao vlasnik stadiona i pratećih objekata. Po statutu kluba svako može da se kandiduje za predsednika, bio on rus predstavnik ogromne energetske kompanije ili neko drugi, izbor će biti naša stvar, članova kluba. Vi dušebrižnici gledajte da plaćate račune na vreme posto su krenule tužbe protiv fk partizan zbog dugova, moraće da se zahvati malo više, od EPS-a nije dovoljno, neka se spremi Infostan, Vodovod i kanalizacija...