Četvrtak, 10.03.2011.

14:11

Dulić tuži, ne daje 225.000 evra

Ministarstvo na čijem je čelu Oliver Dulić demantuje da će potrošiti 225.000 evra za promociju akcije “Očistimo Srbiju” na teniskom turniru Srbija open 2011.

Izvor: B92

Duliæ tuži, ne daje 225.000 evra IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

110 Komentari

Sortiraj po:

nikola88

pre 13 godina

potrosio je 25000 eura za sajt to je najjeftinije sto je mogao da plati ipak je skup zivot u Srbiji, da nije potrosio i ostalih 200000?

zvrk tamo, zvrk amo

pre 13 godina

25 je vec potrosio, a dvesta ce staviti sebi u dzeb.treba ipak za buducnost da se cuva.
Sad kad bude imao tri resora,nece se znati vise odakle pljacka!

Bojana

pre 13 godina

Koristi ministar Dulic kratko pamcenje naroda i sada pokusava jednom populistickom izjavom da prikrije trag ogromnom novcu koji je proneverio. Nema ovde dovoljno prostora da se navedu sve njegove afere.

dario

pre 13 godina

Ovo je treća za redom brljotina ministra Dulića posle učestvovanja njegove privatne firme na tenderu za javne nabavke u istom ministrarstvu i sajta od 26000 evra! I za sve to nagradjen je dodatno resorom rudarstva. Sramota!

Aleksandar

pre 13 godina

Porez, kao stavka, je napravljen da bi se davale plate ljudima u drzavnim institucijama (policija, zdravstvo, sudstvo, vatrogasci), kao da se i od tih para "renovira" drzava. Te pare ne smeju da se torse za reklamiranje, portrete, razne "pocesi me po ledjima" prevare. Ali kao sto vidite, politicari su umislili da su jaci od zakona, kojeg ne verujem da su procitali ikada u svom zivotu.

cegi

pre 13 godina

Joj Lopovcine, sajt, pa Ocistimo tj Napunimo svoje dzepove,
e Cvetkovicu gde ce ti pamet, namestio si ovog,
da cisti srbiju, pa ce ptica odleprsati puna ko brod.
vidite ja to gledam mi smo ovce nas treba sisti cist primer,
eleite Kostic i kopani Ds.
U potpisu Budala.

Enigma

pre 13 godina

Pa nemojte ljudi!!!! NIje Dulic kriv,ortoped ne zna sa parama osim ako su tudje! Glava me vec boli od njegove nove funkcije u poljoprivredi...takve da pitas oces da operises srce nekom jadniku, rekao bi daj ga ovamo! Sve za pare!!!

Mita Sucevic

pre 13 godina

Ovo sto radi ministar Dulic jeste pretakanje para iz budzeta odnosno dzepova poreskih obveznika. Gde idu te pare moze da se nasluti ali ono sto bode oci svakoga ko ima malo mozga jeste ta “genijalna” ideja da se apelovanjem na gledaoce tenisa mogu resavati ekoloski i komunalni problemi koji su u normalnim drzavama u opisu rada profesionalnih i kompetentnih sluzbi.

x

pre 13 godina

Da li je ministar dobio dozvolu od Cvetkovića za ovo istupanje i tužbu?Još nije stigao Cvetkovićev bonton da malo smiri ovog naduvenka koji je najiritantnija figura naše vlade, svi smo se nadali da će otpasti u ovom krugu, ali još je potreban, a to neće moći još dugo...a ova dva-tri hvalospeva o njegovom "radu" sigurno šalju po zadatku njegovi iz ministarstva

kiza

pre 13 godina

Oliver je sposoban, pametan i lep mlad covek, doktor medicine, glava ministarstva 3 u 1 i uspesno vodi nekoliko firmi u ova krizna vremena a ovde se skupila druzina anonimnih likova okupljena po principu da Oliveru crkne krava, da pljuje i opanjkava coveka koji je simbol mladosti, znanja i uspesnosti i koji kao takav predstavlja buducnost Srbije. Sram vas bilo!!!

rahel

pre 13 godina

da dusane, ja sam stekla isto iskustvo u jednoj takvoj organizaciji. iskljucivo se uzimaju pare od raznih drzavnih i inostranih donatora. ti novci se trose uglavnom izmedju zaposlenih, tu i tamo odstampaju neki informativni materija i odrze konferenciju za stampu. to nema veze sa dulicem, o njemu imam posebno misljenje, a vreme ce pokazati da li je moje misljenje ispravno. do sada je pravda stigla sve, nazalost to nikako ne smanjuje nasu bedu.

dada

pre 13 godina

ne treba pisati ovakve clanke, nego poceti sa odmotavanjem tog klupka zvanog korupcija, pljacka, filovane oblande zvane srbija open, kao sve za jadnu srbiju da se procuje u svetu, talalalaal....dosta mi je tih parola kojima mazete oci narodu...zar zaista misle da ce i ove godine da obrlate narod sa tom pricom o jadnim ljudima koji spavaju na jednom trosedu..hahahah, mozda je dulic ljudima hteo da kupi neki krevet iz dinastije ming...eeeeee, to prilicno kosta...

mica

pre 13 godina

ove godine mora da urade neki super sajt koji pere,kuva, peva,zabavlja vas dok radite....ko zna sta ce pustiti masti na volju...to mora da se plati ljudi, nije to jeftino....djokovici nece bilo kakav sajt, ipak je to ...nacionale...sa mestom boravka i placanja poreza u eu...

Su24

pre 13 godina

Nije Dulić zaratio sa mafijom već sa konkurenciom. Dođite u Suboticu pa pogledajte šta gradi i ruši DG. Ko ne veruje mora da je slep jer po zgradama kače sami da se pohvale. Ono sa računarima je samo sića ali dok se tamo u Beogradu neko seti da pogleda mi postadosmo Dulić City.

Miloš

pre 13 godina

Sramno je optuživati menistra Dulića da zakup jednog bilborda plaća 225.000 evra kad on bez pola miliona neće ni da priča! Sram da vas bude, sve od reda, takvog ste čoveka našli da opanjkavate.

ALEXY

pre 13 godina

ZNAJUCI ZA STEPEN KORUPCIJE U SRBIJI, NEVEROVATNO JE, I CINI SE ZLONAMERNO DA SE DRUGOVI IZ NEVLADINE ORGANIZACIJE TOLIKO BAVE GOSPODINOM DULICEM. KO IH NA TO "STIMULISE"? ONAJ KO IMA INTERES OD TOGA DA SE JAVNOST BAVI "MLACENJEM PRAZNE SLAME" DOK SE EKIPA IZ PARTIZANSKE PRIVATIZACIJE UCVRSCUJE NA LISTI MILIJARDERA. MILIJARDE SU U OVOJ ZEMLJI NESTALE I JOS UVEK SE POKUSAVAJU IZNETI IZ ZEMLJE. ALI SVE TO ZA DRUGOVE IZ NEVLADINE ORGANIZACIJE NIJE NISTA NASPRAM "SKANDALA" FINANSIRANJA PROMOCIJE ZA KOJU SU DJOKOVICI ODMAH IZJAVILI DA SU PONOSNI STO SU PRIMILI SREDSTVA I PROMOVISALI BOLJU SRBIJU. OVAKVA REAKCIJA JAVNOSTI NA IZMISLJENE, MONTIRANE I TENDENCIOZNE "AFERE" GOVORI O NIVOU POLITICKE KULTURE KOD NAS. OVO PODSECA NA BAVLJENJE SRPSKE JAVNOSTI STRANIM PLACENICIMA I DOMACIM IZDAJNICIMA, VILAMA NA ZENEVSKOM JEZERU, SPOLJNIM I UNUTRASNJIM NEPRIJATELJIMA. ZA VREME JAVNOG BAVLJENJA GLUPOSTIMA I MARGINALNIM POJAVAMA, PLJACKE I ZLOCINI VEKA SU OSTAJALI NEPRIMECENI.

Jevrosimovic Boban

pre 13 godina

Sram te bilo Dulicu! Dokle ces da zamajavas narod za skupo placene ulaznice na ovu tvoju lakrdiju od predstave? Prvo onaj skupoceni sajt na kome su ti svasta pisali pa zatim bruka od cena za bilborde... Pa ako ti se to toliko svidja placaj bre iz svog dzepa a ne da nas pravis magaricma, vracaj pare brzo!

krsto

pre 13 godina

Dopuna na komentar gospodina Kesa
4.Pohapsiti kao sto oni to sada rade,i na po 40 robije
5.Oduzeti svu imovinu -i izbaciti im porodice na ulicu kao sto to oni sada rade
6.nacionalizovati imovinu koju su stekli za vreme svog mandata
Npr.recimo neki bivsi zivkovic usao sa Folcikom izasao ...u vinopiju
Oduzeti naravno Folciku po principu imas kucu,imas stan,imas shator,vrati shator

Dusan

pre 13 godina

Na osnovu velikog broja negativnih kometara i NIJEDNOG pozitivnog koji sam dobio na komentar ove vesti zakljucujem da ovaj narod ima neograniceno poverenje u raznorazne nevladine organizacije koje ovde rade.

Drago mi je da bar u nekoga imate poverenja. Nadam se da cete imati prilike i da ih za zivota licno finansirate da vidite kako se pare namenski i posteno trose uz naporan rad i puno odricanja.

Pozdrav!

pedro

pre 13 godina

Koji amaterski pokusaji (verovatno Dulica licno) da se odbrani postavljjuci pitanja "koja je to koalicija koja se usudjuje da optuzuje tog mladog vrednog ministra"?!? smesno.. dovoljno je da vidite da je jedan Vojin Dimitrijevic tamo i da vam je jasan kredibilitet potpisnika..
Pogledajte i sami
http://www.bgcentar.org.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=261&Itemid=74
http://www.bgcentar.org.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=255&Itemid=75

Naivan

pre 13 godina

I bas sve kampanje protiv Dulica pocele od kad je uveo konverziju tajkunima i zaratio sa gradjevinskom mafijom.

Koincidencija?


Uostalom, jednostavno je :-) Neka koalicija objavi odakle joj podatak i da li je tacan. Ako je spekulacija onda je sramota ako je tacno neka covek odgovara.

partibrejker

pre 13 godina

Drago doktore,
jesi li nekad čuo za krizni PR?
E, to ti treba k'o umreti.

Odmah, Sve, Iskreno, Informacija, Komunikacija.
Osnovni elementi, da obavestim tvoje PR-ovce. Koje mislim da otpustim, uzgred budi rečeno, em ih JA plaćam, em nisam zadovoljna njihovim radom i znanjem.

Drugim rečima: palo ti je na pamet da se tužiš (koga, za čega, čijim parama?), a nije ti ni slučajno, kao i tvojoj sabraći, palo na pamet da izađeš u javnost sa činjenicama, ODMAH, iskreno...?

Da pogađamo - zašto?
Ja bih imala par ideja...

Dusan

pre 13 godina

Bio neko ministar ili ne, ja i dalje zastupam ono da su svi ispravni dok se ne dokaze suprotno. Slazem se naravno, da je to nekada malo teze dokazati kada je i (reformisano) sudstvo pod sapom tih istih optuzenih.

Najvise me ipak cudi, iz svih prethodnih komentara, da gotovo svi opletu po Dulicu (mada tako mogu pisati na bilo koju ministarsku vest, samo menjaju prezime doticnog), a niko se ne osvrne na Koaliciju i te kojekakve NVO i slicne!?

Poznato je da ogromna vecina ovakvih organizacija postoji samo da bi "isisavala" pare iz raznih drzavnih i privatnih fondova, vecinu od onoga sto svi zovu "NASE pare". Uposljavaju citavu plejadu vrsnih eksperata iz raznih oblasti, sve vrednih neimara, rodbinu, komsije i razne "imam fenomenalnog strucnjaka da ti preporucim".

Ja cu najdirektnije moguce reci da sam imao to cast i zadovoljstvo da neko vreme izbliza posmatram rad odredjenog broja ovih organizacija (kao i neke od dole pomenutih marketinskih agencija) u tesnoj vezi sa nekoliko UN agencija koje rade u Beogradu i Srbiji.

Meni licno je to gore nego eventualni lopovluk jednog ministra. Ministar je jedan covek - ovo su CITAVE ORGANIZACIJE osnovane iskljucivo sa tim ciljem da se nakradu.

Pozdrav svima!

sahista

pre 13 godina

Riba smrdi od glave. Nije Dulic sam umesan u ovo, vec dobija instrukcije od mnogo vecih od njega. Ako bi se sve lepo ispitalo, doslo bi se do zanimljivih stvari o vrhu DS-a i o njihovom postenju.

dr

pre 13 godina

Ministar!Nekada,ta funkcija je stvarno bila cast i ponos.Pogledajte kako izgleda Vlada Francuske i njeni ministri!Sve ljudi od 60-65 godina koji su prosli sito i reseto dok su tu dosli,a ivi nasi?Pazite galeriju - Sasa Dragin,Dulic,Jeremic....Eksperti,svi zajedno nemaju nigde 5 godina staza...A onda se mi gradjani pitamo sta nam se desava

svakom ulica po meri

pre 13 godina

Stalno se govori samo o sajtovima, bilbordima a đubre niko da spomene, ni Dulić, ni novinari. A toga ima koliko hoćeš, za izvoz. Samo još da ga neko pokupi i klasifikuje.
Molim vas iz B92 da napravite neku reportažu o čitavoj ulici đubreta koja je napravljena iza zemunskog Metroa (divlja deponija). Nekad je postojala ulica Mirinih knjiga, a danas ulica Dulićevog đubreta.
Koliko god oni optuživali građane da su odgovorni za stvaranje divljih deponija, ja se opet nešto mislim da je to i dalje država. Jer država i državni SLUŽBENICI jesu odgovorni i plaćeni za sprovođenje reda i zakona. Svuda, sem u Srbiji.

alwx

pre 13 godina

kako se niko od novinara nije setio da pita ovog ortopeda kako je moguce da jedna reklama kosta vise nego sto je nagradni fond turnira?

Gvozdena metla

pre 13 godina

Sir Oliver Dulic je pravo olicenje ovakve
i ovde odlicno opisane polticke "elite":

http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2011&mm=03&dd=10&nav_id=498111

reciklirajmo

pre 13 godina

Meni ne treba podizanje svesti o ciscenju, vec kontejneri za odlaganje sirovina za reciklazu. U mom gradu (Nis) sem kontejnera za odlaganje plastike, one za papir odavno vec ne vidjam, nema nikakvih mesta gde bi se bacale razlicite vrste otpada, dok smo 1996-e imali mogucnost da recikliramo i papir, i staklo i plastiku, da ne govorim od 80-im godinama. Ako ovo nije u nadleznosti ovog Ministarstva, neka me tuze zbog nanosenja stete ugledu.

Altea

pre 13 godina

Jos sam i bio sklon da poverujem ko zna mozda coveku i namestaju afere dok pre neki dan moj prijatelj inace sef IT odeljenja u jednoj opstini nije upucen po naredjenju gradonacelnika u nabavku racunarske opreme u Suboticu u Dulicevu firmu bez ikakvih tendera i javnih nabavki. Naravno nisu bili sitni novci u pitanju.

kesa

pre 13 godina

Vidim ima puno komentara tipa: jedva cekam izbore da ih smenim. Ok, i ja bi voleo, samo, te sve pare sto su pokrali ce ostati njima. Za par godina ministrovanja, oni su obezbedjeni do penzije, tako da njihova smena ih nece nesto pogoditi.
Ono sto mislim da treba da se uradi je jedan veliki narodni bunt(jer same stranke nece goniti svoje 'vojnike'), sa zahtevima da se ovakvima:
1. Sudi zbog zloupotrebe sluzbenog polozaja (sa prenosima sudjenja,da svi vide sta se desavalo)
2. Da se trazi ponistenje tih ugovora i povracaj svih para (pa i zaplena imovine)
3. Dozivotna zabrana obavljanja bilo kakvog posla placenog iz budzeta
Mislim da sve manje od ovoga, je njima ucinjena velika usluga...

Mambula

pre 13 godina

******
Da su se sve te pare dale ljudima koji bi radili na sanacijama deponija i sl. imali bi manje nezaposlenih i odavno cistu Srbiju!!!
Ovo je postala ocigledna kradja, a i dalje se cuti i tolerise!

informisani

pre 13 godina

Ovih 250.000 EUR za reklamnu kampanju je simbolična cifra u odnosu na iznose sa kojima barataju političke marketinške agencije McCann Ericsson, Direkt Medija i sl, čiji su klijenti skoro isključivo država, javna preduzeća i ponekad privatne firme prinuđene da im plaćaju reket, pardon marketinške usluge.

Sanader je pao baš zbog ispumpavanja novca kroz jednu ovakvu firmu (uz iznose bar 5x manje od onih sa kojima se radi u Srbiji), a kod nas ne vidim da bilo ko ima volje da se ovime pozabavi.

E, sad bih baš voleo da vidim da B92 objavi ovakav komentar!!!

zakupac svoje dedovine

pre 13 godina

To je isti onaj koji zajedno sa Đelićem i onim smenjenim Ilićem lobira u NEČIJEM interesu protiv naturalne restitucije.
Ova trojica su sramota za demokratsku stranku. Ako ih bar sklone iz vlasti više neću da glasam za demokrate.

ja

pre 13 godina

a koliko je Van Gogh dobio od ministarstva za koncert u areni i turneji po srbiji posto su bili jedni od sponzora. kakve veze van gogh ima sa kampanjom ocistimo srbiju?

pera

pre 13 godina

Ovde je u pitanju ocigledno necija smisljenja kampanja,izgleda se ovaj momamk nekom jako zamerio.Mozda Dusanu Petrovicu?pouzdano znam da je bas on zeleo ovo ministarstvo

Goran

pre 13 godina

Nagradni fond turnira je 373,200 evra. Ovo ne kažem zbog toga što optužujem da su Srđan i Dulić, negde sklopili nekakav dogovor, već mi jednostavno nije jasno otkud tolika cifra za reklame. Ispada da nekoliko panoa vredi koliko ceo turnir!??

super aleks

pre 13 godina

Ovog coveka neko hoce po svaku cenu da ukloni sa mesta gde se nalazi!!!
Na osnovu komentara vidim da ce im to uskoro i poci za rukom.
Da li se neko od vas, sto pise sve ove negativne komentare, bar imalo zapita zasto bas on, kad je zaratio sa gradjevinskom mafijom!!??
Mozda su neki od vas i navikli da zive u prljavstini i da bacaju smece kroz prozor. Ja licno podrzavam akciju "ocistimo Srbiju" i mislim da ovaj covek to radi sasvim dobro. O malverzacijama i nepravilnom trosenju novca neka kaze sud sta je tacno.
Tuzite ga kao gradjanini, pa tek onda nastavite da ga pljujete i da idete na ruku kriminalcima koji pokusavaju da ga uklone jer im je "stao na zulj".
p.s. nisam cak ni simpatizer DS-a

vlajks55@gmail.com

pre 13 godina

I kako onda trn u oku moze da bude gospodin Predrag Markovic,kad imamo ovakvog licemera u Vladi???

Veoma me zanima gde je radio specijalizaciju,mozda i ja upisem medicinu pa mi obraz bude kao dzon!

girl from ipanema

pre 13 godina

spremna sam na svaki nacin da podrzim akciju sprecavanja dulicha da arci javne pare. taj covek je trebalo naglavacke da bude izbacen iz vlade a ne da mu se daje jos jedan resor. bruka i sramota.

dana

pre 13 godina

I onda kazu da je Srbija bankrot. Nije! Samo pare nisu vise u rukama obicnih gradjana vec monopolisticke elite i od njih zaposlenih politicara ! Napolje!

Ивана

pre 13 godina

Kako to ispitati kad se ministri štite između sebe.Ova vlast nema preča posla nego da ispituje odakle pare nestaju iz državne kase.

Beogradjanka

pre 13 godina

Predlog za B92: otvorite jos jedan TV kanal - INSAJDER gde bi ste emitovali ovakve nepostene radnje iz Srbije. Ne znam da li bi bilo dovoljno 24 sata dnevno? Srdacne cestitke ekipi INSAJDER ali i novinarima B92.

Gortan

pre 13 godina

Sve su brojnija razočaranja u demokratsku stranku. Za koga se Djindjić toliko trudio, za koga je i zivot položio ? Za ovu demokratsku stranku...
Pa iz ovakve demokratske stranke on bi istupio.
O Duliću neću da trosim reči. Nije vredan toga.

natasa

pre 13 godina

Za narodne kuhinje u kojima se minimum 1000 gladnih usta hrani,potrebno je mesecno 50.000 dinara ili u stranoj valuti 500 eura da prezivi 1000 ljudi u svakom gradu koji ima narodnu kuhinju.Ako se za 7 dana turnira daje 225.000 eura iz budzeta a ne moze da se izdvoji f*cking 50.000 dinara za gladne ljude jel su neke od narodnih kuhinja pred zatvaranjem,onda ja mogu da konstatujem a vi da se slozite sa mnom da ova gospoda na vlasti nemaju ni mrvicu ali ni mrvicu morala u svom mozgu.Al nicija nije do zore gorela pa nece ni njihova.

milan

pre 13 godina

Ocigledno da do sada Kolacija sem tvrnji (kao i B92) nije nikakve dokaze prilozila. Bilo bi u interesu svih da se tacno utvrdi sta je istina i lakse vama da kada takve tvrdnje (vidi naslov) pisete imate i dokaze za to, za sada je sigurno da Dulic protivreci te iskaze i to je jedino sto je sigurno.

Deja

pre 13 godina

@intermezzo:

Ne budi naivan. Pare se ne izvlace iz ministarstva da bi zavrsile kod Djokovica vec kod ljudi (stranke) koji su i postavili doticnog ministra i dozvolili (naredili) mu da radi ovo sto radi.
Inace mislim da bi se ministar vrlo lako mogao izvesti na ledinu kada bi se u javnosti probudila svest da poznati treba da podrzavaju ovakve akcije za dzabe, posto su vec od nacionalnog znacaja.

sdfa

pre 13 godina

i kad je put naisao na visokonaposnki stub, onda je Duliceva firma odradila posao, prebacila visokonaponski stub i uzela 2.5 miliona eura...tako se to radi u drzavi Srbiji

znatizeljan

pre 13 godina

Sta je Koalicija za nadzor javnih finansija,koga predstavlja i ko su njeni clanovi?jako mi je sumnjivo da se oglasavaju samo u vezi ministra Dulica..i to po drugi,treci put ako se ne varam....veoma dubiozna skupina ljudi cija imena neznamo.razmislite!

strahota

pre 13 godina

E da je samo ovo! Cak i 20 mil za akciju koja nema velikog efekta (bar ovakvog kako vodi gospada Dulic i Kindjic) je mnogo. Mozda B92 ili ova "Koalicija" na osnovu zakona o dostupnosti informacija moze da dobije plan nabavki za ovu godinu, jer je zakonom svako ministarstvo duzno da pocetkom godine dostavi svoj plan pa da se jasno vidi sta je sve planirano u ovoj godini. Da li znate da oni cak raspisu i tender (mala nabavka) za odabir turisticke agencije preko koje nabavljaju avio karte koje opet placaju sa druge stavke budzet?! Znaci usluga agencije je 3 miliona dinara?? To je bilo prosle godine, a verujem da ce i ove isto da rade. Pa imaju razne ugovore sa prevodilackim firmama, pa cak i par ugovora za medijsku kampanju, video produkciju... pa jel to ministarstvo ili TV stanica?!

Kada bi neko ozbiljno prisao ovom problemu, verujem da ima svasta da se nadje... i da neko krivocno odgovara. Koliko je nepotrebnih putovanja bilo (OK ako putuje ministar, ali sto vodi jos nekoliko njih.. PR.. vodic puta....dobro je da nije i stilistu vodio.. sminkera....)

SRAMOTA ZA B.T. i DS!

gaara

pre 13 godina

duliću, kako te nije sramota? tužiš nekoga jer je rekao da ćeš ponovo uraditi nešto što si jednom već uradio? možda te grize savest jer ne možeš da prođeš ulicom a da te ljudi ne gledaju sa gađenjem?

bandere cekaju

pre 13 godina

Te pare nema u sta drugo da se uloze? Kampanja u vidu odstampane krpe kosta toliko? Eh, partizani vratite se. Ima posla za vas.

LALA

pre 13 godina

ovo je lakrdija sta se radi,e moj dulicu sedi u taj tvoj crni audi sa zatamljenim staklima koji te svugde vozi pa obidji malo mesta u srbiji i narod da vidis kako gladuje,a ti se rasipas pare iz budzeta,sramota!!...ljudi motku u ruke krajnje je vreme da isterajamo ******** iz vlade..

Natasa Bozic Markovic

pre 13 godina

Dulicevo ministarstvo je uticalo na to da se stanarima zgrade u Ktalja Petra 71 konfiskuju stanovi.U 21 veku su nam faktički oduzeli stanove i u vlasnicki list upisali zabranu korišćenja i raspolaganja imovinom, nama uknjiženim vlasnicima i savesnim kupcima.Šta je od toga gore? Trudićemo se da ga krivično gonimo, valjda nam i Ustav garantuje ličnu imovinu a oni je oduzimaju...ako želite dostavićemo potpunu dokumentaciju.

xox

pre 13 godina

imase-možese. inače, tih četvrt miliona evra potpuno nepotrebnog troška su samo kap u moru daleko većih dulićevih izlišnih troškova - za ovu godinu planirano je par stotina miliona evra za državnu stanogradnju.

mesecima pokušavam da shvatim šta je to što jednog potpuno dezorijentisanog ministra drži u fotelji i jedino šta mi pada na pamet je da čovek šakom i kapom preliva novac u stranku. ja drugog objašnjenja nemam jer sve čega se dotakao je potpuno paralisao svojim nenormalnim uredbama - od građevine pa do katastra. setimo se, njegov prostorni plan je toliko "dobar" da je autoput kod subotice udario u visokonaponski stub i zato su radovi tamo morali da stanu.

BojaNS

pre 13 godina

Pa to je najlogičnija šema ako želiš da uzmeš veću količinu novca odjednom. Par procenata ostaje onome kome uplaćuješ, veći deo nazad stranci a ostane i za tebe. Jednostavno i uobičajeno. Ej ortopede...

Suboticanin

pre 13 godina

Ovoj čovek blati nas subotičane, vojvođane, građane Srbije! Sada vidimo zašto je danas puštena priča o Predragu Markoviću, verovatno da ova vest ne bi izašla na videlo i kao prva vest a možda zato što čovek nema pojma o poljoprivredi i prostornom planiranju! Hvala Vam ja sam odlučio da za Vas SIGURNO ne glasam doktor Duliću!

Mile

pre 13 godina

Sjajno! A pošto imamo primere da se, zbog duga lopovskim javnim preduzećima, građanima oduzimaju stanovi, predlažem da Vlada uredbom polovini stanovništva oduzme stanove, proda ih i od tih para dodatno finansira ovu sjajnu akciju ekološkog ministarstva. Ne daj Bože da se siromašnim građanima oproste dugovi! Za to nema para! Ali za ovakve stvari će se uvek naći stotine hiljada evra. Socijalna odgovornost na način Demokratske stranke. Ali, uskoro će izbori pa ćemo se osloboditi te bede...

ranko

pre 13 godina

U početku nisam podržavao štrajk prosvetara, kao neko ko je inženjer,radi u privredi, ima njihovu nastavničku platu, a nekad je i sam radio u školi, jer smatram da je nepravedno da mi koji punimo budžet i radimo crnački imamo manje plate ili iste od onih koji ga koriste. Međutim, kad vidim šta rade gospoda koja su na vlasti, a koje upravo personifikuje gospodin Dulić, onda shvatim da i prosvetari imaju pravo da reaguju kad vide šta i kako se radi. Nikad nama neće biti bolje i zato je najbolje ko može da beži iz ove naše napaćene Srbije.

Vladimir Perovic

pre 13 godina

Da li je moguce??? Apelujem na nadlezne organe da barem pokrenu istragu protiv Dulica, Srdjana Djokovica i odgovornih lica iz pomenute marketinske agencije...Koliko ljudi moze da se otrgne od kontejnera za ovih 750.000EUR ili 50.000.000 EUR koje je proneverio Jocic iz puteva ili 130 MEUR koje su Tomic i kompanija ukrali od Kolubare ili 35 MEUR od satelita. Lista (i tuga) je pregolema za ovako malu i siromasnu zemlju....
Ako ovim bahatim korumpiranim ljudima podhitno ne oduzme imovina, kakva ja to poruka za nasu decu da se radom i ucenjem nesto moze postici, i da se lopovluk ne isplati?!!

Vladimir Perovic

pre 13 godina

Da li je moguce??? Apelujem na nadlezne organe da barem pokrenu istragu protiv Dulica, Srdjana Djokovica i odgovornih lica iz pomenute marketinske agencije...Koliko ljudi moze da se otrgne od kontejnera za ovih 750.000EUR ili 50.000.000 EUR koje je proneverio Jocic iz puteva ili 130 MEUR koje su Tomic i kompanija ukrali od Kolubare ili 35 MEUR od satelita. Lista (i tuga) je pregolema za ovako malu i siromasnu zemlju....
Ako ovim bahatim korumpiranim ljudima podhitno ne oduzme imovina, kakva ja to poruka za nasu decu da se radom i ucenjem nesto moze postici, i da se lopovluk ne isplati?!!

siki

pre 13 godina

Dulić je LEGENDA!

Kažu da je dobar političar taj koji te zna poslati u onu stvar na način da jedva čekas putovanje.

On se ne zamarava sa sofisticiranim rečenicama, sa smeškom na licu otvoreno nas šalje.

Jedva čekam izbore da se i ja nesmejem malo...

Branislav

pre 13 godina

Ako i posle rekonstrukcije, ministri poput Olivera Dulica i dalje o(p)staju, ta rekonstrukcija onda ne valja. Sto pre trebamo doci do novih izbora. Pazite, on ce sa ovim dodatnim novcem potrositi ukupno vise od 650.000 evra na PROMOCIJU akcije, a od akcije ni traga! Podsetimo se, Estonci su ocistili citavu zemlju za nekoliko sati, 50.000 gradjana, 3. maja 2008., za ukupno 500.000 evra! Pogledajte na Jutubu.

Vojislav

pre 13 godina

Ne može im niko ništa.
Jači su od sudbine.
P.S.
Sada je očigledno da sir Oliver samo izvršava partijski nalog. Zato je i ostao na funkciji.Da se samo on ugrađivao, odleteo bi u ćuzu za primer! Ovako je dobar Tadiću.

dejan

pre 13 godina

A mozda bi za te pare mogao da probas da ocistis Srbiju... koliko bi se moglo napraviti reciklaznih ostrva, koliko kontejnera, koliko deponija ocistiti... Jos kad bi komunalna policija radila svoj posao jos bi se i zaradilo para od kazni za nesavesne...

Ali ko ce da se******* s tim... ovako lepo gospodski... kampanja... lova.... a nisi ni pipnuo djubre. e Dulicu...

Aleksandar Bačka Palanka

pre 13 godina

Ovo što radi gospodin Dulić Oliver je čisto rasipanje NAŠEG novca... Samo sada je dodao i dozu bezobrazluka!!!
Sram ga bilo...
PS
Znam da ovo ne smete da objavite!!!

z

pre 13 godina

Za te pare se moze ocistiti puno divljih deponija, izgraditi nekoliko dodatnih uredjenih deponija, pocistiti stosta. Mi nismo na zapadu gde treba da se podize svest kroz takve akcije. Kod nas treba da se dela!

ZATO NAM JE KAKO NAM JE!!!

pre 13 godina

Neverovatno kako je LAKO RAZBACIVATI TUĐ NOVAC(poreskih obveznika)!!!

Pitam se KOLIKO bi galantni gospodin izdvojio da ovo plaća iz SVOG džepa?

I dokle više izvlačenje para?(jer se ničim drugim ne može opravdati).

Prosto se pojedem od jeda kada zbog ovakvih moram svake godine sve više da izdvajam za poreze a svaki put sve više smanjujem osnovne potrepštine moje porodice za život!!!

Vojislav

pre 13 godina

Ne može im niko ništa.
Jači su od sudbine.
P.S.
Sada je očigledno da sir Oliver samo izvršava partijski nalog. Zato je i ostao na funkciji.Da se samo on ugrađivao, odleteo bi u ćuzu za primer! Ovako je dobar Tadiću.

Gortan

pre 13 godina

Sve su brojnija razočaranja u demokratsku stranku. Za koga se Djindjić toliko trudio, za koga je i zivot položio ? Za ovu demokratsku stranku...
Pa iz ovakve demokratske stranke on bi istupio.
O Duliću neću da trosim reči. Nije vredan toga.

xox

pre 13 godina

imase-možese. inače, tih četvrt miliona evra potpuno nepotrebnog troška su samo kap u moru daleko većih dulićevih izlišnih troškova - za ovu godinu planirano je par stotina miliona evra za državnu stanogradnju.

mesecima pokušavam da shvatim šta je to što jednog potpuno dezorijentisanog ministra drži u fotelji i jedino šta mi pada na pamet je da čovek šakom i kapom preliva novac u stranku. ja drugog objašnjenja nemam jer sve čega se dotakao je potpuno paralisao svojim nenormalnim uredbama - od građevine pa do katastra. setimo se, njegov prostorni plan je toliko "dobar" da je autoput kod subotice udario u visokonaponski stub i zato su radovi tamo morali da stanu.

Vladimir Perovic

pre 13 godina

Da li je moguce??? Apelujem na nadlezne organe da barem pokrenu istragu protiv Dulica, Srdjana Djokovica i odgovornih lica iz pomenute marketinske agencije...Koliko ljudi moze da se otrgne od kontejnera za ovih 750.000EUR ili 50.000.000 EUR koje je proneverio Jocic iz puteva ili 130 MEUR koje su Tomic i kompanija ukrali od Kolubare ili 35 MEUR od satelita. Lista (i tuga) je pregolema za ovako malu i siromasnu zemlju....
Ako ovim bahatim korumpiranim ljudima podhitno ne oduzme imovina, kakva ja to poruka za nasu decu da se radom i ucenjem nesto moze postici, i da se lopovluk ne isplati?!!

Vladimir Perovic

pre 13 godina

Da li je moguce??? Apelujem na nadlezne organe da barem pokrenu istragu protiv Dulica, Srdjana Djokovica i odgovornih lica iz pomenute marketinske agencije...Koliko ljudi moze da se otrgne od kontejnera za ovih 750.000EUR ili 50.000.000 EUR koje je proneverio Jocic iz puteva ili 130 MEUR koje su Tomic i kompanija ukrali od Kolubare ili 35 MEUR od satelita. Lista (i tuga) je pregolema za ovako malu i siromasnu zemlju....
Ako ovim bahatim korumpiranim ljudima podhitno ne oduzme imovina, kakva ja to poruka za nasu decu da se radom i ucenjem nesto moze postici, i da se lopovluk ne isplati?!!

ZATO NAM JE KAKO NAM JE!!!

pre 13 godina

Neverovatno kako je LAKO RAZBACIVATI TUĐ NOVAC(poreskih obveznika)!!!

Pitam se KOLIKO bi galantni gospodin izdvojio da ovo plaća iz SVOG džepa?

I dokle više izvlačenje para?(jer se ničim drugim ne može opravdati).

Prosto se pojedem od jeda kada zbog ovakvih moram svake godine sve više da izdvajam za poreze a svaki put sve više smanjujem osnovne potrepštine moje porodice za život!!!

Natasa Bozic Markovic

pre 13 godina

Dulicevo ministarstvo je uticalo na to da se stanarima zgrade u Ktalja Petra 71 konfiskuju stanovi.U 21 veku su nam faktički oduzeli stanove i u vlasnicki list upisali zabranu korišćenja i raspolaganja imovinom, nama uknjiženim vlasnicima i savesnim kupcima.Šta je od toga gore? Trudićemo se da ga krivično gonimo, valjda nam i Ustav garantuje ličnu imovinu a oni je oduzimaju...ako želite dostavićemo potpunu dokumentaciju.

siki

pre 13 godina

Dulić je LEGENDA!

Kažu da je dobar političar taj koji te zna poslati u onu stvar na način da jedva čekas putovanje.

On se ne zamarava sa sofisticiranim rečenicama, sa smeškom na licu otvoreno nas šalje.

Jedva čekam izbore da se i ja nesmejem malo...

Suboticanin

pre 13 godina

Ovoj čovek blati nas subotičane, vojvođane, građane Srbije! Sada vidimo zašto je danas puštena priča o Predragu Markoviću, verovatno da ova vest ne bi izašla na videlo i kao prva vest a možda zato što čovek nema pojma o poljoprivredi i prostornom planiranju! Hvala Vam ja sam odlučio da za Vas SIGURNO ne glasam doktor Duliću!

LALA

pre 13 godina

ovo je lakrdija sta se radi,e moj dulicu sedi u taj tvoj crni audi sa zatamljenim staklima koji te svugde vozi pa obidji malo mesta u srbiji i narod da vidis kako gladuje,a ti se rasipas pare iz budzeta,sramota!!...ljudi motku u ruke krajnje je vreme da isterajamo ******** iz vlade..

Aleksandar Bačka Palanka

pre 13 godina

Ovo što radi gospodin Dulić Oliver je čisto rasipanje NAŠEG novca... Samo sada je dodao i dozu bezobrazluka!!!
Sram ga bilo...
PS
Znam da ovo ne smete da objavite!!!

Branislav

pre 13 godina

Ako i posle rekonstrukcije, ministri poput Olivera Dulica i dalje o(p)staju, ta rekonstrukcija onda ne valja. Sto pre trebamo doci do novih izbora. Pazite, on ce sa ovim dodatnim novcem potrositi ukupno vise od 650.000 evra na PROMOCIJU akcije, a od akcije ni traga! Podsetimo se, Estonci su ocistili citavu zemlju za nekoliko sati, 50.000 gradjana, 3. maja 2008., za ukupno 500.000 evra! Pogledajte na Jutubu.

z

pre 13 godina

Za te pare se moze ocistiti puno divljih deponija, izgraditi nekoliko dodatnih uredjenih deponija, pocistiti stosta. Mi nismo na zapadu gde treba da se podize svest kroz takve akcije. Kod nas treba da se dela!

informisani

pre 13 godina

Ovih 250.000 EUR za reklamnu kampanju je simbolična cifra u odnosu na iznose sa kojima barataju političke marketinške agencije McCann Ericsson, Direkt Medija i sl, čiji su klijenti skoro isključivo država, javna preduzeća i ponekad privatne firme prinuđene da im plaćaju reket, pardon marketinške usluge.

Sanader je pao baš zbog ispumpavanja novca kroz jednu ovakvu firmu (uz iznose bar 5x manje od onih sa kojima se radi u Srbiji), a kod nas ne vidim da bilo ko ima volje da se ovime pozabavi.

E, sad bih baš voleo da vidim da B92 objavi ovakav komentar!!!

Altea

pre 13 godina

Jos sam i bio sklon da poverujem ko zna mozda coveku i namestaju afere dok pre neki dan moj prijatelj inace sef IT odeljenja u jednoj opstini nije upucen po naredjenju gradonacelnika u nabavku racunarske opreme u Suboticu u Dulicevu firmu bez ikakvih tendera i javnih nabavki. Naravno nisu bili sitni novci u pitanju.

BojaNS

pre 13 godina

Pa to je najlogičnija šema ako želiš da uzmeš veću količinu novca odjednom. Par procenata ostaje onome kome uplaćuješ, veći deo nazad stranci a ostane i za tebe. Jednostavno i uobičajeno. Ej ortopede...

ranko

pre 13 godina

U početku nisam podržavao štrajk prosvetara, kao neko ko je inženjer,radi u privredi, ima njihovu nastavničku platu, a nekad je i sam radio u školi, jer smatram da je nepravedno da mi koji punimo budžet i radimo crnački imamo manje plate ili iste od onih koji ga koriste. Međutim, kad vidim šta rade gospoda koja su na vlasti, a koje upravo personifikuje gospodin Dulić, onda shvatim da i prosvetari imaju pravo da reaguju kad vide šta i kako se radi. Nikad nama neće biti bolje i zato je najbolje ko može da beži iz ove naše napaćene Srbije.

dejan

pre 13 godina

A mozda bi za te pare mogao da probas da ocistis Srbiju... koliko bi se moglo napraviti reciklaznih ostrva, koliko kontejnera, koliko deponija ocistiti... Jos kad bi komunalna policija radila svoj posao jos bi se i zaradilo para od kazni za nesavesne...

Ali ko ce da se******* s tim... ovako lepo gospodski... kampanja... lova.... a nisi ni pipnuo djubre. e Dulicu...

Mile

pre 13 godina

Sjajno! A pošto imamo primere da se, zbog duga lopovskim javnim preduzećima, građanima oduzimaju stanovi, predlažem da Vlada uredbom polovini stanovništva oduzme stanove, proda ih i od tih para dodatno finansira ovu sjajnu akciju ekološkog ministarstva. Ne daj Bože da se siromašnim građanima oproste dugovi! Za to nema para! Ali za ovakve stvari će se uvek naći stotine hiljada evra. Socijalna odgovornost na način Demokratske stranke. Ali, uskoro će izbori pa ćemo se osloboditi te bede...

kesa

pre 13 godina

Vidim ima puno komentara tipa: jedva cekam izbore da ih smenim. Ok, i ja bi voleo, samo, te sve pare sto su pokrali ce ostati njima. Za par godina ministrovanja, oni su obezbedjeni do penzije, tako da njihova smena ih nece nesto pogoditi.
Ono sto mislim da treba da se uradi je jedan veliki narodni bunt(jer same stranke nece goniti svoje 'vojnike'), sa zahtevima da se ovakvima:
1. Sudi zbog zloupotrebe sluzbenog polozaja (sa prenosima sudjenja,da svi vide sta se desavalo)
2. Da se trazi ponistenje tih ugovora i povracaj svih para (pa i zaplena imovine)
3. Dozivotna zabrana obavljanja bilo kakvog posla placenog iz budzeta
Mislim da sve manje od ovoga, je njima ucinjena velika usluga...

alwx

pre 13 godina

kako se niko od novinara nije setio da pita ovog ortopeda kako je moguce da jedna reklama kosta vise nego sto je nagradni fond turnira?

Gvozdena metla

pre 13 godina

Sir Oliver Dulic je pravo olicenje ovakve
i ovde odlicno opisane polticke "elite":

http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2011&mm=03&dd=10&nav_id=498111

reciklirajmo

pre 13 godina

Meni ne treba podizanje svesti o ciscenju, vec kontejneri za odlaganje sirovina za reciklazu. U mom gradu (Nis) sem kontejnera za odlaganje plastike, one za papir odavno vec ne vidjam, nema nikakvih mesta gde bi se bacale razlicite vrste otpada, dok smo 1996-e imali mogucnost da recikliramo i papir, i staklo i plastiku, da ne govorim od 80-im godinama. Ako ovo nije u nadleznosti ovog Ministarstva, neka me tuze zbog nanosenja stete ugledu.

Goran

pre 13 godina

Nagradni fond turnira je 373,200 evra. Ovo ne kažem zbog toga što optužujem da su Srđan i Dulić, negde sklopili nekakav dogovor, već mi jednostavno nije jasno otkud tolika cifra za reklame. Ispada da nekoliko panoa vredi koliko ceo turnir!??

Beogradjanka

pre 13 godina

Predlog za B92: otvorite jos jedan TV kanal - INSAJDER gde bi ste emitovali ovakve nepostene radnje iz Srbije. Ne znam da li bi bilo dovoljno 24 sata dnevno? Srdacne cestitke ekipi INSAJDER ali i novinarima B92.

znatizeljan

pre 13 godina

Sta je Koalicija za nadzor javnih finansija,koga predstavlja i ko su njeni clanovi?jako mi je sumnjivo da se oglasavaju samo u vezi ministra Dulica..i to po drugi,treci put ako se ne varam....veoma dubiozna skupina ljudi cija imena neznamo.razmislite!

girl from ipanema

pre 13 godina

spremna sam na svaki nacin da podrzim akciju sprecavanja dulicha da arci javne pare. taj covek je trebalo naglavacke da bude izbacen iz vlade a ne da mu se daje jos jedan resor. bruka i sramota.

zakupac svoje dedovine

pre 13 godina

To je isti onaj koji zajedno sa Đelićem i onim smenjenim Ilićem lobira u NEČIJEM interesu protiv naturalne restitucije.
Ova trojica su sramota za demokratsku stranku. Ako ih bar sklone iz vlasti više neću da glasam za demokrate.

natasa

pre 13 godina

Za narodne kuhinje u kojima se minimum 1000 gladnih usta hrani,potrebno je mesecno 50.000 dinara ili u stranoj valuti 500 eura da prezivi 1000 ljudi u svakom gradu koji ima narodnu kuhinju.Ako se za 7 dana turnira daje 225.000 eura iz budzeta a ne moze da se izdvoji f*cking 50.000 dinara za gladne ljude jel su neke od narodnih kuhinja pred zatvaranjem,onda ja mogu da konstatujem a vi da se slozite sa mnom da ova gospoda na vlasti nemaju ni mrvicu ali ni mrvicu morala u svom mozgu.Al nicija nije do zore gorela pa nece ni njihova.

dana

pre 13 godina

I onda kazu da je Srbija bankrot. Nije! Samo pare nisu vise u rukama obicnih gradjana vec monopolisticke elite i od njih zaposlenih politicara ! Napolje!

sdfa

pre 13 godina

i kad je put naisao na visokonaposnki stub, onda je Duliceva firma odradila posao, prebacila visokonaponski stub i uzela 2.5 miliona eura...tako se to radi u drzavi Srbiji

gaara

pre 13 godina

duliću, kako te nije sramota? tužiš nekoga jer je rekao da ćeš ponovo uraditi nešto što si jednom već uradio? možda te grize savest jer ne možeš da prođeš ulicom a da te ljudi ne gledaju sa gađenjem?

Mambula

pre 13 godina

******
Da su se sve te pare dale ljudima koji bi radili na sanacijama deponija i sl. imali bi manje nezaposlenih i odavno cistu Srbiju!!!
Ovo je postala ocigledna kradja, a i dalje se cuti i tolerise!

svakom ulica po meri

pre 13 godina

Stalno se govori samo o sajtovima, bilbordima a đubre niko da spomene, ni Dulić, ni novinari. A toga ima koliko hoćeš, za izvoz. Samo još da ga neko pokupi i klasifikuje.
Molim vas iz B92 da napravite neku reportažu o čitavoj ulici đubreta koja je napravljena iza zemunskog Metroa (divlja deponija). Nekad je postojala ulica Mirinih knjiga, a danas ulica Dulićevog đubreta.
Koliko god oni optuživali građane da su odgovorni za stvaranje divljih deponija, ja se opet nešto mislim da je to i dalje država. Jer država i državni SLUŽBENICI jesu odgovorni i plaćeni za sprovođenje reda i zakona. Svuda, sem u Srbiji.

sahista

pre 13 godina

Riba smrdi od glave. Nije Dulic sam umesan u ovo, vec dobija instrukcije od mnogo vecih od njega. Ako bi se sve lepo ispitalo, doslo bi se do zanimljivih stvari o vrhu DS-a i o njihovom postenju.

ja

pre 13 godina

a koliko je Van Gogh dobio od ministarstva za koncert u areni i turneji po srbiji posto su bili jedni od sponzora. kakve veze van gogh ima sa kampanjom ocistimo srbiju?

dr

pre 13 godina

Ministar!Nekada,ta funkcija je stvarno bila cast i ponos.Pogledajte kako izgleda Vlada Francuske i njeni ministri!Sve ljudi od 60-65 godina koji su prosli sito i reseto dok su tu dosli,a ivi nasi?Pazite galeriju - Sasa Dragin,Dulic,Jeremic....Eksperti,svi zajedno nemaju nigde 5 godina staza...A onda se mi gradjani pitamo sta nam se desava

strahota

pre 13 godina

E da je samo ovo! Cak i 20 mil za akciju koja nema velikog efekta (bar ovakvog kako vodi gospada Dulic i Kindjic) je mnogo. Mozda B92 ili ova "Koalicija" na osnovu zakona o dostupnosti informacija moze da dobije plan nabavki za ovu godinu, jer je zakonom svako ministarstvo duzno da pocetkom godine dostavi svoj plan pa da se jasno vidi sta je sve planirano u ovoj godini. Da li znate da oni cak raspisu i tender (mala nabavka) za odabir turisticke agencije preko koje nabavljaju avio karte koje opet placaju sa druge stavke budzet?! Znaci usluga agencije je 3 miliona dinara?? To je bilo prosle godine, a verujem da ce i ove isto da rade. Pa imaju razne ugovore sa prevodilackim firmama, pa cak i par ugovora za medijsku kampanju, video produkciju... pa jel to ministarstvo ili TV stanica?!

Kada bi neko ozbiljno prisao ovom problemu, verujem da ima svasta da se nadje... i da neko krivocno odgovara. Koliko je nepotrebnih putovanja bilo (OK ako putuje ministar, ali sto vodi jos nekoliko njih.. PR.. vodic puta....dobro je da nije i stilistu vodio.. sminkera....)

SRAMOTA ZA B.T. i DS!

partibrejker

pre 13 godina

Drago doktore,
jesi li nekad čuo za krizni PR?
E, to ti treba k'o umreti.

Odmah, Sve, Iskreno, Informacija, Komunikacija.
Osnovni elementi, da obavestim tvoje PR-ovce. Koje mislim da otpustim, uzgred budi rečeno, em ih JA plaćam, em nisam zadovoljna njihovim radom i znanjem.

Drugim rečima: palo ti je na pamet da se tužiš (koga, za čega, čijim parama?), a nije ti ni slučajno, kao i tvojoj sabraći, palo na pamet da izađeš u javnost sa činjenicama, ODMAH, iskreno...?

Da pogađamo - zašto?
Ja bih imala par ideja...

krsto

pre 13 godina

Dopuna na komentar gospodina Kesa
4.Pohapsiti kao sto oni to sada rade,i na po 40 robije
5.Oduzeti svu imovinu -i izbaciti im porodice na ulicu kao sto to oni sada rade
6.nacionalizovati imovinu koju su stekli za vreme svog mandata
Npr.recimo neki bivsi zivkovic usao sa Folcikom izasao ...u vinopiju
Oduzeti naravno Folciku po principu imas kucu,imas stan,imas shator,vrati shator

Deja

pre 13 godina

@intermezzo:

Ne budi naivan. Pare se ne izvlace iz ministarstva da bi zavrsile kod Djokovica vec kod ljudi (stranke) koji su i postavili doticnog ministra i dozvolili (naredili) mu da radi ovo sto radi.
Inace mislim da bi se ministar vrlo lako mogao izvesti na ledinu kada bi se u javnosti probudila svest da poznati treba da podrzavaju ovakve akcije za dzabe, posto su vec od nacionalnog znacaja.

vlajks55@gmail.com

pre 13 godina

I kako onda trn u oku moze da bude gospodin Predrag Markovic,kad imamo ovakvog licemera u Vladi???

Veoma me zanima gde je radio specijalizaciju,mozda i ja upisem medicinu pa mi obraz bude kao dzon!

pedro

pre 13 godina

Koji amaterski pokusaji (verovatno Dulica licno) da se odbrani postavljjuci pitanja "koja je to koalicija koja se usudjuje da optuzuje tog mladog vrednog ministra"?!? smesno.. dovoljno je da vidite da je jedan Vojin Dimitrijevic tamo i da vam je jasan kredibilitet potpisnika..
Pogledajte i sami
http://www.bgcentar.org.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=261&Itemid=74
http://www.bgcentar.org.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=255&Itemid=75

bandere cekaju

pre 13 godina

Te pare nema u sta drugo da se uloze? Kampanja u vidu odstampane krpe kosta toliko? Eh, partizani vratite se. Ima posla za vas.

super aleks

pre 13 godina

Ovog coveka neko hoce po svaku cenu da ukloni sa mesta gde se nalazi!!!
Na osnovu komentara vidim da ce im to uskoro i poci za rukom.
Da li se neko od vas, sto pise sve ove negativne komentare, bar imalo zapita zasto bas on, kad je zaratio sa gradjevinskom mafijom!!??
Mozda su neki od vas i navikli da zive u prljavstini i da bacaju smece kroz prozor. Ja licno podrzavam akciju "ocistimo Srbiju" i mislim da ovaj covek to radi sasvim dobro. O malverzacijama i nepravilnom trosenju novca neka kaze sud sta je tacno.
Tuzite ga kao gradjanini, pa tek onda nastavite da ga pljujete i da idete na ruku kriminalcima koji pokusavaju da ga uklone jer im je "stao na zulj".
p.s. nisam cak ni simpatizer DS-a

Ивана

pre 13 godina

Kako to ispitati kad se ministri štite između sebe.Ova vlast nema preča posla nego da ispituje odakle pare nestaju iz državne kase.

Naivan

pre 13 godina

I bas sve kampanje protiv Dulica pocele od kad je uveo konverziju tajkunima i zaratio sa gradjevinskom mafijom.

Koincidencija?


Uostalom, jednostavno je :-) Neka koalicija objavi odakle joj podatak i da li je tacan. Ako je spekulacija onda je sramota ako je tacno neka covek odgovara.

Bojana

pre 13 godina

Koristi ministar Dulic kratko pamcenje naroda i sada pokusava jednom populistickom izjavom da prikrije trag ogromnom novcu koji je proneverio. Nema ovde dovoljno prostora da se navedu sve njegove afere.

Dusan

pre 13 godina

Na osnovu velikog broja negativnih kometara i NIJEDNOG pozitivnog koji sam dobio na komentar ove vesti zakljucujem da ovaj narod ima neograniceno poverenje u raznorazne nevladine organizacije koje ovde rade.

Drago mi je da bar u nekoga imate poverenja. Nadam se da cete imati prilike i da ih za zivota licno finansirate da vidite kako se pare namenski i posteno trose uz naporan rad i puno odricanja.

Pozdrav!

Miloš

pre 13 godina

Sramno je optuživati menistra Dulića da zakup jednog bilborda plaća 225.000 evra kad on bez pola miliona neće ni da priča! Sram da vas bude, sve od reda, takvog ste čoveka našli da opanjkavate.

zvrk tamo, zvrk amo

pre 13 godina

25 je vec potrosio, a dvesta ce staviti sebi u dzeb.treba ipak za buducnost da se cuva.
Sad kad bude imao tri resora,nece se znati vise odakle pljacka!

Su24

pre 13 godina

Nije Dulić zaratio sa mafijom već sa konkurenciom. Dođite u Suboticu pa pogledajte šta gradi i ruši DG. Ko ne veruje mora da je slep jer po zgradama kače sami da se pohvale. Ono sa računarima je samo sića ali dok se tamo u Beogradu neko seti da pogleda mi postadosmo Dulić City.

kiza

pre 13 godina

Oliver je sposoban, pametan i lep mlad covek, doktor medicine, glava ministarstva 3 u 1 i uspesno vodi nekoliko firmi u ova krizna vremena a ovde se skupila druzina anonimnih likova okupljena po principu da Oliveru crkne krava, da pljuje i opanjkava coveka koji je simbol mladosti, znanja i uspesnosti i koji kao takav predstavlja buducnost Srbije. Sram vas bilo!!!

dario

pre 13 godina

Ovo je treća za redom brljotina ministra Dulića posle učestvovanja njegove privatne firme na tenderu za javne nabavke u istom ministrarstvu i sajta od 26000 evra! I za sve to nagradjen je dodatno resorom rudarstva. Sramota!

milan

pre 13 godina

Ocigledno da do sada Kolacija sem tvrnji (kao i B92) nije nikakve dokaze prilozila. Bilo bi u interesu svih da se tacno utvrdi sta je istina i lakse vama da kada takve tvrdnje (vidi naslov) pisete imate i dokaze za to, za sada je sigurno da Dulic protivreci te iskaze i to je jedino sto je sigurno.

Aleksandar

pre 13 godina

Porez, kao stavka, je napravljen da bi se davale plate ljudima u drzavnim institucijama (policija, zdravstvo, sudstvo, vatrogasci), kao da se i od tih para "renovira" drzava. Te pare ne smeju da se torse za reklamiranje, portrete, razne "pocesi me po ledjima" prevare. Ali kao sto vidite, politicari su umislili da su jaci od zakona, kojeg ne verujem da su procitali ikada u svom zivotu.

Mita Sucevic

pre 13 godina

Ovo sto radi ministar Dulic jeste pretakanje para iz budzeta odnosno dzepova poreskih obveznika. Gde idu te pare moze da se nasluti ali ono sto bode oci svakoga ko ima malo mozga jeste ta “genijalna” ideja da se apelovanjem na gledaoce tenisa mogu resavati ekoloski i komunalni problemi koji su u normalnim drzavama u opisu rada profesionalnih i kompetentnih sluzbi.

Enigma

pre 13 godina

Pa nemojte ljudi!!!! NIje Dulic kriv,ortoped ne zna sa parama osim ako su tudje! Glava me vec boli od njegove nove funkcije u poljoprivredi...takve da pitas oces da operises srce nekom jadniku, rekao bi daj ga ovamo! Sve za pare!!!

cegi

pre 13 godina

Joj Lopovcine, sajt, pa Ocistimo tj Napunimo svoje dzepove,
e Cvetkovicu gde ce ti pamet, namestio si ovog,
da cisti srbiju, pa ce ptica odleprsati puna ko brod.
vidite ja to gledam mi smo ovce nas treba sisti cist primer,
eleite Kostic i kopani Ds.
U potpisu Budala.

pera

pre 13 godina

Ovde je u pitanju ocigledno necija smisljenja kampanja,izgleda se ovaj momamk nekom jako zamerio.Mozda Dusanu Petrovicu?pouzdano znam da je bas on zeleo ovo ministarstvo

Jevrosimovic Boban

pre 13 godina

Sram te bilo Dulicu! Dokle ces da zamajavas narod za skupo placene ulaznice na ovu tvoju lakrdiju od predstave? Prvo onaj skupoceni sajt na kome su ti svasta pisali pa zatim bruka od cena za bilborde... Pa ako ti se to toliko svidja placaj bre iz svog dzepa a ne da nas pravis magaricma, vracaj pare brzo!

x

pre 13 godina

Da li je ministar dobio dozvolu od Cvetkovića za ovo istupanje i tužbu?Još nije stigao Cvetkovićev bonton da malo smiri ovog naduvenka koji je najiritantnija figura naše vlade, svi smo se nadali da će otpasti u ovom krugu, ali još je potreban, a to neće moći još dugo...a ova dva-tri hvalospeva o njegovom "radu" sigurno šalju po zadatku njegovi iz ministarstva

mica

pre 13 godina

ove godine mora da urade neki super sajt koji pere,kuva, peva,zabavlja vas dok radite....ko zna sta ce pustiti masti na volju...to mora da se plati ljudi, nije to jeftino....djokovici nece bilo kakav sajt, ipak je to ...nacionale...sa mestom boravka i placanja poreza u eu...

Dusan

pre 13 godina

Bio neko ministar ili ne, ja i dalje zastupam ono da su svi ispravni dok se ne dokaze suprotno. Slazem se naravno, da je to nekada malo teze dokazati kada je i (reformisano) sudstvo pod sapom tih istih optuzenih.

Najvise me ipak cudi, iz svih prethodnih komentara, da gotovo svi opletu po Dulicu (mada tako mogu pisati na bilo koju ministarsku vest, samo menjaju prezime doticnog), a niko se ne osvrne na Koaliciju i te kojekakve NVO i slicne!?

Poznato je da ogromna vecina ovakvih organizacija postoji samo da bi "isisavala" pare iz raznih drzavnih i privatnih fondova, vecinu od onoga sto svi zovu "NASE pare". Uposljavaju citavu plejadu vrsnih eksperata iz raznih oblasti, sve vrednih neimara, rodbinu, komsije i razne "imam fenomenalnog strucnjaka da ti preporucim".

Ja cu najdirektnije moguce reci da sam imao to cast i zadovoljstvo da neko vreme izbliza posmatram rad odredjenog broja ovih organizacija (kao i neke od dole pomenutih marketinskih agencija) u tesnoj vezi sa nekoliko UN agencija koje rade u Beogradu i Srbiji.

Meni licno je to gore nego eventualni lopovluk jednog ministra. Ministar je jedan covek - ovo su CITAVE ORGANIZACIJE osnovane iskljucivo sa tim ciljem da se nakradu.

Pozdrav svima!

dada

pre 13 godina

ne treba pisati ovakve clanke, nego poceti sa odmotavanjem tog klupka zvanog korupcija, pljacka, filovane oblande zvane srbija open, kao sve za jadnu srbiju da se procuje u svetu, talalalaal....dosta mi je tih parola kojima mazete oci narodu...zar zaista misle da ce i ove godine da obrlate narod sa tom pricom o jadnim ljudima koji spavaju na jednom trosedu..hahahah, mozda je dulic ljudima hteo da kupi neki krevet iz dinastije ming...eeeeee, to prilicno kosta...

rahel

pre 13 godina

da dusane, ja sam stekla isto iskustvo u jednoj takvoj organizaciji. iskljucivo se uzimaju pare od raznih drzavnih i inostranih donatora. ti novci se trose uglavnom izmedju zaposlenih, tu i tamo odstampaju neki informativni materija i odrze konferenciju za stampu. to nema veze sa dulicem, o njemu imam posebno misljenje, a vreme ce pokazati da li je moje misljenje ispravno. do sada je pravda stigla sve, nazalost to nikako ne smanjuje nasu bedu.

nikola88

pre 13 godina

potrosio je 25000 eura za sajt to je najjeftinije sto je mogao da plati ipak je skup zivot u Srbiji, da nije potrosio i ostalih 200000?

ALEXY

pre 13 godina

ZNAJUCI ZA STEPEN KORUPCIJE U SRBIJI, NEVEROVATNO JE, I CINI SE ZLONAMERNO DA SE DRUGOVI IZ NEVLADINE ORGANIZACIJE TOLIKO BAVE GOSPODINOM DULICEM. KO IH NA TO "STIMULISE"? ONAJ KO IMA INTERES OD TOGA DA SE JAVNOST BAVI "MLACENJEM PRAZNE SLAME" DOK SE EKIPA IZ PARTIZANSKE PRIVATIZACIJE UCVRSCUJE NA LISTI MILIJARDERA. MILIJARDE SU U OVOJ ZEMLJI NESTALE I JOS UVEK SE POKUSAVAJU IZNETI IZ ZEMLJE. ALI SVE TO ZA DRUGOVE IZ NEVLADINE ORGANIZACIJE NIJE NISTA NASPRAM "SKANDALA" FINANSIRANJA PROMOCIJE ZA KOJU SU DJOKOVICI ODMAH IZJAVILI DA SU PONOSNI STO SU PRIMILI SREDSTVA I PROMOVISALI BOLJU SRBIJU. OVAKVA REAKCIJA JAVNOSTI NA IZMISLJENE, MONTIRANE I TENDENCIOZNE "AFERE" GOVORI O NIVOU POLITICKE KULTURE KOD NAS. OVO PODSECA NA BAVLJENJE SRPSKE JAVNOSTI STRANIM PLACENICIMA I DOMACIM IZDAJNICIMA, VILAMA NA ZENEVSKOM JEZERU, SPOLJNIM I UNUTRASNJIM NEPRIJATELJIMA. ZA VREME JAVNOG BAVLJENJA GLUPOSTIMA I MARGINALNIM POJAVAMA, PLJACKE I ZLOCINI VEKA SU OSTAJALI NEPRIMECENI.

super aleks

pre 13 godina

Ovog coveka neko hoce po svaku cenu da ukloni sa mesta gde se nalazi!!!
Na osnovu komentara vidim da ce im to uskoro i poci za rukom.
Da li se neko od vas, sto pise sve ove negativne komentare, bar imalo zapita zasto bas on, kad je zaratio sa gradjevinskom mafijom!!??
Mozda su neki od vas i navikli da zive u prljavstini i da bacaju smece kroz prozor. Ja licno podrzavam akciju "ocistimo Srbiju" i mislim da ovaj covek to radi sasvim dobro. O malverzacijama i nepravilnom trosenju novca neka kaze sud sta je tacno.
Tuzite ga kao gradjanini, pa tek onda nastavite da ga pljujete i da idete na ruku kriminalcima koji pokusavaju da ga uklone jer im je "stao na zulj".
p.s. nisam cak ni simpatizer DS-a

znatizeljan

pre 13 godina

Sta je Koalicija za nadzor javnih finansija,koga predstavlja i ko su njeni clanovi?jako mi je sumnjivo da se oglasavaju samo u vezi ministra Dulica..i to po drugi,treci put ako se ne varam....veoma dubiozna skupina ljudi cija imena neznamo.razmislite!

Dusan

pre 13 godina

Bio neko ministar ili ne, ja i dalje zastupam ono da su svi ispravni dok se ne dokaze suprotno. Slazem se naravno, da je to nekada malo teze dokazati kada je i (reformisano) sudstvo pod sapom tih istih optuzenih.

Najvise me ipak cudi, iz svih prethodnih komentara, da gotovo svi opletu po Dulicu (mada tako mogu pisati na bilo koju ministarsku vest, samo menjaju prezime doticnog), a niko se ne osvrne na Koaliciju i te kojekakve NVO i slicne!?

Poznato je da ogromna vecina ovakvih organizacija postoji samo da bi "isisavala" pare iz raznih drzavnih i privatnih fondova, vecinu od onoga sto svi zovu "NASE pare". Uposljavaju citavu plejadu vrsnih eksperata iz raznih oblasti, sve vrednih neimara, rodbinu, komsije i razne "imam fenomenalnog strucnjaka da ti preporucim".

Ja cu najdirektnije moguce reci da sam imao to cast i zadovoljstvo da neko vreme izbliza posmatram rad odredjenog broja ovih organizacija (kao i neke od dole pomenutih marketinskih agencija) u tesnoj vezi sa nekoliko UN agencija koje rade u Beogradu i Srbiji.

Meni licno je to gore nego eventualni lopovluk jednog ministra. Ministar je jedan covek - ovo su CITAVE ORGANIZACIJE osnovane iskljucivo sa tim ciljem da se nakradu.

Pozdrav svima!

pera

pre 13 godina

Ovde je u pitanju ocigledno necija smisljenja kampanja,izgleda se ovaj momamk nekom jako zamerio.Mozda Dusanu Petrovicu?pouzdano znam da je bas on zeleo ovo ministarstvo

Dusan

pre 13 godina

Na osnovu velikog broja negativnih kometara i NIJEDNOG pozitivnog koji sam dobio na komentar ove vesti zakljucujem da ovaj narod ima neograniceno poverenje u raznorazne nevladine organizacije koje ovde rade.

Drago mi je da bar u nekoga imate poverenja. Nadam se da cete imati prilike i da ih za zivota licno finansirate da vidite kako se pare namenski i posteno trose uz naporan rad i puno odricanja.

Pozdrav!

Naivan

pre 13 godina

I bas sve kampanje protiv Dulica pocele od kad je uveo konverziju tajkunima i zaratio sa gradjevinskom mafijom.

Koincidencija?


Uostalom, jednostavno je :-) Neka koalicija objavi odakle joj podatak i da li je tacan. Ako je spekulacija onda je sramota ako je tacno neka covek odgovara.

kiza

pre 13 godina

Oliver je sposoban, pametan i lep mlad covek, doktor medicine, glava ministarstva 3 u 1 i uspesno vodi nekoliko firmi u ova krizna vremena a ovde se skupila druzina anonimnih likova okupljena po principu da Oliveru crkne krava, da pljuje i opanjkava coveka koji je simbol mladosti, znanja i uspesnosti i koji kao takav predstavlja buducnost Srbije. Sram vas bilo!!!

Gortan

pre 13 godina

Sve su brojnija razočaranja u demokratsku stranku. Za koga se Djindjić toliko trudio, za koga je i zivot položio ? Za ovu demokratsku stranku...
Pa iz ovakve demokratske stranke on bi istupio.
O Duliću neću da trosim reči. Nije vredan toga.

Vladimir Perovic

pre 13 godina

Da li je moguce??? Apelujem na nadlezne organe da barem pokrenu istragu protiv Dulica, Srdjana Djokovica i odgovornih lica iz pomenute marketinske agencije...Koliko ljudi moze da se otrgne od kontejnera za ovih 750.000EUR ili 50.000.000 EUR koje je proneverio Jocic iz puteva ili 130 MEUR koje su Tomic i kompanija ukrali od Kolubare ili 35 MEUR od satelita. Lista (i tuga) je pregolema za ovako malu i siromasnu zemlju....
Ako ovim bahatim korumpiranim ljudima podhitno ne oduzme imovina, kakva ja to poruka za nasu decu da se radom i ucenjem nesto moze postici, i da se lopovluk ne isplati?!!

Vladimir Perovic

pre 13 godina

Da li je moguce??? Apelujem na nadlezne organe da barem pokrenu istragu protiv Dulica, Srdjana Djokovica i odgovornih lica iz pomenute marketinske agencije...Koliko ljudi moze da se otrgne od kontejnera za ovih 750.000EUR ili 50.000.000 EUR koje je proneverio Jocic iz puteva ili 130 MEUR koje su Tomic i kompanija ukrali od Kolubare ili 35 MEUR od satelita. Lista (i tuga) je pregolema za ovako malu i siromasnu zemlju....
Ako ovim bahatim korumpiranim ljudima podhitno ne oduzme imovina, kakva ja to poruka za nasu decu da se radom i ucenjem nesto moze postici, i da se lopovluk ne isplati?!!

Aleksandar Bačka Palanka

pre 13 godina

Ovo što radi gospodin Dulić Oliver je čisto rasipanje NAŠEG novca... Samo sada je dodao i dozu bezobrazluka!!!
Sram ga bilo...
PS
Znam da ovo ne smete da objavite!!!

Vojislav

pre 13 godina

Ne može im niko ništa.
Jači su od sudbine.
P.S.
Sada je očigledno da sir Oliver samo izvršava partijski nalog. Zato je i ostao na funkciji.Da se samo on ugrađivao, odleteo bi u ćuzu za primer! Ovako je dobar Tadiću.

dana

pre 13 godina

I onda kazu da je Srbija bankrot. Nije! Samo pare nisu vise u rukama obicnih gradjana vec monopolisticke elite i od njih zaposlenih politicara ! Napolje!

Natasa Bozic Markovic

pre 13 godina

Dulicevo ministarstvo je uticalo na to da se stanarima zgrade u Ktalja Petra 71 konfiskuju stanovi.U 21 veku su nam faktički oduzeli stanove i u vlasnicki list upisali zabranu korišćenja i raspolaganja imovinom, nama uknjiženim vlasnicima i savesnim kupcima.Šta je od toga gore? Trudićemo se da ga krivično gonimo, valjda nam i Ustav garantuje ličnu imovinu a oni je oduzimaju...ako želite dostavićemo potpunu dokumentaciju.

Ивана

pre 13 godina

Kako to ispitati kad se ministri štite između sebe.Ova vlast nema preča posla nego da ispituje odakle pare nestaju iz državne kase.

gaara

pre 13 godina

duliću, kako te nije sramota? tužiš nekoga jer je rekao da ćeš ponovo uraditi nešto što si jednom već uradio? možda te grize savest jer ne možeš da prođeš ulicom a da te ljudi ne gledaju sa gađenjem?

kesa

pre 13 godina

Vidim ima puno komentara tipa: jedva cekam izbore da ih smenim. Ok, i ja bi voleo, samo, te sve pare sto su pokrali ce ostati njima. Za par godina ministrovanja, oni su obezbedjeni do penzije, tako da njihova smena ih nece nesto pogoditi.
Ono sto mislim da treba da se uradi je jedan veliki narodni bunt(jer same stranke nece goniti svoje 'vojnike'), sa zahtevima da se ovakvima:
1. Sudi zbog zloupotrebe sluzbenog polozaja (sa prenosima sudjenja,da svi vide sta se desavalo)
2. Da se trazi ponistenje tih ugovora i povracaj svih para (pa i zaplena imovine)
3. Dozivotna zabrana obavljanja bilo kakvog posla placenog iz budzeta
Mislim da sve manje od ovoga, je njima ucinjena velika usluga...

krsto

pre 13 godina

Dopuna na komentar gospodina Kesa
4.Pohapsiti kao sto oni to sada rade,i na po 40 robije
5.Oduzeti svu imovinu -i izbaciti im porodice na ulicu kao sto to oni sada rade
6.nacionalizovati imovinu koju su stekli za vreme svog mandata
Npr.recimo neki bivsi zivkovic usao sa Folcikom izasao ...u vinopiju
Oduzeti naravno Folciku po principu imas kucu,imas stan,imas shator,vrati shator

ALEXY

pre 13 godina

ZNAJUCI ZA STEPEN KORUPCIJE U SRBIJI, NEVEROVATNO JE, I CINI SE ZLONAMERNO DA SE DRUGOVI IZ NEVLADINE ORGANIZACIJE TOLIKO BAVE GOSPODINOM DULICEM. KO IH NA TO "STIMULISE"? ONAJ KO IMA INTERES OD TOGA DA SE JAVNOST BAVI "MLACENJEM PRAZNE SLAME" DOK SE EKIPA IZ PARTIZANSKE PRIVATIZACIJE UCVRSCUJE NA LISTI MILIJARDERA. MILIJARDE SU U OVOJ ZEMLJI NESTALE I JOS UVEK SE POKUSAVAJU IZNETI IZ ZEMLJE. ALI SVE TO ZA DRUGOVE IZ NEVLADINE ORGANIZACIJE NIJE NISTA NASPRAM "SKANDALA" FINANSIRANJA PROMOCIJE ZA KOJU SU DJOKOVICI ODMAH IZJAVILI DA SU PONOSNI STO SU PRIMILI SREDSTVA I PROMOVISALI BOLJU SRBIJU. OVAKVA REAKCIJA JAVNOSTI NA IZMISLJENE, MONTIRANE I TENDENCIOZNE "AFERE" GOVORI O NIVOU POLITICKE KULTURE KOD NAS. OVO PODSECA NA BAVLJENJE SRPSKE JAVNOSTI STRANIM PLACENICIMA I DOMACIM IZDAJNICIMA, VILAMA NA ZENEVSKOM JEZERU, SPOLJNIM I UNUTRASNJIM NEPRIJATELJIMA. ZA VREME JAVNOG BAVLJENJA GLUPOSTIMA I MARGINALNIM POJAVAMA, PLJACKE I ZLOCINI VEKA SU OSTAJALI NEPRIMECENI.

xox

pre 13 godina

imase-možese. inače, tih četvrt miliona evra potpuno nepotrebnog troška su samo kap u moru daleko većih dulićevih izlišnih troškova - za ovu godinu planirano je par stotina miliona evra za državnu stanogradnju.

mesecima pokušavam da shvatim šta je to što jednog potpuno dezorijentisanog ministra drži u fotelji i jedino šta mi pada na pamet je da čovek šakom i kapom preliva novac u stranku. ja drugog objašnjenja nemam jer sve čega se dotakao je potpuno paralisao svojim nenormalnim uredbama - od građevine pa do katastra. setimo se, njegov prostorni plan je toliko "dobar" da je autoput kod subotice udario u visokonaponski stub i zato su radovi tamo morali da stanu.

ZATO NAM JE KAKO NAM JE!!!

pre 13 godina

Neverovatno kako je LAKO RAZBACIVATI TUĐ NOVAC(poreskih obveznika)!!!

Pitam se KOLIKO bi galantni gospodin izdvojio da ovo plaća iz SVOG džepa?

I dokle više izvlačenje para?(jer se ničim drugim ne može opravdati).

Prosto se pojedem od jeda kada zbog ovakvih moram svake godine sve više da izdvajam za poreze a svaki put sve više smanjujem osnovne potrepštine moje porodice za život!!!

Mile

pre 13 godina

Sjajno! A pošto imamo primere da se, zbog duga lopovskim javnim preduzećima, građanima oduzimaju stanovi, predlažem da Vlada uredbom polovini stanovništva oduzme stanove, proda ih i od tih para dodatno finansira ovu sjajnu akciju ekološkog ministarstva. Ne daj Bože da se siromašnim građanima oproste dugovi! Za to nema para! Ali za ovakve stvari će se uvek naći stotine hiljada evra. Socijalna odgovornost na način Demokratske stranke. Ali, uskoro će izbori pa ćemo se osloboditi te bede...

siki

pre 13 godina

Dulić je LEGENDA!

Kažu da je dobar političar taj koji te zna poslati u onu stvar na način da jedva čekas putovanje.

On se ne zamarava sa sofisticiranim rečenicama, sa smeškom na licu otvoreno nas šalje.

Jedva čekam izbore da se i ja nesmejem malo...

z

pre 13 godina

Za te pare se moze ocistiti puno divljih deponija, izgraditi nekoliko dodatnih uredjenih deponija, pocistiti stosta. Mi nismo na zapadu gde treba da se podize svest kroz takve akcije. Kod nas treba da se dela!

ja

pre 13 godina

a koliko je Van Gogh dobio od ministarstva za koncert u areni i turneji po srbiji posto su bili jedni od sponzora. kakve veze van gogh ima sa kampanjom ocistimo srbiju?

Mambula

pre 13 godina

******
Da su se sve te pare dale ljudima koji bi radili na sanacijama deponija i sl. imali bi manje nezaposlenih i odavno cistu Srbiju!!!
Ovo je postala ocigledna kradja, a i dalje se cuti i tolerise!

ranko

pre 13 godina

U početku nisam podržavao štrajk prosvetara, kao neko ko je inženjer,radi u privredi, ima njihovu nastavničku platu, a nekad je i sam radio u školi, jer smatram da je nepravedno da mi koji punimo budžet i radimo crnački imamo manje plate ili iste od onih koji ga koriste. Međutim, kad vidim šta rade gospoda koja su na vlasti, a koje upravo personifikuje gospodin Dulić, onda shvatim da i prosvetari imaju pravo da reaguju kad vide šta i kako se radi. Nikad nama neće biti bolje i zato je najbolje ko može da beži iz ove naše napaćene Srbije.

dejan

pre 13 godina

A mozda bi za te pare mogao da probas da ocistis Srbiju... koliko bi se moglo napraviti reciklaznih ostrva, koliko kontejnera, koliko deponija ocistiti... Jos kad bi komunalna policija radila svoj posao jos bi se i zaradilo para od kazni za nesavesne...

Ali ko ce da se******* s tim... ovako lepo gospodski... kampanja... lova.... a nisi ni pipnuo djubre. e Dulicu...

LALA

pre 13 godina

ovo je lakrdija sta se radi,e moj dulicu sedi u taj tvoj crni audi sa zatamljenim staklima koji te svugde vozi pa obidji malo mesta u srbiji i narod da vidis kako gladuje,a ti se rasipas pare iz budzeta,sramota!!...ljudi motku u ruke krajnje je vreme da isterajamo ******** iz vlade..

vlajks55@gmail.com

pre 13 godina

I kako onda trn u oku moze da bude gospodin Predrag Markovic,kad imamo ovakvog licemera u Vladi???

Veoma me zanima gde je radio specijalizaciju,mozda i ja upisem medicinu pa mi obraz bude kao dzon!

girl from ipanema

pre 13 godina

spremna sam na svaki nacin da podrzim akciju sprecavanja dulicha da arci javne pare. taj covek je trebalo naglavacke da bude izbacen iz vlade a ne da mu se daje jos jedan resor. bruka i sramota.

Deja

pre 13 godina

@intermezzo:

Ne budi naivan. Pare se ne izvlace iz ministarstva da bi zavrsile kod Djokovica vec kod ljudi (stranke) koji su i postavili doticnog ministra i dozvolili (naredili) mu da radi ovo sto radi.
Inace mislim da bi se ministar vrlo lako mogao izvesti na ledinu kada bi se u javnosti probudila svest da poznati treba da podrzavaju ovakve akcije za dzabe, posto su vec od nacionalnog znacaja.

Beogradjanka

pre 13 godina

Predlog za B92: otvorite jos jedan TV kanal - INSAJDER gde bi ste emitovali ovakve nepostene radnje iz Srbije. Ne znam da li bi bilo dovoljno 24 sata dnevno? Srdacne cestitke ekipi INSAJDER ali i novinarima B92.

strahota

pre 13 godina

E da je samo ovo! Cak i 20 mil za akciju koja nema velikog efekta (bar ovakvog kako vodi gospada Dulic i Kindjic) je mnogo. Mozda B92 ili ova "Koalicija" na osnovu zakona o dostupnosti informacija moze da dobije plan nabavki za ovu godinu, jer je zakonom svako ministarstvo duzno da pocetkom godine dostavi svoj plan pa da se jasno vidi sta je sve planirano u ovoj godini. Da li znate da oni cak raspisu i tender (mala nabavka) za odabir turisticke agencije preko koje nabavljaju avio karte koje opet placaju sa druge stavke budzet?! Znaci usluga agencije je 3 miliona dinara?? To je bilo prosle godine, a verujem da ce i ove isto da rade. Pa imaju razne ugovore sa prevodilackim firmama, pa cak i par ugovora za medijsku kampanju, video produkciju... pa jel to ministarstvo ili TV stanica?!

Kada bi neko ozbiljno prisao ovom problemu, verujem da ima svasta da se nadje... i da neko krivocno odgovara. Koliko je nepotrebnih putovanja bilo (OK ako putuje ministar, ali sto vodi jos nekoliko njih.. PR.. vodic puta....dobro je da nije i stilistu vodio.. sminkera....)

SRAMOTA ZA B.T. i DS!

zakupac svoje dedovine

pre 13 godina

To je isti onaj koji zajedno sa Đelićem i onim smenjenim Ilićem lobira u NEČIJEM interesu protiv naturalne restitucije.
Ova trojica su sramota za demokratsku stranku. Ako ih bar sklone iz vlasti više neću da glasam za demokrate.

pedro

pre 13 godina

Koji amaterski pokusaji (verovatno Dulica licno) da se odbrani postavljjuci pitanja "koja je to koalicija koja se usudjuje da optuzuje tog mladog vrednog ministra"?!? smesno.. dovoljno je da vidite da je jedan Vojin Dimitrijevic tamo i da vam je jasan kredibilitet potpisnika..
Pogledajte i sami
http://www.bgcentar.org.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=261&Itemid=74
http://www.bgcentar.org.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=255&Itemid=75

partibrejker

pre 13 godina

Drago doktore,
jesi li nekad čuo za krizni PR?
E, to ti treba k'o umreti.

Odmah, Sve, Iskreno, Informacija, Komunikacija.
Osnovni elementi, da obavestim tvoje PR-ovce. Koje mislim da otpustim, uzgred budi rečeno, em ih JA plaćam, em nisam zadovoljna njihovim radom i znanjem.

Drugim rečima: palo ti je na pamet da se tužiš (koga, za čega, čijim parama?), a nije ti ni slučajno, kao i tvojoj sabraći, palo na pamet da izađeš u javnost sa činjenicama, ODMAH, iskreno...?

Da pogađamo - zašto?
Ja bih imala par ideja...

cegi

pre 13 godina

Joj Lopovcine, sajt, pa Ocistimo tj Napunimo svoje dzepove,
e Cvetkovicu gde ce ti pamet, namestio si ovog,
da cisti srbiju, pa ce ptica odleprsati puna ko brod.
vidite ja to gledam mi smo ovce nas treba sisti cist primer,
eleite Kostic i kopani Ds.
U potpisu Budala.

Branislav

pre 13 godina

Ako i posle rekonstrukcije, ministri poput Olivera Dulica i dalje o(p)staju, ta rekonstrukcija onda ne valja. Sto pre trebamo doci do novih izbora. Pazite, on ce sa ovim dodatnim novcem potrositi ukupno vise od 650.000 evra na PROMOCIJU akcije, a od akcije ni traga! Podsetimo se, Estonci su ocistili citavu zemlju za nekoliko sati, 50.000 gradjana, 3. maja 2008., za ukupno 500.000 evra! Pogledajte na Jutubu.

BojaNS

pre 13 godina

Pa to je najlogičnija šema ako želiš da uzmeš veću količinu novca odjednom. Par procenata ostaje onome kome uplaćuješ, veći deo nazad stranci a ostane i za tebe. Jednostavno i uobičajeno. Ej ortopede...

Suboticanin

pre 13 godina

Ovoj čovek blati nas subotičane, vojvođane, građane Srbije! Sada vidimo zašto je danas puštena priča o Predragu Markoviću, verovatno da ova vest ne bi izašla na videlo i kao prva vest a možda zato što čovek nema pojma o poljoprivredi i prostornom planiranju! Hvala Vam ja sam odlučio da za Vas SIGURNO ne glasam doktor Duliću!

bandere cekaju

pre 13 godina

Te pare nema u sta drugo da se uloze? Kampanja u vidu odstampane krpe kosta toliko? Eh, partizani vratite se. Ima posla za vas.

natasa

pre 13 godina

Za narodne kuhinje u kojima se minimum 1000 gladnih usta hrani,potrebno je mesecno 50.000 dinara ili u stranoj valuti 500 eura da prezivi 1000 ljudi u svakom gradu koji ima narodnu kuhinju.Ako se za 7 dana turnira daje 225.000 eura iz budzeta a ne moze da se izdvoji f*cking 50.000 dinara za gladne ljude jel su neke od narodnih kuhinja pred zatvaranjem,onda ja mogu da konstatujem a vi da se slozite sa mnom da ova gospoda na vlasti nemaju ni mrvicu ali ni mrvicu morala u svom mozgu.Al nicija nije do zore gorela pa nece ni njihova.

sdfa

pre 13 godina

i kad je put naisao na visokonaposnki stub, onda je Duliceva firma odradila posao, prebacila visokonaponski stub i uzela 2.5 miliona eura...tako se to radi u drzavi Srbiji

milan

pre 13 godina

Ocigledno da do sada Kolacija sem tvrnji (kao i B92) nije nikakve dokaze prilozila. Bilo bi u interesu svih da se tacno utvrdi sta je istina i lakse vama da kada takve tvrdnje (vidi naslov) pisete imate i dokaze za to, za sada je sigurno da Dulic protivreci te iskaze i to je jedino sto je sigurno.

informisani

pre 13 godina

Ovih 250.000 EUR za reklamnu kampanju je simbolična cifra u odnosu na iznose sa kojima barataju političke marketinške agencije McCann Ericsson, Direkt Medija i sl, čiji su klijenti skoro isključivo država, javna preduzeća i ponekad privatne firme prinuđene da im plaćaju reket, pardon marketinške usluge.

Sanader je pao baš zbog ispumpavanja novca kroz jednu ovakvu firmu (uz iznose bar 5x manje od onih sa kojima se radi u Srbiji), a kod nas ne vidim da bilo ko ima volje da se ovime pozabavi.

E, sad bih baš voleo da vidim da B92 objavi ovakav komentar!!!

Goran

pre 13 godina

Nagradni fond turnira je 373,200 evra. Ovo ne kažem zbog toga što optužujem da su Srđan i Dulić, negde sklopili nekakav dogovor, već mi jednostavno nije jasno otkud tolika cifra za reklame. Ispada da nekoliko panoa vredi koliko ceo turnir!??

alwx

pre 13 godina

kako se niko od novinara nije setio da pita ovog ortopeda kako je moguce da jedna reklama kosta vise nego sto je nagradni fond turnira?

sahista

pre 13 godina

Riba smrdi od glave. Nije Dulic sam umesan u ovo, vec dobija instrukcije od mnogo vecih od njega. Ako bi se sve lepo ispitalo, doslo bi se do zanimljivih stvari o vrhu DS-a i o njihovom postenju.

dada

pre 13 godina

ne treba pisati ovakve clanke, nego poceti sa odmotavanjem tog klupka zvanog korupcija, pljacka, filovane oblande zvane srbija open, kao sve za jadnu srbiju da se procuje u svetu, talalalaal....dosta mi je tih parola kojima mazete oci narodu...zar zaista misle da ce i ove godine da obrlate narod sa tom pricom o jadnim ljudima koji spavaju na jednom trosedu..hahahah, mozda je dulic ljudima hteo da kupi neki krevet iz dinastije ming...eeeeee, to prilicno kosta...

x

pre 13 godina

Da li je ministar dobio dozvolu od Cvetkovića za ovo istupanje i tužbu?Još nije stigao Cvetkovićev bonton da malo smiri ovog naduvenka koji je najiritantnija figura naše vlade, svi smo se nadali da će otpasti u ovom krugu, ali još je potreban, a to neće moći još dugo...a ova dva-tri hvalospeva o njegovom "radu" sigurno šalju po zadatku njegovi iz ministarstva

svakom ulica po meri

pre 13 godina

Stalno se govori samo o sajtovima, bilbordima a đubre niko da spomene, ni Dulić, ni novinari. A toga ima koliko hoćeš, za izvoz. Samo još da ga neko pokupi i klasifikuje.
Molim vas iz B92 da napravite neku reportažu o čitavoj ulici đubreta koja je napravljena iza zemunskog Metroa (divlja deponija). Nekad je postojala ulica Mirinih knjiga, a danas ulica Dulićevog đubreta.
Koliko god oni optuživali građane da su odgovorni za stvaranje divljih deponija, ja se opet nešto mislim da je to i dalje država. Jer država i državni SLUŽBENICI jesu odgovorni i plaćeni za sprovođenje reda i zakona. Svuda, sem u Srbiji.

Gvozdena metla

pre 13 godina

Sir Oliver Dulic je pravo olicenje ovakve
i ovde odlicno opisane polticke "elite":

http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2011&mm=03&dd=10&nav_id=498111

reciklirajmo

pre 13 godina

Meni ne treba podizanje svesti o ciscenju, vec kontejneri za odlaganje sirovina za reciklazu. U mom gradu (Nis) sem kontejnera za odlaganje plastike, one za papir odavno vec ne vidjam, nema nikakvih mesta gde bi se bacale razlicite vrste otpada, dok smo 1996-e imali mogucnost da recikliramo i papir, i staklo i plastiku, da ne govorim od 80-im godinama. Ako ovo nije u nadleznosti ovog Ministarstva, neka me tuze zbog nanosenja stete ugledu.

Altea

pre 13 godina

Jos sam i bio sklon da poverujem ko zna mozda coveku i namestaju afere dok pre neki dan moj prijatelj inace sef IT odeljenja u jednoj opstini nije upucen po naredjenju gradonacelnika u nabavku racunarske opreme u Suboticu u Dulicevu firmu bez ikakvih tendera i javnih nabavki. Naravno nisu bili sitni novci u pitanju.

dr

pre 13 godina

Ministar!Nekada,ta funkcija je stvarno bila cast i ponos.Pogledajte kako izgleda Vlada Francuske i njeni ministri!Sve ljudi od 60-65 godina koji su prosli sito i reseto dok su tu dosli,a ivi nasi?Pazite galeriju - Sasa Dragin,Dulic,Jeremic....Eksperti,svi zajedno nemaju nigde 5 godina staza...A onda se mi gradjani pitamo sta nam se desava

Su24

pre 13 godina

Nije Dulić zaratio sa mafijom već sa konkurenciom. Dođite u Suboticu pa pogledajte šta gradi i ruši DG. Ko ne veruje mora da je slep jer po zgradama kače sami da se pohvale. Ono sa računarima je samo sića ali dok se tamo u Beogradu neko seti da pogleda mi postadosmo Dulić City.

Miloš

pre 13 godina

Sramno je optuživati menistra Dulića da zakup jednog bilborda plaća 225.000 evra kad on bez pola miliona neće ni da priča! Sram da vas bude, sve od reda, takvog ste čoveka našli da opanjkavate.

Jevrosimovic Boban

pre 13 godina

Sram te bilo Dulicu! Dokle ces da zamajavas narod za skupo placene ulaznice na ovu tvoju lakrdiju od predstave? Prvo onaj skupoceni sajt na kome su ti svasta pisali pa zatim bruka od cena za bilborde... Pa ako ti se to toliko svidja placaj bre iz svog dzepa a ne da nas pravis magaricma, vracaj pare brzo!

mica

pre 13 godina

ove godine mora da urade neki super sajt koji pere,kuva, peva,zabavlja vas dok radite....ko zna sta ce pustiti masti na volju...to mora da se plati ljudi, nije to jeftino....djokovici nece bilo kakav sajt, ipak je to ...nacionale...sa mestom boravka i placanja poreza u eu...

rahel

pre 13 godina

da dusane, ja sam stekla isto iskustvo u jednoj takvoj organizaciji. iskljucivo se uzimaju pare od raznih drzavnih i inostranih donatora. ti novci se trose uglavnom izmedju zaposlenih, tu i tamo odstampaju neki informativni materija i odrze konferenciju za stampu. to nema veze sa dulicem, o njemu imam posebno misljenje, a vreme ce pokazati da li je moje misljenje ispravno. do sada je pravda stigla sve, nazalost to nikako ne smanjuje nasu bedu.

dario

pre 13 godina

Ovo je treća za redom brljotina ministra Dulića posle učestvovanja njegove privatne firme na tenderu za javne nabavke u istom ministrarstvu i sajta od 26000 evra! I za sve to nagradjen je dodatno resorom rudarstva. Sramota!

Mita Sucevic

pre 13 godina

Ovo sto radi ministar Dulic jeste pretakanje para iz budzeta odnosno dzepova poreskih obveznika. Gde idu te pare moze da se nasluti ali ono sto bode oci svakoga ko ima malo mozga jeste ta “genijalna” ideja da se apelovanjem na gledaoce tenisa mogu resavati ekoloski i komunalni problemi koji su u normalnim drzavama u opisu rada profesionalnih i kompetentnih sluzbi.

Enigma

pre 13 godina

Pa nemojte ljudi!!!! NIje Dulic kriv,ortoped ne zna sa parama osim ako su tudje! Glava me vec boli od njegove nove funkcije u poljoprivredi...takve da pitas oces da operises srce nekom jadniku, rekao bi daj ga ovamo! Sve za pare!!!

Aleksandar

pre 13 godina

Porez, kao stavka, je napravljen da bi se davale plate ljudima u drzavnim institucijama (policija, zdravstvo, sudstvo, vatrogasci), kao da se i od tih para "renovira" drzava. Te pare ne smeju da se torse za reklamiranje, portrete, razne "pocesi me po ledjima" prevare. Ali kao sto vidite, politicari su umislili da su jaci od zakona, kojeg ne verujem da su procitali ikada u svom zivotu.

Bojana

pre 13 godina

Koristi ministar Dulic kratko pamcenje naroda i sada pokusava jednom populistickom izjavom da prikrije trag ogromnom novcu koji je proneverio. Nema ovde dovoljno prostora da se navedu sve njegove afere.

zvrk tamo, zvrk amo

pre 13 godina

25 je vec potrosio, a dvesta ce staviti sebi u dzeb.treba ipak za buducnost da se cuva.
Sad kad bude imao tri resora,nece se znati vise odakle pljacka!

nikola88

pre 13 godina

potrosio je 25000 eura za sajt to je najjeftinije sto je mogao da plati ipak je skup zivot u Srbiji, da nije potrosio i ostalih 200000?