Utorak, 01.02.2011.

15:01

Dulić: Smetam jer uvodim red

Ministar za zaštitu životne sredine Oliver Dulić tvrdi da se protiv njega već mesecima vodi medijska kampanja, čiji je cilj njegova lična diskreditacija.

Izvor: Tanjug

Duliæ: Smetam jer uvodim red IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

265 Komentari

Sortiraj po:

Igor

pre 13 godina

Sajt o javašluku već postoji. Ukucajte GRADSKO RUGLO na Youtubu i videćrte ulicu Jovana Rajića... Ukucajte STRATEGIJA UPRAVLJNJA OTPADOMi videćete da opština Vračar yna kako da upravlja otpadom...

mica

pre 13 godina

Citanjem ovih besmislenih izjava kojima se brani gospodin ministar mene ne muci on kao ni vecina politicara(citaj biznismena) jer su svi slicni njemu.Meni ne izlazi iz glave pitanje za narod Srbije DOKLE BRE? Sta sve treba da urade i mi cemo da cutimonije moglo pola miliona evra da se upotrebi nizasta osim za reklamu SRAMOTA? ISto jutro je trebao da podnese ostavku i nadoknadi sav novac! Dokle ce narod trpeti takve obmane prevare i kradje?

Srđa Babić

pre 13 godina

A o Sajtu ovoliko : CMS (енгл. Content Management System) je sistem za upravljanje veb sadržajem. CMS predstavlja programska aplikacija uz pomoć koje se može, bez poznavanja HTML-a i programiranja, upravljati sadržajem na veb sajtu.
Duliću, molim Vas pročitajte ovo i podnesite krivičnu prijavu protiv sebe samoga !

snezana

pre 13 godina

Pazi kad ne mogu da "biliv"...
Sajt www.ocistimsrbiju.rs u potpuno novom ruhu, a za one koji slucajno nisu u toku, lepo je napisano da je sajt u fazi izrade i da cemo tek videti razna cuda vredna 26 000 evra!
Eto, sedam meseci nije azuriran, a sada za par dana da ga covek ne prepozna... Samo me zanima koliko ce to "sminkanje" i zamazivanje ociju da nas kosta?!
Pazi kad je nekom kao stalo sta ce obicna raja da kaze...

Gradjanin

pre 13 godina

Srbija potroši 500.000 evra za bilbord "Očistimo Srbiju", a Estonija očisti celu zemlju za te iste pare. http://youtu.be/A5GryIDl0qY

laza

pre 13 godina

Gospodine Duliću vi možda želite da zavedete red ali Vam to ne uspeva. Zakon o planiranju i izgradnji pojedini članovi u suprotnsoti su sa drugim zakonima Zakonom o prometu nepokretnosti, Zakonon o svojini pa tako je nemoguće ostavriti zakonsko pravo o konverziji,bez naknade
pored toga službenici ne postupaju po zakonu nego kako to njihov nadređeni kaže.
Kako funkcioniše mito u državi rešenje po zaktevu treba da se donese u roku od mesec dana, ali se rešenje ne donosi nego ako podmažeš sa 50 evra dobit ćeš rešenje u roku od 3 do pet dana a možda i odmah,a ko čekaš mesec dana čekat ćeš i tri i na kraju isto će biti možda nepovoljno po podnosioca.

Dragan

pre 13 godina

Bravo Dulicu, bravo majstore,tako se domacinski posluje. Citam da se danas drzava dodatno zaduzuje za 400 miliona dolara a ti si samo na promociji i sajtu Ocistimo Srbiju potosio vise od pola miliona Eura. To je prava briga za narod, za drzavu. Sta ce nama sankcije, ratovi kada si ti tu. Kako si krenuo vrlo brzo ces zavrsiti u G17, jer cak ni oni tako ne trose tudje pare.

Zrinka

pre 13 godina

"Sajt ce omoguciti svakom gradjaninu da stavi sliku divlje deponije..." Kada gospodine Dulicu?! Koliko treba meseci da se postavi doticna mogucnost na sajt? Nemojte nam reci da je to dizajnerski poduhvat decenije za koji treba godinu dana?!
Uopstalom, zasto ne bi bilo moguce deponije prijaviti e-mailom, sto takodje omogucava da se prikaci slika? Ali to mora da je prejeftino, potrbno je samo otvoriti elektornsku adresu, niko ne moze da se ugradi...
I kako Vi kazete, dva miliona manje ili vise, koga jos briga...
Ali molim Vas nemojte da vredjate nasu inteligenciju! Da li zaista mislite da cemo progutati tu Vasu pricu?
Naravno, jasno nam je da necete podneti ostavku, zbog tako vaznog posla koji obavljate u nase ime i za nas racun, jer to niko ne ume bolje od Vas... Prosto, Bogom ste dani da uvedete red u srpsko gradjevinarstvo...
Pretrpecete sve sto je potrebno da biste priveli kraju Vas uzviseni cilj...
Bravo, svaka cast na nepokolebivosti u Vasoj milosrdnoj misiji!
P.S. Ja sam placena od strane gradjevinske mafije da ovo napisem... Kao i hiljade i hiljade gradjane koji na svim dostupnim sajtovima komentarisu ovu "napakovanu" aferu!

vladulns

pre 13 godina

Eno ga cenjeni ministar, gosp.Dulic, daje izjavu o zavrsetku auto puta Novi Sad - Subotica.....

Te kompjuteri, te legalizacija, te gradjevinske firme, te ocistimo Srbiju, te reklamiranje njegovog ministarstva na teniskim terenima, te internet sajtovi, covek se jednostavno u sve razume....
Hvala Ti dragi Boze, svemocni stvaraoče, sto si ovoj maloj i maleckoj Srbijici "podario" ovakve mega strucnjake, turbo - mega likove sa omiljenim sloganima "strucnost pre politike"....
Hvala Ti, jesi car!!!!

Miodrag

pre 13 godina

Znači ako nas ovaj ovako vuče za nos, šta li nam tek radi njegova stranka ?

Kako ih nije sramota da imaju ovakve ljude u svojoj stranci ?

Bruka jedna !

I za njih da glasam opet ? Neka hvala...

3 karte za Holivud

pre 13 godina

Kakva bre ostavka? To se u kulturnim zemljama hapsi. Ovde se previše događa narod, a sa njim je lako manipulisati. Treba neko pošten i sposoban iz policije da pohapsi sve lopove i iz vlasti i opozicije, sudije, advokate pa da tek posle još jedne sablje raspiše izbore. Nakon toga bih policajcima i poštenim sudijama dao 3 puta veće plate samo da i dalje održavaju red i zakon.

Daca

pre 13 godina

Gospodine Ministre Duliću, Vaša konstatacija de ste meta diskresitacije i napada je potpuno tačna. Ali, Vama je nejasno zašto se to dogadja. Pa,evo... Bar malo ozbiljan političar nikada ne bi uzeo da se bavi u ime države poslom koji mu nije osnovno zanimanje. Čast izuzecima i to uspešnim. Ali vi to niste. Vi kao lekar ortoped,koliko dobar ne znam,(a dobro Vas se sećam sa studija, a i vašeg neprimereno agresivnog ponašanja na Med.fakultetu posle 5.oktobra), radite posao prostornog planiranja i gradjevinske izgradnje, ekologije..... a živite od firme koja se bavi prodajom hardvera i softvera, (ali ste preneli vlasništvo...). To o zamrzavanju i prenosu prava te firme na drugom pričajte manje naivnima,a ne narodu Srbije, jer je to samo zadovoljenje forme. Napravili ste toliko autogolova za sebe i svoju stranku da ne znam čime ih sprečavate da Vas smene još večeras. Evo par primera. Na prostoru eksproprisane privatne zemlje koju je koristila Vojska na Voždovcu, umesto da se zemlja vrati vlasnicima, promovišete jeftinu izgradnju još jednog beogradskog satelit naselja sa 5.000 stanova. Naravno da je jeftina kada ste zemlju oteli za džabe i ne plaća se doprinos kao svi drugi investitori. Damping cenom uništavate gradjevinski sektor. Datim,pa delimično povučenim, nemuštim obećanjem legalizacije bespravne gradnje, pljunuli ste u osnove prava i vlasništva, privatne svojine i na poštenje legalnih vlasnika i utičete na ekološko pogoršavanje života na tom prostoru. Sam termin legalizacija bespravnog veoma loše zvuči i ne poznaje je ni jedna zapadna ekonomija.Takodje obesmislili ste dugogodišnji rad gradjevinskih inspektora na terenu. Oni koji nisu imali sreće da dočekaju ovu uredbu ostali su bez kuća a onim nasilnim vlasnicima koji su inspekcije i rušenje dočekivali sa psima kuće ostaju. Smešni "kozmetički" ekološki potezi, interesantni samo za medije, nisu ekološki napredak zemlje. U Vašoj akciji nema upornosti i trasiranog puta ka ekološkoj državi. Zatim, rešenje Agencije za sukob interesa koje je u Vašu korist, ustvari je komedija, jer svaki Vojvodjanin zna kakav je tretman imala Vaša informatičko-trgovačka firma na tenderima u Vojvodini. Dajete enorman novac iz kase osiromašene Srbije za nekakav sajt, kakaog, interaktivan itd ni u Americi ne bi koštao 25.000E. Promovišete Serbian Open sa opet velikim sumama novca za ekonomske prilike Srbije.
Ima još, ali valjda je dovoljno, jer ne bih da upadnem u zamku analize poslova porodične gradjevinske operative za koju bolje od mene znaju subotičani.

direktor

pre 13 godina

Pazite sablon, svaki put isto - napadaju ga zato sto je mnogo uspesan u svom poslu. Mrze nas zato sto smo najbolji, svi su protiv nas, pozivam nadlezne organe...ponovo iste price koje su nas i dovele dovde. Kada znas Dulicu ko te napada, onda imas medije pa kazi, oznaci tog koji je protiv ciscenja Srbije i uvodjenja reda, a narod ce prepoznati ko je u pravu.

za Riplija

pre 13 godina

Haha kako je ovo smešno, odavno nisam pročitao smešniji naslov, haha.

1) jel bre Dulicu znas li ti da od stupanja na snagu novog zakona nije doneto ni jedno ali ni jedno pravnosnazno rešenje o konverziji?

2) znas li da je Katastar leglo korupcije?

3) znas li da nije doneto ni jedno nepravosnazno rešenje o konverziji uz naknadu?

4) znaš li da u našoj zemlji nema privrednog društva koji zadovoljava uslove iz zakona o planiranju i izgradnji?

5) znaš li da je samo kod nas vlasnički list privilegija a ne pravilo te da su svi Katastri osim našen na internetu?


Smešno, ali stvarno smešno, jadni ministre jadne zemlje...

dijalog u paklu

pre 13 godina

Da glavnom nisu potrebni Dulić i njemu slični, ne bi ih ni bilo.

Makijaveli je davno smislio teoriju diktatorske vladavine: "oni koji me okružuju, zaista, jesu surovi, naprasiti i zaslužuju ponekad i batine, zbog njihove niske pohlepe, njihove raskalašnosti, sramnog rasipništva i prostačkog srebroljublja, ali tako treba; MRLJE NEĆE PASTI NA MENE, jer ću na druge da prenesem gnusne strane vladanja"

Usmerimo svoje komentare na onog ko je sebe okružio Dulićima koji iz naših džepova plaćaju sajt vredan manje od 1000 evra za 25000 evra, a onda svađaju prosvetare sa zapošljenima u privatnim firmama zato što im se plate razlikuju za po 200 sitnih evrića sa kojima ionako ništa ne može da se kupi.

terier

pre 13 godina

Pa pitam se samo koliko Australijskih firmi posluje u Srbiji,verovatno jedna ili nijedna pa će sad sigurno doći neka da ulaže kapital na Paliću,no dobro.Predivna konferencija za štampu i prezentaciju DEMAGOGIJE od koje je već svima muka.Mnogo smo uradili na Paliću-ŠTA STE URADILI NA PALIĆU?,završićemo autoput-KAD ĆE BITI GOTOV?,izmestićemo dalekovod-ZAŠTO STE UOPŠTE I ULETELI U DALEKOVOD?(ON JE TAMO VEĆ DECENIJAMA),očistićemo srbiju-KAD I ŠTA JE TO ŠTO STE DO SADA OČISTILI?(neračunajući onu smejuriju na Paliću od pre godinu dana)izgradićemo kanalizaciju u Subotici-KADA ĆE TE IZGRADITI KANALIZACIJU U SUBOTICI,to su napadi na moju ličnost-KO TO NAPADA TVOJU LIČNOST?,veb portal je vrhunac moderne tehnologije i virtuelne umetnosti i nije skup-VEB PORTAL NIJE APSOLUTNO NI U FUNKCIJI TAKO DA JE O SVEMU DALJE IZLIŠNO I GOVORITI,očistićemo jezero-KADA ĆE TE OČISTITI JEZERO,ITD,ITD,ITD a da ne spominjemo poslovanje DG computers sa svim mogućim i nemogućim budžetskim firmama i to sve pošteno preko javnih nabavki malih vrednosti uključujući i mesne zajednice,ko je vlasnik kompleksa na Paliću pod imenom PALL VIL ili već kako se zove,koja je to gradjevinska firma koja dobija skoro sve poslove u Subotici koji su sigurni za naplatu,I NARAVNO SA PODSMEHOM STE REKLI DA VAM JE DRAGO ŠTO SE NEKO UHVATIO ZA 20.000 evra i to vam stavljaju na dušu,e pa g-dine Duliću to morate reći nekome ko prodaje bubreg za 500 evra,a takodje bih vas podsetio da je i legendarni AL Kapone bio optužen zbog neke bedne utaje poreza.Vaša konferencija je trajala i trajala a niko ALI BAŠ NIKO nije dobio ni jedan jedini precizan odgovor a obećanja čitavo more.Neko bi rekao pa to je politika ali NE to više nije politika,možda je nekada bila ali i politika prolazi kroz evoluciju pa je to stari model koji propada a novi je konkretan odgovor na konkretno pitanje.Inače jako mi je žao što nisam znao da dolazite jer bih vas sve ovo pitao i tamo gde ste bili,ali pošto nisam moram ovako.

svetlanast.

pre 13 godina

najbolje bi bilo da ministri dulic i milosavljevic zamene resore jer se obojica u sve najbolje razumeju.ministarka snezana malovic mogla bi da preuzme resor zdravstva jer ona je, kako kaze "duboko uverena..." a ministar je iz "duboko licnih razloga" podneo ostavku pa bi oba resora bila resena po dubini.eto nama rekonstrukcije vlade.dok se mi snadjemo, eto nama izbora, pa posto problema nema /jelena trivan/, ajmo jovo nanovo.

profesor

pre 13 godina

Pa ovaj lik je legendaran !!!!!

Citat iz Politike:
„Очистимо Србију” на „Србија опену” за 475.798 евра

Ove pare su "pametno" potrošene za neki mega plakat na turniru u Beogradu. Sada je jasno sto je glavni VIP gost na proslavi Djokovic & family bio sir Oliver.

A znate li sta je NJegov komentar? Sve je po zakonu ! hahahahahahaha

Sasa

pre 13 godina

ljudi skinuli smo Milosevica ,ove cemo jos lakse!Samo ne znam sta vise cekamo? dosta je bilo izbora i stranaka,sve je to ista banda!drzavu treba da vode pametni ljudi.mi treba da trazimo i predlazemo pametne ljude,a ne da nam stranke poturaju svoje lopove u ime demokratije.hocemo li na ulice,ili cemo da se patimo sa budalama,odlucite sami!
(ferika, 2. februar 2011 01:30)

Prijatelju, ako se tebi zuri , izvolte na ulicu, imas pravo da izadjes i da trazis neciju smenu, da ne budes biven, to smo izborili za Vas, kad smo kako kazes "skinuli Milosevica". I kad smo vec kod Milosevica, Milosevic je "napravio " krizu, a sadasnja vlada (iako ni sam nemam neko visoko misljenje o njoj) je bila tu kad je SVETSKA kriza pogodila sve , pa i nas. Uostalom , niko tebi nije nametnuo ovu vladu, jer je ona dobila na regularnim izborima glasovima biraca iz OVE zemlje.Za godinu dana ce ponovo biti izbori pa razmisli da li ima za koga da glasas a da se kasnije ne kajes ili nema. Meni je vise dosta svih nasilnickih Bukuresta, Tunisa, Egipta i sl.Uzmite olovku u ruke i dobro razmislite sta cete zaokruziti na sledecim izborima, dosta je bilo samounistavanja nas Srba. Razmisli da li hoces na ulicu sa onim koji poziva na "hermeticko zatvaranje Beograda", da te podsetim da je to lik koji voli da "kraducka", da "pijucka", da bude "nevaspitan", zar zaista zelis da jos jednom budes izmanipulisan. Zato smo se borili i izborili , da vlast menjamo na izborima , da ako je neko krao dok je bio na vlasti, bude uhapsen kada sidje sa vlasti i da bude osudjen(naravno uz dokaze, a ne ako tamo neki Vucic izadje i kaze za nekog da je "lopurda" i mase nekakvim papirima, koji su mozda tapija njgovog novog stana od 4oo kvadrata, ali je bitno da mase, da ima "pogani" jezik jer nije bitno sta prica , nego je bitno da vredja , da se svadja, da podmece jer je ocigledno da su posle "velikog brata" i " Farme " to drustvene vrednosi koje ovaj narod u "vecini " voli da cuje. Od mene toliko, red je na neistomisljenike da ne razmisle o onom sto sam napisao i da mi "zalepe" minus.
Pozdrav iz Nisa.

srednjisloj

pre 13 godina

cek bre...jel to ona ista ********** koja je pricala da ce legalizacija biti besplatna...pa znaci da nije samo sajt...
nista gore nego kad se glup covek brani

stručnjak

pre 13 godina

Ti i tebi slični jedino što znate jeste da uzmete proviziju i tu ste stvarno uveli red, pa za kakvog se ti stručnjaka smatraš do juče nisi znao gde si šupalj, a sada si izmisli takvu tehnologiju da će Srbija od smeća proizvoditi naftu.Zakone koje ste doneli u oblasti zaštite životne sredine ste samo prepisali od EU, a u praksi će se takve stvari moći primenjivati za jedno 15 godina. Ali je vrlo indikativno da se u okviru sprovođenja strategija u tvom ministarstvu vrlo često koriste različite nabavke. Provizija po provizija i eto lepa ušteđevina.

Bane

pre 13 godina

POtpuno sam sokiran komentarima. Znaci, sve sto je potrebno je da se neka osoba u Srbiji diskredituje je saopstenje neke anonimne "koalicije". Kakva je to organizacija koja optuzuje Dulica? Ko finansira njihovo postojanje i istrazivanje rada ministarstava (ili su se iz nekog razloga usredsredili na jedno ministarstvo)? Ne bi me zacudilo da iza svega stoje ljudi koji su dovoljno bogati da finansiraju takve poduhvate, a istovremeno su i vlasnici novina i TV stanica. Pri tome su im za oko pale parcele koje legalno ne mogu da kupe i izgrade (na primer Luka Beograd) pa je logicno ukloniti prepreke i demonstrirati sta se desava kad im se usprotivis. A vi dragi sugradjani i dalje nasedajte na ovakva podmetanja, pa niukada necete ziveti u normalnoj zemlji. Tesko je ukljuciti mozak, ali je korisno. Preporuka za B92: istrazite malo tu koaliciju.

Bob Marley

pre 13 godina

Uh... Zasto mi vise i nije bitno i zasto vise i ne brinem niti se opterecujem ovakvim stvarima? Imam 26 godina zivim u "raspaloj" zemlji. Dobro makar lici na zemlju. Vode je ljudi kao po obicaju neki jako cudni, sve sami strucnjaci i eksperti. Poznavaoci resora koji vode. Uvek na nivou, sa pravim recima, izjavama, skupim sajtovima, kucama, putovanjima, slikanjima,... U ovoj "raspaloj" zemlji je sve prece, bitno je da se nadje udobna fotelja i da pare kaplju, to sto nisi sposoban za posao koji obavljas nema veze, zamazaces narodu oci, nisi prvi plasim se ni poslednji koji to radi. Gde gresimo ljudi? Sta to lose radimo pa nam ovako divni primerci dolaze na ministarske polozaje? Koga vise da biramo? U kom pravcu da idemo? Ne volim ja vise ove zute i ako sam glasao za njih sad se kajem, ali ni ovi ostali nisu nista bolji, tek ti nemaju ni dinara i balica im se sliva niz usne preko brade kada pomisle na vlas i sve funkcije sa dobro razradjenim kanalima dopremanja novca na privatne racune, a ti moja "raspala" zemljo radi na crno, toni jos dublje ako je to moguce, budi postena budala, bezi iz zemlje, trazi srecu negde druge, preko bare na kraj sveta. Sta ima veze, ova zemlja je klinicki mrtva. Nista je vise ne drzi. Letargija je sve prisutna.

Amin Srbijo.

Aleksandar Kovacevic

pre 13 godina

Da,smetas....ne znam sta se desava ovih dana...svi lupaju gluposti,od vlasti do opozicije.Nadam se samo da ce svi zavrsiti na sudu...e Tadicu koga ti zaposljavas,strasno!

ferika

pre 13 godina

ljudi skinuli smo Milosevica ,ove cemo jos lakse!Samo ne znam sta vise cekamo? dosta je bilo izbora i stranaka,sve je to ista banda!drzavu treba da vode pametni ljudi.mi treba da trazimo i predlazemo pametne ljude,a ne da nam stranke poturaju svoje lopove u ime demokratije.hocemo li na ulice,ili cemo da se patimo sa budalama,odlucite sami!

Golootocanin

pre 13 godina

Mmmmmmm.... kako lepo mirise ostavka. Sve je jasno. Ne trebaju nam ni policija ni sud kad je sve jasno. Kao dan. Ma sigurno je kriv, sad odmah, ovog trenutka.
Jos i anonimno. I to sve za 600 dinara interneta mesecno.
A nekad su nasi preci morali da idu do prve policijske stanice da prijave komsiju za nesto.
I dok ide vreme u kome se nista ne dogadja i koje nas kosta milijarde dolara trosimo prostor na (bivseg) ministru gradjevine koga tipuje kolega iz koalicije.
Bas smo na dugme. Bas smo smesni.
Cemu sluzi ova zabava koja traje 7 dana?
Ili da nas pitam kome?

Duci

pre 13 godina

"Ako s' glup.nisi gluv" ,,, ja ne znam kakve veze ima njegov "odgovor" sa trenutnom problematikom! Izveštio se,nema sta! Fascinantno je kako mogu da pricaju 2 dana a nista da ne kazu! Kakve veze imaju pritisci na njega(od gradjevinaca,kako kaze) i 25 000e za sajt?!

joca

pre 13 godina

Ma kome smetas kad ne sedis u Ministarstvu, nego u Vladi-da ti nesto ne promakne! Srbiju nisi cistio, samo si se slikao, ali si grdne pare potrosio na sopstvenu promociju.Razbacujete nase pare samo tako i jos se ljutite kad neko strajkuje! Ae brisi bre!

web mistress

pre 13 godina

"Smetam jer uvodim red"
HAHAHAHAHA
bravo majstore ti si genije i idol mladih!
Na kojoj planeti ovaj tip živi i kako ga nije sramota i strah da pokaže lice pred ljudima?

mimi

pre 13 godina

Ovo je retorika Slobodana Milosevica, Gorana Matica, Milorada Vucelica...:

Pitanje: "Gospodine Dulicu, da li ste vi ukrali 24.000 Evra"
Odgovor: "Vi mene mrzite! Vi ste neprijatelj srpskog naroda!

Jbt, jesmo li se mi vremeplovom vratili u 90-te.

vrh ledenog brega

pre 13 godina

Raspitajte se malo da vidite koliko su koštali ostali sajtovi državnih i lokalnih organa, nemoj da se začudite. To je kompjuterska mafija. Pošteni radnici se otpuštaju i dovode kumovi i ortaci koji prave ogromne ugovore, plaćaju sitniš deci na crno da im završe posao. Ovde se posebno vidi procenat alavosti, da je sajt bar bolji ne bi toliko bolo oči.

predrag

pre 13 godina

Smetaš jer praviš štetu državi a od nas praviš budale sa pravdajući se za već nagomilane prevare. Od tvojih reformi jedino Mišković ima koristi. Dok se Belvil ne rasproda... Strpaće vas sve Vrica Barać u zatvor.

lela

pre 13 godina

Što oni više reda uvode, to sve veća anarhija i beda. Ma nosite se svi ... zar se niste dosta nakrali do sada. Prodajete maglu i neku idiotusku demagogiju, trabunjate nešto, a rezultat je beda i siromaštvo građana...

jaroslav

pre 13 godina

Evo Politika je objavila članak gde se vidi trošak od 475.798€. za razapeto platno, firma koja je to uradila bavila se marcipanom i aditivima...
http://www.politika.rs/rubrike/Ekonomija/Ocistimo-Srbiju-na-Srbija-openu-za-475_798-evra.sr.html

milos

pre 13 godina

gospodine ministre,
kad vec uvodite red,mogli ste uvesti i filtere za vasu fabriku u Bajinoj Basti,ipak ste vi ministar za zastitu zivotne sredine. Pogusismo se!

neverovatno

pre 13 godina

Firma Manufaktura iz Subotice dala ponudu od 3 miliona. Strasno. Dve sestre, inace Oliverove drugarice, koje ne znaju ni osnovne elemente izrade sajta (da se proveriti na primerima...) tvrde da se sajt ne moze uraditi ispod 3 miliona. Verovatno bi toliko kostalo i skolovanje za veb dizajnera + troskovi. Mislim bezobrazluk. Dokle vise, Dulicu, ajde nestani majke ti...

djindjicev plato

pre 13 godina

Dobar Vam onaj sajt g. ministre, samo je malo dosadan! -sto bi reko' Radovan

A kad vec krades kradi mnogo! 2500 te nece pogurati

Nego pitaj ti Tomicu mozda ima da preporuci neki "duboko lični razlog"

Egipcanin

pre 13 godina

Gledam dogadjaje u Egiptu i citam komentare.
Barak Obama objasnjava naciji kako stiti interese Amerike ( citaj Suecki kanal) i meni sve jasno kao dan.
Ne razumem zasto se niko u Srbiji ne brine za nacionalne interese?
Zasto se stalno baca neka prasina u oci?
Ne brine mene sajt. To ce za 2 dana neko placen ( opet od nasih para) da utvrdi i pokrene proceduru ili ne znam vec sta.
Ono sto me brine je sto je on ministar ekologije i sto ce godinama nakon sto ode sa funkcije sve i dalje biti zatrovano.
I brine me sto nemamo coveka dovoljno hranrog i postenog da se uhvati u kostac sa zagadjivackim lobijem.
Ti ljudi ne zive u Srbiji i nakon sto nas potruju kao pacove vratice se u svoje Parize, Minhene, Londone.
Dajte nekog ko sa time moze da se izbori.
Uopste nije tako kao sto smrdi svako jutro. Mnogo je gore.

lud 100 %

pre 13 godina

A šta mi mali, jadni i glupi građani ove jadne Stradije znamo? Tu su naše velike,grandiozne,lepe, prepametne, i pre svega prebogate vođe, da nas vode u lepše i bolje sutra. Mi smo i ovako trebali davno da skapiramo da smo nebeski narod, te da će, da bismo otišli na nebo, trebati da se prvo upokojimo. Ove krađe su samo u svrhu osiromašavanja , a osiromašavanje opet samo u svrhu upokojavanja. Ništa više. Mi ćemo tako u bolje sutra, na nebo, a oni će ostati na zemlji da se sa svojim porodicama zlopate u surovom novom svetskom poretku sa nekim bednim crkavicama koje ovde uopšte mogu da se drpe, jer priznaćete, mi smo mala i siromšna zemlja. Zamislite , koliko samo može da se drpi u nekoj bogatoj zapadnoj zemlji. Jadni oni, baš mi ih je žao.

bubuljica

pre 13 godina

Ovaj covek je ministar u vladi,ovaj covek je potpresednik stranke koja je nosilac vlasti u Srbiji,ovaj covek je reprezent kadrovskog potencijala pre svega DS a potom i citave politicke scene u Srbiji.
Sami procenite koliko smo jadni.

KENGUR

pre 13 godina

nije rec o disriminaciji dulica vec o njegovim kriminalnim radnjama, ali je jos zalosnije sto nadlezni ovo citaju i znaju a nepreduzimaju nikave zakonske radnje sto cini i njih odgovornim

Ne znam zasto citam ovo, ali ja bih ovog coveka budakom u glavu!

pre 13 godina

HOCEMO SMENU MINISTRA DULICA ILI MOMENTALNU OSTAVKU!! HOCEMO DA SE POKRENE MOMENTALNI POSTUPAK U TUZILASTVU I ISTRAGA O OVOM COVEKU! PO KOM OSNOVU SE NE POKRECE?!? ZA OVAKVE OPTUZBE, VEC JE SUTRADAN TREBAO DA BUDE SKLONJEN SA FUNKCIJE?!

TADICU, IZADJI IZ MISJE RUPE!!

Milorad Ciric

pre 13 godina

I pticama na grani je jasno zasto uklazite u politiku vi g Dulicu,Ceda i svi ostali koji imaju privatme firme a do juce nisu imali za burek.
Kad na pocetku mandata budete imali isti ili slican kapital tada vas mozemo smatrati manje vise postenim politicarom

Milorad Ciric

pre 13 godina

I pticama na grani je jasno zasto uklazite u politiku vi g Dulicu,Ceda i svi ostali koji imaju privatme firme a do juce nisu imali za burek.
Kad na pocetku mandata budete imali isti ili slican kapital tada vas mozemo smatrati manje vise postenim politicarom

Lozu

pre 13 godina

Primer plačke: Osnovano je Javno preduzeće "Emisiona tehnika", (http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/9/Srbija/238201/Osnovano+javno+preduze%C4%87e+%22Emisiona+tehnika+i+veze%22.html) odvajanjem od RTS-a. Čovek koji tamo radi (i radio u RTS-u) kaže da svi novi zaposleni (sic) iz G17+. Ajde, neka neko proveri koliko sada imaju novozaposlenih, kojim strankama pripadaju... Stotine takvih pljački (nove agencije, javna preduzeća, vladine kancelarije.... Dokle stranke da pljačkaju nas građane Srbije, Stvarno sam besan.

dub

pre 13 godina

ovaj se bre jos i ljuti!da mi je neko rekao da ce ova nasa drzava da ovako izgleda posle 10 godina nakon "demokratskih" promena ja bi pomislio da je lud. ipak sam na kraju ja ispao lud...

sosa

pre 13 godina

Ma kakav red zavodi, kad je oterao sve investitore i prokrcio put svojoj firmi!Nase pare trosis, a mi leba nemamo da jedemo!Ne samo prosveta, svi treba da strajkuju,jer nemilice trose pare poreskih obveznika!

Misa Stojkovic

pre 13 godina

Vidim da napadaju ministra i to mi je ok. To je normalno.
Ali ne vidim da IKO SPOMINJE nekog zagadjivaca i trovaca.
Da li ga nema ili mediji ne smeju da spominju velike energetske kompanije jer su im oglasivaci.
Secajuci se filmova koji prikazuju borbu kroz koju su ljudi prolazili u Americi kad su poceli da se bore sa zagadjivacima deluje da im je to bilo i vazno i dugacko.
Secam se cak i Stivena Sagala u nekom filmu kako ratuje.
Znajuci na kom smo pocetku ne bi me zacudilo da se to dogadja.

del boj

pre 13 godina

Pročitao sam samo malo od komentara i zaključio da je dečko baš cenjen u svom gradu, Subotici toliko da će moći još malo da šeta po njoj jedino *******

Мишков пулен до јуче

pre 13 godina

Уводиш ред тако што сајт који вреди макс 3000 евра платиш 25 хиљада евра. Браво!

Mirko

pre 13 godina

Citam ovo i u isto vreme slusam Mubaraka na CNN-u, isti rečnik, ista demagogija. Šta taj čovek umišlja, nismo baš toliko glupi... Ta vremena su prošla. Izbori su prilika da ovo ostavimo iza sebe. Ko je sinoć gledao insajder video je još jednu od ovakvih priča. Sve je ovo pljačka koja liči na Miloševićevo vreme, malo, ali samo malo bolje upakovana.

milodar

pre 13 godina

Koliko je gospodine ministre Dulicu izdato gradjevinskih dozvola za izgradnju stambenih zgrada na teritoriji Beograda,od kako ste vi preuzeli stvar u svoje ruke?? Manje nego ranije,kada je kako vi kazete bilo komplikovanije zbog obimne dokumentacije koja je trazena radi dobijanja gradjevinske dozvole! lepo je jedan ekonomista rekao gostujuci kod Jugoslava u emisiji 'Izmedju redova': 'gde god je drzava umesala prste,od toga je ispao samo haos!'

milodar

pre 13 godina

Koliko je gospodine ministre Dulicu izdato gradjevinskih dozvola za izgradnju stambenih zgrada na teritoriji Beograda,od kako ste vi preuzeli stvar u svoje ruke?? Manje nego ranije,kada je kako vi kazete bilo komplikovanije zbog obimne dokumentacije koja je trazena radi dobijanja gradjevinske dozvole! lepo je jedan ekonomista rekao gostujuci kod Jugoslava u emisiji 'Izmedju redova': 'gde god je drzava umesala prste,od toga je ispao samo haos!'

komentator

pre 13 godina

Nemam pojma ali posle izjave "Portal je rađen u programu CMS, što je malo ozbiljniji kompjuterski jezik od onog koji se primenjuje za obične sajtove." zaista nemam sta da dodam. Ako je sve ovako strucno onda crno nam se pise. Prvo treba uvesti red medju kadrove koji mogu ovako nesto da izjave. Na sta li tek lice druge izjave koje ne razumem?

zoran

pre 13 godina

Prema ministrovoj izjavi, da sve javne nabavke moraju biti u skladu sa zakonom, to je šabačko preduzeće u indirektnoj vezi sa g-dinom Petrovićem, visokim funkcionerom DS-a iz Šabca, znalački iskoristilo i trenutno za grad Beograd i Gradjevinsku direkciju Srbije gradi i izvodi radove na preko 20 lokacija a u Šapcu na gotovo nijednij lokaciji.To je ministrova pomoć gradjevinarstvu i vlastitoj stranci.

MilanG

pre 13 godina

Priznajem, glasao sam za DS do sada i gorko se kajem. Lopovi, ko i oni pre njih, mozda i veci. Jedva cekam sledece izbore, a opet, ne znam za koga da glasam? Ljudi, posavetujte me - ima li u Srbiji jos postenih politicara, partija? Ne moraju biti strucni, dovoljno je da ne kradu.

lezi lebu da te jedem

pre 13 godina

Pa malo nam fali za scenario Egipta i Tunisa. Samo sto Egipat i Kairo ima Nacionalni muzej pa to treba da se cuva, a Beograd i Srbija skoro da nemaju nista, ali imaju ove zute lopove kojima ce usi da se izvlace. Jos samo malo...

Poslacemo ti Brankicu Stankovic u reviziju

pre 13 godina

Ja sam fasciniran ovim covekom.Njegove izjave treba da udju u udzbenike kao primer svim buducim generacijama.
Ovo izjavljuje ministar kome se u samo mesec dana pronadju dva klasicna primera korupcije.Cvrsto verujem da oni nisu jedini i da se samo malo ozbiljnije telo pozabavi radom ministarstva za vreme Dulica na povrsinu bi svasta isplivalo.
Ovo izjavljuje ministar koji je svojim ne promisljenim izjavama i planovima ucionio jedan ozbiljan problem ,kao sto je legalizacija bespravno izgradjenih objekata ,gotovo neresivim.Sta mislite da li ce iko ovog coveka pratiti dalje u njegovim lutanjima sa legalizacijom?Ja sigurno necu.
Definitivno ti treba poslati Brankicu Stankovic da malo crvenis i znojis se pred svima nama a onda lepo na zasluzeni odmor u najblizi zatvor da porazmislis o svemu.

Gorki

pre 13 godina

"Uvescemo red u Srbiji..." Preko mojih firmi, naravno. (Komentar -Marko- sa linkovima Dulicevih firmi. Ako je istina onda je zaista strasno.

DZoni

pre 13 godina

Ovaj sajt koji je nocas nikao je ceo sors pokupljen sa ekoplan.gov.yu iz 2008 i iskopiran i dinamcki deo da izgleda da kao fora ima ali u njemu NEMA NISTA ,u sorsu Ide Begin End za razliku od onog sa kog je kopirano pa izbrisano ,ostavljeni samo dugmici da izgleda da kao nesto ima iza.Na ovom sajtu koji su preko noci iskopirali nema NISTA dinamicko ,cak i vesti koje su ubacivane nisu PHP vec samo iskopirana copy paste staticna strana.Sa ovim sajtom niko ne bi polozio ni ispit ni na najgorem privatnom faksu

Gorki

pre 13 godina

"Uvescemo red u Srbiji..." Preko mojih firmi, naravno. (Komentar -Marko- sa linkovima Dulicevih firmi. Ako je istina onda je zaista strasno.

Ama covece, NAROD te nece!

pre 13 godina

Uvodis ga godinama, pa nikako da ga uvedes, zato smetas, jer neko bi to mnogo brze i bolje, neko kome je to i struka! uostalo, sta si uveo, ne mogu gradjevinsku dozvolu da dobijem dve godine, zato sto nemam novca za mito, a tvoj zakon predvidja tri meseca samo na papiru, nikako da zazivi u praksi. Hahaha, bavis se sprecavanjem korupcije?! Hahaha.. dobar vic ministre, hvala, bas sam se nasmejala!

evita

pre 13 godina

Ma meni nesto sumnjivo, upraznjeno mesto Ministra zdravlja pa se ovaj izgleda namerno kompromituje u svom ministarstvu,ne bi li ga Predsednik kaznio: razresio pa ga postavio za Ministra zdravlja... Mislim kvalifikovan je, snaci ce se , a Dinkica i njegovu stranku ce vec da kompenzuje sa recimo ministarstvom za prostorno planiranje, zastitu okoline i gubljenje vremena! More sram vas bre bilo!

Perica

pre 13 godina

Zakleo se bumbar u cvet i u med, da ce na livadi da napravi red :) nece tu da pljacka od sad bilo ko :) ni dika ni djela ni mrka ni Vo :)

baki

pre 13 godina

E Dulicu tebi se bas usladile ove namestene javne nabavke,jel se secas Dulicu rusenja vikendica tj dascara,ne secas se e pa da te podsetim 70 000e za rusenje 3 vikendice na Zavojskom jezeru e Dulicu ti plivas bato u nasim parama.Evo linka podseti se
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=12&dd=28&nav_id=482461

Stojaaan

pre 13 godina

"Sam si sebe oterao u beskrajnost"!!! Sto rece jedan covek svima dobro poznat! :) E bre Dulicu i onaj sto je zezao Stojana bolje laze od tebe! Ajde sad, ziv bio, a pare svi koji sticete na muci drugih cete vratiti ili kroz pare ili kroz neko drugo poravnjanje! Bog je tu da to resi!

Mario Bros

pre 13 godina

Dulić: "Želeo bi da poručim onima koji stoje iza ovoga, a to svakako nisu nevladine organizacije, da ću nastaviti da radim posao koji sam započeo i završiću ga do kraja. Uvešćemo red u Srbiju".

Stojimo svi mi građani iza toga, tako je, nisu nevladine organizacije. I ne nećeš nastaviti da radiš posao- tj da kradeš, koji si započeo i ne nećeš ga završiti do kraja. Letiš ti Duliću posle izbora samo tako.

saveta

pre 13 godina

Bože gospodine Duliću kako imate visoko mišljenje o sebi, hvala vam baš ste me nasmejali do suza. A sa jedno pitanje za vas: Šta li ste dobro uradili do sad??????????????

Jovan

pre 13 godina

"Želeo bi da poručim onima koji stoje iza ovoga, a to svakako nisu nevladine organizacije, da ću nastaviti da radim posao koji sam započeo i završiću ga do kraja. Uvešćemo red u Srbiju", poručio je Dulić...
Slicno je izjavljivao i Tomica Milosavljevic, pre nepunih 6 meseci. Nadam se da analogija nece ovde stati.

Dr Petrović

pre 13 godina

Kreće konvoj buldozera iz Kolubare u mobu,25 sati dnevno će da rade, 32 dana u mesecu, sve možete da vidite na sajtu ministarstva zdravlja www.26000ojra.com

web-developer

pre 13 godina

Ja i moje kolege koje radimo na izradi web aplikacija takodje smo bili sokirani, ovom cenom izrade "web aplikacije". Nas je mozda i najvise pogodilo zato sto slusamo lazi a na zalost to o cemu se laze moze i da se vidi. Mi smo pratili aktivnosti web aplikacije, sa tog aspekta izgleda kao da je rad na ovoj aplikaciji poceo nedavno, maximum nedelju dana pre dogadjaja, i ja verujem da se na njemu sada radi intenzivno da bi se pokrpile rupe jer to sto vidite je samo sminka nista tu nema. Cak smo nasli vremena nekih promena u ranim jutarnjim casovima sto dovoljno govori o cemu se to radi. Durga stvar ako pogledatie sajt ministarstva, kao da je radjen od strane istih ljudi nacicete dosta slicnosti izmedju: http://www.ekoplan.gov.rs/src/index.php i http://www.ocistimosrbiju.rs/src/index.php .Tako da se radi o istim ljudima koji rade ovaj sajt, trebalo bi proveriti dali je i sajt ministarstva radjen na isti nacin, Posto sa naseg aspekta svakako se radi o istim izvodjacima radova. Ovo st sada vidite na http://www.ocistimosrbiju.rs/src/index.php je moguce uraditi vrlo brzo, mozda ga nismo potpuno videli ali bez tog dela kome nemozemo da pristupimo 2 coveka bi moglo da uradi za recimo 2 radna dana mozda cak i manje.

Vladimir

pre 13 godina

Kao clan DS-a od pre rata, samo mogu da kazem; Dulicu, povuci se dok jos imas i trunke integriteta.
Mozda ti i nisi u sukobu interesa, mozda toga i nisi svestan, mozda si se samo previse uziveo u ulogu, pa mislis da si na toj funkciji zato sto si sposoban, ili dobar menadzer, a ne shvatas da si tu samo jer si dobro ponavljao sta je Tadic pricao. Ovako, covece unistavas ugled DS-a, ono malo sto je preostalo zbog takvih diletanata kao sto si ti.
Tu si da te muljaju velike ribe, da pored tebe zavrsavaju ogromne poslove, tebi daju poneku javnu nabavku male vrednosti, ili neki ugovorcic za prodaju racunara itd., sta vec radis u Subotici, a ti treba da glumis prvo da imas vlast neku u zemlji a onda da tu vlast umes da koristis, pa da je i koristis kako treba, a ti covece niti imas vlast (jer si se usemio u DB-ovsko kolo iz koga nema izlaska), niti umes da iskoristis to vlasti sto imas (jer i kako bi to znao kad ne umes da vladas nego samo da povladjujes), a cak i kad dodje do tebe da iskoristis tu vlast koju imas, ti vise ne znas sta hoces...

Da li citas ove komentare, pa ne znam sta je gore, da ih ne citas (najpopularniji sajt u Srbiji, pisu o tebi licno i profesionalno a tebe da ne interesuje da procitas, cisto sumnjam), ili da citas pa da posle toga i dalje pokusavas da se vadis onako kako to radis zadnjih nekoliko dana...
Zaista mislim da je najbolje za tebe licno da se povuces, sto pre, dok te ne smeni neko ko malo bolje cita ove komentare i vidi gde ovo sve vodi DS, a kad ti DS okrene ledja, bice kasno, eto tebe u Insajderu.

Bikicsunaj

pre 13 godina

Ova tema pocinje da se pretvara iz pateticnog u smesno.
Pre nego sto su raspisali tender za javnu nabavku trebali su da procitaju knjigu: How do I ask for a website offer? ...for DUMMIES -naravno.
:)

bosko

pre 13 godina

on je samo jedan od tadicev tajkuna koji se krije iza stranke kojoj pripada, i narodu prica jedno , a iza ledja i paravana radi sasvim drugo , mnogo me podesca na JULOVCE , koji su narodu pricali jedno, aovamo krali gde god su stigli i mogli , mislim da na sledecim izzborima zuti nema sta da traze..

mlekadzija

pre 13 godina

Sad tek vidim da sam silno pogresio kad sam jesenas napisao da Milosavljevic ima najbolje sanse da osvoji Zlatnog Minhauzena.
Sir Oliver je laureat bez premca.
Ni malo postenja a ni zdrave pameti...
No Sir Oliver ne treba da brine jer je istaknuti clan BIBLIOTEKE a ni ovi sto ce da dodju (na zalost)nece sa baviti nepodopstinama prethodnika.

ne umem da napravim ali umem da rasturim

pre 13 godina

A sta ako Dulic stvarno veruje u to sto prica? A svi dobri psihijatri su ili otisli iz zemlje ili su penzionisani

Ko ce onda da se bavi Dulicem, posto Boris-imam o svemu misljenje-Tadic nece da se oglasi povodom ove afere

Valjda je znao i ranije, pa se samo cudi kako su navatali potpredsednika njegove stranke. Mozda ce dobiti interni partijski ukor zato sto je dozvolio da bude uhvacen sa rukama u tudjem dzepu. Verovatno ce biti i predmet ismevanja u stranci od starijih kolega koji su maznuli mnogo vise a nikad nisu uhvaceni

A javni tuzilac pazljivo osluskuje glas Tadica da zna da li da krene u akciju

Tako od hapsenja nista za sad

patetika

pre 13 godina

Smetate jer vam nije mesto u Ministarstvu životne sredine i prostornog planiranja, već na poslu za koji ste se školovali!
Važi i za ostale u Vladi (čast izuzecima)!

Pančevac stariji

pre 13 godina

Ministri svoje supruge vode kod GINEKOLOGA ,svoje kućne ljubimce kod VETERINARA .Znaju pravilno da prosuđuju kada su lične potrebe u pitanju.
A što nama ORTOPEDA uvaljuju kao stručnjaka.Da,g.Duliću smetate mi kao NESTRUČNJAK .O poštenju MUP i sud je merodavan.

Pančevac stariji

linuxash_pravoslavac

pre 13 godina

Kad se utvrdi da neko zloupotrebljava svoju poziciju, tj. da je lopov to nije nista licno, niti se time neko diskriminise. Dolazi vreme da se polazu racuni i sad bahatost i osionost ustupaju mesto strahu. Moram priznati da mi je drago zbog toga.

Zoran Milosavljevic

pre 13 godina

Tvrdnja da je neko potpisao Ugovor na 2,5 miliona dinara i da treba da se zavrsi za samo mesec dana je bezobrazna i bezocna. To moze da poveruje samo onaj koji cita vesti letimicno. Ako je tako onda svi koji su ucestvovali u pravljenju takvog ugovora treba da idu na psihijatrisko posmatranje. Nazalost Koalicija bi trbalo da se sama podvrgne takvom tretmanu. Tuzno je sto sve moramo da citamo i slusamo od diletanata kojima treba brza medijska paznja.

fju

pre 13 godina

Pitam te ja gospodine prevarantu Dulicu, kako je moguce da nisi u sukobu interesa kad tvoja porodica drzi gradjevinsku firmu a ti si eto slucajem u ministarstvu za gradjevinu....
Koliko treba biti lud pa da ti neko veruje....
Kako je slucajna koincidencija da je bas tvoja firma kao podizvodjac gradila suboticki Metro a ti si se pojavio na otvaranju Metroa. Interesuje me da li si na otvaranju Metroa u Subotici bio u svojstvu ministara ili u svojstvu predstavnika svoje gradjevinske firme????
I zasto su samo clanovi DS mogli da dobiju posao u subotickom Metrou, odnosno oko 150 radnih mesta je dobio DS.
Odvratni ste i jadni...

Mogu sad samo da zamislim kod ove izgradnje stanova u Beogradu, za ciju ces firmu ovaj put da gradis. Za Metro si bio podizvodjac Gemax-u....

*****

linuxash_pravoslavac

pre 13 godina

Kad se utvrdi da neko zloupotrebljava svoju poziciju, tj. da je lopov to nije nista licno, niti se time neko diskriminise. Dolazi vreme da se polazu racuni i sad bahatost i osionost ustupaju mesto strahu. Moram priznati da mi je drago zbog toga.

qq lele

pre 13 godina

"Uvodim redove tamo gde ih pre nije bilo!!! A gde ih je bilo onda dupliram, tripliram!!! Nezahvalnici!
Galamite za 25k€ što sam ortaku namestio. Šta ćete mi raditi ako se otkriju milionske afere?
Bezobrazluk"

Sir O.

Zoran-Nemac

pre 13 godina

Posto si "pocistio" Srbiju,evo sada i"legalizujes"gradnju Srbije!?
Blago Srbiji sa tobom,pa me bas cudi da to ti smetas,a hoces samo da uredis
drzavu,he,he,he...

Mala Sirena

pre 13 godina

Iza posla "Ocistimo Srbiju" stoji namena da se zarade ogromne pare na ime reciklaze po najprljavijoj i po najzastarelijoj tehnologiji. Srbija vec ima pristup EU sredstvima za potrebe Zastite Covekove sredine (jedan od primera finansiranja: http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=COM:2008:0811:FIN:EN:HTML) ali i pored toga sto sam ljudima bliskim pomenutom Ministarstvu a pogotovu Centru za Regionalni Razvoj predlozio i napravio citavu studiju izvodljivosti, pokazao kako sve to moze da se unovci i uposli preko 300 osoba, uz to da apsolutno sva ulaganja budu od strane EU... odgovor od nadleznih je bio: Nemamo kadrove da pokrenemo takvu akciju! Zasto?! Vrlo jednostavno, sav novac koji dolazi iz EU se kontrolise, za svaki potroseni cent mora da postoji racun, sve ulaganja veca od 10.000 eura moraju na tender koji kontrolisu birokrate iz EU... Da budem iskren ne znam sta ovakvi likovi misle da ce naci u EU i kako ce to da se odrazi na njihovo "uvodjenje reda i rad"

Radmila

pre 13 godina

Gospodin Dulic uvodi red.Sto je to red?
Red je kad trosite drzavne pare tj nekim kanalima presipate u svoj dzep.
Navedeni gospodin takodjer ima privatnu firmu,koja radi uglavnom sa drzavnim
preduzecima. Sta na to sve reci.
Koalicija za nadzor javnih finansija ce da ispita cenu sajta,kad zavrse samo da ne kazu bilo je propusta i kazna za ministra je 100.000,00 DIN.
To je zapravo stvarni problem.Ko kontrolise ministre i sve ostale koji raspolazu sa drzavnim parama.

Zoran-Nemac

pre 13 godina

Posto si "pocistio" Srbiju,evo sada i"legalizujes"gradnju Srbije!?
Blago Srbiji sa tobom,pa me bas cudi da to ti smetas,a hoces samo da uredis
drzavu,he,he,he...

subotičanin

pre 13 godina

Hajde Olivere, dobro te poznajemo. Vrhunac licemerja upravo pokazuješ i širem audiotorijumu za razliku od nekada, kada smo samo mi sugrađani znali za to... Ne pravdaj se. Svakako će biti još afera u vezi tebe. Ima dosta materijala... Što se tiče uvođenja reda, OK. Bavi se isključivo time, a ne sa nekoliko vrsta privatnih biznisa.

qq lele

pre 13 godina

"Uvodim redove tamo gde ih pre nije bilo!!! A gde ih je bilo onda dupliram, tripliram!!! Nezahvalnici!
Galamite za 25k€ što sam ortaku namestio. Šta ćete mi raditi ako se otkriju milionske afere?
Bezobrazluk"

Sir O.

subotičanin

pre 13 godina

Hajde Olivere, dobro te poznajemo. Vrhunac licemerja upravo pokazuješ i širem audiotorijumu za razliku od nekada, kada smo samo mi sugrađani znali za to... Ne pravdaj se. Svakako će biti još afera u vezi tebe. Ima dosta materijala... Što se tiče uvođenja reda, OK. Bavi se isključivo time, a ne sa nekoliko vrsta privatnih biznisa.

Razocarani Suboticanin

pre 13 godina

Ovi Dulici su sramota Subotice i postenih gradjana koji u Subotici zive!!!!!!!!!
Na sva mesta i pozicije su se namestili i bogate se i pljackaju nemoralno ovaj grad i gradjane koji su im namamljenom pricom da li glas da vladaju Suboticom fujjjjjj!!!Ali nadam se da ce te biti proslost uskoro i da ce vam sud presuditi za ovu pljacku braco Dulici!!

Zoran-Nemac

pre 13 godina

Posto si "pocistio" Srbiju,evo sada i"legalizujes"gradnju Srbije!?
Blago Srbiji sa tobom,pa me bas cudi da to ti smetas,a hoces samo da uredis
drzavu,he,he,he...

Milic Miroslav- Vitez

pre 13 godina

Koga ste gospodine Dulicu vi doveli u red.Treba da vas je sramota sta sve izjavljujete po medijima i na kraju ostanete zivi.Kakav ste samo red doveli oko legalizacije,nas nekoliko hiljada ste prevarili da legalizujemo,ispali smo budale sad i nikad vise, a ti dodji ako imas onu stvar da rasturis neki objekat bas bih voleo i to da vidima,ni sami neznate i nemate pojma kako da se izvucete iz toga.Sad ocete da legalizacija bude za dzabe,pa nisu ljudi glupi da nasednu na tvoje mafijaske ideje.Kakav je to zakon, nas nekoliko da platimo i povecate nam porez a ko nije legalizovao placa manje a upravo ste tvrdili obrnuto.Pre par meseci izjavljujete da prilikom predaje starih(pokvarenih)elektricnih uredjaja mora da se plati,jer svuda u EU se to placa.Nije tacno ja zivim i radim u tu istu EU, i nigde se ne placa vec poslednjih pet,sest godina jer to nije otpad vec sirovine za dalju preradu,vama su samo pare pred ocima i u glavi sram vas bilo.Cim izadjete na televiziji da date neku izjavu vi pocrvenite kao rak a zna se ko LAZE taj crveni.Taj tvoj sajt ja mogu da napravim za 200E sta ima na njega da se vidi isto sto je bilo i prvog dana.Nije narod vise glup gospodine Dulicu (izvinjavam se za ove uvrede oko reci godpodine jer vi ste lopov a ne gospodin)nema vama spasa tesko da cete da odradite vas mandat do kraja.Milosevicev rezim je za vas bio malo dete vi ste opljackali narod srbije toliko da jos 50 godine nemozemo da stanemo na noge.

Mika

pre 13 godina

"...ministarstvo ima budžet od četiri milijarde dinara...". To mu dodje oko 740.000 EUR nedeljno ili 148000 EUR po radnom danu. Dakle bacaju se pare lopatama, dok narod krpi kraj s krajem... Sta mislite koliko racunarske opreme moze da se kupi za samo jedan dan koriscenja ovolikog budzeta ? Sajt je samo kap u moru.

Pera

pre 13 godina

"... ministarstvo ima budžet od četiri milijarde dinara, koje mora da iskoristi za promovisanje životne sredine..."

Dakle ljudi MORA da potrose nase pare. To je cela sustina. Vreme je da prestanemo da placamo porez, pa nece imati toliki budzet za razbacivanje, pa samim tim i manje problema. I mi i oni.

dejan

pre 13 godina

Шта он то уводи у ред.Једини свој кућни буџет и буџете својих пајташа.Брука и срамота.

noa

pre 13 godina

zbog ovakvih ministra kao sto je ovaj ugladjeni i zacesljani dulic ili ciplic na sledecim izborima demokratska stranka ce lose proci ... ja sigurno nikad vise...

Narod ante portas

pre 13 godina

A da ti slucajno nisi medju onih par hiljada politicara - tajkuna koji su "postenim radom" uvecali bogatstvo u predhodnoj godini, mi ostali jedva kraj s krajem, glavna briga nam je kako da platimo komunalije, za hleb vise i ne pitamo, uskoro ce prolece, stize mladi luk i zelena trava. Zavrsi si ortopediju, kazu ti kolege onako ispod zita, a sad tusis drzavi racunare, i to je red, postao si expert za IT technologije pa nama koji se time bavimo istinski - profesionalno to malo smeta i mi bi da prodamo koji PC drzavi....Gde to ima u normalnoj zemlji da ministar diluje sa drzavom, de nam pojasni to malo bolje, mozda smo isuvise glupi da to shvatimo, more, MR.,,,,DZUK...!!!!
Srbija ima samo jedan problem da se resi ove i ovakve vlasti i svake buduce cim pocne da smrdi kao ova sadasnja...tebe i svih onih koji rade to sto ti radis...
Dolazi prolece vidimo se na demonstracijama, kakav miting bre....demonstracije do daljnjeg!!!!!!!!
Prosvetari izdrzite, stize nas bar 2 miliona gladnih....

kakav bezobziran lik

pre 13 godina

koji si ti strucnjak...zavrsio navodno medecinu, specijalizirao ortopediju a sad uredjuje zivotni okolis, prostorno planiranje, bavi se urbanizmom, valja kompjutere...jednom recju svastar...ja verjem da ti vise ne znas da postavis ni dijagnozu a jos manje da namestis gips...mnogo si se rasplinuo...puci ces ko balon uskoro...

Djordje

pre 13 godina

Pljacka,Lazi i Obmane- realnost sadasnje srpske vlasti.

Gospodin je ovom izjavom samo potvrdio da nasom politickom scenom vladaju pseudo-intelektualci bez imalo morala za koje je Foma Fomic Opiskin jedan obican pionir-amater.
Ja razumem da vecina ljudi u Srbiji nezna sta su programski jezici i kako funkcionise izrada Web Sajta i samim tim je moguce obmanuti ih ovakvim lazima.
Medjutim, veliki je broj onih koji su svesni do kojih granica neukusa ide izjava Ministra i ljudi koji su stali u njegovu odbranu.
Ovo je mac sa dve ostrice za postojecu vlast, ogroman je broj strucnih ljudi iz oblast programiranja i razvijanja veb aplikacija prosto zgranut ovolikom kolicinom prepotentne tupavosti ljudi koji vode zemlju Srbiju i za ocekivati je da se ovakva prevara nece moci tek tako zataskati i zaboraviti.

tomato

pre 13 godina

Duliću - NESREĆO JEDNO! Danas (utorak, 1.II) bio si u Subotici sa svojim poslušnicima, sa gospođom zaduženom za ekologiju u subotičkoj opštini, mr (čuj-magistar) Suzana , gle čuda, DULIĆ ... i opet nešto baljezgali, o ekologiji. Pa što se kukavice nisi malo prošetao gradom? Da vidimo kojom brzinom bi dobio ciglu u tu glavudžu. Bedo i sramoto za Suboticu i celu Srbiju! Lopove!

Inženjerka

pre 13 godina

"Bavim se uvođenjem reda u građevini koji podrazumeva sprečavanje korupcije, donošenje brojnih planova i akata koji će sprečiti dalji haos u tom sektoru", kazao je Dulić.

Ti upravo smetaš zbog ovoga ali ne iz razloga koje ovde navodiš već zato što si nestručan da se time baviš.
Zar ti i cela tvoja kamarila iz DS zaista mislite da doveka vređate zdrav razum svima i da u Srbiji nema stručnih ljudi za oblast prostornog planiranja i građevine nego su tebe lekara našli da se baviš stvarima o kojima inače pojma nemaš?
Što se borbe protiv korupcije tiče, šta reći a ostati pristojan za koaliciju DS + Dinkić + Palma (Kolubara)? Još samo vam Velja nedostaje za kvarter snova.

tihomir

pre 13 godina

svi ste vi ili mi upravu, sve je to na mestu! svrbe njih .... za nas, uzimaju ljudi lovu i piju naj vina, jedu naj hranu i sve ostale naj skuplje stvari! aaaa mi,MI komentarisemo preko neta,SMESNI SMO MI !!!
u nemackoj padaju vlade, godine zatvora, zabrana rada ,crne tacke u dosieju! a mi ih KOMENTARISEMO i smo KOMENTARISEMO! SMESNI SMO MI! resenje: samo jednog treba posteno kazniti i sve mu oduzeti a i njegovoj najblizoj rodbini za primer!!! NARAVNO JEDNOG PO JEDNOG!!!

suboticanin

pre 13 godina

u subotici njegova firma za racunare nabavlja svu opremu i vrsi odrzavanje informaticke opreme za ceo javni sektor, siz, sudove i ostalo

ja sam istoj firmi odneo lap top na popravku, nisu imali ni univerzalan punjac nego sam morao nazad po njega....servis boli glava.

da ne pricam da su ga popravili tako da sam za dve nedelje morao da ga sam otvorim i napravim, a radnju naplatili 50 eu.

lol

pre 13 godina

@Dulic: Kaze se, ne lipsi magare do zelene trave.
To sto pricas ima snagu tek kad zavrsis pos'o. I ja svasta planiram, al' mi realizacija losa. I tebi je druze, samo ni to ne vidis.
Ili, mozda ti to nije glavni pos'o?

Szabadka

pre 13 godina

Molim vas Dr.napravite red oko sebe i nedajte nikakve povrsinu za napad, ako to ne umete molim vas povucete se. ( Ja sam glasao za Vas )

Kuzma

pre 13 godina

Sve je u redu, sve je jasno, ceo tekst pun podataka u korist odbrane. Mene samo zanima zasto Dule ne rece koliko je kostao sajt? Nista vise. Mislim da je to bilo pitanje koje je zahtevalo odgovor a ne sva ova demagogija. Dakle Dulu treba pojednostaviti stvari i direktno ga pitati Koliko je sajt kostao a da odgovor ne bude Svako moze da proveri.....bla bla bla

Acamartin

pre 13 godina

STA JE SA VIP-MOBAJL
KAZI MINISTRE STO IH STITIS,i ti se pretvori u ZABU...
90% antena su postavili protivzkonito,
protivzakonito emituju signal i zrace narod

Boban

pre 13 godina

Oliverce, ti nama smetas jer nisi srucan da radis to sto radis. Verovatno ne znas da radis ni to za sta si skolova (posto g. Tadicu nisi pomoago oko operacije - sami si to rekao). Zato te molim da - idi kuci!

Strucnjaci u oblasti u kojij si im sef - PLACU OD SMEHA I TUGE !

profesor

pre 13 godina

Da li ste ljudi zabeležili ovaj deo: "Prema njegovim rečima, ministarstvo ima budžet od četiri milijarde dinara, koje mora da iskoristi...." Ej MORA da potroši 4 milijarde !?!?! Koje su to MUKE! Da se čovek sažali. Ili da plače kako se arče narodne pare.

Aj popi jedan viskiĆ sa Hledom i kaFućino :)) Pusti ti nas strane plaćenike i izdajnike. Vidi sa Vukadinovićem da nas sve pohapsi. Doduše koliko su sposobni ako upadnu u nečiji stan verovatno će naći samo kašiku (pogledati Brajanovo žitije).

Drmni još koji sajt za inat dušmanima. Kralju!

zoran

pre 13 godina

Gospodine Duliću,

ne hvalite se socijalnim stanovima jer su isti PLJAČKA tako što će neko drugi pokriti troškove izgradnje. Ovo što radite nemate pravo, jer DRŽAVA nije preduzeće da udje u klasičnu privrednu delatnost-stanogradnju. Cenu stana reguliše TRŽIŠTE a njaveća prepreka tržištu je skandalozan Zakon o planiranju i izgradnji a to će i dalje biti sve dok ga pišu iste osobe treći put za poslednjih 10 godina. Napravite Zakon koji afirmiše tržište, osigurava kupca i kvalitet gradnje a eliminiše nakazne posrednike u vidu urbanista kakvi su kod nasa naročito Direkcije za zemljište.

Mogli ste da raspišete konkurs za izradu pomenutog sajta i da nagrada bude neka stipendija. Verujem da bi tada dobili i bolji sajt. A što se tiče upravljanja otpadom cela ekipa koja Vas je okružila suviše malo zna o tome, osim da će ovo biti jedan od najboljih biznisa u narednih 10 godina.

Molim Vas otvorite blog i saznaćete mnogo besplatno.

Goran 1

pre 13 godina

Pa ne moze nikako sajt da kosta 25 000 evra,a u vezi javnih nabavki treba reci da verovatno zakon nije prekrsen iz razloga sto su male nabavke do vrednosti 2.900.000 din.pa je dovoljno skupiti 3 ponude i posao dobija onaj ko ima najnizu cenu od ove 3,medjutim javna je tajna kako se namesta takav postupak,ako imate prijatelja koji ima radnju,samo mu porucite da vam skupi jos 2 ponude i da ih sve 3 donese na pisarnicu,sve ostalo je poznato,dobija vas prijatelj jer ste mu rekli koliki je budzet za tu nabavku i jer je vas prijatelj sakupio ponude !
Ovaj ministar ne moze da uvede nikakav red u gradjevinu jer uopste i nije gradjevinac i on ne poznaje tu materiju,mozda mu se cini da kao lekar nesto zna o korupciji ali o gradjevini nema pojma !
Tadic bi vec trebalo da se zapita zasto drzi Dulica koji je ocigledno dobro unovcio svoje funkcije i koji se nevesto brani time sto napada druge,a pitanje je bilo vrlo prosto...da li bi on platio iz svog dzepa za svoju firmu onakav sajt 25.000 evra ??!
Ja,kao i ostali koji nesto malo znaju o tome,znamo da je pravljenje sajta namesteno,ne moze ni u ludilu da kosta 25.000 evra,ne moze ni 5 000 evra da kosta,ali,verovatno ce B92 u nekoj emisiji Insajdera za oko par godina da postavi to pitanje i da vidi tehnologiju namestanja tzv.nabavki male vrednosti...

Goran

pre 13 godina

Vi ste jedan obican ortoped... Lepo kaze onaj:Sto me djavo ....... da citam? Mnogo bre smarate, dusu nam pojedoste, zivot nam unistite. Dokle bre vise?

MUKNAVI

pre 13 godina

Sa svojom nadmenoscu,bahatoscu, od stvarnosti odlepljenoscu,uvodis red..tacno..onih kod kojih ti vise nemas kredibilitet ..ic`..nula bre!Izbrojani su ti dani u kojima ces ti jos da politikaras Narod "uvodeci red"..

london

pre 13 godina

zivim u londonu i ne dotice me ovaj gospodin koji me govorom i mimikom podseca na kizu i kominu ali sam morao da stavim komentar. da li uopste postoje ljudi koji imaju obraza u srbiji? njegov brat je ministar za omladinu i sport u vladi vojvodine a njegov otac gradi 90% subotice, a i za tih ostalih 10% se pita.. jadna je nasa zemlja srbija kad ovakvi ljudi brane svoju "cast" mesecima po medijima a ipak ostaju u svojim foteljama

Nenad

pre 13 godina

******, videcemo te sledece godine kada ne budes nista, ali do tada ces se ti napraviti sajtova i gluposti pa ces naplacivati od svojih pajtasa sto si im namestio poslove...

Marko

pre 13 godina

pokvarenjaku, kako nemas toliko obraza da si mozes dopustiti da govoris ovakve lazi. Takvi kao ti su upropastili Srbiju, i od takvih je treba ocistiti.
Novi domen:
ocistimosrbijudulica.com

Matrix

pre 13 godina

Čovek upropastio gradjevinski industriju ,niko ne moze da dobije gradjevinsku dozvoli ,ne mogu ljudi da rade zbog doticnog ,i on sada kazu napadaju ga zato sto uvodi red ,kakav crni red ne zna se ni ko pije ni ko placa,da ga ne napadaju mozda za njegove afere,doktor ministar gradjevine strasno zemljo otvori se ,zato nam sve tako ide ,doktori nam vode gradjevinski sektor, gradjevinci vode ministastvo telekomunikacija,direktor telekoma advokat ,pa nije ni cudo što se raspadamo,niko ništa ne zna a svi kao rade i primaju debele plate to samo ima kod Tadića u zemlji Srbiji

Akenaton

pre 13 godina

Ma to je sve jer smo ljubomorni na tebe. Jako si lep, zgodan i uspesan. Lekar si, razumes se u gradjevinu, ekologiju, racunare imas i stan i kucu na moru, neke silne akcije a ja imam 30 godina,radim za 200 evra na crno, nemam ni stana, ni staza, fakultet mi se oduzio a to je sve zato sto sam nesposoban, jel tako frajeru?

sayberkurajber

pre 13 godina

Dulicu, protiv tebe se vodi linc jer trosis novac budzeta nenamenski,privilegovanima dajes nezamislive cifre za glupost.
Bavis se stano gradnjom,pravima vlasnistva,informatikom.Krades nemilosrdno.
Dokazi su sledeci:
-informaticka pljacka i partijski ugovori sa opstinama, prosvetom,zdravstvom.........
-gradjevinska mafija,stanbeno gradnja nad katastarskom neresenom imovinom, nasilni upadi u posed ,zapocinjanje divlje gradnje.
-ideja koju moze samo neskolovan covek da predlozi "besplatna legalizacija" , gde ce pravnica iz ministarstva da kaze, to nije moguce
jer je odredjeni broj ljudi vec platio i da se time opterecuje dodatno budzet.
-25 000 evra za igranje u power poit-u iz micosoft paketa,kao i paketa
3d xsara i Xara Designer Pro 6.
Nepravi segu od drzave,jer su nam zbog tvojih ideja povecali porez koji je bio i onako vec za mnoge stvari dvostruki.
Ti jesi ministar, ali ne bog i ako nemas pojma o cemu se radi, onda se bar raspitaj u tvom timu koji je inace i placen za ideje i pravnu i ekonomsku podrsku.
Ti u sklopu ministarstva imas lokalnu mrezu za cije odrzavanje zaduzen tim kak za hardvere, tako i softvere.
Mogao si da angazujes njih da to urade u okviru redovnog radnog vremena
jer i onako nemaju sta da rade!

djordje

pre 13 godina

Kako to da kad se spomene novac odmah svi postanu zrtve, "ja se trudim a vi tako ...". Majstore, objasni zasto si sajt koji kosta od 300€ do 700€ platio 25000, jer me to bas zanima, a ove tvoje recitacije ostavi za partijske sastanke.

Dragan

pre 13 godina

Najjaca fora je ovo sa "sminkanjem" sajta juce i danas. Moze li biti ociglednije? Kao deca kad ih uhvate da su radili nesto sto ne treba. Slatko se nasmejah.

zoran za

pre 13 godina

Zar ovaj čovek ne vidi u čemu je problem?Loš ministar, kontradiktorne izjave, besplatna legalizacija, pa nije besplatna, sajt koji nema veze sa stvarnošću plaćen 25000 eura...Sukob interesa...Vreme je da ortoped bude ortoped, a ministarstvo vodi neko pošteniji i stručniji a Srbija neće propasti bez "njegovog reda", štaviše biće joj bolje.

miki

pre 13 godina

E ,Dulicu dal si svestan sta pricas,koja su to nekorektna pitanja koja su ti postavljena.Naviko si da ti prevare prodju neometano nezapazeno.Nekorektno pitanje ti je to sto ste dali 25 000e za sajt koji vredi 20puta manje.Kakvo pitanje nekorektno, sram ih bilo kada su se i usudili to da iznesu i da uzbude naseg postenog ministra.

KogaLazes

pre 13 godina

ha ha ha, pa jel treba da se izlazi na ulicu da se dokaze da jedan sajt toga tipa ne moze da kosta koliko je navedeno? neko iz vlade nase je izmislio CMS, ili poznaje nekog ko ga je izmislio, ili pak, poznaje nekog ko poznaje autora pomenutog?

nix

pre 13 godina

Dulic uvodi red! On je covek jedan obican arogantni parazit, sve u svemu veoma pogresna licnost na politickoj sceni, a dogurao je do ministra...

zoran za

pre 13 godina

Zar ovaj čovek ne vidi u čemu je problem?Loš ministar, kontradiktorne izjave, besplatna legalizacija, pa nije besplatna, sajt koji nema veze sa stvarnošću plaćen 25000 eura...Sukob interesa...Vreme je da ortoped bude ortoped, a ministarstvo vodi neko pošteniji i stručniji a Srbija neće propasti bez "njegovog reda", štaviše biće joj bolje.

Nenad

pre 13 godina

Ne, smetas jer si nesposobna marioneta kao i ostatak "vlade". Buljuk nesposobnih pioncica skupljenih sa ulice da unisti i ono malo sto je vredelo u ovoj zemlji.

Akenaton

pre 13 godina

Ma to je sve jer smo ljubomorni na tebe. Jako si lep, zgodan i uspesan. Lekar si, razumes se u gradjevinu, ekologiju, racunare imas i stan i kucu na moru, neke silne akcije a ja imam 30 godina,radim za 200 evra na crno, nemam ni stana, ni staza, fakultet mi se oduzio a to je sve zato sto sam nesposoban, jel tako frajeru?

itd

pre 13 godina

Nisam procitao ceo tekst, nemam zivaca za to... samo hocu da kazem, 25000 evra za website? I ima obraza da kaze da se neopravdano pravi hajka na njega? molim te Dulicu...

Dragoljub Draza

pre 13 godina

Ovo je neverovatno; kao informaticar sa Zapada, jos nisam cuo da se nekome placa 25.000 evra da napravi web sajt, pa kakav da izgledao. Dve ili tri baze, koje su uzgred receno veoma male, jer za tu vrstu posla ne trebaju vece, zajedno sa web sajtom ma koliko sofisticiranim, ovde na Zapadu se naplacuje od 500 do 2.000 evra. Strasno!!! ********

Marko

pre 13 godina

Ovih 25.000 za sajt su kikiriki naspram vrednosti Dulicevih kompanija u Subotici. Evo sajtova nekih od njegovih firmi:
www.dgcompany.rs
www.dgnekretnine.com
www.dgcomp.rs
Obratite paznju na DG gradjavinsku firmu www.dgcompany.rs, oni su napravili i www.palville.rs - kompleks od 64 apartmana na Palicu pored Subotice, cija vrednost dostizhe 8m eura.

ozon

pre 13 godina

... doticni je metastazirao i u gradjevinu i u infrastrukturu i u IT sektor i na shortcut tendere, u sve gde se moze uzeti pare ...

Dokle vise, bre, DOKLE ?!

Master

pre 13 godina

Bas si uveo red.
2 gradjevinske dozvole za godinu dana, hiljade ljudi u gradjevinskoj industriji bez posla, i vratio nas u komunizam sa planskim cenama a ne trzisnim

suboticanka

pre 13 godina

Kakva strasna bahatost i bezobrazluk!!!! Kakav red on uvodi? uvodi sve u svoje interese i novcanika. Cela Subotica t zna i stidi ga se. I Subotica i svi Dulici. Smenite ga vise.

Olja, ovo je... :(

pre 13 godina

neko je zazvao iskusne menadzere umesto u poslednje vreme nebulozi sklonih partijskih kadrova - a ti iskusni i uspesni (u poslu) menadzeri generacije gospodina ministra nisu otisli u politiku nego preko granice.

Mr

pre 13 godina

Eto, do juče je bio "nesposoban i nekompetentan", a već danas je to proširio i na "paranoičan".
Kad god pomislim da je to dno, pojave se neki novi "kvaliteti".

Znam da komentar neće biti objavljen, ali mi je lakše kad sam ga napisao...

jasamja

pre 13 godina

Ala se ovaj sajt (ocistimosrbiju) menja.. Jutros je u kodu bilo HTML kometara, sada ih nema.. Još će na kraju i dogurati do 1000000 koliko vredi i comTrade.. Promenite samo one tarabe iz footer menija :)

GERILA

pre 13 godina

Slušaj me ovako Olivere,
ako hoćeš da uvedeš red u građevinarstvu. Ugasi firmu za građevinu svoga oca ,koja je glavni ugovarač posla za METRO SUBOTICA i METRO BEOGRAD, i molim te siđi sa položaja prvo što nisi kvalifikovan da to radiš nego se učiš u hodu a drugo što si brate moj lake ruke i velikih apetita. Bolje siđi dok te mi ne skinemo. Nestani!!!!

prve pruge

pre 13 godina

Sajt je pre svega lep.Moje mišljenje je i da vredi tih 25000e.Moja puna podrška za gospodina Dulića i LDP I DS i tako to.Samo napred u nove pobede.Očistimo Srbiju!

jankomarko

pre 13 godina

Ma da, Olivere, ti si postenjacina pa te mrze:D U zadnjem pasusu 2,5 miliona dinara a ne evra, mada se ne bih cudio da je i 2 miliona evra posto je to "jako komplikovan cms sajt" :P

zoki18

pre 13 godina

Postovani g-dine Borise Tadicu,
Da li Vi uopste citate novine i clanke gde se pominje Sir Oliver?!! Ili da pomislimo da ste vi Broj Jedan druzine TNT, samim tim sto ste saglasni sa svim njegovim marifetlucima? Ili mozda zajedno promisljate Vase akcije, bezbedno skriveni u senci Vase udobne fotelje, duboko u Podzemlju???

obican prosecan lik

pre 13 godina

Bavim se internetom od 1999. i sarađivao sam sa svim najvećim firmama u Srbiji i to na projektima koji su po obimu, kompleksnosti, bezbednosti... po čemu god, neuporedivo veći od ovog sajta i NIKADA niti jedan nije koštao više od 5.000 EUR! Primera radi, satovi domaćih banaka (da ne navodim sada koji) sa sve bezbedonosnim sistemima i gomilama baza su oko 4.000 EUR!

Daj meni 25.000 EUR i napraviću ti ceo sistem za Facebook koji će moći da koristi pola milijardi ljudi, a ne optštine u Srbiji.

Sram te bilo, glasao sam za vas, više nikada na izbore neću izaći jer je i mene sramota što sam vas doveo tu gde ste.

I molim te ne pominji više termine poput "programski jezik CMS" i "baze podataka" jer NE ZNAŠ šta to znači pa ispadaš smešan i internet nepismen. Ili makar "guglaj" te reči pre nego što ih izustiš (Guglati, u slengu, znači naći na Googleu, ako ni to ne razumeš).

Takođe, reci ovima iz tvog kabineta koji pišu komentare po sajtovima i pokušavaju takvom vrsom PRa da umanje posledice, da i oni prvo malo pročitaju šta koja reč znači, pre nego što počnu da lupetaju o sajtovima od milion evra, Photoshopu, CMSu i sl... ovo ti kaže profesionalac u oblasti (ili zaposli mene i uštedi Srbiji novac)... ako smeš!

Blabla

pre 13 godina

Ne zaslužuješ ni po jednom referentnom kriterijumu ministarsko zvanje. Sada samo to i dokazuješ. Nekompetentan i korumpiran. Na ponos svojoj deci, ili češ i njih da zamajavaš?

Нека, нека, дићи ће се кука и мотика!

pre 13 godina

Како се бориш за јефтине квадрате? Тако што кажеш да ће цена социјалних станова на месту касарне на Вождовцу бити 1200€??? Па њихова реална цена изградње је мања од 400€, са 400€ имате и пристојну зараду!

Ако уводиш ред, зашто не расписујеш тендере и позиве за јавне набавке?

kadzija

pre 13 godina

pored rupe na saksiji,poklopca na serpi i zatvaranje prozora u cilju ustede energije,jos jedan doprinos otadzbini ovog genijalca ,ortopeda i umnog coveka otdzbini

vladimir

pre 13 godina

Evo napravite sajt na kome se u relanom vremenu moze videti tok javnih nabavki male vrednosti za ministarstva. pa kad se opet bude pravio sajt za 26.000 evra da znamo odmah

Quentin

pre 13 godina

Ajoooj, suzu cu pustiti. Ovo je strasno kako se u Srbiji gadjaju recima i izjavama. Ako moderatorima nije problem, ja bih to nazvao verbalnom prostitucijom.

Pera Detlic

pre 13 godina

Ma da, jedini problem je par miliona vise za sajt... doduse tu je i ona delegacija "kineskih" razmera koja je morala da ode na Bali... pa i, bar u Beogradu, mesecima nije izdata ni jedna gradjevinska dozvola zbog njegovog "sredjivanja"..... ustvari, gradjevinarstvo se ni do dan danas nije oporavilo od Dulicevih reformskih opreacija....pa tu je i veoma uspesna softverska kompanija (u ciji se rad i poslovanje covek doduse ne mesa).... tu je opsti haos oko dozvola za upravljanje otpadom.... tu su i projekti za vetroparkove koji 10 godina nikako da se realizuju zbog administracije...itd...sve u svemu jedan uspesan mandat koji Dulic nadajmo se uskoro zavrsava - cistog obraza, naravno

Ovo je zemlja cuda

pre 13 godina

Dulicu, prijatelju stari, ako ti uvodis red, a za tebe se vezuju afere oko sajta, interneta, prenosa podataka, kakvi su tek oni ministri koji, satro, ne uvode red? Pa zar stvarno mislis da tebi jos neko u ovoj Srbiji veruje?

Ne ve ro vat no

pre 13 godina

Bilo mi je dovoljno da procitam naslov i da se iznerviram! Sram Vas bilo... na sve strane otimate i nikad Vam nije dosta!
A verovatno se Oliver sluzi cuvenom: Napad je najbolja odbrana! Jezivi ste

Aleksandar Markovic

pre 13 godina

Vredjanje inteligencije naroda i glasaca - zanimljiv partijski drugar vladajuce koalicije... na cije glasove vi racunate u buducnosti da mi je znati...
Plati ti Dulicu svoju kaznu od 50.000din sto ti zakon RS nalaze za zloupotrebu polozaja i penzionisi se kad ste i onako napravili zakone da su (skoro pa) vece posledice za vikanje na ulici nego organizovanu pljacku drzave i naroda!
Inace, kazna za neplacanje GSP karte iznosi 10% kazne za placku drzave koja sledi Djelicu i Dulicu za zloupotrebu sluzbenog polozaja... I iz godine u godinu sve isti izmet na politickoj sceni - da ima hitlera, za njega bih glasao!

Marko

pre 13 godina

Ajde, bre, Dulicu, nemoj da se foliras. Skoro godinu dana ti stoji sajt sa obicnom fles animacijom, koji si platio 25.000 evra, a pre neki dan si ga posle prozivke u medijima dopunio mapom sa gugla, koja je besplatna (a ne bi se iznenadio i da mora da se plati, nego u zentu si prevideo 'Terms of use').
Posebna prica je nacin kako se doslo do firme koja je napravila sajt, a da ne pricam i o tvojoj famoznoj firmi koja radi samo sa drzavnom administracijom... i verovatno ni sa kim vise.
Onda sve objasnis kao urotu protiv tebe, jer 'uvodis red u Srbiju', a uz sve te obaveze, stigao si i da se strucno usavrsavas na predsednikovoj operaciji...
Ajde bre, nemoj da se foliras.

milezr

pre 13 godina

Ovaj je prs'o. Nema tu vise nikakvih dodira sa stvarnoscu. Alo, kakve ti akte i planove donosis, Olivere Dulicu, kad si ORTOPED?!? Rezultati su bitni, a ne namere. A rezultati--katastrofa!Meni smetas zbog korupcije i laganja. Ne bavim se gradjevinom ni u mislima jer nisam za to skolovan, nit imam bilo kakvo iskustvo. Kao i ti.

rrmx

pre 13 godina

Ne smetas zato sto uvodis red (jer ga ne uvodis) - smetas zato sto mislis da smo svi mi sisli s kruske i da cemo sad svi da se sazalimo nad tobom jer tebe jadnog neko ometa u radu. Smetas jer mislis da zato sto si na vlasti da ces na njoj da ostanes doveka.
Smetas jer mislis da je drzava tvoja privatna svojina. Smetas zbog legalizacije i sajta.
Zato smetas.

aca

pre 13 godina

jadan ti,smestaju ti !!! pa i taj zakon o legalizaciji ce sluziti za punjenje vasih dzepova,kao i svaki drugi,jer je verovatno u njemu desetina rupa koje ce se koristiti za mito i korupciju ...

Anja

pre 13 godina

Ja ne vidim da je on igde porekao da je izdvojio toliko novca za onu sramotu od sajta. Dakle, ne mora niko da se trudi da ga diskredituje, on to sasvim fino radi i sam.

Milorad Milovanovic

pre 13 godina

Sami ste sebediskreditovali kada ste sa diplomom ortopeda prihvatili f-ju ministra prostornog planiranja.
Covek bez imalo morala je Oliver Dulic, jer da nije ne bi ni bio ministar

Nikola

pre 13 godina

Pa, ako po medijska hajka podrazumeva objavljivanje njegovih kriminalnih aktivnosti koja su izvan domasaja pravosudja onda ok, neka bude to medijska hajka...

wroom1975

pre 13 godina

"Bavim se uvođenjem reda u građevini..."
Pa si uveo red izgradnjom sajta od 25000 evra? Koji koristi FREE/BESPLATAN Google Map's, da nas obavestis sta se i gde cisti? A vidim i od jutros krenulo UBRZANO "sminkanje" istog, cisto da se opravda jos neki evro?
Ne vrse mediji hajku na tebe, vrsi narod! Ali te nismo dovoljno "pohajkali", kad te pojurimo ima da bezis kao djavo od krsta, a ti posle na svom sajtu od 25000 evra, postavljaj kao Kalimero, ceo dan, NEPRAVDA!!!

Ненад

pre 13 godina

Сазнали смо ко је СТИГ.
Хајде сад ти Сир Оливере, буди друг, па нам реци - КО је у ствари БИНГ ?

Dejan C.

pre 13 godina

Pošto živim od weba, osećam neku odgovornost da kažem par stvari:

1) Cene sajtova tog obima i funckionalnosti, u Srbiji, među profesionalcima se kreću od nekih 800 do 3000 evra.
2) Taj sajt ne bi mogao da napravi baš svaki amater. Tj. nadareni srednjoškolac bi mogao da ga napravi, ali bi ga verovatno i naplatio.
3) Sajt je, po meni, veoma pregledan i lepo dizajniran. Ja bih tako nešto platio oko 1500 evra.
4) Sajt nije posebno optimizovan za pretraživače i nije posebno optimizovan za osobe sa inviliditetom koji ga gledaju kroz nekonvencionalne brauzere. To cenu spušta onoj granici bliže 800 evra.
5) Sajt nije napravljen u nekoj posebno naprednoj tehnologiji. CMS je generičko ime za program kroz koji se menja sadržaj sajta - u 21. veku se ne prave sajtovi bez CMS-a.
6) Sajt ima neke očigledne bagove: npr. menjanje sa latinice na ćirilicu i obrnuto ne radi u potpunosti.

Petar

pre 13 godina

Kao sto nas je iskustvo naucilo, ovaj se sada poziva na propise koje, naravno, nije prekrsio jer su mu propisi koje je sam doneo sedeci u Vladi i Skupstini, ovo i omogucili. Gospodine ministre, nije ovde bilo u pitanju da li su propisi ispostvani, to niko nije sporio, vec da li je sajt preplacen, cijim parama je to radjeno i da li Vi osecate iole odgovornosti za to. Dzaba navodite vodu na drugu vodenicu (jeftini stanovi koje nece niko videti) i razvodnjavate pricu. Ako ne ranije, ali na izborima ce te Vi i stranka koja Vas stiti platiti debeo ceh. Zivi bili pa videli.

Milos

pre 13 godina

Ministre, ja vas ne poznajem, ne bavim se gradjevinom, nekretninama, niti bilo kojom povezanom delatnoscu. Radim u privatnom sektoru.

Nemam nikakav problem sa uvodjenjem reda. Imam problem sa time da ste hiljade ljudi namagarcili time sto ste im naplatili legalizaciju (znam porodicu koja zaradjuje 20.000 mesecno i zaduzila se da plati skoro 1.000 evra za legalizaciju najobicnije supe u dvoristu), da biste sada to nudili besplatno, bez mogunosti da ljudi koji su posteno platili i postovali zakon dobiju povracaj novca. Imam problem sa time sto ste websajt koji kosta 3-6.000 evra (ne 200 ili 500) platili 26.000 evra, i trazili jos dve namestene ponude uz ovu. Mozda niste vi licno, ali vi ste ministar i samim tim vi ste odgovorni.

Mislim da moji sugradjani takodje imaju problem sa ovime, a ne sa uvodjenjem reda. Kojeg reda, kada smo vec kog toga?

Nikola

pre 13 godina

"Bavim se uvođenjem reda u građevini koji podrazumeva sprečavanje korupcije, donošenje brojnih planova i akata koji će sprečiti dalji haos u tom sektoru", kazao je Dulić
Ajde da hoces da uvedes red na ortopediji, pa i da razumemo. Ali sta ti sine trazis u politici, kakve ti veze imas sa ekologijom i urbanizacijom?? Posto ocigledno nemas veze sa zivotom, trebalo bi neko od prijatelja, ili zena, ili roditelji da ti kazu da pametan covek ne zeli da se upusta u one stvari za koje nije skolovan-tako izpada glup, a ti si to dokazao u dosta slucajeva.
Opameti se Srbijo! - vec jednom!

Stefan Tomasevic

pre 13 godina

Kakav red ti uvodis ministre???Reci koliko dugo nije izdata gradjevinska dozvola???Najavljujes besplatnu legalizaciju???Sta cemo sa onima sto su platili punu cenu,nikom nista jel???

aca

pre 13 godina

jadan ti,smestaju ti !!! pa i taj zakon o legalizaciji ce sluziti za punjenje vasih dzepova,kao i svaki drugi,jer je verovatno u njemu desetina rupa koje ce se koristiti za mito i korupciju ...

мега

pre 13 godina

Човече, како те сада није срамота да се овако препотентно оглашаваш?
Невероватно...

Miroslav

pre 13 godina

Kad vidim sliku Dulica, imam osecaj da gledam najbezobraznijeg politicara u Srbiji. U Subotici kruze mnoge glasine o poslovanju firme njegovog oca, o radnicima koji su zaposleni na crno. Pitam se da li je to tacno. Ako jeste, da li je ministar Dulic i licemer, jer govori o tome kako su neki zgrtali pare a on te pare izbija iz zdepova, a s druge strane mozda je njegov rodjeni otac tako sebi zgrnuo imovinu. Krade se i u drugim drzavama, ali mnogo se manje cuje o tome, znaci, ili se manje krade pa se lakse zataska, ili u inostranstvu mnogo bolje znaju kako to treba da se zataska. A ovi nasi misle da smo budale, pa da cemo progutati jos po neku laz dok su na vlasti. Ali nece jos dugo biti na vlasti.

Stefan Tomasevic

pre 13 godina

Kakav red ti uvodis ministre???Reci koliko dugo nije izdata gradjevinska dozvola???Najavljujes besplatnu legalizaciju???Sta cemo sa onima sto su platili punu cenu,nikom nista jel???

biznis ali fer

pre 13 godina

Postovani Ministre,

Pre nego ste preuzeli Ministarstvo trebalo je da znate u koji posao i sa kojim interesnim grupama ulazite. SVAKI MENADZER BI POSTUPIO DRUGACIJE.
Cak i da postoji "medijska hajka" na vas, primer posla oko sajta vredan 25 000 eura ne bi bio predmet rasprave da ste raspisali tender. Isto vazi i za "pricu" o Vasem kapitalnom ucescu u firmama koje su dobijale budzetske poslove.

Nama ZAISTA vise ne trebaju politicari, vec iskusni MENADZERI, zovimo ih poslvodje, rukovodioci, direktori... kako god, ali neko ko je dovoljno vest da ne upadne u "medijsku hajku" a posten i efikasan. Takodje, licno VASE ne odmerene izjave u vezi sa legalizacijom... stvarno ne primereno Ministru.

E sada... nadjite nacin, opravdajte svoju nevisnost a ja svoje pravo zadrzavam da sumnjam u vas, doktore.

milezr

pre 13 godina

Ovaj je prs'o. Nema tu vise nikakvih dodira sa stvarnoscu. Alo, kakve ti akte i planove donosis, Olivere Dulicu, kad si ORTOPED?!? Rezultati su bitni, a ne namere. A rezultati--katastrofa!Meni smetas zbog korupcije i laganja. Ne bavim se gradjevinom ni u mislima jer nisam za to skolovan, nit imam bilo kakvo iskustvo. Kao i ti.

Dejan C.

pre 13 godina

Pošto živim od weba, osećam neku odgovornost da kažem par stvari:

1) Cene sajtova tog obima i funckionalnosti, u Srbiji, među profesionalcima se kreću od nekih 800 do 3000 evra.
2) Taj sajt ne bi mogao da napravi baš svaki amater. Tj. nadareni srednjoškolac bi mogao da ga napravi, ali bi ga verovatno i naplatio.
3) Sajt je, po meni, veoma pregledan i lepo dizajniran. Ja bih tako nešto platio oko 1500 evra.
4) Sajt nije posebno optimizovan za pretraživače i nije posebno optimizovan za osobe sa inviliditetom koji ga gledaju kroz nekonvencionalne brauzere. To cenu spušta onoj granici bliže 800 evra.
5) Sajt nije napravljen u nekoj posebno naprednoj tehnologiji. CMS je generičko ime za program kroz koji se menja sadržaj sajta - u 21. veku se ne prave sajtovi bez CMS-a.
6) Sajt ima neke očigledne bagove: npr. menjanje sa latinice na ćirilicu i obrnuto ne radi u potpunosti.

Marko

pre 13 godina

Ajde, bre, Dulicu, nemoj da se foliras. Skoro godinu dana ti stoji sajt sa obicnom fles animacijom, koji si platio 25.000 evra, a pre neki dan si ga posle prozivke u medijima dopunio mapom sa gugla, koja je besplatna (a ne bi se iznenadio i da mora da se plati, nego u zentu si prevideo 'Terms of use').
Posebna prica je nacin kako se doslo do firme koja je napravila sajt, a da ne pricam i o tvojoj famoznoj firmi koja radi samo sa drzavnom administracijom... i verovatno ni sa kim vise.
Onda sve objasnis kao urotu protiv tebe, jer 'uvodis red u Srbiju', a uz sve te obaveze, stigao si i da se strucno usavrsavas na predsednikovoj operaciji...
Ajde bre, nemoj da se foliras.

мега

pre 13 godina

Човече, како те сада није срамота да се овако препотентно оглашаваш?
Невероватно...

wroom1975

pre 13 godina

"Bavim se uvođenjem reda u građevini..."
Pa si uveo red izgradnjom sajta od 25000 evra? Koji koristi FREE/BESPLATAN Google Map's, da nas obavestis sta se i gde cisti? A vidim i od jutros krenulo UBRZANO "sminkanje" istog, cisto da se opravda jos neki evro?
Ne vrse mediji hajku na tebe, vrsi narod! Ali te nismo dovoljno "pohajkali", kad te pojurimo ima da bezis kao djavo od krsta, a ti posle na svom sajtu od 25000 evra, postavljaj kao Kalimero, ceo dan, NEPRAVDA!!!

Ненад

pre 13 godina

Сазнали смо ко је СТИГ.
Хајде сад ти Сир Оливере, буди друг, па нам реци - КО је у ствари БИНГ ?

obican prosecan lik

pre 13 godina

Bavim se internetom od 1999. i sarađivao sam sa svim najvećim firmama u Srbiji i to na projektima koji su po obimu, kompleksnosti, bezbednosti... po čemu god, neuporedivo veći od ovog sajta i NIKADA niti jedan nije koštao više od 5.000 EUR! Primera radi, satovi domaćih banaka (da ne navodim sada koji) sa sve bezbedonosnim sistemima i gomilama baza su oko 4.000 EUR!

Daj meni 25.000 EUR i napraviću ti ceo sistem za Facebook koji će moći da koristi pola milijardi ljudi, a ne optštine u Srbiji.

Sram te bilo, glasao sam za vas, više nikada na izbore neću izaći jer je i mene sramota što sam vas doveo tu gde ste.

I molim te ne pominji više termine poput "programski jezik CMS" i "baze podataka" jer NE ZNAŠ šta to znači pa ispadaš smešan i internet nepismen. Ili makar "guglaj" te reči pre nego što ih izustiš (Guglati, u slengu, znači naći na Googleu, ako ni to ne razumeš).

Takođe, reci ovima iz tvog kabineta koji pišu komentare po sajtovima i pokušavaju takvom vrsom PRa da umanje posledice, da i oni prvo malo pročitaju šta koja reč znači, pre nego što počnu da lupetaju o sajtovima od milion evra, Photoshopu, CMSu i sl... ovo ti kaže profesionalac u oblasti (ili zaposli mene i uštedi Srbiji novac)... ako smeš!

rrmx

pre 13 godina

Ne smetas zato sto uvodis red (jer ga ne uvodis) - smetas zato sto mislis da smo svi mi sisli s kruske i da cemo sad svi da se sazalimo nad tobom jer tebe jadnog neko ometa u radu. Smetas jer mislis da zato sto si na vlasti da ces na njoj da ostanes doveka.
Smetas jer mislis da je drzava tvoja privatna svojina. Smetas zbog legalizacije i sajta.
Zato smetas.

Miroslav

pre 13 godina

Kad vidim sliku Dulica, imam osecaj da gledam najbezobraznijeg politicara u Srbiji. U Subotici kruze mnoge glasine o poslovanju firme njegovog oca, o radnicima koji su zaposleni na crno. Pitam se da li je to tacno. Ako jeste, da li je ministar Dulic i licemer, jer govori o tome kako su neki zgrtali pare a on te pare izbija iz zdepova, a s druge strane mozda je njegov rodjeni otac tako sebi zgrnuo imovinu. Krade se i u drugim drzavama, ali mnogo se manje cuje o tome, znaci, ili se manje krade pa se lakse zataska, ili u inostranstvu mnogo bolje znaju kako to treba da se zataska. A ovi nasi misle da smo budale, pa da cemo progutati jos po neku laz dok su na vlasti. Ali nece jos dugo biti na vlasti.

Stefan Tomasevic

pre 13 godina

Kakav red ti uvodis ministre???Reci koliko dugo nije izdata gradjevinska dozvola???Najavljujes besplatnu legalizaciju???Sta cemo sa onima sto su platili punu cenu,nikom nista jel???

Anja

pre 13 godina

Ja ne vidim da je on igde porekao da je izdvojio toliko novca za onu sramotu od sajta. Dakle, ne mora niko da se trudi da ga diskredituje, on to sasvim fino radi i sam.

fju

pre 13 godina

Pitam te ja gospodine prevarantu Dulicu, kako je moguce da nisi u sukobu interesa kad tvoja porodica drzi gradjevinsku firmu a ti si eto slucajem u ministarstvu za gradjevinu....
Koliko treba biti lud pa da ti neko veruje....
Kako je slucajna koincidencija da je bas tvoja firma kao podizvodjac gradila suboticki Metro a ti si se pojavio na otvaranju Metroa. Interesuje me da li si na otvaranju Metroa u Subotici bio u svojstvu ministara ili u svojstvu predstavnika svoje gradjevinske firme????
I zasto su samo clanovi DS mogli da dobiju posao u subotickom Metrou, odnosno oko 150 radnih mesta je dobio DS.
Odvratni ste i jadni...

Mogu sad samo da zamislim kod ove izgradnje stanova u Beogradu, za ciju ces firmu ovaj put da gradis. Za Metro si bio podizvodjac Gemax-u....

*****

Nikola

pre 13 godina

"Bavim se uvođenjem reda u građevini koji podrazumeva sprečavanje korupcije, donošenje brojnih planova i akata koji će sprečiti dalji haos u tom sektoru", kazao je Dulić
Ajde da hoces da uvedes red na ortopediji, pa i da razumemo. Ali sta ti sine trazis u politici, kakve ti veze imas sa ekologijom i urbanizacijom?? Posto ocigledno nemas veze sa zivotom, trebalo bi neko od prijatelja, ili zena, ili roditelji da ti kazu da pametan covek ne zeli da se upusta u one stvari za koje nije skolovan-tako izpada glup, a ti si to dokazao u dosta slucajeva.
Opameti se Srbijo! - vec jednom!

london

pre 13 godina

zivim u londonu i ne dotice me ovaj gospodin koji me govorom i mimikom podseca na kizu i kominu ali sam morao da stavim komentar. da li uopste postoje ljudi koji imaju obraza u srbiji? njegov brat je ministar za omladinu i sport u vladi vojvodine a njegov otac gradi 90% subotice, a i za tih ostalih 10% se pita.. jadna je nasa zemlja srbija kad ovakvi ljudi brane svoju "cast" mesecima po medijima a ipak ostaju u svojim foteljama

biznis ali fer

pre 13 godina

Postovani Ministre,

Pre nego ste preuzeli Ministarstvo trebalo je da znate u koji posao i sa kojim interesnim grupama ulazite. SVAKI MENADZER BI POSTUPIO DRUGACIJE.
Cak i da postoji "medijska hajka" na vas, primer posla oko sajta vredan 25 000 eura ne bi bio predmet rasprave da ste raspisali tender. Isto vazi i za "pricu" o Vasem kapitalnom ucescu u firmama koje su dobijale budzetske poslove.

Nama ZAISTA vise ne trebaju politicari, vec iskusni MENADZERI, zovimo ih poslvodje, rukovodioci, direktori... kako god, ali neko ko je dovoljno vest da ne upadne u "medijsku hajku" a posten i efikasan. Takodje, licno VASE ne odmerene izjave u vezi sa legalizacijom... stvarno ne primereno Ministru.

E sada... nadjite nacin, opravdajte svoju nevisnost a ja svoje pravo zadrzavam da sumnjam u vas, doktore.

Pera

pre 13 godina

"... ministarstvo ima budžet od četiri milijarde dinara, koje mora da iskoristi za promovisanje životne sredine..."

Dakle ljudi MORA da potrose nase pare. To je cela sustina. Vreme je da prestanemo da placamo porez, pa nece imati toliki budzet za razbacivanje, pa samim tim i manje problema. I mi i oni.

Acamartin

pre 13 godina

STA JE SA VIP-MOBAJL
KAZI MINISTRE STO IH STITIS,i ti se pretvori u ZABU...
90% antena su postavili protivzkonito,
protivzakonito emituju signal i zrace narod

noa

pre 13 godina

zbog ovakvih ministra kao sto je ovaj ugladjeni i zacesljani dulic ili ciplic na sledecim izborima demokratska stranka ce lose proci ... ja sigurno nikad vise...

GERILA

pre 13 godina

Slušaj me ovako Olivere,
ako hoćeš da uvedeš red u građevinarstvu. Ugasi firmu za građevinu svoga oca ,koja je glavni ugovarač posla za METRO SUBOTICA i METRO BEOGRAD, i molim te siđi sa položaja prvo što nisi kvalifikovan da to radiš nego se učiš u hodu a drugo što si brate moj lake ruke i velikih apetita. Bolje siđi dok te mi ne skinemo. Nestani!!!!

Razocarani Suboticanin

pre 13 godina

Ovi Dulici su sramota Subotice i postenih gradjana koji u Subotici zive!!!!!!!!!
Na sva mesta i pozicije su se namestili i bogate se i pljackaju nemoralno ovaj grad i gradjane koji su im namamljenom pricom da li glas da vladaju Suboticom fujjjjjj!!!Ali nadam se da ce te biti proslost uskoro i da ce vam sud presuditi za ovu pljacku braco Dulici!!

Akenaton

pre 13 godina

Ma to je sve jer smo ljubomorni na tebe. Jako si lep, zgodan i uspesan. Lekar si, razumes se u gradjevinu, ekologiju, racunare imas i stan i kucu na moru, neke silne akcije a ja imam 30 godina,radim za 200 evra na crno, nemam ni stana, ni staza, fakultet mi se oduzio a to je sve zato sto sam nesposoban, jel tako frajeru?

kakav bezobziran lik

pre 13 godina

koji si ti strucnjak...zavrsio navodno medecinu, specijalizirao ortopediju a sad uredjuje zivotni okolis, prostorno planiranje, bavi se urbanizmom, valja kompjutere...jednom recju svastar...ja verjem da ti vise ne znas da postavis ni dijagnozu a jos manje da namestis gips...mnogo si se rasplinuo...puci ces ko balon uskoro...

tomato

pre 13 godina

Duliću - NESREĆO JEDNO! Danas (utorak, 1.II) bio si u Subotici sa svojim poslušnicima, sa gospođom zaduženom za ekologiju u subotičkoj opštini, mr (čuj-magistar) Suzana , gle čuda, DULIĆ ... i opet nešto baljezgali, o ekologiji. Pa što se kukavice nisi malo prošetao gradom? Da vidimo kojom brzinom bi dobio ciglu u tu glavudžu. Bedo i sramoto za Suboticu i celu Srbiju! Lopove!

Milos

pre 13 godina

Ministre, ja vas ne poznajem, ne bavim se gradjevinom, nekretninama, niti bilo kojom povezanom delatnoscu. Radim u privatnom sektoru.

Nemam nikakav problem sa uvodjenjem reda. Imam problem sa time da ste hiljade ljudi namagarcili time sto ste im naplatili legalizaciju (znam porodicu koja zaradjuje 20.000 mesecno i zaduzila se da plati skoro 1.000 evra za legalizaciju najobicnije supe u dvoristu), da biste sada to nudili besplatno, bez mogunosti da ljudi koji su posteno platili i postovali zakon dobiju povracaj novca. Imam problem sa time sto ste websajt koji kosta 3-6.000 evra (ne 200 ili 500) platili 26.000 evra, i trazili jos dve namestene ponude uz ovu. Mozda niste vi licno, ali vi ste ministar i samim tim vi ste odgovorni.

Mislim da moji sugradjani takodje imaju problem sa ovime, a ne sa uvodjenjem reda. Kojeg reda, kada smo vec kog toga?

Stefan Tomasevic

pre 13 godina

Kakav red ti uvodis ministre???Reci koliko dugo nije izdata gradjevinska dozvola???Najavljujes besplatnu legalizaciju???Sta cemo sa onima sto su platili punu cenu,nikom nista jel???

Mr

pre 13 godina

Eto, do juče je bio "nesposoban i nekompetentan", a već danas je to proširio i na "paranoičan".
Kad god pomislim da je to dno, pojave se neki novi "kvaliteti".

Znam da komentar neće biti objavljen, ali mi je lakše kad sam ga napisao...

Ne ve ro vat no

pre 13 godina

Bilo mi je dovoljno da procitam naslov i da se iznerviram! Sram Vas bilo... na sve strane otimate i nikad Vam nije dosta!
A verovatno se Oliver sluzi cuvenom: Napad je najbolja odbrana! Jezivi ste

aca

pre 13 godina

jadan ti,smestaju ti !!! pa i taj zakon o legalizaciji ce sluziti za punjenje vasih dzepova,kao i svaki drugi,jer je verovatno u njemu desetina rupa koje ce se koristiti za mito i korupciju ...

zoki18

pre 13 godina

Postovani g-dine Borise Tadicu,
Da li Vi uopste citate novine i clanke gde se pominje Sir Oliver?!! Ili da pomislimo da ste vi Broj Jedan druzine TNT, samim tim sto ste saglasni sa svim njegovim marifetlucima? Ili mozda zajedno promisljate Vase akcije, bezbedno skriveni u senci Vase udobne fotelje, duboko u Podzemlju???

Marko

pre 13 godina

Ovih 25.000 za sajt su kikiriki naspram vrednosti Dulicevih kompanija u Subotici. Evo sajtova nekih od njegovih firmi:
www.dgcompany.rs
www.dgnekretnine.com
www.dgcomp.rs
Obratite paznju na DG gradjavinsku firmu www.dgcompany.rs, oni su napravili i www.palville.rs - kompleks od 64 apartmana na Palicu pored Subotice, cija vrednost dostizhe 8m eura.

Aleksandar Markovic

pre 13 godina

Vredjanje inteligencije naroda i glasaca - zanimljiv partijski drugar vladajuce koalicije... na cije glasove vi racunate u buducnosti da mi je znati...
Plati ti Dulicu svoju kaznu od 50.000din sto ti zakon RS nalaze za zloupotrebu polozaja i penzionisi se kad ste i onako napravili zakone da su (skoro pa) vece posledice za vikanje na ulici nego organizovanu pljacku drzave i naroda!
Inace, kazna za neplacanje GSP karte iznosi 10% kazne za placku drzave koja sledi Djelicu i Dulicu za zloupotrebu sluzbenog polozaja... I iz godine u godinu sve isti izmet na politickoj sceni - da ima hitlera, za njega bih glasao!

Blabla

pre 13 godina

Ne zaslužuješ ni po jednom referentnom kriterijumu ministarsko zvanje. Sada samo to i dokazuješ. Nekompetentan i korumpiran. Na ponos svojoj deci, ili češ i njih da zamajavaš?

ne umem da napravim ali umem da rasturim

pre 13 godina

A sta ako Dulic stvarno veruje u to sto prica? A svi dobri psihijatri su ili otisli iz zemlje ili su penzionisani

Ko ce onda da se bavi Dulicem, posto Boris-imam o svemu misljenje-Tadic nece da se oglasi povodom ove afere

Valjda je znao i ranije, pa se samo cudi kako su navatali potpredsednika njegove stranke. Mozda ce dobiti interni partijski ukor zato sto je dozvolio da bude uhvacen sa rukama u tudjem dzepu. Verovatno ce biti i predmet ismevanja u stranci od starijih kolega koji su maznuli mnogo vise a nikad nisu uhvaceni

A javni tuzilac pazljivo osluskuje glas Tadica da zna da li da krene u akciju

Tako od hapsenja nista za sad

Quentin

pre 13 godina

Ajoooj, suzu cu pustiti. Ovo je strasno kako se u Srbiji gadjaju recima i izjavama. Ako moderatorima nije problem, ja bih to nazvao verbalnom prostitucijom.

Milorad Milovanovic

pre 13 godina

Sami ste sebediskreditovali kada ste sa diplomom ortopeda prihvatili f-ju ministra prostornog planiranja.
Covek bez imalo morala je Oliver Dulic, jer da nije ne bi ni bio ministar

Nikola

pre 13 godina

Pa, ako po medijska hajka podrazumeva objavljivanje njegovih kriminalnih aktivnosti koja su izvan domasaja pravosudja onda ok, neka bude to medijska hajka...

vladimir

pre 13 godina

Evo napravite sajt na kome se u relanom vremenu moze videti tok javnih nabavki male vrednosti za ministarstva. pa kad se opet bude pravio sajt za 26.000 evra da znamo odmah

tihomir

pre 13 godina

svi ste vi ili mi upravu, sve je to na mestu! svrbe njih .... za nas, uzimaju ljudi lovu i piju naj vina, jedu naj hranu i sve ostale naj skuplje stvari! aaaa mi,MI komentarisemo preko neta,SMESNI SMO MI !!!
u nemackoj padaju vlade, godine zatvora, zabrana rada ,crne tacke u dosieju! a mi ih KOMENTARISEMO i smo KOMENTARISEMO! SMESNI SMO MI! resenje: samo jednog treba posteno kazniti i sve mu oduzeti a i njegovoj najblizoj rodbini za primer!!! NARAVNO JEDNOG PO JEDNOG!!!

suboticanka

pre 13 godina

Kakva strasna bahatost i bezobrazluk!!!! Kakav red on uvodi? uvodi sve u svoje interese i novcanika. Cela Subotica t zna i stidi ga se. I Subotica i svi Dulici. Smenite ga vise.

Master

pre 13 godina

Bas si uveo red.
2 gradjevinske dozvole za godinu dana, hiljade ljudi u gradjevinskoj industriji bez posla, i vratio nas u komunizam sa planskim cenama a ne trzisnim

jankomarko

pre 13 godina

Ma da, Olivere, ti si postenjacina pa te mrze:D U zadnjem pasusu 2,5 miliona dinara a ne evra, mada se ne bih cudio da je i 2 miliona evra posto je to "jako komplikovan cms sajt" :P

suboticanin

pre 13 godina

u subotici njegova firma za racunare nabavlja svu opremu i vrsi odrzavanje informaticke opreme za ceo javni sektor, siz, sudove i ostalo

ja sam istoj firmi odneo lap top na popravku, nisu imali ni univerzalan punjac nego sam morao nazad po njega....servis boli glava.

da ne pricam da su ga popravili tako da sam za dve nedelje morao da ga sam otvorim i napravim, a radnju naplatili 50 eu.

Djordje

pre 13 godina

Pljacka,Lazi i Obmane- realnost sadasnje srpske vlasti.

Gospodin je ovom izjavom samo potvrdio da nasom politickom scenom vladaju pseudo-intelektualci bez imalo morala za koje je Foma Fomic Opiskin jedan obican pionir-amater.
Ja razumem da vecina ljudi u Srbiji nezna sta su programski jezici i kako funkcionise izrada Web Sajta i samim tim je moguce obmanuti ih ovakvim lazima.
Medjutim, veliki je broj onih koji su svesni do kojih granica neukusa ide izjava Ministra i ljudi koji su stali u njegovu odbranu.
Ovo je mac sa dve ostrice za postojecu vlast, ogroman je broj strucnih ljudi iz oblast programiranja i razvijanja veb aplikacija prosto zgranut ovolikom kolicinom prepotentne tupavosti ljudi koji vode zemlju Srbiju i za ocekivati je da se ovakva prevara nece moci tek tako zataskati i zaboraviti.

djordje

pre 13 godina

Kako to da kad se spomene novac odmah svi postanu zrtve, "ja se trudim a vi tako ...". Majstore, objasni zasto si sajt koji kosta od 300€ do 700€ platio 25000, jer me to bas zanima, a ove tvoje recitacije ostavi za partijske sastanke.

Inženjerka

pre 13 godina

"Bavim se uvođenjem reda u građevini koji podrazumeva sprečavanje korupcije, donošenje brojnih planova i akata koji će sprečiti dalji haos u tom sektoru", kazao je Dulić.

Ti upravo smetaš zbog ovoga ali ne iz razloga koje ovde navodiš već zato što si nestručan da se time baviš.
Zar ti i cela tvoja kamarila iz DS zaista mislite da doveka vređate zdrav razum svima i da u Srbiji nema stručnih ljudi za oblast prostornog planiranja i građevine nego su tebe lekara našli da se baviš stvarima o kojima inače pojma nemaš?
Što se borbe protiv korupcije tiče, šta reći a ostati pristojan za koaliciju DS + Dinkić + Palma (Kolubara)? Još samo vam Velja nedostaje za kvarter snova.

profesor

pre 13 godina

Da li ste ljudi zabeležili ovaj deo: "Prema njegovim rečima, ministarstvo ima budžet od četiri milijarde dinara, koje mora da iskoristi...." Ej MORA da potroši 4 milijarde !?!?! Koje su to MUKE! Da se čovek sažali. Ili da plače kako se arče narodne pare.

Aj popi jedan viskiĆ sa Hledom i kaFućino :)) Pusti ti nas strane plaćenike i izdajnike. Vidi sa Vukadinovićem da nas sve pohapsi. Doduše koliko su sposobni ako upadnu u nečiji stan verovatno će naći samo kašiku (pogledati Brajanovo žitije).

Drmni još koji sajt za inat dušmanima. Kralju!

nix

pre 13 godina

Dulic uvodi red! On je covek jedan obican arogantni parazit, sve u svemu veoma pogresna licnost na politickoj sceni, a dogurao je do ministra...

sayberkurajber

pre 13 godina

Dulicu, protiv tebe se vodi linc jer trosis novac budzeta nenamenski,privilegovanima dajes nezamislive cifre za glupost.
Bavis se stano gradnjom,pravima vlasnistva,informatikom.Krades nemilosrdno.
Dokazi su sledeci:
-informaticka pljacka i partijski ugovori sa opstinama, prosvetom,zdravstvom.........
-gradjevinska mafija,stanbeno gradnja nad katastarskom neresenom imovinom, nasilni upadi u posed ,zapocinjanje divlje gradnje.
-ideja koju moze samo neskolovan covek da predlozi "besplatna legalizacija" , gde ce pravnica iz ministarstva da kaze, to nije moguce
jer je odredjeni broj ljudi vec platio i da se time opterecuje dodatno budzet.
-25 000 evra za igranje u power poit-u iz micosoft paketa,kao i paketa
3d xsara i Xara Designer Pro 6.
Nepravi segu od drzave,jer su nam zbog tvojih ideja povecali porez koji je bio i onako vec za mnoge stvari dvostruki.
Ti jesi ministar, ali ne bog i ako nemas pojma o cemu se radi, onda se bar raspitaj u tvom timu koji je inace i placen za ideje i pravnu i ekonomsku podrsku.
Ti u sklopu ministarstva imas lokalnu mrezu za cije odrzavanje zaduzen tim kak za hardvere, tako i softvere.
Mogao si da angazujes njih da to urade u okviru redovnog radnog vremena
jer i onako nemaju sta da rade!

Petar

pre 13 godina

Kao sto nas je iskustvo naucilo, ovaj se sada poziva na propise koje, naravno, nije prekrsio jer su mu propisi koje je sam doneo sedeci u Vladi i Skupstini, ovo i omogucili. Gospodine ministre, nije ovde bilo u pitanju da li su propisi ispostvani, to niko nije sporio, vec da li je sajt preplacen, cijim parama je to radjeno i da li Vi osecate iole odgovornosti za to. Dzaba navodite vodu na drugu vodenicu (jeftini stanovi koje nece niko videti) i razvodnjavate pricu. Ako ne ranije, ali na izborima ce te Vi i stranka koja Vas stiti platiti debeo ceh. Zivi bili pa videli.

Narod ante portas

pre 13 godina

A da ti slucajno nisi medju onih par hiljada politicara - tajkuna koji su "postenim radom" uvecali bogatstvo u predhodnoj godini, mi ostali jedva kraj s krajem, glavna briga nam je kako da platimo komunalije, za hleb vise i ne pitamo, uskoro ce prolece, stize mladi luk i zelena trava. Zavrsi si ortopediju, kazu ti kolege onako ispod zita, a sad tusis drzavi racunare, i to je red, postao si expert za IT technologije pa nama koji se time bavimo istinski - profesionalno to malo smeta i mi bi da prodamo koji PC drzavi....Gde to ima u normalnoj zemlji da ministar diluje sa drzavom, de nam pojasni to malo bolje, mozda smo isuvise glupi da to shvatimo, more, MR.,,,,DZUK...!!!!
Srbija ima samo jedan problem da se resi ove i ovakve vlasti i svake buduce cim pocne da smrdi kao ova sadasnja...tebe i svih onih koji rade to sto ti radis...
Dolazi prolece vidimo se na demonstracijama, kakav miting bre....demonstracije do daljnjeg!!!!!!!!
Prosvetari izdrzite, stize nas bar 2 miliona gladnih....

Нека, нека, дићи ће се кука и мотика!

pre 13 godina

Како се бориш за јефтине квадрате? Тако што кажеш да ће цена социјалних станова на месту касарне на Вождовцу бити 1200€??? Па њихова реална цена изградње је мања од 400€, са 400€ имате и пристојну зараду!

Ако уводиш ред, зашто не расписујеш тендере и позиве за јавне набавке?

Pera Detlic

pre 13 godina

Ma da, jedini problem je par miliona vise za sajt... doduse tu je i ona delegacija "kineskih" razmera koja je morala da ode na Bali... pa i, bar u Beogradu, mesecima nije izdata ni jedna gradjevinska dozvola zbog njegovog "sredjivanja"..... ustvari, gradjevinarstvo se ni do dan danas nije oporavilo od Dulicevih reformskih opreacija....pa tu je i veoma uspesna softverska kompanija (u ciji se rad i poslovanje covek doduse ne mesa).... tu je opsti haos oko dozvola za upravljanje otpadom.... tu su i projekti za vetroparkove koji 10 godina nikako da se realizuju zbog administracije...itd...sve u svemu jedan uspesan mandat koji Dulic nadajmo se uskoro zavrsava - cistog obraza, naravno

Marko

pre 13 godina

pokvarenjaku, kako nemas toliko obraza da si mozes dopustiti da govoris ovakve lazi. Takvi kao ti su upropastili Srbiju, i od takvih je treba ocistiti.
Novi domen:
ocistimosrbijudulica.com

miki

pre 13 godina

E ,Dulicu dal si svestan sta pricas,koja su to nekorektna pitanja koja su ti postavljena.Naviko si da ti prevare prodju neometano nezapazeno.Nekorektno pitanje ti je to sto ste dali 25 000e za sajt koji vredi 20puta manje.Kakvo pitanje nekorektno, sram ih bilo kada su se i usudili to da iznesu i da uzbude naseg postenog ministra.

kadzija

pre 13 godina

pored rupe na saksiji,poklopca na serpi i zatvaranje prozora u cilju ustede energije,jos jedan doprinos otadzbini ovog genijalca ,ortopeda i umnog coveka otdzbini

jasamja

pre 13 godina

Ala se ovaj sajt (ocistimosrbiju) menja.. Jutros je u kodu bilo HTML kometara, sada ih nema.. Još će na kraju i dogurati do 1000000 koliko vredi i comTrade.. Promenite samo one tarabe iz footer menija :)

Boban

pre 13 godina

Oliverce, ti nama smetas jer nisi srucan da radis to sto radis. Verovatno ne znas da radis ni to za sta si skolova (posto g. Tadicu nisi pomoago oko operacije - sami si to rekao). Zato te molim da - idi kuci!

Strucnjaci u oblasti u kojij si im sef - PLACU OD SMEHA I TUGE !

mimi

pre 13 godina

Ovo je retorika Slobodana Milosevica, Gorana Matica, Milorada Vucelica...:

Pitanje: "Gospodine Dulicu, da li ste vi ukrali 24.000 Evra"
Odgovor: "Vi mene mrzite! Vi ste neprijatelj srpskog naroda!

Jbt, jesmo li se mi vremeplovom vratili u 90-te.

Matrix

pre 13 godina

Čovek upropastio gradjevinski industriju ,niko ne moze da dobije gradjevinsku dozvoli ,ne mogu ljudi da rade zbog doticnog ,i on sada kazu napadaju ga zato sto uvodi red ,kakav crni red ne zna se ni ko pije ni ko placa,da ga ne napadaju mozda za njegove afere,doktor ministar gradjevine strasno zemljo otvori se ,zato nam sve tako ide ,doktori nam vode gradjevinski sektor, gradjevinci vode ministastvo telekomunikacija,direktor telekoma advokat ,pa nije ni cudo što se raspadamo,niko ništa ne zna a svi kao rade i primaju debele plate to samo ima kod Tadića u zemlji Srbiji

Ovo je zemlja cuda

pre 13 godina

Dulicu, prijatelju stari, ako ti uvodis red, a za tebe se vezuju afere oko sajta, interneta, prenosa podataka, kakvi su tek oni ministri koji, satro, ne uvode red? Pa zar stvarno mislis da tebi jos neko u ovoj Srbiji veruje?

ozon

pre 13 godina

... doticni je metastazirao i u gradjevinu i u infrastrukturu i u IT sektor i na shortcut tendere, u sve gde se moze uzeti pare ...

Dokle vise, bre, DOKLE ?!

Akenaton

pre 13 godina

Ma to je sve jer smo ljubomorni na tebe. Jako si lep, zgodan i uspesan. Lekar si, razumes se u gradjevinu, ekologiju, racunare imas i stan i kucu na moru, neke silne akcije a ja imam 30 godina,radim za 200 evra na crno, nemam ni stana, ni staza, fakultet mi se oduzio a to je sve zato sto sam nesposoban, jel tako frajeru?

aca

pre 13 godina

jadan ti,smestaju ti !!! pa i taj zakon o legalizaciji ce sluziti za punjenje vasih dzepova,kao i svaki drugi,jer je verovatno u njemu desetina rupa koje ce se koristiti za mito i korupciju ...

Dragan

pre 13 godina

Najjaca fora je ovo sa "sminkanjem" sajta juce i danas. Moze li biti ociglednije? Kao deca kad ih uhvate da su radili nesto sto ne treba. Slatko se nasmejah.

Ne znam zasto citam ovo, ali ja bih ovog coveka budakom u glavu!

pre 13 godina

HOCEMO SMENU MINISTRA DULICA ILI MOMENTALNU OSTAVKU!! HOCEMO DA SE POKRENE MOMENTALNI POSTUPAK U TUZILASTVU I ISTRAGA O OVOM COVEKU! PO KOM OSNOVU SE NE POKRECE?!? ZA OVAKVE OPTUZBE, VEC JE SUTRADAN TREBAO DA BUDE SKLONJEN SA FUNKCIJE?!

TADICU, IZADJI IZ MISJE RUPE!!

zoran za

pre 13 godina

Zar ovaj čovek ne vidi u čemu je problem?Loš ministar, kontradiktorne izjave, besplatna legalizacija, pa nije besplatna, sajt koji nema veze sa stvarnošću plaćen 25000 eura...Sukob interesa...Vreme je da ortoped bude ortoped, a ministarstvo vodi neko pošteniji i stručniji a Srbija neće propasti bez "njegovog reda", štaviše biće joj bolje.

Goran

pre 13 godina

Vi ste jedan obican ortoped... Lepo kaze onaj:Sto me djavo ....... da citam? Mnogo bre smarate, dusu nam pojedoste, zivot nam unistite. Dokle bre vise?

Nenad

pre 13 godina

Ne, smetas jer si nesposobna marioneta kao i ostatak "vlade". Buljuk nesposobnih pioncica skupljenih sa ulice da unisti i ono malo sto je vredelo u ovoj zemlji.

Dragoljub Draza

pre 13 godina

Ovo je neverovatno; kao informaticar sa Zapada, jos nisam cuo da se nekome placa 25.000 evra da napravi web sajt, pa kakav da izgledao. Dve ili tri baze, koje su uzgred receno veoma male, jer za tu vrstu posla ne trebaju vece, zajedno sa web sajtom ma koliko sofisticiranim, ovde na Zapadu se naplacuje od 500 do 2.000 evra. Strasno!!! ********

zoran

pre 13 godina

Gospodine Duliću,

ne hvalite se socijalnim stanovima jer su isti PLJAČKA tako što će neko drugi pokriti troškove izgradnje. Ovo što radite nemate pravo, jer DRŽAVA nije preduzeće da udje u klasičnu privrednu delatnost-stanogradnju. Cenu stana reguliše TRŽIŠTE a njaveća prepreka tržištu je skandalozan Zakon o planiranju i izgradnji a to će i dalje biti sve dok ga pišu iste osobe treći put za poslednjih 10 godina. Napravite Zakon koji afirmiše tržište, osigurava kupca i kvalitet gradnje a eliminiše nakazne posrednike u vidu urbanista kakvi su kod nasa naročito Direkcije za zemljište.

Mogli ste da raspišete konkurs za izradu pomenutog sajta i da nagrada bude neka stipendija. Verujem da bi tada dobili i bolji sajt. A što se tiče upravljanja otpadom cela ekipa koja Vas je okružila suviše malo zna o tome, osim da će ovo biti jedan od najboljih biznisa u narednih 10 godina.

Molim Vas otvorite blog i saznaćete mnogo besplatno.

MUKNAVI

pre 13 godina

Sa svojom nadmenoscu,bahatoscu, od stvarnosti odlepljenoscu,uvodis red..tacno..onih kod kojih ti vise nemas kredibilitet ..ic`..nula bre!Izbrojani su ti dani u kojima ces ti jos da politikaras Narod "uvodeci red"..

lol

pre 13 godina

@Dulic: Kaze se, ne lipsi magare do zelene trave.
To sto pricas ima snagu tek kad zavrsis pos'o. I ja svasta planiram, al' mi realizacija losa. I tebi je druze, samo ni to ne vidis.
Ili, mozda ti to nije glavni pos'o?

Goran 1

pre 13 godina

Pa ne moze nikako sajt da kosta 25 000 evra,a u vezi javnih nabavki treba reci da verovatno zakon nije prekrsen iz razloga sto su male nabavke do vrednosti 2.900.000 din.pa je dovoljno skupiti 3 ponude i posao dobija onaj ko ima najnizu cenu od ove 3,medjutim javna je tajna kako se namesta takav postupak,ako imate prijatelja koji ima radnju,samo mu porucite da vam skupi jos 2 ponude i da ih sve 3 donese na pisarnicu,sve ostalo je poznato,dobija vas prijatelj jer ste mu rekli koliki je budzet za tu nabavku i jer je vas prijatelj sakupio ponude !
Ovaj ministar ne moze da uvede nikakav red u gradjevinu jer uopste i nije gradjevinac i on ne poznaje tu materiju,mozda mu se cini da kao lekar nesto zna o korupciji ali o gradjevini nema pojma !
Tadic bi vec trebalo da se zapita zasto drzi Dulica koji je ocigledno dobro unovcio svoje funkcije i koji se nevesto brani time sto napada druge,a pitanje je bilo vrlo prosto...da li bi on platio iz svog dzepa za svoju firmu onakav sajt 25.000 evra ??!
Ja,kao i ostali koji nesto malo znaju o tome,znamo da je pravljenje sajta namesteno,ne moze ni u ludilu da kosta 25.000 evra,ne moze ni 5 000 evra da kosta,ali,verovatno ce B92 u nekoj emisiji Insajdera za oko par godina da postavi to pitanje i da vidi tehnologiju namestanja tzv.nabavki male vrednosti...

Szabadka

pre 13 godina

Molim vas Dr.napravite red oko sebe i nedajte nikakve povrsinu za napad, ako to ne umete molim vas povucete se. ( Ja sam glasao za Vas )

Nenad

pre 13 godina

******, videcemo te sledece godine kada ne budes nista, ali do tada ces se ti napraviti sajtova i gluposti pa ces naplacivati od svojih pajtasa sto si im namestio poslove...

Kuzma

pre 13 godina

Sve je u redu, sve je jasno, ceo tekst pun podataka u korist odbrane. Mene samo zanima zasto Dule ne rece koliko je kostao sajt? Nista vise. Mislim da je to bilo pitanje koje je zahtevalo odgovor a ne sva ova demagogija. Dakle Dulu treba pojednostaviti stvari i direktno ga pitati Koliko je sajt kostao a da odgovor ne bude Svako moze da proveri.....bla bla bla

itd

pre 13 godina

Nisam procitao ceo tekst, nemam zivaca za to... samo hocu da kazem, 25000 evra za website? I ima obraza da kaze da se neopravdano pravi hajka na njega? molim te Dulicu...

neverovatno

pre 13 godina

Firma Manufaktura iz Subotice dala ponudu od 3 miliona. Strasno. Dve sestre, inace Oliverove drugarice, koje ne znaju ni osnovne elemente izrade sajta (da se proveriti na primerima...) tvrde da se sajt ne moze uraditi ispod 3 miliona. Verovatno bi toliko kostalo i skolovanje za veb dizajnera + troskovi. Mislim bezobrazluk. Dokle vise, Dulicu, ajde nestani majke ti...

zoran za

pre 13 godina

Zar ovaj čovek ne vidi u čemu je problem?Loš ministar, kontradiktorne izjave, besplatna legalizacija, pa nije besplatna, sajt koji nema veze sa stvarnošću plaćen 25000 eura...Sukob interesa...Vreme je da ortoped bude ortoped, a ministarstvo vodi neko pošteniji i stručniji a Srbija neće propasti bez "njegovog reda", štaviše biće joj bolje.

Olja, ovo je... :(

pre 13 godina

neko je zazvao iskusne menadzere umesto u poslednje vreme nebulozi sklonih partijskih kadrova - a ti iskusni i uspesni (u poslu) menadzeri generacije gospodina ministra nisu otisli u politiku nego preko granice.

DZoni

pre 13 godina

Ovaj sajt koji je nocas nikao je ceo sors pokupljen sa ekoplan.gov.yu iz 2008 i iskopiran i dinamcki deo da izgleda da kao fora ima ali u njemu NEMA NISTA ,u sorsu Ide Begin End za razliku od onog sa kog je kopirano pa izbrisano ,ostavljeni samo dugmici da izgleda da kao nesto ima iza.Na ovom sajtu koji su preko noci iskopirali nema NISTA dinamicko ,cak i vesti koje su ubacivane nisu PHP vec samo iskopirana copy paste staticna strana.Sa ovim sajtom niko ne bi polozio ni ispit ni na najgorem privatnom faksu

bubuljica

pre 13 godina

Ovaj covek je ministar u vladi,ovaj covek je potpresednik stranke koja je nosilac vlasti u Srbiji,ovaj covek je reprezent kadrovskog potencijala pre svega DS a potom i citave politicke scene u Srbiji.
Sami procenite koliko smo jadni.

milos

pre 13 godina

gospodine ministre,
kad vec uvodite red,mogli ste uvesti i filtere za vasu fabriku u Bajinoj Basti,ipak ste vi ministar za zastitu zivotne sredine. Pogusismo se!

komentator

pre 13 godina

Nemam pojma ali posle izjave "Portal je rađen u programu CMS, što je malo ozbiljniji kompjuterski jezik od onog koji se primenjuje za obične sajtove." zaista nemam sta da dodam. Ako je sve ovako strucno onda crno nam se pise. Prvo treba uvesti red medju kadrove koji mogu ovako nesto da izjave. Na sta li tek lice druge izjave koje ne razumem?

ferika

pre 13 godina

ljudi skinuli smo Milosevica ,ove cemo jos lakse!Samo ne znam sta vise cekamo? dosta je bilo izbora i stranaka,sve je to ista banda!drzavu treba da vode pametni ljudi.mi treba da trazimo i predlazemo pametne ljude,a ne da nam stranke poturaju svoje lopove u ime demokratije.hocemo li na ulice,ili cemo da se patimo sa budalama,odlucite sami!

Poslacemo ti Brankicu Stankovic u reviziju

pre 13 godina

Ja sam fasciniran ovim covekom.Njegove izjave treba da udju u udzbenike kao primer svim buducim generacijama.
Ovo izjavljuje ministar kome se u samo mesec dana pronadju dva klasicna primera korupcije.Cvrsto verujem da oni nisu jedini i da se samo malo ozbiljnije telo pozabavi radom ministarstva za vreme Dulica na povrsinu bi svasta isplivalo.
Ovo izjavljuje ministar koji je svojim ne promisljenim izjavama i planovima ucionio jedan ozbiljan problem ,kao sto je legalizacija bespravno izgradjenih objekata ,gotovo neresivim.Sta mislite da li ce iko ovog coveka pratiti dalje u njegovim lutanjima sa legalizacijom?Ja sigurno necu.
Definitivno ti treba poslati Brankicu Stankovic da malo crvenis i znojis se pred svima nama a onda lepo na zasluzeni odmor u najblizi zatvor da porazmislis o svemu.

sosa

pre 13 godina

Ma kakav red zavodi, kad je oterao sve investitore i prokrcio put svojoj firmi!Nase pare trosis, a mi leba nemamo da jedemo!Ne samo prosveta, svi treba da strajkuju,jer nemilice trose pare poreskih obveznika!

Daca

pre 13 godina

Gospodine Ministre Duliću, Vaša konstatacija de ste meta diskresitacije i napada je potpuno tačna. Ali, Vama je nejasno zašto se to dogadja. Pa,evo... Bar malo ozbiljan političar nikada ne bi uzeo da se bavi u ime države poslom koji mu nije osnovno zanimanje. Čast izuzecima i to uspešnim. Ali vi to niste. Vi kao lekar ortoped,koliko dobar ne znam,(a dobro Vas se sećam sa studija, a i vašeg neprimereno agresivnog ponašanja na Med.fakultetu posle 5.oktobra), radite posao prostornog planiranja i gradjevinske izgradnje, ekologije..... a živite od firme koja se bavi prodajom hardvera i softvera, (ali ste preneli vlasništvo...). To o zamrzavanju i prenosu prava te firme na drugom pričajte manje naivnima,a ne narodu Srbije, jer je to samo zadovoljenje forme. Napravili ste toliko autogolova za sebe i svoju stranku da ne znam čime ih sprečavate da Vas smene još večeras. Evo par primera. Na prostoru eksproprisane privatne zemlje koju je koristila Vojska na Voždovcu, umesto da se zemlja vrati vlasnicima, promovišete jeftinu izgradnju još jednog beogradskog satelit naselja sa 5.000 stanova. Naravno da je jeftina kada ste zemlju oteli za džabe i ne plaća se doprinos kao svi drugi investitori. Damping cenom uništavate gradjevinski sektor. Datim,pa delimično povučenim, nemuštim obećanjem legalizacije bespravne gradnje, pljunuli ste u osnove prava i vlasništva, privatne svojine i na poštenje legalnih vlasnika i utičete na ekološko pogoršavanje života na tom prostoru. Sam termin legalizacija bespravnog veoma loše zvuči i ne poznaje je ni jedna zapadna ekonomija.Takodje obesmislili ste dugogodišnji rad gradjevinskih inspektora na terenu. Oni koji nisu imali sreće da dočekaju ovu uredbu ostali su bez kuća a onim nasilnim vlasnicima koji su inspekcije i rušenje dočekivali sa psima kuće ostaju. Smešni "kozmetički" ekološki potezi, interesantni samo za medije, nisu ekološki napredak zemlje. U Vašoj akciji nema upornosti i trasiranog puta ka ekološkoj državi. Zatim, rešenje Agencije za sukob interesa koje je u Vašu korist, ustvari je komedija, jer svaki Vojvodjanin zna kakav je tretman imala Vaša informatičko-trgovačka firma na tenderima u Vojvodini. Dajete enorman novac iz kase osiromašene Srbije za nekakav sajt, kakaog, interaktivan itd ni u Americi ne bi koštao 25.000E. Promovišete Serbian Open sa opet velikim sumama novca za ekonomske prilike Srbije.
Ima još, ali valjda je dovoljno, jer ne bih da upadnem u zamku analize poslova porodične gradjevinske operative za koju bolje od mene znaju subotičani.

KogaLazes

pre 13 godina

ha ha ha, pa jel treba da se izlazi na ulicu da se dokaze da jedan sajt toga tipa ne moze da kosta koliko je navedeno? neko iz vlade nase je izmislio CMS, ili poznaje nekog ko ga je izmislio, ili pak, poznaje nekog ko poznaje autora pomenutog?

dub

pre 13 godina

ovaj se bre jos i ljuti!da mi je neko rekao da ce ova nasa drzava da ovako izgleda posle 10 godina nakon "demokratskih" promena ja bi pomislio da je lud. ipak sam na kraju ja ispao lud...

Perica

pre 13 godina

Zakleo se bumbar u cvet i u med, da ce na livadi da napravi red :) nece tu da pljacka od sad bilo ko :) ni dika ni djela ni mrka ni Vo :)

Milorad Ciric

pre 13 godina

I pticama na grani je jasno zasto uklazite u politiku vi g Dulicu,Ceda i svi ostali koji imaju privatme firme a do juce nisu imali za burek.
Kad na pocetku mandata budete imali isti ili slican kapital tada vas mozemo smatrati manje vise postenim politicarom

vrh ledenog brega

pre 13 godina

Raspitajte se malo da vidite koliko su koštali ostali sajtovi državnih i lokalnih organa, nemoj da se začudite. To je kompjuterska mafija. Pošteni radnici se otpuštaju i dovode kumovi i ortaci koji prave ogromne ugovore, plaćaju sitniš deci na crno da im završe posao. Ovde se posebno vidi procenat alavosti, da je sajt bar bolji ne bi toliko bolo oči.

Mirko

pre 13 godina

Citam ovo i u isto vreme slusam Mubaraka na CNN-u, isti rečnik, ista demagogija. Šta taj čovek umišlja, nismo baš toliko glupi... Ta vremena su prošla. Izbori su prilika da ovo ostavimo iza sebe. Ko je sinoć gledao insajder video je još jednu od ovakvih priča. Sve je ovo pljačka koja liči na Miloševićevo vreme, malo, ali samo malo bolje upakovana.

Aleksandar Kovacevic

pre 13 godina

Da,smetas....ne znam sta se desava ovih dana...svi lupaju gluposti,od vlasti do opozicije.Nadam se samo da ce svi zavrsiti na sudu...e Tadicu koga ti zaposljavas,strasno!

Bob Marley

pre 13 godina

Uh... Zasto mi vise i nije bitno i zasto vise i ne brinem niti se opterecujem ovakvim stvarima? Imam 26 godina zivim u "raspaloj" zemlji. Dobro makar lici na zemlju. Vode je ljudi kao po obicaju neki jako cudni, sve sami strucnjaci i eksperti. Poznavaoci resora koji vode. Uvek na nivou, sa pravim recima, izjavama, skupim sajtovima, kucama, putovanjima, slikanjima,... U ovoj "raspaloj" zemlji je sve prece, bitno je da se nadje udobna fotelja i da pare kaplju, to sto nisi sposoban za posao koji obavljas nema veze, zamazaces narodu oci, nisi prvi plasim se ni poslednji koji to radi. Gde gresimo ljudi? Sta to lose radimo pa nam ovako divni primerci dolaze na ministarske polozaje? Koga vise da biramo? U kom pravcu da idemo? Ne volim ja vise ove zute i ako sam glasao za njih sad se kajem, ali ni ovi ostali nisu nista bolji, tek ti nemaju ni dinara i balica im se sliva niz usne preko brade kada pomisle na vlas i sve funkcije sa dobro razradjenim kanalima dopremanja novca na privatne racune, a ti moja "raspala" zemljo radi na crno, toni jos dublje ako je to moguce, budi postena budala, bezi iz zemlje, trazi srecu negde druge, preko bare na kraj sveta. Sta ima veze, ova zemlja je klinicki mrtva. Nista je vise ne drzi. Letargija je sve prisutna.

Amin Srbijo.

KENGUR

pre 13 godina

nije rec o disriminaciji dulica vec o njegovim kriminalnim radnjama, ali je jos zalosnije sto nadlezni ovo citaju i znaju a nepreduzimaju nikave zakonske radnje sto cini i njih odgovornim

Lozu

pre 13 godina

Primer plačke: Osnovano je Javno preduzeće "Emisiona tehnika", (http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/9/Srbija/238201/Osnovano+javno+preduze%C4%87e+%22Emisiona+tehnika+i+veze%22.html) odvajanjem od RTS-a. Čovek koji tamo radi (i radio u RTS-u) kaže da svi novi zaposleni (sic) iz G17+. Ajde, neka neko proveri koliko sada imaju novozaposlenih, kojim strankama pripadaju... Stotine takvih pljački (nove agencije, javna preduzeća, vladine kancelarije.... Dokle stranke da pljačkaju nas građane Srbije, Stvarno sam besan.

web mistress

pre 13 godina

"Smetam jer uvodim red"
HAHAHAHAHA
bravo majstore ti si genije i idol mladih!
Na kojoj planeti ovaj tip živi i kako ga nije sramota i strah da pokaže lice pred ljudima?

predrag

pre 13 godina

Smetaš jer praviš štetu državi a od nas praviš budale sa pravdajući se za već nagomilane prevare. Od tvojih reformi jedino Mišković ima koristi. Dok se Belvil ne rasproda... Strpaće vas sve Vrica Barać u zatvor.

Duci

pre 13 godina

"Ako s' glup.nisi gluv" ,,, ja ne znam kakve veze ima njegov "odgovor" sa trenutnom problematikom! Izveštio se,nema sta! Fascinantno je kako mogu da pricaju 2 dana a nista da ne kazu! Kakve veze imaju pritisci na njega(od gradjevinaca,kako kaze) i 25 000e za sajt?!

terier

pre 13 godina

Pa pitam se samo koliko Australijskih firmi posluje u Srbiji,verovatno jedna ili nijedna pa će sad sigurno doći neka da ulaže kapital na Paliću,no dobro.Predivna konferencija za štampu i prezentaciju DEMAGOGIJE od koje je već svima muka.Mnogo smo uradili na Paliću-ŠTA STE URADILI NA PALIĆU?,završićemo autoput-KAD ĆE BITI GOTOV?,izmestićemo dalekovod-ZAŠTO STE UOPŠTE I ULETELI U DALEKOVOD?(ON JE TAMO VEĆ DECENIJAMA),očistićemo srbiju-KAD I ŠTA JE TO ŠTO STE DO SADA OČISTILI?(neračunajući onu smejuriju na Paliću od pre godinu dana)izgradićemo kanalizaciju u Subotici-KADA ĆE TE IZGRADITI KANALIZACIJU U SUBOTICI,to su napadi na moju ličnost-KO TO NAPADA TVOJU LIČNOST?,veb portal je vrhunac moderne tehnologije i virtuelne umetnosti i nije skup-VEB PORTAL NIJE APSOLUTNO NI U FUNKCIJI TAKO DA JE O SVEMU DALJE IZLIŠNO I GOVORITI,očistićemo jezero-KADA ĆE TE OČISTITI JEZERO,ITD,ITD,ITD a da ne spominjemo poslovanje DG computers sa svim mogućim i nemogućim budžetskim firmama i to sve pošteno preko javnih nabavki malih vrednosti uključujući i mesne zajednice,ko je vlasnik kompleksa na Paliću pod imenom PALL VIL ili već kako se zove,koja je to gradjevinska firma koja dobija skoro sve poslove u Subotici koji su sigurni za naplatu,I NARAVNO SA PODSMEHOM STE REKLI DA VAM JE DRAGO ŠTO SE NEKO UHVATIO ZA 20.000 evra i to vam stavljaju na dušu,e pa g-dine Duliću to morate reći nekome ko prodaje bubreg za 500 evra,a takodje bih vas podsetio da je i legendarni AL Kapone bio optužen zbog neke bedne utaje poreza.Vaša konferencija je trajala i trajala a niko ALI BAŠ NIKO nije dobio ni jedan jedini precizan odgovor a obećanja čitavo more.Neko bi rekao pa to je politika ali NE to više nije politika,možda je nekada bila ali i politika prolazi kroz evoluciju pa je to stari model koji propada a novi je konkretan odgovor na konkretno pitanje.Inače jako mi je žao što nisam znao da dolazite jer bih vas sve ovo pitao i tamo gde ste bili,ali pošto nisam moram ovako.

del boj

pre 13 godina

Pročitao sam samo malo od komentara i zaključio da je dečko baš cenjen u svom gradu, Subotici toliko da će moći još malo da šeta po njoj jedino *******

lela

pre 13 godina

Što oni više reda uvode, to sve veća anarhija i beda. Ma nosite se svi ... zar se niste dosta nakrali do sada. Prodajete maglu i neku idiotusku demagogiju, trabunjate nešto, a rezultat je beda i siromaštvo građana...

Pančevac stariji

pre 13 godina

Ministri svoje supruge vode kod GINEKOLOGA ,svoje kućne ljubimce kod VETERINARA .Znaju pravilno da prosuđuju kada su lične potrebe u pitanju.
A što nama ORTOPEDA uvaljuju kao stručnjaka.Da,g.Duliću smetate mi kao NESTRUČNJAK .O poštenju MUP i sud je merodavan.

Pančevac stariji

Mala Sirena

pre 13 godina

Iza posla "Ocistimo Srbiju" stoji namena da se zarade ogromne pare na ime reciklaze po najprljavijoj i po najzastarelijoj tehnologiji. Srbija vec ima pristup EU sredstvima za potrebe Zastite Covekove sredine (jedan od primera finansiranja: http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=COM:2008:0811:FIN:EN:HTML) ali i pored toga sto sam ljudima bliskim pomenutom Ministarstvu a pogotovu Centru za Regionalni Razvoj predlozio i napravio citavu studiju izvodljivosti, pokazao kako sve to moze da se unovci i uposli preko 300 osoba, uz to da apsolutno sva ulaganja budu od strane EU... odgovor od nadleznih je bio: Nemamo kadrove da pokrenemo takvu akciju! Zasto?! Vrlo jednostavno, sav novac koji dolazi iz EU se kontrolise, za svaki potroseni cent mora da postoji racun, sve ulaganja veca od 10.000 eura moraju na tender koji kontrolisu birokrate iz EU... Da budem iskren ne znam sta ovakvi likovi misle da ce naci u EU i kako ce to da se odrazi na njihovo "uvodjenje reda i rad"

web-developer

pre 13 godina

Ja i moje kolege koje radimo na izradi web aplikacija takodje smo bili sokirani, ovom cenom izrade "web aplikacije". Nas je mozda i najvise pogodilo zato sto slusamo lazi a na zalost to o cemu se laze moze i da se vidi. Mi smo pratili aktivnosti web aplikacije, sa tog aspekta izgleda kao da je rad na ovoj aplikaciji poceo nedavno, maximum nedelju dana pre dogadjaja, i ja verujem da se na njemu sada radi intenzivno da bi se pokrpile rupe jer to sto vidite je samo sminka nista tu nema. Cak smo nasli vremena nekih promena u ranim jutarnjim casovima sto dovoljno govori o cemu se to radi. Durga stvar ako pogledatie sajt ministarstva, kao da je radjen od strane istih ljudi nacicete dosta slicnosti izmedju: http://www.ekoplan.gov.rs/src/index.php i http://www.ocistimosrbiju.rs/src/index.php .Tako da se radi o istim ljudima koji rade ovaj sajt, trebalo bi proveriti dali je i sajt ministarstva radjen na isti nacin, Posto sa naseg aspekta svakako se radi o istim izvodjacima radova. Ovo st sada vidite na http://www.ocistimosrbiju.rs/src/index.php je moguce uraditi vrlo brzo, mozda ga nismo potpuno videli ali bez tog dela kome nemozemo da pristupimo 2 coveka bi moglo da uradi za recimo 2 radna dana mozda cak i manje.

milodar

pre 13 godina

Koliko je gospodine ministre Dulicu izdato gradjevinskih dozvola za izgradnju stambenih zgrada na teritoriji Beograda,od kako ste vi preuzeli stvar u svoje ruke?? Manje nego ranije,kada je kako vi kazete bilo komplikovanije zbog obimne dokumentacije koja je trazena radi dobijanja gradjevinske dozvole! lepo je jedan ekonomista rekao gostujuci kod Jugoslava u emisiji 'Izmedju redova': 'gde god je drzava umesala prste,od toga je ispao samo haos!'

djindjicev plato

pre 13 godina

Dobar Vam onaj sajt g. ministre, samo je malo dosadan! -sto bi reko' Radovan

A kad vec krades kradi mnogo! 2500 te nece pogurati

Nego pitaj ti Tomicu mozda ima da preporuci neki "duboko lični razlog"

Mika

pre 13 godina

"...ministarstvo ima budžet od četiri milijarde dinara...". To mu dodje oko 740.000 EUR nedeljno ili 148000 EUR po radnom danu. Dakle bacaju se pare lopatama, dok narod krpi kraj s krajem... Sta mislite koliko racunarske opreme moze da se kupi za samo jedan dan koriscenja ovolikog budzeta ? Sajt je samo kap u moru.

MilanG

pre 13 godina

Priznajem, glasao sam za DS do sada i gorko se kajem. Lopovi, ko i oni pre njih, mozda i veci. Jedva cekam sledece izbore, a opet, ne znam za koga da glasam? Ljudi, posavetujte me - ima li u Srbiji jos postenih politicara, partija? Ne moraju biti strucni, dovoljno je da ne kradu.

Jovan

pre 13 godina

"Želeo bi da poručim onima koji stoje iza ovoga, a to svakako nisu nevladine organizacije, da ću nastaviti da radim posao koji sam započeo i završiću ga do kraja. Uvešćemo red u Srbiju", poručio je Dulić...
Slicno je izjavljivao i Tomica Milosavljevic, pre nepunih 6 meseci. Nadam se da analogija nece ovde stati.

joca

pre 13 godina

Ma kome smetas kad ne sedis u Ministarstvu, nego u Vladi-da ti nesto ne promakne! Srbiju nisi cistio, samo si se slikao, ali si grdne pare potrosio na sopstvenu promociju.Razbacujete nase pare samo tako i jos se ljutite kad neko strajkuje! Ae brisi bre!

profesor

pre 13 godina

Pa ovaj lik je legendaran !!!!!

Citat iz Politike:
„Очистимо Србију” на „Србија опену” за 475.798 евра

Ove pare su "pametno" potrošene za neki mega plakat na turniru u Beogradu. Sada je jasno sto je glavni VIP gost na proslavi Djokovic & family bio sir Oliver.

A znate li sta je NJegov komentar? Sve je po zakonu ! hahahahahahaha

zoran

pre 13 godina

Prema ministrovoj izjavi, da sve javne nabavke moraju biti u skladu sa zakonom, to je šabačko preduzeće u indirektnoj vezi sa g-dinom Petrovićem, visokim funkcionerom DS-a iz Šabca, znalački iskoristilo i trenutno za grad Beograd i Gradjevinsku direkciju Srbije gradi i izvodi radove na preko 20 lokacija a u Šapcu na gotovo nijednij lokaciji.To je ministrova pomoć gradjevinarstvu i vlastitoj stranci.

Egipcanin

pre 13 godina

Gledam dogadjaje u Egiptu i citam komentare.
Barak Obama objasnjava naciji kako stiti interese Amerike ( citaj Suecki kanal) i meni sve jasno kao dan.
Ne razumem zasto se niko u Srbiji ne brine za nacionalne interese?
Zasto se stalno baca neka prasina u oci?
Ne brine mene sajt. To ce za 2 dana neko placen ( opet od nasih para) da utvrdi i pokrene proceduru ili ne znam vec sta.
Ono sto me brine je sto je on ministar ekologije i sto ce godinama nakon sto ode sa funkcije sve i dalje biti zatrovano.
I brine me sto nemamo coveka dovoljno hranrog i postenog da se uhvati u kostac sa zagadjivackim lobijem.
Ti ljudi ne zive u Srbiji i nakon sto nas potruju kao pacove vratice se u svoje Parize, Minhene, Londone.
Dajte nekog ko sa time moze da se izbori.
Uopste nije tako kao sto smrdi svako jutro. Mnogo je gore.

linuxash_pravoslavac

pre 13 godina

Kad se utvrdi da neko zloupotrebljava svoju poziciju, tj. da je lopov to nije nista licno, niti se time neko diskriminise. Dolazi vreme da se polazu racuni i sad bahatost i osionost ustupaju mesto strahu. Moram priznati da mi je drago zbog toga.

Milic Miroslav- Vitez

pre 13 godina

Koga ste gospodine Dulicu vi doveli u red.Treba da vas je sramota sta sve izjavljujete po medijima i na kraju ostanete zivi.Kakav ste samo red doveli oko legalizacije,nas nekoliko hiljada ste prevarili da legalizujemo,ispali smo budale sad i nikad vise, a ti dodji ako imas onu stvar da rasturis neki objekat bas bih voleo i to da vidima,ni sami neznate i nemate pojma kako da se izvucete iz toga.Sad ocete da legalizacija bude za dzabe,pa nisu ljudi glupi da nasednu na tvoje mafijaske ideje.Kakav je to zakon, nas nekoliko da platimo i povecate nam porez a ko nije legalizovao placa manje a upravo ste tvrdili obrnuto.Pre par meseci izjavljujete da prilikom predaje starih(pokvarenih)elektricnih uredjaja mora da se plati,jer svuda u EU se to placa.Nije tacno ja zivim i radim u tu istu EU, i nigde se ne placa vec poslednjih pet,sest godina jer to nije otpad vec sirovine za dalju preradu,vama su samo pare pred ocima i u glavi sram vas bilo.Cim izadjete na televiziji da date neku izjavu vi pocrvenite kao rak a zna se ko LAZE taj crveni.Taj tvoj sajt ja mogu da napravim za 200E sta ima na njega da se vidi isto sto je bilo i prvog dana.Nije narod vise glup gospodine Dulicu (izvinjavam se za ove uvrede oko reci godpodine jer vi ste lopov a ne gospodin)nema vama spasa tesko da cete da odradite vas mandat do kraja.Milosevicev rezim je za vas bio malo dete vi ste opljackali narod srbije toliko da jos 50 godine nemozemo da stanemo na noge.

Мишков пулен до јуче

pre 13 godina

Уводиш ред тако што сајт који вреди макс 3000 евра платиш 25 хиљада евра. Браво!

dejan

pre 13 godina

Шта он то уводи у ред.Једини свој кућни буџет и буџете својих пајташа.Брука и срамота.

lezi lebu da te jedem

pre 13 godina

Pa malo nam fali za scenario Egipta i Tunisa. Samo sto Egipat i Kairo ima Nacionalni muzej pa to treba da se cuva, a Beograd i Srbija skoro da nemaju nista, ali imaju ove zute lopove kojima ce usi da se izvlace. Jos samo malo...

saveta

pre 13 godina

Bože gospodine Duliću kako imate visoko mišljenje o sebi, hvala vam baš ste me nasmejali do suza. A sa jedno pitanje za vas: Šta li ste dobro uradili do sad??????????????

Ama covece, NAROD te nece!

pre 13 godina

Uvodis ga godinama, pa nikako da ga uvedes, zato smetas, jer neko bi to mnogo brze i bolje, neko kome je to i struka! uostalo, sta si uveo, ne mogu gradjevinsku dozvolu da dobijem dve godine, zato sto nemam novca za mito, a tvoj zakon predvidja tri meseca samo na papiru, nikako da zazivi u praksi. Hahaha, bavis se sprecavanjem korupcije?! Hahaha.. dobar vic ministre, hvala, bas sam se nasmejala!

jaroslav

pre 13 godina

Evo Politika je objavila članak gde se vidi trošak od 475.798€. za razapeto platno, firma koja je to uradila bavila se marcipanom i aditivima...
http://www.politika.rs/rubrike/Ekonomija/Ocistimo-Srbiju-na-Srbija-openu-za-475_798-evra.sr.html

patetika

pre 13 godina

Smetate jer vam nije mesto u Ministarstvu životne sredine i prostornog planiranja, već na poslu za koji ste se školovali!
Važi i za ostale u Vladi (čast izuzecima)!

Stojaaan

pre 13 godina

"Sam si sebe oterao u beskrajnost"!!! Sto rece jedan covek svima dobro poznat! :) E bre Dulicu i onaj sto je zezao Stojana bolje laze od tebe! Ajde sad, ziv bio, a pare svi koji sticete na muci drugih cete vratiti ili kroz pare ili kroz neko drugo poravnjanje! Bog je tu da to resi!

Mario Bros

pre 13 godina

Dulić: "Želeo bi da poručim onima koji stoje iza ovoga, a to svakako nisu nevladine organizacije, da ću nastaviti da radim posao koji sam započeo i završiću ga do kraja. Uvešćemo red u Srbiju".

Stojimo svi mi građani iza toga, tako je, nisu nevladine organizacije. I ne nećeš nastaviti da radiš posao- tj da kradeš, koji si započeo i ne nećeš ga završiti do kraja. Letiš ti Duliću posle izbora samo tako.

Gorki

pre 13 godina

"Uvescemo red u Srbiji..." Preko mojih firmi, naravno. (Komentar -Marko- sa linkovima Dulicevih firmi. Ako je istina onda je zaista strasno.

evita

pre 13 godina

Ma meni nesto sumnjivo, upraznjeno mesto Ministra zdravlja pa se ovaj izgleda namerno kompromituje u svom ministarstvu,ne bi li ga Predsednik kaznio: razresio pa ga postavio za Ministra zdravlja... Mislim kvalifikovan je, snaci ce se , a Dinkica i njegovu stranku ce vec da kompenzuje sa recimo ministarstvom za prostorno planiranje, zastitu okoline i gubljenje vremena! More sram vas bre bilo!

Vladimir

pre 13 godina

Kao clan DS-a od pre rata, samo mogu da kazem; Dulicu, povuci se dok jos imas i trunke integriteta.
Mozda ti i nisi u sukobu interesa, mozda toga i nisi svestan, mozda si se samo previse uziveo u ulogu, pa mislis da si na toj funkciji zato sto si sposoban, ili dobar menadzer, a ne shvatas da si tu samo jer si dobro ponavljao sta je Tadic pricao. Ovako, covece unistavas ugled DS-a, ono malo sto je preostalo zbog takvih diletanata kao sto si ti.
Tu si da te muljaju velike ribe, da pored tebe zavrsavaju ogromne poslove, tebi daju poneku javnu nabavku male vrednosti, ili neki ugovorcic za prodaju racunara itd., sta vec radis u Subotici, a ti treba da glumis prvo da imas vlast neku u zemlji a onda da tu vlast umes da koristis, pa da je i koristis kako treba, a ti covece niti imas vlast (jer si se usemio u DB-ovsko kolo iz koga nema izlaska), niti umes da iskoristis to vlasti sto imas (jer i kako bi to znao kad ne umes da vladas nego samo da povladjujes), a cak i kad dodje do tebe da iskoristis tu vlast koju imas, ti vise ne znas sta hoces...

Da li citas ove komentare, pa ne znam sta je gore, da ih ne citas (najpopularniji sajt u Srbiji, pisu o tebi licno i profesionalno a tebe da ne interesuje da procitas, cisto sumnjam), ili da citas pa da posle toga i dalje pokusavas da se vadis onako kako to radis zadnjih nekoliko dana...
Zaista mislim da je najbolje za tebe licno da se povuces, sto pre, dok te ne smeni neko ko malo bolje cita ove komentare i vidi gde ovo sve vodi DS, a kad ti DS okrene ledja, bice kasno, eto tebe u Insajderu.

Radmila

pre 13 godina

Gospodin Dulic uvodi red.Sto je to red?
Red je kad trosite drzavne pare tj nekim kanalima presipate u svoj dzep.
Navedeni gospodin takodjer ima privatnu firmu,koja radi uglavnom sa drzavnim
preduzecima. Sta na to sve reci.
Koalicija za nadzor javnih finansija ce da ispita cenu sajta,kad zavrse samo da ne kazu bilo je propusta i kazna za ministra je 100.000,00 DIN.
To je zapravo stvarni problem.Ko kontrolise ministre i sve ostale koji raspolazu sa drzavnim parama.

qq lele

pre 13 godina

"Uvodim redove tamo gde ih pre nije bilo!!! A gde ih je bilo onda dupliram, tripliram!!! Nezahvalnici!
Galamite za 25k€ što sam ortaku namestio. Šta ćete mi raditi ako se otkriju milionske afere?
Bezobrazluk"

Sir O.

mlekadzija

pre 13 godina

Sad tek vidim da sam silno pogresio kad sam jesenas napisao da Milosavljevic ima najbolje sanse da osvoji Zlatnog Minhauzena.
Sir Oliver je laureat bez premca.
Ni malo postenja a ni zdrave pameti...
No Sir Oliver ne treba da brine jer je istaknuti clan BIBLIOTEKE a ni ovi sto ce da dodju (na zalost)nece sa baviti nepodopstinama prethodnika.

srednjisloj

pre 13 godina

cek bre...jel to ona ista ********** koja je pricala da ce legalizacija biti besplatna...pa znaci da nije samo sajt...
nista gore nego kad se glup covek brani

3 karte za Holivud

pre 13 godina

Kakva bre ostavka? To se u kulturnim zemljama hapsi. Ovde se previše događa narod, a sa njim je lako manipulisati. Treba neko pošten i sposoban iz policije da pohapsi sve lopove i iz vlasti i opozicije, sudije, advokate pa da tek posle još jedne sablje raspiše izbore. Nakon toga bih policajcima i poštenim sudijama dao 3 puta veće plate samo da i dalje održavaju red i zakon.

Bikicsunaj

pre 13 godina

Ova tema pocinje da se pretvara iz pateticnog u smesno.
Pre nego sto su raspisali tender za javnu nabavku trebali su da procitaju knjigu: How do I ask for a website offer? ...for DUMMIES -naravno.
:)

prve pruge

pre 13 godina

Sajt je pre svega lep.Moje mišljenje je i da vredi tih 25000e.Moja puna podrška za gospodina Dulića i LDP I DS i tako to.Samo napred u nove pobede.Očistimo Srbiju!

baki

pre 13 godina

E Dulicu tebi se bas usladile ove namestene javne nabavke,jel se secas Dulicu rusenja vikendica tj dascara,ne secas se e pa da te podsetim 70 000e za rusenje 3 vikendice na Zavojskom jezeru e Dulicu ti plivas bato u nasim parama.Evo linka podseti se
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=12&dd=28&nav_id=482461

Milorad Ciric

pre 13 godina

I pticama na grani je jasno zasto uklazite u politiku vi g Dulicu,Ceda i svi ostali koji imaju privatme firme a do juce nisu imali za burek.
Kad na pocetku mandata budete imali isti ili slican kapital tada vas mozemo smatrati manje vise postenim politicarom

dijalog u paklu

pre 13 godina

Da glavnom nisu potrebni Dulić i njemu slični, ne bi ih ni bilo.

Makijaveli je davno smislio teoriju diktatorske vladavine: "oni koji me okružuju, zaista, jesu surovi, naprasiti i zaslužuju ponekad i batine, zbog njihove niske pohlepe, njihove raskalašnosti, sramnog rasipništva i prostačkog srebroljublja, ali tako treba; MRLJE NEĆE PASTI NA MENE, jer ću na druge da prenesem gnusne strane vladanja"

Usmerimo svoje komentare na onog ko je sebe okružio Dulićima koji iz naših džepova plaćaju sajt vredan manje od 1000 evra za 25000 evra, a onda svađaju prosvetare sa zapošljenima u privatnim firmama zato što im se plate razlikuju za po 200 sitnih evrića sa kojima ionako ništa ne može da se kupi.

subotičanin

pre 13 godina

Hajde Olivere, dobro te poznajemo. Vrhunac licemerja upravo pokazuješ i širem audiotorijumu za razliku od nekada, kada smo samo mi sugrađani znali za to... Ne pravdaj se. Svakako će biti još afera u vezi tebe. Ima dosta materijala... Što se tiče uvođenja reda, OK. Bavi se isključivo time, a ne sa nekoliko vrsta privatnih biznisa.

Dragan

pre 13 godina

Bravo Dulicu, bravo majstore,tako se domacinski posluje. Citam da se danas drzava dodatno zaduzuje za 400 miliona dolara a ti si samo na promociji i sajtu Ocistimo Srbiju potosio vise od pola miliona Eura. To je prava briga za narod, za drzavu. Sta ce nama sankcije, ratovi kada si ti tu. Kako si krenuo vrlo brzo ces zavrsiti u G17, jer cak ni oni tako ne trose tudje pare.

lud 100 %

pre 13 godina

A šta mi mali, jadni i glupi građani ove jadne Stradije znamo? Tu su naše velike,grandiozne,lepe, prepametne, i pre svega prebogate vođe, da nas vode u lepše i bolje sutra. Mi smo i ovako trebali davno da skapiramo da smo nebeski narod, te da će, da bismo otišli na nebo, trebati da se prvo upokojimo. Ove krađe su samo u svrhu osiromašavanja , a osiromašavanje opet samo u svrhu upokojavanja. Ništa više. Mi ćemo tako u bolje sutra, na nebo, a oni će ostati na zemlji da se sa svojim porodicama zlopate u surovom novom svetskom poretku sa nekim bednim crkavicama koje ovde uopšte mogu da se drpe, jer priznaćete, mi smo mala i siromšna zemlja. Zamislite , koliko samo može da se drpi u nekoj bogatoj zapadnoj zemlji. Jadni oni, baš mi ih je žao.

za Riplija

pre 13 godina

Haha kako je ovo smešno, odavno nisam pročitao smešniji naslov, haha.

1) jel bre Dulicu znas li ti da od stupanja na snagu novog zakona nije doneto ni jedno ali ni jedno pravnosnazno rešenje o konverziji?

2) znas li da je Katastar leglo korupcije?

3) znas li da nije doneto ni jedno nepravosnazno rešenje o konverziji uz naknadu?

4) znaš li da u našoj zemlji nema privrednog društva koji zadovoljava uslove iz zakona o planiranju i izgradnji?

5) znaš li da je samo kod nas vlasnički list privilegija a ne pravilo te da su svi Katastri osim našen na internetu?


Smešno, ali stvarno smešno, jadni ministre jadne zemlje...

Gradjanin

pre 13 godina

Srbija potroši 500.000 evra za bilbord "Očistimo Srbiju", a Estonija očisti celu zemlju za te iste pare. http://youtu.be/A5GryIDl0qY

subotičanin

pre 13 godina

Hajde Olivere, dobro te poznajemo. Vrhunac licemerja upravo pokazuješ i širem audiotorijumu za razliku od nekada, kada smo samo mi sugrađani znali za to... Ne pravdaj se. Svakako će biti još afera u vezi tebe. Ima dosta materijala... Što se tiče uvođenja reda, OK. Bavi se isključivo time, a ne sa nekoliko vrsta privatnih biznisa.

Zoran-Nemac

pre 13 godina

Posto si "pocistio" Srbiju,evo sada i"legalizujes"gradnju Srbije!?
Blago Srbiji sa tobom,pa me bas cudi da to ti smetas,a hoces samo da uredis
drzavu,he,he,he...

milodar

pre 13 godina

Koliko je gospodine ministre Dulicu izdato gradjevinskih dozvola za izgradnju stambenih zgrada na teritoriji Beograda,od kako ste vi preuzeli stvar u svoje ruke?? Manje nego ranije,kada je kako vi kazete bilo komplikovanije zbog obimne dokumentacije koja je trazena radi dobijanja gradjevinske dozvole! lepo je jedan ekonomista rekao gostujuci kod Jugoslava u emisiji 'Izmedju redova': 'gde god je drzava umesala prste,od toga je ispao samo haos!'

Zrinka

pre 13 godina

"Sajt ce omoguciti svakom gradjaninu da stavi sliku divlje deponije..." Kada gospodine Dulicu?! Koliko treba meseci da se postavi doticna mogucnost na sajt? Nemojte nam reci da je to dizajnerski poduhvat decenije za koji treba godinu dana?!
Uopstalom, zasto ne bi bilo moguce deponije prijaviti e-mailom, sto takodje omogucava da se prikaci slika? Ali to mora da je prejeftino, potrbno je samo otvoriti elektornsku adresu, niko ne moze da se ugradi...
I kako Vi kazete, dva miliona manje ili vise, koga jos briga...
Ali molim Vas nemojte da vredjate nasu inteligenciju! Da li zaista mislite da cemo progutati tu Vasu pricu?
Naravno, jasno nam je da necete podneti ostavku, zbog tako vaznog posla koji obavljate u nase ime i za nas racun, jer to niko ne ume bolje od Vas... Prosto, Bogom ste dani da uvedete red u srpsko gradjevinarstvo...
Pretrpecete sve sto je potrebno da biste priveli kraju Vas uzviseni cilj...
Bravo, svaka cast na nepokolebivosti u Vasoj milosrdnoj misiji!
P.S. Ja sam placena od strane gradjevinske mafije da ovo napisem... Kao i hiljade i hiljade gradjane koji na svim dostupnim sajtovima komentarisu ovu "napakovanu" aferu!

bosko

pre 13 godina

on je samo jedan od tadicev tajkuna koji se krije iza stranke kojoj pripada, i narodu prica jedno , a iza ledja i paravana radi sasvim drugo , mnogo me podesca na JULOVCE , koji su narodu pricali jedno, aovamo krali gde god su stigli i mogli , mislim da na sledecim izzborima zuti nema sta da traze..

qq lele

pre 13 godina

"Uvodim redove tamo gde ih pre nije bilo!!! A gde ih je bilo onda dupliram, tripliram!!! Nezahvalnici!
Galamite za 25k€ što sam ortaku namestio. Šta ćete mi raditi ako se otkriju milionske afere?
Bezobrazluk"

Sir O.

Zoran Milosavljevic

pre 13 godina

Tvrdnja da je neko potpisao Ugovor na 2,5 miliona dinara i da treba da se zavrsi za samo mesec dana je bezobrazna i bezocna. To moze da poveruje samo onaj koji cita vesti letimicno. Ako je tako onda svi koji su ucestvovali u pravljenju takvog ugovora treba da idu na psihijatrisko posmatranje. Nazalost Koalicija bi trbalo da se sama podvrgne takvom tretmanu. Tuzno je sto sve moramo da citamo i slusamo od diletanata kojima treba brza medijska paznja.

svetlanast.

pre 13 godina

najbolje bi bilo da ministri dulic i milosavljevic zamene resore jer se obojica u sve najbolje razumeju.ministarka snezana malovic mogla bi da preuzme resor zdravstva jer ona je, kako kaze "duboko uverena..." a ministar je iz "duboko licnih razloga" podneo ostavku pa bi oba resora bila resena po dubini.eto nama rekonstrukcije vlade.dok se mi snadjemo, eto nama izbora, pa posto problema nema /jelena trivan/, ajmo jovo nanovo.

Gorki

pre 13 godina

"Uvescemo red u Srbiji..." Preko mojih firmi, naravno. (Komentar -Marko- sa linkovima Dulicevih firmi. Ako je istina onda je zaista strasno.

linuxash_pravoslavac

pre 13 godina

Kad se utvrdi da neko zloupotrebljava svoju poziciju, tj. da je lopov to nije nista licno, niti se time neko diskriminise. Dolazi vreme da se polazu racuni i sad bahatost i osionost ustupaju mesto strahu. Moram priznati da mi je drago zbog toga.

direktor

pre 13 godina

Pazite sablon, svaki put isto - napadaju ga zato sto je mnogo uspesan u svom poslu. Mrze nas zato sto smo najbolji, svi su protiv nas, pozivam nadlezne organe...ponovo iste price koje su nas i dovele dovde. Kada znas Dulicu ko te napada, onda imas medije pa kazi, oznaci tog koji je protiv ciscenja Srbije i uvodjenja reda, a narod ce prepoznati ko je u pravu.

vladulns

pre 13 godina

Eno ga cenjeni ministar, gosp.Dulic, daje izjavu o zavrsetku auto puta Novi Sad - Subotica.....

Te kompjuteri, te legalizacija, te gradjevinske firme, te ocistimo Srbiju, te reklamiranje njegovog ministarstva na teniskim terenima, te internet sajtovi, covek se jednostavno u sve razume....
Hvala Ti dragi Boze, svemocni stvaraoče, sto si ovoj maloj i maleckoj Srbijici "podario" ovakve mega strucnjake, turbo - mega likove sa omiljenim sloganima "strucnost pre politike"....
Hvala Ti, jesi car!!!!

Zoran-Nemac

pre 13 godina

Posto si "pocistio" Srbiju,evo sada i"legalizujes"gradnju Srbije!?
Blago Srbiji sa tobom,pa me bas cudi da to ti smetas,a hoces samo da uredis
drzavu,he,he,he...

Miodrag

pre 13 godina

Znači ako nas ovaj ovako vuče za nos, šta li nam tek radi njegova stranka ?

Kako ih nije sramota da imaju ovakve ljude u svojoj stranci ?

Bruka jedna !

I za njih da glasam opet ? Neka hvala...

Zoran-Nemac

pre 13 godina

Posto si "pocistio" Srbiju,evo sada i"legalizujes"gradnju Srbije!?
Blago Srbiji sa tobom,pa me bas cudi da to ti smetas,a hoces samo da uredis
drzavu,he,he,he...

Misa Stojkovic

pre 13 godina

Vidim da napadaju ministra i to mi je ok. To je normalno.
Ali ne vidim da IKO SPOMINJE nekog zagadjivaca i trovaca.
Da li ga nema ili mediji ne smeju da spominju velike energetske kompanije jer su im oglasivaci.
Secajuci se filmova koji prikazuju borbu kroz koju su ljudi prolazili u Americi kad su poceli da se bore sa zagadjivacima deluje da im je to bilo i vazno i dugacko.
Secam se cak i Stivena Sagala u nekom filmu kako ratuje.
Znajuci na kom smo pocetku ne bi me zacudilo da se to dogadja.

Bane

pre 13 godina

POtpuno sam sokiran komentarima. Znaci, sve sto je potrebno je da se neka osoba u Srbiji diskredituje je saopstenje neke anonimne "koalicije". Kakva je to organizacija koja optuzuje Dulica? Ko finansira njihovo postojanje i istrazivanje rada ministarstava (ili su se iz nekog razloga usredsredili na jedno ministarstvo)? Ne bi me zacudilo da iza svega stoje ljudi koji su dovoljno bogati da finansiraju takve poduhvate, a istovremeno su i vlasnici novina i TV stanica. Pri tome su im za oko pale parcele koje legalno ne mogu da kupe i izgrade (na primer Luka Beograd) pa je logicno ukloniti prepreke i demonstrirati sta se desava kad im se usprotivis. A vi dragi sugradjani i dalje nasedajte na ovakva podmetanja, pa niukada necete ziveti u normalnoj zemlji. Tesko je ukljuciti mozak, ali je korisno. Preporuka za B92: istrazite malo tu koaliciju.

stručnjak

pre 13 godina

Ti i tebi slični jedino što znate jeste da uzmete proviziju i tu ste stvarno uveli red, pa za kakvog se ti stručnjaka smatraš do juče nisi znao gde si šupalj, a sada si izmisli takvu tehnologiju da će Srbija od smeća proizvoditi naftu.Zakone koje ste doneli u oblasti zaštite životne sredine ste samo prepisali od EU, a u praksi će se takve stvari moći primenjivati za jedno 15 godina. Ali je vrlo indikativno da se u okviru sprovođenja strategija u tvom ministarstvu vrlo često koriste različite nabavke. Provizija po provizija i eto lepa ušteđevina.

Dr Petrović

pre 13 godina

Kreće konvoj buldozera iz Kolubare u mobu,25 sati dnevno će da rade, 32 dana u mesecu, sve možete da vidite na sajtu ministarstva zdravlja www.26000ojra.com

Sasa

pre 13 godina

ljudi skinuli smo Milosevica ,ove cemo jos lakse!Samo ne znam sta vise cekamo? dosta je bilo izbora i stranaka,sve je to ista banda!drzavu treba da vode pametni ljudi.mi treba da trazimo i predlazemo pametne ljude,a ne da nam stranke poturaju svoje lopove u ime demokratije.hocemo li na ulice,ili cemo da se patimo sa budalama,odlucite sami!
(ferika, 2. februar 2011 01:30)

Prijatelju, ako se tebi zuri , izvolte na ulicu, imas pravo da izadjes i da trazis neciju smenu, da ne budes biven, to smo izborili za Vas, kad smo kako kazes "skinuli Milosevica". I kad smo vec kod Milosevica, Milosevic je "napravio " krizu, a sadasnja vlada (iako ni sam nemam neko visoko misljenje o njoj) je bila tu kad je SVETSKA kriza pogodila sve , pa i nas. Uostalom , niko tebi nije nametnuo ovu vladu, jer je ona dobila na regularnim izborima glasovima biraca iz OVE zemlje.Za godinu dana ce ponovo biti izbori pa razmisli da li ima za koga da glasas a da se kasnije ne kajes ili nema. Meni je vise dosta svih nasilnickih Bukuresta, Tunisa, Egipta i sl.Uzmite olovku u ruke i dobro razmislite sta cete zaokruziti na sledecim izborima, dosta je bilo samounistavanja nas Srba. Razmisli da li hoces na ulicu sa onim koji poziva na "hermeticko zatvaranje Beograda", da te podsetim da je to lik koji voli da "kraducka", da "pijucka", da bude "nevaspitan", zar zaista zelis da jos jednom budes izmanipulisan. Zato smo se borili i izborili , da vlast menjamo na izborima , da ako je neko krao dok je bio na vlasti, bude uhapsen kada sidje sa vlasti i da bude osudjen(naravno uz dokaze, a ne ako tamo neki Vucic izadje i kaze za nekog da je "lopurda" i mase nekakvim papirima, koji su mozda tapija njgovog novog stana od 4oo kvadrata, ali je bitno da mase, da ima "pogani" jezik jer nije bitno sta prica , nego je bitno da vredja , da se svadja, da podmece jer je ocigledno da su posle "velikog brata" i " Farme " to drustvene vrednosi koje ovaj narod u "vecini " voli da cuje. Od mene toliko, red je na neistomisljenike da ne razmisle o onom sto sam napisao i da mi "zalepe" minus.
Pozdrav iz Nisa.

snezana

pre 13 godina

Pazi kad ne mogu da "biliv"...
Sajt www.ocistimsrbiju.rs u potpuno novom ruhu, a za one koji slucajno nisu u toku, lepo je napisano da je sajt u fazi izrade i da cemo tek videti razna cuda vredna 26 000 evra!
Eto, sedam meseci nije azuriran, a sada za par dana da ga covek ne prepozna... Samo me zanima koliko ce to "sminkanje" i zamazivanje ociju da nas kosta?!
Pazi kad je nekom kao stalo sta ce obicna raja da kaze...

Golootocanin

pre 13 godina

Mmmmmmm.... kako lepo mirise ostavka. Sve je jasno. Ne trebaju nam ni policija ni sud kad je sve jasno. Kao dan. Ma sigurno je kriv, sad odmah, ovog trenutka.
Jos i anonimno. I to sve za 600 dinara interneta mesecno.
A nekad su nasi preci morali da idu do prve policijske stanice da prijave komsiju za nesto.
I dok ide vreme u kome se nista ne dogadja i koje nas kosta milijarde dolara trosimo prostor na (bivseg) ministru gradjevine koga tipuje kolega iz koalicije.
Bas smo na dugme. Bas smo smesni.
Cemu sluzi ova zabava koja traje 7 dana?
Ili da nas pitam kome?

laza

pre 13 godina

Gospodine Duliću vi možda želite da zavedete red ali Vam to ne uspeva. Zakon o planiranju i izgradnji pojedini članovi u suprotnsoti su sa drugim zakonima Zakonom o prometu nepokretnosti, Zakonon o svojini pa tako je nemoguće ostavriti zakonsko pravo o konverziji,bez naknade
pored toga službenici ne postupaju po zakonu nego kako to njihov nadređeni kaže.
Kako funkcioniše mito u državi rešenje po zaktevu treba da se donese u roku od mesec dana, ali se rešenje ne donosi nego ako podmažeš sa 50 evra dobit ćeš rešenje u roku od 3 do pet dana a možda i odmah,a ko čekaš mesec dana čekat ćeš i tri i na kraju isto će biti možda nepovoljno po podnosioca.

mica

pre 13 godina

Citanjem ovih besmislenih izjava kojima se brani gospodin ministar mene ne muci on kao ni vecina politicara(citaj biznismena) jer su svi slicni njemu.Meni ne izlazi iz glave pitanje za narod Srbije DOKLE BRE? Sta sve treba da urade i mi cemo da cutimonije moglo pola miliona evra da se upotrebi nizasta osim za reklamu SRAMOTA? ISto jutro je trebao da podnese ostavku i nadoknadi sav novac! Dokle ce narod trpeti takve obmane prevare i kradje?

Srđa Babić

pre 13 godina

A o Sajtu ovoliko : CMS (енгл. Content Management System) je sistem za upravljanje veb sadržajem. CMS predstavlja programska aplikacija uz pomoć koje se može, bez poznavanja HTML-a i programiranja, upravljati sadržajem na veb sajtu.
Duliću, molim Vas pročitajte ovo i podnesite krivičnu prijavu protiv sebe samoga !

Igor

pre 13 godina

Sajt o javašluku već postoji. Ukucajte GRADSKO RUGLO na Youtubu i videćrte ulicu Jovana Rajića... Ukucajte STRATEGIJA UPRAVLJNJA OTPADOMi videćete da opština Vračar yna kako da upravlja otpadom...

prve pruge

pre 13 godina

Sajt je pre svega lep.Moje mišljenje je i da vredi tih 25000e.Moja puna podrška za gospodina Dulića i LDP I DS i tako to.Samo napred u nove pobede.Očistimo Srbiju!

Bane

pre 13 godina

POtpuno sam sokiran komentarima. Znaci, sve sto je potrebno je da se neka osoba u Srbiji diskredituje je saopstenje neke anonimne "koalicije". Kakva je to organizacija koja optuzuje Dulica? Ko finansira njihovo postojanje i istrazivanje rada ministarstava (ili su se iz nekog razloga usredsredili na jedno ministarstvo)? Ne bi me zacudilo da iza svega stoje ljudi koji su dovoljno bogati da finansiraju takve poduhvate, a istovremeno su i vlasnici novina i TV stanica. Pri tome su im za oko pale parcele koje legalno ne mogu da kupe i izgrade (na primer Luka Beograd) pa je logicno ukloniti prepreke i demonstrirati sta se desava kad im se usprotivis. A vi dragi sugradjani i dalje nasedajte na ovakva podmetanja, pa niukada necete ziveti u normalnoj zemlji. Tesko je ukljuciti mozak, ali je korisno. Preporuka za B92: istrazite malo tu koaliciju.

Misa Stojkovic

pre 13 godina

Vidim da napadaju ministra i to mi je ok. To je normalno.
Ali ne vidim da IKO SPOMINJE nekog zagadjivaca i trovaca.
Da li ga nema ili mediji ne smeju da spominju velike energetske kompanije jer su im oglasivaci.
Secajuci se filmova koji prikazuju borbu kroz koju su ljudi prolazili u Americi kad su poceli da se bore sa zagadjivacima deluje da im je to bilo i vazno i dugacko.
Secam se cak i Stivena Sagala u nekom filmu kako ratuje.
Znajuci na kom smo pocetku ne bi me zacudilo da se to dogadja.

Sasa

pre 13 godina

ljudi skinuli smo Milosevica ,ove cemo jos lakse!Samo ne znam sta vise cekamo? dosta je bilo izbora i stranaka,sve je to ista banda!drzavu treba da vode pametni ljudi.mi treba da trazimo i predlazemo pametne ljude,a ne da nam stranke poturaju svoje lopove u ime demokratije.hocemo li na ulice,ili cemo da se patimo sa budalama,odlucite sami!
(ferika, 2. februar 2011 01:30)

Prijatelju, ako se tebi zuri , izvolte na ulicu, imas pravo da izadjes i da trazis neciju smenu, da ne budes biven, to smo izborili za Vas, kad smo kako kazes "skinuli Milosevica". I kad smo vec kod Milosevica, Milosevic je "napravio " krizu, a sadasnja vlada (iako ni sam nemam neko visoko misljenje o njoj) je bila tu kad je SVETSKA kriza pogodila sve , pa i nas. Uostalom , niko tebi nije nametnuo ovu vladu, jer je ona dobila na regularnim izborima glasovima biraca iz OVE zemlje.Za godinu dana ce ponovo biti izbori pa razmisli da li ima za koga da glasas a da se kasnije ne kajes ili nema. Meni je vise dosta svih nasilnickih Bukuresta, Tunisa, Egipta i sl.Uzmite olovku u ruke i dobro razmislite sta cete zaokruziti na sledecim izborima, dosta je bilo samounistavanja nas Srba. Razmisli da li hoces na ulicu sa onim koji poziva na "hermeticko zatvaranje Beograda", da te podsetim da je to lik koji voli da "kraducka", da "pijucka", da bude "nevaspitan", zar zaista zelis da jos jednom budes izmanipulisan. Zato smo se borili i izborili , da vlast menjamo na izborima , da ako je neko krao dok je bio na vlasti, bude uhapsen kada sidje sa vlasti i da bude osudjen(naravno uz dokaze, a ne ako tamo neki Vucic izadje i kaze za nekog da je "lopurda" i mase nekakvim papirima, koji su mozda tapija njgovog novog stana od 4oo kvadrata, ali je bitno da mase, da ima "pogani" jezik jer nije bitno sta prica , nego je bitno da vredja , da se svadja, da podmece jer je ocigledno da su posle "velikog brata" i " Farme " to drustvene vrednosi koje ovaj narod u "vecini " voli da cuje. Od mene toliko, red je na neistomisljenike da ne razmisle o onom sto sam napisao i da mi "zalepe" minus.
Pozdrav iz Nisa.

Dejan C.

pre 13 godina

Pošto živim od weba, osećam neku odgovornost da kažem par stvari:

1) Cene sajtova tog obima i funckionalnosti, u Srbiji, među profesionalcima se kreću od nekih 800 do 3000 evra.
2) Taj sajt ne bi mogao da napravi baš svaki amater. Tj. nadareni srednjoškolac bi mogao da ga napravi, ali bi ga verovatno i naplatio.
3) Sajt je, po meni, veoma pregledan i lepo dizajniran. Ja bih tako nešto platio oko 1500 evra.
4) Sajt nije posebno optimizovan za pretraživače i nije posebno optimizovan za osobe sa inviliditetom koji ga gledaju kroz nekonvencionalne brauzere. To cenu spušta onoj granici bliže 800 evra.
5) Sajt nije napravljen u nekoj posebno naprednoj tehnologiji. CMS je generičko ime za program kroz koji se menja sadržaj sajta - u 21. veku se ne prave sajtovi bez CMS-a.
6) Sajt ima neke očigledne bagove: npr. menjanje sa latinice na ćirilicu i obrnuto ne radi u potpunosti.

Ненад

pre 13 godina

Сазнали смо ко је СТИГ.
Хајде сад ти Сир Оливере, буди друг, па нам реци - КО је у ствари БИНГ ?

milezr

pre 13 godina

Ovaj je prs'o. Nema tu vise nikakvih dodira sa stvarnoscu. Alo, kakve ti akte i planove donosis, Olivere Dulicu, kad si ORTOPED?!? Rezultati su bitni, a ne namere. A rezultati--katastrofa!Meni smetas zbog korupcije i laganja. Ne bavim se gradjevinom ni u mislima jer nisam za to skolovan, nit imam bilo kakvo iskustvo. Kao i ti.

мега

pre 13 godina

Човече, како те сада није срамота да се овако препотентно оглашаваш?
Невероватно...

fju

pre 13 godina

Pitam te ja gospodine prevarantu Dulicu, kako je moguce da nisi u sukobu interesa kad tvoja porodica drzi gradjevinsku firmu a ti si eto slucajem u ministarstvu za gradjevinu....
Koliko treba biti lud pa da ti neko veruje....
Kako je slucajna koincidencija da je bas tvoja firma kao podizvodjac gradila suboticki Metro a ti si se pojavio na otvaranju Metroa. Interesuje me da li si na otvaranju Metroa u Subotici bio u svojstvu ministara ili u svojstvu predstavnika svoje gradjevinske firme????
I zasto su samo clanovi DS mogli da dobiju posao u subotickom Metrou, odnosno oko 150 radnih mesta je dobio DS.
Odvratni ste i jadni...

Mogu sad samo da zamislim kod ove izgradnje stanova u Beogradu, za ciju ces firmu ovaj put da gradis. Za Metro si bio podizvodjac Gemax-u....

*****

Marko

pre 13 godina

Ajde, bre, Dulicu, nemoj da se foliras. Skoro godinu dana ti stoji sajt sa obicnom fles animacijom, koji si platio 25.000 evra, a pre neki dan si ga posle prozivke u medijima dopunio mapom sa gugla, koja je besplatna (a ne bi se iznenadio i da mora da se plati, nego u zentu si prevideo 'Terms of use').
Posebna prica je nacin kako se doslo do firme koja je napravila sajt, a da ne pricam i o tvojoj famoznoj firmi koja radi samo sa drzavnom administracijom... i verovatno ni sa kim vise.
Onda sve objasnis kao urotu protiv tebe, jer 'uvodis red u Srbiju', a uz sve te obaveze, stigao si i da se strucno usavrsavas na predsednikovoj operaciji...
Ajde bre, nemoj da se foliras.

Anja

pre 13 godina

Ja ne vidim da je on igde porekao da je izdvojio toliko novca za onu sramotu od sajta. Dakle, ne mora niko da se trudi da ga diskredituje, on to sasvim fino radi i sam.

rrmx

pre 13 godina

Ne smetas zato sto uvodis red (jer ga ne uvodis) - smetas zato sto mislis da smo svi mi sisli s kruske i da cemo sad svi da se sazalimo nad tobom jer tebe jadnog neko ometa u radu. Smetas jer mislis da zato sto si na vlasti da ces na njoj da ostanes doveka.
Smetas jer mislis da je drzava tvoja privatna svojina. Smetas zbog legalizacije i sajta.
Zato smetas.

Master

pre 13 godina

Bas si uveo red.
2 gradjevinske dozvole za godinu dana, hiljade ljudi u gradjevinskoj industriji bez posla, i vratio nas u komunizam sa planskim cenama a ne trzisnim

Szabadka

pre 13 godina

Molim vas Dr.napravite red oko sebe i nedajte nikakve povrsinu za napad, ako to ne umete molim vas povucete se. ( Ja sam glasao za Vas )

Golootocanin

pre 13 godina

Mmmmmmm.... kako lepo mirise ostavka. Sve je jasno. Ne trebaju nam ni policija ni sud kad je sve jasno. Kao dan. Ma sigurno je kriv, sad odmah, ovog trenutka.
Jos i anonimno. I to sve za 600 dinara interneta mesecno.
A nekad su nasi preci morali da idu do prve policijske stanice da prijave komsiju za nesto.
I dok ide vreme u kome se nista ne dogadja i koje nas kosta milijarde dolara trosimo prostor na (bivseg) ministru gradjevine koga tipuje kolega iz koalicije.
Bas smo na dugme. Bas smo smesni.
Cemu sluzi ova zabava koja traje 7 dana?
Ili da nas pitam kome?

Miroslav

pre 13 godina

Kad vidim sliku Dulica, imam osecaj da gledam najbezobraznijeg politicara u Srbiji. U Subotici kruze mnoge glasine o poslovanju firme njegovog oca, o radnicima koji su zaposleni na crno. Pitam se da li je to tacno. Ako jeste, da li je ministar Dulic i licemer, jer govori o tome kako su neki zgrtali pare a on te pare izbija iz zdepova, a s druge strane mozda je njegov rodjeni otac tako sebi zgrnuo imovinu. Krade se i u drugim drzavama, ali mnogo se manje cuje o tome, znaci, ili se manje krade pa se lakse zataska, ili u inostranstvu mnogo bolje znaju kako to treba da se zataska. A ovi nasi misle da smo budale, pa da cemo progutati jos po neku laz dok su na vlasti. Ali nece jos dugo biti na vlasti.

zoran

pre 13 godina

Gospodine Duliću,

ne hvalite se socijalnim stanovima jer su isti PLJAČKA tako što će neko drugi pokriti troškove izgradnje. Ovo što radite nemate pravo, jer DRŽAVA nije preduzeće da udje u klasičnu privrednu delatnost-stanogradnju. Cenu stana reguliše TRŽIŠTE a njaveća prepreka tržištu je skandalozan Zakon o planiranju i izgradnji a to će i dalje biti sve dok ga pišu iste osobe treći put za poslednjih 10 godina. Napravite Zakon koji afirmiše tržište, osigurava kupca i kvalitet gradnje a eliminiše nakazne posrednike u vidu urbanista kakvi su kod nasa naročito Direkcije za zemljište.

Mogli ste da raspišete konkurs za izradu pomenutog sajta i da nagrada bude neka stipendija. Verujem da bi tada dobili i bolji sajt. A što se tiče upravljanja otpadom cela ekipa koja Vas je okružila suviše malo zna o tome, osim da će ovo biti jedan od najboljih biznisa u narednih 10 godina.

Molim Vas otvorite blog i saznaćete mnogo besplatno.

Pera

pre 13 godina

"... ministarstvo ima budžet od četiri milijarde dinara, koje mora da iskoristi za promovisanje životne sredine..."

Dakle ljudi MORA da potrose nase pare. To je cela sustina. Vreme je da prestanemo da placamo porez, pa nece imati toliki budzet za razbacivanje, pa samim tim i manje problema. I mi i oni.

wroom1975

pre 13 godina

"Bavim se uvođenjem reda u građevini..."
Pa si uveo red izgradnjom sajta od 25000 evra? Koji koristi FREE/BESPLATAN Google Map's, da nas obavestis sta se i gde cisti? A vidim i od jutros krenulo UBRZANO "sminkanje" istog, cisto da se opravda jos neki evro?
Ne vrse mediji hajku na tebe, vrsi narod! Ali te nismo dovoljno "pohajkali", kad te pojurimo ima da bezis kao djavo od krsta, a ti posle na svom sajtu od 25000 evra, postavljaj kao Kalimero, ceo dan, NEPRAVDA!!!

Aleksandar Markovic

pre 13 godina

Vredjanje inteligencije naroda i glasaca - zanimljiv partijski drugar vladajuce koalicije... na cije glasove vi racunate u buducnosti da mi je znati...
Plati ti Dulicu svoju kaznu od 50.000din sto ti zakon RS nalaze za zloupotrebu polozaja i penzionisi se kad ste i onako napravili zakone da su (skoro pa) vece posledice za vikanje na ulici nego organizovanu pljacku drzave i naroda!
Inace, kazna za neplacanje GSP karte iznosi 10% kazne za placku drzave koja sledi Djelicu i Dulicu za zloupotrebu sluzbenog polozaja... I iz godine u godinu sve isti izmet na politickoj sceni - da ima hitlera, za njega bih glasao!

Stefan Tomasevic

pre 13 godina

Kakav red ti uvodis ministre???Reci koliko dugo nije izdata gradjevinska dozvola???Najavljujes besplatnu legalizaciju???Sta cemo sa onima sto su platili punu cenu,nikom nista jel???

Stefan Tomasevic

pre 13 godina

Kakav red ti uvodis ministre???Reci koliko dugo nije izdata gradjevinska dozvola???Najavljujes besplatnu legalizaciju???Sta cemo sa onima sto su platili punu cenu,nikom nista jel???

Nikola

pre 13 godina

"Bavim se uvođenjem reda u građevini koji podrazumeva sprečavanje korupcije, donošenje brojnih planova i akata koji će sprečiti dalji haos u tom sektoru", kazao je Dulić
Ajde da hoces da uvedes red na ortopediji, pa i da razumemo. Ali sta ti sine trazis u politici, kakve ti veze imas sa ekologijom i urbanizacijom?? Posto ocigledno nemas veze sa zivotom, trebalo bi neko od prijatelja, ili zena, ili roditelji da ti kazu da pametan covek ne zeli da se upusta u one stvari za koje nije skolovan-tako izpada glup, a ti si to dokazao u dosta slucajeva.
Opameti se Srbijo! - vec jednom!

biznis ali fer

pre 13 godina

Postovani Ministre,

Pre nego ste preuzeli Ministarstvo trebalo je da znate u koji posao i sa kojim interesnim grupama ulazite. SVAKI MENADZER BI POSTUPIO DRUGACIJE.
Cak i da postoji "medijska hajka" na vas, primer posla oko sajta vredan 25 000 eura ne bi bio predmet rasprave da ste raspisali tender. Isto vazi i za "pricu" o Vasem kapitalnom ucescu u firmama koje su dobijale budzetske poslove.

Nama ZAISTA vise ne trebaju politicari, vec iskusni MENADZERI, zovimo ih poslvodje, rukovodioci, direktori... kako god, ali neko ko je dovoljno vest da ne upadne u "medijsku hajku" a posten i efikasan. Takodje, licno VASE ne odmerene izjave u vezi sa legalizacijom... stvarno ne primereno Ministru.

E sada... nadjite nacin, opravdajte svoju nevisnost a ja svoje pravo zadrzavam da sumnjam u vas, doktore.

obican prosecan lik

pre 13 godina

Bavim se internetom od 1999. i sarađivao sam sa svim najvećim firmama u Srbiji i to na projektima koji su po obimu, kompleksnosti, bezbednosti... po čemu god, neuporedivo veći od ovog sajta i NIKADA niti jedan nije koštao više od 5.000 EUR! Primera radi, satovi domaćih banaka (da ne navodim sada koji) sa sve bezbedonosnim sistemima i gomilama baza su oko 4.000 EUR!

Daj meni 25.000 EUR i napraviću ti ceo sistem za Facebook koji će moći da koristi pola milijardi ljudi, a ne optštine u Srbiji.

Sram te bilo, glasao sam za vas, više nikada na izbore neću izaći jer je i mene sramota što sam vas doveo tu gde ste.

I molim te ne pominji više termine poput "programski jezik CMS" i "baze podataka" jer NE ZNAŠ šta to znači pa ispadaš smešan i internet nepismen. Ili makar "guglaj" te reči pre nego što ih izustiš (Guglati, u slengu, znači naći na Googleu, ako ni to ne razumeš).

Takođe, reci ovima iz tvog kabineta koji pišu komentare po sajtovima i pokušavaju takvom vrsom PRa da umanje posledice, da i oni prvo malo pročitaju šta koja reč znači, pre nego što počnu da lupetaju o sajtovima od milion evra, Photoshopu, CMSu i sl... ovo ti kaže profesionalac u oblasti (ili zaposli mene i uštedi Srbiji novac)... ako smeš!

Zoran Milosavljevic

pre 13 godina

Tvrdnja da je neko potpisao Ugovor na 2,5 miliona dinara i da treba da se zavrsi za samo mesec dana je bezobrazna i bezocna. To moze da poveruje samo onaj koji cita vesti letimicno. Ako je tako onda svi koji su ucestvovali u pravljenju takvog ugovora treba da idu na psihijatrisko posmatranje. Nazalost Koalicija bi trbalo da se sama podvrgne takvom tretmanu. Tuzno je sto sve moramo da citamo i slusamo od diletanata kojima treba brza medijska paznja.

Srđa Babić

pre 13 godina

A o Sajtu ovoliko : CMS (енгл. Content Management System) je sistem za upravljanje veb sadržajem. CMS predstavlja programska aplikacija uz pomoć koje se može, bez poznavanja HTML-a i programiranja, upravljati sadržajem na veb sajtu.
Duliću, molim Vas pročitajte ovo i podnesite krivičnu prijavu protiv sebe samoga !

Djordje

pre 13 godina

Pljacka,Lazi i Obmane- realnost sadasnje srpske vlasti.

Gospodin je ovom izjavom samo potvrdio da nasom politickom scenom vladaju pseudo-intelektualci bez imalo morala za koje je Foma Fomic Opiskin jedan obican pionir-amater.
Ja razumem da vecina ljudi u Srbiji nezna sta su programski jezici i kako funkcionise izrada Web Sajta i samim tim je moguce obmanuti ih ovakvim lazima.
Medjutim, veliki je broj onih koji su svesni do kojih granica neukusa ide izjava Ministra i ljudi koji su stali u njegovu odbranu.
Ovo je mac sa dve ostrice za postojecu vlast, ogroman je broj strucnih ljudi iz oblast programiranja i razvijanja veb aplikacija prosto zgranut ovolikom kolicinom prepotentne tupavosti ljudi koji vode zemlju Srbiju i za ocekivati je da se ovakva prevara nece moci tek tako zataskati i zaboraviti.

tihomir

pre 13 godina

svi ste vi ili mi upravu, sve je to na mestu! svrbe njih .... za nas, uzimaju ljudi lovu i piju naj vina, jedu naj hranu i sve ostale naj skuplje stvari! aaaa mi,MI komentarisemo preko neta,SMESNI SMO MI !!!
u nemackoj padaju vlade, godine zatvora, zabrana rada ,crne tacke u dosieju! a mi ih KOMENTARISEMO i smo KOMENTARISEMO! SMESNI SMO MI! resenje: samo jednog treba posteno kazniti i sve mu oduzeti a i njegovoj najblizoj rodbini za primer!!! NARAVNO JEDNOG PO JEDNOG!!!

web-developer

pre 13 godina

Ja i moje kolege koje radimo na izradi web aplikacija takodje smo bili sokirani, ovom cenom izrade "web aplikacije". Nas je mozda i najvise pogodilo zato sto slusamo lazi a na zalost to o cemu se laze moze i da se vidi. Mi smo pratili aktivnosti web aplikacije, sa tog aspekta izgleda kao da je rad na ovoj aplikaciji poceo nedavno, maximum nedelju dana pre dogadjaja, i ja verujem da se na njemu sada radi intenzivno da bi se pokrpile rupe jer to sto vidite je samo sminka nista tu nema. Cak smo nasli vremena nekih promena u ranim jutarnjim casovima sto dovoljno govori o cemu se to radi. Durga stvar ako pogledatie sajt ministarstva, kao da je radjen od strane istih ljudi nacicete dosta slicnosti izmedju: http://www.ekoplan.gov.rs/src/index.php i http://www.ocistimosrbiju.rs/src/index.php .Tako da se radi o istim ljudima koji rade ovaj sajt, trebalo bi proveriti dali je i sajt ministarstva radjen na isti nacin, Posto sa naseg aspekta svakako se radi o istim izvodjacima radova. Ovo st sada vidite na http://www.ocistimosrbiju.rs/src/index.php je moguce uraditi vrlo brzo, mozda ga nismo potpuno videli ali bez tog dela kome nemozemo da pristupimo 2 coveka bi moglo da uradi za recimo 2 radna dana mozda cak i manje.

neverovatno

pre 13 godina

Firma Manufaktura iz Subotice dala ponudu od 3 miliona. Strasno. Dve sestre, inace Oliverove drugarice, koje ne znaju ni osnovne elemente izrade sajta (da se proveriti na primerima...) tvrde da se sajt ne moze uraditi ispod 3 miliona. Verovatno bi toliko kostalo i skolovanje za veb dizajnera + troskovi. Mislim bezobrazluk. Dokle vise, Dulicu, ajde nestani majke ti...

aca

pre 13 godina

jadan ti,smestaju ti !!! pa i taj zakon o legalizaciji ce sluziti za punjenje vasih dzepova,kao i svaki drugi,jer je verovatno u njemu desetina rupa koje ce se koristiti za mito i korupciju ...

Milos

pre 13 godina

Ministre, ja vas ne poznajem, ne bavim se gradjevinom, nekretninama, niti bilo kojom povezanom delatnoscu. Radim u privatnom sektoru.

Nemam nikakav problem sa uvodjenjem reda. Imam problem sa time da ste hiljade ljudi namagarcili time sto ste im naplatili legalizaciju (znam porodicu koja zaradjuje 20.000 mesecno i zaduzila se da plati skoro 1.000 evra za legalizaciju najobicnije supe u dvoristu), da biste sada to nudili besplatno, bez mogunosti da ljudi koji su posteno platili i postovali zakon dobiju povracaj novca. Imam problem sa time sto ste websajt koji kosta 3-6.000 evra (ne 200 ili 500) platili 26.000 evra, i trazili jos dve namestene ponude uz ovu. Mozda niste vi licno, ali vi ste ministar i samim tim vi ste odgovorni.

Mislim da moji sugradjani takodje imaju problem sa ovime, a ne sa uvodjenjem reda. Kojeg reda, kada smo vec kog toga?

djordje

pre 13 godina

Kako to da kad se spomene novac odmah svi postanu zrtve, "ja se trudim a vi tako ...". Majstore, objasni zasto si sajt koji kosta od 300€ do 700€ platio 25000, jer me to bas zanima, a ove tvoje recitacije ostavi za partijske sastanke.

profesor

pre 13 godina

Da li ste ljudi zabeležili ovaj deo: "Prema njegovim rečima, ministarstvo ima budžet od četiri milijarde dinara, koje mora da iskoristi...." Ej MORA da potroši 4 milijarde !?!?! Koje su to MUKE! Da se čovek sažali. Ili da plače kako se arče narodne pare.

Aj popi jedan viskiĆ sa Hledom i kaFućino :)) Pusti ti nas strane plaćenike i izdajnike. Vidi sa Vukadinovićem da nas sve pohapsi. Doduše koliko su sposobni ako upadnu u nečiji stan verovatno će naći samo kašiku (pogledati Brajanovo žitije).

Drmni još koji sajt za inat dušmanima. Kralju!

Boban

pre 13 godina

Oliverce, ti nama smetas jer nisi srucan da radis to sto radis. Verovatno ne znas da radis ni to za sta si skolova (posto g. Tadicu nisi pomoago oko operacije - sami si to rekao). Zato te molim da - idi kuci!

Strucnjaci u oblasti u kojij si im sef - PLACU OD SMEHA I TUGE !

Kuzma

pre 13 godina

Sve je u redu, sve je jasno, ceo tekst pun podataka u korist odbrane. Mene samo zanima zasto Dule ne rece koliko je kostao sajt? Nista vise. Mislim da je to bilo pitanje koje je zahtevalo odgovor a ne sva ova demagogija. Dakle Dulu treba pojednostaviti stvari i direktno ga pitati Koliko je sajt kostao a da odgovor ne bude Svako moze da proveri.....bla bla bla

kakav bezobziran lik

pre 13 godina

koji si ti strucnjak...zavrsio navodno medecinu, specijalizirao ortopediju a sad uredjuje zivotni okolis, prostorno planiranje, bavi se urbanizmom, valja kompjutere...jednom recju svastar...ja verjem da ti vise ne znas da postavis ni dijagnozu a jos manje da namestis gips...mnogo si se rasplinuo...puci ces ko balon uskoro...

Narod ante portas

pre 13 godina

A da ti slucajno nisi medju onih par hiljada politicara - tajkuna koji su "postenim radom" uvecali bogatstvo u predhodnoj godini, mi ostali jedva kraj s krajem, glavna briga nam je kako da platimo komunalije, za hleb vise i ne pitamo, uskoro ce prolece, stize mladi luk i zelena trava. Zavrsi si ortopediju, kazu ti kolege onako ispod zita, a sad tusis drzavi racunare, i to je red, postao si expert za IT technologije pa nama koji se time bavimo istinski - profesionalno to malo smeta i mi bi da prodamo koji PC drzavi....Gde to ima u normalnoj zemlji da ministar diluje sa drzavom, de nam pojasni to malo bolje, mozda smo isuvise glupi da to shvatimo, more, MR.,,,,DZUK...!!!!
Srbija ima samo jedan problem da se resi ove i ovakve vlasti i svake buduce cim pocne da smrdi kao ova sadasnja...tebe i svih onih koji rade to sto ti radis...
Dolazi prolece vidimo se na demonstracijama, kakav miting bre....demonstracije do daljnjeg!!!!!!!!
Prosvetari izdrzite, stize nas bar 2 miliona gladnih....

lol

pre 13 godina

@Dulic: Kaze se, ne lipsi magare do zelene trave.
To sto pricas ima snagu tek kad zavrsis pos'o. I ja svasta planiram, al' mi realizacija losa. I tebi je druze, samo ni to ne vidis.
Ili, mozda ti to nije glavni pos'o?

Inženjerka

pre 13 godina

"Bavim se uvođenjem reda u građevini koji podrazumeva sprečavanje korupcije, donošenje brojnih planova i akata koji će sprečiti dalji haos u tom sektoru", kazao je Dulić.

Ti upravo smetaš zbog ovoga ali ne iz razloga koje ovde navodiš već zato što si nestručan da se time baviš.
Zar ti i cela tvoja kamarila iz DS zaista mislite da doveka vređate zdrav razum svima i da u Srbiji nema stručnih ljudi za oblast prostornog planiranja i građevine nego su tebe lekara našli da se baviš stvarima o kojima inače pojma nemaš?
Što se borbe protiv korupcije tiče, šta reći a ostati pristojan za koaliciju DS + Dinkić + Palma (Kolubara)? Još samo vam Velja nedostaje za kvarter snova.

noa

pre 13 godina

zbog ovakvih ministra kao sto je ovaj ugladjeni i zacesljani dulic ili ciplic na sledecim izborima demokratska stranka ce lose proci ... ja sigurno nikad vise...

Egipcanin

pre 13 godina

Gledam dogadjaje u Egiptu i citam komentare.
Barak Obama objasnjava naciji kako stiti interese Amerike ( citaj Suecki kanal) i meni sve jasno kao dan.
Ne razumem zasto se niko u Srbiji ne brine za nacionalne interese?
Zasto se stalno baca neka prasina u oci?
Ne brine mene sajt. To ce za 2 dana neko placen ( opet od nasih para) da utvrdi i pokrene proceduru ili ne znam vec sta.
Ono sto me brine je sto je on ministar ekologije i sto ce godinama nakon sto ode sa funkcije sve i dalje biti zatrovano.
I brine me sto nemamo coveka dovoljno hranrog i postenog da se uhvati u kostac sa zagadjivackim lobijem.
Ti ljudi ne zive u Srbiji i nakon sto nas potruju kao pacove vratice se u svoje Parize, Minhene, Londone.
Dajte nekog ko sa time moze da se izbori.
Uopste nije tako kao sto smrdi svako jutro. Mnogo je gore.

Mr

pre 13 godina

Eto, do juče je bio "nesposoban i nekompetentan", a već danas je to proširio i na "paranoičan".
Kad god pomislim da je to dno, pojave se neki novi "kvaliteti".

Znam da komentar neće biti objavljen, ali mi je lakše kad sam ga napisao...

Goran 1

pre 13 godina

Pa ne moze nikako sajt da kosta 25 000 evra,a u vezi javnih nabavki treba reci da verovatno zakon nije prekrsen iz razloga sto su male nabavke do vrednosti 2.900.000 din.pa je dovoljno skupiti 3 ponude i posao dobija onaj ko ima najnizu cenu od ove 3,medjutim javna je tajna kako se namesta takav postupak,ako imate prijatelja koji ima radnju,samo mu porucite da vam skupi jos 2 ponude i da ih sve 3 donese na pisarnicu,sve ostalo je poznato,dobija vas prijatelj jer ste mu rekli koliki je budzet za tu nabavku i jer je vas prijatelj sakupio ponude !
Ovaj ministar ne moze da uvede nikakav red u gradjevinu jer uopste i nije gradjevinac i on ne poznaje tu materiju,mozda mu se cini da kao lekar nesto zna o korupciji ali o gradjevini nema pojma !
Tadic bi vec trebalo da se zapita zasto drzi Dulica koji je ocigledno dobro unovcio svoje funkcije i koji se nevesto brani time sto napada druge,a pitanje je bilo vrlo prosto...da li bi on platio iz svog dzepa za svoju firmu onakav sajt 25.000 evra ??!
Ja,kao i ostali koji nesto malo znaju o tome,znamo da je pravljenje sajta namesteno,ne moze ni u ludilu da kosta 25.000 evra,ne moze ni 5 000 evra da kosta,ali,verovatno ce B92 u nekoj emisiji Insajdera za oko par godina da postavi to pitanje i da vidi tehnologiju namestanja tzv.nabavki male vrednosti...

MUKNAVI

pre 13 godina

Sa svojom nadmenoscu,bahatoscu, od stvarnosti odlepljenoscu,uvodis red..tacno..onih kod kojih ti vise nemas kredibilitet ..ic`..nula bre!Izbrojani su ti dani u kojima ces ti jos da politikaras Narod "uvodeci red"..

Razocarani Suboticanin

pre 13 godina

Ovi Dulici su sramota Subotice i postenih gradjana koji u Subotici zive!!!!!!!!!
Na sva mesta i pozicije su se namestili i bogate se i pljackaju nemoralno ovaj grad i gradjane koji su im namamljenom pricom da li glas da vladaju Suboticom fujjjjjj!!!Ali nadam se da ce te biti proslost uskoro i da ce vam sud presuditi za ovu pljacku braco Dulici!!

ne umem da napravim ali umem da rasturim

pre 13 godina

A sta ako Dulic stvarno veruje u to sto prica? A svi dobri psihijatri su ili otisli iz zemlje ili su penzionisani

Ko ce onda da se bavi Dulicem, posto Boris-imam o svemu misljenje-Tadic nece da se oglasi povodom ove afere

Valjda je znao i ranije, pa se samo cudi kako su navatali potpredsednika njegove stranke. Mozda ce dobiti interni partijski ukor zato sto je dozvolio da bude uhvacen sa rukama u tudjem dzepu. Verovatno ce biti i predmet ismevanja u stranci od starijih kolega koji su maznuli mnogo vise a nikad nisu uhvaceni

A javni tuzilac pazljivo osluskuje glas Tadica da zna da li da krene u akciju

Tako od hapsenja nista za sad

bosko

pre 13 godina

on je samo jedan od tadicev tajkuna koji se krije iza stranke kojoj pripada, i narodu prica jedno , a iza ledja i paravana radi sasvim drugo , mnogo me podesca na JULOVCE , koji su narodu pricali jedno, aovamo krali gde god su stigli i mogli , mislim da na sledecim izzborima zuti nema sta da traze..

mimi

pre 13 godina

Ovo je retorika Slobodana Milosevica, Gorana Matica, Milorada Vucelica...:

Pitanje: "Gospodine Dulicu, da li ste vi ukrali 24.000 Evra"
Odgovor: "Vi mene mrzite! Vi ste neprijatelj srpskog naroda!

Jbt, jesmo li se mi vremeplovom vratili u 90-te.

Duci

pre 13 godina

"Ako s' glup.nisi gluv" ,,, ja ne znam kakve veze ima njegov "odgovor" sa trenutnom problematikom! Izveštio se,nema sta! Fascinantno je kako mogu da pricaju 2 dana a nista da ne kazu! Kakve veze imaju pritisci na njega(od gradjevinaca,kako kaze) i 25 000e za sajt?!

ferika

pre 13 godina

ljudi skinuli smo Milosevica ,ove cemo jos lakse!Samo ne znam sta vise cekamo? dosta je bilo izbora i stranaka,sve je to ista banda!drzavu treba da vode pametni ljudi.mi treba da trazimo i predlazemo pametne ljude,a ne da nam stranke poturaju svoje lopove u ime demokratije.hocemo li na ulice,ili cemo da se patimo sa budalama,odlucite sami!

stručnjak

pre 13 godina

Ti i tebi slični jedino što znate jeste da uzmete proviziju i tu ste stvarno uveli red, pa za kakvog se ti stručnjaka smatraš do juče nisi znao gde si šupalj, a sada si izmisli takvu tehnologiju da će Srbija od smeća proizvoditi naftu.Zakone koje ste doneli u oblasti zaštite životne sredine ste samo prepisali od EU, a u praksi će se takve stvari moći primenjivati za jedno 15 godina. Ali je vrlo indikativno da se u okviru sprovođenja strategija u tvom ministarstvu vrlo često koriste različite nabavke. Provizija po provizija i eto lepa ušteđevina.

dijalog u paklu

pre 13 godina

Da glavnom nisu potrebni Dulić i njemu slični, ne bi ih ni bilo.

Makijaveli je davno smislio teoriju diktatorske vladavine: "oni koji me okružuju, zaista, jesu surovi, naprasiti i zaslužuju ponekad i batine, zbog njihove niske pohlepe, njihove raskalašnosti, sramnog rasipništva i prostačkog srebroljublja, ali tako treba; MRLJE NEĆE PASTI NA MENE, jer ću na druge da prenesem gnusne strane vladanja"

Usmerimo svoje komentare na onog ko je sebe okružio Dulićima koji iz naših džepova plaćaju sajt vredan manje od 1000 evra za 25000 evra, a onda svađaju prosvetare sa zapošljenima u privatnim firmama zato što im se plate razlikuju za po 200 sitnih evrića sa kojima ionako ništa ne može da se kupi.

Miodrag

pre 13 godina

Znači ako nas ovaj ovako vuče za nos, šta li nam tek radi njegova stranka ?

Kako ih nije sramota da imaju ovakve ljude u svojoj stranci ?

Bruka jedna !

I za njih da glasam opet ? Neka hvala...

Gradjanin

pre 13 godina

Srbija potroši 500.000 evra za bilbord "Očistimo Srbiju", a Estonija očisti celu zemlju za te iste pare. http://youtu.be/A5GryIDl0qY

Nikola

pre 13 godina

Pa, ako po medijska hajka podrazumeva objavljivanje njegovih kriminalnih aktivnosti koja su izvan domasaja pravosudja onda ok, neka bude to medijska hajka...

aca

pre 13 godina

jadan ti,smestaju ti !!! pa i taj zakon o legalizaciji ce sluziti za punjenje vasih dzepova,kao i svaki drugi,jer je verovatno u njemu desetina rupa koje ce se koristiti za mito i korupciju ...

Milorad Milovanovic

pre 13 godina

Sami ste sebediskreditovali kada ste sa diplomom ortopeda prihvatili f-ju ministra prostornog planiranja.
Covek bez imalo morala je Oliver Dulic, jer da nije ne bi ni bio ministar

Petar

pre 13 godina

Kao sto nas je iskustvo naucilo, ovaj se sada poziva na propise koje, naravno, nije prekrsio jer su mu propisi koje je sam doneo sedeci u Vladi i Skupstini, ovo i omogucili. Gospodine ministre, nije ovde bilo u pitanju da li su propisi ispostvani, to niko nije sporio, vec da li je sajt preplacen, cijim parama je to radjeno i da li Vi osecate iole odgovornosti za to. Dzaba navodite vodu na drugu vodenicu (jeftini stanovi koje nece niko videti) i razvodnjavate pricu. Ako ne ranije, ali na izborima ce te Vi i stranka koja Vas stiti platiti debeo ceh. Zivi bili pa videli.

vladimir

pre 13 godina

Evo napravite sajt na kome se u relanom vremenu moze videti tok javnih nabavki male vrednosti za ministarstva. pa kad se opet bude pravio sajt za 26.000 evra da znamo odmah

jankomarko

pre 13 godina

Ma da, Olivere, ti si postenjacina pa te mrze:D U zadnjem pasusu 2,5 miliona dinara a ne evra, mada se ne bih cudio da je i 2 miliona evra posto je to "jako komplikovan cms sajt" :P

jasamja

pre 13 godina

Ala se ovaj sajt (ocistimosrbiju) menja.. Jutros je u kodu bilo HTML kometara, sada ih nema.. Još će na kraju i dogurati do 1000000 koliko vredi i comTrade.. Promenite samo one tarabe iz footer menija :)

Ne ve ro vat no

pre 13 godina

Bilo mi je dovoljno da procitam naslov i da se iznerviram! Sram Vas bilo... na sve strane otimate i nikad Vam nije dosta!
A verovatno se Oliver sluzi cuvenom: Napad je najbolja odbrana! Jezivi ste

Blabla

pre 13 godina

Ne zaslužuješ ni po jednom referentnom kriterijumu ministarsko zvanje. Sada samo to i dokazuješ. Nekompetentan i korumpiran. Na ponos svojoj deci, ili češ i njih da zamajavaš?

Quentin

pre 13 godina

Ajoooj, suzu cu pustiti. Ovo je strasno kako se u Srbiji gadjaju recima i izjavama. Ako moderatorima nije problem, ja bih to nazvao verbalnom prostitucijom.

Нека, нека, дићи ће се кука и мотика!

pre 13 godina

Како се бориш за јефтине квадрате? Тако што кажеш да ће цена социјалних станова на месту касарне на Вождовцу бити 1200€??? Па њихова реална цена изградње је мања од 400€, са 400€ имате и пристојну зараду!

Ако уводиш ред, зашто не расписујеш тендере и позиве за јавне набавке?

suboticanka

pre 13 godina

Kakva strasna bahatost i bezobrazluk!!!! Kakav red on uvodi? uvodi sve u svoje interese i novcanika. Cela Subotica t zna i stidi ga se. I Subotica i svi Dulici. Smenite ga vise.

kadzija

pre 13 godina

pored rupe na saksiji,poklopca na serpi i zatvaranje prozora u cilju ustede energije,jos jedan doprinos otadzbini ovog genijalca ,ortopeda i umnog coveka otdzbini

Olja, ovo je... :(

pre 13 godina

neko je zazvao iskusne menadzere umesto u poslednje vreme nebulozi sklonih partijskih kadrova - a ti iskusni i uspesni (u poslu) menadzeri generacije gospodina ministra nisu otisli u politiku nego preko granice.

zoki18

pre 13 godina

Postovani g-dine Borise Tadicu,
Da li Vi uopste citate novine i clanke gde se pominje Sir Oliver?!! Ili da pomislimo da ste vi Broj Jedan druzine TNT, samim tim sto ste saglasni sa svim njegovim marifetlucima? Ili mozda zajedno promisljate Vase akcije, bezbedno skriveni u senci Vase udobne fotelje, duboko u Podzemlju???

GERILA

pre 13 godina

Slušaj me ovako Olivere,
ako hoćeš da uvedeš red u građevinarstvu. Ugasi firmu za građevinu svoga oca ,koja je glavni ugovarač posla za METRO SUBOTICA i METRO BEOGRAD, i molim te siđi sa položaja prvo što nisi kvalifikovan da to radiš nego se učiš u hodu a drugo što si brate moj lake ruke i velikih apetita. Bolje siđi dok te mi ne skinemo. Nestani!!!!

Pera Detlic

pre 13 godina

Ma da, jedini problem je par miliona vise za sajt... doduse tu je i ona delegacija "kineskih" razmera koja je morala da ode na Bali... pa i, bar u Beogradu, mesecima nije izdata ni jedna gradjevinska dozvola zbog njegovog "sredjivanja"..... ustvari, gradjevinarstvo se ni do dan danas nije oporavilo od Dulicevih reformskih opreacija....pa tu je i veoma uspesna softverska kompanija (u ciji se rad i poslovanje covek doduse ne mesa).... tu je opsti haos oko dozvola za upravljanje otpadom.... tu su i projekti za vetroparkove koji 10 godina nikako da se realizuju zbog administracije...itd...sve u svemu jedan uspesan mandat koji Dulic nadajmo se uskoro zavrsava - cistog obraza, naravno

Ovo je zemlja cuda

pre 13 godina

Dulicu, prijatelju stari, ako ti uvodis red, a za tebe se vezuju afere oko sajta, interneta, prenosa podataka, kakvi su tek oni ministri koji, satro, ne uvode red? Pa zar stvarno mislis da tebi jos neko u ovoj Srbiji veruje?

nix

pre 13 godina

Dulic uvodi red! On je covek jedan obican arogantni parazit, sve u svemu veoma pogresna licnost na politickoj sceni, a dogurao je do ministra...

sayberkurajber

pre 13 godina

Dulicu, protiv tebe se vodi linc jer trosis novac budzeta nenamenski,privilegovanima dajes nezamislive cifre za glupost.
Bavis se stano gradnjom,pravima vlasnistva,informatikom.Krades nemilosrdno.
Dokazi su sledeci:
-informaticka pljacka i partijski ugovori sa opstinama, prosvetom,zdravstvom.........
-gradjevinska mafija,stanbeno gradnja nad katastarskom neresenom imovinom, nasilni upadi u posed ,zapocinjanje divlje gradnje.
-ideja koju moze samo neskolovan covek da predlozi "besplatna legalizacija" , gde ce pravnica iz ministarstva da kaze, to nije moguce
jer je odredjeni broj ljudi vec platio i da se time opterecuje dodatno budzet.
-25 000 evra za igranje u power poit-u iz micosoft paketa,kao i paketa
3d xsara i Xara Designer Pro 6.
Nepravi segu od drzave,jer su nam zbog tvojih ideja povecali porez koji je bio i onako vec za mnoge stvari dvostruki.
Ti jesi ministar, ali ne bog i ako nemas pojma o cemu se radi, onda se bar raspitaj u tvom timu koji je inace i placen za ideje i pravnu i ekonomsku podrsku.
Ti u sklopu ministarstva imas lokalnu mrezu za cije odrzavanje zaduzen tim kak za hardvere, tako i softvere.
Mogao si da angazujes njih da to urade u okviru redovnog radnog vremena
jer i onako nemaju sta da rade!

zoran za

pre 13 godina

Zar ovaj čovek ne vidi u čemu je problem?Loš ministar, kontradiktorne izjave, besplatna legalizacija, pa nije besplatna, sajt koji nema veze sa stvarnošću plaćen 25000 eura...Sukob interesa...Vreme je da ortoped bude ortoped, a ministarstvo vodi neko pošteniji i stručniji a Srbija neće propasti bez "njegovog reda", štaviše biće joj bolje.

zoran za

pre 13 godina

Zar ovaj čovek ne vidi u čemu je problem?Loš ministar, kontradiktorne izjave, besplatna legalizacija, pa nije besplatna, sajt koji nema veze sa stvarnošću plaćen 25000 eura...Sukob interesa...Vreme je da ortoped bude ortoped, a ministarstvo vodi neko pošteniji i stručniji a Srbija neće propasti bez "njegovog reda", štaviše biće joj bolje.

Marko

pre 13 godina

pokvarenjaku, kako nemas toliko obraza da si mozes dopustiti da govoris ovakve lazi. Takvi kao ti su upropastili Srbiju, i od takvih je treba ocistiti.
Novi domen:
ocistimosrbijudulica.com

miki

pre 13 godina

E ,Dulicu dal si svestan sta pricas,koja su to nekorektna pitanja koja su ti postavljena.Naviko si da ti prevare prodju neometano nezapazeno.Nekorektno pitanje ti je to sto ste dali 25 000e za sajt koji vredi 20puta manje.Kakvo pitanje nekorektno, sram ih bilo kada su se i usudili to da iznesu i da uzbude naseg postenog ministra.

Dragan

pre 13 godina

Najjaca fora je ovo sa "sminkanjem" sajta juce i danas. Moze li biti ociglednije? Kao deca kad ih uhvate da su radili nesto sto ne treba. Slatko se nasmejah.

itd

pre 13 godina

Nisam procitao ceo tekst, nemam zivaca za to... samo hocu da kazem, 25000 evra za website? I ima obraza da kaze da se neopravdano pravi hajka na njega? molim te Dulicu...

Goran

pre 13 godina

Vi ste jedan obican ortoped... Lepo kaze onaj:Sto me djavo ....... da citam? Mnogo bre smarate, dusu nam pojedoste, zivot nam unistite. Dokle bre vise?

Nenad

pre 13 godina

Ne, smetas jer si nesposobna marioneta kao i ostatak "vlade". Buljuk nesposobnih pioncica skupljenih sa ulice da unisti i ono malo sto je vredelo u ovoj zemlji.

Dragoljub Draza

pre 13 godina

Ovo je neverovatno; kao informaticar sa Zapada, jos nisam cuo da se nekome placa 25.000 evra da napravi web sajt, pa kakav da izgledao. Dve ili tri baze, koje su uzgred receno veoma male, jer za tu vrstu posla ne trebaju vece, zajedno sa web sajtom ma koliko sofisticiranim, ovde na Zapadu se naplacuje od 500 do 2.000 evra. Strasno!!! ********

ozon

pre 13 godina

... doticni je metastazirao i u gradjevinu i u infrastrukturu i u IT sektor i na shortcut tendere, u sve gde se moze uzeti pare ...

Dokle vise, bre, DOKLE ?!

Matrix

pre 13 godina

Čovek upropastio gradjevinski industriju ,niko ne moze da dobije gradjevinsku dozvoli ,ne mogu ljudi da rade zbog doticnog ,i on sada kazu napadaju ga zato sto uvodi red ,kakav crni red ne zna se ni ko pije ni ko placa,da ga ne napadaju mozda za njegove afere,doktor ministar gradjevine strasno zemljo otvori se ,zato nam sve tako ide ,doktori nam vode gradjevinski sektor, gradjevinci vode ministastvo telekomunikacija,direktor telekoma advokat ,pa nije ni cudo što se raspadamo,niko ništa ne zna a svi kao rade i primaju debele plate to samo ima kod Tadića u zemlji Srbiji

Nenad

pre 13 godina

******, videcemo te sledece godine kada ne budes nista, ali do tada ces se ti napraviti sajtova i gluposti pa ces naplacivati od svojih pajtasa sto si im namestio poslove...

Akenaton

pre 13 godina

Ma to je sve jer smo ljubomorni na tebe. Jako si lep, zgodan i uspesan. Lekar si, razumes se u gradjevinu, ekologiju, racunare imas i stan i kucu na moru, neke silne akcije a ja imam 30 godina,radim za 200 evra na crno, nemam ni stana, ni staza, fakultet mi se oduzio a to je sve zato sto sam nesposoban, jel tako frajeru?

Akenaton

pre 13 godina

Ma to je sve jer smo ljubomorni na tebe. Jako si lep, zgodan i uspesan. Lekar si, razumes se u gradjevinu, ekologiju, racunare imas i stan i kucu na moru, neke silne akcije a ja imam 30 godina,radim za 200 evra na crno, nemam ni stana, ni staza, fakultet mi se oduzio a to je sve zato sto sam nesposoban, jel tako frajeru?

KogaLazes

pre 13 godina

ha ha ha, pa jel treba da se izlazi na ulicu da se dokaze da jedan sajt toga tipa ne moze da kosta koliko je navedeno? neko iz vlade nase je izmislio CMS, ili poznaje nekog ko ga je izmislio, ili pak, poznaje nekog ko poznaje autora pomenutog?

london

pre 13 godina

zivim u londonu i ne dotice me ovaj gospodin koji me govorom i mimikom podseca na kizu i kominu ali sam morao da stavim komentar. da li uopste postoje ljudi koji imaju obraza u srbiji? njegov brat je ministar za omladinu i sport u vladi vojvodine a njegov otac gradi 90% subotice, a i za tih ostalih 10% se pita.. jadna je nasa zemlja srbija kad ovakvi ljudi brane svoju "cast" mesecima po medijima a ipak ostaju u svojim foteljama

Marko

pre 13 godina

Ovih 25.000 za sajt su kikiriki naspram vrednosti Dulicevih kompanija u Subotici. Evo sajtova nekih od njegovih firmi:
www.dgcompany.rs
www.dgnekretnine.com
www.dgcomp.rs
Obratite paznju na DG gradjavinsku firmu www.dgcompany.rs, oni su napravili i www.palville.rs - kompleks od 64 apartmana na Palicu pored Subotice, cija vrednost dostizhe 8m eura.

suboticanin

pre 13 godina

u subotici njegova firma za racunare nabavlja svu opremu i vrsi odrzavanje informaticke opreme za ceo javni sektor, siz, sudove i ostalo

ja sam istoj firmi odneo lap top na popravku, nisu imali ni univerzalan punjac nego sam morao nazad po njega....servis boli glava.

da ne pricam da su ga popravili tako da sam za dve nedelje morao da ga sam otvorim i napravim, a radnju naplatili 50 eu.

Acamartin

pre 13 godina

STA JE SA VIP-MOBAJL
KAZI MINISTRE STO IH STITIS,i ti se pretvori u ZABU...
90% antena su postavili protivzkonito,
protivzakonito emituju signal i zrace narod

tomato

pre 13 godina

Duliću - NESREĆO JEDNO! Danas (utorak, 1.II) bio si u Subotici sa svojim poslušnicima, sa gospođom zaduženom za ekologiju u subotičkoj opštini, mr (čuj-magistar) Suzana , gle čuda, DULIĆ ... i opet nešto baljezgali, o ekologiji. Pa što se kukavice nisi malo prošetao gradom? Da vidimo kojom brzinom bi dobio ciglu u tu glavudžu. Bedo i sramoto za Suboticu i celu Srbiju! Lopove!

Mika

pre 13 godina

"...ministarstvo ima budžet od četiri milijarde dinara...". To mu dodje oko 740.000 EUR nedeljno ili 148000 EUR po radnom danu. Dakle bacaju se pare lopatama, dok narod krpi kraj s krajem... Sta mislite koliko racunarske opreme moze da se kupi za samo jedan dan koriscenja ovolikog budzeta ? Sajt je samo kap u moru.

Radmila

pre 13 godina

Gospodin Dulic uvodi red.Sto je to red?
Red je kad trosite drzavne pare tj nekim kanalima presipate u svoj dzep.
Navedeni gospodin takodjer ima privatnu firmu,koja radi uglavnom sa drzavnim
preduzecima. Sta na to sve reci.
Koalicija za nadzor javnih finansija ce da ispita cenu sajta,kad zavrse samo da ne kazu bilo je propusta i kazna za ministra je 100.000,00 DIN.
To je zapravo stvarni problem.Ko kontrolise ministre i sve ostale koji raspolazu sa drzavnim parama.

qq lele

pre 13 godina

"Uvodim redove tamo gde ih pre nije bilo!!! A gde ih je bilo onda dupliram, tripliram!!! Nezahvalnici!
Galamite za 25k€ što sam ortaku namestio. Šta ćete mi raditi ako se otkriju milionske afere?
Bezobrazluk"

Sir O.

qq lele

pre 13 godina

"Uvodim redove tamo gde ih pre nije bilo!!! A gde ih je bilo onda dupliram, tripliram!!! Nezahvalnici!
Galamite za 25k€ što sam ortaku namestio. Šta ćete mi raditi ako se otkriju milionske afere?
Bezobrazluk"

Sir O.

dejan

pre 13 godina

Шта он то уводи у ред.Једини свој кућни буџет и буџете својих пајташа.Брука и срамота.

linuxash_pravoslavac

pre 13 godina

Kad se utvrdi da neko zloupotrebljava svoju poziciju, tj. da je lopov to nije nista licno, niti se time neko diskriminise. Dolazi vreme da se polazu racuni i sad bahatost i osionost ustupaju mesto strahu. Moram priznati da mi je drago zbog toga.

linuxash_pravoslavac

pre 13 godina

Kad se utvrdi da neko zloupotrebljava svoju poziciju, tj. da je lopov to nije nista licno, niti se time neko diskriminise. Dolazi vreme da se polazu racuni i sad bahatost i osionost ustupaju mesto strahu. Moram priznati da mi je drago zbog toga.

Milic Miroslav- Vitez

pre 13 godina

Koga ste gospodine Dulicu vi doveli u red.Treba da vas je sramota sta sve izjavljujete po medijima i na kraju ostanete zivi.Kakav ste samo red doveli oko legalizacije,nas nekoliko hiljada ste prevarili da legalizujemo,ispali smo budale sad i nikad vise, a ti dodji ako imas onu stvar da rasturis neki objekat bas bih voleo i to da vidima,ni sami neznate i nemate pojma kako da se izvucete iz toga.Sad ocete da legalizacija bude za dzabe,pa nisu ljudi glupi da nasednu na tvoje mafijaske ideje.Kakav je to zakon, nas nekoliko da platimo i povecate nam porez a ko nije legalizovao placa manje a upravo ste tvrdili obrnuto.Pre par meseci izjavljujete da prilikom predaje starih(pokvarenih)elektricnih uredjaja mora da se plati,jer svuda u EU se to placa.Nije tacno ja zivim i radim u tu istu EU, i nigde se ne placa vec poslednjih pet,sest godina jer to nije otpad vec sirovine za dalju preradu,vama su samo pare pred ocima i u glavi sram vas bilo.Cim izadjete na televiziji da date neku izjavu vi pocrvenite kao rak a zna se ko LAZE taj crveni.Taj tvoj sajt ja mogu da napravim za 200E sta ima na njega da se vidi isto sto je bilo i prvog dana.Nije narod vise glup gospodine Dulicu (izvinjavam se za ove uvrede oko reci godpodine jer vi ste lopov a ne gospodin)nema vama spasa tesko da cete da odradite vas mandat do kraja.Milosevicev rezim je za vas bio malo dete vi ste opljackali narod srbije toliko da jos 50 godine nemozemo da stanemo na noge.

Pančevac stariji

pre 13 godina

Ministri svoje supruge vode kod GINEKOLOGA ,svoje kućne ljubimce kod VETERINARA .Znaju pravilno da prosuđuju kada su lične potrebe u pitanju.
A što nama ORTOPEDA uvaljuju kao stručnjaka.Da,g.Duliću smetate mi kao NESTRUČNJAK .O poštenju MUP i sud je merodavan.

Pančevac stariji

Zoran-Nemac

pre 13 godina

Posto si "pocistio" Srbiju,evo sada i"legalizujes"gradnju Srbije!?
Blago Srbiji sa tobom,pa me bas cudi da to ti smetas,a hoces samo da uredis
drzavu,he,he,he...

subotičanin

pre 13 godina

Hajde Olivere, dobro te poznajemo. Vrhunac licemerja upravo pokazuješ i širem audiotorijumu za razliku od nekada, kada smo samo mi sugrađani znali za to... Ne pravdaj se. Svakako će biti još afera u vezi tebe. Ima dosta materijala... Što se tiče uvođenja reda, OK. Bavi se isključivo time, a ne sa nekoliko vrsta privatnih biznisa.

subotičanin

pre 13 godina

Hajde Olivere, dobro te poznajemo. Vrhunac licemerja upravo pokazuješ i širem audiotorijumu za razliku od nekada, kada smo samo mi sugrađani znali za to... Ne pravdaj se. Svakako će biti još afera u vezi tebe. Ima dosta materijala... Što se tiče uvođenja reda, OK. Bavi se isključivo time, a ne sa nekoliko vrsta privatnih biznisa.

Zoran-Nemac

pre 13 godina

Posto si "pocistio" Srbiju,evo sada i"legalizujes"gradnju Srbije!?
Blago Srbiji sa tobom,pa me bas cudi da to ti smetas,a hoces samo da uredis
drzavu,he,he,he...

Zoran-Nemac

pre 13 godina

Posto si "pocistio" Srbiju,evo sada i"legalizujes"gradnju Srbije!?
Blago Srbiji sa tobom,pa me bas cudi da to ti smetas,a hoces samo da uredis
drzavu,he,he,he...

patetika

pre 13 godina

Smetate jer vam nije mesto u Ministarstvu životne sredine i prostornog planiranja, već na poslu za koji ste se školovali!
Važi i za ostale u Vladi (čast izuzecima)!

Mala Sirena

pre 13 godina

Iza posla "Ocistimo Srbiju" stoji namena da se zarade ogromne pare na ime reciklaze po najprljavijoj i po najzastarelijoj tehnologiji. Srbija vec ima pristup EU sredstvima za potrebe Zastite Covekove sredine (jedan od primera finansiranja: http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=COM:2008:0811:FIN:EN:HTML) ali i pored toga sto sam ljudima bliskim pomenutom Ministarstvu a pogotovu Centru za Regionalni Razvoj predlozio i napravio citavu studiju izvodljivosti, pokazao kako sve to moze da se unovci i uposli preko 300 osoba, uz to da apsolutno sva ulaganja budu od strane EU... odgovor od nadleznih je bio: Nemamo kadrove da pokrenemo takvu akciju! Zasto?! Vrlo jednostavno, sav novac koji dolazi iz EU se kontrolise, za svaki potroseni cent mora da postoji racun, sve ulaganja veca od 10.000 eura moraju na tender koji kontrolisu birokrate iz EU... Da budem iskren ne znam sta ovakvi likovi misle da ce naci u EU i kako ce to da se odrazi na njihovo "uvodjenje reda i rad"

Stojaaan

pre 13 godina

"Sam si sebe oterao u beskrajnost"!!! Sto rece jedan covek svima dobro poznat! :) E bre Dulicu i onaj sto je zezao Stojana bolje laze od tebe! Ajde sad, ziv bio, a pare svi koji sticete na muci drugih cete vratiti ili kroz pare ili kroz neko drugo poravnjanje! Bog je tu da to resi!

Jovan

pre 13 godina

"Želeo bi da poručim onima koji stoje iza ovoga, a to svakako nisu nevladine organizacije, da ću nastaviti da radim posao koji sam započeo i završiću ga do kraja. Uvešćemo red u Srbiju", poručio je Dulić...
Slicno je izjavljivao i Tomica Milosavljevic, pre nepunih 6 meseci. Nadam se da analogija nece ovde stati.

mlekadzija

pre 13 godina

Sad tek vidim da sam silno pogresio kad sam jesenas napisao da Milosavljevic ima najbolje sanse da osvoji Zlatnog Minhauzena.
Sir Oliver je laureat bez premca.
Ni malo postenja a ni zdrave pameti...
No Sir Oliver ne treba da brine jer je istaknuti clan BIBLIOTEKE a ni ovi sto ce da dodju (na zalost)nece sa baviti nepodopstinama prethodnika.

Bikicsunaj

pre 13 godina

Ova tema pocinje da se pretvara iz pateticnog u smesno.
Pre nego sto su raspisali tender za javnu nabavku trebali su da procitaju knjigu: How do I ask for a website offer? ...for DUMMIES -naravno.
:)

Mario Bros

pre 13 godina

Dulić: "Želeo bi da poručim onima koji stoje iza ovoga, a to svakako nisu nevladine organizacije, da ću nastaviti da radim posao koji sam započeo i završiću ga do kraja. Uvešćemo red u Srbiju".

Stojimo svi mi građani iza toga, tako je, nisu nevladine organizacije. I ne nećeš nastaviti da radiš posao- tj da kradeš, koji si započeo i ne nećeš ga završiti do kraja. Letiš ti Duliću posle izbora samo tako.

Vladimir

pre 13 godina

Kao clan DS-a od pre rata, samo mogu da kazem; Dulicu, povuci se dok jos imas i trunke integriteta.
Mozda ti i nisi u sukobu interesa, mozda toga i nisi svestan, mozda si se samo previse uziveo u ulogu, pa mislis da si na toj funkciji zato sto si sposoban, ili dobar menadzer, a ne shvatas da si tu samo jer si dobro ponavljao sta je Tadic pricao. Ovako, covece unistavas ugled DS-a, ono malo sto je preostalo zbog takvih diletanata kao sto si ti.
Tu si da te muljaju velike ribe, da pored tebe zavrsavaju ogromne poslove, tebi daju poneku javnu nabavku male vrednosti, ili neki ugovorcic za prodaju racunara itd., sta vec radis u Subotici, a ti treba da glumis prvo da imas vlast neku u zemlji a onda da tu vlast umes da koristis, pa da je i koristis kako treba, a ti covece niti imas vlast (jer si se usemio u DB-ovsko kolo iz koga nema izlaska), niti umes da iskoristis to vlasti sto imas (jer i kako bi to znao kad ne umes da vladas nego samo da povladjujes), a cak i kad dodje do tebe da iskoristis tu vlast koju imas, ti vise ne znas sta hoces...

Da li citas ove komentare, pa ne znam sta je gore, da ih ne citas (najpopularniji sajt u Srbiji, pisu o tebi licno i profesionalno a tebe da ne interesuje da procitas, cisto sumnjam), ili da citas pa da posle toga i dalje pokusavas da se vadis onako kako to radis zadnjih nekoliko dana...
Zaista mislim da je najbolje za tebe licno da se povuces, sto pre, dok te ne smeni neko ko malo bolje cita ove komentare i vidi gde ovo sve vodi DS, a kad ti DS okrene ledja, bice kasno, eto tebe u Insajderu.

Dr Petrović

pre 13 godina

Kreće konvoj buldozera iz Kolubare u mobu,25 sati dnevno će da rade, 32 dana u mesecu, sve možete da vidite na sajtu ministarstva zdravlja www.26000ojra.com

saveta

pre 13 godina

Bože gospodine Duliću kako imate visoko mišljenje o sebi, hvala vam baš ste me nasmejali do suza. A sa jedno pitanje za vas: Šta li ste dobro uradili do sad??????????????

baki

pre 13 godina

E Dulicu tebi se bas usladile ove namestene javne nabavke,jel se secas Dulicu rusenja vikendica tj dascara,ne secas se e pa da te podsetim 70 000e za rusenje 3 vikendice na Zavojskom jezeru e Dulicu ti plivas bato u nasim parama.Evo linka podseti se
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=12&dd=28&nav_id=482461

DZoni

pre 13 godina

Ovaj sajt koji je nocas nikao je ceo sors pokupljen sa ekoplan.gov.yu iz 2008 i iskopiran i dinamcki deo da izgleda da kao fora ima ali u njemu NEMA NISTA ,u sorsu Ide Begin End za razliku od onog sa kog je kopirano pa izbrisano ,ostavljeni samo dugmici da izgleda da kao nesto ima iza.Na ovom sajtu koji su preko noci iskopirali nema NISTA dinamicko ,cak i vesti koje su ubacivane nisu PHP vec samo iskopirana copy paste staticna strana.Sa ovim sajtom niko ne bi polozio ni ispit ni na najgorem privatnom faksu

Gorki

pre 13 godina

"Uvescemo red u Srbiji..." Preko mojih firmi, naravno. (Komentar -Marko- sa linkovima Dulicevih firmi. Ako je istina onda je zaista strasno.

Gorki

pre 13 godina

"Uvescemo red u Srbiji..." Preko mojih firmi, naravno. (Komentar -Marko- sa linkovima Dulicevih firmi. Ako je istina onda je zaista strasno.

lezi lebu da te jedem

pre 13 godina

Pa malo nam fali za scenario Egipta i Tunisa. Samo sto Egipat i Kairo ima Nacionalni muzej pa to treba da se cuva, a Beograd i Srbija skoro da nemaju nista, ali imaju ove zute lopove kojima ce usi da se izvlace. Jos samo malo...

evita

pre 13 godina

Ma meni nesto sumnjivo, upraznjeno mesto Ministra zdravlja pa se ovaj izgleda namerno kompromituje u svom ministarstvu,ne bi li ga Predsednik kaznio: razresio pa ga postavio za Ministra zdravlja... Mislim kvalifikovan je, snaci ce se , a Dinkica i njegovu stranku ce vec da kompenzuje sa recimo ministarstvom za prostorno planiranje, zastitu okoline i gubljenje vremena! More sram vas bre bilo!

zoran

pre 13 godina

Prema ministrovoj izjavi, da sve javne nabavke moraju biti u skladu sa zakonom, to je šabačko preduzeće u indirektnoj vezi sa g-dinom Petrovićem, visokim funkcionerom DS-a iz Šabca, znalački iskoristilo i trenutno za grad Beograd i Gradjevinsku direkciju Srbije gradi i izvodi radove na preko 20 lokacija a u Šapcu na gotovo nijednij lokaciji.To je ministrova pomoć gradjevinarstvu i vlastitoj stranci.

Perica

pre 13 godina

Zakleo se bumbar u cvet i u med, da ce na livadi da napravi red :) nece tu da pljacka od sad bilo ko :) ni dika ni djela ni mrka ni Vo :)

MilanG

pre 13 godina

Priznajem, glasao sam za DS do sada i gorko se kajem. Lopovi, ko i oni pre njih, mozda i veci. Jedva cekam sledece izbore, a opet, ne znam za koga da glasam? Ljudi, posavetujte me - ima li u Srbiji jos postenih politicara, partija? Ne moraju biti strucni, dovoljno je da ne kradu.

Poslacemo ti Brankicu Stankovic u reviziju

pre 13 godina

Ja sam fasciniran ovim covekom.Njegove izjave treba da udju u udzbenike kao primer svim buducim generacijama.
Ovo izjavljuje ministar kome se u samo mesec dana pronadju dva klasicna primera korupcije.Cvrsto verujem da oni nisu jedini i da se samo malo ozbiljnije telo pozabavi radom ministarstva za vreme Dulica na povrsinu bi svasta isplivalo.
Ovo izjavljuje ministar koji je svojim ne promisljenim izjavama i planovima ucionio jedan ozbiljan problem ,kao sto je legalizacija bespravno izgradjenih objekata ,gotovo neresivim.Sta mislite da li ce iko ovog coveka pratiti dalje u njegovim lutanjima sa legalizacijom?Ja sigurno necu.
Definitivno ti treba poslati Brankicu Stankovic da malo crvenis i znojis se pred svima nama a onda lepo na zasluzeni odmor u najblizi zatvor da porazmislis o svemu.

Ama covece, NAROD te nece!

pre 13 godina

Uvodis ga godinama, pa nikako da ga uvedes, zato smetas, jer neko bi to mnogo brze i bolje, neko kome je to i struka! uostalo, sta si uveo, ne mogu gradjevinsku dozvolu da dobijem dve godine, zato sto nemam novca za mito, a tvoj zakon predvidja tri meseca samo na papiru, nikako da zazivi u praksi. Hahaha, bavis se sprecavanjem korupcije?! Hahaha.. dobar vic ministre, hvala, bas sam se nasmejala!

Мишков пулен до јуче

pre 13 godina

Уводиш ред тако што сајт који вреди макс 3000 евра платиш 25 хиљада евра. Браво!

milodar

pre 13 godina

Koliko je gospodine ministre Dulicu izdato gradjevinskih dozvola za izgradnju stambenih zgrada na teritoriji Beograda,od kako ste vi preuzeli stvar u svoje ruke?? Manje nego ranije,kada je kako vi kazete bilo komplikovanije zbog obimne dokumentacije koja je trazena radi dobijanja gradjevinske dozvole! lepo je jedan ekonomista rekao gostujuci kod Jugoslava u emisiji 'Izmedju redova': 'gde god je drzava umesala prste,od toga je ispao samo haos!'

milodar

pre 13 godina

Koliko je gospodine ministre Dulicu izdato gradjevinskih dozvola za izgradnju stambenih zgrada na teritoriji Beograda,od kako ste vi preuzeli stvar u svoje ruke?? Manje nego ranije,kada je kako vi kazete bilo komplikovanije zbog obimne dokumentacije koja je trazena radi dobijanja gradjevinske dozvole! lepo je jedan ekonomista rekao gostujuci kod Jugoslava u emisiji 'Izmedju redova': 'gde god je drzava umesala prste,od toga je ispao samo haos!'

Mirko

pre 13 godina

Citam ovo i u isto vreme slusam Mubaraka na CNN-u, isti rečnik, ista demagogija. Šta taj čovek umišlja, nismo baš toliko glupi... Ta vremena su prošla. Izbori su prilika da ovo ostavimo iza sebe. Ko je sinoć gledao insajder video je još jednu od ovakvih priča. Sve je ovo pljačka koja liči na Miloševićevo vreme, malo, ali samo malo bolje upakovana.

del boj

pre 13 godina

Pročitao sam samo malo od komentara i zaključio da je dečko baš cenjen u svom gradu, Subotici toliko da će moći još malo da šeta po njoj jedino *******

komentator

pre 13 godina

Nemam pojma ali posle izjave "Portal je rađen u programu CMS, što je malo ozbiljniji kompjuterski jezik od onog koji se primenjuje za obične sajtove." zaista nemam sta da dodam. Ako je sve ovako strucno onda crno nam se pise. Prvo treba uvesti red medju kadrove koji mogu ovako nesto da izjave. Na sta li tek lice druge izjave koje ne razumem?

dub

pre 13 godina

ovaj se bre jos i ljuti!da mi je neko rekao da ce ova nasa drzava da ovako izgleda posle 10 godina nakon "demokratskih" promena ja bi pomislio da je lud. ipak sam na kraju ja ispao lud...

bubuljica

pre 13 godina

Ovaj covek je ministar u vladi,ovaj covek je potpresednik stranke koja je nosilac vlasti u Srbiji,ovaj covek je reprezent kadrovskog potencijala pre svega DS a potom i citave politicke scene u Srbiji.
Sami procenite koliko smo jadni.

Lozu

pre 13 godina

Primer plačke: Osnovano je Javno preduzeće "Emisiona tehnika", (http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/9/Srbija/238201/Osnovano+javno+preduze%C4%87e+%22Emisiona+tehnika+i+veze%22.html) odvajanjem od RTS-a. Čovek koji tamo radi (i radio u RTS-u) kaže da svi novi zaposleni (sic) iz G17+. Ajde, neka neko proveri koliko sada imaju novozaposlenih, kojim strankama pripadaju... Stotine takvih pljački (nove agencije, javna preduzeća, vladine kancelarije.... Dokle stranke da pljačkaju nas građane Srbije, Stvarno sam besan.

Milorad Ciric

pre 13 godina

I pticama na grani je jasno zasto uklazite u politiku vi g Dulicu,Ceda i svi ostali koji imaju privatme firme a do juce nisu imali za burek.
Kad na pocetku mandata budete imali isti ili slican kapital tada vas mozemo smatrati manje vise postenim politicarom

Milorad Ciric

pre 13 godina

I pticama na grani je jasno zasto uklazite u politiku vi g Dulicu,Ceda i svi ostali koji imaju privatme firme a do juce nisu imali za burek.
Kad na pocetku mandata budete imali isti ili slican kapital tada vas mozemo smatrati manje vise postenim politicarom

Ne znam zasto citam ovo, ali ja bih ovog coveka budakom u glavu!

pre 13 godina

HOCEMO SMENU MINISTRA DULICA ILI MOMENTALNU OSTAVKU!! HOCEMO DA SE POKRENE MOMENTALNI POSTUPAK U TUZILASTVU I ISTRAGA O OVOM COVEKU! PO KOM OSNOVU SE NE POKRECE?!? ZA OVAKVE OPTUZBE, VEC JE SUTRADAN TREBAO DA BUDE SKLONJEN SA FUNKCIJE?!

TADICU, IZADJI IZ MISJE RUPE!!

KENGUR

pre 13 godina

nije rec o disriminaciji dulica vec o njegovim kriminalnim radnjama, ali je jos zalosnije sto nadlezni ovo citaju i znaju a nepreduzimaju nikave zakonske radnje sto cini i njih odgovornim

sosa

pre 13 godina

Ma kakav red zavodi, kad je oterao sve investitore i prokrcio put svojoj firmi!Nase pare trosis, a mi leba nemamo da jedemo!Ne samo prosveta, svi treba da strajkuju,jer nemilice trose pare poreskih obveznika!

joca

pre 13 godina

Ma kome smetas kad ne sedis u Ministarstvu, nego u Vladi-da ti nesto ne promakne! Srbiju nisi cistio, samo si se slikao, ali si grdne pare potrosio na sopstvenu promociju.Razbacujete nase pare samo tako i jos se ljutite kad neko strajkuje! Ae brisi bre!

web mistress

pre 13 godina

"Smetam jer uvodim red"
HAHAHAHAHA
bravo majstore ti si genije i idol mladih!
Na kojoj planeti ovaj tip živi i kako ga nije sramota i strah da pokaže lice pred ljudima?

predrag

pre 13 godina

Smetaš jer praviš štetu državi a od nas praviš budale sa pravdajući se za već nagomilane prevare. Od tvojih reformi jedino Mišković ima koristi. Dok se Belvil ne rasproda... Strpaće vas sve Vrica Barać u zatvor.

djindjicev plato

pre 13 godina

Dobar Vam onaj sajt g. ministre, samo je malo dosadan! -sto bi reko' Radovan

A kad vec krades kradi mnogo! 2500 te nece pogurati

Nego pitaj ti Tomicu mozda ima da preporuci neki "duboko lični razlog"

lela

pre 13 godina

Što oni više reda uvode, to sve veća anarhija i beda. Ma nosite se svi ... zar se niste dosta nakrali do sada. Prodajete maglu i neku idiotusku demagogiju, trabunjate nešto, a rezultat je beda i siromaštvo građana...

vrh ledenog brega

pre 13 godina

Raspitajte se malo da vidite koliko su koštali ostali sajtovi državnih i lokalnih organa, nemoj da se začudite. To je kompjuterska mafija. Pošteni radnici se otpuštaju i dovode kumovi i ortaci koji prave ogromne ugovore, plaćaju sitniš deci na crno da im završe posao. Ovde se posebno vidi procenat alavosti, da je sajt bar bolji ne bi toliko bolo oči.

milos

pre 13 godina

gospodine ministre,
kad vec uvodite red,mogli ste uvesti i filtere za vasu fabriku u Bajinoj Basti,ipak ste vi ministar za zastitu zivotne sredine. Pogusismo se!

lud 100 %

pre 13 godina

A šta mi mali, jadni i glupi građani ove jadne Stradije znamo? Tu su naše velike,grandiozne,lepe, prepametne, i pre svega prebogate vođe, da nas vode u lepše i bolje sutra. Mi smo i ovako trebali davno da skapiramo da smo nebeski narod, te da će, da bismo otišli na nebo, trebati da se prvo upokojimo. Ove krađe su samo u svrhu osiromašavanja , a osiromašavanje opet samo u svrhu upokojavanja. Ništa više. Mi ćemo tako u bolje sutra, na nebo, a oni će ostati na zemlji da se sa svojim porodicama zlopate u surovom novom svetskom poretku sa nekim bednim crkavicama koje ovde uopšte mogu da se drpe, jer priznaćete, mi smo mala i siromšna zemlja. Zamislite , koliko samo može da se drpi u nekoj bogatoj zapadnoj zemlji. Jadni oni, baš mi ih je žao.

jaroslav

pre 13 godina

Evo Politika je objavila članak gde se vidi trošak od 475.798€. za razapeto platno, firma koja je to uradila bavila se marcipanom i aditivima...
http://www.politika.rs/rubrike/Ekonomija/Ocistimo-Srbiju-na-Srbija-openu-za-475_798-evra.sr.html

Aleksandar Kovacevic

pre 13 godina

Da,smetas....ne znam sta se desava ovih dana...svi lupaju gluposti,od vlasti do opozicije.Nadam se samo da ce svi zavrsiti na sudu...e Tadicu koga ti zaposljavas,strasno!

Bob Marley

pre 13 godina

Uh... Zasto mi vise i nije bitno i zasto vise i ne brinem niti se opterecujem ovakvim stvarima? Imam 26 godina zivim u "raspaloj" zemlji. Dobro makar lici na zemlju. Vode je ljudi kao po obicaju neki jako cudni, sve sami strucnjaci i eksperti. Poznavaoci resora koji vode. Uvek na nivou, sa pravim recima, izjavama, skupim sajtovima, kucama, putovanjima, slikanjima,... U ovoj "raspaloj" zemlji je sve prece, bitno je da se nadje udobna fotelja i da pare kaplju, to sto nisi sposoban za posao koji obavljas nema veze, zamazaces narodu oci, nisi prvi plasim se ni poslednji koji to radi. Gde gresimo ljudi? Sta to lose radimo pa nam ovako divni primerci dolaze na ministarske polozaje? Koga vise da biramo? U kom pravcu da idemo? Ne volim ja vise ove zute i ako sam glasao za njih sad se kajem, ali ni ovi ostali nisu nista bolji, tek ti nemaju ni dinara i balica im se sliva niz usne preko brade kada pomisle na vlas i sve funkcije sa dobro razradjenim kanalima dopremanja novca na privatne racune, a ti moja "raspala" zemljo radi na crno, toni jos dublje ako je to moguce, budi postena budala, bezi iz zemlje, trazi srecu negde druge, preko bare na kraj sveta. Sta ima veze, ova zemlja je klinicki mrtva. Nista je vise ne drzi. Letargija je sve prisutna.

Amin Srbijo.

srednjisloj

pre 13 godina

cek bre...jel to ona ista ********** koja je pricala da ce legalizacija biti besplatna...pa znaci da nije samo sajt...
nista gore nego kad se glup covek brani

svetlanast.

pre 13 godina

najbolje bi bilo da ministri dulic i milosavljevic zamene resore jer se obojica u sve najbolje razumeju.ministarka snezana malovic mogla bi da preuzme resor zdravstva jer ona je, kako kaze "duboko uverena..." a ministar je iz "duboko licnih razloga" podneo ostavku pa bi oba resora bila resena po dubini.eto nama rekonstrukcije vlade.dok se mi snadjemo, eto nama izbora, pa posto problema nema /jelena trivan/, ajmo jovo nanovo.

profesor

pre 13 godina

Pa ovaj lik je legendaran !!!!!

Citat iz Politike:
„Очистимо Србију” на „Србија опену” за 475.798 евра

Ove pare su "pametno" potrošene za neki mega plakat na turniru u Beogradu. Sada je jasno sto je glavni VIP gost na proslavi Djokovic & family bio sir Oliver.

A znate li sta je NJegov komentar? Sve je po zakonu ! hahahahahahaha

terier

pre 13 godina

Pa pitam se samo koliko Australijskih firmi posluje u Srbiji,verovatno jedna ili nijedna pa će sad sigurno doći neka da ulaže kapital na Paliću,no dobro.Predivna konferencija za štampu i prezentaciju DEMAGOGIJE od koje je već svima muka.Mnogo smo uradili na Paliću-ŠTA STE URADILI NA PALIĆU?,završićemo autoput-KAD ĆE BITI GOTOV?,izmestićemo dalekovod-ZAŠTO STE UOPŠTE I ULETELI U DALEKOVOD?(ON JE TAMO VEĆ DECENIJAMA),očistićemo srbiju-KAD I ŠTA JE TO ŠTO STE DO SADA OČISTILI?(neračunajući onu smejuriju na Paliću od pre godinu dana)izgradićemo kanalizaciju u Subotici-KADA ĆE TE IZGRADITI KANALIZACIJU U SUBOTICI,to su napadi na moju ličnost-KO TO NAPADA TVOJU LIČNOST?,veb portal je vrhunac moderne tehnologije i virtuelne umetnosti i nije skup-VEB PORTAL NIJE APSOLUTNO NI U FUNKCIJI TAKO DA JE O SVEMU DALJE IZLIŠNO I GOVORITI,očistićemo jezero-KADA ĆE TE OČISTITI JEZERO,ITD,ITD,ITD a da ne spominjemo poslovanje DG computers sa svim mogućim i nemogućim budžetskim firmama i to sve pošteno preko javnih nabavki malih vrednosti uključujući i mesne zajednice,ko je vlasnik kompleksa na Paliću pod imenom PALL VIL ili već kako se zove,koja je to gradjevinska firma koja dobija skoro sve poslove u Subotici koji su sigurni za naplatu,I NARAVNO SA PODSMEHOM STE REKLI DA VAM JE DRAGO ŠTO SE NEKO UHVATIO ZA 20.000 evra i to vam stavljaju na dušu,e pa g-dine Duliću to morate reći nekome ko prodaje bubreg za 500 evra,a takodje bih vas podsetio da je i legendarni AL Kapone bio optužen zbog neke bedne utaje poreza.Vaša konferencija je trajala i trajala a niko ALI BAŠ NIKO nije dobio ni jedan jedini precizan odgovor a obećanja čitavo more.Neko bi rekao pa to je politika ali NE to više nije politika,možda je nekada bila ali i politika prolazi kroz evoluciju pa je to stari model koji propada a novi je konkretan odgovor na konkretno pitanje.Inače jako mi je žao što nisam znao da dolazite jer bih vas sve ovo pitao i tamo gde ste bili,ali pošto nisam moram ovako.

Daca

pre 13 godina

Gospodine Ministre Duliću, Vaša konstatacija de ste meta diskresitacije i napada je potpuno tačna. Ali, Vama je nejasno zašto se to dogadja. Pa,evo... Bar malo ozbiljan političar nikada ne bi uzeo da se bavi u ime države poslom koji mu nije osnovno zanimanje. Čast izuzecima i to uspešnim. Ali vi to niste. Vi kao lekar ortoped,koliko dobar ne znam,(a dobro Vas se sećam sa studija, a i vašeg neprimereno agresivnog ponašanja na Med.fakultetu posle 5.oktobra), radite posao prostornog planiranja i gradjevinske izgradnje, ekologije..... a živite od firme koja se bavi prodajom hardvera i softvera, (ali ste preneli vlasništvo...). To o zamrzavanju i prenosu prava te firme na drugom pričajte manje naivnima,a ne narodu Srbije, jer je to samo zadovoljenje forme. Napravili ste toliko autogolova za sebe i svoju stranku da ne znam čime ih sprečavate da Vas smene još večeras. Evo par primera. Na prostoru eksproprisane privatne zemlje koju je koristila Vojska na Voždovcu, umesto da se zemlja vrati vlasnicima, promovišete jeftinu izgradnju još jednog beogradskog satelit naselja sa 5.000 stanova. Naravno da je jeftina kada ste zemlju oteli za džabe i ne plaća se doprinos kao svi drugi investitori. Damping cenom uništavate gradjevinski sektor. Datim,pa delimično povučenim, nemuštim obećanjem legalizacije bespravne gradnje, pljunuli ste u osnove prava i vlasništva, privatne svojine i na poštenje legalnih vlasnika i utičete na ekološko pogoršavanje života na tom prostoru. Sam termin legalizacija bespravnog veoma loše zvuči i ne poznaje je ni jedna zapadna ekonomija.Takodje obesmislili ste dugogodišnji rad gradjevinskih inspektora na terenu. Oni koji nisu imali sreće da dočekaju ovu uredbu ostali su bez kuća a onim nasilnim vlasnicima koji su inspekcije i rušenje dočekivali sa psima kuće ostaju. Smešni "kozmetički" ekološki potezi, interesantni samo za medije, nisu ekološki napredak zemlje. U Vašoj akciji nema upornosti i trasiranog puta ka ekološkoj državi. Zatim, rešenje Agencije za sukob interesa koje je u Vašu korist, ustvari je komedija, jer svaki Vojvodjanin zna kakav je tretman imala Vaša informatičko-trgovačka firma na tenderima u Vojvodini. Dajete enorman novac iz kase osiromašene Srbije za nekakav sajt, kakaog, interaktivan itd ni u Americi ne bi koštao 25.000E. Promovišete Serbian Open sa opet velikim sumama novca za ekonomske prilike Srbije.
Ima još, ali valjda je dovoljno, jer ne bih da upadnem u zamku analize poslova porodične gradjevinske operative za koju bolje od mene znaju subotičani.

3 karte za Holivud

pre 13 godina

Kakva bre ostavka? To se u kulturnim zemljama hapsi. Ovde se previše događa narod, a sa njim je lako manipulisati. Treba neko pošten i sposoban iz policije da pohapsi sve lopove i iz vlasti i opozicije, sudije, advokate pa da tek posle još jedne sablje raspiše izbore. Nakon toga bih policajcima i poštenim sudijama dao 3 puta veće plate samo da i dalje održavaju red i zakon.

direktor

pre 13 godina

Pazite sablon, svaki put isto - napadaju ga zato sto je mnogo uspesan u svom poslu. Mrze nas zato sto smo najbolji, svi su protiv nas, pozivam nadlezne organe...ponovo iste price koje su nas i dovele dovde. Kada znas Dulicu ko te napada, onda imas medije pa kazi, oznaci tog koji je protiv ciscenja Srbije i uvodjenja reda, a narod ce prepoznati ko je u pravu.

za Riplija

pre 13 godina

Haha kako je ovo smešno, odavno nisam pročitao smešniji naslov, haha.

1) jel bre Dulicu znas li ti da od stupanja na snagu novog zakona nije doneto ni jedno ali ni jedno pravnosnazno rešenje o konverziji?

2) znas li da je Katastar leglo korupcije?

3) znas li da nije doneto ni jedno nepravosnazno rešenje o konverziji uz naknadu?

4) znaš li da u našoj zemlji nema privrednog društva koji zadovoljava uslove iz zakona o planiranju i izgradnji?

5) znaš li da je samo kod nas vlasnički list privilegija a ne pravilo te da su svi Katastri osim našen na internetu?


Smešno, ali stvarno smešno, jadni ministre jadne zemlje...

Zrinka

pre 13 godina

"Sajt ce omoguciti svakom gradjaninu da stavi sliku divlje deponije..." Kada gospodine Dulicu?! Koliko treba meseci da se postavi doticna mogucnost na sajt? Nemojte nam reci da je to dizajnerski poduhvat decenije za koji treba godinu dana?!
Uopstalom, zasto ne bi bilo moguce deponije prijaviti e-mailom, sto takodje omogucava da se prikaci slika? Ali to mora da je prejeftino, potrbno je samo otvoriti elektornsku adresu, niko ne moze da se ugradi...
I kako Vi kazete, dva miliona manje ili vise, koga jos briga...
Ali molim Vas nemojte da vredjate nasu inteligenciju! Da li zaista mislite da cemo progutati tu Vasu pricu?
Naravno, jasno nam je da necete podneti ostavku, zbog tako vaznog posla koji obavljate u nase ime i za nas racun, jer to niko ne ume bolje od Vas... Prosto, Bogom ste dani da uvedete red u srpsko gradjevinarstvo...
Pretrpecete sve sto je potrebno da biste priveli kraju Vas uzviseni cilj...
Bravo, svaka cast na nepokolebivosti u Vasoj milosrdnoj misiji!
P.S. Ja sam placena od strane gradjevinske mafije da ovo napisem... Kao i hiljade i hiljade gradjane koji na svim dostupnim sajtovima komentarisu ovu "napakovanu" aferu!

vladulns

pre 13 godina

Eno ga cenjeni ministar, gosp.Dulic, daje izjavu o zavrsetku auto puta Novi Sad - Subotica.....

Te kompjuteri, te legalizacija, te gradjevinske firme, te ocistimo Srbiju, te reklamiranje njegovog ministarstva na teniskim terenima, te internet sajtovi, covek se jednostavno u sve razume....
Hvala Ti dragi Boze, svemocni stvaraoče, sto si ovoj maloj i maleckoj Srbijici "podario" ovakve mega strucnjake, turbo - mega likove sa omiljenim sloganima "strucnost pre politike"....
Hvala Ti, jesi car!!!!

Dragan

pre 13 godina

Bravo Dulicu, bravo majstore,tako se domacinski posluje. Citam da se danas drzava dodatno zaduzuje za 400 miliona dolara a ti si samo na promociji i sajtu Ocistimo Srbiju potosio vise od pola miliona Eura. To je prava briga za narod, za drzavu. Sta ce nama sankcije, ratovi kada si ti tu. Kako si krenuo vrlo brzo ces zavrsiti u G17, jer cak ni oni tako ne trose tudje pare.

laza

pre 13 godina

Gospodine Duliću vi možda želite da zavedete red ali Vam to ne uspeva. Zakon o planiranju i izgradnji pojedini članovi u suprotnsoti su sa drugim zakonima Zakonom o prometu nepokretnosti, Zakonon o svojini pa tako je nemoguće ostavriti zakonsko pravo o konverziji,bez naknade
pored toga službenici ne postupaju po zakonu nego kako to njihov nadređeni kaže.
Kako funkcioniše mito u državi rešenje po zaktevu treba da se donese u roku od mesec dana, ali se rešenje ne donosi nego ako podmažeš sa 50 evra dobit ćeš rešenje u roku od 3 do pet dana a možda i odmah,a ko čekaš mesec dana čekat ćeš i tri i na kraju isto će biti možda nepovoljno po podnosioca.

snezana

pre 13 godina

Pazi kad ne mogu da "biliv"...
Sajt www.ocistimsrbiju.rs u potpuno novom ruhu, a za one koji slucajno nisu u toku, lepo je napisano da je sajt u fazi izrade i da cemo tek videti razna cuda vredna 26 000 evra!
Eto, sedam meseci nije azuriran, a sada za par dana da ga covek ne prepozna... Samo me zanima koliko ce to "sminkanje" i zamazivanje ociju da nas kosta?!
Pazi kad je nekom kao stalo sta ce obicna raja da kaze...

mica

pre 13 godina

Citanjem ovih besmislenih izjava kojima se brani gospodin ministar mene ne muci on kao ni vecina politicara(citaj biznismena) jer su svi slicni njemu.Meni ne izlazi iz glave pitanje za narod Srbije DOKLE BRE? Sta sve treba da urade i mi cemo da cutimonije moglo pola miliona evra da se upotrebi nizasta osim za reklamu SRAMOTA? ISto jutro je trebao da podnese ostavku i nadoknadi sav novac! Dokle ce narod trpeti takve obmane prevare i kradje?

Igor

pre 13 godina

Sajt o javašluku već postoji. Ukucajte GRADSKO RUGLO na Youtubu i videćrte ulicu Jovana Rajića... Ukucajte STRATEGIJA UPRAVLJNJA OTPADOMi videćete da opština Vračar yna kako da upravlja otpadom...